K-report
 

Archiv do 12.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 814+914 » Staré archivy » Archiv do 12.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 13:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

854: Hadr v ruce ukrajinky oblečené v modrém čistí lépe než hadr v ruce ukrajinky soukromnice? :-) Není to spíš o tom, jakou úroveň ČD po dodavateli požadují? Není to požadování po soukromníkovi na kterého máte finanční páky jednodušší, než po vlastní zaměstnankyni, kterou chrání před potrestáním zákoník práce a nejrůznější odbory a humanisti?
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 712
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 14:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad web: máte pravdu
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1136
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 17:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepos: To je případ třeba i řady 471, člověk si tam často připadá jak na smetišti, navíc počmáraná zdi a stolečky, chybějící koše, poškrábaná okna. Za chvíli to bude vypadat jak 451/2...
ICQ -> 21 65 33 068
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hm a že to stálo miliony......to se neřeší.Uklízečky mají někdy na úklid brutálně málo času,ale hlavně ,že se pak tyto vagony či vozy válí celou noc někde venku a starají se o ně sprejeři.Toalety jsou humus.Nejsou někde štonc ani opravit ty podělaný záklopky od klozetu,člověk se pak štítí na cokoliv sáhnout.Hlavně ,že tam visí plakátek jak kráva (schéma rozvodů s kotama)-to tak asi nněkoho z cestujících fakt bere
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soukromník aby vyhrál výběrová řízení má být často nejlevnější,ušetřit lze jedině na platech,takže za pár šupů to dělají pochybné existence.Za kvalitu se musí připlatit,a koukněte na elektroniku,kam kvalita klesla,aby se prodala!!!!Navíc je pokřivený ohodnocení práce uklizečky...já bych v životě nemohl a neměl žaludek uklízet zvratky a výkaly po jiném,FUJ!!!!
AŽ PŘESTANE KASTOVÁNÍ,MOŽNÁ BUDE LÍP.
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Jirka_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K diskusi ohledně slovenské 813: jasně, že se jedná o fotomontáž, originál 813 vypadá v některých detailech trošku jinak než na uvedené fotce a hlavně je v blonského unifiku.
Laseid
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

814.007 již po několikáté odstavena,zítra snad servis ze Šumperka
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 713
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:44:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Luboš_ct:

814.001 - lakována 9/2005
814.002 - lakována 4/2006
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A foto té 813 by nebylo?
Pepos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 00:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad J_k: Nejde ani tak o hajzlmísu, jako spíš o všelijaká zákoutí místnosti (třeba rohy u umyvadla). A neříkejte mi, že ta znečišťuje cestující substrát!!!

A k Pendolinu: máte pravdu, že je uklízejí mnohem častěji než ostatní soupravy. To proto, že je to chtě nechtě "chlouba" Českých drah. Nicméně nejednou se mi stalo, že jsem navštívil toaletu, která jednoduše nefungovala... Důsledky radši nebudu rozvádět, protože by se vám udělalo stejně blbě, jako mě, když jsem to viděl. Navíc WC v Pendolinu opravdu nepovažuji za technicky a hlavně designérsky nejvyspělejší dílo...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27255
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 00:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nicméně nejednou se mi stalo, že jsem navštívil toaletu, která jednoduše nefungovala...

To je nevýhoda vakuových WC... Podobně, jako když to zamrzne u verze „kydač”.

Vyšší údržba u 680 plyne už i z úrovně produktu, která musí vyčnívat nad průměr (ať už je jakýkoliv), má-li mít úspěch.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 11:17:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepos: I na argumentaci se "zákoutími" mám v záloze citát mistra Ondrůje: "Často to, co může vypadat jako zašpiněné, je jen opotřebovanost. Ta je u toalet částečně znát,..."

Bohužel, dost často se mi stává, že jsou tolety ve vlaku tak opotřebované, že je to díky smradu částečně znát v celém vagóně.
Pepos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin zlivský: Je to pochopitelné, ale zase to směřuje k tomu, že díky Pendolinu budou jiné soupravy, které mohou zvýšit prestiž ČD zdaleka nejvíce (nikoliv Pendolina, ale právě osobáky) nejvíce bity, protože se na ně ČD vykašlou, podle titulu jednoho známého filmu - Vesničko má středisková...
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 23:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad VláďaH: Jo, to by bylo super bez těch záclonek. Vidět v čelním okně místo návěstidla odražený ksicht nějakého slimpajícího šotouše.

Například DB jdou cestou otevřenosti vůči cestujícím, z fíry nedělají poloboha, kterého lze ukazovat jen na obrázku a ze stanoviště nedělají svatyni. Takže kdo si chce zaslintat téměř fírovi na krk, vřele doporučuju ER Nürnberg - Schwandorf, od Ambergu je to v uvedeném směru jednokolejka s mechanikama a naklápěčka řady 610 sviští 160 km/h do brutálních oblouků.... (samozřejmě lze slintat i za průhlednou přepážkou v ICE, ale ty jezdí po fádnějších tratích). Na české poměry je na zmíněném úsek nepochopitelných hned několik věcí.
- můžete si stoupnout za fíru a koukat
- na trati s mechanickými návěstidly se jede 160.
- je to jednokolejka s ne zrovna silným provozem, v kvalitě lepší než naše koridory. Proti tomu je modernizace Ostrava - Opava se svou stovečkou pro srandu králíkům. To by mě tedy zajímalo, proč je na SŽDC takový drastický limit.
No ale ať se vrátíme k regiošukům, osmička se vyskytovala v sobotu v Zábřehu.
Nedalo se nic jiného čekat, než že místo náhrady řady 810 začnou s regiošukama ČD vytláčet lepší vozidla, jak se tu dá dočíst o 854 na hradecku. Tím si zajistí jistě značnou oblibu regiošuku a rautových politických lídrů mezi substrátem. Historie se opakuje, 842 a 843 nenahradily 830/831 a 850, ale klasiku, a historické trosky uvedených řad se nám tu stále motají po kolejích (ovšem proti 810 stále představují značný komfort).
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 15:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak včera zprovozněná 814.007 je asi opět rozbitá. Dnes dle oběhů měla jet na 5507 ale místo ní jela 854.005. Fakt už to nebudu ani komentovat ty poruchy, už to nemá cenu
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 16:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak omlouvám se. Byl výpadek 006 a bylo prohozeno a 814.007 včera i dnes Os ...5533/5530...
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
Jirka_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 17:02:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George_couser: oficiální foto by nebylo, zatím je to tajné..., ale určitě se 813ka už brzo objeví venku ze ŽOS Zvolen a spolu s ní i její fotky.
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 18:32:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

814.007 dnes na 5533/5530

 
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 18:51:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

854 215 už se na to vyprdi,dáváš nepravdivé informace!!!814 007 na Nymburském oběhu,006 MO v HK přijela v 9 a pojede 5532!!!
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem se zeptat: nevíte co se nachází pod tím dírkovaným krytem na 814 ( viz. foto)

 

Mně jde o to že ať už je to co je to tak z jednotky 007 z toho vychází takový divný, nepopsatelný, dost pisklavý zvuk. Nemůžu potvrdit jestli celou dobu jízdy, ale při tom když motor zabírá tak určitě. Jednotka 006 to nedělá. Neví někdo co se tam skrývá a co by případně mohlo hluk způsobovat ???

jinak nejedná se o urážku PS HK, aby mi zas nebylo vynadáno. Na toto jsem se tu už jednou ptal, a bylo mi sděleno že všechny 814 mají zvuk stejnej. Jenže já vím na 100 % že 814.007 je o hodně rozdílná.


Jinak 814.007 má problém ( nevím jak to nazvat) při rozjezdu, zkrátka motor jde do záběru, pak to cukne, motor ztratí výkon a znovu záběr a už OK. Opět musím porovnat s jednotkou 006, která je bez problému.


Jinak nevíte někdo co je KBS ??? Je to u 814 a 810 už to prý mají taky

(Příspěvek byl editován uživatelem 854.215.)
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_p: No tak to bude nějaká bomba, když to tají víc, než škodovka novou fabii
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.48.7
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 20:52:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak nevíte někdo co je KBS

Je to "Kontrola Bdělosti Strojvedoucího" a je to vlastně vlakový zabezpečovač (LS 90)bez přenosu návěstí.Takže strojvedoucí zařízení musí stále obsluhovat jako VZ na nekodované trati(mačká živák každých <8 sec.).
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 21:07:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doslovnou definici slova KBS neznám je však možné se domnívat že jde o následující zařízení.

Bude to zařízení nacházející se na lokomotivách. Jeho zřejmě standartní součástí jsou tlačítka, případně nožní páka. Tlačítko na strojvedoucího řve a on ho za to mlátí. Pakliže tak neučiní je pravděpodobně mrtev anebo dva metry před lokomotivou se nachází lokomotiva jiná avšak jedoucí opačným směrem. Pravděpodobné slangové označení tohoto zařízení je "živák":-)
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 723
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 21:23:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to KBS je u 814 to bílé a modré světýlko. Ještě jsem neviděl fíru ale mačkat něco ( tohle jsou asi jen kontrolky, že), ale často to bliká když koukám do kabiny takže asi jo


Ještě jedna otázka, k čemu slouží monitor vpravo ( soudím že je to dotykový displej). Je tam napsáno toto není řídící stanoviště a dole je napsáno převzít řízení. Je to napsané na obou stranách, dokonce i ve směru jízdy. Co to znamená ??? To je na dvoučlenné řízení ???


obrázek pro ilustraci, fotil Zbyněk Zlinský

 
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 22:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glex: Naprosto přesná definice:-)
ICQ: 155-617-186
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 00:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KBS má modré světlo. Pokud se obslouží. Tedy bouchne do čudlu tak to světýlko zhasne:-) (občas taky ne a to je pak sranda) Po reakční době cca 5sec. se opět rozsvítí o chviločku začne aj řvať a když nic neudělám (nebo naopak do čudlu mydlim jak blbej a nic) tak to udělá csssssss pssssssst ssssssssssssssss :-(
Ládik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 05:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

monitor vpravo slouží pouze pro informační system pro cestující
Jirka_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 11:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George_couser: hmm, žádná bomba, taky nevím, co je na tom tak tajné - dvě "812" prdelamaxobě. Ta montáž tady: http://www.vlaky.net/upload/online/diskusia/110200-1.jpg to v postatě vystihuje, stačí si jen domyslet blonski nátěr a v řídícím voze místo toho malého okénka u přechodu do motoru klasické velké (je jich pak celkem 7) a je to
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 16:49:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera kolem 16.30 v Otrokovicích na zkušebce 814 013 DKV České Budějovice. Byla ještě bez stříbrné masky.
bdn
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.19.218
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 22:15:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 854215:to co tam ukazuješ na snímku je mřížka krytu šachty pro přívod vzduchu k chladičům(plnící vzduch turbodmychadla,převodovky a vody motoru).Jsou za sebou a ventilaci zajišťuje jeden hydrostaticky poháněný ventilátor,který je spínaný termostatem,takže má občasný chod,podle okamžité teploty vody na výstupu z motoru.A že tam něco píská?,čas to ukáže jak dlouho to vydrží než se to rosype
Jameszl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 10-2002
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 23:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reakce na příspěvek MŠ (2.11. v 18:15):
Co to tu meleš? Skutečně nejlepší jsou zprávy z doslechu... 002 - podstatné závady jsou odstraněny, předávka pravděpodobně příští týden, 003 - na opravu půjde do PARS, jinak by byl problém se zárukou. V PARS probíhá příprava opravy, kalkulace - aby se mohla vystavit objednávka, navíc se musí nechat vyrobit jedno nové laminátové čelo. a nejde jen o slepení čela. Je pohlý i ochranný rám pod ním a pult na stanovišti, klimatizace...

Tak pane chytrý! Kde je ta 002? Veškeré moje "zprávy z doslechu", jak píšete, jsou od Otrokovických strojvedoucích, kteří s Regiokrámama jezdí (když jezdí). Ten krám (814.002) se tu dřív než s novým GVD neobjeví a je to dobře, protože tu nikomu nechybí. Poslední důvod nepřevzetí je v tom, že v PARSu "opomněli nainstalovat" označovače jízdenek.

K 814.003, když ji bude opravovat PARS, tak proč už si ji tam neodvezli? Akorát tu zabírá místo a překáží!!! Jo a jak dlouho ta oprava bude trvat? Modlím se, aby to nebylo dřív než v dubnu 2007, protože v zimě Regiokrámy nevyjedou 15 promile stoupání z Lípy do Vizovic bez několika prokluzů (přibližně 4 prokluzy na jeden rozjezd - to je síla)! A to tenkrát ještě nebylo listí na kolejích a ani nemrzlo - slušné!!!

PARS se s tímto vozidlem zrovna moc nepředvedl, ale podle porovnání s vozidly, které z PARSu vyjely v minulosti, pevně doufám, že není chyba na jejich straně, ale jen v tomto vozidle. Regionova je ostuda! Ale co můžeme chtít za těch pár drobných, že! V Hradci už na to taky přišli.

P.S. pro MŠ: Laskavě mi netykejte! Děkuji
Lakro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 12:30:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jameszl:Souhlas, v H.Král. opět u jedné upadl kardan u pom.pohonů.Zima je prověří,ale na ten humbuk nic moc.Jen mrholilo a z Rožďalovic měl fíra velké problémy.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 14:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jameszl: Jéjej, co já už slyšel drbů od strojvedoucích, řidičů, tramvajáků, průvodčích atd. Nechci se tím v žádném případě nikoho dotknout(!!!), ale kolikrát jsou to takové perly, které dokážou i pobavit. Proto je beru s rezervou.
Ale budiž, pokud jim věříš, je to tvoje věc.
Odkud ti fírové vzali informaci o 002? Někdo jim to musel říct, někde se to museli nějak dozvědět. Od koho? Toť otázka. To, že s Regionovami jezdí ještě (může, ale) nemusí znamenat, že vědí kdeco.


že v PARSu "opomněli nainstalovat" označovače jízdenek.
A nebo zapoměly ČD říct PARSu, aby je tam nainstalovaly? To je předmětem smlouvy mezi ČD a PARSem, do které tady nevidíme, takže bych vinu na PARS až tak jednoznačně neházel.

v zimě Regiokrámy nevyjedou 15 promile stoupání z Lípy do Vizovic bez několika prokluzů Regionovy jsou na 331 v provozu od dubna, to už bylo "skoro" léto, takže jaká zima? Tu ještě regionovy nezažily (narozdíl od Pendolin), takže nevíme jak se s ní (ne)dokážou vypořádat.

Ale co můžeme chtít za těch pár drobných, že! A v tom je zakopaný pes. Na modernizaci je stanoven určitý finanční obnos, do kterého se musel PARS vejít. Ono by se dal vyvinout zbrusu nový pojezd, nový motor atd. atd., ale cena by se několikanásobně zvýšila. A Ondrůj by nemohl žvatlat, že cena je nižší než u srovnatelných vozidel ze západu. Mmch. mě by zajímalo,
která konkrétnívozidla ze západu má furt na müsli... Ale to jsem trochu odbočil.

je to dobře, protože tu nikomu nechybí To je věc názoru, já sice už nejezdím do Zlína denně, ale Regionova mě jako cestujícímu chybí. Neházel bych všechny do jednoho pytle. Protože to je to co říkám už dlouhé roky (však víš), že 810 potřebují upgrade jak sůl. Že se nepovedla nejlíp je již jen důsledek chronického nedostatku peněz na cokoliv. Nicméně poslední citovaná věta mi připomíná jakousi nechuť přijmout na ČD cokoliv nového... to chceš s těmi 810 jezdit do nekonečna?
ICQ: 155-617-186
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 11-2003


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 14:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

která konkrétní vozidla ze západu má furt na müsli
Desira. Jejich porovnání s Regionovami je jako porovnávat hrušky s třešněmi
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1319
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 15:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub: Byla tu už v listopadu 2005 /001/.
článek

Ono mě osobně je to jedno - v 810 je teplo a na těch pár zastávek mi to je jedno v čem jedu.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 16:12:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v 810 je teplo a na těch pár zastávek mi to je jedno v čem jedu

V 810 teplo?? a od kdy??? na vysočině běžně zamrzlé okna,od úst pára.topení doprovází hluk a smrad.Vhodné vozidlo že pro 21.století????
Pár zastávek???tak to si šťastlivec.Většina lidí to štěstí nemá a tak je nucená se kodrcat několik hodin ve vozidle,kde otrava z jízdy nastává do 15 minut
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3142
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 16:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K 810 mohu také říst že ranní os z ČT do Březové byl taky vždy promrzlý v zimě, ale nesnesytelné to nebylo...
V 814 jsem ještě ani nebyl ani nejel, nemohu posoudit...
Lakro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 17:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810-kdyby se pravidelně topení čistilo,tak by i topilo.Navíc hluk,sezení....Byl stavěn na jiné ježdění.814 pro cestující ,určitě je lepší,ALE!!!Jak se zde psalo,za málo pěněz,málo muziky.Průšvih je,že tady bude jezdit min.15roků .A 810 pomaloučku dosluhují.

Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.132.22
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 18:24:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro váženého pana Jameszl: Omluva za to tykání. Mně ale klidně tykejte, já si na to nepotrpím. Takže, přesně jak už napsal někdo nahoře, fírové toho napovídají. Některé jejich názory jsou dost zkreslené..., jiné spíš úsměvné... Čímž nechci zlehčovat názory těch rozumných. Ale k věci. 003 do PARS pojede zítra. Tedy bude dotažena. Pokud chcete vědět čím, tak 742.104. 002 se bude předávat také zítra. (takže mé tvrzení z minulého příspěvku zajista platí). Jak dlouho bude trvat oprava 003 nikdo neřekne, protože je to první takovéto násilí a nikdo s tím nemá žádné zkušenosti.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1320
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: U nás jede nejméně 1/2 cestujících méně než 20min... /za 45min se projede celá 331/.
A nevím jak jinde, ale zde 99% vozů topí.

Tož u nás to právě není lokálka - ale spíš naše malé "zlínské metro":-)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin_24tr: To sice byla, ale jenom na ukázku (putovní výstavka...) a pokud si pamatuju (čímž netvrdím, že je to pravda), tak tu byli přítomni nějací technici z PARSu či co, kteří event. závady hned odstraňovali. Ale jist si tím nejsem. Nicméně pár dnů předvádění ještě neznamená pravidelný provoz, který by ukázal všechny nástrahy.
ICQ: 155-617-186
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27319
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 23:21:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V 810 teplo?? a od kdy??? na vysočině běžně zamrzlé okna,od úst pára.topení doprovází hluk a smrad.

To není jejich fyzikální vlastnost. I v -20°C (a méně) může být v 810 příjemné teplo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 14:56:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes u HK:

5503: 742.185 místo ? 814.006 ?
5504: 854.005 místo ? 814.007 ?

Co k tomu dodat. Uvidíme večer

Zdroj: Turnov ...

(Příspěvek byl editován uživatelem 854.215.)
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
Luke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 17:02:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

742 104 + 814 003 dnes ráno 6.50 odjezd z Otrokovic směr Šumperk. Tak jak to nastínil víše MŠ.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1949
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 09:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen přidám, že motoráčky jezdící do hor na trati 137 (CV - Vejprty) topí vcelku pravidelně a vcelku fest. Ani jednou jsem tam v zimě nejel s netopícím motorem. Stejně tak v provozu na ostatních místních tratích.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 09:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cituji SMS zprávu kterou jsem právě obdržel:

NA OS 5527 JEDEME MIMOŘÁDNĚ REGIONOVOU ALE TÁHNE JI 742. CHTĚLI JSME SI JÍT SEDNOUT DO ŘÍDÍCÍHO VOZU ALE PRŮVODČÍ ŘEKL ŽE V NĚM JE HROZNÁ ZIMA A POSLAL NÁS DO MOTOROVÉHO VOZU.

Nevíte co tohle bylo za přepravu ???
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
veger
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 09:52:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro zasvěcené uvádím,že R "12" dnes vyrazila poprvé do světa jako vlak 8404 z Tábora do Písku.Pokud to půjde dobře,bude dělat 8407,8408 a 8411.
marfo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.11.26
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 10:49:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv : Párkrát se mi stalo na 137mičce že netopil vlečňák pak je to dost nepříjemný
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:22:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

veger:Jste o něco rychlejší .
Takže tady je vyfocená.
 
 

Jinak má opravdu zatím být na těch vlacích, co jste psal.
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.82.135
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 14:41:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem jel "R012" už minulý týden do Zábřeha, heč. Vidím, že šotoušům a kritikům unikl zásadní fakt, že u dveří do oddílů jsou už kliky, ne madla.
Jinak po 291 jezdí nové R ve zkušebním provozu s lidma s tří až čtyřčlennou posádkou (strojvůdce + asi technici Pars, možná ještě topič a nástěnkář). Když jsem spěchal na rychlík do Zábřeha a strojvedoucí při rozjezdu prohlásil "Teď se uvidí" , dobře mi nebylo, ale dobře to dopadlo.
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 15:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šotoušům a kritikům unikl zásadní fakt, že u dveří do oddílů jsou už kliky, ne madla
Nevím co by mělo unikat. Někdo to vidí poprvé a neví že tam předtím bylo něco jiného. A ostatní s tím nejeli. Když jste s tím jel tak proč jste to nenapsal už ten minulý týden ale honem teď. Ať se pochlubím co?

Ale alespoň něco:-) Ještě by mohli překopat ovládání WC a dát větší stolečky. Na těhle se blbě spí Zlatá 810:-)
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.82.135
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 16:05:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glex: Říká Vám něco slovo ironie? Téma kliky/madla se tu kdysi "žhavě" probíralo, tak jsem chtěl někomu udělat radost. Celý minulý týden jsem měl zajímavější program než k-report. Ale když už jsem u toho chlubení, tak "díky" tomu, že jsem se nechtě stal součástí zkušebního vzorku cestujících, na kterém ČD testují svůj regioprodukt na trati 291, jsem už zkusil 005, 008, 009, 010, 011 a 012.
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 11-2003


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 18:40:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 014 a 015 půjdou do DKV Ústí n/L. Napadá někoho, kde tam budou jezdit?
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 18:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No do DKV Ústí májí přijít snad regio 016,017 a mají soutěžit v TS 841 na trati 081 proti TS 843 s 830,která skupina vyhraje více neschopností
Kamis1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 22:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 14 jde do DKV Plzeň,pracuji v PARS tak to vím
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 09:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na 5504 jede právě 814.007+914.007. Jsem zvědav jak dlouho vydrží. Člověk se už ani nemusí chodit dívat na nádraží. Stačí aby jen poslouchal u okna zvuk, a to kvílení které jiná než 007 nevydává hned pozná. Ještě pak juknu na 5503 jestli pojede 814.006
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 10:17:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvedu opět nepravdivé info o Hradeckých 814 na pravou míru!!!814 007 na zkoušách v Tanvaldu opravdu moc neuspěla(člověk s logickým myšlením to pochopí,což nepovažuji některé pracovníky na 012)prostě nestíhal kompresor dodávat vzduch do pískovače(pískovala napřetržitě)brzd ,dveří atd.Toto vozidlo prostě není vhodné na nejstrmější trat vČR,lidi pochopte to!!!Navíc se tam vyskytla porucha s LVZ a byla okamžitě ztažena do HK!Včera byla z Jičína dotažena i 814 006 z důvodu nefunkčního topení,prostě nenaskočilo,ve vozech pouhých 5 stupnů,teplota se na Hradecku blížila k 0.007 byla včera opravena proto dnes jezdí,006 bude čekat na servis z Parsu!Žádám lidi aby o jakýkoliv řadách lokomotiv informovali jen ověřené a potvrzené info a nepoškozovali jména DKV,PJ a PS!Jinak na novinkách.cz dnes píší že i Budějovické 814 se nemohli rozjet a nabrali až hodinová zpoždění ,to jen pro kritiky Hradeckých 814,ono to jezdí s problémy po celé ČR obvzlášt jsem zvědav na Pardubizké 814 jak si povedou na Hanušovice a Hlinsko,aspon si 742 zajezdí pokud nebudou mít už na sobě logo ČD-Cargo!!!
Cimolitik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 11:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... Obdobné problémy měl například ve čtvrtek rychlík ze Salcburku do Prahy, který musel výrazně zpomalit kousek za Českými Budějovicemi. Upozornil na to, že tři páry vlaků Regionova stejným úsekem dopoledne projely bez potíží.

Opravdu důvěryhodné informace

Celý článek
http://www.zon.cz - lepší točenou jste nepili!
BDlm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.130.253
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 13:02:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sou to sračky,už jejich hnací náprava vypovídá o všem.Lepší by byla u středu.
WLABtax
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.19.121.91
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 16:49:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ježiši to je zase jednou kec
Jinak pardubické 814 si jen tak zatím nepovedou a na Hanušovice už vubec ne, ale i tak to bude stát za to. Ale pojedou ve dvojici tak se uvidí. To zase bude náhrad 731+hafo Taxů:-) Ale rád bych se spletl. Uvidíme. Možná že to Pars ještě vychytá:-) Když už dal na dveře kliku

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace