K-report
 

Archiv do 27.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nejotřesnější zážitky na ČD » Archiv do 27.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 22:37:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Deka:není v tom příliš rozdílu?Jen v případě vyšetřování je to rozdíl zásadní...To už sem slyšel hodněkrát,že se někomu něco stalo několikrát,při přešetřování najednou jen jednou a při důsledném pak že to slyšel/resp stalo se údajně někomu jinému.Takto to chodí...

Právo každého diskutujícího na káčku,reps.teda většiny,je dělat si ve vlaku co chci....

Ale od toho je to diskuzní fórum abych se tu bavil....

Tímto končím na téma průvodčí započatém od 8.10.

takže k tématu:Nejotřesnější zážitky na ČD? - No asi potkat některé diskutující z káčka v prostorách ČD
Mysmic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 08:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buf, do čeho jsem to zase vlez! Jaroslav Hašek je asi největší parodií Českých drah na vlak kategorie EC, ne? ...Tak, a teď si počkám, až mi zase někdo vysvětlí, že právě proto tu je (bude) kvalitativní alternativa v podobě supertarifu SCP (taky stále nevím, kromě určité časové úspory, za co).
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 17:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se zdál ještě horší sudej Smeták. 4xBmee+hospoda+Aee. Hašek má aspoň výběr veleprostor - coupé (což ovšemna EC není žádná sláva...).
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5415
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 08:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, zamykání... Já se třeba běžně zamykám v rychlíku s časovou polohou Praha 0:20 - Plzeň 1:55 a problém s tím nebyl. Všichni nastoupí v Praze a pak už to jen vystupuje... Jednou se mi ale stalo, že jsem se probudil někde u Rokycan, v kupé nade mnou stáli dva podivní pánové a ptali se, jestli nemám oheň.

Pak je taky docela problém, když ve 2:30 nastoupím v Pardubicích do rychlíku směr Plzeň - v každém kupé dva lidi, rozvalení na sedačkách..... Obvykle se ale nějaké to místo k polosezení-pololežení najde. Teď v létě jsem ale vezl tímhle vlakem kolo a abych to měl k němu blízko, potřeboval jsem být v BDs. No, a tak jsem si svou služební dopravně-podnikovou kličkou odemkl jedno zamčené kupé, kde seděla pouze jedna padesátiletá paní. Ta z toho byla docela dost vyděšená, že ono se to dá odemknout i zvenčí a snažila se mi nenápadně vysvětlit, že bych radši měl jít do jiného kupé.....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1941
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 12:48:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006:
Nejotřesnější zážitky na ČD? - No asi potkat některé diskutující z káčka v prostorách ČD.
Tady jste řekl konečně něco pořádného. Konečný význam, nechť si vyloží každý po svém.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26585
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 17:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006:
A jak to mám řešit, když mne zamkne sama průvodčí? Případně hlídka policie? Stává se mi to poměrně často...

Co se týče popsaného případu, tak minimálně se snad shodneme, že průvodčí nemá cestujícímu co vyhrožovat, nedojde-li předtím k adekvátně nevhodnému chování ze strany cestujícího.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Johny Z
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.175.65
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 17:35:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak to mám řešit, když mne zamkne sama průvodčí? .... Stává se mi to poměrně často...

Co se tady vytahuješ, že se s tebou průvodčí zamyká sama v kupé .
Ladislav_kubera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 21:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny Z: No jestli to bylo s MZ takhle, tak bych to nenazval vytahováním. Jmenuje se to tu přece: "Nejotřesnější zážitky na ČD".
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 22:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad MZ:No když si tě zamkne ta průvodčí tak to nemusí být špatné,ale když si tě zamkne ten průvodčí,tak nevím,nevím,sice se to někomu může líbit,ale já teda nevím a bacha na pražáky
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26595
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 12:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hlavně ty z ECček, vím
Psal jsem to v rychlosti před odjezdem - netušil jsem, co tu rozpoutám :-)

Když jsme už u toho, tak budu ještě reagovat na Mysmice - s Haškem osobně nemám problém, to mi přijde jako EC v klidu (a protože jede ráno/vpodvečer, tak i v parném létě). Horší je Smetana, to je opravdu neskutečný humus.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Hummus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 11:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haskem jsem ted nekolikrat jel a nevim jestli nejhorsi , ale parodie na EC to je urcite

->MZ jeste ze ten humus je jen s jednim m. Jinak bych se snad i urazil
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 14:14:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp 1771 přijíždí do Kralup (do Prahy) již 14 dní v průměru 20 minut zpožděný, a když se zeptáte průvodčího (ptal jsem se zatím dvou), proč je vlak poslední dobou stále tak zpožděný, odpoví, že nevědí a ani nevědí, kdy to skončí! Kdo by to měl jiný vědět, než ten který ten vlak doprovází?
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 08:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471.003 to dnes na 9637 zapíchla v Roztokách. "Náhrada" byla v podobě 9639 (471.020), takže narváno k prasknutí. A jak myslíte, že byl vyřešen obratový 9602? Člověk by čekal, že když v Bubnech stojí odstavený ešus, na Masaryčce stojí volný ešus od 9328, příp. přijede třetí ešus na 9639, že bude některý z nich využit a zpoždění tak bude do 10 minut.
To by však musel dopravu řídit někdo inteligentní, kdo nebude striktně dodržovat rozpis čisel souprav i za cenu toho, že 50 minutové čekání příště některé cestující jistě od cesty vlakem odradí.
jiri1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.85.32
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 16:43:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof:
No na trase mezi Kralupama a Prahou stejně moc jiných možností, pokud vás cestování vlakem odradí, nemáte.
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 17:50:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě neodradí, dělám na dráze, tak když přijdu do práce o hodinu později kvůli poruše vlaku, tak tam rozhodně o hodinu déle nebudu Jinak tomu však bude u zaměstnanců "ostatních" firem, kteří příště raději pojedou autem, než aby dostali např. výpověď.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 20:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Livingproof nevím nevím já když přijedu střídat o hodinu později tak koukám příště přijet o hodinu dřív.Dvakrát do roka mě to neublíží,páč častěji do práce později nepřijdu.
http://www.darujkrev.cz/
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 09:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpnk: No mě to zatím v práci nikdo nevyčetl, jednalo se přece o příčinu pozdního příchodu na straně zaměstnavatele
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 17:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R777 narvaný k prasknutí, lidé stáli na chodbičkách, na představcích i na chodbičce v 1.třídě (sedadla zde byla volná). Důvod: pouze 3 vozy B. Ve směru z Moravy jezdí v neděli večer celé posilové vlaky. Ze severu nejenže nejede žádný, ale ještě na denním rychlíku jede o vůz méně než v jiné dny. To je velmi chytré.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 21:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On třeba R653 by taky v neděli snesl o vůz víc, ty dva po něm aspoň po dvou...
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1068
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 11:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof: páteční R 777 byl ochuzen též o jeden vůz...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 15:22:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nedělní R863 (další po tom 777) také o vůz méně, takže opět se stálo všude (koukám na to z okna). Zajímavá nepřímá úměra - čím více lidí, tím méně vozů
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 17:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu ráno na 860 (? 8:26 z TGM směr ÚL) bylo taky jen pět voz§, ale lidi se vešly (tak 6/kupé).
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 06:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

evidentně zkoušky úsporných kroků - kratších souprav, když od 10. prasince bude jezdit větší počet spojů v trase Ústí - Praha...

Včerejší R 779 byl v 6 vozech (a poloprázdný)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 13:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkoušky? V neděli odpoledne? Copak jsou cestující laboratorní potkani, aby se na nich zkoušelo, kolik se jich v tuto dobu za každou cenu namačká do 3*B? Tomu se mi snad ani nechce věřit. Ikdyž až tímto počínáním vyženou půlku cestujících na autobus, pak ty 3*B budou opravdu bohatě stačit a vůz bude uspořen.
Honczik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.20
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 19:01:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... Z výsledku šetření Vašeho podání vyplývá, že zaměstnanec, který 8.10. doprovázel ve službě osobní vlak pochybil při výkonu služby, kdy svým krajně nevhodným vystupováním ve vztahu k zákazníkovi projevil svou neprofesionalitu, za kterou se Vám velice omlouváme... atd.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1988
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof:
Vy jste ještě nepochopil, že právě tohle je smysl všech prů..rů?
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 14:43:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dojmy z vlakového zájezdu dětí do Prahy: www.blisty.cz/2006/11/8/art31151.html
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trapné

Snad jediné, co mě zaujalo - dovolím si citovat:

Jako jediní normální lidé mi v Praze připadali jen holubi, kteří se všude možně proplétají turistům suverénně mezi nohama a vyzobávají zbytky, které jim ještě nestačili ukrást bezdomovci.

Cestou zpět ve vlaku, se paní učitelka dětí zeptala: „Tak, co se vám děti v Praze nejvíce líbilo?“
„Hlavní nádraží!“ Zařvaly všechny děti jedním hlasem.


Okamžitě mi v mysli vytanul Alois Nebel, jeho Hlavní nádraží a holubi, kteří k němu přiletěli až z Prahy.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
michawel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.72.240
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 11:08:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad byl ten clanek je velkou ironií. Jako hlavák v Praze je otřesný, to jo, ale že by byla celá Praha jeden dům hrůzy to mi přijde trochu přitažené za vlasy. To byl s dětma a chlastal pivo????? No to bych ho okamžitě nechal zavřít :-) Sice pivo mám rád taky, ale jakožto učitel bych si něco takového s dětmi v péči nedovolil.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3506
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 22:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michawel: pokud jsem dobře četl, tak vyrazil jako "rodičovský doprovod". Tedy něco se smyslu "dobrovolníka", který poháhá s hlídáním kantorovi. Takže proti případnému pivku nelze nic namítat, předpokládám, že člověk, který se uvolí dobrovolně a zadarmo pomáhat hlídat bandu dětí, se před nimi nestříská "jako zákon káže"....
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5601
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 07:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem byl v kvintě na školním výletě, byl tam nejvíc ožralej právě pedagogický doprovod a pak nám tam obtěžoval spolužačky. Jo, když má někdo mámu na školském úřadě, projde mu všeliccos
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 14:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad výlet do Prahy...

A on tu někdo blitky (blisty) bere vážně?

(Příspěvek byl editován uživatelem DeKa.)
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 11:13:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: to je gympl, tam to je vcelku normální... (až na to obtěžování)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Růžový_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 14:20:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle snad mluví za vše:

Wenzel Lischka

50 let, ženatý, 2 děti (25 let).

Základní škola, gymnázium, dělník v pivovaru, závozník, opatrovník v krematoriu, vysoká škola, voják zákl. služby, zločinec (1,5 roku podmín. na 3 roky), úředník, trenér, ... atd.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5285
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 15:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, zač to mluví...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 23:04:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych sem zařadil dnešní cestu z Plzně... OK, je výluka. To, že nemůžou natáhnout rychlíky na Jižní předměstí a vyhnout se nejhorším zácpám, ještě chápu. Autobusů tentokrát bylo dost, ale to, že na R704, který běžně jezdí 10-12 vozů a plný, poslali AB + BDs + Bdt + B, je i na mě moc (dostat se ven z vlaku byl boj už 5 minut předem). Jsem zvědav, jak budou při tomto stylu vypadat rychlíky v neděli (653, 673, 651), když i při normálním stavu (kdy není ani svátek, notabene ještě k tomu výluka, by každý snesl o 1-2 vozy víc!
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 15:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak můžu říct, že čtvrtek asi byl příprava na dnešek... 623 dnes byla skutečně lahůdkový zážitek - plnější, než běžně jsou pozdější rychlíky. Sice už byl jeden vůz navíc (B+B244+B+Bg), ale nebyl jsem sám, komu bylo jasné, že do tři dalších rychlíků už se při stejných náhradách nedostanu). Tentokrát nestačily ani busy (resp. by při troše organizace stačily aspoň tak, aby lidi nemuseli stát řidiči v předních dveřích).

Jak jsem po vypadnutí sypáku za Pňovany ČD chválil za rychlou reakci, ve čtvrtek a dnes selhaly. Ačkoli dnes v tom ČD nebyly samy, někteří jedinci jim v tom pomohli.
Jare
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 19:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu 18.11.06 jsem jel s dvěma vnuky (10 a 8 let) R701 "Šohaj" z Prahy na Moravu. Cestovali jsme na SONE+. V Libni přišel průvodčí, vzal jízdenku a říká "takže dva dospělí a jedno dítě". Opravil jsem ho, že jsme jeden dospělí a dvě děti. Odpověděl, že ne, protože to starší dítě potřebuje průkaz s fotografií, který prokáže, že mu ještě není 15. Nevím proč nám to vůbec říkal, když jsme stejně jeli jen tři. A že teda byl důležitý. Podotýkám že tomu staršímu je 10 a 1 měsíc. Možná na to předpis je, ale i, možná bezdětný, průvodčí by mohl poznat, že dítěti ještě určitě není 15. A další zážitek se dostavil o dvě hodiny později. Cestovali jsme ve čtvrtém voze za loko (Bee). Po odjezdu z České Třebové jsme se rozhodli, že navštívíme jídelní vůz (Urblík), který jede jako druhý za loko. Na můstku mezi jídelním a třetím vozem jsme potkali železničáře (nevím jestli to byl taky průvodčí) a ten na nás vybafl "kam jdete, tam už nic není, jen jídelňák a první třída" Odpověděl jsem, že je mi to známo a že jdeme právě do toho jídelňáku. Přišli jsme do jídelního vozu a tam paní (slečna) průvodčí. A hned na nás "kam jdete". Povídám, proč se ptáte a ona "protože toto je můj rajón a vy jste mi neukázali jízdenky, tak mi je ukažte". Tož tolik k personálu ČD. Ještě snad mohu napsat, že vnuk si chtěl dát klobásu, ale obsluhou mu bylo řečeno, že klobásy ani párky nejsou, protože "to není můj vagón"
Turista
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 12-2003
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 21:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"kam jdete, tam už nic není, jen jídelňák a první třída"

Se nedivte, že jste je překvapil, normální cestující do těch dvou vozů nechodí už dlouho ...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 21:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"kam jdete, tam už nic není, jen jídelňák a první třída"

To se mi stalo v R 701 taky a ne jednou...

S Urblíkem mám opravdu výborné zkušenosti.
ICQ 311-297-744
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 23:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"toto není můj vagón" - to už jsem u Urblíka taky párkrát slyšel...

Jare: Klikněte na symbol obálky na www.cd.cz a dále postupujte podle pokynů...
ICQ: 155-617-186
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 14:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pamatuju si na úchvatnou diskusi na DF CD a.s., věnovanou speciálně jídelním vozům fy Urblík...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 17:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z inspekční "nákupní" cesty do Budapešti:
Průvodčí:všichni průvodčí na cestě jak ČD,tak ZSSK i MÁV slušní,Nejlepší ale průvodčí ČD na Devínu z Břeclavi v posledním voze,pochvala,vyexpedoval neplatící individuum z vlaku a přišel nám to oznámit,že se již nemusíme bát.
směrovky:na ČD v pořádku,na ZSSK pro jistotu kolikrát směrovka platná i neplatná....(obrácený směr),Na MÁV jen neplatné,nebo žádné
kvalita vozů:No vzhledem k k čistotě a pohodlí,bych řekl že na tom byly nejlépe vozy B ČD na Pannonii,pak PKP na Báthorym (ale ty nejsou vůbec pohodlný),pak béčka na Devínu,pak teprve ten humus MÁv na Pannonii
bezpečnost:Pocelou dobu jízdy Pannonie a Devína přítomnost hlídek PČR a SR,takže v pohodě.
Obsazenost vlaků:mizerná
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2078
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 08:04:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bezpečnost:Pocelou dobu jízdy Pannonie a Devína přítomnost hlídek PČR a SR,takže v pohodě.
Tak to jste měl docela štěstí...
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 10:33:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já mám občas taky problém s jízdenkou SONE+.
Tak 1-2x do měsíce vyrážím sám na cestu s jízdenkou SONE+ pro osobní vlaky po krásách naší vlasti a občas je problém v tom, že někteří průvodčí neví, že SONE+ platí také pro jednoho cestujícího a musím jim ukázat stránku vytisknutou z webu ČD a ti jo dvrdohlaví si přečtou i TR10.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1299
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 15:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: Ani mě nepřekvapuje, že soupravy MÁV považujete za humus. Já taky. A ne jen na Pannonii. Je mi stokrát milejší souprava složená z vozů B ČD než z EC vozů MÁV. ČD by měli tenhle maďarský humnus hodně rychle vymýtit
Kuřáci kteří nevědí co je slušnost jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27687
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 12:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jare:
Je to ve více dokumentech (např. TR10) a uplatňuje to valná většina dopravců:

73. Děti ve věku od 10 do 15 let prokazují nárok na slevu jakýmkoliv (oficiálním) průkazem ověřeným razítkem vydavatele, který obsahuje jejich fotografii, jméno a údaje pro zjištění (ověření) jejich věku.
Pokud dítě takový průkaz nemá, ve výdejně jízdenek ČD lze požádat o vystavení „průkazu na slevu jízdného“. Pověřený zaměstnanec ČD průkaz vystaví po předložení rodného listu dítěte nebo občanského průkazu (cestovního pasu) jednoho z rodičů, který v něm má dítě zapsané, a nepoškozené fotografie průkazového provedení o rozměru 35 x 45 mm, která zobrazuje skutečnou současnou podobu dítěte, je na lesklém fotografickém papíru a není vystřižena z jiné fotografie. Při dodržení výše uvedených podmínek může být fotografie oddělena ze staršího průkazu pokud není přerazítkována.


Nikde ale není uvedeno, jak poznat, že dotyčnému dítěti není 9 let, ale třeba 11.

Co se jídeláků Urblíka týče, tak mám zkušenosti různé, obvykle kladné, bohužel ale i špatné.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 9-2002
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 17:46:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2005: Mel teply pivo.
ICQ 268-987-545
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 18:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Nevím, co se Vám nezdá na EC vozech MÁV, ale mě osobně jsou naopak příjemnější než naše EC vozy (teď myslím mzety, ne parodii na EC -B*ee, tam je to vůbec bez diskuze). Líbí se mě hlavně barevné řešení interiéru v "teplejších" barvách, zatímco ty naše (bohužel i ty z nové série) jsou takové šedivé
WRm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.100.41
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 21:12:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Urblíci? Jak kdy, ale pořád lepší Urblík (byť ne vždy se 100% servisem), než JLV s "cenově výhodnou nabídkou". Instatní polévka za 33Kč, tomu říkám podnikání.
Danek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 21:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem měl mimořádně nepříjemný zážitek v R 834 při odjezdu z Masarykova nádraží.

Seděl jsem ve velkoprostorovém oddíle vozu 053 u okna; na čtyřce jsem byl sám. U protějšího okna seděla mladší žena, také sama, a na zemi u nohou měla položenou tašku. Chvíli před odjezdem se přihnala mladší žena a řekněme šestnáctiletá holka a desetiletý kluk. Aniž by pozdravily nebo se zeptaly, jestli je tu volno, sedla si ta holka na sedadlo naproti mě a druhá žena na druhou stranu naproti ženě s taškou, obě blíž k uličce. Chlapec si chtěl sednout k oknu naproti, ale tam ležela na zemi ona taška. Starší z nově příchozích ho okamžitě seřvala, jestli nevidí, že tam není místo, načež se chlapec rozeběhl na opačnou stranu a plnou vahou do mě vrazil. K mému údivu nenásledovala žádná omluva, dokonce ani jediný pohled nebo napomenutí od těch dospělých - jako bych tam vůbec nebyl.

To byla ovšem ta "příjemnější" část. Mezitím tam přišel muž tak kolem čtyřicítky (patřil k těm třem) a opět bez jediného slova se posadil vedle ženy s taškou - navíc tak nehorázným způsobem, že jí téměř přisedl nohu, ale opět žádná omluva, nic. Téměř současně přišla také třetí žena (patřící k těmto příchozím) a přestože byla ve vlaku odhadem třetina míst k sezení volná, stoupla si panovačně čelem k oknu, rukou ukázala na tašku té úplně první (cizí) ženy a na celý vagón zařvala: "Čí to je?!" Přestože bylo jasné, komu ta taška musí patřit, následovala stejně pitomá a hlasitá odpověď muže "Jak to dop***le mám asi vědět?" Paní u okna se už nervózně rozhlížela, tašku si přisunula blíž a naproti ní se posadila ta nově příchozí.

Muž se obrátil na paní s taškou s dotazem jak daleko jede. Ta mu odměřeně odpověděla, že mu do toho nic není. "No já jen abych věděl, jak dlouho tu ještě budete překážet," zněla nehorázná reakce muže, přičemž se hlasitě rozesmál a nasadil ten nepřehlédnutelný výraz člověka, který se domnívá, že udělal báječný vtip, kterému se musejí smát i všichni ostatní. Jelikož se při tom upřeně díval na mě, suše jsem řekl, že mi to moc vtipné nepřipadá. V tom momentě byl jeho úsměv pryč a začal na mě hystericky řvát, co se do toho s**u, že mi dá asi hodně brzo do držky, co si o sobě myslím a další výhrůžky, ale to jsem si již rychle skládal věci a odcházel do sousedního velkprostorového oddílu, přičemž paní s taškou opouštěla tyto "lidi" ve stejnou chvíli. Co jsem si všiml, tak nás následoval ještě nejméně jeden další člověk z toho velkoprostorového oddílu.

Podotýkám, že tohle všechno se odehrálo během pár minut před odjezdem - když jsme odcházeli, vlak se právě rozjížděl. Zajímavé taky je, že skupina (možná až na toho muže) vypadala na první pohled celkem solidně - ženy i děti měly slušné šaty a působily upraveným dojmem. Nikdo z nich nevypadal, že by byl opilý (takže tohle chování je u toho muže asi zcela běžné...). Pro úplnost dodávám, že jakkoliv těm ženám také zjevně chybí hodně do dobrého vychování, snažily se toho muže při jeho útoku na mě mírnit (byť bezvýsledně) - asi už měly víc takových zkušeností.

Dodatečně jsem si uvědomil, že jsem tyto "lidi" před pár měsíci v tomto vlaku už asi viděl - tehdy ztropili ještě před odjezdem scénu, při níž několik cestujících včetně mě vážně uvažovalo o přivolání policie. Nicméně tehdy do toho aspoň nezatáhli nikoho cizího.



(Příspěvek byl editován uživatelem Danek.)
Železniční dopravě zdar!
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 23:45:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by nějaká rodinka z Adamova na výletě?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 11:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš rodinka z Chánova
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 9-2002
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 18:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem se setkal s necim podobnym:

Tehdy mi bylo asi 13 - 14, vlezl jsem si do POLOPRAZDNE tramvaje a na dalsi zastavce jsem byl inzultovan holi jedne duchodkynine, ktera si chtela sednout na moje misto (v T3 na leve strane za ridicem.) Po te, co me prastila holi do stehna, jsem ji sdelil, ze jestli ji neco vadi, at zavola policii. To nezabralo, tak jsem ji rekl at si koupi koste a lita na kosteti, kdyz neumi cestovat VHD. Cela travaj se velmi pobavila a na pristi zastavce jezibaba vozidlo opustila za velmi hlasiteho posmechu.
ICQ 268-987-545
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5399
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 19:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: Jako bych viděl sebe v d-4 v Brně. Jeli jsme 2 (slovy dva) a nově nastoupivší baba na mě začala ječet, že ta mládež patří do polepšovny (bylo mi tedy 22...), když neumí uvolnit místo starším a nemocným. Oznámil jsem jí tehdy velice slušně, že ke krematoriu z České nejede čtyřka, ale pětka a byl klid :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 02:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle mého názoru, nejotřesnějším zážitkem na ČD budou již brzy (samotné) vozy Bdmtee na některých rychlících... :-)
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 14:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ja sa s tými "dňchodcami" stretávam skoro každý deň ked cestujem MHD keď sedím vpredu na pravej strane. Vždycky ma vyhadzuju že tamj e misto pre starých a pre chorých... a ja nato že kde je nálepka a že vo voze je kopu volných miest. A najhoršie je ked ich príde celá "armáda" to je tych reči... ale čo už aspoň sa pobavim.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1301
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 22:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof: Co se mi nelíbí na EC vozech MÁV? Skoro se mi chce říct všechno. Špinavý, neudržovaný interiér (překvapivě horší při cestách z Maďarska než z Německa). Jednou jsem dokonce seděl v kupé, kde jsem se celou cestu z Břeclavi do Pardubic bál, že na mě spadne strop A průvodčí se zmohla jen na to, aby mi sdělila, že volno je jen v kuřáckých oddílech, takže mám smůlu. Prostě humus. Zlaté naše B(p)ee. A to myslím vážně!
Kuřáci kteří nevědí co je slušnost jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
AndrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 22:52:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Peno Ten nehorazny bordel mohu potvrdit. Onehda po dosednutni na sedacku v Bmz se zvednul opravdu slusny oblak prachu, nelenil jsem, udelal jsem prachovy test (nekolikrat "uderit" rukou do sedacky) a vysledek byl, ze jsem to pomalu nemohl dostat z ruky.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 23:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuju úděsné zážitky z EC obsazených maďarskými vozy. Nejvíc za odměnu jsou ty jejich velkoprostoráky.. To si člověk říká, že snad radši čistý a prázdný B od ČD se záclonkama.
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace