K-report
 

Archiv do 21.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Aktuální postřehy o (ne)sjízdnosti tratí » Archiv do 21.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 17:28:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My sme tomu říkali semafor a když v roce 1997 byla trat bez náspu,tak to je jedno jestli je to semafor,ale pod kolejama je makadam a to je to hlavní o co tady jde.Když se vykolejí vlak,tak to budeš zjištovat jestli jel přímo z Brna nebo s přestupem a jestli svítil semafor,předvěst,návěst atd.
http://petrumr.rajce.net/namesti_06/
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.72.1
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 17:36:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem zvědavej jak rakušáci vyřeší přípoj nočních spojů Chopin --> Děvín a zpět
Zrovna příští týden to budu nutně potřebovat.
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 17:43:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár záběrů z Ústí nad Labem. První fotka příchod k Ústí nad Labem západ, druhá a třetí přejezd Labe přes železniční most, foceno směrem k Ústí n.L. hl.n.

Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 17:56:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen aby ty odklony brzo neskončily, podle toho co jsem viděl v pátek a dnes mezi Lanžhotem a st.hr. ta Morava valí už od pátku skrz propusti a zabezpečováci mají "boudy" pod náspem, tak ode dneška se jezdí Lanžhot - Kúty mezistaničně, nefunguje přejezd pod dálnicí, takže pomalá, ale nejhorší je nejnižší místo, cca v půli lesa, tam voda měla v pátek hodně rezervy, dnes střízlivý odhad - metr, pokud to za víkend stouplo o metr a půl tímhle tempem to budeme muset ve st/čt zavřít, to by byla katastrofa, z Břeclavi by se nic na jih nedostalo, ÖBB by sice k mé radosti museli jezdit přes Mistelbach, ale my bychom se z toho asi podělali, už tak máme v háji Přibice a Mikulov-Hrušovany, tak doufám, že to přejde... Uvidím co zítra dojednáme...
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Jáchym_a_stroj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 18:31:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Maxipes Fík: proč sem nedáš rovnou odkaz odkud jsi čerpal informace? : http://www.pla.cz/portal/sap/cz/index.htm
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 18:39:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou stavy z jednotlivých povodí,
třeba povodí Moravy: www.pmo.cz, tam se dá proklikat na povodí Labe, Vltavy či Odry, taky tam co tři hodiny sleduju dění na Moravě u Strážnice a Lanžhota...
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21034
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 19:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukash:
A co Sudoměřice?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 20:48:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co Sudoměřice, ale Hodonín-Holíč, tam jsou i dráty, to by bylo
Už si představuju hlášení v Ec Sobieski:
"Z důvodu zaplavení trati a odklonu dojede náš spoj do Kůtů o 20 minut dřív."
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 21:48:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hoši nepojede, pokud se nic nezměnilo tak tam je stále přechodnost nula nula nic, mňo my vymenili par set prazcu qwuli te lonske akci, ale nevim zda slovák opravit ten dezolatni mostek, nechtít já kecat, ale fakt nevědět.

Ikdyž bylo by to zajímavý, to by se vzala dovolena hnedka
Sudoměřice co, tam je stav stejný jako v Jevišovce, prý to co nevidět poteče přes koleje mezi Rohatcem a Sudkama, ale já tam nebyl tak nevím...
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 21:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A dřív už vůbec ne, jen ten přepřah na žehličku, papírování a křižování, vždyť loni to dělalo rozdíl Kúty-Břeclav přímo a Kúty-Bžeclav přes Hodonín +40 a to se snažili až se smažili :o)
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 22:36:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přepřah na žehličku kvůli přechodnosti?
Já jsem měl za to, že Hodonín je záloha za Břeclav, tudíž je udržovaný v takovém stavu, aby tam mohlo projet všechno, co jezdí přes Břeclav.
Neměly tam dokonce nějaké náklady jezdit plánovaně odklonem kvůli rekonstrukci břeclavského uzlu?
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 15:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

byla... trať je v pořádku, z hlavy nevím přechodnost, ŽSR má dokonce bezstykovku, no hodně info o té trati mám na svých stránkách (pod čarou,fotky zatím ne) Je tam most na kterém loni byla desítkaa přechodnost jen na žehličky, ale mělo to něco do sebe, jel náklad a já ho cvakl na mostě, sedl do auta, popojel kousek, vyfotil zas, sedl do auta a zajel na nadjezd a vzal po třetí
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2275
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes EC70 v Brně 60min, v ČT už 90min, právě kvůli odklonové trase...
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 21:58:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do kdy budou ty odklony přes Marcheg?Morava prý má kulminovat až na konec týdne...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1864
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve zprávách na jedničce říkali, že Morava už klesá. Tož nevím, co si mám vybrat
ICQ: 202 888 377
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co vůbec jezdí na odklonech?
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 23:16:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
Morava nejspíš vůbec kulminovat nebude, podívej se na vodohospodářský server na profil Lanžhot nebo Strážnice, tam už týden teče pořád stejné množství a nejmíň týden tam totéž poteče. Jak šla voda z hor, tak měla silné kulminační vlny (během jednoho dne to stouplo o 2 metry a během druhého to zase o 1,5 metru kleslo), ale v hanáckých a slováckých rovinách se to všechno rozteklo v polích a loukách do několikakilometrové šířky, čímž se výška vody hodně snížila, ale na druhou stranu když by to mělo opadávat, tak všechna ta voda dotéká zpět do řek, což ty řeky zpětně plní. Výsledkem je kulminace, která trvá 2 až 3 dny. Největší svinstvo takovéto vody je to, že za ten dlouhý čas podmáčí všechny možné hráze, které začnou měnit své skupenství z hlíny na bahno a potom někdy i prasknou (respektive se roztečou), i když je třeba už dávno po kulminaci. Totéž platí pro různé železniční násypy, u kterých je to o to horší, že narozdíl od normální hráze po nich ještě jezdí dost těžké vlaky. Navíc to podmáčení je nerovnoměrné (suchá a mokrá strana náspu-hráze)
To nebylo ani v roce 1997, kdy bylo sice vody víc, ale byla z obou stran násypů stejně vysoko (protože je přetekla)a navíc po nich nejezdil v tu dobu vlak (protože pod vodou byly i nádraží a depa)
Navíc povodí Moravy odpouští z Novomlýnských nádrží víc vody než přitékáhttp://www.pmo.cz/portal/prehrady/cz/index.htm, ač jsou nádrže poloprázdné (nádrž č. 3 je skoro prázdná), čímž úspěšně způsobují umělou povodeň, která teď ohrožuje Lednicko-Valtický areál a Břeclav.
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 23:22:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novomlýnské nádrže jsou ty 2 červené a 1 žlutý trojúhelníček dole nad Břeclaví, po kliknutí na ně se vám ukážou informace o (ne)zachycení povodňové vlny (grafy), kdy přítok=odtok
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 07:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Malý hektor : spočiatku to boli čmeliaci zo ZSCS, ale teraz už chodia mašiny ÖBB, tuším 2016. Viac informácii na stránkach http://vlaky.net .
Interviuk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 10:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přítok do 1.nádrže Nové Mlýny je 130, odtok ze 3. 470m3/s. Těžko odhadnout kolik vody od Znojma čekají, že musí na Břeclav pouštět tolik vody? Ale Znojmo pod přehradou udává průtok 99.

To je podobné jako středočeský hejtman Bendl, co chtěl pouštět na sever tolik vody že by na Labi byla hladina 9m, aby se ulehčilo středu. Ale že pro Ústí je výška 820 kritická, nezájem. Což mu nakonec neprošlo a i tak Labe v ÚNL dosáhlo 881cm.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1829
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 11:26:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Interviuk: Zapomínáte, že přítokem horní nádrže je pouze Dyje od Znojma + Jevišovka (teď řádově 150 m3/s), kdežto do prostřední ústí Jihlava (právě 150 m3/s) a Svratka (170 m3/s). Spodní nádrž má průměrné hodnoty od včerejška 440 m3/s přítok a 430 m3/s odtok, přičemž je z větší části zaplněn i retenční objem (mezi zelenou a červenou čarou v grafu), takže úkolem je postupně ho vypustit na hladinu 170 m n.m. Vzhledem k tomu, že zásobní hladina je níž než se původně projektovalo, tak toho Novomlýnské nádrže chytily docela dost, zbytek pak ještě utlumily lužní lesy pod nimi až po soutok.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 12:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A o Jizeře ani zmíňkaTak nějaké fotky o příblížení situace z Pojízeří:



Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 14:01:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kam by jel odklon z Mistelbachu? Pokud jsem se dobře díval na mapu, tak ta trať končí v Laa, koleje do Hevlína vytrhali indiáni (Komanči). Ale stejně by se tam teď asi suchou nohou přes Dyji nedalo dostat, takže jediný hypotetický odklon mě napadá z Vídně do Stockerau, Retzu a Znojma. Jinak souhlasím s tím, že tak velký odtok z Nových Mlýnů je prasárna kvůli lednickému parku.
Tasa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.104.250
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 14:20:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Mistelbachu se dá jet do Hohenau. Normálně zde jezdí pouze jednou denně manipulák. Včera tudy jel např. odklon 45030, dnes ráno 44038.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 07:36:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Mistelbachu vycházelo celkem pět tratí, dnes v osobním provozu 2 (Wien - Laa).
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spojka Mistelbach - Hohenau na mapě železniční sítě v A není, díval jsem se na několik naserverů.
Sponka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 57.67.146.5
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:30:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na mapě železniční sítě není, nicméně v mapách jiných ( http://www.geoland.at ) je a skutečně ji nějaký manipulák hobluje, neb koleje nejsou rezavé.
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 13:25:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozdě, ale přeci.Litoměřice - 3.4.2006
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 13:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak ještě pár fotek z Litoměřic a Ústí nad Labem průběžně z povodní - http://karel-loko.net/povodne

fotky 810 (krom té s kostelem - pravidlo do Bíliny) je Městská linka v UL
http://karel-loko.wz.cz - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.com - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 14:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prej je mimo i lokálka do Pohořelic, něco jsem zaslechl o strženým mostě u Přibic.
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 18:43:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ruprt:
Most přes Jihlavu snad stržený není, povodňové propustky pod Přibicemi (mám natočeno, jak jimi protéká laguna vody) snad taky ne. Zatopen byl úsek mezi mostem přes Jihlavu a zastávkou Velký Dvůr, plnící se laguna vody protékala minulý pátek štěrkovým ložem, v neděli podle idnes měli odstřelit (podle místního jpp odbagrovat) část náspu u Velkého Dvora, aby laguna odtekla směrem k Ivani a ústí Jihlavy do Novomlýnských nádrží. Každopádně se z Vranovic do Pohořelic po kolejích nejezdí, čehož pohořelická firma Hulman kovošrot, s.r.o., jistě lituje. Než tu trať někdo obnoví, uteče pan Hulman s přepravami na kamiony a ten každo-večerní manipulák, který mu tam vozí 3-5 vozů, bude zbytečný...
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 18:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje drahá polovička dnes provedla v rámci procházky s kočárkem a dcerou popovodňový průzkum u Přibic, zjistila, že silnice Přibice - Velký Dvůr je už suchá, proti očekávání téměř proudem vody nepoškozená. Sice je opatřena zákazem vjezdu, ale to nebrání gumokolistům, aby po ní jezdili. Pravděpodobně je tady průjezdná v celém úseku. Na trať ze silnice není vidět...

Navíc měla dnes manželka pocit, že slyšela dopoledne něco jet na "lokálku" (Vranovice - Pohořelice, máme ji na úrovni vjezdového návěstidla do Vranovic tak 40 metrů pod okny), ale není si jistá, co to bylo, neboť právě krmila dítě a nemohla se jít podívat k příslušnému oknu. Podle mne to mohl být popovodňový MUVkový průzkum...
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1015
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 18:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

842: o tom nepochybuj, nic jinýho to být nemohlo, nikdo si nedovolí pustit tam vlak aniž by to sjeli předtím
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1363
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 19:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

842: Máš skvělou manželku...
Nový tabulkový procesor • Bobyk • ICQ: 321725091
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S radostí oznamuji, že dnes, tedy 7.4.2006, byl vlakem MOs14660 s odjezdem z Vranovic v 9:56 zahájen po povodních provoz v celém úseku lokálky Vranovice - Pohořelice. Vlak byl veden motorem 809.336, tedy turnusově "šakvickou" mašinkou. O tom, že laguna pod přibicemi již odtekla, svědčí i skutečnost, že silnice Přibice - Velký Dvůr je již též sjízdná.
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 17:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

842: A co trať, ta není nikde poškozená?
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 13:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šošon:
Podle toho, co jsem včera viděl z auta při průjezdu, je kolem přejezdu mezi Přibicemi a Velkým Dvorem nějaká pomalá jízda, na přejezdu nefunguje pozitivní signalizace (kolejové obvody pod vodou?), jinak se trať zdá kompletní.

Informace o odstřelení či ubagrování části náspu za účelem odtoku vody z laguny, které byly prezentovány v médiích, považuji za přinejmenším podivné...
Bertovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 20:36:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na trati Hohenau-Mistelbach je nyní dosti živý provoz povodnových odklonů nákl. vlaků. Vlaky vozí dvojce 2143,s přepřahem v Mistelbachu od el.loko a v Hohenau na herkula. Na trati je snížená únosnost svršku proto zde jazdí pouze lehčí vlaky např. auto vlaky do Itálie. Byl jsem tam 8.4.06 a vše jsem zdokumentoval.Bohužel fotím na film, takže nemohu přidat pár snímků.
moriaty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.41.152
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 22:23:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halo, halo!!! Nevíte někdo, jak to vypadá s průjezdností tratí v maďarsku? Do Pešti v poho, ale slyšel jsem, že to nejni dobrý na trati na Debrecén.Pojedu se tam mrknout....
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 07:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle včerejšího vyjádření hejtmana Juránka v ČRo Brno, by měla trať 246 být zprovozněna do 6. května.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 20:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dočet jsem se,že odklonem přes Devínskou resp.Mistelbach se bude jezdit ještě několik měsíců,mohl by mi to někdo potvrdit?
Bertovec:kdy je nejlépe se na trať vydat,v kterou dobu tam jezdí nejvíce vlaků?
2143
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.5.254
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 09:13:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu ,že se mezi Hohenau a Mistelbachem jezdí mezistaničně a v některých úsecích vlak jede tak 20, se za denního světla dá protáhnout maximálně 7-8 párů vlaků. Takže nejlepší je si čapnout ke štrece a čekat.No a někde ten vlak i předběhneš...
Pepek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.19.121.91
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:17:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakto, že dnes přijela vindobona do ČT včas? To už se nejezdí odklonem?
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:38:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Račte se podívat třeba do idosu, v kolik teď Vindobona odjíždí z Vídně...
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1881
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 15:58:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Co se s Ferdinandkou vlastně stalo? Voda už dávno ustoupila. To je poškození trati natolik vážné, že se několik měsíců bude jezdit odklonem, jak píše Malý_hektor?
Paci
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 20:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na trati 072 jsem si všiml několika pomalých v oblouku před Liběchovem v obouch TK 50km/h, okolo km400 1TK 80km/h a km403 1TK 50Km/m pokaždé zhruba 500m. Je to způsebeno také vodou?
prima maďar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.41.152
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 15:33:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Budapešti Někde u Solnoku je trať neprůjezdná a na Debrecen se jezdí horem přes Miskolc přes oblast Tokaye. U Miskolce je všude kol trati voda, ale zdá se,že tady s tím počítají a jsou tam všude postaveny mosty.
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:07:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby to nevypadalo, že právě předchozí příspěvek zmrazil toto téma, přidávám (sice zpožděně) zprávu o úterku, kdy údajně došlo k rozvrácení odpoledního grafikonu na 221 (v pondělí odpoledne na 171). A v Budějkách v těchto dnech nečeká Os 8611 na zpožděný R 637, např. včera.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21720
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska čekal, nebylo nejspíš čím ho odvézt...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 11:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte někdo, proč bude nepřetržitá výluka od 12.5.-18.5.2006 Doksy - Jestřebí ? Děkuji.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22033
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 12:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víme.
Pokračující opravy koleje (svařování atp.).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Konopáč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 09:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky.
750
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.162.195
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 10:31:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by spíš zajímalo jak budou tahat písky?
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 20:40:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2288 min zpoždění??? že to není možné, ale je. viz. Ex 561 Krakonoš ze dne 8.5.06.
Myslím, že lidé na tento vlak čekají ještě teď a jestli ještě neumřeli budou čekat dál... :-)
I na babitron se tu a tam vloudí chybička.

http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/cgi-bin/zpvlaku?v=561
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 05:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standardní chyba Babitronu u Krakonoše :-)
Byl svátek, vlak nejel.
http://spock.site.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1379
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 17:05:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejel třeba pod jeho číslem nějaký jiný vlak?
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 21:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tentokrát s velko radostí napíši jeden pozitivní příklad. Ve středu jsme jeli motoráčkem v 15:26 z Nového Jičína do Suchdolu n.O. Již do N.Jičína přijel zpožděn téměř 20 min. a tak to zpoždění zůstalo i na cestu zpět. Vlak 3315 do Ostravy naštěstí čekal. Přestupovalo i hodně starších lidí (podchod je neskutečně dlouhý a buď schody nebo pomalý výtah, zatím funkční) a tak ten přestup díky schodům pomalejším lidem mohl trvat i 5 min. Hned za posledním cestujícícm šel nějaký nádražák v oranžové bundě (asi posunovač) a vysílačkou ohlásil počet lidí na vlak 3315. Pak ještě volal jednu (asi průvodčímu), aby chvíli počkali, že ještě někteří starší lidé přestoupí. Bylo to velice pěkné a milé, díky němu to nikomu neujelo a cestující byli tentokrát spokojeni. Takže tomu dotyčnému železničáři patří díky, to je vzorný přístup k cestujícím. Rád píši takové přáspěvky, je mi líto, že jich je fakt tak málo, více jsou ty negativní, ale tento fakt potěšil.
Štastnou cestu!
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2214
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 17:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD už začly sledovat i zpoždění na Slovensku.
R 420 Excelsior
směr jízdy Cheb
informace ze stanice Poprad-Tatry
pravidelný čas 17:32 (příj.)
skutečný čas 20. 5. 2006 17:32 (příj.)
poloha včas
informace vystavena 20.5.2006 17:37:11

EC 278 Jaroslav Hašek
směr jízdy Praha hlavní nádraží
informace ze stanice Zohor
pravidelný čas 17:35 (odj.)
skutečný čas 20. 5. 2006 17:35 (odj.)
poloha včas
informace vystavena 20.5.2006 17:39:58

ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22295
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 14:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Kéž by se i na Rakousko napíchly...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22296
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 14:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak prý má být taky .

Napíši ČD děkovný dopis a přednesu pochvalu před nastoupeným GŘ
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace