K-report
 

Archiv do 15.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Kočky chované v železničních stanicích » Staré archivy » Archiv do 15.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 22:10:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Původně jsem fotil jen ten motor...ale vetřela se.
 
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 22:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděl bych to na Aszód , ale k tématu. Je pravda, že v Maďarsku je spusta pěkněj čičinek. Alespoň já se tam cítím, jak v ráji A těch zrzek, ...
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 6-2004


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 07:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli můžu poprosit, když už fotíte ty naše kočky, tak prosím nějaké reálné fotky a ne žadné fotomontáže. To je o ničem, viď Ufo?
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 10:05:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

El ron de Cuba:Souhlas - jak s místem, tak i s názorem.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1413
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 20:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, původně jsem sem nechtěl žádnou kočku dávat, ale takhle je pěkná...a taky už tady dlouho nebylo nic čtyřnohého
 
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1250
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 23:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mailem mi přišla tahle krásná fronta na oběd:

 
U některých zařízení, například 22Tr, platí Ohmův zákon pouze orientačně.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3053
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:
Pěkné:-)

Raspi:
Teda koukám, že ty nic jiného jak technics neuznáváš??:-)hele sic je to vyhlášená značka, ale znám i pár značek co se jim bohatě vyrovná, teda taky záleží na tom zda mluvíme o mixpultu, gramci, či přehrávači že jo...
Já jako ted už neDJ vim co obnáší značka Numark, od nich bych si nekoupil opravdu vubec nic, využíval jsem jeden čas American Audio, ty se právě dosti vyrovnali Technicsum mluvim o gramcích, ale samože na ně neměli ve všem...pak jsem si řikal, jo Gramce od vestaxu, ty jsou hodně vyhlášený, ale na klasických dýzách s gramcema moc neuspěješ, tak jsem se poohlížel po přehrávačích, koupil jsem tedy jediný výrobek přehrávače od Vestaxu a byl jsem hodně zklamán, uměli toho sakra hodně, ale za měsíc šel jeden na reklamaci a další měsíc i druhý, trvalo to takovou dobu, že sem dostal prachy zpět, natož sem si pořídil už něco pořádnějšího, Pioneer a ten ted slouží kámošovi dodnes a je plně postačující...:-)

Ale dost toho narušení diskuze, jednoho krásného dne jsme byli s Dejvem a pár dalšími lidmi fotit u ČMKS ČT a co se tam neprohnalo: :-)
 
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3054
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VAjgl:
Nechceš mikrofon??mam jeden doma absolutně nepoužitej, teda krom vyzkoušení a chci se ho zbavit:-)ale je drátový...sorry za inzerát:-)
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: Nejde o to, jestli uznávám, nebo ne. Nepatřil jsem nikdy do skupiny "technics nebo nic". Třeba stanton150 je dost dobrý gramec.
No ale už je to pro mě doba minulá.

Venusha: Tak to je na pochvalu před nastartovanou bertou :-)) Tohle já udělat sestřence s jejich kočkama, tak mě zastřelí. Já jí tam koťata vždycky rozmazlím a oni pak nechtějí chytat myši. Jednou mě vyhmátla s mrňavým kotětem v posteli, to byl tanec :-))
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 03:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.turntablepc.com/

když už tu řešíte ty gramce ......nerozumim tomu ale je to pěkný .......
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:19:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd: Tyhle profi gramce nemají žádný řemínek, ale přímý náhon talíře. Přeloženo do lokomotivní termilologie to je jako rozdíl mezi pomaloběžnými a rychlobežnými podvozky u 169.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3079
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 21:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RAspi:
TAk to jo, ze začátku to na mě tak půspbilo, takže sorry za nařčení:-)

Nemáte někdo nějaký kámošky co by se nechali vyfotit u kolejí??ted už je zima takže asi jedině navlečený:-)pro spestření diskuze...:-)
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2289
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 23:47:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Luboš ČT - zajdi ve Třebové na Lhotku a jistě tam někoho ukecášvíš jak to myslím a u kohoA třeba místo focení budeš mít i více
Vajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 13:13:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš ČT: děkuji, ale nevim co bych s mikrofonem dělal. Chci jen obyčejný, ale kvalitní gramofón na kterým si jednou začas sjedu LP co mám doma (M-efekt, Edith Piaf, Doors, a pak nějaké techýnko a spoustu dalších věcí), sem už docela starej na to abych toužil po tom státi se DJ.

A zrzka zrzatá nakonec:

 
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 14:36:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych taky zrzavou kočičku, ale čtyřnohou , jen nevím, jak se sem vkládají obrázky. Poradí někdo? Díkas.
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 22:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kliokni si na POSLÁNÍ OBRÁZKU a postupuj podle příbalového letáku .......
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3084
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 16:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mam ale pěknou kamarádku že??:-)
Jen by mě zajímalo proč mi zrovna poslala fotku u kolejí, ikdyž tahle je vzatá ze stránek kde ji má umístěnou, originál je moc velikej:-)
A nechtěla mi říct kde přesně je to focený, ale prej někde u Třebový...napadá mě jedině místo u bývalé vojenské základny, dnešní sídlo EŽ..?
ale já to z ní dostanu nebo řikal sem ji že to určitě bude vědět někdo tady:-)
 
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3085
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 16:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vajgl:
Já to jen zkoušel, potřebuju se ho zbavit:-)

Manemb:
NA lhotku bych teda skutečně nešel, sice by se tam našlo pár obětí, ale víš jak...tahle je lepší ne?:-)
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 16:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KOZY

odkaz


Luboš : mno to je dobrá slečna roštěnková......))))
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3485
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 17:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš: máš krásnou kamarádku...
Podle těch stromů v pozadí bych to místo "hádal" mezi Třebovou a Třebovice, poblíž měnírny - v pozadí jsou vidět "napájecí dráty" vedoucí ke trolejím...

PS: koukl jsem na ty její stránky, má tam ještě jednu fotku, co by se sem hodila...
http://lenus.foceni.org/gallery.html
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3098
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 17:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:
Tak tak já to z ní dostanu...taky mě napadl čtyřkolejný úsek směrem na třebovice, ale za prvé, dráty na brno by chyběli, za druhé, tvrdila že se tam už nejezdí tak fakt nevim...

Jnd:
jj kdybych nedělal civilku v nemocnici tak ji ani neznám:-)kde jsou ty časy chjo...
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 18:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak kamarádka je skutečně
A jak říká Jena viděl bych to opravdu na úsek Třebovice-Třebová. Vpravo silnice do Třebovic. Na to aby se tam nejezdilo jsou ty trolejové sloupy moc zachovalé Navíc vlečka do EŽ není zatrolejovaná. A kdyby, tak pro jednokolejku by byli použity jednoduché padesátižáry s konzolou a né převěsy

(Příspěvek byl editován uživatelem glex.)
TB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.30.192
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 18:49:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice pěkná, ale jen 40 kilo? Je to vůbec pravda?
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 19:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je fakt, že po bližším prozkoumání vypadá dost vychrtle...
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 19:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při výšce 169 cm a hmotnosti 40 kg je to podle mě docela výrazná podváha. K ideálnímu poměru by měla mít aspoň o 10 kg víc. Ale taková je holt současná "móda".
ICQ: 250-751-966
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 19:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mam taky takle hubenou kámošku a doma jí máma vyvařuje taqže s nedostatkem jídla netrpí)))

Luboš:
Jo jo civilka ....to byla pohoda ....taq že kamarádka je zdravotní sestra??
Já znám jednu budoucí sestru z Turnova,ale do řeči sme se daly když mi nosila svijanský piffko))) mnam mnam
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 20:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz

Taky dobrá kobyla ........
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 20:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.railpage.net/modules/xcgal/albums/userpics/str090.jpg

a ještě jedna
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 21:03:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky Jnd, si připadám, jako trubka nejvetší. Sem si "poslání obrázku" vůbec nevšiml
Luboši, je to určitě vlečka do měnírny vedle čtyřkolejky. V pozadí je trať do Brna + Olmiku a za ní stromy lemujíci silnici do Třebovice.
 
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1438
Registrován: 11-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 21:11:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na netu jsem našel krásnou kočku - zřejmě rusku...
 
 
 
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27190
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 22:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 23:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Erdc: Vlečka do měnírny to není. Leda že by po ní projelo min 30 vlaků za den
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3109
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 01:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No abych řekl pravdu tak těch 40kilo mě taky docela překvapilo, je čím dál tím víc hubená...když byla v nemocnici tak ještě tolik určitě nebyla:-)

El_ron_de_cuba:
Bude to tak jak řikáš, už vim kde je ta kolej vybavil sem si to, ale bez vás bych nato nepřišel, to ji překvapim, že vim kde byla:-)
Ale stejně zajímavej nápad měl ten fotograf, zrovna na kolej s ní, zajímavý a taky velice líbíví:-)

Zdeněk:
Kua ta je taky luxusní, ach jo těch samic na tom světe je...:-)

Glex:
Je to určitě ta vlečka, to tomu odpovídá nejvíc, nad tou kolejí kde je focená nevedou dráty...!
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3110
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 01:51:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se těšim na léto, musim nějakou babu vytahnout na focení ke kolejím, budu jí tvrdit že sem profík a že za to dostane zaplacený:-)vyjde to?:-)
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 09:21:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo civilka ....to byla pohoda

Srabové !!!

Ale v tom motoráku mají vyvětráno fakt dokonale :-))
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 13:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standóóó, to snad chceš říct že mám nadváhu, nebo co?!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 13:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister:
něco jsem pro tebe vygůglil - http://www.zhubneme.cz/zhubneme/bmi.htm. Tam zjistíš, jestli spíš vypadáš jako nebo spíš jako .
ICQ: 250-751-966
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3121
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 14:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi:
Nenene, žádný srabové, mě bylo jedno zda pujdu k zeleným nebo sloužit do nějakých institucí, u mě byl jiný důvod proč jsem si vybral civilku a nakonec sem zjistil, že bych jinak o hodně přišel, kdybych si ji nevybral:-)
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2304
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 16:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Luboš - je to tam vzádu, co máš odjezd na Brno-Myslím zasobopvací centrum ČD Česká Třbová.Ale ta první, co stojí v kolejích je asi trať do Lanškrouna Také jsem jí psal a nic nekvákla a už vůbec, že se nechává fotit, ale snad má 51kg
 
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 17:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nakonec sem zjistil, že bych jinak o hodně přišel, kdybych si ji nevybral

Co, tu modelku?

Kámoš byl na civilce, dělal vychovatele ve škole pro mentálně zaostalé. Mu ten rok a půl ani nezávidím. Jo to já se na vojně pořád vozil v autě:-))
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2322
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 15:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


 
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 15:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk: Vám tam sundali dráty??? Nevěděl jsem, že tam máš tak zelený koleje

Taky přihodím jednu kočku - čtyřnohou z Vyššího Brodu. Dvounohou jsem nestihl vyfotit, projela po nástupišti na kole a byla fuč
 
Budějčáááááák

BEZDREV to je vlak, jede jako drak!!! (* 20.5.1951)
prcek.z.lipy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.34.130
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 15:27:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sice to není kočka ale taky má 4 nohy a je to u kolejí
 
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 10:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3134
Registrován: 9-2002


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 17:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb:
Jo dnes mi psala mejla a upozornovala mě na to, že ta váha je kix servru:-)
Co je to za kočenu to si fotil ty v tom vlaku??

Raspi:
Tak jí komentovat nebudu ještě by mě ukamenovala:-)myslel jsem tu civilku samože:-)
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 08:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb:
A kam že to chcete ?
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 15:58:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kočka březinskoděčínská
 
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5594
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 18:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
 
 
 

Kdepak jsem to fotil?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
T679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:18:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nevím, ale každopádně jsou ty kočky pěkný, obzvláště to kotě na tom prasátku.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vidno, tak mají v Bezdružicích pěkné kočctvo
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5599
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trefa. Ty dvě velké a tlusté se nemají rády. A ta malá černá se snažila vetřít do dopravní kanceláře, kde se už na ní moc těšil jeden pejsek s vyceněnými zuby.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 22:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ještě že to nebyla natěšená 810 s vyceněným pluhem
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 18:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no před žst Okna od Doks je taky jedna kočička od 811,resp už jsou z ní dvě půlky,ale nevím co má za symbol černá kočka přes koleje....
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 11:49:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle kočka právě pomohla vyzobat jednomu vyzobávači poslední rozinku a už se těší domů.
 
TB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.30.192
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 13:36:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tygr, ne?
Fakt moc pěkná "míclkace"...
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 18:49:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vypadá to, jako by si nějaký tygr ze zoo udělal vedlejšák :-))
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Vajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 11:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opětovně přispívám do této velmi oblíbené diskuze, jsem rád že mezi vláčkaři nejsou jen trotli co celé dny vysedávaj na nádraží a krom mašinek se nejsou schopni bavit o ničem jiném.

Tak tady kočka dvounohá velmi elegantní:
 

tady další dvounohá s panťákem:
 

A jak je mým zvykem abych neporušil tradici - kočička dvounohá zrzavá (detail):
 

Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 12:16:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to vajgl: sakra
A kam že to chcete ?
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 972
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 14:29:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak se mi nepovedla foto 751.052(jak už to v této diskuzi je zvykem).Foceno dnes z R Fatra.
Číhal jsem na perónech i na šotouše,ale nějak byli zalezlí.

 
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 14:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já vám také přispěju jednou moc krásnou kočkou
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace