K-report
 

Archiv do 17.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Mladějov na Moravě » Archiv do 17.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.220.130
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 21:17:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kovářmirek:
Ohledně parního provozu-tuto sezonu jsme dokončili parním provozem a pokud nenastanou komplikace,tak bude parní provoz i příští rok.
Co se týká budování centra,není ve studii nic z těch věcí/kolotoče či housenková dráha/.Už jen z těchto myšlenek naskakuje husí kůže.
Centrum bude směřováno na seznamování návštěvníků s historií regionu,s historií i budoucností výroby elektrické energie,bude prezentován vývoj techniky využívané ve stavebnictví,zemědělství,dopravě a těžbě nerostných surovin.
M.K.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 09:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji, ať vám mašinky k radosti Vaší i ostatních bez záškodnických akcí jezdí a daří se vám je udržovat v provozuschopném stavu.
Mladejov
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.162.195
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 15:36:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove,Ja Vam poradim jednu super vec prestante tady psat sprominutim o picovinach a radeji neco delejte,zatim se v Mladejove nic nezmenilo,ba naopak je to tam horsi a horsi,vsechno chatra a chatra,jednoducha odpoved na to proc Vam nikdo neprijede pomoct a jenom se tam ozrat nebo zajezdit si s Faurem,kdo by taky delal na cizim majetku a organizace, kde vladne chaoz a vladnout bude,taky by to chtelo trochu odborniky a nejenom kecali a zeleznicni sotouse,kteri dostali do rukou Evropskou raritu a pomalu a jiste ji zenou svymi kroky do zahuby
M.Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.25.181
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 21:34:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Miloš Kopřiva: děkuji za informace, uvidíme.
Ad Mladějov: picoviny tady blábolíte vy. Dělání na "vlastním majetku" není skoro nikde. Na Mladějov sice nemám jednoznačný názor, ale vy jste mi ho profilovat svým příspěvkem opravdu nepomohl. Pavelxyz a Kája z exMladějova aspoň píšou k věci.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 08:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim, mam smutnou zpravu - pred nekolika dny zemrel pan Belik. Cest jeho pamatce!
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 12:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adi budu za blbce, ale přiznám se že nevím kdo byl pan Bělík (jestli to píšu dobře).Tak kdo by jste věděl, napište, nemůže každý vědět hned všechno a památka na lidi by měla být udržována vyprávěním o nich a o jejich práci. Díky.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3718
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 13:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední vedoucí provozu drážky v šamotce. Pamatuji si na něj v roce 1995, když se tam konala zvláštní jízda s pětkou, tak ještě osobně dělal "vlakvedoucího".
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Marky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 14:05:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne jenom vedoucí drážky, ale i celé šamotky. Také nesmírně šikovný fachman, který věděl jak se parním lokomotivám léčí bolístky. A hlavně člověk, bez něhož by se mladějovská drážka dnešních dní asi nedožila (včetně jedničky a pětky)
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.220.130
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 18:50:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední rozloučení s panem Bělikem proběhne dne 3.10.ve 13:00 ve smuteční síni Křížového vrchu v Moravské Třebové.
M.K.
gulda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 18:57:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vzdyt tam taky porad delame. chlastalo se tam driv,chlasta aji ted a taky se tam chlastat bude. na to vem jed. ja se ani nedivim slizakovi ze s faurem jezdi,kdyz ho dal s ostatnima lidma do provozu. to je jen urcita zavist ostatnich ze se na nej nedostali. nazdar bazar
Brbla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Čtvrtek, 28. září 2006 - 12:34:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím.Byl jsem se tam podívat na veřejné jízdě 16.9.06 a byl jsem spokojen s jízdou parního vláčku až na styl jízdy pana strojvedoucího,který se s tím vláčkem neumí rozjíždět.Pan průvodce mě překvapil,že nevypadá jak bezdomovec,ale jako slušný člověk,akorád ta helma k tomu obleku nějak nesedla.
Dále mě potěšilo stylové občerstvení kavárny.jinak držím palce a ať vláčky jezdí dále ...
KajazMladějova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.10.66
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 22:53:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pan Bielik byl úctyhodný člověk, který naučil spoustu zdejších muzejníků černému řemeslu a nejen tomu. Uměl naprosto vše. Repasoval s náma kotle, vychytával s Arturem mouchy na rozvodu, s Michalem a Martinem vyrobil a zaškrabával ložiska, mne a Igora naučil různým fintám při tom jak se nám zalomil šteft v bloku parního válce, Hroch s ním dělal kotel na jedničce. Prostě to byl machr, kterej v sedmdesáti letech dojel na kole a šel kovat či svařovat. Prodělal chemoterapie a zas, zas dojel na tom svojem kole jako by se nechumelilo, to já už bych ležel pod drnem. A hlavně to byl moc hodný a spravedlivý člověk. Pamětník a vypravěč. Mě pomohl sepsat historii novodobé těžby a pálení šamotu. Jak rád bych s ním u kafe probral další zajímavé záležitosti ohledně Mladějovské šamotky.

Byl to kovář, horník, boxer, fotbalista, strojník, mistr, ředitel, starosta ale hlavně dobrý člověk!

Dofáráno jest!


Čest jeho památce.....

Karol Šmehil
KajazMladějova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.10.66
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 23:05:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paradoxem je, že když kdysi zemřel jeden Mladějovskej starosta tak se mu pískalo s jedničkou. Hroch v ten moment vyházel 4 bary píšťalou.

A co Doleželovi a Kopřivovi s jejich brigádníkama?
Kdo zatopil pětku a šel půl hodiny pískat za pana Bielika?

Asi nikdo, protože s panem Bielikem odešli i lide a muzejníci, jenž by mu zapískali, a tak uznali jeho práci a památku...

Něják se mi rvou slzy do očí...
Pan Bielik rád pil Fernet. Já ho nepiju, ale teď jdu vyžrat jednu flašu na jeho počest!

Pane Bielik DĚKUJEME!

Karol Šmehil
Igor Matas, Michal Bednář, Radek Bednář, Jiří Bednář, Martin Kypr, Jiří Přibyl, Petr Hanuš, Zdeněk Belička........
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 12:06:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kajo, nebuď smutnej, jednou tam musí každej a já to panu Bielikovi odzvonil kladivem o kovadlinu v ten den kdy měl v Moravské Třebové pohřeb.Podle starého kovářského zvyku.Teď už ho žádná chemoterapie netrápí a nic nebolí. z kovárny.
Miloš Kopřiva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.220.130
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:35:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji všem členům a příznivcům Mladějova,kteří se zasloužili o udržení letošního provozu dráhy a muzea.
Letos se na naší úzkokolejce svezlo 3400 návštěvníků,celkem naše muzeum navštívilo 7500 osob.Po loňské sezoně je to rozhodně slušná návštěvnost.
V současné době již probíhá rekonstrukce prvního kilometru trati na úseku od stanice Nová Ves na Hřebeč.Rekonstrukci provádí firma z Handlové.
M.K.
frnak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.69.130
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 12:07:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdyby mel pohreb v mladejove tak je to o necem jinem nez kdyz mel pohreb v moravske. a taky vis ze s 1 NEKDO ukradl veci tak jak by mohla piskat. o 5 ani memluvim,ta piskA A nejde to sluset ani na 50 metru. nazdaaaaaar
Scyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 17:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady čtu, že probíhá rekonstrukce až na Hřebeč :-) nemohl by mi někdo prosím poslat foto?? Thx
Janek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.148.53
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 19:47:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem projíždel přejezd nad Novou Vsí a viděl jsem velkou oranžovou lokomotivu jak táhla čtyři vagonky s pražcema a kolejnicema. Za ní jela ješte nějaká malá žlutá lokomotiva a cca po pěti minutách jela parní mašinka. Škoda že jsem u sebe neměl fotoaparát.
Zenon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.230.42
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 14:01:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kajo z Mladějova,Ty a Tvoji přívrženci si jenom stěžujete a škodíte dobré věci.Proč tedy neukážete svoje znalosti a dovednosti když jste takoví králové.Strašně mě mrzí že jsem vám věřil a nakonec jsem se zklamal v tobě a ostatních.Jenom jste chodili a vysmívali se všemu co se v Mladějově dokázalo udělat a zachránit.Ruce k dílu jste měli obrácené doleva.Nebudu rozebírat vaše problémy ale zamyslete se nad sebou a nechte všech provokací a záškodnictví.Měli byste taky vrátit věci které jste ukradli,víte co myslím,a když ne vy, tak určitě víte kdo to ukradl.Je to ve vašem zájmu,protože jinak bych musel udělat věci,které obvykle nedělám a určitě víte o co jde.Takže si to rozmyslete a zařiďte se podle toho,informací o vás máme víc než dost.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 11-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 15:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no... to už tu dlouho nebylo. :-((
mě by teda spíš zajímalo jak pokračuje rekonstrukce t.ú. Nová Ves - Hřebeč. A jestli se při tom bude měnit (zjednodušovat) kolejiště na Hřebči ? A vubec co je v M. nového.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Pawel518
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 19:08:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych chtěl vědět něco o rekonstrukci úseku Nová Ves - Hřebeč,není tady o tom napsané ani slovo.Mohl by někdo dát informaci?
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 19:36:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To David Pecina. Pawel 518 a ostatní
Jak jiz jiste víte zacala obnova tratového úseku Nová Ves - Hrebec. Tyto páce provádí firma z Handlové která se stavbou úzkorozchodnych trati zabyva. Páce započaly zhruba před 2 ma týdny kdy čtyrclená parta lidí demontovala kompletne celý rekonstuovaný úsek (cca 950 metrů). Následoval úklid demontovaných kolejnic a prazcu. Minuly tyden se začal v Mladejove chystat material a nakladat na vozy aby byl pripraven na odvezeni na Vyhybnu Nova Ves. Zde je material ulozen a pripraven na rozvozeni po useku. Minuly tyden taky probehly tereni upravy a usek byl urovnan do podoby kdy je pripraven na pokladani prazcu a kolejnic. Tento tyden se jeste dovazel z Mladejova material a pomoci traktoru se zacaly po useku rozvazet pripravene a navrtane prazce a take samozrejme kolejnice. Ve ctvrtek a patek uz zacaly montazni prace a podle poslednich zprav uz je pekny kus namontovany a pripraveny k zasterkovani. Po mladejovske uzkorozchodce jezdi spousta vlaku tazenych ruznymi lokomotivami, tezke vlaky jsou tazeny bud dieslovou lokomotivou Faur L 18 H, nebo parni lokomotivou Krauss Linz č.5, osbni vlaky a vlaky s drobnym materialem tahaji lokomotivy BN 60 H nebo BNE 50. Prace na trati by podle poslednich zprav mely jeste trvat tyden kdy by rekonstruovany usek mel byt hotovy.
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:10:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde zasílám pár fotek z obnovy traťového úseku Nová Ves- Hřebeč.
To David Pecina: na Hřebci s upravou kolejoveho systemu pocitame a uz ted mohu rict ze tech uprav je tam zamysleno hodne. Planek budu moct zaslat jakmile bude hotový a projekt schválený.
 
 
 
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:13:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další foto:
 
 
 
 
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:16:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další foto:
 
 
 
 
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:19:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další foto:
 
 
 
 
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:38:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další foto:
 
 
 
 
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:51:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prozatím poslední foto:
 
 
 
 
Pawel518
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:54:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

_Peťas_: díky za foto,je vidět,že se tam opravdu něco dělá.A bude ta rekonstrukce probíhat až na Hřebeč? A kdy se bude provotovat osobní doprava na Hřebeč?
A jak to vypadá s nádražím areále? To bude hotové do sezóny?Že by odtama už jezdily vlaky?
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 21:10:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad PAwel518: Nádraží v areále se už začíná rýsovat,jsou hotové dvě vnitřní koleje,třetí kolej se bude dělat jakmile se podbije alespon jedna nová,aby bylo možno starou kolej vyškubnout a o pár čísel vedle postavit zbývají onu třetí.Jinak se počítá s tím,že příští sezonu by měly vlaky odjíždět již z nového nádraží
 
m_a_g_i_c__cz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.76.213
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 00:06:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Pawel518, Ad osobní doprava na Hřebeč:
V letošním roce bylo rozhodnuto o ÚPLNÉ rekonstrukci traťového úseku Nová Ves - Hřebeč-doly. Rychlost oprav bude záležet jak na finančních možnostech muzea, tak na možnostech nás, jeho pracovníků. V letošním roce se podaří obnovit zhruba kilometr trati, to znamená že na Hřebeč bude zbývat zhruba 4,2 - 4,4 km.Byli bychom moc rádi, kdyby vydrželo nastolené tempo a práce pokračovaly aspoň 1 km za rok. Možná se to nezdá moc, ale musíme udržovat také těch současných 7 km. Problémy vzniknou na několika místech na trati, kde se údály v minulých letech sesuvy půdy a je poškozený i žel. spodek. Plán na obnovu kolejiště v areálu Hřebeč je taky skoro hotov, ale jak psal Peťas, ještě není schválen, je to návrh. Proto se na Hřebči zatím provádějí jen udržovací práce. Budeme se také zabývat otázkou obnovení výhybny u dolu Josef 3, abychom mohli v nejbližších letech obnovit osobní dopravu aspoň sem a aby se nám podařilo trať na Hřebeč trošku zkapacitnit. Jízdní doba v tomto úseku je dlouhá a není kde vlaky vykřižovat. Otázkou pro nás bude taky role této výhybny v minulosti a skutečné místo kde ležela.
Jenom tak mě napadá, že není špatné si ukázat, jak čas letí. Osobní doprava na Hřebeč byla zrušena v červenci roku 2003, takže letos to byla už 4. sezona bez ní. Nezdá se mi to tak dávno, co jsem byl s vlakem naposled nahoře jako průvodčí, takže už to snad nebude trvat ani ty 4 roky a zase tam osobní vlak přijede.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 07:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: vyplatí se momentálně vůbec investovat do obnovy tak dlouhého úseku? Je to sice fajn, ale nejatraktivnější část trati je ta spodní a jízda tam a zpět je již dost dlouhá, aby si ji 90% návštěvníků užilo. Navíc - dole v Mladějově je práce více než dost....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pawel518
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 16:29:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Miltrc:Díky za odpověď a foto vypadá to dobře,jak je vidět tak se nádraží rýsuje ! Už se těším,až se bude odjíždět z nového nádraží,protože když to bylo na areále,tak to bylo docela daleko a navíc schované za šamotkou...

m_a_g_i_c_cz:chápu,že asi není jednoduché sehnat finance na takovou rekonstrukci a taky dostatek lidí,ale byla by velká škoda ten úsek neprovozovat a nechat ho napospas přírodě,myslím tím zarůst.Je jasné,že se musí udržovat taky úsek z Mladějova na Novou Ves,to je samozřejmost.jestli jsem to dobře pochopil,kdyby se udělala ta výhybna Josef 3,jezdilo by více vlaků? V současnosti jezdí jedna souprava a pendluje mladějov-Nová Ves a zpět,jestli jsem to dobře pochopil,tak by jezdily i dvě soupravy najednou?
Snad se vám to podaří a vlaky na Hřebeč se časem rozjedou v plném rozsahu.
Držím palce a ať vláčky jezdí ...
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 18:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to petas a magic. moc vám děkuju za potěšující zprávy z mladějova. a držim palce at práce pokračují stejným tempem.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
m_a_g_i_c__cz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.76.23
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 20:02:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to M_k: dole v Mladějově je opravdu práce dost, to je pravda, ale železnice je pro nás základ a ze zkušeností z let, kdy na Hřebeč osobní doprava byla,víme, že se rekonstruovat dráhu vyplatí. Nekončíme s pracema v Mladějově a nestěhujeme se na Hřebeč. Jenom rekonstruujeme dráhu, abychom se na ni mohli vrátit a provozovat ji. Hřebeč je pro naše návštěvníky sama o sobě dost atraktivní a proto jich tam vždycky nejvíc jezdilo. U nás se nedá moc počítat, kdy se nám která investice vrátí. Jednou snad, když naši návštěvníci budou spokojení, bude jich přibývat a rádi se k nám budou vracet.
Dráha na Hřebeč je součást celku - technické památky, která je bez ní poloviční a ztrácí spojení s druhou věcí, se kterou byla spojená - s hornictvím.
to Pawel518:
Kdyby byla výhybna u dolu Josef 3, která v minulosti existovala, otevřel by se prostor pro vykřižování vlaků, vlaky by mohly jezdit v kratších časových intervalech za sebou než po skoro 2 hodinách a navíc by bylo místo pro obracení vlaků - např. pracovních, do dokončení rekonstrukce i osobních, rozpojování a spojování vlaků atd... Jestli se objem dopravy zvýší bude záležet na návštěvnosti a našich možnostech. Pokud nás bude dost, nebude problém.
Na Novou Ves je to daleko a výhybna v tomto úseku by se hodila. Dnes jsem zjistil, že jsem se včera překlepl. Chybět už by mělo po dokončení letošní opravy pouze 3,4 km.
Přeju pěkný večer.
Aštar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.221.186
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 23:13:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se jmenuje ta "firma z Handlové"?
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 19:42:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Aštar: STAVEX - stavby dopravních komunikací, mostů a kolejových systémů.
To m_a_g_i_c: sem se ulekl kdyz jsi nam drahu prodlouzil o kilometr. To bychom pomalu mohli jezdit az do koclířova :-) , ale vpoho ted uz je to dobre.
m_a_g_i_c__cz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.76.41
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 11:42:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Peťas: neříkej že by sis tam po kolejích rád nezajel! :-)
Hombre
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.18.228
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 11:30:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, teda koukám, jak jste se v Mladějově rozjeli! Držím palec, ať se daří, a že se nechutnosti typu rozkradený pojezd, schválnosti a pomluvy jsou již jen minulostí. Chvíli to vypadalo, že jste těsně před zánikem, a to by bylo škoda.
KájazMladějova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.126.0
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 00:02:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Valáškovi (magic) se pěkně práší od huby, ale to taky jest činost nutná. Jsem se nějak konečně dostal k Peťasovi. Je to dobrej kluk. Sem tam nějaká haluz, ale už pochopil o co jde. Stal se mi průvodcem za hornictvím Hřebečského masivu, za což mu vděčim. Omlouvám se, ale opravdu jsem nic z lokomotiv neukradl. Kdo mi věří, umí naslouchat. Co víc. Chystám takovou samizdatovou brožurku o historii dolování v této lokalitě. Hotová by měla být do konce roku. K prodeji pak od ledna asi za 350 Kč. Vychází s poznatků z archivů, pamětí občanů i sudeťáků.
Kdo by měl zájem nechť mne zkontaktuje v novém roce.

Zdař Bůh! Karol Šmehil
Pišta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.133.14
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 13:43:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To exKája: On Ti někdo věří?:-)
pozorevatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.185.6
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 15:21:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kájo tak proč se omlouváte, že jste opravdu z lokomotivy nic neukradl?
__Peťas__
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 20:22:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pista: Ja jo!!!!!!!!!!!
Hariken
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 11:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj kluci,jsem primo z Nové Vsi a velmi sleduji dění na "nasi"dráze.Jsem rad ze se tato unikátní památka obnovuje a muze se kazdý rok tešit ze svého dakšího provozu.Spolupracuji s Kájou a myslím si že je to fajn kluk pro kterýho montanistika je dením chleba a motem.V tomhle jsme se s Karlem oba našli. Samotná dráha je sama o sobě velmi půvabná a krásná ale dé budoucna by to chtělo podél tratě vymyslet nějaká lákadla aby trat dostala jestě více obdivovatelů. Mým názorem jako i mnoha dalších je ze trat na hřebeč je pro další fungování nezbytná protože je v areálu na hřebči mnoho zajimavého k pozorování.
Hariken
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 11:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O volných víkendech a slušného počasí dělám různé průzkumy a focení podél tratě a přilehlých lokalitách, když budu mít nějaké zajimavosti rád se s ostatními podělím.Byl bych ostatním moc vděčný kdyby i oni měli něco nového z dění na dráze či v areálu v Mladějově či na hřebči aby se o to s ostatními podělili.
Zdař bůh!!!
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 16:47:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Hariken a Kája:
Pokud se zajímáte o hornictví, tak by z Vás měli radost v Ostravě na Vyské škole Báňské. Na hornické obory nikdo nechce jít- z 20 tisíc studentů je horníků asi 15 (jednotlivců, ne tisíc). Jsou těžce hýčkaní a když absolvují, tak se o ně firmy doslova škubou. Je tam spousta nadšených vyučujících s obrovskými zkušenostmi, ale nemají koho učit. Tak o tom kluci pouvažujte. Není nad to studovat, co vás baví.
Hariken
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:59:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Dluhonice:
Zdravím a děkuji za příspěvěk,o tom jsem pořádně ani nevěděl, myslel jsem ze je o to velký zájem...Jestli se mohu zeptat o vic informaci, docela me to zaujalo a zájem o toto studium by byl dost velký. JAK JE TO MOC NÁROČNÉ???Né že bych byl hlupák na vysokou jsem mohl bez přijmaček a blbec jsem toho nevyužil a teď toho lituji...díky
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:21:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to náročné? Asi podle toho, jak moc tě to baví. Obecně platná a vyzkoušená zásada je, že kdo má na to, aby odmaturoval, tak má i na to, aby udělal vysokou.. Já jsem měl třeba těžké problémy s matikou a věděl jsem, že pokud ji neudělám, tak neudělám ani školu. Ale že mě to bavilo (a hodně), tak jsem nad tím seděl celé prázdniny a zvládl jsem to.
Tak nějak se na škole neoficiálně vědělo, že horníků je tak kriticky málo, že jim byly dávány zkoušky, i když toho věděli třeba míň, než studenti jiných oborů, co s nimi byli na zkoušce a vyletěli.
Tam je hlavní výhoda to, že ti učitelé jsou v pohodě. I když jsem dělal jinou fakultu, tak jsem třeba pár docentů znal, protože jsem chodil na pivko s lidma z Hornicko-geologické fakulty (HGF) a tam je běžné, že učitelé si po vyučování zajdou na pivo se svýma studentama. Jestli si třeba představuješ přednášku tak, že někde učitel mluví k 150 studentům v nějaké obrovské posluchárně, tak přednášky na HGF vypadají ve vyšších ročnících tak, že sedneš s profesorem do kabinetu, máš u něho ve skříni hrnek na kafe, uvaříte kafčo, pokecáte o životě, profesor otevře notebook a přednáší svým 2 až 5- ti studentům.
Kámošovi se třeba stalo, že se chtěl zeptat na něco ohledně severočeských dolů, a pan docent prostě zvedl telefon a zavolal přímo řediteli snad třetí největší firmy v ČR- severočeských dolů a jinak svému absolventovi, řekl mu, že kolega se chce na něco zeptat a vrazil telefon studentovi do ruky.
Jinak nabídka je pestrá- od hornictví přes geologii nebo lomařství až po tunelařinu (ta je na stavební fakultě). Tak si to nech projít hlavou a koukni se na stránky http://www.vsb.cz
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 18:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady něco málo z tohoto víkendu.Sypala se trat z Nové Vsi směr Hřebeč,ale nepřálo nám štěstí a takhle to potom dopadá,když se špatně zavře klapka od slováku a najede se s ní na přejezd
 
  ...a zde další fotky
 
 
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 00:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Mladějově to asi jednoduchý neni, ale na K-reportu zatím jo. Bude-li tohle pokračovat, nebude to pokračovat
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 18:40:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý mladý si chce užívat života,to že se v Mladějově chlastá nemění nic na tom,že jde muzeum do záhuby,naopak,řekl bych že se pomalu,ale jistě probouzí.Pokud si někdo myslí že se chlastá jen v Mladějově,tak je naomylu,chlastalo se a chlastat bude všudě,tím se utvrzují vztahy mezi členy není nad to,vše vyřešit v klidu u piva,člověk si i odpočine po práci a někteří během večera či rána posilují břišní svaly

Jinak co se bude dít teď v Mladějově.Chystáme se podbíjet nové koleje na nádraží,aby se mohlo po nich už bez omezení jezdit.Po víkendu přidám nějaké aktuální fotky.
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 19:57:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Ciťa: Jsem zvědavý jestli se něco udělá, protože chci o víkendu oslavit moje narozeniny z
minulé soboty. Měl bych se v Mladějově ukázat v sobotu, ale nevím v kolik hodin, nevím jestli budou basy nebo sud. Se ještě s dalšíma domluvím co a jak, tak kdyby náhodou jste se ukázali, tak můžete vzít něco na zapití...
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 20:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však přes den práca,večer zábava ne? A nikdy to nikomu nevadilo
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 20:30:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, práce, to už jsem někdy slyšel, ale nemohu si vzpomenout co to slovo znamená? Leda, že by jsi mi to nějak vysvětlil...
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 09:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přijeď do Mladějova a já ti to velice rád vysvětlím ....
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 13:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při kolika promile prosím?
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 13:32:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při stoupání cca 30 promile směr Veksl
Martin_pedain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 15:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eeee, stoupání bude deset stupňů, směr Zlatý Bažant.
-nemějte obavy, dá se to pít, a je fajn mít pípu půl metru od klávesnice
KájazMladějova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.126.0
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 22:35:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To že Skalda s Igisem něco hvízdli,tak to chápu, ale že se tim Peťane ještě chlubíte na netu tak to je fakt nepochopitelné.Máte se kurva chlubit tím co jste udělali, nějaká oprava vagonů nebo lokomotiv. A co? HOVNO!Chlubíte se prací Handlováků a házením vagonů do kopřiv. A co navíc tím,že chlastáte. To jste borci, to se určitě někdo přijede kouknout. Aspoň že je raťafák upřímnej!Teď když odešli ti starší tak jste machři.

Kurva! Držim vám palce! Tak do háje makejte! Chlastat můžete ve městě, ale to že se rozpadá štreka na NV,padá elektrárna,výklopník,kovárna,depo důlních lokomotiv,lampárna a že je pětka s jedničkou ve sračkách,to máte jak vidět v prdeli!

OSTUDA!
KájazMladějova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.126.0
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 22:48:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a hoši!Už si sakra uvědomte,že neexistuje žádná odbočka Větrná!To je nákladiště Nové štoly severního pole!Žádná odbočka!Kam by to asi odbočovalo?Do 89 promilového kopce?Nebo do té rokle?Vy jste mi teda muzejníci....
A na Josefce nebyla výhybna, ale taky nákladiště, a protože se tam přestalo fárat VELMI brzo, tak to zrušili.Na jedné koleji zbrojil vlak ze zásobníků a po drůhé mašina objížděla podle potřeby!Křižovalo se jen na Vsi.Proto tam byly ty koleje tři a ještě v místech jak se říká "tři kvalty" byla manipulační výhybna. Měli by jste se taky zajímat o historii a né jen o chlast a mašiny s radiátorem a tachografem. No jo takovej Valášek ani neví co je Orensteina č4. Ale to je jedno. Hlavně,že vám Kopřivy uvařej oběd a můžete hoblovat!!!!!!!!!!

Taky chlastám!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace