K-report
 

Archiv do 06.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 120, 122, 124, a 174 » Staré archivy » Archiv do 06.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 16:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, napojeni ze stanice Jenec chapu a osobne si myslim, ze by bylo nejlepsi, spis me v tomto smeru jde o pripadne "uvolneni" trate (Jenec - ) Hostivice -> Praha pro potreby navozu lidi na letiste + S-Bahn + Kladno. Pak je objizdeni podle me vcelku zbytecne a spis me pak prijde zbytecne napojeni na Rudnou s Hostivic, protoze by stacilo taktez od Jence.
Teoreticky pak se nabizi osobni vozba v rameni Rudna - Jenec (pripoj na Kladno/Prahu) - Stredokluky (vybrane spoje) ...
A u zst. Hostivice udelat terminal pro primestske busy misto na Zlicine ... ale to uz asi prilis provokuji nektere ... ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
hopla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.84.242
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 18:09:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takto,je třeba si říci,proč se vůbec opět zprovozňuje úsek Jeneček-Středokluky,nikoliv kvůli osobní dopravě,ale jako velká podmínka letiště o dvoucestné napojení vzhledem k dodávkám paliva,pokud se má dopravovat po železnici,neboť zásoby vydrží max.asi na tři dny,jeden úsek se stane neprovozní,to už je jedno proč a je velký problém.Stejně ani zde po zprovoznění nebude osobní doprava provozována,no možná někdy v budoucnu.Samozřejmě je velká škoda každé zrušené tratě....Nebýt letiště ,tak by asi trať zanikla celá...
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 18:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to se prece nevylucuje, nebo me muzete napsat v cem jo ?
Ostatne pokud by se tam mela nekdy os doprava nekdy vratit, tak je otazka v jake podobe, osobne si myslim, ze v soucastne "filozofii" asi nee, to same cancour na Rudnou, nebo ten ma taky nejaky vyznam v os. doprave ? Zvlast z Hostivic ?
Nerekl bych, ze neco podobneho, by teto koncepci odporovalo, ci by ciste nakladni provoz byl s timto v rozporu.
A ti moznosti ? Navykladat se toho navyklada a nekteri posluchaci na nektere veci mozna slysi lepe, neb jsou modni.
Ostatne vedle zst. Hostivice vyrostlo cele sidliste rodinnych radovek, jak se Ti lidi budou dostavat do prace, jejich deti na stredni a posleze vysoke skoly ? Nebo ze by Hostivice toto meli taktez ? Nemluve o tom, kterym smerem bude dalsi rozvoj ? Proc jej nevyuzit ke "svym" ziskum ?
Omlouvam, se pokud do svych uvah motam i neJenecek - stredokluky, ale se mnou uz toproste lepsi nebude.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
jan2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.12.128
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 20:07:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes Os 9824 v řazení 812+010, Sp 1897 v řazení 714+011+011+021.
Vališ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.38.51
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 21:14:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem celou cestu na "bangli" a jízda to byla parádní. Takový vlak zde asi dlouho neviděli :-) Kontrolka prokluzu by bohatě nahradila lampičku a bangle měla skvělý zvukový a kouřový efekty doplněné o úplněk takže noční jízda parádní.
Bohužel než jsem ještě prohodil pár slov s fírou od Viamontu a sjel dolu na perón, tak byla rosnička již odpojena, ale i tak je trochu vidět na konci.
Dnes jsem si prošel taky část trati od trianglu až za Jeneč k mostu. Na trati bylo pár makáčů a bagr. Úsek od odbočky k první výhybce je celkem opravený, ale dál kromě vykáceného porostu nic.
Docela jsem čuměl kolik lítalo ledatel snad každou minutu něco
 
 \
Vališ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.38.51
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 21:22:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a zde něco z trati...
 
 
 
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1595
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 22:37:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to jsem zvědav, co na to zrušení trianglu řekne quenya se svými navrhovanými vlaky z Nučic na sever. Úvrať v Hostivich je v každěm případě nemine.

Foto z Rudné pěkné - další takové nasazení rosni se nechystá?
quenya
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.19
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 23:17:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Trainspot - quenya by byla ráda, kdyby se zprovoznil triangl, ale v uvolněných penězích na obnovu tratě do Středokluk na to není ani halíř. Takže tentokrát nic. Rychlost 50 km/h vymyslel projektant, nejspíš kvůli šetření na investicích.

Tady jde ještě o jednu věc - my totiž musíme vymyslet na tu trať nějaký pravidla a to hned od začátku, protože největší neštěstí by bylo, kdybychom měli omláceno o hlavu, že je opravená trať, bezva, a kde jsou teda ty vlaky, že... Problém je v tom, že vlastně všem v provozu vyhovuje, že cokoliv jezdí jen z Kralup. Obchodníkům na dráze a letišti ani trochu.Takže proto ten tlak na sušenky doplněný Zličínem jako NEx rameno z Libně a šutr z Mořiny, byť furt úvratí v Hostivicích. Odbočím - můj sen je jezdit opět z Nučic bez úvratí, ale to je zatím sci-fi. Palivo je bohužel vysoce pravidelně nepravidelný, byť je ho hafo...ostatní aktivity se teprve rozjíždějí, včetně obrovského , a pozor, nově rozhodnuto Skanskou, zavlečkovaného logistického areálu v Jenči. Takže - tlačím na bardotkový rameno Kralupy - Podlešín - Hostivice - Smíchov a zpět, považuju to za chytrý do budoucna, byť na mne všichni koukají s pochybným úsměvem. Prioritou obnovy tratě Hostivice - Středokluky č.1 je obsluha Letiště Praha z obou směrů. Vše další je navíc.
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 14:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvažoval jsem o náfotu hlíny ČD a vono prdlajs.
Hlína operativně spěchala na Libeň přes Dejvice
Jó to vědět

OKD jedou nahoru.
SIEMENS, vložené už na Smíchově.
PeS
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 14:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom případě doufám, že si na Ořechovce pořádně "užili".
...hele, polib si dědu...
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 15:07:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: Jelo to dolů, takže rachot asi žádnej.

Navíc případné stížnosti půjdou k tíži železnice. Pro lidi to nebude popud k usnadnění modernizace, ale popud k co nejrychlejšímu zrušení tratě.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 15:43:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka je, jak se jim to podá. Předpokládám však, že zástupci Prahy 6 asi tak, že:"a tohle vám tady bude jezdit každých 10 minut a bude to jezdit 120", což je samozřejmě blbost, ale s takovými se tam člověk setká běžně.
...hele, polib si dědu...
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:03:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si prosel sve fotky s roku 2003 (o vikendu budou na webu) a uz asi tusim, co znamena "zrusen" triangl, teda predpokladam, ze to nebude znamenat fizickou likvidaci, ale proste neobnoveni navestidel kryjici "stihlou" vyhybku do zatacky prvni od Jence, ale bude pouze obnoveno navestidlo pred vlastni odb. Jenecek + instalace pravd. nepromenne predvesti. By me na to konto zajimalo, zda by mohla byt i nepromenne kryci navestidlo + rucni privolavaci navest, to by taky usetrilo penize, ne ? ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Švl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 08:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Provoz přes most na trianglu Jeneček asi hned tak nebude, ještě to nejsou ani dva roky, co se zrušilo St.1 odbočky Jeneček (u hřbitova na Karlovarské). Ovládání přejezdu se zavedlo dolů k výpravčímu, návěstidlo i předvěst od Rudné se posunuly (na místě návěstidla před přejezdem je předvěst a návěstidlo je až dole u výhybky na 120). A ve směru od Rudné na most je kolej zajištěna výkolejkou, od které má klíč výpravčí dole.
Určitě to stálo dost peněz a pro umožnění normálního provozu by to znamenalo vše vrátit zpět...
Jinak se divím, že je ten most vůbec ještě sjízdný, když jsem přes něj šel, bál jsem se, že to se mnou celý spadne dolů na 120, a to jsem přece jen o něco lehčí než dvě banglády a 12 vozů s hlínou
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1596
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 09:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je fakt, že snad jediným argumentem pro zprovoznění větve od Rudné do Středokluk, který mě napadá, je právě pro vlaky z/do Nučic. Návoz štěrkopísku pro betonárky a obalovny v Rudné a Řeporyjích je už historií mnoho let.
Giba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.22
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 22:34:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel autem "teměř" souběžnou silnicí od Středokluk do Dobrovíze, v cele delce chybí koleje a je perfektně prořezáno.
Štěrk se tváří ještě jako původní.
Koleje jsou akorát v přejezdu u zastávky Dobrovíz a na každou stranu cca 1m.
Koleje u zstávky Jeneček taky nevypadají že by po nich něco projelo v poslední době, asi se sem z triaglu ještě nedostali. To samé zadní vlečková kolej do areálu Hodelmayer (překladiště aut).
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 22:14:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Netušíte, kam dnes směřovala tato souprava:
http://kde.tramfoto.com/tajne/742.404+854.009.jpg
742.404+854.009
Fotil jsem jí cca v 10:30 na Smíchově severu a dál jela směr Zličín-Hostivice-..?

Jinak dále na Semáči dvojčátko 740 OKD na hlíně asi v 11:20 Žvahovem dolů, pak na 25900 - 810.029 a hned za ním 434.2186. Jen to počasí...
705.905 - to je holka zelená...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 19:51:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemá někdo info o stavu březenský přeložky??
Jeneč
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.111.205
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 20:29:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zbývá prý prorazit posledních 10 metrů. V dubnu se údajně bude jezdit. :-))) Od 23.10 do ? 9.11.? bude Březno - výhybna Spořice nepřetržitá výluka. Důvodem prý oprava mostu, zatěžkávací zkoušky a budování přeložky. ( že by vkládali výhybku?
Hytlák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.122.226
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 21:38:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, od 23.10 je 18-denní nepřetržitá výluka pro opravu mostu přes potok Hutná a po opravě vložení odbočné výhybky směrem k tunelu a zároveň zatěžkávací zkouška estakády na nově budované přeložce. Čím to zatíží - fakt nevím.
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 23:45:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se třeba použijou nejaký těžítka z Lužný))))
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1619
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 08:37:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

https://www.k-report.net/clanek-Z138.htm
Kubajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 22:51:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes odpoledne v Chomutově na hlavním souprava tažená brejlovcem Šauer a souprava vozů Chládek a Tintěra. Že by se už začínalo na přeložce teď?
Litovice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.9.1
Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 17:35:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolejová pole z úseku od zast. Jeneč po výhybku č.7 u Jenečku jsou složená v Litovicích.

Mezitím také proběhlo vyčištění a podbití úseku od Litovic směrem k Rudné.
Marťa z Rak.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.59.130
Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 22:58:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubajs : tak ta souprava se Šauerovým "Brejlounem" a s modrými vozy (zvlášť) Chládek a Tintěra,dnes stála v Chebské ŽST.Ale daleko...
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 23:23:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuten čtvrtek
 
15:23
 
15:49
Při vytváření těchto stránek nebylo ublíženo žádnému zvířeti!
Václavs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 15:41:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejela dneska náhodou další jednotka z SKV směr Beroun? Jsem dnes viděl v 14:43 odjíždět ze Smíchova jakousi patrovou jednotku, ale viděl jsem ji příliž krátce a z dálky.
Kdysi zde jezdilo 10 párů nákladních vlaků, dnes ...
ICQ 197105314
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1636
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 08:57:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jela jednotka 01 - tedy první v SKV zkompletovaná a poté zkoušená na okruhu. Po návratu do Zličína na ní byla prováděna celková oprava, vč. výměny částí skříně.
chytrak vseznaly
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.237.142.21
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 17:25:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte zda opravdu sloužil v Hostivicích-Litovicích v uplynulých dnech výpravčí po dobu stahování kolejových polí z trati na Středokluky?
Jeneč
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.111.205
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 12:17:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, výpravčí tam byl od pondělí do středy na denní směny zhruba od 9 do 18, pak se přesunul na Odb. Jeneček, kde vystřídal výpravčího a byl tam až do 22 hod kvuli stahování lok ze Středoklucké. Teprve od 22 hodiny nastoupil na odb, Signalista - hláskař jako každou noční.
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 12:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeneč: omlouvám se za možná blbý dotaz, ale jak vlastně funguje takový výpravčí, který nemá k dispozici ni vjezdová, ni odjezdová návěstidla?

Tedy, když třeba přijme vlak z Rudné, tak je strojvedoucí vybaven nějakým rozkazem, že musí zastavit v km a vyčkat na nějakou návěst danou přímo výpravčím?

Nebo jen hlásil do Rudné a na odbočku uvolnění traťové koleje a možnost normálního provozu?
chytrak vseznaly
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.237.142.11
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 15:24:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jeste bych k predchozimu dotazu pridal dalsi dva.
Kde byl pan vypravci v Hostivicich-Litovicich usazen, prosim? Je to tam takove vybydlene...

Jak bylo obsluhovano stanoviste zvane "u hrbitova"?
Jeneč
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.111.205
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 15:30:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpravčí nepříjímal vlaky, jen se zúčastnil nabídky mezi výpravčím odbočky a Rudné a ohlašoval volnost koleje v Litovicích. Byl zodpovědný za to, že traťová kolej je volná, posun uzamčen na vedlejší koleji a vyhybky správně uzamčeny do tratě. Ze středoklucké sjížděli jako jezdí hlína. Nahoře u hřbitova je uzamčen v zámku klíč, který dálkově uvolní výpravčí z odbočky. Odemkne se výhybka a když se zas uzamkne, musí se klíč vrátit zpět do zámku a výpravčí ho zas elektricky uzamkne. Pak dojeli do Litovic a výpravčí v Litovicích oznámil, kdy se uklidili na vedlejší kolej, aby mohly jezdit další vlaky. V Litovicích je dole zamčena bývalá dopr. kancelář. Ještě asi před 10 ti lety se odtamtud obsluhovaly krycí návěstidla, ale pak byly odstraněny. Perlička: Dali tam výpravčím rychlovarnou konvici a vařič. Bohužel ale zapoměli, že je tam už několik let odpojená elektřina!!!! :-))))
GIBA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.20.112.50
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 20:54:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes u zastávky jeneček byly koleje jen v přejezdu a na každou stranu koleje chybely.
Zajímavé je že v sobotu v poledne byly na každé straně cca 200m od přejezdu dva bagry a pracovalo se.
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.18.94
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 13:22:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ve Středoklukách směr Jeneč jsem viděl nějaké stroje pokládající (nebo likvidující? - já to v té rychlosti nepoznám) koleje. Žeby začala obnova trati? Napoví někdo?
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 13:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blik, pane babilone! Jste se asi právě probudil. Obnova trati odb. Jeneček - Středokluky je již delší dobu v plném proudu!!!!!!
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1666
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 14:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem o tom už četl:

https://www.k-report.net/clanek-Z138.htm
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 20:50:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram: Probudil jsem se už ráno, ale holt nesleduji všechny žel. servery každý den... Když jsem tamtudy koncem září na kole projížděl, tak se tam nedělo vůbec nic.
Trainspot: Díky, příjemnější a hodnotnější odpověď.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 06:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

babilone, já to nemyslel nijak zle, jen mne přišlo divné, že takováto obnovovací akce unikla tvé pozornosti. Pokud jsem se tě tímto rýpnutím nějak dotkl, tak se omlouvám.
Já jsem se byl v Jenči podívat v úterý a mohu říci, že chtějí li za měsíc po trati jezdit, tak mají co dělat. U mostu přes budocí R6 nejsou dosypané opěry, není odstraněn všechen starý štěrk z trati a jediné, co je jakžtakž opraveno je spojovací kolej od odbočky Jeneček k výhybce, ze které jezdí na most přes trať 120. Samotná výhybka je taktéž opravena ( vyměněny pražce ). Docela jsem se bál, aby nějakého šetřílka ji nenapadlo odstranit. Pak už by byla možnost obnovy přímého spojení Středokluky - Rudná naprosto pohasla.
Redheat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor, pozor! Šotohlášení - ke Kralupům se blíží rajky z Reichu a z druhé strany míří do Hostivic(e) štěrk - ten je ale ještě dost daleko.
J_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 1-2004


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 23:16:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož tadyk to je:

 

 

 

 
J_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 1-2004


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 23:41:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, a jinak padlo návěstidlo od výhybky k odbočce Jeneček i to opačné. Návěstidla od Středokluk i od Rudné (před výhybkou) stojí (to druhé je i trochu vidět na fotce).

Od Středokluk začali pokládat koleje (včera toho mohlo být odhadem tak 200m). Silnice Jeneč-Dobrovíz uzavřena (kvůli přejezdu u zast. Dobrovíz).

Dále bych měl jeden dotaz. Co se to teď v posledních dnech děje s vápencema? Tradiční "zimní" model - 1.díl ráno/dopoledne přes Kralupy a 2.+3.díl odpoledne přes Lužnou bývá dost často narušován. Někdy to najede ráno do Kladna a večer pokračuje na Lužnou, a mezi tím odpoledne projede další kus na Kralupy, ale třeba dneska se jelo 2x odpoledne z Hostivic na Kladno (ve 14:50 2x755 a za chvilku potom 751.232).

(Příspěvek byl editován uživatelem j_d.)
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 891
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 04:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou hodně dobrý fotečky.........!!

Až se zprovozní tento usek z Jenče,budou jezdit ještě cisterny s palivem přes Středokluky ??
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 10:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_d: 751 232 jela s vápenci z Kladna do Kralup před 16.00 (1,.díl), 2*755 v obvyklý čas po 18.00,tento vlak byl ale kratší, jen vozy Faccs, 3.díl vůbec nejel.
Tsweb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 11:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Špatná zpráva - oblíbené šoto foto místo je ohroženo...

viz Lidové noviny

Výhled na viadukt je ohrožen
Pár kroků před vchodem do přírodní rezervace Prokopské údolí v Praze 5 a několik metrů od unikátního historického viaduktu Pražského Semmeringu má vyrůst bytový dům, který svou výškou dosáhne téměř do úrovně oblouků a částečně na něj zakryje výhled.
více na:
odkaz

Vznikla petice obyvatel P5 - Hlubočepy proti výstavbě, pokusím se sem přidat kontakt nebo odkaz.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27174
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 11:43:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude mít zase jednou Káem radost
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Jeneč
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.111.205
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 15:22:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vápence teď jezdí kvůli výluce Březno - Spořice dělený. Kadaň jede přes Kralupy a Březno normálně přes Lužnou.
Včera vylezla depeše: Po trase Děčín-ústí západ-Ústí Střekov-Mělník-Nymburk-Poříčany-Libeň-Kralupy-Kladno-Jeneč pojede 500 m dlouhy vlak s kamionama nalozenyma autama. Dnes v 8 rano ještě na hranicích nebyly. Docela jsem zvědavý jak ty kamiony budou v Jenči sundavat.
J_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 15:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeneč: díky za info k vápencům, já hlava děravá jsem si neuvědomil tu výluku...
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 19:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeneč: Ta šílená oklika je tam, že to neprojde nelahozeveskými tunely?
Jeneč
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.111.205
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 20:29:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii: To nevím. Kdyby tunely, tak proč by to nejelo ze Všetat rovnou na Kralupy? Fakt nevím. Zeptejte se na URMIZu.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 21:43:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je fakt trapná oklika, to by mohlo přece jezdit jako prázdnej OKDD do Světce normálně přes Neratovice a Úžice. Ale nechápu jednu věc, proč to jede z Děčína???? je tím myslenej ten vápenec jo??
Jeneč
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.111.205
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 22:15:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta trasa z Děčína se vztahuje na KAMIONY PLNE AUT NALOZENE NA VAGONECH.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 22:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo aha ta to jo, díky. a můžete sem dát někdo info třeba až se to bude blížit ke Kralupům??
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 16:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doteď v systému nic není - nejsou tam nějaké další indicie ? Pokud by šlo skutečně o celé kamiony a ne jen návěsy, tak to nemá jiné řešení než RoLa a ta má spousty omezujících opatření (jízdy do odbočky sníženou rychlostí, v nějakých stanicích byly myslím třeba i vyjmenované koleje, na které se nesmělo a pod.). Netuším, jaký by takový experiment měl smysl, ekonomicky to je šílené , náročné by to bylo i provozně - viz ta uvedená opatření - auta by byla jistě z přístavu, takž by tomuselo projet půl Německa.
quenya
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.16
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:43:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jnd : Cisterny s palivem budou jezdit vždycky přes Středokluky :-)), to jste asi myslel přes Podlešín, že ? Tak budou, v Česku totiž není dostatečná výroba JET A-1 a tak kerosin , jedoucí přes Českou Kubici a v budoucnu i přes Cheb, bude jezdit ze Smíchova Semmeringem, ostatní z Kralup, Děčínem a z Lichkova přes Podlešín. Kromě toho bude novou tratí jezdit 3. vlak vápence z Mořiny a pravděpodobně od další změny JŘ i tatranky jako křídlo z Libně.
jeneč
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.111.205
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:47:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na čem jezdí návěsy do Lovosic? To nejsou přece roly. Rychlost to má normální a do odbočky 20Km/h. Zatím na hranicích nejsou.
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 23:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako že bude traqsovaný přes Slaný a Louny nebo pojede úvratí v Podlešíně přes Kralupy? Pokud ano tak to by znamenalo že sestava by se asi dělala v Rudné místo v Hostivicích. Co by získali kdyby ty vlaky tahali přes Hostivice, podlešín a kralupy?
Vše jde dokázat , stačí najít cestu.
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 08:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však proto jsem psal : Pokud by šlo skutečně o celé kamiony , v tom je přece ten elementární rozdíl, když se veze jen návěs, tak - laicky řečeno- se jeho pojezd schová do kapsy, která je mimo pojezd vozu, kdežto u RoLa musíte mít extrémně nízko ložnou plochu v celé délce, proto "malá kola", proto neobvyklá technická řešení a omezující provozní opatření, proto taky vyšší provozní náklady a proto je z ekonomického hlediska velmi náročné udržet linku RoLa v provozu - resp nemožné, pokud není doprovázena nějakou úlevou omezujících opatření pro zákazníky - proto linky jiné než pro zákazníky ze zemí mimi EU nebo překračující švýcarsko s extrémně vysokým mýtem neexistují (pokud nejsou jinak silně dotovány). Takováhle linka tedy musí být nějaký podivný experiment, zkouška pro případ nějaké nenadálé či jinak nouzové situace, jinakto nechápu. Ale to už tady trochu odbíhám od tématu a zbytečně rozvádím naprosto základní věci. Ale těch 20d o odbočky by asi fakt odpovídalo..
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 08:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na čem jezdí návěsy do Lovosic? To nejsou přece roly.

A jak ty návěsy v Jenči vyloží? A zvedatelný návěs na přepravu jsem koneckanců ještě neviděl.
Podle mě je to celý nějaký divný. Jsem zvědav, co z toho nakonec vyleze.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1671
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 09:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No podle mě to musí být nějaké ukliknutí v té depeši. Já si tak maximálně dokážu představit nějaká auta (dodávky) pro Hödlmayera z tohoto směru. I tak by to byl výkon hodný obdivu - dnes tam dojede jen pár v vg s auty z Koperu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace