K-report
 

Archive through 19.prosinec 2005 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Mechanické závory » Staré archivy » Archive through 19.prosinec 2005 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 09. prosince 2005 - 19:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modry petr:
trochu to připomína Vraž u Berouna ,ale musel bych vidět víc okolí
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 09. prosince 2005 - 22:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd:Vráž u Berouna to není.
Sedím si tiše v koutku na nádraží, na lístek nemám to mě nezaráží.......
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 10:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modrý_petr. Viděl bych to na závory u Jínců od Příbramy ovládané tamní hláskou... A nebo je to dosti podobné...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 10:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sexiradim (zajímavý nick, to jsem tu ještě neviděl :-)): Máte-li na mysli hlásku Čenkov (mezi Jincemi a Bratkovicemi), tak to určitě není. Tam jsou totiž oboje závory zcela jiné konstrukce.
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 10:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saxiradim:Ano, jsou to Jince.
Sedím si tiše v koutku na nádraží, na lístek nemám to mě nezaráží.......
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 11:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jince to jsou, ale kolega Bureš má pravdu, že to není ovládané z hlásky.
Sedím si tiše v koutku na nádraží, na lístek nemám to mě nezaráží.......
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 11:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvě otázky. Fungují ještě dvoje mechaniky v Čeperce? A co mechaniky s plotem v Třebíči? Pamatuji si je z dětství. Kdypak ty asi skončily a copak tam je dnes?
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 12:39:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doposud jsem teda myslel, že tyto závory patřící správně katastrálně do Čenkova, jsou ovládané z té hlásky. Že by teda byly ovládané z Jínců..?? Popravdě, nikdy jsem to detailně nezkoumal i když jsem tam párkrát byl fotit. Musím se pozeptat...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 13:04:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znám to tam, a je to opravdu ovládané z Jinců. Z čenkova jsou (byly?)kromě závor přímo u hlásky ovládané jedny závory směrem na Jince přes ňákou polní cestu a ty jsou myslím trvale uzavřené. Myslím že to byla stejná konstrukce jako v Zajíčkově.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 13:48:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saxiradim: Omlouvám se za zkomolení nicku!

Závory na obrázku se ovládají ze stavědla v jinecké (je to tak správně?) stanici. Takže se pan Radim ptát nemusí, tohle vím na 100 %, že to není z Čenkova :-) Hl. Čenkov ovládá jedny závory přímo u hlásky a druhé směrem na Jince, ale ty jsou trvale uzavřené.

Fucza: Ano, závory v Čeperce stále fungují a zatím se jejich náhrada v dohledné době neplánuje. Závory v Třebíči už jsou delší dobu minulostí, zmizely někdy v 90. letech.

Beze změny: Opočno, Bohuslavice stanice i Zv, Černčice, Náchod, Žďár nad Metují...
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 14:04:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak co si tak matně vybavuju, závory u Jinců nejsou ovládané ze stavědla ale z jedné boudy proti stavědlu (přes koleje) - jak ji ale nazvat??? Něco jako závorářské stanoviště kilometr od přejezdu????
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 14:07:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ABPOPA: Bohužel u sebe teďka nemám patřičné materiály abych se mrknul, kdo to tam ovládá. Ale je to klidně možné, že je to z jiné "boudy" než je stavědlo. Na spoustě jiných míst je také klika od závor mimo budovu stavědla. Napadá mě teď například Převýšov, Křinec atd...
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 14:24:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě to říct nemůžu jestli je to přesně tak jak jsem to napsal. Ale velmi dobře si vybavuju jak mě v těch místech kdosi pěkně sjel za chůzi po trati. Jenže chceš - li k přejezdu, máš dvě možnosti: buď po trati, nebo po silnici I. třídy mezi kamionama. Tak si vyber co je bezpečnější...
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 14:35:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš Se sexem SAXI nemá nic společného, ba naopak je to čistě "pacientská" choroba železnice a dopravy jako takové. Viz www.saxi.cz.
Ale jinak co se týká mé osoby samotné, sex se ženami zbožňuji a dá se to dobře prokombinovat i s šotouštvím... Co mě tak trochu znají, asi ví..
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 14:59:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saxiradim: Mě to v první chvíli nedošlo, teď už mi je jasné, odkud vítr vane :-) Produkty Saxi moc dobře znám, spousta pohlednic má své místo v mé sbírce a pár publikací taky

ABDOPA: Já šel vždy po silnici, nedovolil bych si tam chodit po kolejích okolo obsazeného stavědla.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 15:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saxiradim: Když se tak koukám na vaše stránky s přehledem vydaných pohlednic, tak zjišťuji, že všechny pohledy s něčím "mechanickým" už mám - takže koukejte vydat další, ať můžu rozšiřovat sbírku :-)
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 17:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Námětů je hodně, ale problém je tak trochu né vydat, ale prodat... Jsme fandové a vydáváme jej ve vlastní režii, ale je už toho moc a musíme bedlivě každý motiv probrat. Ale, co se teď dostane určitě je stará pohlednice s T 478.3269 na Bezdrevu v Lochovicích srpnu 93 pod Krakorcem. Bude vydána při příležitosti oslav 130. let Zdice - Protivín. Tato pohlednice je již několik let beznadějně vyprodána a zájem o ní je.
Ale od pohledů k realitě: V těch Lochovicích mě moc mrzí toho krakorce - velká škoda, že byl položen a nezachován jako muzejní exponát. My bychom si jej do Zdic - výtopny pro muzeum hned vzali... a on nejspíš skončil ve šrotu. Velká škoda.
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 19:17:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdalipak jsou ještě mechanické šraňule na hradle Hr. Doubí u Turnova? Byly tam jedny s předzváněčem, jedny bez.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 19:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konopáč: Na podzim tam byly, o žádné náhradě nevím.
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 13:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozná někdo?
Kucharczyk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.95.195
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 14:03:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych,že jsem tam byl před 14 dny. Hned vlevo je strážní domek ...
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 14:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kucharczyk: A máte, samozřejmě, pravdu....zatím
však blíže nespecifikujte
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 15:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fany: Jedny ze závor, co mi ještě chybí ve sbírce :-)
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 15:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A další hádanka ode mě. Malá nápověda - tyto závory stále existují. Omlouvám se za kvalitu skenu, ale pořád se to učím stylem pokusu a omylu.

yeh
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 15:40:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pro teď poslední hádanka. Závory stejného typu jsou sice v Zajíčkově minulostí, ale to neznamená, že je ještě na naší železnici nenajdeme. Jedno z míst je právě na obrázku. Tak se čiňte, pánové :-)

Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 16:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: Fajn,to jsem rád. díky.
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 18:43:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:Fakt si netroufám říct, kde to je.Já sice pár fotek mechanik mám, ale nejsem znalec jako vy.Něco na 224?
Sedím si tiše v koutku na nádraží, na lístek nemám to mě nezaráží.......
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 18:56:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modrý Petr: Ani jedno není na 224. Ale třeba to někdo pozná. U té horní může být nápovědou drážní architektura obou domků, u té dolní typ závor.
ICQ -> 21 65 33 068
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 21:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: ten podzimní obrázek bych zařadil někam do šumavského podhůří či Českého lesa. Hodně směrem na západ k našim hranicím.???
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 21:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rob: Podle čeho tak soudíte? Prozradím Vám, že jste od pravdy velmi vzdálen :-)
ICQ -> 21 65 33 068
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 21:18:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tvaru strážního domku z podzimního obrázku bych tipoval rakouskou severozápadní dráhu. Třeba úsek Týniště nad Orlicí - Lichkov (???)
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 21:48:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ABPOPA: Jste o hodně blíž než Rob, ale stejně samá voda.
ICQ -> 21 65 33 068
ABPOPA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 23:16:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy Stará Paka - Trutnov ???
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 00:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ABPOPA: To už je lepší.
ICQ -> 21 65 33 068
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 15:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: Díky za info

Ještě k těm Verměřovicím. Verměřovice - Čermná (Myšlena Dolní Čermná cca 6 km směr Lanškroun)
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 18:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty závory s předzváněčem budou Pilníkov (event.Chotěvice-nejsem si 100% jist). Bíle natřené stříšky předzváněče nejsou tak obvyklé.
Druhý obrázek nevím.
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 13:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všem "hádankářům" - 12.12. 13:20 - závory v Jindřichově ve Slezsku V předvánočním čase zdraví FANY
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 14:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fany: Tak to jsem odhadl správně.

Konopáč: Tak si koukejte hodně rychle vzpomenout
ICQ -> 21 65 33 068
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 15:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Pilníkov.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 15:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konopáč: Špatně! Ze znalosti mechanických závor to je dneska prostě za 5!
ICQ -> 21 65 33 068
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 17:10:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To snad není možný! Stydím se Tak to jsou fakt ty Chotěvice??
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 17:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, opravdu. Jel jsem tam tuhle sobotu a nezdálo se mi, že provedli přesun přejezdu do Pilníkova Při cestě z Hostinného je nejprve přejezd s lesní cestou a pak tenhle (kde jsou závory ovládané z místního Zv).
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17831
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2005 - 11:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona 040 je vůbec „mechanicky boatá”, musím tam někdy zase zajet . I přes to, že jsem tam teď byl, poznal jsem je až po uhádnutí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2005 - 14:12:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: To víš, mám to blízko, tak to chráním vlastním tělem
ICQ -> 21 65 33 068
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2005 - 16:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se ukažte, znalci:

Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. prosince 2005 - 17:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konopáč: Menší okolí okolo kliky už se uříznout nedalo, co?
ICQ -> 21 65 33 068
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 08:21:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: No, kousek by to ještě šlo... Ale zkouším, zda to poznáte jen podle pohonu - uznávám, je to dost těžké. Napovím, projděte bývalý severočeský kraj.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 14:20:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konopáč: Je to Zv nebo ve stanici? Bude to nejspíš něco z následujícího výčtu: Semily, Nedvězí, Doubí u Turnova, Velký Šenov, Mlýny, Bystřany v Čechách... Mohla by to být i Mimoň, tam nevím, jak ovládání závor vypadá. Velmi těžká hádanka.
ICQ -> 21 65 33 068
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 14:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to v dopravně D3 - teď už je to, myslím, jasné
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 15:08:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konopáč: Ano, je mi to jasné.
ICQ -> 21 65 33 068
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 15:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedna - teď už se možná chytí i jiní, tyto pohony jsou docela vzácné.

Mimochodem, když už jsem narazil na ty D3 dopravny, pohon v Katusicích býval "liberťácký", nebo ČKD ?
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 15:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No v okolí Jindřichova Hradce má dojít k aktivaci přejzdu AŽD RE, někdy kolem března, ale v tuto chvili netuším kterých se to přesně týká, neznám to tam, jen mám na stole projekt že tam budu něco dělat. takže možná po konzultaci s někým kdo to tam zná by sme dali dohromady o co se jedná.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 16. prosince 2005 - 15:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noltha: Že by Zv Rodvínov? (totožné se stejnojmennou zastávkou) Někdo tady totiž zmiňoval, že se tam "něco kope".

Konopáč: Pohon v Katusicích naskenuju příští týden.
ICQ -> 21 65 33 068
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 7-2004
Odesláno Sobota, 17. prosince 2005 - 10:01:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Konopáč:Závory mě vůbec nezajímají,ale poznal sem to podle dveří hned...
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 18. prosince 2005 - 12:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
no nevím kde je Zv Rodvínov ;-)
ale co ted vím tak se má jedna o jeden přejezd co je u odbočky na úzkou (ta vzdálenější od JH) A potom dál na trati za tou odbočkou další 3 přejezdy (ty jsou kolem března). A kolem června se maj pouštět obě odbočky dálkově takže v tom bude asi i ten přejezd u té odbočky.
Vít_javůrek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 18. prosince 2005 - 14:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny. Jedna hádanka z oblasti závor... Malá nápověda - hodně se tu probírají jižní Čechy, takže odtamtud to není. ;-)


Vít Javůrek
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 18. prosince 2005 - 18:20:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vít Javůrek: Ovládají se společně s dalšími, které jsou za docela pěkným vysokým mostem... Ta stříška předzváněče je natřená na červeno, nebo od léta tak zrezivěla ? Zdravím do mého oblíbeného kraje.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 18. prosince 2005 - 21:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noitha: Ano, to bude ono. Jedny závory jsou u odbočky bystřické úzké (velmi zajímavé, doporučuji foto!) a ty další tři přejezdy budou Zv Rodvínov (totožné se stejnojmennou zastávkou). Každé závory jiného typu, také doporučuji všem zájemcům o závory, určitě nebudou litovat :-)
Kdyby někdo chtěl vědět, jak to tam vypadá, tak můžu naskenovat a hodit sem pár fotek.
ICQ -> 21 65 33 068
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 18. prosince 2005 - 21:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vít Javůrek: Fotka z jedné mé velmi oblíbené tratě, kde je v tomto úseku všude něco mechanického :-) A závory vlevo od těchto (při pohledu na fotku) se dají vyfotit s pěkným místním kostelíkem.
ICQ -> 21 65 33 068
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 19. prosince 2005 - 11:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš, Noitha: V Rodvínově se skutečně kope, už došli od Kanclova až k zastávce. Podle popisu je to 100pro Rodvínov

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace