K-report
 

Archiv do 11.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 11.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 12:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neřeš to. Kdyby si dotyčný šotouš srovnal trochu barvy, protože ta zářivka je prostě modrozelená jako a třeba ty reálné barvy jsou trochu někde jinde než jak to vidí čip. Tak potom může něco říkat, proč ne.

Jen sluníčko vlak atd... http://www.zelpage.cz/show.php?image=498037

foto: "Topič"
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 13:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čip viděl barvy takhle:
 
šotouš viděl barvy takhle:
 

Víš ono když mají ty výbojky zelenou barvu tak těžko bude okolí oranžové jako od sodíkové výbojky.
A navíc mě se líbí váš dar, asi od přírody, vědět jak to kdekoliv a kdykoliv vypadalo. Tys tam opravdu byl?? Víš rovnat barvy podle jednoho smluveného vzoru to taky není ono. Získáš sice hezkou bílou, ale zabiješ tím celou atmosféru toho okamžiku. A to že z toho čumí lampa, jako že se to také nelíbilo, tak ta tomu právě dodává ten šmrnc. A ještě jak se světlo odráží od mokrého asfaltu. Njn ale já zapoměl ona je to lampa... Vyretušovat?? A co ten kříž?? Taky pryč? A nebo rovnou dát pryč i ten patrák??
P.S. jdu si koupit Lanzu...Aby bílá bílou byla!!!
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 13:42:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...A MĚ BY TO STAČILO TAKHLE. Jak málo stačí k dětské radosti. Amimochodem je to to stejné jako s tou 853 021, což byla taky hezká fotka, ale barvy sis nenechal poradit
 
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2478
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 14:17:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A neni to s těma barvama u prHlavně, že je poznat co to je za lokomotivu né
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 15:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A neni to s těma barvama

Kacííííííííířř!!!! NEZNABOOOOH!!!! UPÁÁÁÁLIIIIIT
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 15:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ó Jakuzo klaním se Ti. Hele jak si to ladil dlouho?? No ne že sis ani nevšim že jsi tu fotku totálně doje..l . Dyť si to udělal nějaký rudý. A tmavý jak dyť na tim čele není vidět skoro nic. Jestli by tohle na žp prošlo tak se ani nedivím že to tam občas vypadá tak jak vypadá. Jako za ten edit ti tleskám. To se ti zase jednou něco povedlo Nestačim valit oči. No hlavně že jsi se pod to hrdě podepsal.

Když už si tu nakous tu 853 021 tak si asi brzo zapoměl co se tenkrát odehrálo. Že mi jeden z cenzorů napoprvé neschválil barvy. O.k. dobrá tak jsem je tedy opravil(odžlutil) a dozvěděl jsem se, že takhle je to dobrý, že to takhle projde. Druhý den ráno ovšem byla fotka zamítnuta kvůli barvám a ten co mi ty barvy původně večer(bohužel na icq) schválil též hlasoval proti. Pak se týden na to objevila tvoje 853021 někde u Suchovršice. No pokud by to bylo za normálních okolností tak by na tim nebylo nic zvláštního, ale vzhledem k tomu že to bylo v době kdy to byla poslední 853 tak jste jí měli plnou galerii. A hold každej kus navíc by mohl být asi na škodu (že by strach z konkurence??). To bylo neprůhledný jak ozónová vrstva. A pak si se to snažil zachránit tim že jsi opět upravoval barvy. No ale musím uznat že ten edit se ti tenkrát povedl více než tenhle.

Tu 853021 jsem původně nechtěl řešit takhle veřejně, ale ty jsi začal!
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 9-2002
Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 16:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nekteri tvrdi, ze jsem sotous, ale takovejch plku kvuli jedny fotce... Panove, jste jako maly deti.
ICQ 268-987-545
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 17:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: aspoň je co řešit a nenudíme se uvidime jestli se pan Jakuza neurazil a bude pokračovat v diskuzi
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 18:04:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubes a spol.: Bezte s celou zelpage do prdele, nebo ke Kunesovi, tohleto je slusny diskusni sajt.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Psychiatr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.82.182
Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 18:15:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: Hlavně že Vy k tomu přispíváte měrou vrchovatou...
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 19:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M.H. Je totak jak to vidím já a hlavně jak tu bílou vidím já. Ale aby býlá byla divně nazelenalou přopmínající světlejší odstín použitý na těchto stránkách je trochu hodně divné. A to když na to ještě teď koukám tak zářivka jde do modra, ale to může být také tím že za zády může být jakékoliv jiné světlo. Jinak se ptám? proč jsi tu 853 021 neupravil. Mimo barev nebyli jediné námitky, ale ty jsi se jako vždy urazil a nebyla s tebou řeč, podle hesla "Jestli se vám to nelíbí, tak jste prostě v ŘITI"


Hlavně že psychiatr přihodil cosi plodného
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 20:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm no jako co se týče toho boku ten mi příde celkem v cajku s tou bílou. Ano možná mi to trošku příde pod oknama na čumáku, ale tam je ta mašina špinavá. Hold se smiřte s tim že když na něco svítí zelený světlo tak to musí bejt nazelenalý. Hold nedotvářím si realitu do extrému. Fotim realitu až budu dělat nějakou náladovku tak prosim.
kauzu 853021 nehodlám rozpitvávat. Já jsem neurazil já se nas..l Proč jsem to neupravil?? Protože jak já traduju nemám rád umělé dotváření reality a jednak se nemám zapotřebí se někomu vnucovat a tancovat podle toho jak někdo pískne.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 21:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale aby býlá byla divně nazelenalou přopmínající

Je divná, to jako že jó
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 23:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlí cenzoři, zlá Žp, zlí fotiči...
Viz můj podpis....
Zápory najde každý, klady už jen málokdo...
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 09:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hoši nechte toho,nebo dojde MZ a udělá pořádek.
PS: Každý si myslí o ŽP své (i já)
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 09:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky přiložím briketu do diskuse - jeden obrázek na ŽP neschválený kvůli barvám ale i přesto se mi líbí. Asi tak nějak, jak to píše Martin_hrubeš
 

P.S.: až budete dštít síru, vynechte lampu vpravo nahoře, dostala se tam ořezáváním.
Zu Zeu!
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 11:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://foto.vlakpage.cz/ukaz.php?id=9301 http://foto.vlakpage.cz/ukaz.php?id=9300 ani jedna neprošla na ŽP
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 9-2004
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 11:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, proč tady pořád ŽP řešíte. Každý z vás máte možnost si udělat vlastní stránku a zde si zveřejňovat co chcete. Myslím si, že je nezadatelným právem každého, kdo provozuje galerii rozhodovat, které fotky chce na svých stránkách zveřejnit a které ne.

Já se raději kouknu na želpage, kde najdu skutečně fotky, které stojí za to vystavit, než např. na vlakpage, kde může přispívat každý a taky to podle toho vypadá
http://eso.ts-web.info
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 13:13:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Lopik: to zcela jistě, ale ŽP to někdy dost přehání a komentáře tamějších šotoušů k forkám jsou někdy taky pěkně výživný
A kam že to chcete ?
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 13:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už sme jako u toho - co prošlo a co ne

http://foto.vlakpage.cz/ukaz.php?id=9211

Co by ste na to řelki vy?
Díky
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 9-2004
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 13:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jestli se k tomu můžu vyjádřit já, tak kompozičně dobrý, ale postprocesing nic moc. Jaký byl použit algoritmus pro zmenšení? To trakční vedení je dost "kostrbaté".

A o tom to je :-)
http://eso.ts-web.info
Kubíček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.178.81.179
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 14:23:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šari: a jaké byly důvody zamítnutí?
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 16:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeeežišmarjá. Vždyť vy jste tady už jak na tim želpagi. Řešíte co je kostrbaté, nazelenalé, jestli se to kácí, nebo tam leze nějakej drát ze země.

Vždyť hlavní je, aby tam byl vláček a pěknej. No né?
DUTÝ, ALE FREE...

ICQ: 246-442-983
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 16:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

můžete ty šotokydy prosím hodit do češtiny?
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 9-2002
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 17:19:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Az se nekdy divim, co se da rozputat 16 napsanymi slovy a smajlikem. Ale jako vzdy mne tesi, ze se ozvaly tytez potrefene husy.
ICQ 268-987-545
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1002
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 19:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šari: Budu hádat, já teda s ní neměl nic co do činění, ale. Má to soudek, žluté pampelišky jsou zelené, mega komprese atd.

Vlakpage. Když se kouknu na zamítnutý fotky z ZP tak 90% jich najdu na vlakpagi. Nic proti ale přesně tam je vidět jak by fotky na zp vypadali bez cenzury. Třeba i líp.
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1385
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 20:14:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: A proto si každý šotouš zakládá svůj šoto web, aby si tam mohl vystavovat svoje dílka, dle vlastní libosti /viz já/. Nikdo do toho neremcá... a komu se nelíbí, tak ten či onen web nechodí:-).

Prostě:
Mám-li web a pokaď chce někdo přispívat dám /klidně i sebeblší/ pravidla - tak chci aby je dodržovali. Je to můj web a ne jejich. Můj vkus. Moje praidla, a když neuspějí tak si můžu stěžovat na "lampárně"... no a nebo tu.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 14:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: Kdy jsi měl naposledy přírodopis nebo něco podobného . No nic proti ale ty "žluté pampelišky" je řepka olejná. :-) a ta občas bývá(hlavně v ranném stádiu květu nebo na jeho konci nazelenalá . Nejsem přírodovědec, ale jako alergik tuhle nezbednou rostlinku sleduju. Hm nevim,ale ať a tu fotku koukám jak cghci soudek nevidim :-). Jen jestli se tam někde v příkopu pod tratí neválí pivní soudek. To potom jo

Zlin_24tr: Ano souhlasím s Tebou. To co jsem vytvořil bylo myšleno pouze jako recese

(Příspěvek byl editován uživatelem Martin Hrubeš.)
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 15:08:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba byl míněn Lubomír Soudek, ex-manažer Škodovky. Nebyl "u vesla" zrovna když se tyto lok. vyráběly?
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 16:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro odlehčení - šotoušení šotouše:-)). No měli ste vidět ty pohledy lidí na zastávce /je to v centru města kolem 15 hod/.
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 10:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad ta moja fotka: No zamítnuto kvůli natěsno a kácí se to a eště další pro mě nesrozumitelné kecy - já už si to ani nepamatuju. No prostě...NC
Ad ZL24tr: Kua co tam šotili? Chcu videt protifoto:-):-)
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.82.135
Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 19:58:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych rád viděl nějakou skutečně originální a kvalitní fotku se železniční tematikou - detaily, netradiční osvětlení, netradiční úhel záběru, lidi u lokomotivy, dlouhá expozice a nevím co ještě.
Šoto dogma - 30° úhel záběru, po slunci, bez lidí, stále stejná sterilita záběru je dost únavné...
P.S: Já si vláčky nefotím, takže příklady ode mě nečekejte.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 21:33:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na fotku z niekym pri loko budeš čakať podľa mna dlho pretože pre schotouscha je ta fotka potom "bezcenná"
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.82.135
Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 22:45:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro šotouše je bezcenná zcela určitě. Ale podívejte se třeba do Bekových atlasů parních lokomotiv - tovární fotky jsou na jedno brdo, šotozáběry (30°) taky. Ví vůbec někdo, jak vypadá třeba lok. 354.1 z profilu (90°)? Pokud jsou na fotce strojvedoucí, topič, popř. nějaký vechtr nebo jiný nádražní pohůnek, je ta fotka o něčem, má atmosféru.
Kdysi v nějaké fotosoutěži v jednom časopise o focení vyhrála fotka rozjeté parní mašiny s dlouhou expozicí - perfektně ostrá krajina, koleje a přes to černo-červená šmouha s úplně rozmazaným chvostem páry a kouře. Nebylo poznat co to je za mašinu a v jakém barevném provedení, ale byla to nádhera. Btw. Druhou cenu dostal detail duhové olejové skvrny na dřevěném pražci od téhož autora.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 23:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jk, co toto? Fotka sice není nejkvalitnější, ale podmínku netradičního pohledu rozhodně splňuje.

 

I snímek 354.1 z boku vlastním, žel jen na negativu, anžto o většinu papírových fotek jsem přišel při stěhování.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 02:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, flamewar neutichá. Milý Martine, pustil ses na hodně tenký led. Ta fotka s bardotkou je fakt modrozelená jak hastrman a neprošla ti zcela poprávu. A co se originality týče, je to naprosto běžné "rozbal_na_nádru_stativ_a_zmáčkni". Na podzim je to to nejsnažší, co se dá odfotit.

Řeknu to takhle. Šotím skoro deset let. Fotil jsem hrozný s...čky a až permanentní hádání se s cenzorstvem na žp mě pořádně naučilo. Zkuste to taky, zamyslet se nad výhradama a ne reagovat jako pýchavka...pardon, jako Martin Hrubeš. Že je Manemb přesně ten ztracenej případ, co bude dál radši fotit tyhle hrůzy, který mu nikde nezveřejněj, to je jeho mínus. Já takhle zazdil celý konec 90´s a počátek novýho století...

A originalita? Pokud se chce a trochu se umí, dá se to zvládnout a ještě to procpat na žp.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 07:51:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řeknu to takhle. Šotím skoro deset let. Fotil jsem hrozný s...čky a až permanentní hádání se s cenzorstvem na žp mě pořádně naučilo
Ne,ne a ještě jednou ne. To radši drátem do oka, než se hádat s cenzorstvem na žp. Anebo si nechat ty fotky ohodnotit od někoho jinýho.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 10:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox: a nějaký rozumný důvod?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3885
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 11:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: No a když svítí lampa do modrozelena, tak jakou barvu asi chytne bílá barva, že? To je stejné jak mi pořád někdo říká, že tahle fotka je moc do žluta. No ono, když nad tím objektem k focení stála lampa se sodíkovými výbojkami a svítila do žluta, tak i prostor pod ní bude do žluta, že?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 11:30:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb:Rozumný důvod toho, že se nechci hádat s cenzorstvem na žp? Necpu svoje fotky tam kam podle mého nepatří anebo nemají šanci se zařadit(nejen díky cenzorstvu). Dávám přednost autorským stránkám, anebo si je nechám "ohodnoti" někým jiným.
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2843
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 12:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím proč někomu strašně vadí, když noční fotka je vyfocena tak jak to doopravdy ve skutečnosti vypadá. Vozidlo osvícené buď do žluta nebo do modrozelena. Někteří chtějí, aby bylo vyfoceno to co tam ve skutečnosti není (např. pod sodíkovou lampou bíle osvětlené vozidlo apodobně).
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2844
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 12:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Například tady
http://www.mhdnahane.net/dpmo/fotky/autobusy/urbino12/606_20051007a.jpg
nebo tady
http://www.mhdnahane.net/dpmo/fotky/autobusy/urbino18/405_20060224d.jpg
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 12:41:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb:
permanentní hádání se s cenzorstvem na žp mě pořádně naučilo fotit.
Někdo k tomu holt potřebuje haldu cenzorů na ŽP a někomu k tomu stačí prostá autocenzura a snaha se sám zdokonalovat a případně si nalézt vlastní styl...
ICQ: 250-751-966
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 13:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa: a to právě taky není pravda. Myslím, že víš, kolik toho odfotím. Na žp obvykle cpu jen zlomek, ten, který je a) něčím zajímavý, b) prostě pěkný.

Pokud se nelbí cenzuře z technických důvodů, je to skvělá šance se něco přiučit. Pokud je problém jinde, smůla, cenzoři na žp mají určitý vkus. Něco se jim líbí, něco jednoduše ne. V takovém případě holt rozumný člověk sklapně kufry, schová fotku do šuplíku a jede dál. Ale poměry se v tomhle myslím dost liberalizovaly. Je snad tohle stereotypní nuda?
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/843080.jpg

Nemyslím si ale, že by pro většinu lidí byla problémem pro vstup přílišná originalita. Problémem je spíš zabedněnost a nechota učit se. Jsou určitý věci, který se v železniční fotografii dodržují všude (správný úhel násvitu), na jiné se u nás dbá o trochu víc (kolize se sloupy), ale všechno to se dá ošéfit a snadno naučit.

Vážně by mě zajímaly vaše fotky, které vedly k názorům, jaký se tu vyblejvaj. Říct, že barvy na fotce přímo z karty jsou nutně věrným odrazem reality je diletantství největší. Foťák má nespočet kombinací barevného podání, které si buď volí sám, nebo mu je dáme my. A nejspolehlivější je nakonec stejně zkušenější lidské oko před počítačem.
Mimochodem, vážně pořád výlev Martina Hrubeše nechápu. Jaká originalita? To jí má spasit jedna bardota odstavená ve stanici a focená ze stativu? Vždyť takových bylo jen poslední měsíc na žp snad dvacet a mnohé lepší a zajímavější...
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 16:33:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: tak ten můj "výlev" byl myšlen jen a pouze recese. Než se ustavičně hádat s cenzorstvem o reálném podání barev mi tohle prostě přišlo lepší. Jak jsem již několikrát uvedl nemám rád umělé dotváření reality. Retušování vesnice někde vzadu na kopci a nebo třeba ty barvy. Křečovitě dodržovat bílou barvu ikdyž to tak v reálu nevypadalo to mi nepříde bejt moc dobrý.
Já to prostě nemám rád a nedělám to. Pak už to totiž není o umu fotografa, ale o schopnostech člověka v tom či onom graf.editoru.
Konkrétně na tý mojí bardotě jen tak odstavené ve stanici mi příde netradiční prvek ten svítící sloup nad mašinou a odraz jeho světla na mokré silnici. Zkuste si tu fotku předtavit bez něj. A dostanete obyčejnou fotku bardoty odstavenou ve stanici.

P.S. fotím již dlouhých 11 let a k dnešnímu stavu focení jsem se dopracoval sám. Hodně jsem se naučil fotit po přechodu na digitál, když jsem se pomalu ale jistě začal přesouvat z nádraží na trať a postupně získával ten cit pro věc.
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 16:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ještě něco...Vám se pravděpodobně asi jen tak něco nelíbí. Asi budete hodně vybíravý. A vaše fotografie asi budou vždy dosahovat vynikající kvality. Když například tady se Vám zdá že se fotka kácí http://www.zelpage.cz/detail_photo.php?photo=753078 Stále nevím kde jste tam to kácení zahlédl...

Já vím no je to hrozný průser když se fotka kácí třeba o 30´ (půl stupně). Takové Vy asi rovnou mažete že??

P.S. nechcete náhodou také dělat cenzora??

(Příspěvek byl editován uživatelem Martin Hrubeš.)
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 17:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, nemyslím, že bychom si měli tykat. Nejseš zas o tolik mladší.

Popořadě: retuš je věc určitý etiky. Nejdřív jsem jí hystericky odmítal, pak se bavil tím co všechno dokážu zlikvidovat. Dneska si to už sedlo a použiju jen pokud je to opravdu nezbytné.

Od "křečovitýho" dodržování bílý je tu funkce white balance. Má jí snad i ten nejobyčejnější digitál, právě proto, že čemu se naše oko přizpůsobí, s tím má snímač problémy. Navíc, já jsem třeba nikoňák. Objektiv Nikkor 18-70 DX táhne do zelena, Nikkor 50 D zase zkresluje o poznání méně. Co z toho je realita? Nebo, je snad reálná fotka, nafocená s nechtěně blbě nastaveným WB? Navíc, různé foťáky podávají barvy pokaždé jinak. Pokud tomu nevěříš, pak ti asi sotvakdo něco vysvětlí.

Je hezké umět komponovat rovnou v hledáčku. Ale k umu dnešního digitálního fotografa patří ovládat alespoň elementární věci, jako je srovnání barev atd. Může se stát, že máš blbě zkalibrovaný monitor a nezdá se ti to divné, ale normální člověk na upozornění erudovanějších zareaguje tak, že to upraví, ne?

Mimochodem, odraz neodraz, je to celkem obyč noční fotka. I přesto by se na žp vešla, ale to by její autor nesměl být paličák, který odmítá jakékoli své pochybení.

Cenzorovat? Ani omylem, na to mám moc nevymáchaná ústa i ve směru ke stávajícímu cenzorstvu. Neboj se, že když cenzoři opravdu příliš utahujou šrouby kreativitě, že si ode mne taky leccos nevyslechnou.

Ale hlavně nechápu jednu věc. Ta pětka kluků, které zveme cenzoři, věnuje spousty času prohlížení a vybírání fotek, ale někteří z nich tím nekončí. Věnujou se do zblbnutí mladejm klukum, kteří se chtějí něco naučit. A takovýhle je vděk? Zkus se třeba chvíli zastydět, omluvit se a otevřít oči...
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 17:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb (diskuze viz odkaz MH): Zkus si u této fotky preventivně zmáčknout ve fotošopu "úrovně automaticky". Pochopíš.

Mno, občas "úrovně automaticky" pomůžou, urychlí proces úpravy snímku, ale často fotku zprasí neuvěřitelným způsobem. Bude-li čas, v noci přihodím nějakou tu fotku na ukázku, co "automatické úrovně" dokáží. Pochopíš.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 17:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: no, hlavně to dělá každá verze fotošopu jinak. Dneska už to dělám čistě od oka, ale určitá pomůcka to být může.
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 18:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: o.k. tykat si klidně mužem no problem.´

Retuše ...ano poud do snímku vleze co tam býti nemá. Např. kousek větvičky apodobně. Prostě ke skrytí toho co se autorovi nepovedlo. Ale likvidovat lampy a další podobné věci nee...

Jestli si si všim tak jsem vkládal stejné snímky. Jeden tak jak vyšel z foťáku (Nikon D50) a druhý tak jak jsem ho upravil já. S barvami jsem si hrál cca půl hodiny aby se co nejvíce blížily realitě. A to že je to zelený je hold způsobené tím, že ve Zruči máme zelené osvícení. S tim asi těžko něco udělám a jak řikám fotím realitu. Posviť si zeleným světlem an bílý papír a uvidíš.

Monitor je v klidu. A jak jsem již řekl fotím realitu a ne nějaký uměle dotvořený obrázek.

Obyč neobyč to je věc názoru. A to že ten sloup tomu dodává něco víc mi potvrdilo více lidí...

Hold to už patří k řemeslu. A opakuji bylo to myšleno pouze jako recese... Omlouvat bych se mohl v případě že bych zde cenzory přímo slovně napadl...

Jen tak mimochodem když už jseš u té paličatosti a odmítání vlastního pochybení...Mno od kamaráda jsem an tebe slyšel pěkný věci když si se vztekal kvuli hodnocení na žp... Takže klid soudruhu. Hold někdo se naučí sám někdo potřebuje nakopnout ZDAR
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 18:15:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, jde o to nechat si poradit, jeslti už je fotka dobrá nebo ne. Ty si prostě poradit nenecháš, tvoje minus. Když fotím v místnosti s žárovkovým osvětlením, musím mít fotku nutně nažloutlou jak pomerančový džus? Ne.

Koukám, že všecno je u tebe v klidu a všechno umíš. Klobouk dolů.
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 18:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: když se odmítáš bavit po icq tak... Hm to neříkám ale podívej se jak pod tou žárovkou vidíš barvy očima. A podle toho rovnej barvy na fotce :-). Voko neni pi.a voko vidí.
To že všechno umim to netvrdim. Ale jinak u mě je všechno v klidu já se vubec nebztekám. Nemám proč
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 18:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci být nepříjemný, nemám nato náladu :-)

Ale s tou fotkou co jsem ti přidal jako upravu made in "Já" jsme si hrál 5 minut. "Automatický Urovně" a potom "Odstín a sytost", není to teda žádnej vrchol, ale není to zelený.

JTB(Krativita): Na to máme přece tzv Um. Galerii kde se krativitě meze nekladou, jen to chce mít trochu víc tech. kvalitnější.
http://www.zelpage.cz/fotogalerie.php?zobraz=other_art&typ=pic
Ty a klidnej?
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 20:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale hlavně nechápu jednu věc. Ta pětka kluků, které zveme cenzoři, věnuje spousty času prohlížení a vybírání fotek, ale někteří z nich tím nekončí. Věnujou se do zblbnutí mladejm klukum, kteří se chtějí něco naučit. A takovýhle je vděk? Zkus se třeba chvíli zastydět, omluvit se a otevřít oči...

JTB: Je sice chvályhodné, že se věnují dětem, pokud je to pochopitelně ve vší slušnosti, ale to, že někdo provozuje nějakou galerii, věnuje se dětem, je vcelku jen jeho problém, a jen blb může požadovat omluvu za výroky obdobné vůrokům Martina Hrubeše na adresu ZP melofy boys.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 21:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: docela by mě zajímalo, jak by to ladil Chary, expert přes barvy nejkovanější.

Ostatní výlevy na adresu žp už radši nekomentuju, protože to jsou urážky bez jakéhokoli argumentu. Že by závist?
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 00:40:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I přesto by se na žp vešla, ale to by její autor nesměl být paličák, který odmítá jakékoli své pochybení.

Chápu to dobře, že záleží na tom, KDO fotku poslal?
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 01:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikulda: ano, záleží. Někdo dokže fotku upravit podle výhrad, v jiném bouchnou saze.

Teď vážně-cenzoři tvrdí, že když hodnotí, ani nevědí od koho to je. Věřil bych jim...
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.225
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 08:09:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikulda : Myslím že ne. Jim jde jen o technickou dokonalost, bez ohledu na to, že podobných fotek jsou tisíce. Obecně platí, že občas cosi zajímavějšího vyfotí skoro každý. Problém je, že napsat k tomu alespoň trochu zajímavější článek už dá práci. Čili fotit ano, kvalitně ano (ale s ohledem na reálné možnosti). Pak také vznikají krajně nedůvěryhodné fotky fotovlaků někde na Kujavách, řepná kampaň, parádně nasvícené ... a výsledkem je úžasný paskvil. No, jak už taky kdysi kdosi psal - výsledem jsou tisíce fotek brejlovců, ale historii a současnost VHD třeba na Tachovsku nikdo nepracuje. Ono je to totiž trochu obtížnější než si stoupnout ke koridoru a šlehat ...
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.225
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 08:11:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pardon : nepracuje = nezpracuje
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 08:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že hodnota fotky je především v tom, že dokumetuje aktuální stav (počasí, provoz, lidi) a jako takováto časová konzerva má pro mě cenu, i když není nejkvalitnější. Na druhou stranu, trocha náhledu a autocenzury je nutná.
Jak jste to jeli ????

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace