K-report
 

Archiv do 14.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Staré archivy » Archiv do 14.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
fx
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.12.2
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 20:46:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové pánové takl to je ostrá diskuze, kdybych Krstiána neznal už dlouhá léta tak bych si řekl že to bude asi nějaká svině když na něj tak neustále narážíte,ale on svině není dokáže člověka podržet a je opravdu dobrý přítel a kamarád.Veřím kdo tady toto svinstvo vyvolal ale nechám si to pro sebe.Každý kdo jednou začne s tímhle povoláním a umyslem stát se firou už necouvne i kdyby trakaře padaly.
A ještě jedno za monitorem je každý machr,co????
To ať si každý přebe sám podle zásluh
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1701
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 22:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale nono, Kristánku, sotva ti spadne blembák z palice, už bys ho chtěl rozdávat druhým?
Víš co, nebudem si dopisovat, když se tak často potkáváme osobně.
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 23:00:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím, jen jsem chtěl napsat co je nutné a co není nutné, ale bere se to skoro jako nutné...
Stanovení tenké čáry mezi traťovým a místním výkonem je vpodstatě na hrbu vrchního přednosty...
Zdraví Martin
Viky_cabadaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 00:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SKr Kde jezdíš ty, když si tak chytrý?

Já jezdím pouze . A pak taky na lyžích - v roce, kdy jsi ještě zjevně nebyl na světě (1983) o mě a mých kamarádech natočil režisér Smyczek hezký film.

A pro všechny - Fýra momentálně neprudí, což znamená, že je asi v práci. A protože je noc ze středy na čtvrtek taxi tipnu, že osedlal svoji sestavu 140.087 + 750.202 a valí to s uhlím z Bohumína do Kútov.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 07:58:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když mi dají pokoj všichni, tak sem nebudu muset chodit.


Tak to byla myšlenka dne

A kam že to chcete ?
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 08:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: Podle Tebe je tedy každý chytrý člověk namyšlený??? Dle mého názoru jsou to dvě rozdílné vlastnosti

Martin2: Potrefená husa se vždycky ozve
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 10:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián:
A arogantní jsem akorát tak vůči "chytrým" lidem jako seš ty, protože namyšlenost absolutně nesnášim.
Namyšlený, arogantní a chytrý, to Tě plně vystihuje.

Viz stará diskuze na 843.
1)chytrý: 843 z Brna neodejdou.
2)arogantní: Hádky do krve, že 843 prostě z Brna ne a ne a ne
3)namyšlený: Myslete si co chcete, ale jen JÁ VÍM, blablabla a že už jsou oběhy a blablabla a blablabla.
No jen si to tam zpětně někde najdi, jak si tam vyváděl a to není jen tento případ.

Co to zase kecáš, nemůžeš si prostě přiznat že jsem se dostal na mašinu? Zvykni si.. A na muj nick taky, prostě jsem si ho dal protože se mi prostě líbí. Kdyby mi nezrušili muj původní nick, tak jsem mohl zůstat jen jako Kristian.
Já už jsem krapet starší abych řešil to, zda se nějaký arogantní, chytrý a namyšlený člověk dostane na lokomotivu, to je mi úplně fuk. Tady jde jen prostě o to, že ty jsi si dal tuto přezdívku jen proto, aby Ti všichni záviděli, že budeš strojvedoucí. Koneckonců, kdo by Ti záviděl to, že jsi posunovač, že? Proto si tu neměl přezdívku Posunovač_kristián.

Nebo si tě v pátek z té adély vytáhnu.
Do toho, ale ujišťuju tě, že tě pak někdo jiný stáhne z mašiny, a to nadobro.

Namyšlený, arogantní a chytrý skorostrojvedoucí si neumí své osobní problémy vyřešit sám? Má strach? Tak půjde s brekem za taťkou přednostou a všechno mu poví.
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 10:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jde jen prostě o to, že ty jsi si dal tuto přezdívku jen proto, aby Ti všichni záviděli, že budeš strojvedoucí.

To je právě ten veliký omyl pana "Kristiána" nebo pan "Fýry" - oni žijí v dojmu, že každý jim závidí jejich povolání a oni že jsou někdo. Pravý opak je přitom pravdou. Je to něco podobného, jako kdyby nějaký primitiv zavítal na nějaký server, zabývající se třeba hornictvím a podzemím (např. montana.org) a hulákal tam "Já jsem horník, kdo je víc", "Vy mi závidíte, že jsem horník" a podobné bláboly. Stejně jako člověk, který se zajímá o hornictví, rozhodně nemusí být a ani netouží být horníkem, totéž platí i pro profesi strojevdoucího. Jen pan "Kristian" a "Fýra" to dosud nepochopili a z toho pramení i reakce na ně...
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 10:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady jde jen prostě o to, že ty jsi si dal tuto přezdívku jen proto, aby Ti všichni záviděli, že budeš strojvedoucí. Koneckonců, kdo by Ti záviděl to, že jsi posunovač, že? Proto si tu neměl přezdívku Posunovač_kristián.

Nějak se začít musí ne ;) Pochybuju,že by někoho hned šoupli do pendolína a jezdi.No a to,že nám Kristián sdělil ,že je strojvedoucí je snad normální ne?To je u chlapů běžná vlastnost se pochlubit svým úspěchem a kdo říká ,že to nedělá ,tak prostě lže.Každý z nás chce v životě něčeho dosáhnout a nějak se blejsknout před ostatními.Jo a ten ,kdo se tady nejvíce rozčiluje nad jeho nickem,tak mně připadá ,že mu závidí nejvíc.To je má subjektivní teze.
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 11:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nemá to cenu. Aneb jak zní citát.. Nikdy nikomu nic nevysvětluj, přátelé to nepotřebují, a nepřátelé ti i tak neuvěří.. Ano, vůči některým lidem jsem byl, jsem a budu arogantní, protože si tito lidi nic jiného nezaslouží. Takže končím tuto diskuzi, pište si co chcete, když mi někdo závidí posun na adéle, klidně mě můžete přijít vystřídat, ať už můžu vypadnout na zálohu, tam mě to baví víc.

Krysolet: Ani nebudem dopisovat, ani se s tebou nebudu bavit u skříňky, viz předchozí odstavec. Rozhovor s lidma jako ty je pro mě ztráta času. Leda že bych si to napsal do přesčasu..
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1324
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 11:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by jste měli odsoudit i Doktora, že si dal takovou přezdívku. Já teda nevím, co je komu do toho a myslím, že vám stejně nezbyde nic jiného, než si zvyknout.
Neříkám, že se tady Kristián vyjadřoval vždy úplně nejlíp, ale čistý štít tady nemá skoro nikdo, kdo na Kristiána útočí. Nevím, co vám to přináší ani co z toho máte. Kristián je rád, že se postupně na mašinu propracovává(l) a vaší jedinou touhou je mu tu radost zničit. Nevím, co vám dává právo do něj pořád takto šťourat. Já se taky nebavím s lidmi, které nemám rád, rozhodně je ale veřejně neodsuzuji jako vy, je to hnus. tato diskuse by se měla zrušit a vy byste si to měli vyříkat někde v hospodě nebo nejlépe to nechat bejt.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 11:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v hospodě??? jéje to by bylo mrtvejch.....
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 11:46:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš vožralejch. A pokud by se strhla rumová bitva, tak by možná i hospoda spadla.
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 12:29:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem žádal o zrušení diskuze, ale Martin Z. řekl že na ni mám výsostní právo. Takže jediný způsob jak ji zrušit je sem nepsat.
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 12:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jediný, kdo mě tady pochopil byl Pavel Blaha.
Me je kulový potom kdo tady co dělá. Ale pan Chaloupka si myslí, že když si dá přezdívku strojvedoucí_kristián, tak všechno co napíše je svatá pravda, protože pracuje na dráze a je strojvedoucí? A když ho pak někdo vyvede z jeho omylu, tak je hned podle něj arogantní?
Tady jde jen o to proč tady předtím neměl přezdívku posunovač_kristián, předtím mechanik_kr., studentík_kr. atd.

Podle mě je pan Chaloupka zamindrákovaný a nevyzrálý člověk, který musel všem ukázat čeho dosáhl. Každý normální člověk se s tím svěří jen přátelům u piva nebo doma rodině. Dovedu si dokonce i tvrdit, že pan Chaloupka žádné přátele nemá, a pokud nějaké měl, tak je svým arogantním chováním všechny ztratil.
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 13:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně, vrána k vráně sedá, tak jediný kdo tě pochopil je stejně inteligentní Blaha. Nevim jak můžeš o mě vůbec něco takovýho říct, když mě vůbec neznáš.. A pokud seš teda vyzrálý člověk, tak nevim proč takové kraviny píšeš sem a neřekneš mi to teda někde u piva. Fakt, radši si hleď svých výkonů, zameť si před svým prahem a nestarej se o ostatní.
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 14:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto možná Přibyla uklidní

Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5435
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 14:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Leda že bych si to napsal do přesčasu.. - á modrogumní myšlení se začíná probouzet

(Příspěvek byl editován uživatelem bobo.)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2580
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 16:44:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že jste se pěkně rozjeli...
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 19:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

člověče, pokud sem píšeš věci, které nepatří do tohoto fóra a povyšuješ se nad ostatní, tak to ani jinak nejde.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 870
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 19:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by jste měli odsoudit i Doktora, že si dal takovou přezdívku.

Tak to pozor, ogaři! Jednak jsem si tuto přezdívku nedal já, nýbrž jsem tak začal býti oslovován a až později jsem to za přezdívku přijal a hlavně se tak stalo v mojich cca 14, 15 letech.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Viky_cabadaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián - a nepřátelé ti i tak neuvěří..

Zajímavé. Ve svém jinošském věku a na počátku své mašinfýrovské kariéry už máš nepřátele?

Nevim jak můžeš o mě vůbec něco takovýho říct, když mě vůbec neznáš..

Já myslím, že jsi čitelný víc než dostatečně.
Viky_cabadaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A koukám, že Fýra od konkurence se opravdu celý den neobjevil, takže ho zdravíme do Kútů!
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2169
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jak je to s tebou?Neříkal jsi, že od 1.10.2006 už jezdíš?
Každý říká něco jiného, tak stále posunuješ nebo už jezdíš s Adelou na Jihu, či na Severu Maloměřického depa?
Viky_cabadaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To doufám není dotaz na mě.
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 23:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co když je? Co ty a Adéla?
Liberté! Égalité! Sexualité!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 08:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_blaha Jsi na omylu. Jsem na diskusním fóru o železnici (aspoň jsem myslel i když podle lidí jako jsi to tak nevypadá)tak jsem si dal nick jaký jsem si dal. Nevím proč bych se tím měl nějak vychloubat, prostě je to skutečnost. Zatím co tvůj nick je nic neříkající a mimo téma. Asi v tobě zanechal stopy jeden starý seriál z dob socialismu a podle toho se zde i projevuješ.

Aleš Přibyl Podle mě je pan Chaloupka zamindrákovaný a nevyzrálý člověk, který musel všem ukázat čeho dosáhl. Každý normální člověk se s tím svěří jen přátelům u piva nebo doma rodině. Dovedu si dokonce i tvrdit, že pan Chaloupka žádné přátele nemá, a pokud nějaké měl, tak je svým arogantním chováním všechny ztratil.

Nechápu, proč by měl být někdo zamindrákovaný jen kvůli tomu, že na serveru o železnici presentuje svoji profesi. Proč by to mělo být vychloubání? Já zrovna tam arogantní chování pozoruju na vás vůči němu. Proč rýpete do kluka, kterýho ta práce prostě baví, je třeba jeho koníčkem a proto je tady a chtěl by si třeba povídat s jinými podobnými lidmi a zatím naráží na lidi jako vy? Proč vy sem, na server o železnici vůbec chodíte psát? Baví vás někomu nadávat a někoho urážet?
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 08:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viky_cabadaj Konkurence? No povídejte :-)
Jinak v mašinách jste se spletl :-)
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 09:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: To, že jsme na diskuzním fóru na téma železnice ještě neznamená, že se všichni musíme jmenovat 810001, 810002 a podobně. Je to na uvážení každého z nás
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 09:54:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele, já jsem fíra s tvrdým (vidíš, že u mě je to bráno spíš jako recese), klidně třeba Petr z PR :-), ale nikdy mě nebralo dávat si jména po nějakých zřejmě asi vzorech z filmů a jiných ptákovin. Jestli můj nick někomu vadí, tak se přejměnuju třeba na Vinetou a nebo Old Shatterhand, abych byl IN
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Vinetou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 10:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď třeba zapadnu, mezi Bláhy a podobné :-)
Dříve jsem byl Fýra, ale nebyl jsem na tomto foru IN, tak jsem se přejmenoval
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 11:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty bláho..
A kam že to chcete ?
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 12:34:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktore, co mám dělat, bolí mě hlava a růžový pilulky nezabíraj!!! Pomooooc...
TB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.30.192
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 12:53:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tomaseq:
Ač nejsem doktor, tak mám pro tebe jedinou radu: Do večera se nedívej na některé diskuzní skupiny na K-reportu, určitě se ti uleví...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5439
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 13:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tomaseq: a nechlastej tolik
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 13:24:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Nebo by měl začít chlastat ještě víc

Fýra: Že Tě nikdy nebralo brát si jména po vzorech z filmů a jiných ptákovin (jak píšeš), ještě neznamená, že to nesmí dělat nikdo. Je to věc každého z nás, jaký nick si tady zvolí

A mimochodem, Fýro, koukám, že jsi s dlouhým a tvrdým Ještě sem myslím chodí někdo jako fiiira. Ten je se třema krátkýma a měkýma (český lev je tříocasý, ne??? )
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 13:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo : je pátek a není taji vedení, co chceš dělat jinýho .
Tak jo, jedu raděj fotit Viamont, strýček mi poslal hlášku...
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 14:33:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, jdi šotoušit, třeba to přežiješ
A kam že to chcete ?
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 14:58:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Promiňte,ale taky nechápu,proč se tady někteří Kristiánovi posmíváte .. každý z Vás přece nějak jednou začínal,tak nevidím důvod .. Chtěla bych vidět "borce",který začínal po zákonitých svou kariéru hned na hl.tahu .. Myslím,že tak jako u mojí profese si každý začátečník musel projít u mě stanicí/ema na lokálce,u Vás staničním posunem,tak i Kristián si to musí někde nacvičit,to je naprosto standartní postup .. Nebo Vy všichni posměváčkové jste tak vyjímeční,že jezdíte hned na štrece .. asi nikoli,že ?? Tam jste se nejdříve museli dopracovat odježděním nějakých pár km jinde než na trať. výkonech ... P.S.Nejsem na dráze týden,abych nevěděla o čem píšu,pánové ...

Zdraví
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2792
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 15:15:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tady nejde o jeho profesní začátky, ale o to, jak zde nepravidivé informace prezentuje coby pravdivé a velmi nevhodným způsobem reaguje na ty, kteří se snaží uvést věci na pravou míru.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Vinetou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 16:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp prosím tě proč by někdo lhal, že je/není strojvedoucí? Co by z toho měl? Pokud tu funkci má, tak jím je, je zbytečné rozebírat, jestli jezdí na Adéle a nebo na Pendolínu.
O mně tady taky jeden dobrák psal "zaručené informace", podle kterých postávám ve výluce a sypu štěrk. Ale je mně fakt jedno, co si myslí nějakej poťampanej šotouš z K reportu
Dříve jsem byl Fýra, ale nebyl jsem na tomto foru IN, tak jsem se přejmenoval
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2797
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 17:30:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vinetou: Viz příspěvek Aleše Přibyla ze včerejška z této diskuze:

"Viz stará diskuze na 843.
1)chytrý: 843 z Brna neodejdou.
2)arogantní: Hádky do krve, že 843 prostě z Brna ne a ne a ne
3)namyšlený: Myslete si co chcete, ale jen JÁ VÍM, blablabla a že už jsou oběhy a blablabla a blablabla.
No jen si to tam zpětně někde najdi, jak si tam vyváděl a to není jen tento případ."
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 18:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že mě tady stále nikdo nepochopil (Tedy kromě pana Bláhy a Bkp)
Opakuji, že je mi uplný KULOVÝ, jakou tady má kdo přezdívku a jestli mistr Kristián jezdí na stupačce Adély nebo na pendolínu. Já mu to nezávidím a je mi úplně ukradený. Všichni jsme nějak začínali ať už to bylo na dráze nebo v krematoriu a postupně se propracovávali kupředu.
Tady jde jen o to jestli si tam tu přezdívku nedal jen proto aby si všichni mysleli, že se teď stane důvěryhodnějším zdrojem informací, než ostatní, a že to co sem napíše bude svatá pravda a nebude mu ji možné nijak vyvrátit protože on je prostě Strojvedoucí_kristián. O to tady celou tu dobu jde.
Proč se tady snaží rozvracet cizí informace ostatních, protože opačnou verzi prostě slyšel u automatu na kafe někde na útulku strojvedoucích. Někdy prostě nemá takové informace ani strojvedoucí z domovské jednotky, jako někteří co zde píší. Pak se zde prostě stává arogantním vůči ostatním, protože ta jeho pravda je správná. Už několikrát se tady takto spálil, a ještě jsem ho tu neviděl přiznat svoji chybu a všem se omluvit, protože je to prostě pro něj ponižující.
Doufám, že jste mě tu už všichni pochopili.
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 18:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián:Přijď se podívat v pátek, to bude situace zas jiná. Aspoň budu vědět kdo si.
Kolik lidí se na tebe přislo podívat? Bylo podium, točilo se pivo podávali se chlebíčky? A co mažoretky, rachejtle? A byl tam i přednosta? To musela být oslava!

Velevážené dámy a panové, za okamžik přijede pan Strojvedoucí_kristián

http://www.meteleskublesku.cz/media/45/snd/21.mp3

Všem se omlouvám ale když mě tak posledně nahrál na smeč, tak sem si prostě musel rýpnout.
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 19:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuto diskuzi považuji za naprosto bezpředmětnou, myslete si co chcete, mě je to jedno. Pokud má někdo nějaký dotaz na mě, nechť se obrátí na mail chaloupka.dkvbrno@centrum.cz, nemusí o tom vědět celý svět kdy na čem jezdim. SBOHEM.

 
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:21:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš Přibyl: 100% souhlas, bohužel p. Kristian to nepochopil doteď. Je to jako (můj oblíbený příklad z hornictví...) kdybyste se s někým v hospodě bavil např. o ekonomickém výhledu OKD na další rok a o dovozu polského uhlí, přisedl by si k vám nějaký horník a začal hulákat, jak vy nefáráte na šachtě a tudíž že tomu nerozumíte, naopak tomu rozumí nejlépe on, protože cosi slyšel od štajgra atd...
Samozřejmě byste se mu asi vysmál do obličeje a stejně tak se tu oprávněně všichni vysmáli p. Kristianovi a p. Fírovi (který se přejmenoval na "Vinetoua" - mimochodem zajímavá pravopisná podoba s jedním "n", asi česká mutace).
Takže asi tak, co se týče nicku, každý opravdu nemusí ani na tomto fóru mít nick s číslem lokomotivní řady a fotkou brejlovce...
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 22:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Aleš_přibyl
Takové hlášky bych brala s rezervou,je mladej,tak se chce asi tzv. vytáhnout .. Ono ho to časem přejde,pane kolego ..

Jinak jsem to nemyslela ve zlém,ale někteří se do něj obouvají i víc,než je zdrávo ..
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2823
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 22:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže tento se vytahoval opravu hodně a to v situaci, když už bylo jasné, že situace je zcela jiná, než jakou on ji líčí...
Přirovnal bych ho k Aničce "Dajdou" ze Superstar I. Ne k tomu, jak zpívala, ale k její následné polemice s porotou.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1702
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 23:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani nebudem dopisovat, ani se s tebou nebudu bavit u skříňky, viz předchozí odstavec. Rozhovor s lidma jako ty je pro mě ztráta času. Leda že bych si to napsal do přesčasu..

Uvažuj (aspoň občas): když ti někdo bude chtít ostře vyčinit - například za to, že bereš jména jeho nadarmo - těžko předpokládat, že si dotyčný bude předem žádat tvoje svolení k rozhovoru. A zkus jít za strojmistrem, že chceš podepsat půl hodiny přesčas, protože ti někdo vynadal... Šmankote, jak můžeš ve své touze po světovosti a mazáctví napsat takovou p*čovinu!?!

A_přibyl: mistře, váš příspěvek odeslaný v pátek, 13. října 2006 - 18:33:46 by měl být zařazen do zlatého fondu k-r. Nevzpomínám si, kdy naposled mě tady něco tak rozesmálo!

Jinak bych šmahem nezatracoval všechny piloty železných ořů, je jich u nás několik tisíc a mezi tolikerým lidem najdou se různé druhy povahové: pitomci i inteligenti, hajzlíci i féroví chlapi, pracanti i lemplové. Pro mnohé z nich je jejich práce koníčkem, jiní šli jezdit jen proto, aby nemuseli na vojnu a pak už neměli dostatek odvahy na změnu. Někdo se aspoň trochu zajímá o zákulisní dění, jiný jen tupě dojde do práce, odveze vlak a víc ho nezajímá. Píše sem víc strojvedoucích a příspěvky některých jsou zajímavé a přínosné. Nevzpomínám si, že by pány Mallarda nebo Apolla 17 někdo napadal nebo se jim posmíval, zatímco příspěvky jiných fí(ý)rů pravidelně vyvolávají všeobecné veselí. Čím to asi bude?
750_277
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 00:58:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KRYSTOLET MÁŠ PLNOU PRAVDU COS NAPSAL AKORÁT MNĚ VADÍ KDYŽ TEN MLADÝ FÍRA ODVEZE PERZONKU NEBO RYCHLÍK TAK UŽ JE NAMISTROVANEJ.TAKY MNĚ TROCHU VADÍ ŽE PŘIJDE K NEHODĚ KDE JSOU CHLAPI OD NEHODAKU A ANI NEZABUČÍ.JSOU TO NAŠI CHLAPI.JA KDYŽ JSEM ZAČÍNAL TAK BYCH SI NEDOVOLIL NĚKOHO NEZDRAVIT.DNES JE SITUACE JINÁ.JSOU I VYJÍMKY A TĚCH SI VÁŽÍM.ALE STYDĚL BYCH SE NEZDRAVIT TY STARÝ FÍRY RUŽIČKA ,PECHTOR ,HŘEBÍČEK ,MRVA,STRÁNSKÝ ,BŘUNDA ,ZIEGROSSER,SVOBODA,GÁLA,NEJDE TO VYJMENOVAT VŠECHNY JE JICH MOC CO JSEM ZA TĚCH 30 LET NA MAŠINĚ ZAŽIL A POTKAL.ALE DNES NĚKTEŘÍ TI MLADÍ FÍROVÉ CHODÍ JAK BURANI.ASI JE JINÁ DOBA I TA SOLIDARITA JE V ČUDU. VYLIL JSEM SI SRDCE,TAK MĚ NEUKAMENUJTE.
750_277
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 01:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OMLOUVÁM SE KRYSOLETE ZA TO T NÁVÍC. ČAO.
Vinetou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 07:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

UUUUUUUUUUUU tydýti
Bláho když nemáš argumenty, začneš kritizovat pravopis, jako puberťáček, mimochodem zkus si to napsat s jedním n do google a uvidíš, že taky pochodíš, všichni jsou blbci, jen ty jsi chytrák chytráků :-))
Krysolet Píše sem víc strojvedoucích a příspěvky některých jsou zajímavé a přínosné. Nevzpomínám si, že by pány Mallarda nebo Apolla 17 někdo napadal nebo se jim posmíval, zatímco příspěvky jiných fí(ý)rů pravidelně vyvolávají všeobecné veselí. Čím to asi bude?
Směješ se jen ty a Bláha, což nepovažuju za "všeobecné veselí" jsou tu jiní se kterými se bavím v poho. Čím to asi bude?
750 277 jak říkal můj děda, co taky jezdil, stáří není záruka moudrosti, proto se neklaním každým šedinám z principu. Ani proto ne, jak se oni chovají k mladým třeba Kristiánům stylem, já jsem 40let na dráze a vždycky se to taky dělalo...(podle toho to tam vypadá dodnes).
Dnes tam máte domov důchodců a mladí lidi utíkají, protože obyčejně nevydrží mezi těma modrýma gumama a uměj se taky uplatnit jinde. Místo toho co byste se chovali vstřícně, je peskujete a šlapete jim po elánu a ti utíkají.O komoušských odborech ani nemluvě. Tak na sebe hlavně buďte hrdí.
Vlastně se divím, že na dráhu dneska ještě někdo jde za školy, mně být dnes 21, tak to rozhodně neudělám :-)
Dříve jsem byl Fýra, ale nebyl jsem na tomto foru IN, tak jsem se přejmenoval
Jirka_co_čte_K-rep
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.3.80
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 09:59:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové a dámy, také jsem se moc pobavil čtením této diskuze.

Pokud budete chtít, uvědomíte si, že do této diskuze může přispívat kdokoliv a téměř cokoliv (zákony v ČR pro obyč. lidi někdy i platí, takže třeba rasové uražky asi ne).

Tato diskuze je ukázkou smrádečku, který panuje u ČD, a.s. Důležitější než pořádně dělat svojí práci a chovat se normálně k Vašim kolegům i zákazníkům je stát se mazákem, o své představené se neotřít ani slovem kritiky (i když to vedou od deseti k pěti), spíš s nima chodit na jedno. Důležitá vlastnost je lpět na všech předpisech, když se to hodí. V realitě však díky kamárádíčkovství se jistě všechny dodržují.

U Kristiana je tedy otázkou života a smrti jestli řekne, že 843 zůstanou kde sou nebo se přesunou jinam případně si změní jméno
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 10:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já snad přestanu chodit do cirkusu. Ale tenhle šuplík bych spoplatnil, neb každá sranda něco stojí
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2069
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 10:48:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hehe, neprispivam, ale sleduju. Normalne vytisknout a vydavat knizne.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:38:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... stáří není záruka moudrosti ...
Tak,tak můj děda /též fíra/ tvrdil totéž ... Taky říkal,že "mladí" se musí vychovávat postupně,ne hned bič,ale i ten med je třeba .. A jak se staří mazáci chovali/jí k mladým,tak podle toho je Ti mladí také brali/berou ... I když dnes už je jiná doba,ale to nikdo z nás neovlivní .. Faktem je,že dříve na štrece bylo např. zdravení tak nějak základem slušnosti .. ale dnes,škoda mluvit /oboustraně/.. ale naštěstí všichni nejsou stejní ...

P.S.Jak se chovám já k těm druhým,tak chci,aby se také oni chovali ke mě ...
ALE I NA HRUBÝ PYTEL PATŘÍ HRUBÁ ZÁPLATA ...
Zdraví
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 13:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám zlatá Šumava, tam se zdravením opravdu problém nemáme spíš naopak...
Zdraví Martin
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 9-2002
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 17:02:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja taky nejsem moralista, ale jak se ke me nekdy chovali/ji nektere starsi kusy - je jedno o co jde - bych nekdy nakopal do Protoze - jak se pise vyse - nikdo nejsme dokonalej, ale nekteri to nekdy skutecne prehaneji. Uznavam, starsi maji zkusenosti. Ja mam o ne treba zajem (myslim ty zkusenosti,) ale ne za cenu argumentace "vzdycky se to tak delalo." Me taky zajima proc se to tak dela.
ICQ 268-987-545
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 17:17:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš přibyl:
...Všichni jsme nějak začínali ať už to bylo na dráze nebo v krematoriu a postupně se propracovávali kupředu...

V tom krematoriu asi začínalo minimum z nás , ale za to většina z nás tam skončí.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 20:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale překonat a vymítit z hlav tento "kultovní" §1 je/bude těžká práce,která ještě nějaký čas bude trvat ... Ale jestli se chceme někam dál dostat,musíme na sobě začít pracovat a to co nejdříve,myslím ...



Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace