K-report
 

Archiv do 14.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě pod Beskydy » Archiv do 14.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2542
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 12:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: Na konci příštího roku.
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2545
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 14:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se tak ještě dívám na ty fotky, napadá mě ještě jeden dotaz: jaký tam, zejm. u Kunčiček, jsou sklony?
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 15:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Sp 1642/1642/ R 1444 v úseku VM-Koj-VM-Koj je dnes 750.079-6.

Nevíte někdo,jak to dopadne z výlukou mezi VM a Hostašovicemi??Bude stavební firma pořádně sankcionována??Takový krátký úsek a tak dlouhá výluka.A ta cena autobusů....
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 12:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bkp: Možná je to neuvědomělý dotaz, ale co může trvat na 8 kilometrovém úseku tak dlouho?
Ne, americké základně v Česku!
Questa guerra é cosa nostra.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1046
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 15:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani jsem nečekal takový ohlas...
Bkp - díky za upozornění, tak si přelepte 9 za 8 :-) Naštěstí je tam i EXIF.
Mě osobně by se zastávka Centrum hodila. Přijet na Svinov nebo na hlavní a pak se trckat tramvají do centra, kam v 90% potřebuju, to se mi moc nelíbí. Vlakem dojet až do centra a pak si už dojít kam potřebuju, to bych uvítal. Nedělal někdo náhodou nějaký průzkum, kolik % lidí ze Svinova nebo hlavního pokračuje do centra? Ostrava střed až tak ve středu není, a přesto je tam lidí relativně dost. Zato Kunčičky jsou slabé, ale sdílím Garfieldův názor.
Sklon tratě neznám, ale ten zalamovák před mostem z Kunčiček na Střed je pěkný (třetí fotka od konce). Svršek je koridorový. To mě těší, že když už se taková modernizace dělá, že se udělá pořádně a ne nějakým výziskem.
Dva roky se mi taky na první pohled zdály dlouho, ale ono nejde jen o prosté zadrátování, pokud vím, vyžaduje to i úpravy ZZ na hlavním, a jak je vidět, i rozsah kolejových úprav na středu je velký, většina staničních kolejí se likviduje. Asi je to výsledek množství peněz, rozsahu potřebných úprav a rekonstrukcí a minimalizace dopadu na GVD. Provoz je tam docela hustý (jen osobní doprava ve špičkách po 30 minutách v obou směrech) a dopady na frýdeckou jednokolejku v případě nějakého souběhu výluk v obou úsecích by byly nepříjemné.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.

Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.132.22
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 21:07:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osm kilometrů, ale kdeže... Ta sqvělá firma dělá jen 4 km k přejezdu nad Krhovou.... Ale to je nejdřív horko a utečou jim najatí cikáni. Přece nebudou v horku dělat, pak zase prší a příkopy mají plné vody. Asi nepočítali že v létě je horko a občas sprchne. A pak si ČD dovolí nepřevzít špatně udělaný spodek... Prý to má být hotové do 18. září...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2548
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 21:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls: Jóó, úspěch je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech... Kde jen jsem to už slyšel?

Semolina: Také jsem to nechápal, ale je to tak, jak píše Unipuls.
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Marian Kechlibar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.166.77
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 20:31:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že Ostrava-Centrum se bude silně hodit:
* obyvatelům Slezské Ostravy
* obyvatelům centra města
* obyvatelům sídlišť na Fifejdách
kteří budou mít podstatně pohodlnější spojení na vlak/z vlaku než ze stávajícího nádraží Střed. Střed je totiž od tramvají dost daleko a od trolejbusů téměř šíleně daleko.

Necháme se překvapit, ale myslím, že zastávka bude docela využívaná.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3344
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 09:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marian: dovolil bych si oponovat:
ad1 - Slezská Ostrava je až za řekou (kolem řeky) a z těchto míst je to, co se docházky na vlak týče, už celkem jedno, zda střed nebo Centrum
ad2 - pro obyvatelé ano, ale pro "přespolní" se, až bude stát "NĚCO" místo Karolíny, celé centrum se přesune tam
ad3 - zde bych souhlasil, ale pokud nejedou na Frýdek/Těšín, stejně musí na MHD a na Svinov/hlavní.

Netvrdím, že zastávka využívaná nebude, ale znovu opakuju, kdo pojede do censtra, bude stejně vystupovat na středu, bo bude mít "centrum" přimo u nádraží (resp. se projde tím "novým" na "staré"). A hodně lidí používajících střed zejména pro cestu do/z práce pak míří směr Mariánky, pro ně bude zastávka Centrum celkem zbytečná. Pro docházku na tramvaj to bude zhruba stejně daleko, na trolejbus zase z vlaku takové davy už nechodí - řekl bych...
Zatím bych to viděl tak, že v současné době se lidi nějak rovnoměrně rozpustí mezi střed a centrum (i když co se docházky třeba na Masarykovo nám. týče je ten rozdíl zanedbatelný). Ale jakmile bude stát to "NĚCO" místo Karolíny, budou zase všichni mířící do centra na nákupy atp. vystupovat/nastupovat na středu a ze zestávky Centrum se stane jistými jedinci mířícími zejména na Stodolní počmáraná "hrůza"....

(Příspěvek byl editován uživatelem jena.)
Marian Kechlibar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 15:36:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tou Slezskou Ostravou jsem to myslel zejména díky dobrému přestupu na trolejbusy.

Jestli budou přestupy konstruované inteligentně (tj. pod Českobratrskou zastávka vlaku, z ní přímé schodiště na zastávku trolejbusu/autobusu, která bude na mostě hned nad ní), tak půjde o velmi radikální zlepšení přestupu ve srovnání s OV-Středem.

Zástavba Karoliny je ještě dosti vzdálená...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3351
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 20:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu z jiného soudku - mezi Kunčicemi a středem začalo trhání 2TK, "berou" to od OK, zítra bude jistě vytrháno až do Kunčiček, ne-li dále. Na pracáku "šibuje" velmi pohledný "velký hektor" 721.546.

Odpoledne mimochodnem lehlo zabzař v Lískovci (nebo tak něco-info od fíry), takže vlaky počínaje Os 3125 měly značné sekery. Nejprve pouze ve směru od FM, později (počínaje Os 3150) ovšem i vlaky směr FM, protože v Ov prostě nejsou schopni sehnat nějakou náhradní soupravu (ačkoli vozů a mašin mají plné nádraží).... a tak se hezky "dodržely" oběhy. K velké radosti substrátu...
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 13:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu byl na Mn Hulín-Kroměříž 750.079-6.Do Bystřice se tentokrát nejelo,ale sobotní zátěž byla slušná(do Hin-11 vozů,do Krž-7 vozů).
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 15:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

  Sp 1641 - kdepak?
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 15:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fany:Kroměříž-přejezd ke sladovnám.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 15:58:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak...znalec je znalec...mrkněte i na www.vlaky.net - je tam podobná fotka
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 21:39:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak taky přidám něco z modernizace stanice Ostrava Střed, je to veliké.
Zde kolejové spojky v pustině
 
Tady asi bude velkým problémem zajistit funkčnost výhybek. Tedy hlavně aby se neztratily přestavníky, kryty žlabového pražce, závěry, trafa EOV atd..Navíc používání počítačů náprav Frauscher velký nerozum - to výpravčí na hl.n. ani nepozná, že mu ,,někdo" rozebral výhybku.
 
Tak pilíře báňské vlečky tady přežijí rok 3000 počítám.
 
Taky tohle báječné potrubí tvoří báječnou kulisu, obzvláště když končí tesně za přemostěním trati, neb Karolina již kychtový plyn jistě potřebovat nebude :-)
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 21:45:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
Oblouk má nevídaný poloměr, Pendolino 100 Km/h to jistí. Ovšem stavědlo teď stojí 30 metrů od kolejí :-)Signalista bude muset mít dalekohled.
 
No a tahle výhybka snad přežila dnešní den omylem, doufám že projektant nekonstuoval střední zhlaví pro zajištění intenzívního provozu. Koneckonců nebýt té výhybky na Zárubek a do Vítkovic na Dolní, stačila by zastávka jako v Kunčičkách. Ty spojky za mostem jsou fakt mimo mísu.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 17:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak už bylo uvedeno zde, nebo v jedné z vedlejších diskuzí, že lokomotivy ČD budou zajíždět až na vlečky Vítkovic, resp. Mittal sttel Ostrava, tak dnes kolem 15:00 přejížděla přes tramvajové křížení u ředitelství Vítkovic 751.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 18:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH:
Navíc používání počítačů náprav Frauscher velký nerozum - to výpravčí na hl.n. ani nepozná, že mu ,,někdo" rozebral výhybku.

A jak to dělají u OKDD v Orlové nebo na odbočce Rychvald?
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 18:34:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ta výhybka, která "přežila omylem" je nově vložená...
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 20:24:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S 200:A jak to dělají u OKDD v Orlové
Nijak. V Orlové je elektronické stavědlo Modest s plnou izolací kolejiště. Přesto,místní tisk neustále informuje o rozkrádání upevňovadel na orlovském nádraží v počtech tisíci kusů, policajti pobíhají kolem a OKDD už dosazuje jen některé šrouby a rozponky, protože už je to evidetně nebaví.
A jak to dělají u OKDD na odbočce Rychvald
Tam je použit kamerový systém, které kromě bežné kontroly slouží také ke sledování konce vlaku z trati od Heřmanic. Ovšem tato odbočka je značně mimo ,,atrakční obvod" kovomorek.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 17:18:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo si ještě neprojel trať Kojetín Tovačov nebo Kroměříž-Zborovice má příští týden možnost absolvovat obě dvě tratě a to ještě ve vlaku taženém parní lokomotivou.

Čtvrtek 28. září 2006
Rychlíková horská parní lokomotiva 464.202 "Rosnička" z roku 1956
historické vozy typu Rybák (dřeváky), bufetový vůz
průvodčí v historických uniformách
Zvláštní jízdenky se budou prodávat přímo ve vlaku.

Odjezd z Olomouce je v 8:30,návrat do Olomouce je v 16:55.
Tady píšu jen časy odjezdů z některých stanic,více na plakátech nebo v ČD centrech.(Přerov-9:01,Kojetín-9:23,Tovačov-9:44 - 10:05,Kojetín-10:27,Kroměříž-10:38 - 10:40,Zborovice:11:10 - 11:25,Kroměříž:12:54 - 13:20,Tovačov:13:56 - 15:15,Přerov:16:30)
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 08:07:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Zborovické trati už byla dokončena oprava mostu přes Moravu. Září teď zelenou barvou.
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 00:05:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaké jsou čekací doby v žst. Kojetín a v žst. Hulín? Jakto že může v Kojetíně čekat osobák i klidně 15 minut na přípoj, ale v Hulíně čeká rychlík max. 5 minut (osobák 10 min.) takže vám ujede? V Přerově je čekání 20 minut na přípoj zcela běžné. Proč se tak nečeká v Hulíně??? Vždyť to je taky dopravní uzel ne? Na dotaz odpověděl výpravčí v Hulíně: "Má to zpoždění, no a co?". To je teda přístup! Na trati 300 je KATASTROFÁLNÍ STAV!!! Dnes a denně tam jsou zpoždění kolem 15 minut běžně a "odsereme" to v Kroměříži i v Hulíně!!! Ta trať se měla dávno zdvoukolejnit nebo tam zrušit rychlíky, které tam tvoří většinu zpoždění. Takový večerní rychlík Rožmberk co jede směr Bohumín má pořád sekeru a "odsereme" to až v Hulíně, protože musíme čekat na přípojný vlak z Kojetína, aby se s námi spojil a zase jel do Kroměříže (jak u blbých)! Promiňte mi ty výrazy, ale já už opravdu nemůžu jinak.
ampér
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.74.15
Odesláno Sobota, 30. září 2006 - 08:15:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vše (téměř) o čekacích dobách obecně i konkrétně v Hulíně viz: http://www.freewebtown.com/john_woods/data/doby/cekdobyOva.pdf
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 30. září 2006 - 23:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže Kojetín má 3 minuty. Jak to, že Os 3975 může čekat na zpožděný rychlík 733 i 15 minut???
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 11:42:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavlík: ampér Vám poslal kompletní materiály, doporučuji prostudovat a pak reagovat. 3 minuty není čekací doba, ale doba na přestup. Základní čekací doba 3975 na 733 je 10 minut (protože není uvedena žádná výjimka). S přestupem je to 13 minut - a Vy byste těm lidem kvůli dvěma minutám přes ujel?
Lidi, co jedou rychlíkem za to zpoždění nemůžou a taky by si rádi přestoupili a netrávili zbytek mládí čekáním na další vlak. Kdyby o čekání vlaků rozhodovali cestující, tak by si asi občas museli dát vzájemně přes držku, protože pro každého platí, že přednost má ten vlak, kde sedí on.
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 22:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: Dobře, beru. Ale Os 3975 má v Hulíně přípoj na R 722. Když bude Os 3975 čekat v Kojetíně 13 minut na R 733 tak mi v Hulíně R 722 ujede, poněvadž je to překročení tamní čekací doby! Co má chudák cestující, který jede z Kroměříže do Zlína ve 12:03 dělat? Dobře, jede pak i osobák směr Břeclav, ale na ten zase NENÍ PŘÍPOJ v Otrokovicích směr Zlín v sobotu! Jezdím tak do práce o víkendu a už tak jedu později, protože nemám kvalitní spojení tak jak potřebuju dříve.
Prostě bych chtěl být v práci včas. Toť vše.

(Příspěvek byl editován uživatelem Pavlík.)
LUKÁŠ PETŘÍK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.9.41
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 12:46:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PROČ NEJEZDÍ NA TRATI 303 VÍCE RYCHLÍKŮ ,KTERÉ BY SPOJOVALI VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ A BRNO HL.N
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3399
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 14:33:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by mělo??
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 14:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protoze by to asi Lukas Petrik potreboval...
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 15:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlíky pro trať 303 nikdo neobjednal, tím to bude. To co jezdí jsou defacto školní spoje pro študáky, uživí se i bez objednávky ministerstvem...
JARDA KUŽEL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.9.41
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 13:32:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RYCHLÍKY NA 303 BY SE HODILY NÁHODOU JE TO DOBRÝ NÁPAD ASPON BY BYLO CO FOTIT A JE TO NAVÍC MNOHO KRÁT POHODNĚJŠÍ NEŽ 810 NEMYSLÍTE.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 14:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A, koukam, ze Lukase Petrika za dva dny prejmenovali. Radsi mu to vysvetlim, aby se nesel prejmenovavat znova, aby nam to mohl nenapadne napsat potreti s jinym jmenem.

1) Rychliky jezdi, aby vozily lidi a ne aby je mel kdo fotit.
2) Rychliky musi nekdo objednavat, v tomto pripade ministerstvo. To je neobjednalo, protoze na danem useku neni po rychlicich dostatecna poptavka a tak rychliky nebudou.
3) Pohodlnost neni o tom, jestli ma vlak v hlavicce "R" nebo "Os", ale tim, co na danych vlacich bude razeno. Nekde muzou jezdit na osobacich mnohem lepsi stroje nez na rychlicich. A kdyz to vyvedu do absurdna, muze se stat, ze jednoho krasneho dne ti prijede rychlik razeny z 810 a 010 a mas po legraci.

Staci takhle, Lukasi? Teda Jardo? A uz se prosim te neprejmenovavej... Ale jinak souhlasim s tim, ze svuj napad je treba si pochvalit...

(Příspěvek byl editován uživatelem adams.)
Tridvatri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2031
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 12:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidal jsem na web, něco málo fotek z tratě 323, tak snad nebude vadit menší ,,reklama".
Něco ze současnosti:

Sp 1643 (při výluce u Hostašovic) s 751.151 - Pržno

751.143 Sp 1643 Pržno
odkaz na větší: 751.151

754.040 dík výluce u prvního nástupiště O. Střed pod panoramatem "Ostravských Hradčan"
754.040 + "Ostravské Hradčany"
Velká tady: 754.040

a něco trošičku historičtějšího - již trojnásobně historická fotka
749.042 Frýdek - Místek , foto: Z. Sýkora
Odkaz: 749.042
http://lokomotivy.fbi.cz
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 19:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Adams:
S reakcí vcelku souhlasím až na druhou část bodu 2.
Není tomu tak dávno, kdy například pětivozový Ondráš jezdil ve tři odpoledne z Kroměříže přeplněný a motorová Tanečnice v pět byla ož po dveře vozů 050 zaplněná. Pak ale přišly změny a místo těchto dvou vlaků jezdí motorový Sp, časově někdy mezi a je po atraktivním spojení.
Nicméně i při nižším stavu cestujících než dříve by zájem cestujících byl nesrovnatelně vyšší než u prázdných rychlíků mezi Pardubicemi a Havl. Brodem. Ať mi ministerstvo netvrdí, že tam je vyšší poptávka cetujících než na vlacích po trati 303.
Já vidím problém spíše v tom, že 303 je zaškatulkována jako vedlejší trať a potenciál měst jako Rožnov, Val.Mez., Bystřice, Holešov, Hulín a Kroměříž nikdo nebere na zřetel.
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 21:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono nevýhoda téhle trati je že vlak je zde poměrně pomalý....vemte si jizdní řád a podívejte se...chtělo by to modernizaci tratě a nové jednotky..myslím že něco rychlejšího z Ostravy až někde k valmezu by klidně mohlo jezdit ve dvou hodinovém taktu...jenže když je to jednkolejka tak je to těžší.. Trat 323 je jedna z tratí které podle mě mají největší budoucnost u nás...a jak se tu momentálně jezdí?Samé zpoždění,vlaky rozpadající se, nevhodné pro rychlou výměnu cestujících...
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 22:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Std: Spatne jsem se vyjadril. Uteklo mi dve slovicka, ktere tak pozmenily vyznam.

To je neobjednalo, protoze na danem useku neni po rychlicich dostatecna poptavka a tak rychliky nebudou.

nahradte

To je neobjednalo, protoze USOUDILO, ZE na danem useku neni po rychlicich dostatecna poptavka a tak rychliky nebudou.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 18:53:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Mn 81051/81050(Hulín-Bystřice pod Hostýnem und zpět) by měla být stejně jako už předchozí 3 týdny nasazována 750.079-6.
 
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Vsd_honzig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 19:57:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra v klubu Lennon - Ostrava,Výstaviště,pavilon C - od 17.30 promítání diapozitivů se železniční a MHD tématikou.Dále pak každé druhé pondělí...Pokud máte zájem,klidně přijďte a přineste nějaké své úlovky.Případné dotazy na sympaticky.deviant@seznam.cz
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 20:41:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: Ona by tam ta poptavka urcite byla, ale tech lidi se prece nikdo ptat nebude ze???
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 20:59:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavlik: To je dalsi vec...

Dneska na 323 docela frmol. 842025 zdechla a tak na OS s odjezdem z Kuncic p.O. v 12:01 asi 45 minut zpozdeni a v cele 742. Kolem 15:00 mezi Frenstatem a Kuncicema 742 s naradovymi vozy a Bc. K vecerus e zacaly do oblasti stahovat dalsi pracovni mechanizmy, v Kuncicich podbijecka a SMD 740 se sterkem, ve Frydlu dalsi SUKLy, v Basce smer Frydl dasli SUKL souprava s hektorem v cele.
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 14:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozdrav z 303...
 
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 14:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...jinak souhlasím...na 303 není vlastně co fotit - to ještě v roce 1994 zde naposledy
byly k vidění vozy Bpjo - Ostrava-Kroměříž a zpět...to ale člověk neměl digitál...
Jinak nově chystaný Sp s odj.10:13 z Kojetína-to
asi bude vcelku poloprázdný spoj, kterými vozy
bude tvořen? (obrat kterého vlaku?) díky za info
Std
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 17:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten nový Sp mi připomíná před pár lety podobný Sp Kojetín - Ostrava a zpět. Tehdy jej se slávou zavedli, ale frekvence byla tak pro 810 (ikdyž jezdila 750), čas byl obdobný a stavělo to u každé vrby.
U Sp Kojetín - Rožnov taky nejsem optimista, nějací letní turisti z Brna do Rožnova nebo do Hostýnských Vrchů by se určitě našli, ale ztěží v době někdy před obědem...
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:40:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trasovat Sp Kojetín - Rožnov v čase 10:13 není optimální - jistě je hlavním důvodem OBRAT - nemohl by tam ale obstarat nějaké výkony Kojetín-Vyškov a zpět a následně odjíždět z Kojetína
někdy v odpoledních hodinách? Byl by jistě vytížen, hlavně v úseku KM-Holešov-Bystřice p. Host.
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 21:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, na kterých vlacích jezdí v pracovních dnech brejlovci mezi Ostravou a Frenštátem pod Radhoštěm. Díky předem.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3415
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 21:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rrosťa: tento týden na žádných, bo je mezi FNO a FPR výluka. Ale jinak lze obecně říct, že skoro na všech, co nepokračují dál směr Valmez (vyjma Sp)
Radim_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 22:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fany: kdyby by byl hlavním důvodem obrat soupravy, tak Sp 1649 vůbec nebude a souprava by se navezla na závěsu Os 3907 do Bystřice pod Hostýnem pro Os 3940.
Sp 1649 bude tvořit souprava 842,2Btax a taky si nedělám iluze, že ty přívěsné vozy budou jezdit obsazené.
Trati 303 by určitě v odpoledních hodinách nějaký spěšný vlak slušel, ale protože počet motorových vozů a lokomotiv je konečný, tak jedinou možností je jej vytvořit z nějakého dnešního osobního vlaku projížděním zastávek a k tomu je zapotřebí politická odvaha. Jistým pokusem bude Os 3915.
Brecos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem fotil 750.132 ODOS ve Vratimově se svitky plechu,může mi někdo říci jak často to jezdí?Předpokládám,že to bude tak jednou do týdne.
http://www.mtloko.net
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 23:46:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NEvim jak casto to jezdi, ale vidavam ji tam, co tamam jedu. Bud v Liskovci nebo v Ove-Kuncicich.
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 18:58:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by mě někdo znalý informovat,jak daleko je akce elektrifikace trati Studénka-Mošnov?Děkuji.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2800
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 19:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve fázi zpracovávání přípravné dokumentace.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 19:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Mošnova měla být trať hotová do konce příštího roku...no zřejmě to byl jen nějaký populistický blaf,protože se zatím nic neděje
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2802
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 20:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na konci příštího roku bude nejvýše hotový projekt.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 20:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: taky si myslím
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 20:45:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Hulíně u skladiště byla dnes 742.028.Zřejmě šlo o střídání 750.079,takže 742.028 by měla být zítra na dopoledním Mn 81053/81052 do Bystřice pod Hostýnem.

A k trati 323.Co vše se tam během posledních výluk opravilo,popř.opraví??Předelektrizační úpravy už jdou i na Frýdek??
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3420
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:53:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brecos: no - mé postřehy "hovoří", že se jezdí víceméně denně, cca 1-2 vlaky. Jede-li se 2x denně, pak se většinou do Lískovce zaveze souprava cca 10 vozů, mašina sjede Lv zpět a bere drouhou soupravu. Poté čeká v Lískovci na vyložení a spojené soupravy (cca 20 vozů) veze zpět do Kunčic. Ale leckdy se jede jen jednou (10 vozů tam a zpět), někdy se nejede třeba i několik dní vůbec.
Časové polohy je těžko doporučit, někdy dopoledne, někdy odpoledne, chce to trochu štěstí....
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle návrhu grafikonu Sp 1640 ukončí 6:51 v Kojetíně a dál? Obrátí na Sp 1649?
Obrat kterého vlaku bude Sp 1648 KM-Brno (odjezd z KM 8:07)?
díky za info
jima
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:03:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp 1640 končí v Kojetíně, protože dál se kvůli nově koncipovaným rychlíkům neprotlačí. V závěsu na 3903 se vrátí do KM, odkud pojede jako 1648 - soupravu je potřeba dostat do Brna a touhle dobou už to jde.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace