K-report
 

Archive through 02.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Školy se zaměřením na dopravu » Archive through 02.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 19. listopadu 2005 - 07:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jinak nezapomenutelnej kolík je Ing. Schich, ten měl také zajímavé metody, a tuším, že říkal pořád jako že nebo něco takovýho... měli jsme ho na výpočetku, to byly dycky popsaný sešity romány a stejnak to hlavní z toho nikdy nevyplývalo...
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 4690
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 19. listopadu 2005 - 11:05:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Schich je výbornej (a zřejmě věčnej). Nás měl na výpočetní techniku ve druháku (1989/90) a hlavně si pamatuju, že jsme museli nazpaměť vědět, kolik má počítač IQ 151 kláves jaký barvy. Dodnes vím, že má jednu klávesu červené barvy, a to "reset" .
Je to takovej klasickej byrokrat. Nejtypičtější příhoda byla, když nás na začátku toho druháku přebíral, taxi opsal seznam žáků z konce prváku, kde byl i jistej B.V., kterej ale propad a prvák opakoval. To ale nebránilo tomu, aby mu Schich nedal u nás v pololetí dvojku. Prostě ho měl v klasifikačním notesu...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 19. listopadu 2005 - 17:47:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nekdy v 97 Ing. Schich šíleně zhubnul, byl jak vyžle držel nějakou dietu, kde si všechno vážil, tak nám vyprávěl, jak si všechno váží a krájí na kostičky a zapisuje do seítku a dělá z toho nějaké průměry, statistiky... :-)
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Úterý, 22. listopadu 2005 - 10:39:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych tu Angeliku tolik nechválil. Byla takovým učitelem , který dovedl spíše otrávit. Učitel cizího jazyku , který bazíruje na gramatice a je mu naprosto jedno , že student nezná základní slovíčka je k ničemu.Student pod jeho vedením sice zná ,jak se vytvoří například konjuktiv plusquamperfekta , ale jak se řekne stůl , to už je problém. Pro praxi je důležitější mít spíše slovní zásobu , než umět perfektně veškerou gramatiku.
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Úterý, 22. listopadu 2005 - 10:40:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá s fyzikářkou Lexovou ? Učí ještě ?
A co chemikářka Mlnaříková?
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 22. listopadu 2005 - 22:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... já myslim, že angelika dokazala naucit jak gramosku tag slovicka, diky ni umim jazyk perfektne, bohuzel sme pag ve ctvrtaku dostali takovou uchylku, uz nevim, jak se jmenovala, kašlala na nas a diky ni se temer vsichni zhorsili... lexová už je pryč, neučí
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 22. listopadu 2005 - 23:00:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lexovou ani Mlnaříkovou jsem už nezažil (od 2001).
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 23. listopadu 2005 - 18:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám samá Masná je tu taky někdo z SPŠŽ později VDA Česká Třebová.
Bude hůř,dobře už bylo.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 4717
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. listopadu 2005 - 09:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Lexovou ani Mlnaříkovou jsem už nezažil (od 2001).

už ani tyhle dvě dámy tam nejsou? Lexová mi docela seděla, měli jsme ji v prváku na fyziku. Byla docela drsná, ale férová.
Zato Mlnaříkovou (chemie prvák) jsem nesnášel, zvlášť její klasifikační metody a vůbec způsob výuky (šrotování nazpaměť).
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 24. listopadu 2005 - 22:23:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpnk: Jo, je. Viz diskuze v tématu Česká Třebová
http://kuba.traveling.cz ICQ: 155-617-186
Mirex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 25. listopadu 2005 - 13:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaké je uplatnění z oboru DI na FD ČVUT? Absolvent asi bude s největší pravděpodobností sedět na magistrátu, nebo je i jiná alternativa?
Zajímala mě ekonomika a doprava, ale nechtěl jsem jít na VŠE, protože FD ČVUT pro mě nabízela kompromis toho, co mě baví - obor ME. Je to sice ten nejhorší obor, ale člověk se může aspoň ohánět diplomem ekonomické i technické školy. A teď vyvraťte mé teze:-)Děkuji.
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Pátek, 25. listopadu 2005 - 13:29:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle mých zkušeností jdi studovat to , co tě baví. Co budeš nakonec dělat je zcela jiná kapitola. Na průmyslovce nás bylo v oboru železniční doprava a přeprava cca 30 ve třídě. Lidí , kteří po studiu pracovalo v oblasti žel. dopravy a přepravy bylo cca 6.
Podobné to je i s VŠ.
Hlavně si zvol školu , která tě pořádně naučí myslet.
Šari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.129
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 19:32:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Najde se tu někdo kdo kdo navštěvuje SPŠ(ted už SOŠ)Břeclav?
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 7-2004
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 19:52:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaké je uplatnění z oboru DI na FD ČVUT? Absolvent asi bude s největší pravděpodobností sedět na magistrátu, nebo je i jiná alternativa?

Ano, je - např. organizace typu ROPID apod., všude po pěti letech plat 14.000,- hrubého...
Mirex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 27. listopadu 2005 - 04:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel Blaha: Tak to by uz bylo lepsi brigadovat v Carrefouru:-(
Soli
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.69.58.1
Odesláno Neděle, 27. listopadu 2005 - 09:31:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirex: obor DI patří k velice pracným oborům, hodně rýsuješ - Silnice a dálnice, provoz a projektování místních komunikací. Podívej se na stránku FD. http://www.fd.cvut.cz . Jestli Tě zajímá ekonomika i technika, pak vol skutečně ME. Od třetím ročníku každý pracuje na projektu, obor ME má tyhle: http://www.fd.cvut.cz/Czech/Educate/Projects/obor.php Kdo by se chtěl stát navrhovatelem tratí (absolventi se uplatní například v Sudopu), nechť se mrkne sem: http://www.fd.cvut.cz/Czech/Educate/Projects/obor.php
Mirex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 27. listopadu 2005 - 15:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soli: Já jsem si právě myslel, že na rýsování je DS - tam se hodně projektuje. O DI moc nevím, ale jsou tam zajímavé předměty, co jsem se tak díval.
Soli
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.69.58.1
Odesláno Neděle, 27. listopadu 2005 - 16:38:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DS a DI je v podstatě totožný, až na pár úprav jsou předměty stejné. Rozdíl je v tom, že DI je magisterský a už otevřený není, DS je bakalářský, na který je pak možno navázat. Zarýsují si ale všichni, ve třetím semestru Železniční tratě a stanice, ve čtvrtém semestru Projektování komunikací - tohle mají všechny obory. Silnice a dálnice a Provoz a projektování místních komunikací má už pak jen obor DS/DI. Rýsuje se v AutoCadu nebo ručně, to záleží na Tobě. Obor DS/DI má zajímavé předměty, například Železniční provoz, obor AI zase třeba Železniční a zabezpečovací techniku. Jenže než se k tomuhle dostaneš, musíš udělat mnoho nezáživných věcí, zkrátka je to technika, proto zde dominuje matematika, fyzika a jejich aplikace, třeba statika, dynamika a pružnost a pevnost. I v prvních semestrech jsou zajímavé předměty, třeba Základy dopravního inženýrství, Úvod do dopravní a manipulační techniky, Dopravní prostředky, Úvod do zabezpečovací techniky a pro Tebe bude asi zajímavá Makroekonomie a Mikroekonomie. Jsou zde i humanitní předměty, například Dopravní psychologie či Historie fyziky, Dějiny železniční dopravy.
Mirex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 27. listopadu 2005 - 17:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je to těžké rýsovat v AutoCadu? Já jsem si nainstaloval ten program, ale nějak chytrý jsem z toho nebyl:-) No uvidím v dalším semestru.
Mirex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 27. listopadu 2005 - 17:54:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Základy dopravního inženýrství je celkem dobrý předmět. Horší to bude s Geometrií. Všemu rozumím, ale je to pro mě nové. Na cvikách jako první ročník vůbec jsme se učili pracovat v Maplu, takže žádné procvičování různých zobrazení neproběhlo. Tak jsem zvědav, jak budeme potom rýsovat bez průpravy...
Soli
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.69.58.1
Odesláno Neděle, 27. listopadu 2005 - 19:38:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jste druzí, loni už taky dělali v Maplu. V druhým semestru je předmět: Konstruování s podporou počítačů 1 (základy AutoCADu). Tam se to můžeš naučit, to už je jen a jen na Tobě. Schmidt látku vykládá naprosto srozumitelně a je ochotný pomáhat.

Geometrie není těžká. U zkoušky záleží dost na tý diferenciální geometrii křivek, samozřejmě také na zobrazení těles v izometrii,monge.Výkopy, náspy....

Varianta někdy před lety
1. Zadáno: Pravotočivý šroubový pohyb a tvořící křivka v Mongeove promítání. A má se
udělat hlavní meridián + tečna rovina v bodě t
2. Lineární perspektiva šestiúhelníku. Zadána strana AB.
3. Průnik válce a anuloidu. Řešení kulovými plochami.
4. Pomocí výkopu a násypu začlenit vodorovnou cestu do terénu.
5. Vyjmenujte promítací metody, které jsou založené na rovnoběžném promítání a nekreslete
v každém krychli o hraně 30mm.
6. V technické isometrii zobrazte těleso zadané osovým řezem.
7. Vypočtěte délku klotoidy.

AutoCad se rýsuje jen ve 2D, což není těžký, jde o pár příkazů, zkrátka v něm získat cvik. Na disku jsou pak k předmětům návody, jak silnici/železnici navrhnout.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3639
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 28. listopadu 2005 - 11:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco z Pardubic - aneb Jak zajistit dostatečnou účas u druhého kola voleb do akademického senátu. Určeno pouze pro osoby znalé místních poměrů.





Naší akademickou vesnicí imperialistický agent neprojde!!!!!
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 28. listopadu 2005 - 20:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chach, tak to je tedy metoda, postavit se přímo doprostřed hlavní cesty... Nebyly minule ty stoly posunuty asi o 5 metrů vpravo?

To tady v Dresden zvolili jiný způsob, jak přilákat voliče. Minulý týden při volbách do studentské rady dostal každý, kdo přišel hlasovat, svařák a koláče. Pravda, česká metoda je levnější a účinnost je možná stejná
(Non) sum schotouchus tractensis                               Profil
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3641
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 28. listopadu 2005 - 21:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, byly A to ještě "docent G." (viz nástěnka kdysi na KTŘD) s ing. C. přišli s urnou a volebními lístky agitovat až do Pé nula jedničky do výuky!
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1348
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 10:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...kdyby jenom do pénulajedna... dr. P. s Péťou H. a BaBrou agitovali na nějakém tom makru v ánulajedna... představ si Zlivskýho - kandidoval taky, kollegium ze sklepa modelarskiego ho překecalo - jak se zavrtává do sesle a následně do pódia, aby ho tam nebylo vidět (i když přišel až později)...
Usmívejte se - to většinu lidí rozhodí, protože neví, co si o nich myslíte.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 10:25:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_j (imperisalistická vesnice): na co jste tam měli Cempírka? Taky člen komise? Jinak příště si ten stůl postavte ještě blíž ke schodům. Já jel po dlouhé době něco vyřídit do Pardubic a málem jsem se tam o ten stůl přizabil.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3647
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 11:16:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upřímně řečeno, nevím. Asi spíš jen nadháněč. Komisaři byli ti dva, co jsou na první fotce u stolu.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 14:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doc. Cempírek je předseda stávajícího senátu DFJP...
Usmívejte se - to většinu lidí rozhodí, protože neví, co si o nich myslíte.
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 14:59:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je dobrý. Vašek Cempírek byl vždy totálně v pohodě.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 18:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ing. P z KDMML zase přišel agitovat k nám - 2.ročníky DMML a TŘD na přednášku. Dokonce nám i rozdal volební lístky
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1350
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 21:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Dobrá" zpráva - volby se budou muset uskutečnit zgruntu komplet znova, včetně výběru kandidátů (esli někdo chcete, můžete se přidat). Děkovné dopisy posílejte univerzitnímu právníkovi, který po 12 letech zjistil, že volby se dělají v rozporu se zákonem o vysokých školách...

Druhá zpráva již je o moc lepší. Klub přátel historických vozidel při Dopravním sále Katedry technologie a řízení dopravy Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice (KPHVDSKTŘDDFJPUPa) se zavázal, že do provozního stavu uvede parní lokomotivu řady 41 DR, kterou v pondělí pořídil. Lokomotiva je nyní deponována ve stanici Heřmanice. Současný stav před zahájením renovace je na přiložených snímcích.



Usmívejte se - to většinu lidí rozhodí, protože neví, co si o nich myslíte.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 30. listopadu 2005 - 16:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad naroznej: pravda, pravda, kéž by byli všichni "aspoň" tak pohodoví, jako kolega kontejnerofil Cempírek.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17574
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 17:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k:
Poněkud nepřesná informace; později jsem přišel (abych neusnul ještě před začátkem), ale do křesla jsem se nevtlačoval, stejně by to nemělo cenu :-).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17575
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. prosince 2005 - 17:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten stůl tam ale tak stál kdy? Jedině že by ve čtvrtek, to v Pcích nebývám...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 19:04:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro syna kamarádky scháním nějakou Stř. dopravní školu resp. obor žel. doprava - přeprava.Na kterých se ještě tento a nebo podobný obor dá studovat. Děkuji info o SPŠŽ(VDA) Česká Třeb. mám. děkuji.
Bude hůř,dobře už bylo.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 814
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 21:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpnk:
Na Masné v Praze mi bylo dobře - nemůžu nedoporučit. (obor provoz a ekonomika dopravy - zaměření železniční doprava)
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1388
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 19. prosince 2005 - 15:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na DFJP dneska začaly "nové" wolby pod heslem můžete zvolit dobrovolně Yettiho hned, nebo dostanete po papuli a Yettiho zvolíte dobrovolně potom.

Veni. Vidi. Yetti.
Ein Volk, ein Kaiser, ein Dampf, eine Spur, eine Kupplung!
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 19. prosince 2005 - 18:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdo je Yetti? Daký veľký bača?
(Non) sum schotouchus tractensis                               Profil
Petrv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 19. prosince 2005 - 19:04:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vida, zvěsti o našem kandidátovi se dostaly už i na K-Report... :o) Účel světí [Dopravní] prostředky!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 19. prosince 2005 - 20:00:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenc - ne, to je jeden fajný kořeň od kolejářů, kterýho sklep modelarski navrtal do toho, aby kandidoval. No a p. t. kollegium mu vymyslelo úžasnou předvolební kampaň, zakládající se na jeho přezdífce Yetti.

PetrV, ano, již jsme řádně sYETTI... Sejdem se v Panonce.

Jo, Jendo, Gebuliak opravdu přišel učit do Perníkoffa, naštěstí ale na Ústav informatiky... Okay, excellent, anyway...
Ein Volk, ein Kaiser, ein Dampf, eine Spur, eine Kupplung!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 845
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 19. prosince 2005 - 20:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět nám cpali volební lístky až do chřtánu. Asi ty volby zase zpochybním.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
"Trať 320 pro Os a náklady, cestující do/z Ostravy do IGK a busů!"
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1388
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 19. prosince 2005 - 21:07:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>Petr_k: Žel mi stále nedochází, kterému Gebuliakovi že se to přezdívá Yetti :-(
(Non) sum schotouchus tractensis                               Profil
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1392
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 10:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenc - Yetti je jeden kamarád (druhák, kolejová vozidla, číslo 6 na študentské kandidátce (bacha, ten odkaz je word)). Je normální, na rozdíl od Gebuliaka, což je ten nablblej slovakokanaďan (to se divím, že ho kanadýři pustili, protože asi přišli o přírodní raritu, kterou člověk jen tak neuvidí, mmch. kamarádí se s prof. inž. Velikým Technologem), toho znát musíš - byl tu loni někdy na začátku října (okay, excellent). Vyhnout se mu nebylo téměř možné, prudil a rozvrtal hodiny skoro všude.
Ein Volk, ein Kaiser, ein Dampf, eine Spur, eine Kupplung!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17995
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 18:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně jsem zvědav, jak to nakonec (a po kolika pokusech...) dopadne.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1394
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 20. prosince 2005 - 19:02:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Gebuliaka už jsme identifikovali, ale Yettiho jméno mi nic neříká, možná ho znám od vidění.
Yežiši prostěě, co ty dva Matrasové/Vatrasové v kandidátce pod sebou, Piroslav a Piktor?
(Non) sum schotouchus tractensis                               Profil
Jirka_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 13:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se dívám, že takové volby do AS jsou v Pardubicích docela kovbojka. Já byl onehdá v Žilině do AS F PEDaS zvolen asi 3 nebo 5 hlasy.
Zaza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 14:18:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro pobavení široké čtenářské obce přidávám aktuální událost z dnešní přednášky z Logistiky v Pardubicích:

Nejmenovaná slečna Ing. P.H., PhD. se snažila uklidnit rušící posluchárnu slovy: "Jestli se vám na tom něco nezdá, nebo jestli se mnou nesouložíte (!), tak ... " Vtom se zarazila (slova nesouhlasit s někým a nesouložit s někým mají totiž trochu jiný význam) a snažila se svůj povedený výrok napravit slovy: "Moc se nesmějte, jestli nesouložíte, tak je to spíše k pláči než k smíchu!", čímž celý výrok dokonala. Poté došlo samozřejmě k dalšímu výbuchu smíchu ze strany studenstva.
Kam se na ni hrabou přednášky Velkého logistika, žáno!
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 16:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zaza:
PEVA
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1401
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 16:33:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaza - malého zpracovatele masa jsi nezažil, tak nekecej. Ten se nemusel přeříkávat, chrocht, žjo, abychom tam v kollegiu leželi smíchy pod seslema. Natož při zkoušce!!! Při druhém (chtěném, bylo potřeba zaznamenat všechny eventuality) pokusu jsem neměl daleko k tomu, abych sežral rukáv od saka...

Pétě občas nějaká taková perla uletí... akorát by je neměla házet takové svoloči druhácké...

YETTI to jasný?

(Příspěvek editován uživatelem petr_k prosinec 21, 2005)
Ein Volk, ein Kaiser, ein Dampf, eine Spur, eine Kupplung!
Zaza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 20:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak do dnešní hlavní zpravodajské relace ČT 1 se dostal mj. doc. V.Jehlička (přednášející na DFJP Matematiku), když se vyjadřoval k tomu, že údajně činil nátlak k rozvázání prac. poměru na jistou pedagožku přednášející německého jazyka na hradecké pedagogické fakultě, kde je děkanem (což je pro mě novinka). Neví o tom někdo něco víc?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18026
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 21:17:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem to sledoval...
Není to ale jen někdo jemu velmi podobný a stejně se jmenující?

Tady je to v archivu:
http://www.czech-tv.cz/vysilani/prog8738.html?ilink=26773
Ve Večerníku to bylo taky, ale tam byl kvůli technickým potížím jen začátek - ostatně i titulek tam není zrovna moc správně:
Hradec Králové: bouře na univerzitě
Do vážných problémů se dostali rodiče půlročního vietnamského chlapečka Do Van Thana. Nemocnici v Mostě totiž dluží 780 tisíc korun. Chlapec se narodil předčasně a nemocný.

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Petrv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 21:27:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaza: U všech Skotů! S takovýmihle extremisty (extremistkami) jsem se zatím (na DP_KV) nesetkal...

Martin Zlivksý: M'm, je to ten samý. Docent Jehlička je děkan v Hradci a zároveň přednáší v Koněpůlkách matiku.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 13:53:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také jsem to viděl. Myslím, že je to on.

Mmch doc. Jehlička mi přijde zatím ten nejlepší přednášející na Matiku, kterého jsem měl tu čest v Pardubicích poznat. V pohodě stíhám psát i chápat. Ještě Prouza se jakš takš dal, ale Prachař?! Fuj!!!!!!!!!! Doufám, že toho nikdy na nic nepotkám.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18054
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 14:04:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DěPra už asi naštěstí ne (leda zase jako náhradu), ve druháku už by si matiku měla přednášet dopravka sama.
U nás si Jehličku snad všichni chválí, i (zejména) ti, co ho mají na cvíčko.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
prumysl.unas.cz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.231.2
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 14:03:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad zaza: haha, dobrý. Před pár lety bývala na netu dokonce autentická nahrávka Velkého Logistika přímo při zkoušce. Akorát nevím, jestli ty stránky ještě fungujou...
anony
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.231.2
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 14:13:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky ještě funguje:{http://www.mujweb.cz/skolstvi/bohumil.r/
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1406
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 22:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na těch stránkách ovšem autentická nahrávka již dlouhou dobu není. Ale byly pořízeny další nahrávky, kolega Petr_k by mohl vyprávět!
(Non) sum schotouchus tractensis                               Profil
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 09:09:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se stalo s Bohumilem ? Zemřel na přednášce ?
Já jsem byl z Mladé Boleslavi , takže jsem občas s Velkým logistikem používal stejné vlaky při dojíždění. Častokrát si ke me přisedl a krmil mě svými nesmyly celou cestu.
Teď mě napadla ještě jedna vzpomínka a to sice na prof. Šertlera. Profesor Šertler kreslil při přednášce na meotar jakousi malůvku. Po dokončení malůvky zničeho nic zrudnul. Už jsme si mysleli , že se mu udělalo nevolno a kolegyně sedící v první řadě se nabízeli s pomocí , ale poté jsme přišli na to , co se vlastně stalo. On pan profesor ve své roztržitosti před kreslením zapomněl na meotar umístit folii , takže kreslil přímo na skleněnou desku.Výbuch smíchu ze strany studentsva odnesl málem opravdovou nevolností.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4402
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 10:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

husák šel do důchodu
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1417
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 17:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

naroznej - to bys mohl bohouška navštívit, údajně je v Hradišti Mnichově v senilhausu. A pokud se mi podaří překonat vrozenou lenost, tak se objeví nové bohokecy... ale to nejlepší, tedy zemědělský autotraktorový systém, na němž vyhodil člověka, který o něm leccos z praxe věděl, od zkoušky jenom proto, že za traktor, žjo síp, se odborně, žjo chrocht, nezapojuje vlečka, žjo, ale návěs, chrocht, to tam fakt není, bo pochcípaly u kecafonu, půjčeného ze spřátelené katedrály, baterky...
Ein Volk, ein Kaiser, ein Dampf, eine Spur, eine Kupplung!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace