K-report
 

Archiv do 22.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě na jihu Čech » Archiv do 22.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 09:22:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Davidvrt: S elektrifikací se začalo tak, že už mají téměř hotovo ČB - Borovany patky a začínají dělat směrem na Jílovice.

Rychlosti tam jsou 80, 90 a od Hluboké u Burovan po Hrady 100. Přes Hrady a Burovany je 40 a to by mělo zmizet. Myslím, že to bude zřejmě jediná změna rychlosti
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2799
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 18:08:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trať do Slavonic se zadrhává

Slavonice - Váznoucí projekt obnovy jednokolejné neelektrifikované železnice mezi příhraniční dolnorakouskou obcí Fratres a jihomoravskými Slavonicemi zatím nemá dořešeno financování. Sdělil to Mario Brunnmayr z tiskového oddělení Rakouských spolkových drah (ÖBB).
„V současné době se vyjasňuje financování mezi spolkovou zemí Dolní Rakousy, vládou a spolkovými drahami,“ uvedl Brunnmayr.
Na rakouský úsek tratě má navazovat rekonstruovaná železnice mezi obcí Fratres, Slavonicemi a Kostelcem u Jihlavy. Její obnova se ale odkládá, údajně kvůli Rakousku, které na trať musí vydat podstatně více peněz.
Podle dřívějších prohlášení politiků a Správy železniční dopravní cesty, investora projektu na české straně, měl první vlak přejet hranice již letos. Ministerstvo dopravy ve středu informovalo, že se zahájení prací opět posunulo, a to z letošního podzimu na příští rok. Podle ministerstva je zprůjezdnění trati závislé na postupu prací na rakouské straně.
Samotný postup prací k dokončení zbývajících úseků příslušné tratě z dolnorakouského Waldkirchenu však byl podle Brunnmayra projednán spolu s příslušnými českými subjekty.
Hraniční úsek železnice je mimo provoz od roku 1945. Obce u trati požadují jeho obnovení od první poloviny devadesátých let; slibují si od toho i další rozvoj turistického ruchu.

(Regionální mutace| Mladá fronta DNES - českomoravska vrchovina)
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 13:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:Podle mě je to v dnešní době obrovsky rozvinutému automobilismu(myšleno všeobecně-osobáky,kamiony,autobusy) kardinální blbost a vyhozený prachy!!!Ty hraniční železniční přechody co do Rakouska jsou plně postačuijí a mají ještě hóóódně rezerv co se týče kapacity
Ta loko na fotečce je 751 054 v Jaroměřicích n./R.-trať 241
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 22:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobře ten přechod do Rakouska bych oželil,ale co neoželím je modernizace trati 227.To je totiž...no nebudu sprostej na krajské úředníky na Vysočině,ať si s Icomem .....Prostě všechno narvat Icomu,nevím kdo tam má své zájmy z krajskejch úředníků,ale někdo určitě.Trať 227 má velký potenciál a to zcela bez diskuze.Proto bych navrhoval trat napojit k Jihlavě a vytvořit novou zastávku u masny v Kostelci.Tím bych mohl všechny vlaky ukončit v Jihlavě.Potom by vznikla velmi zajímavá příměstská železnice.Vlaky by mohli jezdit v taktu až do Dačic či Slavonic.Lidí by bylo tolik ,že by regiošuk nestíhal.Jo ale to by přišel ICOM o zlatej důl.Takže teď se naprosto stupidními a mizernými spoji i o víkendech drží na této trati přepravní vakuum.O prázdninách je to ubohost nad ubohost.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 17:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v DOňově je přejezd již otevřen, škoda, že i nadále bude přes něj pro Vmax 30km/h... I když tuším důvody, kvůli kterým tam pozitivka není....

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26709
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 20:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Než „novou” pozitivku, tak radši nic...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 22:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak pár postřehů z trati 225:
1.V úseku Ji-Hc byla stavební činost minimální.Bylo odstraněno několik zhnilých pražců a výměna oježděných kolejnic.Vím o pár kolejnicích,které byly před výměnou oježděny i na polovičku.Jinak rychlostně se nic nezměnilo a nadále se kolejiště rovná spíše oraništi.Opraveno pár propustků.
2.V úseku HC-Poč:
Ve stanici Jihlávka byla zkrácena souběžná pravá kolej ve směru na Horní Vilímeč.Bylo sneseno vrchní vedení.Nevím,jestli je to pravé ořechové.Když se míjí osobák s rychlíkem,rychlík totiž potom musí do odbočky,takže bych to řešil úplně jinak.Nejlépe na obou záhlavích dát vyhýbky pro větší rychlosti v odbočce.Dále byla odstraněna pomalá jízda za Vilímčí ve směru na Poččátky.I zde se nic závratného nezměnilo.Před Počátkami dodělán přejezd do konečné podoby.
3.okolí Bednárečku a Bednárce:
Zde se toho asi udělalo nejvíce.Nové kolejové lože ,odvodnění ,propustky.rychlosti kolem 65 a 70 km/h.Nové zabzař.Celekm mile mě překvapily ty 70tky i na místech ,kde bych to nečekal(pravotočivé klesání za Bednarcem).Takže z Počátek až do Jarošova je to teď nej na celé 225
4.úsek před Veselím:
nové kolejové lože a svršek,ale tady bych teda radši viděl narovnání trati.Na tom rovným place klikatící se trať mě celkem se..e.No škoda.Jinak sem myslel ,že bude nějaké zrychlení před JH.tam ta 40tka GRRRRR
Bar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.168.209.196
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 08:17:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: jen na doplnění (možná to tu už bylo), byla také zrušena výdejna jízdenek v Bednárci. Bednáreček bude co nevidět následovat, ale zatím funguje. Jak to vypadá v Rodvínově nevím.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5018
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 12:14:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drážní úřad vydává stavební povolení
pro stavbu dráhy
Optimalizace trati Horní Dvořiště státní hranice - České Budějovice
http://du-praha.cz/view.php?cisloclanku=2006100003
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 13:49:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bar: to přímo souvisí s likvidací mechanických závor.Jinak to by to byl luxus vydržovat si v malé vesnici s minimální intenzitou osobních vlaků ještě pokladní.Takže je to samozřejmě provozní plus.Jen škoda těch mechanik,tyhle typy se jen tak někde nevidí(neviděly).Jinak většinou opuštění zastávky znamená pro tu zastávku zchátrání a rozpad.Devastace čekárny apodobně jako např. v:Horní vilímči,Dolní Cerekevi.........a mnoho dalších
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 14:42:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bar: V Rodvínově již někdy od konce jara výdej jízdenek ani mechaniky nejsou
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 11:34:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v úseku Tábor - Písek Os 8404 - 742.219 + 810.669 + 010.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 14:47:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli viděna v Kostelci u. J. regionova 814.010. Cca v 15:45
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:32:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsme se dočkali.
 
 

Doufám, že bude mít více štěstí, než 810.633 včera.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27361
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 11:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaktože o tom ještě nebyla vydána nějaká oslavná óda?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
LdM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.13.149
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 17:28:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich: čert vem tyhle šroty. Když si vezmu, co jezdí na lokálních tratích v Německu...
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 18:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LdM : Nesmí se srovnávat nesrovnatelné (bohužel)
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 17:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šmejd zůstane šmejdem i když bude mít sebelíbivější nátěr. Kdyby to udělali celý v duchu tý elektroniky co tam nacpali, tak je to dělo. Takhle je to taky dělo - ale po výstřelu se mu roztavila hlaveň
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 18:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich:Hm, chvíli to jelo, ale těch 66 minut na 8411.Náhodou, Chichu foto dnešního měřičáku nemáš?
A regiošmejd pojede ve středu?
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 20:30:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modrý Petr:Měřičák nemám, ani jsem o něm nevěděl.Kdy jel?
"Okrasa" má snad opět vyrazit zítra....."
BMBČ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.41.191
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 21:13:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý_petr:

Modrý_petr: Měřičák svršku nechala kdysi moje žena coby výpravčí z dopravních důvodů zacouvat do šturcu a byla z toho tak mimořádná událost (nesměl couvat), že se o ní hovořilo dva měsíce v celé bývalé Jihozápadní dráze
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 23:41:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BMBČ a Bílý Petr: Věci zkurv... barvou natřené vypadají jako nové Ovšem v případě 810 bych to označení zkurv... vypustil. Neboť se jedná o nejspolehlivější vozidla, které dráha má. A tahle vozidla dráhu jednou zachrání Doufám

(Příspěvek byl editován uživatelem Michal_čb.)
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 23:52:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Néééééééééé ještě jednu oslavnou ódu na 810 a du do kolen .jak bych asi vypadal,kdyby šel na diskuzi o busech na k-reportu a začal tam vykládat,že busy šm11 a B732 spasí jednou dopravu u nás.tak na mě zavolají Choholouška.Skutečně motor z autobusu je spolehlivý,čím to asi bude???Hmmm a ta ekonomičnost těchto motorů a ekologičnost....to sou u Icomu pěkní blázni,že nakupujou nová vozidla
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 00:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Já to beru trochu z jiného pohledu - z pohledu strojvedoucího. Sám jsem dospěl k názoru, že pokud je diesel v pořádku, vždycky se dá dojet. Což se u 842 říct nedá. Občas tam ani dva motory nestačí
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 01:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nečerti se Happy, on je Michal ve stavu nemocných a určitě má zvýšenou teplotu
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 01:50:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mmch - jestli Michal myslí dráhu, jakože tu jedinou nejlepší největší - tak tu už nezachrání nic
Jen tak namátkou - víte, že budou zase obnoveni cca ve 100 (a možná i víc) nádražích přednostové?
To je blbákov, co?
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Polomacenej_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 10:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co? Známí známích si taky musej vydělat aby měli větší základ na důchod.
LIBOVOLNĚ MÁČENÁ LENOST ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ, NENÁVISTÍ A 60CM PRUHEM.
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 10:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý Petr: Teplotu jsem už zahnal RUMem
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 10:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to beru trochu z jiného pohledu - z pohledu strojvedoucího
To jo,ale jak se cítíš jako fíra v 810???Bezpečně?? Jak jsou vůbec tyto stroje oblíbeny u fírů??Možná v tom může být dobrý adrenalin v zimě do kopce po zasněžené trati,nebo na přejezdu,když se před tebou mihne kamion.Není to občas otrava ,když stím jedete po oraništi 40 a mlátíte se tam jak na kolotoči??
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 11:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Já osobně se raději budu mlátit, když vím, že dojedu. Já mám tyhle stroje rád a řekl bych, že asi všichni kolegové. Jo, zácviky na nich vloni na velenickou byly krásné
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 17:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Totální předělávka zastávky v Bednárci.Nové nástupiště a zbořen původní kutkloch(torzo již).Jinak na 225 se jezdí už bez zpožděních a pomalu se finišuje.I když sou místa,kde maj ještě hrubé nedodělky a je odkryto celé podloží tratě.jestli přijde na jaře obleva a nebudou ty místa dodělaná,tak jim to vezme voda a totálně to podmáčí.jinak jezírka sou tam už teď
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27629
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 19:28:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy:
Uvidíme, jak moc se ty dílčí úpravy projeví na stabilitě letního JŘ.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 21:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě stabilita jen tak nehrozí.protože i když teď se může na oko jevit,že je vše uděláno opak je pravdou.Příští rok můžou dělat další úsek,na práci by byl celej úsek na Vysočině-děsný oraniště.Jinak snad teď budou aspoň krátit líp zpoždění-to je snad jediná výhoda rekonstrukce.Celkově mě ta rychlost v rozmezí reko nejčastěji 60-65-70zklamala-to je opravdu z nouze cnost :-(
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27649
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 15:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je, ale každá (i necelá) minuta pomůže.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 20:52:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní OS 8445.
 
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27669
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:05:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krásná barevná kompozice
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 23:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát není poznat,co je na odpad a co na přepravu
BMBČ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.46.1
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 23:49:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je fakt. Obojí je bordel na kolečkách
Polomacenej_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 14:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obojí je na přepravu substrátu.
LIBOVOLNĚ MÁČENÁ LENOST ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ, NENÁVISTÍ A 60CM PRUHEM.
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 11:45:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v Táboře už by měla být 814.013.Na trať má vyrazit asi příští týden.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 723
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 23:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem si koupil nový jízdní řád a zaplakal sem.Spojení Plzně a Jihlavy je přímo tragické.Návaznost vlaků v Budějkách z Plzně na Veselí je nulová.Resp.Vlak na Veselí odjíždí asi o 3 minuty spíše,než přijede vlak z Plzně.Takže držíme se hesla ,vše pro cestující a dálkovou přepravu.Takže tímto padá pro mě "přesedací" vlak z Plzně ve 16:04.Dále vzhledem k zrušení rychlíku Vysočina z Plzně v 18:06 do HavlBrodu s přípojem na Jihlavu sem dočista v .Takže budu muset jezdit z Plzně rychlíkem v 15:13(Norinberk-Praha) a v Praze přesednout na jediný rychlík přímo mířící na Jihlavu.čas pro přestup mně nechali 9 minut na Wilsonu. Moc díky čd,já ortodoxní šotouš vyhledám nabídku busů žluté barvy.Pan Jančura tímto vaším krokem získal dalšího cestujícího(a nejen mě) pápá.....

jo jinak nevíte ,co se to robí v Budějkách s vlečkou od nádraží??? dělá se jen nový přejezd???

a ještě jeden dotaz.kdy se konečně bude jezdit přes Hlubokou více než 60???? V čem tam je zádrhel?? trvá jim to namůj vkus moc dlouho a lidi ve vlaku akorát nadávaj ,že se vyhodily peníze z okna a výsledek žádnej!!
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 14:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes V Číčenicích loko 242 234 na vl.68 800 s 16 ks franc.vozů ř.Uagps.
 
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 14:51:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jedna fotka z Číčenic :
 
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27814
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 19:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy:
a) Na Hluboký se jezdí 40 a ještě docela dlouho bude.

b) Jen přejezd.

c) Pokud tím v 16:04 jezdíš v neděli, tak pak jede do Jihlavy rychlík. Pokud kdykoliv jindy v 6, 10, 12 a 14, tak jedeš do Jihlavy přímo. To Ti nestačí?
Přípoj je v ČB rozvázán z prostého důviodu - aby zůstaly přípoje v Táboře, ale i jinde. Takže pokud nechceš, aby se v ČB pravidelně ujíždělo, nebo značně zasekávala celá skupina, tak to prostě jinak nejde.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 00:16:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj njn bohužel se nedá nic dělat.Jinak i ten poslední rychlík ve 14:03(od nového GVD)je pro mě moc brzo.Jezdil sem Vysočinou přes Prahu,bohužel Vysočina je zrušená a zbytek je zpackán.Jinak v Práglu nechali na přestup 9 minut,což je sebevražda.Takže mně bohužel nic jiného než ve 14 nezbyde :-(.To sem ztratil celé 4 hodiny.takže nové GVD chápu jako nejhorší za poslední léta......(věc názoru)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27821
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 10:54:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A který den vlastně jezdíš? Ale nebál bych se ani 655/683/14853. Od Chebu je před Plzní konečně vata a za Plzní se taky nechá ještě tak 10 zkrátit. Jen ten vodnej roztok bych si u R 683 radši odpustil...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 11:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jezdím ve čtvrtek,studuji v Plzni.Tohle GVD bylo ideál.V Plzni hezky v 18:06 Vysočinou do Brodu,z Brodu přípojem na Jihlavu a z Jihlavy návazným na Bransouze.Příští GVD mě zbyde tak akorát fakt ten 14:03 do Okříšek přes Budějky ,nebo holt využít služeb pana Jančury.Žádný devítiminutové přestupy v Praze nehodlám podstupovat,protože na Berounech se jezdí podle oka.....:-(
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 11:31:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výhledově SŽDC v kraji plánuje vybudování nové zastávky u masokombinátu Kostelecké uzeniny v Kostelci u Jihlavy. Na této trati, která vede z jihočeských Slavonic a Telče, by také měla být u Kostelce vybudována krátká kolejová spojka, která umožní přímé spojení do Jihlavy. Investice by se měly týkat i železničních nádraží v Jihlavě.

zdroj MF DNES a Zelpage,je to příspěvek týkající se zabzař na Pejhřimovskej a Brodskej části 225
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27827
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 15:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak já právě předpokládal naopak.


Žádný devítiminutové přestupy v Praze nehodlám podstupovat,protože na Berounech se jezdí podle oka.....

Jo, letos. Ale v novým GVD (a navíc ve čtvrtek) v tom nemůže být větší problém, když se někde něco nesesype totálně.
Můj tip je, že chebské rychlíky v Pze nad 10 pravidelně nepolezou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 09:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo, jaké jsou změny v nákladní dopravě na 225 od nového GVD?
Mikl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 09:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 225 celkem slušné navýšení provozu. Když nepočítám Mn, tak je tam asi 31 pravidelných nákladních vlaků (samozřejmě s omezením). 3 vlaky má vozit Viamont.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 14:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikl:Tý vado to jako docela ůjde....Kde se to dá sehnat ten jízdní řád nebo oběhy mašin...?
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, na 225 byly přetrasovány nějaké vlaky Budějice-Kolín, co dřív jezdily přes Pragl....

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Žlutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viamont by měl vozit:
Nex 48191/2 Kolín seř.n.-Brod-Veselí-FS a zpět
Nex 48196 - OeBB-Veselí-Brod-Kolín (jede v (1))
Vn/Pn 48227/8 MÁV-Brod-Šlapanov a zpět

Jinak tradiční uhlí, Boleslav a nějaké směsky...
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viamont by měl vozit:
Nex 48191/2 Kolín seř.n.-Brod-Veselí-FS a zpět
Nex 48196 - OeBB-Veselí-Brod-Kolín (jede v (1))


Žlutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 09:26:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nakonec ne? Tak se omlouvám...
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 12:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže jako auta na jih Viamont vozit nebude? tak proč to kuva nedaly jako vlaky PP? blbci!
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 20:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý Petr:Tak jsem Ti jednou, nedávno, seděl v jedné, Tobě určitě neznámeknihovně "Na Předmostí" a tam byli nějací grafisti...."ministerský vlak"na trati 200 prý od léta.
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 20:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modrý Petr - no to jsem celej zvědavej

jenže on je trasovanej i po 220 (Nex 48191/2 a
Nex 48196), a to pravidelně - a zatim hohohohohoho
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 08:45:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak asi budete mít brzy omlácenou 12. regionovu = dneska ráno na vlaku 8403 mezi Pískem a Pískem město po ní házeli nějaký zmetkové kamení; prej to nejni poprvý a nejni to jenom na tenhle vlak; co dělá policie?
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace