K-report
 

Archiv do 07.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Staré archivy » Archiv do 07.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martyni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:28:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a co je na vozech Bee špatného??? Němci k nám na Kopernikovi taky neposílaj svoje best of ale jen obyčejné kupátka. Myslím, že na noční expres nejsou nějak podprůměrné, maximálně nesklápění sedaček je možná nevýhoda. Osobně přes noc na sedačce preferuji raději Bmee.
Na západ posíláme ty nejlepší vozy a třeba naše Ampz a Bmz na EC si tam nemůžou vynachválit, poněvadž šlapou (klima,technika,atd.) narozdíl od německých nebo maďarských vozů jak hodinky v zimě i v létě.
Když byste vozil Praha-Dresden 8 krát týdně, tak byste o nějaké "vizitce" mluvil jinak nebo raději vůbec...
Neral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 01:25:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glex: ad Viamont - Tak to jsem si myslel. I když je zajímavé, že v tom Konečném návrhu nebyla ani zmínka o tom, že by měl Viamont jezdit do Polska a vypadalo to, že budou normálně jezdit jenom do Královce.
No zajímalo by mě, jestli se na tom něco změní - jestli se Viamont bude snažit dál, nebo na tu snahu rezignuje, a jestli se Poláci nechají obměkčit (BTW v čem vlastně oni vidí problém?) Ale už proto, že se ta trať začala opravovat, jak tu už někdo zmínil, tak doufám, že to nějaký výsledek mít bude. Turistickému ruchu v regionu by to výrazně prospělo. V tom Polsku je kousek za hranicí spousta turisticky lákavých míst, o kterých lidi u nás většinou nemají ani potuchy - asi i právě proto, že spojení přes hranice v Královci bylo donedávna nulové; teprv někdy před rokem tam byly zavedeny první přeshraniční autobusové linky Trutnov - Kamienna Góra. A obnova železního spojení by určitě prospěla ještě víc.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 16:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martyni:
Nic mi na Bee nevadí, ale já jen, že ani těch tam moc není..Takže celá souprava za moc nestojí. Netvrdím, že Kopernikus je nějakej zázrak, ale tohle teda opravdu nic moc..Kdyby tam dali Beery z Vltavy, udělali by podle mě líp..
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1990
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák:
Beery? A líp? Cože?????!!!

(Nejlépe v "nepříplatkové" variantě bez záclonek a košů, že ...)
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chcete říct, že B nebo Bc je lepší než Beer ??? Jestli se Vám ale líbí, můžem tam klidně hodit páteční kopřiváky (viz páteční Rky). Bylo by to lepší?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1993
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák:
Já měl ten dojem, že na tom maj jezdit vozy Bee, ne B...
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Martyni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 19:07:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák:
Asi koukáme na jiný vlak, pač já vidim za hranice putovat soupravu 3*nové lůžko, 2*české lehátko, 2*německé lehátko, 2*Bee a 1*německé Bpm.
Nechápu spojení "ani těch Bee tam moc není". Ať se koukám jak se koukám tak tam vidím JENOM Bee.
Nevím v jakém státě žijete ale jestli zrovna tahle souprava nestojí za nic, tak pak nevim jestli máte představu jak vypadají naše jiné noční vlaky. Maximálně ty dvě Bc nejsou to nelepší ale možná tam budou jezdit německé, uvidíme. Jestli z Děčíně do Prahy připojí nějaké B je uplně šumák, tam můžeme klidně vozit uhlí, když to bude potřeba.
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 19:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kvalitou vozů (Beer ZSSK) by se na EN hodil i na 377 / 376 GG Blava - Dresden a zpět:-) Že teda ale EN bude stavět i Lovosice a Roudnice a přitom projede Kralupy bych fakt nečekal
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 20:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mně opravdu zajímalo, jak jste přišli na to jaké vozy budou na EN 352/353 jezdit
standart není to co standard
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3354
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 20:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně mám raději Beer (ČD) než Bee (ČD).
ICQ: 202 888 377
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 21:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Standart: Asi tak, že se člověk podívá do VOD
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2915
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:11:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedním ze současných hlavních projektů je provozování pravidelného dálkového spoje v režimu RTexpress mezi Prahou a Ostravou, kde každý den od 10.prosince 2006 vyjíždí pět párů expresních spojů.

(viz. www.railtrans.info; zvýraznění bkp)

???
"Já vítám déšť, haleluja, já vítám déšť,..."
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už to dávám k opravě.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2384
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 16:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petře, po kliknutí na položku RTexpress se mi otevřela stránka http://www.rtexpress.cz/ a na ní sdělení, že "Tato doména je zaregistrována prostřednictvím doménového portálu ACTIVE 24." a nějaké další blablabla. S tím by se taky mohlo něco udělat (pokud snad není závada na mém přijímači).
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 18:15:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad EN:
Neměl bych tolik námitek, pokud by se jednalo o R a ne kategorii EN - ta by měla být přece jen trošku ,,na úrovni ne?". Prostě u 353 mi vadí ty dvě B a dvě Bc, u 352 jen 2xBc. Vozy Wlabmee jsou naprosto dostačující co se kvality týče.
Martyni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 19:05:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prostě u 353 mi vadí ty dvě B a dvě Bc

Ty dvě B jsou vnitro Děčín-Praha a tudíž je to nepodstatné a najdete je jen v našem řazení a cestující který nebude v děčíně běhat kolem soupravy ani nepozná že se něco připřahovalo. Stejně tak si můžou němci připráhnout za hranicema své vozy a vozit je na vnitro. Nám je to taky uplně jedno.

ps. Jel jste někdy třeba EN v italském lehátku? Já ano a výsledek: zlaté české Bc

(Příspěvek byl editován uživatelem Martyni.)
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 19:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martyni:
Dobře, přesvědčil jste mě a myslím to vážně!
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 22:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já na Keplerovi žádné Bc nevidím, vidím jen Bvcmz, Bcmbz a BDcm.
Neříkám, že mě se to zrovna líbí, ale ohledně naši 2xB bych vyzdvihnul EN Budapest-Venezia. Celá souprava MÁV, vnitro skupina (polovina vlaku) obyčejné A a B. Skupina do Itálie 2xBpmz+WLABmz+Bc(obyčejné z roku 78´, http://www.freeweb.hu/vasutikocsi/ndky/59-41Bc.jpg).
Java
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 22:41:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jaká jsou pravidla pro EN? Já vím jen o tom, že mezi 0:00 (+/-) a 5:00 (+/-) by neměl vlak zastavovat pro nástup/výstup.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 00:25:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo by si tu poslední (tiskovou) verzi chtěl stáhnout sakumprásk se vším všudy, tak může zde:

http://danone39.mr2008.org/ngvd/tiskver0607.pdf


(Pozor! Soubor má 31.5MB!)
ICQ 311-297-744
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 13:48:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový cestovný poriadok ŽSR 2006/2007
Zrušení jednoho páru vlaků ČR-SR chtěly ZSSK, protože preferovali další přímý vlak Blava-Ke, který nově pojede.
To samé Vihorlat, ČD navrhovali, aby jezdil 1,5,6,7, ale pro nezájem ZSSK bude jezdit cca 24x do roka.
EC přes Lideč chtěli také ZSSK, protože se tím zkrátí cestovní doba o cca 1h, ale v žádném případě to nemají na svědomí "koridorové" výluky u nás. Páč stejně žádné nebudou.
ČD chtěli protáhnout 127 v trase 1843, až do Zvolena a zpět 1844 (posunutý) by šel na 126 - ZSSK nechtěli.
ÖBB navrhovali protáhnout EC 32/33 do/z Blavy, ale ZSSK nechtěli.
Původně měl Galileo jet až do Pešti, ale ZSSK chtěli trasu přes Štúrovo, MÁV zase Rajku, takže se nakonec dohodlo, že budou přímé vozy na Báthorym.

Na druhou stranu ZSSK chtěli Cassovi vést jako EN, což nechtěli ČD (stejně, jako ČD nepřistoupili na návrh PKP, ÖBB a DB na vedení Chopina a Keplera jako EN)

Odkaz www.vlaky.net
Toto napsal do diskuze o slovenském cestovnom poriadku 2006/2007 uživatel ERdC.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
anionaniona
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.0.48
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 14:15:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jestlipak víte co bude tahat RT EXPRES než schválej 189DB? Jen napovím, že byly vyrobeny v licenci jedné alpské země
Havo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 16:23:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Java: podle slovníku cizívh slov je euronigt: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/euronight
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 18:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

anionaniona
To tady koluje už dávno, nemusíte s tím tak dělat.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3487
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 19:19:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

anionaniona: no - z pohledu substrátu (a o ten jde myslím především) je celkem jedno, co ty vagóny potáhne. Důležitější kritéria budou rozhodně kvalita nabízených služeb, pohodlí, dochvilnost a další "detaily"...
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 19:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: Kepler je v našem JŘ uveden jako EN.

Galileo do Pešti by byl rozhodně lepší. Jenže ZSSK potřebovali něco na evropské urovni s čím by se mohli chlubit. Ano totiž chlubit se tranzitujícím vlakem by už moc dobře nešlo.
Galileo také mohl být klidně EN, ale zde by byl nejspíše problém v zastavení v ČT, SY, Letovicích a Blansku. To samé je zřejmě problém u Cassovie.

Jasně Chopin je zralej na EN a nechápu že tak dosud učiněno nebylo.
xyz115
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.89.114
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 21:06:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hoši, hoši, kam na ty bláboly o přáních a skutcích železnic při projednávání noční dopravy přes ČR chodíte?
Je pravda, že uživatel ERdC má poměrně dobré info (tak cca 50 % jeho info je pravda, buď na jednáních seděl a něco si zapamatoval nebo má dobrou špionážní techniku, v tomto čase a prostoru by to nebylo nic neobvyklého).
Dovést 377/376 do/z Pešti přes Štúrovo by byl úspěch, který se dá snad přirovnat jedině stavu jako kdyby u nás nyní vznikla stabilní vláda. Jelikož dopravní politika SR posílá železniční dopravu ke dnu a je přípustné pouze redukovat, ne rozvíjet, je to přání hodné příjemného snu. Při trase přes Rajku jaksi překáží 336/337.
EN 352/353, vlak, o němž se dá říci, že bude lepší, než asi všichni čekali. Když se porovná stav dnešní a budoucí, to je jako vyměnit Škoda 120 za Octavii - nová lůžka ČD, modernizovaná lehátka DB, místo Bmee bude Bee (Bmz snad nikdo nečekal), standard vozů CNL - souprava nad průměrem běžné noční dopravy v západní Evropě.
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 22:32:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xyz115: A co jsem asi před chvílí napsal?
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 10:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glex: Proč by měl být u 376/7 problém s EN kvůli zastavení ve Svitavách, když EN 352/3 budě stavět v Roudnici a Lovosicích?
Wałbrzych
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 10:44:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kvůli tomu, v kolik je to hodin (viz výše).
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 11:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Každopádně bude pěkné foto v Olomouci, kde bude starší sestra na RTexpresu a mladší na os. do Prostějova vedle sebe, postaví-li to klasicky k prvnímu a druhému peronu :-)
ICQ -> 21 65 33 068
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 11:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono u mezinárodních vlaků (a nejen u těch nočních) je otázkou,jak moc by měli suplovat vnitrostátní spojení.Opravdu musí "Pannonia" stavět v Čáslavi nebo Tišnově? Opravdu musí EN 352/3 stavět v Lovosicích nebo Roudnici? O "Jadranu" ani nemluvím.Kdo s ním asi tak pojede k moři? Jede přes HB a navíc jako R, čili zastavuje KH, Čáslav, Světlá n.S.,atd. To bude jízdní doba jak řemen...
Java
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 12:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdo financuje EN? To jde jen na vrub ČD? A rychlíky objednává státn, ne? Možná, že to ja alfa a omega...
Martyni
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 12:42:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Čakovičan:
No já bych řekl, že to není ani tak o suplování vnitrostátní soupravy ale spíše o jízdní době, která úzce souvisí s délkou trasy a potažmo velikostí našeho státu. Něco jiného je třeba noční vlak z Mnichova do Říma nebo z Milána na jich Itálie, takže vzdálenost cca 1000 km a něco jiného je 580 km mezi Drážďanami a Bratislavou. EC tuhle trať projede na za necelých 7 hodin a to je jaksi dost málo. Takže otázka zní, komu vadí a pro koho je výhodné, že jede místo 7 hodin 10 hodin??? Podle mého je to výhodné pro všechny strany. Cestující se v celé trase mohou v klidu a dlouho vyspat a těch pár lidí, co třeba chtějí jet v noci z Prahy do Svitav, tak ho využijí.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 16:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrovna u "Keplera" mi vadí (a není to asi jenom vina ČD),že na jedné straně zastavuje Lovosice, Roudnice,ale do Prahy přijíždí v 8.41,zatímco spoj na Vídeň odjíždí v 8.26.Takže ten, kdo chce jet z Drážďan do Brna (Vídně) má jaksi smůlu. Zato ale zajišťuje vnitrostátní spojení Lovosice-Praha...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27220
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 18:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A rychlíky objednává státn, ne?

I mezistátní?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:26:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martyni: Souhlasím s tím, že je to individuální záležitost a každému vyhovuje něco jiného.Takže uvidíme, komu (ne)bude vyhovovat,že R s nynějším odj.ve 21.46 bude odjíždět už kolem 19.hodiny... Ale abych byl spravedlivý.Jestli se bude na Plzeňsku pracovat a budou výluky,tak je přetrasování vlaku opravdu nejlepším řešením.
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Livingproof: Ano přesně tak. V zastavení v noci. EN - kategorie nočních vlaků vyšší kvality mezi půlnocí a 5. hodinou zastavující pouze ve vyznamných velkých stanicích.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak nové traťové tabulky už jsou zveřejněny i přímo na stránkách ČSD.
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27240
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíš Českou Severní Dráhu? :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
ČSD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.67.68.94
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 08:49:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSD je přece Čížkova Soukromá Dráha :-)
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 13:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M. Z.: Upsal jsem se, omlouvám se - ale musím přiznat, že ta dřívější zkratka se mi líbila mnohem víc.
ICQ -> 21 65 33 068
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 19:35:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle IDOSu sudej Manařer v Zábřeze nestaví. Tak jak to je?? Že by to ještě neměli opravený? Nebo to zase zrušili?
Pilek Son
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.204.250.223
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 21:18:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, nevíte někdo, proč v připravovaným JŘ 2006/07 nejsou na trati 292 napsaný Glucholazy? Ono to tam má prej zastavovat...
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 21:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čelakovičan:
Zrovna u "Keplera" mi vadí (a není to asi jenom vina ČD),že na jedné straně zastavuje Lovosice, Roudnice,ale do Prahy přijíždí v 8.41,zatímco spoj na Vídeň odjíždí v 8.26.Takže ten, kdo chce jet z Drážďan do Brna (Vídně) má jaksi smůlu. Zato ale zajišťuje vnitrostátní spojení Lovosice-Praha...
Aha, takže kdyby Lovosice a Roudnici projel, tak by ten přípoj v 8:26 stihl?
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 06:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pilek: Jsou. http://www.cdrail.cz/gvd/2007/k292.pdf
Ondřej_wagner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 09:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení diskutující,
nevíte v kterých železničních stanicích jsou k dispozici knižní jízdní řády? Děkuji.
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 14:49:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pilek Son: když jsem to nádraží viděl, tak pochybuji že by se tam konal výstup a nástup. Resp. nejsem si jist tím vyhlášením, ale jinak proč ne, když už se tam staví

Ondřej_wagner: V prodeji by měli být až od 20.11. ale ve větších stanicích by je již měli mít (UŽST)

Ovšem, musím říct, že to je kniha, která mě s.re od obálky k obálce

Mj. jsem koukal, že se nám nějak vytratil jeden noční vlak na slovensko...(směr košice) a o luxusním spojení s Budapeští nemluvě
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2007
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 15:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Don salieri:
Jaké luxusní spojení do Budapešti máš na mysli?

Abych byl zcela upřímný, něco mě potěšilo, něco ne - jako každý rok. Jen letos bylo toho nepotěšujícího trochu povícero.

Nádražák:
Staví. A jedině dobře. Měli by přesunout zastavování z Třebové do Zábřeha u všech EC/IC.
A je to tady: Příspěvek číslo 2000.
PeM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.180.34.238
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 16:01:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve včerejší Mladé frontě DNES, mutace Střední Morava je článek o znovuotevření železničního přechodu v Glucholazích (zastavování českých osobních vlaků).
Zajímavý je ale především poslední odstavec, kde se píše:
"České a polské dráhy přidají ke stávajícím pravidelným spojům hned několik novinek. Z Opole do Ostružné a zpět bude jezdit vlak denně vždy v období zimních a jarních prázdnin v Polsku (26.1.-12.2. a 28.4.-6.5.) a v létě od 15.června do 15.září. Vlak bude vyjíždět z Opole v 7:50, v Ostružné bude v 11:05. Z Ostružné odjíždí 16:46 a v Opole končí v 19:47 hodin. Další valky budou jezdit mezi Ostružnou a Nysou. Z Nysy vyjíždí v 5:50, v Ostružné bude v 9:40, z Ostružné se vrací v 17:12 a v Nyse končí 20:50."

Neví o tom někod něco bližšího, jako např. jaké soupravy by měly být na tyto vlaky nasazovány, apod. ?
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 17:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Díky za info!Tak to jsem fakt moc rád, protože tohle je po X letech (ne li vlastně poprvé) úplně luxusní a rychlé spojení Zábřeha s Prahou. S Třebou s Vámi naprosto souhlasím. Třeba když jsem se tam dnes díval kolem deváté na pragotronu, během 14 minut 4 vlaky na Prahu (včetně IC/EC) a v Zábřehu jeden vlak za 2 hodiny..Jsem rád, že někdo uvažuje podobně jako já
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3383
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 17:48:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já sem taky pro zastavování většiny IC/EC vlaků v Zábřehu místo Třebové. Ale zrovna Manažera a možná ještě některé EC vlaky (Košičan, Praha) bych nechal projet Zábřehem i Třebovou.

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
ICQ: 202 888 377
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 18:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, v tom s Vámi souhlasím, neříkám, že tam musí stát 100% vlaků, ale nehcat projíždět IC, které staví i v Suchdole a Studénce je pro mě (ale i pro dost lidí co znám) přinejmenším opravdu zvláštní. Košičan, Manažer a klidně i ta Praha by mohly být rychlým spojením východu s Prahou a projet Zábřeh a rozhodně i Třebovou, ale za předpokladu, že bude možné se dostat do Prahy taky něčím aslespoň trochu slušným (tím nemyslím R co stojí už i v Přelouči nebo Lipníku n./Bečvou )
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 18:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska byl pozastaven prodej jízdních řádů. Novejch!!!
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3384
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 18:31:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé je, že se měly prodávat až někdy od 20.11.
Když už se ale prodávaly dřív, tak co je vedlo k zastavení prodeje?
ICQ: 202 888 377
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 18:42:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by to, že se začaly vyzrazovat informace o novém tarifu dříve než ČD vydala oficiální tiskovku?
A zkusil bych se vrátit k diskuzi o EN. Co z toho máte že bude nějaký vlak EN? Já v tom výhody nevidím. Alespoň ne v Česku. Naopak, díky zákazu zastavování mezi půlnocí a pátou v tom vidím v českých poměrech spíš nevýhody. Opravdu bych byl nerad, kdyby nám Chopin, od 9.12. jediné rozumné spojení do Prahy, v Hodoníně nestavěl. Navíc, jak znám ČD, tak určitě zavedou i příplatek na tuhle kategorii vlaků
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: Ne, nestihl by to.Také jsem nepsal, že je to vina jenom ČD. Upravit by se musela celková JD,takže i ta v Německu. Jenom si neumím představit, kdo by jel např. busem do Německa, zastavujícím pomalu v každém větším městě...Když už mají jezdit vlaky na Vídeň v 8.26 a 10.26,tak bych očekával příjezdy vlaků z Německa cca v 8.00 a 10.00hod. Pokud je tedy vůbec zájem o nějakou návaznost.Ono udělat dva noční vlaky s příjezdem v rozmezí pouhých 40-ti minut...
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:29:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Čakovičan: Ty noční vlaky by mě netrápili, pokud nepovezou pár vagónů, tak ať jedou oba. Nakonec i v Roudnici a Lovosicích se možná najde zájemce o cestu na západ.
CO se týče nepřípoje od Německa na EC do Rakouska, tak tady není problém v příjezdech z Německa, ale právě v nepravidelnosti JŘ ve směru na Vídeň (jestli se nemýlím, tak to pojede v 5:01, 8:26, 10:26, 13:35, 17:35). Ty dva dopolední vlaky pojede Pendolino a zřejmě kvůli oběhům a JŘ v Rakousku tak vychází odjezd takto blbě.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
Co porád dokola máte s tím Hodonínem? To by musel být člověk fakt padlý, aby odtud jel do Prahy přes Přerov .
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.6.116
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:52:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si se zájmem prohlídnul větší množství tabulek GVD 2007. Dost mi vyrazila dech tabulka tratě 316. Pamatuju, že v ranní špičce těch vlaků před lety jezdilo víc. Minimálně v ranní špičce vlaky ubyly. Úplně mi vyrazil dech pouze hodinový takt, špička nešpička. Ještě k tomu blbě načasovaný. Takže když někdo pojede z Opavy do školy do Ostravy na 8.hod, tak aby odcházel z domu okolo 6,15. Nebo jel busem. To jsou xakru na kraji i v ČD padlí na hlavu, že nešlo vložit 2-3 posilové vlaky v pracovní dny ráno?

Kde jsou ti soudruzi, kteří brečí kvůli každé zrušené lokálce, co jednou za den zaplní sólo 810 a zbytek dne jezdí poloprádná? To fakt nikomu nevadí tak řídký provoz na čerstvě elektrifikované trati? Já bych sice zrušil osobní dopravu na mnohé lokálce, ale za řídký provoz v silných relacích bych střílel. Bohužel se zdá, že když je hlavní trať mezi velkými městy kvůli řídkému provozu téměř nepoužitelná pro denní dojíždění, tak to nikomu nevadí.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace