K-report
 

Archive through 06.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 680 - pendolina » Staré archivy » Archive through 06.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 21:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal:
dostanete dvakrát denně už aji rychlovlakami Pendolino

Jedno místo Strely a to druhé? A co Dvořák? Bude jezdit v trase Břeclav-Wien nebo jak?
Proč???
pan nikdo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.222.1
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:02:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a co takhle
A) Strela a Dvořák bude jezdit jako teď A NAVÍC pa/so a ne/po Vyšehrad až do Blavy, jinak jako teď
B) Dvořák jako teď, ale Strela v pa/so a ne/po jen Pha-Břeclav-Pha, případně vůbec a mimo pa/so a so/ne, tak jako teď
Vyšehrad v pa/so a ne/po až do Blavy, jinak jako teď

tak sem to slyšel já, je to JPP, takže asi takhle
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyšehrad od Března by měl být zrušen.A to pendolíno přejde na Slovenskou Strelu spojení s Rakouskem je otázkou až to rozhodne někdo na vedení ČD.Potom asi spojeně Dvořák/Strela
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 22:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal:
A to pendolíno přejde na Slovenskou Strelu...Potom asi spojeně Dvořák/Strela

Že by jelo spojené pendolíno s rakouskými vozy?!, to se mi zdá nepravděpodopné...

Jinak si myslím, že to bude tak, že pojede pendolíní Vyšehrad v pa/so a ne/po do Blavy, jinak do Břeclavi a Strela s Dvořákem zůstanou jak jsou... Zkrátka se v tom textu, který psal Lukash, s tim "dvakrát týždenně" nespletli...
Proč???
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 10:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvice : Nemyslím si,protože Vyšehrad končí a dneska ráno přišla hláška z Prahy na Březen a již nejsou řazeny vozy Dvořáka od Břeclavi do Prahy a zpět a jede se denně do Blavy s 680 . Ještě přibude dalších změn požehnaně kvůli 680 a Dvořákovi co udělaly aši za změny v řazeních.I časově se pojede dříve než 7:15 z Břeclavi podle hlášky je 6:40 odj.Blava je 6:11
P von Pardubitz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.202.36.243
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 10:15:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pendolino 4 stoji v Pardubicich na serazovacim nadrazi (tusim 15. kolej), na dverich SC503

Poloha vlaku na www.cd.cz hlásí "31. 12. 2005 9:40 (příj.) poloha 49 min. zpoždění informace vystavena 31.12.2005 9:59:10", tj. prijelo a neodjelo.

Copak se mu asi stalo?
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 6-2004
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 14:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Článek z dnešní Rovnosti - 31.12.2005

Kdo chce jet pendolinem z Brna do Prahy a zpět, musí vsadit na náhodu. Kolem odjezdů souprav panují mezi cestujícími zmatky. Dráhy nechtějí sdělit, kdy přesně je během dne nasadí a jestli vůbec.

Brno Soupravy pendolino vnesly na trasu mezi Brnem a Prahou místo přesnosti, pohodlí a rychlosti jen zmatek a rozčarování. Nikdo z cestujících neví, kdy se vlak ve stanici objeví. Někteří si myslí, že vůbec nejezdí.

" Z Brna do Prahy jezdím často. V pendolinu jsem se chtěl projet, ale ani jsem ho nenašel v jízdním řádu," řekl například Petr Žídek.

Na příčinách chaosu kolem pendolina se neshodují ani sami pracovníci Českých drah. " Od devatenáctého prosince až do odvolání se tu pendolino neobjeví. Technické zařízení na této trase není v souladu s moderní soupravou. Nespínají se železniční přejezdy. Provoz by ohrozil dopravu na kolejích i na silnici," oznámil operátor zákaznického centra Českých drah. Podle něj by jinak pendolino mezi dvěma největšími městy v zemi jezdilo pravidelně. Z Brna asi v sedm ráno a ve dvě odpoledne a z Prahy po půl desáté ráno a po půl šesté večer.

Tuto informaci ale popírá mluvčí Českých drah Petr Šťáhlavský. Ten tvrdí, že pravidelný provoz soupravy na této trase dráhy nikdy nezaručily, a proto ji v jízdním řádu nevyznačily. " Mezi Prahou a Brnem jezdí spoje Eurocity a Intercity. Cestující si také kupují lístek na tento typ vlaku. Pendolino se tu může objevit pouze jako typ vagonu, a to v případě vlakových spojů Brněnský drak a Vyšehrad. Ale nemusí," řekl Šťáhlavský.

Ten navíc popírá i zmíněnou technickou závadu, o které informoval operátor zákaznického centra. " Je to hloupost. O ničem takovém nevím. Pokud se v Brně pendolino dlouho neobjevilo, je to proto, že musí přednostně jezdit na trase mezi Prahou a Ostravou, kde je jeho provoz garantován," vysvětlil Šťáhlavský.

Fotografie: Zpožděné pendolino.

Soupravu nasazují České dráhy mezi Prahu a Brno zcela svévolně. Tento spoj měl včera odpoledne více než hodinové zpoždění.

FOTO LUBOMÍR STEHLÍK

Pokračování str. 3

S jistotou se tak luxusním vlakem, jehož technické řešení umožňuje projíždět oblouky až o třicet procent vyšší rychlostí než u konvenčních vlaků, mohou projet jen cestující z Prahy do Ostravy.

" Tam jezdí Pendolino jako spoj, tedy jako samostatná služba Českých drah. Cestující tu také platí zvláštní příplatek," informoval Šťáhlavský. Tímto pravidelným garantovaným způsobem podle něj nebude Pendolino do Brna jezdit nikdy. To také znamená, že pokud se na trase objeví, bude se držet jízdního řádu stavěného pro starší stroje. Na rychlejší spojení proto Brňané mohou zapomenout. Podle těch, kterým se do Pendolina podařilo nastoupit, ale nemusejí být Brňané zklamaní. " Na sezení je tam dost málo míst. Měla jsem štěstí, že jsem nastupovala brzy. Lidi, co nastupovali později, museli stát," řekla studentka Jana Veselá. Nijak výrazně prý ani nepocítila vyšší rychlost vlaku.

" Těšili jsme se na jídelní vůz. Ten ale v Pendolinu není. Jen tam jen bar, u kterého se může jen stát. Na takový luxusní vlak se nedá mluvit ani o velkém výběru občerstvení," stěžovala si cestující Ivana Dusilová.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 14:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal: I časově se pojede dříve než 7:15 z Břeclavi podle hlášky je 6:40 odj.Blava je 6:11

29 minut na úsek Břeclav-Blava

Taky se mi nezdá ten oběh, jelikož v součastnosti jezdí/má jezdit jedno pendolíno na Drakovi tam i zpět a na Vyšehradu tam i zpět - Strelu a Draka jedno pendolíno časově nezvládá
Proč???
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 14:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvice:Mě se to počítá lépe,když pojede hned z nádraží v Blavě 160,tak se to stihne.Jinak má problém.Nesmí jet v Bratislavě předepsaných 80.Spíše,zase někdo v Praze neumí počítat a sedí u zeleného stolu.Tu v Brně se všichni tomu smály,když to četly co všechno nebude návazné.Je to jenom "40" spojů denně.Co více chtít,když Praha organizuje celou republiku a nedomlouvá se s regiony.
P von Pardubitz:Pokud-li to byla zkutečně 4-ka tak ta má mít poruchu loko.
Martyni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 14:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Dejvice. No právě pokud jsem dobře četl ten článek tak Vyšehrad bude zrušen a pendolíno bude jezdit na Strele a bude muset být trochu šíbnutý, aby stíhal další oběhy. Asi zhruba bude muset jezdit Strela v čase dnešního Vyšehradu.
To, že na Strele jezdí slovenské vozy je sice pěkné ale pokud si dobře zpomínám, tak tomu není zas tak dlouho co tam jezdily naše vozy. Plácnu, ale myslím že tam jezdí vozy zssk cca 3 roky.
Renda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 22:12:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je ale humbuk, piňda je prostě omyl, byť by se současné problémy snad někdy v budoucnu vyřešily, tak jsou na nic, až opadne zvědavost lidí (jeto přeci stále ještě jen novinka, a po tom bordelu co je s jejich nasazováním a současným provozem, lidi omrzí na ně čekat nebo s nima jezdit-za takovou cenu), v managementu ČD opravdu sedí povolaní odborníci, kteří kvůli něčemu co ani nejezdí! zrušili relační slevu Praha-Brno co jim plnila vlaky!
už se těším na ohlášenou konkurenci na kolejích od St.Agency, aspoň ČD někdo ukáže jak se to dělá.
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 01:31:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Renda : Myslíš to co píše bahnworld?Od roku 2008?Myslím si,že vezmou rychlíky,expresy a dálkové IC/EC a ČD,jako obvykle utřou nos smutně se podívají,že jim zase ujel spoj....
Liberec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.143.62
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 13:46:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klopí 680 na některých starých úsecích koridoru? Co jsem viděl, tak na Ústeckoorlicku ne. A ještě by mě speciálně zajímalo, jestli klopí při průjezdu Č. Třebovou? Ne-li, jaká je tam i tak rychlost?
Díky!
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 13:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Liberec: Klopit se může v jakékoliv zatáčce při vyšších rychlostech (snad 80 km/h a víc, znalí upřesní). Na nemodernizovaných úsecích se ale nedá jet vyšší rychlostí (i když se klopit může).
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 16:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíte,že od nového GVD zůstane nějaké Pendolino i do Ostravy nebo se vše dá na Bratislavu a Vídeň?
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 17:36:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes ČT se smí 60 km/h.
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 19:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes ČT se sice smí jet 60 km/hod, ale jen od Ostravy. Od Prahy zde jezdí SC Piňďa 40 km/hod. Kdyby jelo od Prahy na Brno po 1. koleji, popř. od Brna do Prahy po 2. koleji opět 60 km/hod.Stavba stanice, zab.zař a výměny to jinak neumožňují.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 5-2003
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 21:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, co se přihodilo včera SC 503 na cestě do Pardubic?
Liberec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.142.25
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 21:23:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past a Petr Š.: děkuji!
Bubu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 21:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale dneska už čtyrka jela,tak asi nic závažnýho
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 12:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, když tady tak čtu ty úvahy o rušení Vyšehradu, ježí se mi hrůzou vlasy na hlavě. Vyšehrad je po mnoha letech konečně rozumné ranní spojení Břeclavi s Prahou. Takové spojení tu bohužel chybí od té doby, co ranní Drak začal jezdit z Brna. To byla bohužel jedna z nevětších chyb ČD. Napravili ji až teď Vyšehradem. A proto jsem ochoten za něj hodně tvrdě bojovat. Jedinou další možnou alternativou je totiž Šohaj. A jistě chápete, že to není alternativa nejpříjemnější.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti!!!
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 849
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 15:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Vyšehradu zase nejelo pendolíno ráno, ale klasika...
560.013:KU SPOKOJNOSTI SLÚŽIME UŽ 30 ROKOV
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18326
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 18:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Drakovi odpoledne ale pendolino jelo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
streleny dvorak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.98.28
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 19:16:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdravim ... mohl bych pozadat, kdyz uz to tu bylo nakousnuto, o info o planovanych zmenach u vlaku sl. strela, ant. dvorak, vysehrad, popr. o jinych na trase praha - brno - bratislava/wien ? dekuji.
Airtime
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 20:44:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak potvruzuji dnes Pindu na EC135 zas po dlouhe dobe v Brne. Jednicka byla uplne prazdna, dvojka popoloprazdna/poloplna. Bohuzel jsem stal na jinem nastupisti, ale nezdrzelo se dlouho, takze problemy s oteviranim a zaviranim dveri zrejme nebyly. Zato pohled na Babitron napovida, ze minimalne na 25KV (od Svitav) jel nenaklapeci rychlosti:-(

(Příspěvek editován uživatelem Airtime leden 02, 2006)
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle neověřených drbů prý na Silvestra nevyjela 680ka na SC 503, tak prý jako náhradu vzali Košičana (EC 121), který si z Prahy hl.n. udělal zajížďku do Holešovic, tam nabral Pendolínní substrát a hurá do Ostravy. Je to ale neověřený drb, byl bych rád za jeho potvrzení/vyvrácení.
ICQ: 155-617-186
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak všechny změny na Bratislavu v konečné podobě : Vlak EC 137 Slovenská strela bude odjížděť z Prahy Holešovic v 18.40 h, teda o 37 minút později jako doposud a do Bratislavy hlavní stanice přijede v 22.49 h.Spoj bude zajišťovat řada 680.
Vlaky Ex 278/279 Jaroslav Hašek budou přeřazené do kategorie EuroCity vlaků.Nejenom na území ČR,ale nově i na Slovenském území.Z Bratislavy hlavní stanice bude EC Jaroslav Hašek odjíždět o 33 minút později,tedy v 17.18 h a do Prahy hlavní nádraží přijede v 21.28 h. V opačném směru bude mít EC Jaroslav Hašek odjezd z Prahy v 7.37 h s příjezdem do Bratislavy hlavní stanice v 11.47 h, odkuď bude v 11.51 h teda o 37 minut dřív, pokračovať do Budapešti Keleti, kde ukončí jízdu v 14.22 h.
Vlaky EC 134/135 Vyšehrad z Bratislavy do Prahy a zpět budou od nového cestovního jízdního řádu zrušené. EC Vyšehrad nahradí v obouch směrech rychlík R230/231 Rastislav, který bude provozován denně ze Štúrova do Brna a zpět,který bude tažen lokomotivou řady 242. R230/231 můžou cestujíci v úseku Kúty – Brodské využit aji bez rychlíkového příplatku.

více méně je to přesně na bahnworldu.Co tam rozhodně nenajdete jsou info k Rakousku.To ví jenom Praha a ta zatím mlčí.
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakube:Je to pravda,že Košičan jel do Holešovic.Odj zpožděně o 20 minut zajetím z trasy + objetím soupravy.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 877
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal:
S tím Haškem jsem to teda nějak nepochopil. Vždyť takto jezdí už dnes!!

Dnes na SC 508 dvojka plná, ale jednička téměř prázdná (v Pardubicích). Výstup cca 20 lidí, nástup asi 2.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 22:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: To je víceméně přesný, byť trochu upravený, přepis tiskovky ZSSK, ze které v první řadě není vůbec jasné co z toho platí od 11.12.2005 a co od 26.3.2006. Celé to je hodně zmatené. A v tom je ten problém, nikdo se z toho nic nedozví.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti!!!
Neregistrovaný Honzas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.29.204
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 08:59:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pendolino na SC 501 se právě vydává na odklonovou cestu z Olomouce hl.n. přes Nezamyslice do Přerova.
Kvůli nehodě nákladního vlaku v Brodku u Přerova.
Odklonem toho jede více.
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 09:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:Toto je až od 26.3.2006 co platí.To co už je je na Ostravsku platné.Jihomoravané to mají až březen 2006
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 12:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal: Právě že ne. Již od 11.12.05 jezdí Hašek jako EC v celé trase z Prahy až do Budapesti a Rastislav ze Štúrova do Brna nahradil Vyšehrad ve své původní časové poloze z GVD 2004/05. Kdybyste se podíval do JŘ věděl byste to a nepřesvědčoval byste nás tu o blbostech.
A co se týče zbytku, zeptal jsem se přímo ČD a přišla mi následující odpověď:
Dobrý den. Žádné podobné zprávy ke mně nedolehly. Nevím, odkud je
získáváte, ale nemají žádný smysl, pokud nejsou oficiálně oznámeny. Je mi
líto, že Vám žádnou oficiální zprávu nemohu předložit. Zdraví D.Sch.

Stejný dotaz jsem pro jistotu poslal i na ZSSk, jestli mi od nich dojde rozumná odpověď, dám ji sem také.

(Příspěvek editován uživatelem peno leden 03, 2006)
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti!!!
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 14:10:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Phpttjournal:odj.Ec Košičan +20 min?Já jsem tím jel a mělo to hodinu zpoždění,a to až do Olomouce,kde jsem si chtěl teda kvůli zpoždění přeskočit na Fatru,a ta měla 90 min.
Věnujme minutu ticha za zrušené lok.ř 750,753
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 17:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal: Strela i Hašek takto jezdí už od 11.12.2005 (akorát to pendolíno)... Otázka je, co bude s Dvořákem a jestli skutečně zruší toho Vyšehrada...???
Proč???
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 23:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To že jezdí Hašek,jako EC vím,ale má jezdit podle toho co je známo v Brně až od změny v GDV březen 2006 stejně,jako Rastislav a další.
S tím Košičanem jsem měl namysli ještě k tomu co bylo to původní zpoždění dalších 20 min.A ještě něco nikdo ti to nepotvrdí,dokud se to neoznámí do médií tiskovou zorávou v obouch správách.A to je jaksi čas.Je teprve leden
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 00:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal: Nic ve zlém, ale nauč se prosím větnou skladbu, není Ti příliš rozumnět. Těžko pak mohu tyto informace považovat za důvěryhodné, když mi je podáváš jakýmsi divným jazykem. A také odlišit co je pro koho by se hodilo.
Upřímně se bojím právě toho, že to oznámí tak pozdě, že už nebude čas reagovat. Jak říkám, Vyšehrad, hlavně ten ranní, je pro mě důležitý a hodlám za něj bojovat. Bojím se ale, že mi k tomu ČD nedají příležitost. Asi dám na břeclavské nádraží leták, aby lidé za Vyšehrad bojovali, dokud to ještě jde.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti!!!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 09:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že toto desinformování je dost možná právě za tím účelem, aby do toho nikdo moc nekecal.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
lada
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.157.121
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 11:59:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera ve 13:00 zastavilo v Chocni Pen 006 bez cestujících jedoucí z Prahy..Pod 6 vozem jednotky silný únik vzduchu.Osádka (fíra DKV Praha + dva hoši německy mluvící v bundách OBB)se dala do odstraňování závady.Jsou to machři a za 20 minut se tiše odsunuli směr ČT
Radim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.19.26
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 14:18:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera okolo 23.30 stály Pendolina 002 a 006 v Olomouci na 1.nástupišti. Asi čekaly do ranního odjezdu. Měly ale smetáky nahoře a byly nahozeny, tak nevím...
1Libor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 14:34:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dejvice) Nic není zatím definitivně rozhodnuto, stále se ještě vyčkává. Co je zatím dohodnuto (jednalo se začátkem prosince) a možná třeba bude od toho března platit, na to už jste přišel sám. Do té doby je ještě daleko, uvidíme.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 16:42:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou to machři a za 20 minut se tiše odsunuli směr ČT

To jako natrvalo ??
Každý večer počítám kulatá okna brejlovce.
Jedno okno, druhé okno, třetí okno, chrrrr....
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 16:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak od ZSSK mi přišla následující odpověď:
Vlaky EC 136/137 premávajú podľa platného cestovného poriadku. Pendolino bude premávať po udelení licencie pre vstup na trate ŽSR.

No to jsem se toho dozvěděl. Přitom jsem v dotazu jasně napsal, že chci vědět jak to bude jezdit od 26.3. tedy od příštího JŘ ŽSR. Asi jsem to měl napsat slovensky, pak by to možná pochopili.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti!!!
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 16:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale aspon jsi dostal nejakou odpoved nekteri by se na tebe vybodli.
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 17:26:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já jim kdysi taky psal o cosi, nevím o čem to bylo, ale vím, že odpověděl byla jak od blondýnky... že jsem se nic nedozvěděl
560.013:KU SPOKOJNOSTI SLÚŽIME UŽ 30 ROKOV
Mr. Mistoffelees
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 05:25:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Název žst.: Brodek u Přerova
Číslo vlaku Příjezd Potvzen Zpoždění Odjezd Potvrzen Zpoždění Přečíslování
000500 04:55 ano 4 min 04:55 ano 4 min

--------------------------------------------------------------------------------

Název žst.: Grygov
Číslo vlaku Příjezd Potvzen Zpoždění Odjezd Potvrzen Zpoždění Přečíslování
000500 05:01 ano 4 min 05:01 ano 4 min

--------------------------------------------------------------------------------
Rezny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 09:46:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže pinda na Praha-Brno už jezdit nebude? ??
p.u.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.112.162.188
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 17:52:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pinďa na Brno bude jezdit (a jezdí) jenom tehdy, pokud bude nějaká jednotka volná a hlavně provozuschopná.

Informace z Bahnworldu bych vázal s novým grafikonem a ne se změnou od 26.3. Vůbec bych se touto debatou nezabýval, protože speciálně u pendolín nikdo neví, co se stane zítra.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 18:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale mě jsou Pendolina jako taková ukradená. Mě jde o to, aby existoval vlak, který z Břeclavi pojede v rozumnou hodinu a přitom dorazí do Prahy do půl desáté. Jestli to bude Pendolino nebo Béčkový rychlík mi je do jisté míry fuk. Byť nepopírám, že mi je Pendolino milejší než Béčka.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti!!!
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 20:16:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem slyšel, že pendolino 007 je stále neprovozní a 001 je rozebíráno na náhradní díly pro udržení zbylých v provozu.
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 20:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vbc: 001 je rozebíráno na náhradní díly pro udržení zbylých v provozu

To brzo! To mají ČD hodně špatnou smlouvu s výrobcem...

Phpttjournal: To že jezdí Hašek,jako EC vím,ale má jezdit podle toho co je známo v Brně až od změny v GDV březen 2006 stejně,jako Rastislav a další.

Trochu nechápu...??? Zkrátka, kdo ví, jak to s těmi pendolíny bude! ČD budou nejspíš rádi, když jimi zvládnou pokrýt SC na Ovu...
Proč???
Josefv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 20:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vbc a kde jsi to slyšel??doufám,že to není systém jedna babka povídala
Petrixo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.101.176
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 21:57:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Existuje vůbec nějaká statistika, kdy vlastně vůbec jelo Pendolino v trase Praha - Brno a zpět od začátku grafikonu? Myslím, že by to bylo dost neradostné čtení...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 22:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zas tak kruté by to nebylo. Co je mi známo, tak klasika jela před vánocema asi týden a pak mezi svátky při té sněhové kalamitě, kdy se ale jelo s tím co bylo a kudy to šlo.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti!!!
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 07:55:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BVC : To byla agentura JPP? Vždyť 1-ka má ještě různá měřidla v sobě.Taky jsem zkoušel něco bližšího zjistiti včerá v Praze a pravděpodobně Dvořák by měl jezdit z Břeclavi s připojením několika vozů na Prahu ve svém čase.Kde se vezmou vozi nevím,ale v úvaze jsou B.

Peno: A co jsi čekal,že ti odpoví ZSSK ?
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 08:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Josefv, Phpttjournal: Říkal mi to jeden můj známý, který to má přímo od někoho z DKV Praha (ONJ). Od koho konkrétně bohužel nevím, ale určitě je to někdo, kdo se kolem pendolin dost pohybuje.
Že je 001 vybavena měřicí technikou vím. To je právě důvod, proč jsou z ní demontovány různé součástky - do pravidelného provozu totiž stejně nemůže (musela by se dát celá dohromady, což dle vyjádření pracovníků ALSTOMU zhruba z listopadu by trvalo min. 3 měsíce). Navíc někdy od dubna (?) jsou v plánu další zkoušky, takže až by se dala do kupy pro prav. provoz, tak by se zase hned upravovala a vybavovala pro zkoušky.
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 08:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VBC:Stejně musí být pojízdná,když minimálně,tak všechno funkční by v ní mělo být.Ale to co píšeš je JPP.Je to trochu nedůvěryhodné.
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 09:37:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: já to tak tragicky nevidím. Z odpovědi lze vyčíst, že až se TIS schválí, tak bude na SK jezdit.
Kdy k tomu dojde ale nikdo neví, takže co bude 26.3. zatím taky nikdo neví (resp. ví se pouze to, že to bude neděle :-)
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 10:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

netuší někdo zda dneska na 571 pojede pendolino
uvažuju zda jet 878 nebo 571, teda v případě že by jelo
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2824
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 10:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O tom braní dílů z 001 sem slyšel taky (od velmi dobře informovaného zdroje). 007 snad dokonce jela zpět k Taliánům na garančku

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace