K-report
 

Archiv do 10.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Archiv do 10.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3463
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 09:53:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub: mám na jednom CD postahované ... vlastnoručně nahrané .... jízdu Pannonie v úseku Praha - Kutná Hora, kdy jsem v batohu nechťa zapnul diktafon.

Mno - to teda musí bejt šlágr.... Zkus to někde udat....
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak souhlasím s názorem, že je dobré si pouštět občas i železniční zvuky. Já mám na jednom CD postahované z netu hlášení staničních rozhlasů a vlastnoručně nahrané hlášení z TEŽ a pak jízdu Pannonie v úseku Praha - Kutná Hora, kdy jsem v batohu nechťa zapnul diktafon.

Tak ty jsi tedy oběť železnice :-))
Je fakt, že já, když se mně soused snaží ohromit svým Hifi, pouštím mu já na oplátku na svém aparátu nemalého výkonu zvuk vychrchlaného K6S310DR na plném výkonu v loko 749, ale pouštět si jízdu rychlíkem, to by mě fakt nenapadlo :-D
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3055
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já zase jedině toto, sice je to německy, ale hraje mi to tady vždy když jsem na netu, ale chápu, že každej máme rád něco jiné, takže se ten odkaz nemusí nikomu ani trochu líbit, třeba tobě Tome:-)

http://www.sunshinelive.de/index.php?id=6#

A zvuky vlaků si nahrávat, tak to už je opavdu i na mě moc:-)kdo jednou u toho povolání skončí, netřeba tahat dříví do lesa....:-)

Jo a Kristiáne, to kotě si odnesl nějaký fíra, bavili se o něm v šatně, že je prej něčím krásný, že mělo každý oko jiný či co...ale prej se ti tam vysral kvalitně:-)
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 17:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svého času jsem v Liberci na vejšce poslouchal jablonecké rádio Triangl. To bylo pro mě suveréně nej rádio u nás. Tam se skoro vůbec nekecalo, reklama minimálně, ale hrála se tam jen klubová hudba, což bylo super. Jenže ho moc lidí neposlouchalo, tak ho nahradilo rádio Proglas, aneb modleme se každý den:-((
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale prej se ti tam vysral kvalitně:-)
Mě ne, Dvořka měl denní Ale bylo jinak pěkný no..
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do každé lokomotivy jedno mazlivé koťátko

No a hned bych šel dělat fíru
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi:Možná by pak byla i jízda na odporových lokomotivách méně cukavá, protože fíra by se vysloveně mazlil (pokud by ale nejel proti srsti)
Blueseal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 20:22:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto záchranné fórum pro Kristiana a jeho názory (možná nešťastně formulované, ale možná i trochu pochopitelné) si myslím docela už pozbylo na významu (od té doby co má svůj původní nick a nový obrázek, jakoby to byl jiný člověk ) - možná tu, ale máme nového adepta na vlastní fórum (viz. Tratě kolem Opavy) - totálně zaplevelený nesmyslama (čas od času vtipný, ale převážně trapný až vulgární)
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 20:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub: No právě že mám obavu, že tam hned natvrdo otočej volantem doprava a budou se mazlit jenom s kotětem. Ale asi jim to neklapne, páč by ostatní na dráze záviděli. No a dovedete si představit průvodčí s černou kočkou na rameni?
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3078
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 21:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi:
Tak Triangl bylo aj moje nej rádio, nejlepší natom ale bylo to, že jsem ho poslouchal až v ČT a věděl jsem že je ten vysílač až někde u Liberce...teda přímo v ČT ve městě jsem to absolutně nechytal, ale na chatě která je o něco víš ale blízko u ČT to šlo už bezvadně...ještě doted mam několik kazet nahraných toho co se mi líbilo:-)

Sorry za off-kristiáno-topic:-)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2910
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 22:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naopak, já bych název neměnil, Kristián má (nyní - ?) klidnější období, ale ten název je zde už určitá značka, kterou by nebylo moudré opouštět - je to asi jako kdyby jste chtěli, aby se Student Agency přejmenovala na Dálkovou dopravu, s. r. o.
"Já vítám déšť, haleluja, já vítám déšť,..."
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 07:05:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moji diskuzi nerušit! Nebo to tady zase roztočím Ale přejmenovat by se to mohlo, ale na tom Martin Z.pracuje již několik měsíců, tak musíme vydržet.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 08:48:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navrhuji název: "Kristian, legenda na kolejích DKV Brno". Jedna legenda (tramvaj T 2) tu už kdysi byla (v tramvajové diskusi). Akorát neznalí se budou domnívat, že to je přezdívka nějakého kolejového vozidla, podobně jako "Marfuša".
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2913
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 11:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co tak Rakvím říkat Kristián?
Jinak, tuto diskuzi NEPŘEJMENOVÁVAT, resp. pokud ano, tak se zachováním slova (značky) Kristián!
"Já vítám déšť, haleluja, já vítám déšť,..."
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 23:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K té mojí nahrávce Pannonie:
Vzniklo to tak, že jsem měl jednou v plánu nahrát si nějaké maďarské hlášení na Keleti Pályaudvár, protože kdoví kdy se tam zase dostanu (na památku...). Pujčil jsem si diktafon a když už jsem ho měl, tak jsem v Praze na hlaváku nahrával hlášení při odjezdu tohoto rychlíku. Jenže přišel známý, zakecali jsme se a já diktafon schoval do batohu, ale zapoměl jsem ho vypnout. Toho jsem si všiml až v Kutné Hoře, když mě napadla další blbost - nahrát rozjezd 350.019 na 25 kV. Vyhrabu diktafon - hups, on je celou dobu zapnutý...

Občas si tu nahrávku pouším jako kulisu při práci na PC a nebo před spaním - na věži nastavím "autozdech" a usnu většinou ještě před tím, než se Pannonia dostane v Úvalech na koridor.

Já jsem zralý tak na léčení....
Malým vysvětlením příčiny mé "choroby" budiž fakt, že v roce 2005 jsem najezdil vlakem odhadem kolem 40 000 (čtyřicet tisíc) km, letos je to sotva 3 000 (tři tisíce, nula tam nechybí).
ICQ: 155-617-186
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27169
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 02:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není třeba se obávat, Kristián nezmizí :-O (nerad bych něco sliboval, ale do Vánoc to bude :-)).

Jináč koukám, že ani www.di.fm zde není neznámým pojmem :-) SunShine zkusím, ať je změna :-)
Mmch - www.djweb.cz znáte? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 13:33:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_z: Takových stránek je mnoho, ale většinou nevalné kvality. Jsou to stránky rádoby DJs, co si někde z webu stáhnou program na PCmixování a hned co si o sobě nemyslí. Neustále se tam opakují ty samé odkazy, plácaj nesmysly do diskuzí, atd. Já měl za dob aktivního hraní taky takovou stránku a spoustu nápadů, ale už rok na ni kašlu.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3095
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 17:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi:
Tak to je moje řeč, přesně tak rádobydj, třeba i jsou ale správně řečeno, co si o sobě hned nemyslí, ale taky to není ve všech případech...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27191
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 22:30:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, zrovna Basslickra (DJ pohodička) docela i znám :-) (mmch zrovna na DR jede jeho set). :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3108
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 01:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MArtin Zliv:
Řikam to je případ od případu, když někdo na někoho nějak působí a dotyného nezná, pak to působí tak jak zde bylo psané...
DR sem nějak přestal poslouchat, jedu jen přes Sunshine Live DE:-)
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2298
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 14:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27217
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 17:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Sunshine mi nějak nechce ject. :-( Nebyl by přímej odkaz? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:53:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tuto diskuzi NEPŘEJMENOVÁVAT, resp. pokud ano, tak se zachováním slova (značky) Kristián!
No tak to každopádně
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 16:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli se teda dřív nedočkám zrušení této diskuze, nějak to tu zamrzlo.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3135
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 17:36:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zliv:
Víc přímej už na to odkaz není, musíš dole klicknout na ikonu Media Playeru a otevře se ti malé okno kde už je jen nastavení volume...
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:59:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiane, proč se vůbeš přezdíváš Kristián?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 07:26:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mi říkali v době kdy jsem chodil s Agnes (pokud znáš Krysaře, tak ti to dojde), no a už mi to nějak zůstalo, tak jsem to v pozdějších letech použil jako přezdívku na netu. Že se z toho stane takový fenomén jsem ovšem opravdu nečekal.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3144
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 16:40:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian:
Ale zato sis mohl sám strécu:-)jo a já taky nevěděl proč zrovna kristián tak ted už to aspon vim:-)
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 21:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já vim že jo. Za všechno si člověk může sám.
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 18:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo, to je nuda, když proti mě nikdo nic nemá, ani žádné nové fotky.. To jsem asi moc hodný a málo v diskuzích prudim
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 18:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musíš se víc snažit,ať je tady vzrůšo.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 19:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard: Neboj, on už zase začal jinde
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 22:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jiných tématech Ti to jde dobře .. tak kde je chyba "soudruhu" ..??

ICQ 237-113-861
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3183
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 03:34:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v jakých?? navigujte...:-)
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 09:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RTexpres .. tam perlí momentálně ...


ICQ 237-113-861
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 09:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a na svoje zapomíná.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 10:06:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... Hele, jestli někdo má něco proti mě, tak mám svojí diskuzi, tam to teď nějak vázne, tak můžete přispět, ať se pobavím ...

A bledě závidí ...


ICQ 237-113-861
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3196
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 17:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián novodobá legenda K-Reportu:-)

nech si to patentovat Jaro:-)
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 19:23:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vidíš, to mě nenadalo, hned zítra se stavim na patentovacim úřadě Spíš by si ale Majlontský M-turnusáci měli patentovat jejich opravy. Zřejmě jediný nástroj který používají je šroubovák, a hle - u všech bodů oprav bylo napsáno provedeno. Ovšem jezdí to uplně stejně nahovno jako před tim. Asi s tou adélou zajedu do vozovky tramvají, tam mi tu bubnovou brzdu určitě spraví lépe.

Na RTexpres už jsem se vysral, protože číst denně milion nových příspěvků, to neni nic pro mě
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 20:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiáne,jako fýra musíš něco vydržet , tak se vzmuž.Na fóru ČD v sekci Obecná debata se kecá ještě víc a padne tam více blbostí a dá se to přežít.Sice občas je to na šaškec.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3209
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 16:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto tady čtu jen vybrané diskuze, abych u toho seděl celej den to fakt ne, občas toho mam po dvou hodinách dost...

A k těm opravám, to bych snad ani neřešil, nechci se do někoho navážet, ale to bude asi ve všech depech že se na všechno nepřijde, ikdyž u té adély, s tou bubnovkou byl problém už v červnu...no nevim...
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 22:58:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: vozovka je silnice! Místo kam jezdí ( u "bratou slovákou" chodí ) spát tramvajky se jmenuje VOZOVNA!
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 13:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš: To máš šumák.

Luboš: No jo, hold se vrací doba udělej si sám.. Včera jsem do toho brzdiče kopnul, a už to brzdí líp Sice to furt neni ono, ale už to aspoň na rovině mašinu udrží. Palivoměr už taky funguje, nějaká píča přehodila dráty, no a až seženu ten klíč abych mohl rozdělat rozvaděč tak se podivám na ten aripot, já tam ten 8.stupeň prostě narvu No a nebo to dodělám uplně a bude se zas jezdit s 018, tu už mi taky spravili
Balanta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 16:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vidím, že taky používáš jenom šroubovák (možná kladivo ). A jak znám tvůj odpor k elektrice, tak na nic v rozvaděči nešahej, nebo to už nikdo nikdy neopraví.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3219
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 18:28:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian:
Kam si do jakého brzdiče kopal??mluvíš doufám o adéle celou dobu??na bubnovku jestli se dostaneš nohou tak to seš dobrej, já to teda nezkoušel...:-)
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 19:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián: Já v létě viděl někoho v brněnském depu jak stojí na střeše laminátky a lomcuje se zvednutým smetákem za mohutného hromování "To je na p...zdvihni sběrač...u, ten sběrač prostě nejde dolů". Nebyl jsi to náhodou ty?
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 20:13:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balanta: Elektrika a elektronika je rozdíl. Já se jen na to musim podivat Ono už to víc rozbít nejde.

Raspi: Né to né, na elektriky já nesahám

Luboš: A adéla nemá brzdič? No je vidět že si zkoušky na ni dostal zadarmo Mezi nápravama na rámu je brzdič LA20, který ovládá bubnovou brzdu. Takový ten modrý hajzl s ryskama a pákou
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 23:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balanta : To nevíš,že šroubovák a kladivo jsou nejpoužívanější nástroje při opravách ?
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 15:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard -> neni to spis tuzka? Aby mohla napsat kouzelne slovo "opraveno"...?
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 16:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No když to nespraví šroubovák a kladivo, tak se napíše provedeno. Tak to chodí v Majlontově, dokud se to nerozsype uplně. Pak teprv se to jde spravit pořádně.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 17:24:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiáne, tento postup se používá ve všech depech.To není specialita Majlontu.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 9-2002
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 18:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano ano, nejjednodussi oprava je strhnout nalepku nebo napsat...
ICQ 268-987-545
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 07:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian praxe z mých dob u ČSD. Nějakou součást jsem pořád psal aby opravili, vždycky bylo provedeno a součást stejně blbě fungovala jako před tím. Občas jsem nelenil a šrouby na něčem trošku heftnul barvou. Zase bylo provedeno, barva na šroubech nepoškozena. Tak jsem to provedl tak, že jsem součást nějak poškodil tak, aby nefungovala vůbec a taky nešla opravit. Potom jsem měl na mašině součást novou a funkční :-)
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 18:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo to byla jiná doba.. Dneska něco skurvíš a oni mašinu druhý den zruší pro nadbytečnost Nebo ji odstaví a vzpomenou si na ni až když mají krizi. Dneska člověk může být rád když mu to vůbec nějak jede..
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3246
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 00:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jo zkrze tu adélu to vim, že to má tu brzu pod rámem, ale tam není to místo kde se to šteluje, jsou tam jakési lamely, které se musí utahnout nebo tak něco, nevim přesně jak to vypadá, aby zkrátka ta bubnovka držela...nic zadarmo sem nedostal:-)to bych mohl řikat i o tobě....:-)
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 13:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakto, tys dostal k zákonitým 799,731 a 742 ne? Já nedostal nic, já si to musel pěkně udělat všechno.

Blueseal: A můžu vědět která tě teď zajímá? (754, 854)
Nejde o to které řady, ale které depo Brno Maloměřice už teda rozhodně ne, protože v takovém boedelu, který tady kraluje, a který nemá obdoby, já teda rozhodně pracovat odmítám. Jinak 754 mě zajímala vždycky.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3302
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 18:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian:
Je ale zajímavé, že sice píšeš že tam odmítáš dělat, ale přitom jim stejně děláš děvečku pro všechno...:-)jen jestli to není tím, že už na tebe má někdo spadeno díky tvému chování zde na reportu:-)
Jo a já byl taky nedávno dělat brejlovce a jestli ti test o 22ti otázkách na jednotlivou řadu přijde hrozně moc tak mě teda ne, zvládl jsem to levou zadní...:-)
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 21:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co mám dělat, když moje šichty na mašině omylem obsadili někým jiným a místní výkony už volné do konce roku nejsou? Taky na nic jinýho smlouvu nemám a za šupáka dostanu 60 Kč za hodinu bez nároku na jakýkoliv příspěvek. Ale teď zas nechci dělat si s vedením problémy, aby mi pak oni nedělali problémy s přestupem do jiného DKV.
Kreport s tim nemá nic společnýho, navíc posledních pár měsíců je to tu v klidu.

Taky si budu muset jít udělat další řady, včetně 854+954 a 810
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3316
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 23:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš si říct jak to chceš mít zaplacený a nenechat sebou mávat...jasně udělám to, ale tak a tak...alespon zaplaceno v průměru...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5836
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 23:50:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co mám dělat, když moje šichty na mašině omylem obsadili někým jiným a místní výkony už volné do konce roku nejsou?

Když se tady v DP jednou stalo, že řidiči omylem sebrali služby a poslali ho omylem na dovolenou, na kterou nechtěl, tak se ztropil povyk a řidič dostal své služby zpět.....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace