K-report
 

Archiv do 12.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Zrušené tratě » Archiv do 12.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 20:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukash:Neměj obavy,přechod do Laa nebude,protože by to bylo dobrý tak pro pár náhodných šotoušů.
Místo vlaku Hevlín-Rádobyhrušovany by bylo mnohem lepší podstatně zkvalitnit linku Jaroslavice-Hrádek-Dyjákovice-Hevlín-Šanov-Hrušvany žel.st.(návaznost na vlaky do Mikulova a Znojma)-Hrušovany Lidická(navazující bus do Pohořelic Mor.Krumlova a Brna.

Větev Čejč-Zaječí se rozkládá na okr. Hodonín a Břeclav,tedy budoucí území IDS-JMK,255ku těžko bude někdo rušit.

Usek Bohutice-Hrušovany je mizerně využitej,úchvatný je ,když tam jede brejlovec nebo 85x s třema prázdnýma vagonama.
To žesi Hostěradice a Miroslav začli přispívat Borsu na vlastní linku do Brna této trati zrovna nepomohlo!(Zato lidem pravidelně dojíždějícím do Brna to evidentně vyhovuje)...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26944
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 00:35:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k čemu to bude, dyť ty prachy se z toho provozu co tam je teď nikdy nevrátí

Podívej se do jiného kraje na jižní polovině republiky...


Zzz:
Ne, nezpochybňuji (aspoň přímo tímto příspěvkem), jen jsem uvedl pár izolovaných čísel, která tu ještě nezazněla a chtěl jsem, aby se k nim někdo třeba ještě vyjádřil.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26945
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 00:44:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro:
Děkuji za doplnění, tohle číslo jsem neuváděl, reagoval jsem zejména na dotaz Hupiho, kde šlo o vztah jízdy motoráku a přísunu peněz SŽDC za tutéž činnost.

Z hlediska celkového přísunu peněz na údržbu tratě (pravda, také jsem to tam pak zmínil, takže to mohlo znát nepřesně) je to již zajímavější.

O osudu tratě ale stejně rozhodují spíše jiné (třeba politické, ale i jiné) zájmy a pak se stávají takovéto ekonomické údaje jen pomocným nástrojem, který lze poměrně snadno „narovnat” dle svých potřeb.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 10:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:
Přestože dvoukolejka z Brna do Veselí se může zdát nevyužitá, tak není důvod ji zjednokolejnit, a to ze 3 důvodů:

1) Druhá kolej byla s velkými náklady vybudovaná, a to relativně nedávno (po válce), tudíž je škoda ji nevyužívat. (životnosti mostů atd.)

2) IDS JMK požaduje taktovou dopravu, která je možná jenom na dvokolejných tratích. Stačí jeden zpožděný vlak na jednokolejce (z Brna) a díky křižování se zpoždění zpětně přenáší na vlaky v druhém směru (do Brna) a tím i na přípoje v Brně. Taková jednokolejka by značně nabourávala taktovou dopravu a úsek Křenovice- Vyškov jasně ukazuje, jak příměstské jednokolejky dopadají.

3) "Ušetřené" peníze by se bohatě vrátily např. při výlukách (placení náhr. bus. dopravy, odklony nákládní dopravy), nutností udržovat pro křižování stanice s obsluhou atd.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1771
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 10:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TT: Dvojkolejka se nezdá nevyužitá, ona nevyužitá je. Já to zjednokolejnění neprosazuju, ale snažím se dívat na věc realisticky. Nemluví se o zjednokolejnění celé 340, ale o úseku Kyjov - Nesovice. Současný stav: os zhruba v dvouhodinovém taktu, mezi nimi sp taktéž po dvou hodinách. Vážně se uvažuje o ukončení os vlaů od Brna v Nesovicích a od Veselí v Kyjově, zmíněným úsekem by projížděly jen sp, tedy přibližně jednou za hodinu vlak tam, druhou hodinu vlak zpátky. Doprava nákladní je téměř na nule, nemá cenu se jí vůbec zabývat. A trať s frekvencí jeden vlak za hodinu skutečně nemusí být dvojkolejná, bohužel...

Ad 1: druhá kolej byla skutečně vybudovaná po válce, ovšem po té první...

Ad 2: jeden vlak za hodinu. Žádné bourání taktu nehrozí.

Ad 3: mezilehlá stanice tam je i teď (Nemotice) a bude tam pořád, páč celý úsek je příliš dlouhý i pro dvojkolejku. Odklony nákladní dopravy nehrozí - jaxi není co odklánět...
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 12:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:
Kdesi na netu (Želpage?) jsem viděl nějaké ucelené soupravy s pískem pro sklárnu v Kyjově, v Kyjově je myslím i šroubárna využívající vlečku. Alespoň když jsem byl v létě na akci "Hodonínskými lokálkami", tak obě vlečky vypadaly používaně. Ale nejsem místní, takže nevím, jestli to jezdí přes Brno nebo přes Mor. Písek (teda jestli to ještě vůbec jezdí).
Kdyby to bylo opravdu tak nevyužité, tak by zrušení jedné koleje nevadilo. Pořád lepší než zrušit celou trať.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1776
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 12:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TT: písek jezdí přes Písek, na Brno jezdí jediný pár nákladních vlaků, a to v noci. Navíc ještě dopoledne maňas z Kyjova do Nemotic a zpět, tím jsme s nákladní dopravou mezi Kyjovem a Nesovicemi hotoví. Časy přípřeží sergejů v čele desítek vlaků jsou nenávratně pryč. Jinak já samozřejmě za zjednokolejnění nebojuju, ale pokud k němu dojde, nebudu vůbec překvapený.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1110
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 13:50:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten "expert" asi ani nezaregistroval, že na tratích do Koryčan, Uhřic nebo Pohořelic je nákladní doprava... A likvidovat trať do Lednice, to je stejná zrůdnost asi tak jako když chtěl někdo likvidovat tratě na Moldavu nebo třeba do Harrachova.
ICQ -> 21 65 33 068
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 15:04:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hlavně trať do Koryčan by měla být záležitostí Zlínského kraje. Mouchnice jsou jen osobní zastávka, tudíž smyslem čistě nákladní trati jsou Koryčany ve Zlínském kraji.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:09:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, prosím vás uvědomte si, že to co zde předvedl tým pod vedením Ing. Kindla je standardní práce projekčních kanceláří. Projektant nemá čas se na místo podívat, má k dispozici mapy, statistické ročenky a možná 1 až 2x se dostaví na jednání v regionu stylem ráno do auta v Páglu, honem na jednání a honem zpět do Práglu, abysme ještě na pracovišti mohli demonstrovat, jak se intenzivně pracuje a nejezdí po výletech. Bohužel tohle je realita pravděpodobně veškerých větších projekčních kanceláří ... Tam je důležité ISO 2001, autorizace, členství v různých lobby komorách, nic víc.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1326
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:20:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě si dovolím dodat, že on tenhle "odborný" pohled není dílem jen projekčních firem, ale často i zájemců o dopravu, kteří vyslovují jednoznačné soudy o věcech, o nichž ví pramálo. Např. v archivu je k nalezení "superposudek" zbytečnosti kadaňských lokálek ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1113
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_M: ...které jsou prý již odepsané :-(
ICQ -> 21 65 33 068
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebuďte tak vyděšení.

Onose do budoucna o provozu té či jiné trati v JMK stejně nebude postupovat podle této "mapky",ikdyž se s ní budoucí realita nejspíš v některých věcech shodne....
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1327
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: nejsou, ale je zájem, aby byly ....
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1115
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 17:48:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_M: Šanci na záchranu vidím tak na 1%.
ICQ -> 21 65 33 068
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 18:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Jim08
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 13:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hranice v C. zachranene?

http://www.zelpage.cz/gvd/2007/k148.pdf
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 15:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A čím je zachráněná?!? Tím, že tam jezdí místo Českých drah AKV a ty chytráci se tím ještě "chlubí" ve vlastním jízdním řádu?
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Jim08
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 16:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nerozcilujte se hned :-) Chystam se tam za tyden a moc se mi do te zimy nechce, tak ze bych se tam podival na jare... :-)
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 14:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_M: Protože jde do tisku JŘ s prázdnými tabulkami. Takže mám obavy, že se tam brzo nehne ani kolo, protože ta trať nebude sjízdná :-(
ICQ -> 21 65 33 068
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1330
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 17:22:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufejme, že se podaří Doupovskou dráhu rozjet dřív než se tak stane ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3482
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 13:11:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Velmi hezký článeček o trati se značně zašmodrchaným osudem a smutným koncem...

http://spz.logout.cz/nostalgie/zdanice_2006.html
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 22:33:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po té, co Správa železniční dopravní cesty s. o. nenalezla žádného zájemce k provozování inkriminovaného úseku dráhy a s výjimkou připomínek ze strany města Ždánice, které nebyly shledány jako opodstatněné, bylo 10. 10. 2006 odsouhlaseno zrušení dráhy mezi dopravnami Uhřice u Kyjova a Ždánice. Rozhodnutí nabylo právní moci 15 dnů po svém vydání, tedy 25. 10. 2006.

Takže to má Ždáňka za sebou. Poslední fotka posledního vlaku v Ždánicích...
 
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 17:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor:
A jak jste objížděli soupravu? Na šroubárenském zhlaví měla jedna výhybka rozebraný přestavník a druhá končila plotem nějakého pěstitele domácí havěti, takže za ni nešlo zajet. Celé zhlaví navíc kontroloval při mé poslední návštěvě zákeřný a útočný tvor- viz foto.
 
 
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 905
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 18:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpovím další fotografií - toť výhybka na šroubárenském zhlaví:
 
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3490
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 18:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom_tužín: v době "naší" návštěvy se na žádném zhlaví tito tvorové nevyskytovali. Zřejmě měli nějakou "poradu", jak zužitkovat lebení, jenž zřejmě záhy celý inkriminovaný prostor zaplaví...
Pouze při příjezdu jsme "vyplašili" nějakou "brigádu rychlého nasazení", jenž využívala prostory vybydlené stanice jakožto cvičák. Na takové překvapení jako je vlak však evidentně nebyli připraveni a zbaběle prchli do polí. Po čase se nesměle vrátili a nervóně vyčkávali, kdy jim "železný oř" i s jeho podivným osazenstvem zhusta ověšeným různými "přístroji" uvolní "bojiště"...

Objíždělo se po tý jediný možný a nezaroslý koleji, ta vexle s rozebraným přestavníkem měla naštěstí "přišroubovaný" jazyk, takže ji šlo projet. Podle původních plánů se mělo zajet s mašinou i přímo před depo, ale nakonec se od toho upustilo....
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 18:34:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim,
predpokladam, ze fotky Zdanickeho nadrazi a pripadne dalsich podobnych zarizeni na zrusenem useku v duchu teto prezentace - http://railways.pjp.cz/galerie.php?kodrailways=352 nikdo nema. Pokud ano, byl by se ochoten o ne podelit s ostatnimi prostrednictvim meho web ? Prece jenom osobne to za existence teto trate nestihnu, asi.
A samozrejme tato nabidka plati i pro ostatni opustene/zrusene trate a i vlecky (http://railways.pjp.cz/galerie.php?kodrailways=800). Dik, kontakt mozny na pjp(zavinac) pjp.cz.
Pavel
P.S. Pokud nekomu prijde tento dotaz trapny, tak jej prece cist vubec nemusel, nebo ano ?
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:28:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli jsem se dobře dočetl,tak se ,,Ždáňka" má snášet,tedy úsek Uhřice u Kyjova - Ždánice.Já byl na Jedné jízdě a velice se mi ta lokálka líbí,je velká škoda ji úplně zrušit...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3491
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

petan: o snášení zatím nikde nazasnělo ani slovo (úsek je "pouze" zrušen), ale vzhledem k tomu, že lze už jen stěží očekávat nějaký zázrak, je pravděpodobné, že případná likvidace na sebe nenechá dlouho čekat. Protože zatím tam jde ještě dojet s případným "likvidačním" vlakem...

Jedině, že by ten úsek město Ždánice odkoupilo a udělalo z toho velodráhu...
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takový dojem, že nějaký "snaživý" člověk už s rozkrádáním začal, alespoň se mi to tak jevilo při nedávném pěším průzkumu a dokumentaci této trati...
ICQ -> 21 65 33 068
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 907
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:38:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: Je-li tedy Ždáňka zrušena, nebudu už hubován za použití slovního spojení "zrušená lokálka"?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27241
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě že ne - zrušená a snesená dráha bývá obvykle alespoň nějakou dobu rozdíl...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem tam byl v létě s 810+010 a naslouchal jsem v budově slovům bývalého pana přednosty, takže pozorování objíždění soupravy (přívěsu 010) mi uniklo.
Mimo jiné pan přednosta už má svoje léta, ale výborně mu slouží paměť a umí nádherně vyprávět desítky příběhů ze života tratě a stanice. Pokud někdo něco chystá (článek či historickou knížku), měl by pana přednostu vyzpovídat dřív, než bude pozdě. Trať by si to určitě zasloužila.
Musí to být stejně strašný pocit pro člověka, co tomu nádraží obětoval celý život a teď vidí tu zkázu na kdysi nejkrásněji vyzdobeném a udržovaném nádraží na Jižní Moravě.
Kdyby tam byla alespoň ta velodráha.
Stejně se nemůžu zbavit dojmu, že pokud ve Ždánicích jede šroubárna a v posledních měsících byla snaha vozit po železnici, je nesmysl takto dráhu odstřelit. Osobní doprava do Ždánic je mrtvá, ale nákladní by snad byla. Kolik se udržuje jinde tratí bez nákladní dopravy a se slabou osobní dopravou...
 
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1147
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 00:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Teď už bohužel ne.

Tom Tužín: Tak to jsme v létě cestovali ve stejném vlaku :-)

Mimochodem, nemáte někdo tušení, kdy byl na této trati zaveden provoz podle D3? Ještě v polovině 90. let jsem ve Ždánicích fotografoval torzo vjezdovky a vybavuji si i zbytky mechanik v Uhřicích. Dnes po nich zbyly již jen základy.
ICQ -> 21 65 33 068
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 07:20:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tam cestoval s vámi v létě také. Také mne mrzí, že se nepodařilo zaktivovat vlečku a trať spěje k zániku. Jen si říkám, zda již ministerstvo dopravy a ministerstvo obrany vydalo souhlas se zrušením trati. Pokud ne, tak to ještě tak rychlý zánik nebude.
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 14:07:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem jel po silnici z MB do Nymburka. V tělese bývalé cukrovarnické úzkorozchodné dráhy před obcí Vlkava , která byla zrušená roku 1959 se objevila zpevněná polní cesta
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 16:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do likvidace ždánické tratě se jistě pustí firma Romalemont.
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 17:55:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nevíte někdo,jak to vůbec vypadá s tratí Nezamyslice - Morkovice ?! Ta je taky jen ,,zrušena" ? A co trhací práce?! Na ní přeci není žádná nákladní doprava,viděl jsem nějaké foto té trati (bohužel ji nemám projítou) a vypadá to dost strašně,porost je už hodně rozsáhlý.Tak by mě zajímalo,jestli se počítá nebo uvažuje o jejím snesení.
A jak tak čtu,tak už je opravdu jen otázka času kdy snesou ,,Ždáňku" ... :-(
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:24:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

petan363: Do Morkovic má být bohužel místo trati cyklostezka, takže ji snesení nemine...
ICQ -> 21 65 33 068
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Morkovic má být bohužel místo trati cyklostezka
Tak myslím že lepší cyklostezka, než nahovno zarostlé rezaté polorozkradené koleje.

Mě by spíš zajímalo proč nezruší Otovice. V životě tam už nic nepojede, koleje jsou v takovém stavu, že tam v létě stěží projela sekací MUVka..
Blofeld
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 12:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: pane, zkusej mi napsat na mejla, možná se něco dověděj´
Jim08
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 13:17:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atlas testuje nove ortomapy na adrese http://beta.mapy.atlas.cz. Vypadaji jinak - predevsim tedy svetleji nez ty na seznamu a tak si myslim, ze by se tam dalo najit hodne draharskym lahudek :-)
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 16:09:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cože?! No to snad ne,nějaká blbá cyklostezka,to není možný! Kdysi tama jezdil vlak a teď tam má být cyklostezka,to abych se tam tedy co nejdříve vydal něco nafotit!
Nemá z té trati někdo nějaký foto,aspoň na ukázku???
Myslím trať Nezamyslice - Morkovice.
Jestli má někdo foto,prosím o zaslání na e-mail nebo sem,díky.

Petan363@seznam.cz
Tom_tužín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 18:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Morkovička tu má svou diskusi a v archivu jsou i fotky, jenom je to tam nějak poslední dobou mrtvé.
Kdyžtak se tam můžem přesunout.
Vlaky, kde počet cestujících každý den převyšuje ve většině trasy počet míst k sezení, by MĚLY PŘIJÍT O VEŠKERÉ KRAJSKÉ NEBO STÁTNÍ DOTACE! Cestující nejsou brambory, vlak není tramvaj a do kupé se 8 lidí nevejde, aniž by byli jak čuníci v chlívku
zmar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.145.38
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 19:06:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na vlaky.net proběhla zajímavá informace o projektu ČD na revitalizaci vleček v oblasti jižní Moravy http://www2.vlaky.net/online/diskusia/tema.asp?lang=1&id=13776 Nebude se to nakonec týkat o Ždánic ?
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci se nějak vnucovat, ale pár fotek z již neprovozovaných moravských lokálek mám na www.k-report.net ve článcích o tratích.
Jde většinou o porovnávky ze stejných míst za provozu a po něm...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 14:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ze ždánické trati bylo již rozkradeno asi 150 metrů kolejí...
ICQ -> 21 65 33 068
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 20:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: V kterých místech, smím-li se zeptat?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 20:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výše někdo psal o Romalemontu,prý ve sběrně dostali 20 000,-
Více podrobností určitě v médiích vedle polonahého Paroubka...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto to dělají.Aby se napakovali.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:03:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=263&r=mfjiznimorava&c=622772
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 14:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak snesení ždánky je nejspíš otázka několika dnů, protože dohromady to nikdo dávat nebude (to by se musel stát zázrak, že by někdo opravoval zrušení úsek tratě), tak se ty trhací práce jen uspíší. Tedy pokud nedojede další část firmy dežodemont z Vyškovska. Čest její památce.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 10:58:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: Já osobně bych odhadoval, že v tom zářezu za Uhřicema, kde je i nadjezd nad tratí. Když jsem to tam v říjnu procházel, tak už bylo vidět, že se v tom někdo "vrtal". Však už jsem to tu taky před časem zmiňoval.
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27365
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 12:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by Dežomont sledoval K-report, že ví o úředním zrušení části dráhy?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 13:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M. Z.: Mladotice zrušené nejsou a podívej se, jak to tam vypadá. To samé Krásný Jez.
ICQ -> 21 65 33 068
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 14:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Onoto proběhlo i v nějakých médiích a někdo to asi pochopil jako výzvu k brigádě v rámci akce rozhodně neZ.
Jen si nejsem úplně jist,jestli není v SŽDC víc zlodějů než v Dežmontu....ale to néééé.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27376
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 15:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
Mne spíš překvapilo, že až (právě) teď, těsně po vynesení ortelu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 16:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli to spíš nebyla pouze náhoha.Víte že správný šroťák pro hřebík i do fabriky skočí.
Petr_barchánek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 17:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tomuhle říkám přeložka. Zná někdo podrobnosti?
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1178
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 17:34:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Barchánek: Že by starý a nový tunel u Krasíkova?
ICQ -> 21 65 33 068

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace