K-report
 

Archiv do 08.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Externí dopravci » Archiv do 08.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 00:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200 - 1. polská podnikavost a nebojácnost (např. "velký" český soukromý dopravce nikdy nepodá stížnost na ČD k antimonopolnímu úřadu, protože se prostě bojí reakce ČD)

...

4. menší vliv spedicí než je tomu v Česku


Trošku protimluv, ne?
Tvrdíte, že:

- podnikavost spočívá v podávání stížností??
- proti ČD, které jsou ale vlastně neschopné, a ve skutečnosti mají moc spedice, na které si ale vlastně nikdo nestěžuje??

P.S. - bod 4 snad nemyslíte vážně

Kouzlo "externích" dopravců v Polsku (a stejně tak třeba v Rumunsku) je v tom, že za nimi stojí silné obchodní skupiny, které jim svěřují přepravy svého zboží. U nás jasná paralela v OKDD (uhlí a přepravy související s těžkým průmyslem, vesměs na Ostravsku) a Unipetrol Doprava (ropné produkty skupiny Unipetrol ). Jediný významný alespoň trochu alternativní dopravce je Viamont, ketrý je ale z velké části jištěn Aliancí. A stejně je tomu v Polsku.
Mnohem zajímavější situace je na Slovensku, kde naopak žádný silný dopravce, návazaný na silný průmyslový obor nevznikl a všichni významní dopravci (BRKS, SŽDS) vznikli jako přímá alternativa ZSSK. Ale to je dáno jistými slovenskými špecifýky.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 00:24:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro, jaxte si vůbec mohl někdy myslet, že s vámi chce někdo debatovat? :

na chvíli jsem myslel, že chcete normálně debatovat

co tady vy blábolíte, nevíte nic vy

a nesmyslné fámy, jako to doposud děláte. Takové si strčte do špic vy, už chápete??

Vy jste taky chytrej jak rádio Jerevan

Jediné žvásty zde publikujete totiž vy a váš kolega

co vy jste za nadutce, svět neviděl

Já zde žádné fámy nešířím, chápete už konečně? Kdybych byl jako vy, ťápal bych zde "zasvěcené" nesmysly", ale právě proto, že nic takovýho nedělám, hodí se poučka o pokoře s skromnosti jen na vás a vašeho kolegu šotouše

Blahoslavení chudí duchem, modlím se za vaše duše :-)

Tak si s tou myšlenkou večer před zprávami udělejte dobře

ale nechápu, proč jsou lidi kolem ní takoví nadutci, na co jste vlastně hrdej

To jste ještě psal někde po zdech křídou šipkovanou, ale teď jste ten nejchytřejší koukám

já taky nestál o vaše stupidní nesmyslné bláboly uvařené z keců "jedná bába povídala" o politice jistých firem, kterými zde krmíte svoje okolí a nepovažuju je za duchaplné

Všechno samozřejmě také víte nejlépe od svého počítače, jak jinak.
Fakt co vy jste za lidi, je k zblití

Ano, dva pánové zde trpí paranoiou, že ví úplně všechno nejlíp

Já zde žádné zaručené zprávy nepodávám, tak se vzpamatujte.

Vy máte v té hlavě guláš, vy byste psychotestama rozhodně neprošel

Já jsem akorát dva zdejší chytráky upozornil, že mají bujnou fantazii a blábolí co se týče firmy BRKS atd. Nevím, proč bych kvůli tomu měl být zamindrákovaný, to bývají povětšinou lidé, co vidí mindráky na jiných.

Ale blbečkovi co mě hned začne napadat a pak hledá v textu gramatické chyby jako puberťáček, vskutku nemám chuť.

ale samozřejmě, já přišel, ale všechny jsem urazil. Až budu velký, taky budu Dýdžej a budu chytrý jak rádio Tirana.

mně stačí občas si pokecat s normálními fajn lidmi a to vy zde bohužel nejste

Milý machře, musíte vylézt od toho complu taky někdy ven, jinak nic neuvidíte.

V podstatě jste mi ukradenej, dál tvořte moudra z všelijakých smyslných a nesmyslných fám a dělej důležitýho, když ti to dělá dobře a ty kecy vám někdo žere

Zbytek tady akorát honíte machra a víte kulový

Vy jste opravdu ubohý idiot
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 07:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj:
podnikavost spočívá v podávání stížností
Ne, v tom spočívá ta nebojácnost.

Kouzlo "externích" dopravců v Polsku je v tom, že za nimi stojí silné obchodní skupiny.
Tak to je velký omyl. V Česku za nimi stojí velké obchodní skupiny, což ty dopravce naopak omezuje. V Polsku tomu tak není.

Když to vezmu od největších dopravců:

CTL - jedná se o čistě logistickou skupinu, její výhoda je pouze v tom, že už před vznikem CTL jako dopravce, byl CTL jako celkem významná spedice, žádné "svoje" zboží firma nepřepravuje

PCC - vlastní sice nějaké výrobní kapacity (PCC Rokita, Weglopochodne), ale to dělá v objemu přepravy stěží jedno procentu, takže přes 99% zboží je nezávislé na PCC

Skupina PTK (PTKiGK Rybnik, PTKiGK Zabrze, KPKW, NZTK) - čistě dopravní společnosti, které ze 100% přepravuje zboží nikterak nesvázané s touto skupinou

Rail Polska - čistě železniční společnost vlastněná americkým "železničním" kapitálem, takže také přepravuje 100% "cizího" zboží

S významnými výrobci jsou svázání pouze někteří menší dopravci, především z oblasti petrochemie (Orlen KolTrans, Lotos Kolej, Euronaft) nebo chemie (Transoda).
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 09:50:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200:
A u nás jsou kteří "čistí" dopravci (nevozí vlastní zboží)? JHMD, i když ti toho po normálním rozchodu najezdí málo, Railtrans, ODOS,.. kdo ještě?
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1929
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 11:22:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ropné produkty skupiny Unipetrol

To by mě tedy zajímalo, jestli kyselina sírová, kyselina chlorovodíková, hydroxid sodný, tavený kaprolaktam, čpavek, oxid dusičitý, síran amonný jsou opravdu ropné produkty.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 12:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: tak třeba taky Djem zmiňovaný Viamont, z malých třeba Slezskomoravská dráha, něco přepravil taky RM Lines. Dost "cizího" zboží ale vozí třeba i OKDD (protože na další objemy uhlí z produkce OKD si sáhne asi těžko).

(Příspěvek byl editován uživatelem S200.)
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 12:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dost "cizího" zboží ale vozí třeba i OKDD
Jako třeba toto?
 
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1609
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 13:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže opět Gladbeck - Střelice?

https://www.k-report.net/clanek-Z122.htm
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 13:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A není to spíš něco z Polska, když je to v DECkách? I když je mi jasné, že tyhle cisterny mohou být pronajímány i mimo Polsko.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 13:26:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No toto spíš obráceně...ale destinaci nevím,na papírek sem nekoukl . Možná to bude vědět strýček...
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 19:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Na odhlášku jsme čekali v Dalovicích a v Hájku. V Ostrově jsme přejeli na levou a po ní až do Klášterce. Tam jsme opět čekali na odhlášku, protože po levé pustili osobák (odjížděl až po našem příjezdu). V Kadani čekání u vjezdu na uvolnění koleje, potom poskakování za osobákem. Po malé intervenci byla z Chomutova do Ústí zelená ulice.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1312
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 20:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je hustý, takhle to zprasit z Varů až do Chomutova, když mám dálkovinu... Jako kdyby něco stálo zastavit ty wapky na Hájku, kde do toho pak stačí cvrnknout a jede to samo... O Klášterci a dále ani nemluvím... V sobotu...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 21:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo Umíte akorát obracet a vytrhávat věci z kontextu. Hned můj první příspěvek zde jste napad a že si ho můžu strčit do špic...(to je váš slovní obrat, ne můj, já se jen přizpůsobil vaši slovní zásobě).Ale to je jedno, dal jste normální dotaz a já normálně odpověděl, v té chvíli jsem byl ochoten udělat tlustou čáru a normálně debatovat, načež jste mě hned v další odpovědi začal urážet (pravda ne jen vy) stylem "pan fýra myslí a usuzuje" (nadutost a arogance vám vlastní).
Proto další komunikaci s někým takovým, jako jste vy dobrovolně vzdávám a uznávám, že jsem ji ani neměl začínat /jenže kdo tušil to,co vím teď/.
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 23:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikulda
Tak tu historku jsme si vyslechli přímo od zdroje a můžu říci,že jsem si nejdříve mysleli,že si to Petr vymyslel,ale ona to byla bohužel skutečnost .. Komentovat to raději nebudu ...
P.S. Pořád to máte ještě ve skříni,ale pomalu to budu muset taky vrátit ...
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 18:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikulda: došel ti mail, který jsem ti posílal v sobotu ?
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Tramtejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.156.194
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 15:55:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: K tvému podpisu ještě zbývá doplnit třešínku na dort: "... všechno ví, mají od všeho klíče, ale nesmějí nic říct." - tím pádem nesnášíš sám sebe
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 16:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramtejl Hele jsou věci co vím a taky jsou věci co nevím. Rozhodně nevím všechno, ani se tak netvářím, na to jsou zde "jiní" kterí tady tvoří velkoodvážné teze a vychloubají se svými známými pány Ch. a podobně, jako puberťáčci.
Ale mysli si co chceš samozřejmě máš na to právo, já si taky myslím své....
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 23:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Fýro, už toho nechte a zkuste opravdu věcně diskutovat. Tím, že se zde budeme všichni vzájemně napadat tomuto foru moc neprospějeme. Děkuji (nejen vám).
standart není to co standard
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 12:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standart Hele neměl jsem v úmyslu nic jiného, než zde diskutovat, ale tohle prostě s jistými lidmi, nejde...sorry.
A vidíš, že i když jsem už takovou dobu nic nenapsal a v podstatě jsem s takovým člověkem skončil veškerou diskuzi, nabalují se další tydýtci anonymové co si rýpnou, viz Tramtejl a pod. Takže se obraťte na jiné, pro mě tohle forum ač aktuální, protože se mě dotýká, skončilo.
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 16:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Kdyby se to stávalo i u vlaků stejné kategorie (rychlík) jiného dopravce, tak neřeknu ani slovo ...
Láďa: Vypadá to, že se tam asi hned tak nedostanu :-((
Orlí spár: Myslíš tu mapu? Jo.
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 4-2004
Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 11:20:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte na kdy je naplánovaná další přeprava Viamontu z Plzně do Prahy ? Mohly by konečně už dovézt ty tramvaje ...
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 00:47:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro, až příště zas něco povezete pro někoho ze skupiny Unipetrol (jako tenhle týden ty Pardubice), taxi nejdřív domluvte převzetí zásilky na vlečce. Uchráníte tím sebe i jiné od zbytečných potíží.
Berte to jako přátelskou radu od ředitele zeměkoule a majitele klíčů do metra.
A taky by mě zajímalo, jestli už máte novou výtopnu? Aby vám ta bohumínská dřív nespadla na hlavu.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 08:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D_cargo A copak dělal váš pan Ch? Lízal si kulky? Já měl vše domluveno, loko z vlečky tam byla připravena při příjezdu vlaku a než jsem odstavil mašiny, byla i s vozama pryč.
Bohumínská výtopně by se dala opravit, ale s docela velkýma nákladama.
Nicméně pokud vím, od tohoto se upustilo a náhradní prostory už čekají...
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 09:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kampak se ODOS stěhuje? Že by Ova hln?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 12:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vidíte Fýro, že se od vás občas něco dovíme!

A copak dělal váš pan Ch? Lízal si kulky?

To je váš šéf, ne můj. Opravdu nevím, jak tráví pracovní dobu.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 12:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo vy jste vážně tydýt až to tříská dveřma. Co se ode mne můžete dovědět, od nějakýho fýry v umaštěných montérkách, ten přece nic nemůže vědět...
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 13:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vy jste vážně tydýt až to tříská dveřma.

Přesně tuhle reakci jsem čekal.
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 14:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže ten Viamont Plzeň-Praha pojede příští víkend ? Když do konce měsíce mají být tři nové tramvaje od Škodovky v Praze ...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 18:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera odpoledne ve Střelicích:
 
RTExpreß
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.27.153
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 11:16:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemate nejake podrobnosti o pripravovanych soupravach RT Expressu? Zaslechl jsem /doufam,ze jen pomluvu/ o chystanem nasazeni 141 a vagonu Bymee - tak doufam,ze to neni pravda!

A druha vec, doufam, ze nebudou setrit na uniformach a nebudou jezdit v trickach jako na trati do Zitavy!
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 11:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad RTExpress: Náhodou, mně se mladé průvodčí Railtransu v tričkách rozhodně líbí ;-)
anionaniona
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.0.48
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 15:06:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RT EXPRESS: Mňo, 141 to zrovna nebudou, ale 140 určitě, alespoň než se schválí 189DB. Zeptej se v ODOSu co nakoupili na Slovensku. A až schválí 189DB tak budou jezdit podle kulatejch rychlostníků. Jó příčná síla to je prevít. A vozy budou třeba z těch co dává k odprodeji ČD(500ks Eas)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 16:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

anionaniona Tys zřejmě taky chytrák, až to tříská dveřma.
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Jáchym_a_stroj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 16:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kolik pak těch kulatejch rychlostníků na korytóru je? He!
Radeček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.95.2
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 17:20:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RTExpreß: Teď budou ve výprodeji k sehnání Pištěkovy opentličkované uniformy od Hradní stráže.

PS: Jenom nevím, jestli PŠ padnou
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 18:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radeček
Pro pány možná,ale co stevardky .. ??
P.S. Třeba tam nějaku vyšší šarži patřičné velikosti pro Petra /i Radana/ najdou a když né,tak šikovný krejčík něco spíchne .. firma se reprezentovat musí a mediální stránka se nesmí také samozřejmě podceňovat ...


ICQ 237-113-861
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27189
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 22:25:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jáchym:
Na Ostravu asi zrovna moc ne, ale na Brno docela dost...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 15:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozy samozřejmě není problém sehnat ani schválit a už se na tom dávno pracuje.
Doufám že k těm kualtejm rychlostníkům se aspoň došlo nějakými skutečně naměřenými hodnotami a ne zas nějakou paranoiou vůči cizí technice.

Nevím co ČD nabízí k odprodeji, ale pokud vím, tak 500ks Eas naopak úpěnlivě shánějí.
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 15:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..aha, navštívil jsem nákladní vozy, tak už rozumím jak je to myšleno
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27215
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 17:55:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kade:
Ono už tehdy, když se to stanovovalo, tak to asi bylo spíš opatření pro snížení opotřebení kolejí dle odhadu od stolu, než něco extra moc zkoumaného... Aspoň se to tak teď jeví, když si člověk uvědomí, podle jakého systému se kulaté rychlostníky stanovují.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anionanione, bobiny ODOSu to opravdu nebudou. Raději sem takové věci ani nepište , ať Fýru neklepne pepka.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 16:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je celkem jedno, co RT Express potáhne, klidně třeba pára, hlavně, když bude stíhat jízdní doby a dojede ve většině případů do cíle.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 17:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cargo...nic mě neklepe, jen prostě "miluju" takové rozumbrady, co zde roznášejí "zaručené" zprávy. Někdy je to k smíchu, někdy i na facku.

Chomutovák nemaluj čerta na zeď. Doufám, že ho potáhne TO, co ho má tahat. Bobina by už takové běhání nevydržela, navíc by byly potřeba nejméně 4, a to není žádná do zálohy...
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 19:01:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:
Taky doufám, že RTE bude tahat to, co má v sešiťákách - ř.189DB.
Ale kdyby to nevyšlo, stále je jediná možnost - najmout lokomotivy ZSSK nebo ZSCS, protože se Slovákama padla dohoda zákazu prodeje/nájmu vozidel konkurenci. Vy a BRKS jste toho důkazem.

Jinak jsem dnes objevil, že v příštím GVD bude mít VIAMONT jeden pár Nexáků Kolín - Čekačky - Beroun - Příbram - Budějovice. Nví někdo, co to má být? Auta z TPCA?
anionaniona
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.0.48
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 19:04:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co má společného 140.045, 058 a 067 a RT Express?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 19:09:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak jsem dnes objevil, že v příštím GVD bude mít VIAMONT jeden pár Nexáků Kolín - Čekačky - Beroun - Příbram - Budějovice. Nví někdo, co to má být? Auta z TPCA

To je jen takový pokus Býků, konkrétně FN Cargo o ulovení Gefca. Na 99% z toho nic nebude.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 19:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DJ Cargo:
Díky. Já právě chtěl vědět, jestli jsou to trasy jen tak pro případ úlovku, nebo to skutečně bude jezdit. Kdo by to měl bejčit přes Rakousko? V platném GVD jsou na naší trati zase cisterny UNIDO do Berouna a ani jednou to nejelo.
A kdo by to měl bejčit přes Rakousko?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 20:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdo by to měl bejčit přes Rakousko?

No asi rakouský Býk, tedy LTE. Ale je to jen teorie.
MiPo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.142.173
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 18:28:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brzy ráno 10.11. jelo dvojče 74XČechomor+nějaká opršelá 74X se soupravou obiláků Railion. Jelo to od Děčína do Lovosic na ranžír, kde pak byla na předávacím kolejišti Lovovochemie odstavena souprava, dvojče stálo pod věží. Nevíte někdo více - že by Railion začal v ČR spolupracovat s externistama?
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 20:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

anionaniona: Snad zde nemusíte všechno vyzradit, ne?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MiPo - Nevíte někdo více - že by Railion začal v ČR spolupracovat s externistama?

Podle všeho se jedná o posypovou sůl v režii Railion + RM Lines do Lovosic. Jezdilo to už loni (asi dva vlaky), letos by mělo dojít k nárůstu objemů.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 16:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MiPo: ha, tak proto včera večer a minulý týden v sobotu čechomor lelkoval v Lovosicích... S čechomorkou jezdí 740.848
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 17:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

minulý týden v sobotu

Takže už to jelo minulý týden?
MP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.142.173
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 11:31:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj: určitě to jelo v noci na 10.11. Když to tahá 740 tak přepřah musí bejt v DC. Copak je to za firmu RM lines?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 22:04:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak je to za firmu RM lines?

Je to projekt ambiciózního pana "R" a jeho kamaráda pana "M". Vkládali do toho větší naděje, nakonec jim ale musí stačit tahle sůl od Railionu.

Mají i jakýsi web:

http://www.rmlines.cz/
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1382
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 00:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden externí kocour dnes v Dobřenicích. Nakládá se obilí, ale nikoliv ze sila na první fotce, ale malým pásovým dopravníkem z aut na první koleji od budovy stanice.
 
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 07:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je tam vůbec vlečka do toho sila?
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 11:02:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spatřen tam byl už ve čtvrtek ráno, tak jimto jde asi pomalu. Je to samozřejmě Viamont, Dobřenice je jedno z obvyklých nakládky. Mašina je ještě v nátěru Biocelu, ale teď patří Lukaně, MILO nebo tam někde v Olomouci, kde vlečkovu dopravu dělá IDS, částečně dceřiná společnost Viamontu, tak proto..
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 11:27:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera kolem 23:45 projel HK nákladní vlak v čele s 130 050-8 SDKD+ asi 30 Wap+ 742 36?+ 741 503-1 asi frčeli z Opočna pod Orl.h!
Laseid
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 07:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

130.050 a 742.503 s wapkama byla ráno kolem půl sedmé v Týništi n.O. připravena k odjezdu ve směru H.Králové

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace