K-report
 

Archiv do 03.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 03.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 11:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Bevelo, vy jste prostě vemeno. Skutečně si myslíte, že když se znáte s nějakým fírou nebo výpravčím, tak že zasvěceně vidíte do hospodaření a obchodní strategie ČD? Jinak Vaše poznámka o "točící se židli s kolečkama" mě skutečně rozesmála - ano, taky na takové sedím a s největší pravděpodobností je taky moje práce i lépe oceněna, než ta Vaše - to je na světe spravedlnost, co?
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 11:52:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy v závodní uniformě a červenou páskou děláte vrátného na již zmiňovaném holubníku.

Jestli to je tady jako na mě - tak sedím na točící židli z kolečkama. A vrátného v závodní uniformě jsem kdysi opravdu dělal a bylo to za dob základní vojenské služby a říkalo se tomu dozorčí.. U ČD jsem nikdy nepracoval. Nevím proč bych měl s ukončeným univerzitním vzděláním dělat někde za pár babek vrátného, což je nekvalifikovaná práce.

Jinak pokud opravdu posuzujte ekonomiku provozu a strategii ČD podle názoru tzv. řadových zaměstnanců, z nichž většina je tímto naprosto nezasažena, tak to teda potěš... .
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 14:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové se divím, že vůbec na něho reagujete. Možná by nebylo od věci se přesunout do šotoušů. Někteří by měli diskutovat jen tam, ale většinou se nějak rozprchnou a se svými moudry o GŘ obšťatnují i v jiných diskuzích.
Jó a jinak sedím na a ta si hoví na gauči. Pravda nemůžu se točit jako vy, ale můžu se pěkně natáhnout....
Prográmky pro BAHN
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:34:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo (a dej si záležet):
a stav ČD od r. 89 a tedy 17 let od revoluce může komplet holubník a všechny vlády
Pane Chocholoušek?

A pokud někdo leze z nábřeží i sem - tak omlouvat a za co?
Třeba za ten hnůj, co kolem sebe rozhazujete.

Vůbec ty lidi neznám a nevím jaké vykonávají funkce
Tak jak víte, že to jsou bezmozci a kolik za to berou?

Používání smajlů v každé větě už svědčí o jisté duchaplnosti...
O své duchaplnosti (či duchaprostotě) mě nejlépe přesvědčíte odpověďmi na otázky 1-5 výše.

(Příspěvek byl editován uživatelem Mudr_Fšecko_Ujelo.)
Zu Zeu!
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mudr: Pan Bevelo si zřejmě myslí, že nábřeží opakovaně propuká v jásot

Bevelo: Kdepak, v jásot nepropukám

Je to jasné, Bevelo dělá na Nábřeží! Mezi dobytkem z celé ČR!
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3057
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:31:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechcete toho nechat??totálně zbytečná diskuze...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27070
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 19:11:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už by toho nechat docela mohli... A to všech pět
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 10:03:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: ok, za sebe to končím. Ale ty, jako moderátor bys mohl dohlížet na joudy, kteří na všecko mají vysvětlení "protože na nábřeží sedí banda ožalých orangutanů". Vzhledem k tomu, že tam služebně znám docela dost lidí osobně, mám Bevelovi chuť osobně rozbít hubu. A myslím to vážně a nejsem sám.
Zu Zeu!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27084
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 10:07:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky.
Bohužel ani já nemám možnost tu být stále a tedy případně včas zasáhnout (a zrovna tuto diskusi neprohlížím, jen mne praštila do očí skladba přispěvatelů - šel jsem pak téměř najisto).
Na některé je lepší nereagovat vůbec (pak s tím většinou přestanou...), ale chápu, že občas je to těžký.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 11:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tohle já kašlu dávno - když si to člověk zpětně přečte, tak hnůj a plno vulgarismů padá od lidí co se zde považují za mravokárce a počínaje hned aby se člověk někomu omlouval a přes rozbíjení huby konče... to je skutečně něco!! Diskusní fóra jsou odtoho aby zde člověk napsal svůj názor ať je jakýkoliv a pokud s tím někdo tlačí na moderátora aby to persekuoval když někdo projeví svůj názor tak v tom případě tady není demokracie ale podělanej bolševismus. Mě je zcela víš kde.. že tam služebně někoho znáš, podívej se na jiná DF kde se otevřeně diskutuje o prolejzání lobujících firem na MD aj. takže než budeš někomu chtít rozbít hubu, tak si předem dej hadr na hlavu. Já jsem nic špatného neudělal a nikoho také nejmenoval. Tady těma projevama co máš je vidět co jsi asi zač. A že někdo ze zde přítomných pracuje na MD tak z toho si na zadek taky nesednu - nejde o žádnou vyšší moc! Nadávat, vyhrožovat a dělat jakoby nic - to opravdu umí jen ubožák. A když už není kam šáhnout, tak aspoň sjedem ještě moderátora. Ale proč? Protože jsem napsal svůj opodstatněný názor... ať žije svoboda slova.

Tímto se od tohoto tématu distancuju neb to není jednak to, co do této rubriky patří a také se nehodlám dohadovat s lidma, co veřejně a přímo vehementně chtějí prosadit svůj názor, protože zrovna TEN JEJICH je nejlepší..
ICQ: 328251980
..."neni nad modrou"!
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 11:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2x Bevelo: tak hnůj a plno vulgarismů padá od lidí co se zde považují za mravokárce

Jen vím, co to tam sedí za všemožný dobytek posbíraný odkudkoliv z ČR

ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 12:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nehodlám dohadovat s lidma, co veřejně a přímo vehementně chtějí prosadit svůj názor

Většině lidí pravděpodobně nevadí Vaše poněkud jednodušší názory na svět, ale používání vulgárních nadávek a drsná osočování bez jakékoliv znalosti věci. Někdy loni jste tady diskutujícím nadával do póvlu a svoloče, nyní to tady máme zase.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27103
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 22:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předchozí příspěvky sem byly přesunuty z tématu 121, 122, 123 a „hrbaté” 130.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Schotousch ultras opět v akci http://www.zelpage.cz/detail_photo.php?photo=koljer003

(Příspěvek byl editován uživatelem p_z.)

(Příspěvek byl editován uživatelem p_z.)
Martin_740_848
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 19:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotouše nazastaví absolutně nic - kord takováto ,,tabulka"-
 dále jeden z mých kamarádů:
  a tady je celá naše šotobanda při návštěvě ostravských hutí-
 
Příspěvěk editován uživatelem Martin 740_848
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3472
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 10:45:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už tu dlouho nezazněl žádný citát z Kuneše, ale jakože se to na jeho humorném blogu perlami jenom hemží, dovolím si tento příspěvek (zejména jeho druhou část) zkopírovat i sem a označit jej již dnes, jako ŽVÁST MĚSÍCE. A to přesto, že máme prvního....


1.11.2006 10:11:58
Předmět pan Flener
Odesílatel: Kuneš

Vážený pane Flenere,
chtěl bych veřejně poděkovat za podporu kterou projevujete Projektu rozvoje a výstavby dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy a dovoluji si Vás tímto veřejně požádat o intenzivní spolupráci na jeho přípravě. Oceňuji Váš konstruktivní a moderní přístup k možnostem metodiky vlastní výstavby dálniční sítě v poměru k vynaloženým prostředkům.
Lůza, chátra, budižkničemové, nedouci, vyžírkové, koruptéři a zloději - ani tato slova nemohou přesně popsat výši morálního a mravního úpadku "ekologů", jejich pohunků, přisluhovačů a všech ostatních odpůrců a oponentů Projektu rozvoje a výstavby dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy. Jedině poctivou prací, nezlomnou vůlí a neskutečnou pílí můžeme tyto parazity společnosti v současné bitvě všech bitev navždy porazit a uvolnit prostor pro realizaci velkých děl, mezi která Projekt rozvoje a výstavby dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské dálniční a tranzitní tahy bezesporu patří.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3346
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 14:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co takhle dát dohromady Kuneše a ČD4ever-a?
Myslím, že by se asi navzájem zapíchli
ICQ: 202 888 377
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 9-2002
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:04:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se Kunes diva na KR, proc ne.
ICQ 268-987-545
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5496
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedině poctivou prací, nezlomnou vůlí a neskutečnou pílí můžeme tyto parazity společnosti v současné bitvě všech bitev navždy porazit a uvolnit prostor pro realizaci velkých děl
to už jsme někdy slyšel.... tak asi 20 godov tamů nazád

(Příspěvek byl editován uživatelem bobo.)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1253
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 21:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo - no však, a když se tak díváš na tu naši krásnou vlast, střediskovou, copak se neukázalo, že poctivou prací, nezlomnou vůlí a neskutečnou pílí jsme tyto parazity společnosti v bitvě všech bitev navždy porazili a uvolnili prostor pro realizaci velkých děl?
U některých zařízení, například 22Tr, platí Ohmův zákon pouze orientačně.
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 6-2003


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 22:01:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A největší shock by byl, kdyby se zjistilo, že jsou ti dva pánové ve skutečnosti jeden člověk, něco jako Jekyll a Hyde

Bobo: Tak Projekt rozvoje byl sepsan proto , aby se dělnicke třidě dostala do ruky mocna zbraň v boji proti imperialismu, protože pouze dělnicka třida dokaže obratit kormidlo dějin kupředu, zpatky ni krok
Práce neuteče, nemá nožičky.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5499
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 09:39:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-)
neslaví příští tejden v úterý kuneš "nějaké významné" výročí?

(Příspěvek byl editován uživatelem bobo.)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 14:40:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavý inzerát se objevil na vlaky.net:

KÚPA - Kupim niaku el. lokomotivu ktora jazdi na ZSSK, ZSCS a ČD. Zhánam hlavne 162/163, 362/363,240 ale najviac zo vsetkeho 131 ak mate niaku z tychto na predaj ozvite sa. nezhanam 140 tu uz mam.

Tak 140-tku už má.No nevím jestli mu někdo prodá něco ostatního.

Asi myslel foto,ale blbě to napsal a vylezlo na povrch totok.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5508
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 15:58:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nepsal to fýra?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1867
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 20:37:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spíš mě připadá, že chce modýlek (asi TT, tam se bobina dělala sériově)... každopádně se asi chlapec prohne, kupovat jednu mašinku za cenu dvou...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 13:02:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svět dle ČD4ever: http://qwertz.webzdarma.cz/CD4EVER.gif
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svět dle Kuneše: http://qwertz.webzdarma.cz/Kunes1.jpg
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P z: Co tam dělá ta tráva
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1951
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 07:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svět dle Kuneše

Úplnou náhodou jsem zjistil, že tohle vylízané pako oponovalo vládní Strategii hospodářského růstu. Naštěstí tedy jen v podobě plků na diskusním fóru:

http://www.hospodarskastrategie.org/index.php?dir=main&clanek=comments
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 15:50:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ocik: To není tráva, to je zelenej beton...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1876
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 20:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RŠ - jéžiši, to je magor...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5586
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 18:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

si tak stojim v prase hbf a hle, přijíždí 2x363 s Wapama. přijdu, vyfotim a odcházim - asi minutu po zastavení.
a pak začal šotoslet: asi ze 3 směrů se přiřítili 4 šotouši a začli
no asi 5 min
jelikož nemam digitál, tak krisoletí foto jsem nepořídil
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3551
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 19:55:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: já bych asi obětoval i jedno políčku filmu, zvlášť, pokud tvořili nějakou "rojnici"....

Velká koncentrace šotoušů různé úrovně byla k vidění dnes v Přerově. Tamní KŽM měl Den otevřených dveří a tak se to v depu a okolí nádraží jen hemžilo různými jedinci s neidentifikovatelným výrazem ve tváři a fotoaparátem (nejčasteji digikrabičnou) v pohovostním režimu, šotících kde co. Krysolet by se cítil jako v ráji, takových úlovků by měl...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5592
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 20:59:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mě rozesmál hlavně ten zběsilej úprk přes koleje a perony :-)
a vhledem k tomu, že jsem před tim na burze drobet pivil, jsem měl spíš starost najít vhodnej stromeček :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 12:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo:
Rozhodil jsem po síti sítí sítě a zjistil jsem, že stopy oněch šotoušů (teda aspoň jednoho určitě) vedou do Německa: http://www.bilder-hosting.de/show/59O8D.html. Jejich hlavním cílem bylo navštívit šotoburzu. Dokonce i vím, kterými vlaky přijeli a odjeli. Ale neznám je!
ICQ: 250-751-966
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 15:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by zase docela zajímalo, co tam ty Wapky dělaly. (odklon?)
A to královský oko (dvě esa :-)) vepředu - taky bych se asi neudržel :-)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5599
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 16:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, to je přeně vono. dokonce se ani nevidim na peroně :-)
m - to víš, já se taky neudržel, ale vyvolat to ponesu až zejtra
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Rambuteau
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 16:57:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavá fotka. Hlavně ta kombinace reklam na mašině a hale.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 21:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by zase docela zajímalo, co tam ty Wapky dělaly. (odklon?)

To je jednoduché. Zkoušeli nové vozy pro využití na vlacích EC.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 23:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: Tak to jo. A bude zároveň vyřešen problém, co s cestujícími, kteří odmítají vystoupit.
Standa_blábol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 13:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Setkání se schotouch ultras: sedím si takhle v kupé poloprázdného prvního vozu soupravy, vlak veze nějaká 749 bez tlumiče. Po voze pobíhá cca 5 ultrašotoušů, hádají se o čísla náhodně potkaných mašin, řeší kde by se dal vidět nejbližší čmelák/brejlovec/zamráča/cokoli a ve středu jejich zájmu je jednak ta 749 v čele a taky kamera, o kterou se přetahují. Když jsem se pobavil, nahodil jsem sluchátka a šel klimbat. Po jednom takovém klimbnutí otevřu oko, vidím ultras, jak jsou pěkně seřazení na chodbičce a čumí jak poklimbávám. A protože ve sluchátkách zrovna nic nedávali, vyslechl jsem si jednoho arcišotouše: Takovej krásnej zvuk a on to celý prospí
Vidím jen výjevy...
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 13:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

standa_blábol: na vašem místě bych se styděl, takovej krásnej zvuk
A kam že to chcete ?
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5609
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 14:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a klidně to prospí!!!
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 14:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa_blábol: A nebyl to náhodou R1441? Tam bývá první vůz (obzvláště po příchodu chomutovských beztlumičovek) velmi solidně zaplněn zmíněným živočišným druhem. Proto jezdím preventivně v BDs ke konci soupravy, mmj. tento víkend celozeleném
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 15:46:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa_blábol : Tak to nejlepší příspěvek s dokumentární hodnotou.Měl by od zdejšího správce dostat alespoň skromné symbolické ocenění.A příspěvek samotný někam vystavit jako motto všech zdejších diskusních skupin.
Občas se tu najdou fakt perly.
Vlakoň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 23:25:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco roztomilého
Standa_blábol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 09:07:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masinka: nejsi daleko

Marťa: dík, to jsem ani nečekal
Vidím jen výjevy...
Poustva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 14:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"rapujici" shotoultras :-)
http://www.youtube.com/watch?v=OcPaAGaPw_4
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 15:34:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Existují i hip-hop-ganxta šotouši. Něco málo z železniční infrastruktury v Roudnici nad Labem je zachyceno v www.youtube.com/watch?v=UBC7nitJNTN&eurl=%20
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 10-2002


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 17:24:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel: Jen bych rád upozornil, že s tím "drsnym gangstou" z Roudnice opravdu nemám nic společného, kromě přezdívky, kterou si kvůli němu snad radši změnim.
http://fotodoupe.net
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1911
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 19:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no cement: http://dopravni.net/view.php?cisloclanku=2006120002
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 14:14:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Je to jasný, to musel být Petr Kuneš nebop někdo z jeho party.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1914
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 19:43:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prej ne-é...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2998
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 22:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k:
A o co je takový "odborník" horší, než jiný "odborník", který přesně ví, že zastavením provozu na kolešovce a spol. nastane ve Středočeském kraji dopravní kolaps?
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 23:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: No jistě, ve skutečnosti totiž nastane zavřením Kolešovky dopravní kolaps na jižní Moravě.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 01:54:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vzkaz pro všechny šotouše co by v sobě našli odvahu dáti nějakou foto na želpejdž

 
Zelený_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 02:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to už trochu trapný?
Nic není tak, jak se na první pohled může zdát.
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 02:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to záleží na vkusu každého soudruha
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2470
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 10:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můj návch na ŽP - je to utopie a banda De..
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Zelený_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 11:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde je pan docent? Asi tu bude mít práci...
Nutí vám to snad někdo? Nenutí. A když to někomu tak vyhovuje, jeho věc.
Nic není tak, jak se na první pohled může zdát.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace