K-report
 

Archiv do 23.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Mladějov na Moravě » Archiv do 23.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 11:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Kája: Je vidět, že Ti do vínku bylo dáno jen kecat, kecat a kecat. Ale budiž, každý máme své chyby.
...štreka na NV,
padá elektrárna,výklopník,kovárna,depo důlních lokomotiv,lampárna a že je pětka s jedničkou ve sračkách ...
Hmmm, nemýlím-li se, tak před rokem či dvěma, a i více, to nebylo v o moc lepším stavu. A za podmínek, které v Mladějově byly a jsou se k opravě těchto věcí moc mít nebudeme. Ale to Ti snad vysvětlovat nemusím, leda že jsi na reálný Mladějov zapomněl a žiješ z iluzí, věru je jich spousta.
Jak dlouho Tě ještě bude bavit prudit do kluků , exKarle?
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 09:49:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tobě a jiným lidem patří poklona za věnování se historii, to že není zapomenuta, ale neznalost Orensteiny č. 4 atd..., neznamená že ten člověk nic neumí a není schopný pro "museum" něco vykonat. Takový Skalda, Igor, ... sice neznají toho tolik co Ty, jenže oni aspoň makaj,
nýbrž Ty...jsi-li dost soudný, nemusím dále nic komentovat.
Dofáráno jest!
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 14:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s Martinem!!!!
Ad ExKarel: není potřebakomentovat,jak tak pozoruju tak stále a ještě makáš hlavně hubou, některý věci se prostě nemění, když se to umí, tak je v tom síla, domluvil jsem k tobě a tím končí moje debata s tebou!!!!

Přes víkend se tedy podbíjelo nové nádraží v areálu
 
 
 
 

A pro porovnání jak to vypadalo a jak to vypadá ted:
 
 
 
 
Práce stále pokračují,ale na sezonu se již bude odjíždět s tohohle nádraží
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 17:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, doufám, že tohle nádraží dozná jistých změn. Ona, horská dráha není zrovna to nejlepší.
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 17:52:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta poslední fotka je nafocená ještě před podbitím,tedka už je to narovnané,nestihl jsem to nafotit,protože sme končili už za tmy
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 07:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen konejte, konejte, ,,pro muzeum,, , at se panu Dolezelovi zvelebuje jeho soukromy majetek a jeho soukrome muzeum kde si soukrome o vsem rozhodne, mohli jsme mit vykonano vsichni a uz davno. Pro nezasvecene doporucuju vyhledat a precist si me obsirnejsi prispevky s popisem deni nejake 2-4 archivy nazpatek, aby znali tez neoficilani verzi a priciny nynejsiho marasmu. Uz mate nove stranky od te ,,firmy,,? Sam bych nejake jednoduche sbouchal za 1 vecer, kdybych nemel protrzenou blanu na ocich.
To admin: Proc jste smazal ty opilecke prispevky 751 a spol.? I ty mely prece jen urcitou vypovidaci hodpodu.
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 19:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budujeme, budejeme, horoucně budujeme. My přímo socialismus budujeme, kde vše je nás všech a nikdy jinak. Aj nátlakům zlých imperialistů mocně vzdorujeme, imperialistů zhýčkaných pozlátkem luxusu. Imperialistů, kteří nám chtějí naši krásnou "zem" zplenit a zhýrat. Ať již nikdy jinak tomu není.
Jindra Blecha
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.148.53
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 20:21:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jak to vypadá v Mladějově? Děje se tam vůbec ještě něco nebo tam už nikdo nejezdí? A co to nádraží, je to hotové?
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 20:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Mladějově se stále něco děje.
Ohledně nádraží: je kompletně podbita prostřední kolej,ještě tedka mě bolí z toho podbíjení ruky - ono se to ve dvou lidech dělá docela špatně.Nicméně je to hotové.Tedka asi budeme spíš dělat na lokomotivách a pokud se nám bude chtít,tak pomalu začneme upravovat a připravovat stavbu třetí zbývající koleje + nějaké koleje odstavné,přece jen počasí nám to zatím dovoluje
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 09:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdraví vás uživatel ČD4ever a přeje vám mnoho úspěchů a co nejrychlejší dobudování dráhy až na Hřebeč =)
Luboš z venkova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.98.42
Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 22:12:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Martin Pedain - človeče už to nehul a jdi spát. Celý se ti nějak popletlo. Že vše je všech mělo být až v komunismu a ty už se podel toho řídíš dnes. To není dobré... bohužel (vlastně naštění) především pro tebe.
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 23:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Luboš z venkova: Neber to doslovně, hledej v tom něco jiného než komunismus. Člověk, znalý realitu v Mladějově, jistě pochopí.
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 23:33:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Popravdě řečeno, už jsem dlouho v Mladějově nebyl. Snad se mnohé změnilo. Snad...
HřebinekTomáš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.183.146
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 12:51:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem se byl podívat v Mladějově jak to tam vypadá a co se tam děje. V areále nikdo nebyl a nic se nedělo, ani kolejová brána nebyla otevřená tzn. že nebyl žádný vlak na trati. Jak jsem odjížděl tak jsem potkal nějaké kluky kteří říkali že se v Mladějově končí a že příští sezona bude poslední. Je to pravda? To by byla velká škoda! Já si myslím, že určitě se s majitelem dá domluvit a že to bude fungovat dále.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 11-2003
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 20:35:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HřebinekTomáš: já myslim že ne. že se nekončí. vždyt tam udělali nové nádraží v závodě a i trat z nové vsi na hřebeč se rekonstruuje.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Luboš_valášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 21:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu vás uklidnit pánové, neděle je pro veřejnost zavírací den. V Mladějově běží hodně projektů, myslím, že obyčejný návštěvník bude příští rok mile překvapen.
Když nevíte co by, najdete to v Mladějově...
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 13:39:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Luboš:
Eh...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 14:04:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tO lUBOŠ:
Luboš_valášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 14:49:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Když nevíte co by, najdete to v Mladějově...
Fantomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 21:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když nevíte co by, najdete to v Mladějově... zejména barevné kovy, bronzem počínaje a mosazí konče, ocel věhomožného stáří a tvarů... všeho máme dost.
Máme i expozici vozů V3S
  jistě zajímavá je expozice vozu Trambus
  Radost pohledět...
šiška emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.148.53
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 16:33:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Fantomas tak to je
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 14:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty fotografie už mají nějaký pátek za sebou, tudíž nejsou aktuální. Ten bordel byl "naštěstí" přesunut, nebo jej "romové" rozkradli.
To 212.71.129.172: Bych to tolik nehrotil.
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 15:03:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj tak tak,Fantomas zase vytáhl nějakou starou fotku ze šuplíku
v pozadí na fotce jsou přikryté modrou plachtou 2 Faury v tom případě by v Mladějově měli být 3,když jeden stojí ve výtopně
Jgurtsolejovkama
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.126.0
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:24:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

víte co znamená dnes MPD?
Muzeum Pana Doležela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cháááááááááááááááá chéééééééééééé blééééééééééééé.
nebo Muzeum Přicmrndávačů Doleželových!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa chaaaaaaaaaaaaaaaaaa blééééééé!

Fantomas Zabodoval
Luboš_valášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se stalo? Kája z exmladějova má nový nick? ale pořád stejnou IP adresu... od tebe bych ani nic jinýho nečekal
Když nevíte co by, najdete to v Mladějově...
Luboš_valášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fantomas by si měl aktualizovat album. Nový nádraží vypadá trochu jinak...
Když nevíte co by, najdete to v Mladějově...
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by se nám tu situace opět trochu přiostřila? Pánové, vždyť to tu již bylo. A opakovat se? To je zbytečné mrhání energie. Stejnak to nikam nevede, páč vedení PMM to nezlomí, to si cílevědomě kráčí svou cestou.
Spíš mi vadí, že tato situace odrazuje lidi něco pozitivního vykonat pro "muzeum" a škodí ve velké míře dráze, která je v tom nevinně a nejvíce to obsere.
Situace, jaká je? To všichni tušíme. Ale tyto názory nic nevyřeší. Bo, jen stmelí ty co tu nemají být. A všichni víme jak se to má k světu.
A přicmrndávači? Jest třeba se přesvědčit jaká je realita.

ExKarle, to jsem od tebe nečekal, to je pod Tvou úroveň. Jsi přeci "umělec", ne?
to určitě
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.56.128
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:36:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ExKarel a umělec?
KájazMladějova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.126.0
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 17:14:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo hoši já nemam potřebu...
Lubošu ty trotle přečti si cos napsal a zamysli se nad tím. Jo a ta fotka u tvojeho nicku ta svědčí o všem. Hlavně, že máš čepičku!Hňupe!
jo Ťafko: A kdo by asi tomu pseudomuzeu pomáhal? To jseš na špatné adrese. Spomeň za doby kdy jsme byli už bez MPŽ a já se snažil tady na tom webu o popularizaci. Co myslíš? Nikdo nedošel!!!
I ti Valáškovi šotoušci přišli až po té co je tam hezounek dotáhl.
Díky bohu, že je tam alespoň parta Skaldy. Tím myslím Čabu, Vladoša, ti aspoň dělaj a maj ty Vaše-DoleKopř fantasmagorie v Paži. Vy dva jste jen politický.....
Jen dál vražděte Mladějovskou lokalitu...
Gergard Mauve se v hrobě obrací!!!!!!!!
Luboš_valášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 18:19:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím, co jsem napsal a TADY nehodlám Mladějov propagovat. Tohle podle mě není to správný místo. Podívej se na to, co se tu probírá poslední 2 roky. K věci se už tady bavit nebudu. A nejsem sám. Novinky z Mladějova se k-reportu už čekat nedají.
Když nevíte co by, najdete to v Mladějově...
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 07:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mas pravdu, Lubosi, neni, musis psat tam, kde neni opozice, kde se neobjevi nepohodlny nazor, jako jsou treba nove stranky MPD/PMM s fotkami, jak ,,vedeni,, (boze - ta fotka - buh me netrestej) navazuje kontakty. Ale opet tu vidim stejny aspekt - tvrdis, ze tu Mladejov nebudes propagovat a presto tak cinis, jak jsi tvrdival, ze nic nebudes resit, a presto jsi resil. Kdyz neco rikas, tak to aspon spln, kdyz uz ne majitele, at aspon clenove dostoji svemu slovu. Ktere ze to projekty bezi v Mladejove - lhani, manipulovani, rozestvavani lidi, umlcovani opozice? Nebo je ted (zase na chvili) klid? Mam jeste jednu zkratku - Prumyslove muzeum Milos (PMM), v kombinaci s Karlovou prvni zkratkou (genialni a jednoduchy napad podotykam, ze me to nenapadlo samotnyho) je tim receno vse az na prohozeni jmen predsedu (ktere je ovsem taky priznacne). Jen v tech nazvech jeste 2 stezejni osoby chybi. Ta Fantomasova fotka sice neni aktualni, ale rozdilem bude spis jen to, ze srot byl premisten eventuelne soustreden husteji na nejake jine misto mene na ocich.
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 19:28:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ExKarle, jsi mimo mísu, myslíš si věci které se nemají, jak si myslíš, že se mají. Neber všechno doslovně, chce to trošku esprese. Nebo fakt nevím, jak to napsat.
Neřek bych, že jen Mauve...
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 21:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Muhehehehehe hádáte se tu jako malí haranti =P
Co sleduji tuhle diskuzi, tak se tak děje už několik měsíců..... Nechcete se bavit (také) o něčem jiným????
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 08:36:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od Vás bych spíše čekal nabídku, že až bude nejhůř, provoz na mladějovské úzkokolejce převezmou ČD. Zánik dráhy a její likvidace pak proběhne v režii ČD, majitel bude mít ruce čisté. Parní lokomotivy budou dle příkazu z GŘ a na vztek všem šotoušům sešrotovány v České Třebové (až se tam uvolní kapacita) atd.
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 10:40:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravda, hádáme se sice, ale aspoň není tato diskuze mrtvá. A negativní reklama taky funguje.
Pokud chcete, aby tato diskuze směřovala jiným směrem, tak ji nasměrujte.
orik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.143.105
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 11:11:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co hledači pokladů, ještě tam jsou? Nevíte někdo jak to pokračuje?
___Peťas___
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 14:15:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To orik:
To je zrovna trochu blby tema ne?? myslim ze o tom se neni zahodno bavit a navic se to tu uz rozebiralo.
Arnošt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.148.50
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 14:23:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem se byl podívat v Mladějově jak to tam vypadá a nějaký pán v montérkách mi řekl že se muzeum bude zavírat a že se nebude ani jezdit. Rád bych věděl proč se už nebude jezdit.
Arnošt Makový
orik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.78.45
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 18:39:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To peťas: Ono to s tím přímo nesouvisí, ale proč je to blbý téma, o kterým se není záhodno bavit? Já jsem vždy návštěvu Mladějova spojil i s procházkou kolem hledačů, takže pro mě je to téma jaksi spojené a ptám se jen pro zajímavost, že jsem tam dlouho nebyl.
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.220.130
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 13:48:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na mladějovské stránky www.mladejov.cz byly dnes vloženy fotky ze zajímavé sobotní akce,jakou bylo řezání rámu parní lokomotivy BS-80.
ad.Arnošt-nevím,s jakým pánem v montérkách jste mluvil,jezdit se rozhodně bude,rozpis jízd na příští rok najdete na našich stránkách.
M.K.
eh...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 16:26:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, super stránky.

Vřele doporučuji ke shlédnutí. Kupříkladu tahle fotka v kombinaci s příslušným článečkem mě málem zabila

http://www.mladejov.cz/novinky/2006spmn.php?img=./2006spmn/spmn02.jpg&dalsi=12
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 16:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To orik: Zkus zkontaktovat nějak "KájuzMladějova", ten by měl vědět víc, respektivě v téhle činnost přímo exceluje. Vážně.

He, nějak se nám tu množí uživatelé IP: 193.179.148.50, že by nějaký zřizovatel veřejného internetu pro ....
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.220.130
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 20:18:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.eh...
co tě nezabije,to tě posílí...
M.K.
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 23:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych doplnil jen drobnost k loko BS 80, která je dle fotek rozřezána (né do šrotu). Ona je sice prezentována na venek jako majetek p.M.Martínka z Prahy, ale ve skutečnosti je majetkem 3 lidí,kteří ji vyměnily za šrot v Králově Dvoře v r.1987. Pak byla papírově i Svazarmu,.... Doufám, že byl p.Martínek informován. Ještě před měsícem konstatoval informaci o rozprostřené lokomotivě po areálu, kterou dostal od kolegy, který v Mladějově byl. Ale to jen na okraj.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 10:31:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Citat ze stranek:
,,Děti ve věku 3 - 15 let platí poloviční jízdné zaokrouhlené na celé pětikoruny nahoru.,,
Jeste loni to bylo od 6ti, jako vsude jinde. Inu kdyz nevite co by, najdete to v ... (PMM/MPD). Hamty, hamty, hamty!
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.220.130
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 15:57:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Zdepa:Kroky vedené k renovaci lokomotivy byly samozřejmě konzultovány se všemi 3 pány.Jednání na Mladějově se uskutečnilo minulý měsíc.
M.K.
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.220.130
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 16:01:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Pavelxyz:Už jsem se bál,že si toho nevšimneš.
Na druhou stranu nevybíráme za vstup do muzea,za focení a natáčení.
Hamty,Hamty Pavlíku...
___Peťas___
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 16:25:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo tomuhle se říká mazec
Eh...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 17:51:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane jo, to budou hajzly! Tam se to návštěvníkům bude defekovat, to bude radost!
A ten stavební materíál, to je tedy matroš! Ten má zkušeností, ten má jistě již nyní co vyprávět! Ale teď se teprve blíží vrchol jeho kariéry...jistě už se nemůže dočkat
hádky sou na...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.72.62
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 20:16:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nechci vám pánové do ničeho kecat ale nechte si tuhle diskusi přejmenovat na máme problém!!!
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 20:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Miloš Kopřiva - ano máš pravdu, dnes jsem náhodou potkal dalšího z majitelů a ten mi potvrdil tvá slova. Omlouvám se. Jen se musím divit, že mi další říká něco jiného. No už jsou to starší páni , něco už mají odježděno
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.220.130
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 22:04:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eh:jsem rád,že se ti materiál líbí.Když muzeum,tak historie.Není nad poctivé staré pálené cihly.
ad Zdepa:v pohodě
ústřicevjogurtu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 22:30:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

88.101.72.63 Kdo se hádá? Kde je problém? Nikdo se nehádá,žádnej problém , tady probíhá filosofická konverzace v rámci surrealistické kampaně "Když nevíte coby, najdete to v Mladějově" - Nic se přejmenovávat nebude...
přerovský zubr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.112.173.116
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 23:16:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vidíš, najdeš tam i poctivou pálenou cihlu, když se ti před chvílí tak líbila možná by to bylo lepší z panelů... nějak nemůžu vystát lidi, kterým vadí, že něco není fungl nové...
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 00:36:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jen čekám, až sem napíše nějaká "perlomrdkavesmetaně".
Aleš Houba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.183.146
Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 09:17:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdarec tak jak to vypadá v Mladějově? Bude se už od zahájení sezony jezdit z toho nového nádraží? Stihnete terénní úpravy a bude tam také nástupiště? Ted v zimě toho asi moc na nádraží neuděláte když bude mrznout.
ústřicevjogurtu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 15:50:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...perlomrdkavesmetaně: fuj ty prase, to neni k žrádlu...


Zdarec tak jak to vypadá v Mladějově?
Jako v každý jiný

Bude se už od zahájení sezony jezdit z toho nového nádraží?
Těžko říct

Stihnete terénní úpravy a bude tam také nástupiště?

Těžko, těžko říct..

Ted v zimě toho asi moc na nádraží neuděláte když bude mrznout.
I když nebude mrznout...těžko říct
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 16:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Aleš Houba:V Mladějově to vypadá hezky,přijeďte se podívat.Z nového nádraží se již příští sezonu bude jezdit,snad se i stihnou terénní upravy.I v zimě se dělá, dokud nenapadne sníh a zima je v pohodě, však u práce se člověk zahřeje, když tahá 6-timetrové pruty ve dvou lidech

a to co píšou ti neregistrovaní,toho si nikdo nevšímejte, kecají voloviny z hladu a čekají že zítra uvidí zlatý prase

Přeji všem příznivcům Mladějovské průmyslové dráhy krásné prožití vánočních svátků a úspěšný nastávají rok 2007
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 16:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To "ústřicevjogurtu": Dobrá, tak "perlorodkavsekretězústřicevjogurtu", nic horšího mě nenapadá. Co tak založit diskusní skupinu "Vaříme z Mladějova"? Tam by jsi se jistě perfektně realizoval. Já bych taky přispěl. A vůbec, neznáme se náhodou? Já jen, že tato espersní tvorba mi možná někoho připomíná. Možná, nechci moc spekulovat.

Asi jsem nalezl způsob, jak všechny problémy vyřešit. Nebyly by žádné starosti o trať, lokomotivy, a další, prostě nic.

: http://arma.bigames.info/

a sem: http://bulvar.epj.cz/komentare/specialni-predmety-od-jrc

Mrkněte na tu nádhernou T72. A za ty prachy? Pryč s nějakou BéeSkou, pryč s kolejema. Vše se vytrhá, z vraků V3S a dalších se smontnou pojízdné vlečky pro návštěvníky a bude to. Určitě se najde spousta návštěvníků co se svezou tankem.
Jen nevím kdo mi poskytne úvěr. Tak co, jdete do to toho někdo se mnou?

Už mi ztoho všeho tady faky hrabe.
Jinak všem přeji taky příjemné svátky. A snad i příjemný rok 2007.
____peťas____
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 17:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně sou to kokoti, kecaj kdyby jen z hladu...

I já Vám i celému blosdorfskému musaionu vinšuju pod vánoční smrky i v novom roku na co jen ráčejí pomyslet a pánúm majitelům co nejvíce
ani zlatý nemusej být snad ani stříbrný jim stačí mosazný a dúkladně chromovaný lebo niklovaný (ale dúkladně!)...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace