K-report
 

Archiv do 10.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Externí dopravci » Archiv do 10.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet co vy jste za nadutce, svět neviděl
ExD zdar !!!
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1686
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:04:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D_j: ještě jeden dík. A teď zřejmě dojde k zemětřesení, páč tyto informace byly strašlivě tajné a nejpozději do týdne padnou ČD za vlast i s Odosem a BRXem...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1687
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:06:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet co vy jste za nadutce, svět neviděl

No, skromnost a pokora nebudou zřejmě ani vašimi silnými stránkami.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet skromnost a pokora nebudou zřejmě ani vašimi silnými stránkami.

To mluvíte se svým druhým já, že?
Já zde žádné fámy nešířím, chápete už konečně? Kdybych byl jako vy, ťápal bych zde "zasvěcené" nesmysly", ale právě proto, že nic takovýho nedělám, hodí se poučka o pokoře s skromnosti jen na vás a vašeho kolegu šotouše.
ExD zdar !!!
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Fýro, copak chystá ODOS nového, co Rádio Jerevan neví? Neříkejte, že je všechno tajné...
Mám vám to prozradit já?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:11:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navíc jsem na vás začal slušně a podívejte se na sebe a přečtete si, jak jste mně odepsal vy, nadutým a arogantním tónem a teď mně ještě kážete o pokoře a skromnosti? Soudíte zřejmě jiné podle sebe, co?
Nic ..z "chytrákem" vašeho formátu každá komunikace postrádá smysl.
ExD zdar !!!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo přece všechno víte nejlíp. A já takové info ani podávat nemůžu. Chystáme se sypat štěrky :-)
Papa plaváčku
ExD zdar !!!
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet - i když k pár průlomům došlo (LTE nebo kdo do Žiaru).

Ano, ale i tady se jedná o slovenskou firmu, LTE Slovakia, která pouze disponuje vozidly své mateřské firmy. Navíc dnes vše v režii Evropských býků.
Kteří si vlaky na hranicích také většinou předávají.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra - A já takové info ani podávat nemůžu.

Samozřejmě že nemůžete. Protože samozřejmě nic nevíte.
Zatím toho tady ODOS moc nepředvedl, a já nemám důvod si myslet, že v dohledné době nastane nějaký zvrat. O pár akcích, které se vám v poslední době nepodařily samozřejmě vím... Ale jsou hrozně tajné, takže je prozradit nemůžu.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blahoslavení chudí duchem, modlím se za vaše duše :-)
ExD zdar !!!
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pane Fyra, co je na tech informacich tak pravdiveho, ze si neprejete jejich publikovani ? Kazi Vam podnikatelsky zamer, ci co ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, že toho ODOS moc předvést ani nemůže, protože to by jeho vlastník neměl u dominantního dopravce tak výhodné tarify.

Jinak asi jediný dopravce, který jezdí na vlastní licenci přes česko-polskou hranici je OKDD.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Fýro, víte co? Já prostě zavolám pana Ch. (znám se s ním velmi dobře ) a zeptám se ho, co je nového. To, co tají před vámi mě určitě rád řekne. Ale nepředpokládám, že by se toho za poslední týden co jsme se neviděli stalo tolik.
A samozřejmě se mu neopomenu zmínit i jednom upovídaném tajnůstkářském Mašinfýrovi z Kreportu.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1688
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:41:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DJ: tak jinak - jezdí někde v našem okolí "cizí" dopravce po zahraniční kolejích? Co třeba Viamont a jeho vlaky ze Šlapanova do Maďarska - jede na území Slovenska a Maďarska na svoji licenci nebo na licenci místních dopravců?

Fýra: jestli dobře počítám, tak do zdejšího DF píšu už neskutečných šest let a za celou dobu jsem se dostal do podobně ostrých sporů jen výjimečně. Zato vy se tady objevíte, protože vás vykousali odjinud (už vím proč) a čekáte, že se před fýrou ODOSu každý převalí na záda. Když se tak nestane, kopete jak malé děcko a snažíte se dělat ještě většího machra. Jak ctěná libost - pracujete na úspěšném zaškatulkování mezi nedůvěryhodné a shovívavý úsměv vyvolávající postavičky. Velmi mírně řečeno.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo Ano kývnete prstem a pan Ch mě vyhodí, že je to tak? :-))
Tak si s tou myšlenkou večer před zprávami udělejte dobře
ExD zdar !!!
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, že toho ODOS moc předvést ani nemůže, protože to by jeho vlastník neměl u dominantního dopravce tak výhodné tarify.

jasně, celá skupina kolem vlastníka ODOSu patří mezi nejvýznamnější zákazníky ČD. Ostatně jako skupina kolem vlastníka OKD,D .
Ale pšššt, třeba je to hrozně tajné
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1689
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:45:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200: Rovněž dík.
Jinak asi jediný dopravce, který jezdí na vlastní licenci přes česko-polskou hranici je OKDD.

A jezdí OKDD hloub do polského vnitrozemí nebo jsou to "jen" přetahy po území hranicí rozťatého regionu?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra - Ano kývnete prstem a pan Ch mě vyhodí, že je to tak? :-))
Tak si s tou myšlenkou večer před zprávami udělejte dobře


Proč by vás měl vyhazovat? Jste přece jeho důvěrník, který má od něj plno tajných informací. Naopak vás pochvalím, jak pěkně mlčíte a nic neprozradíte!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:46:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet Hele proč by se přede mnou měl někdo převalovat na záda, já tu dělám snad machra a kážu zde veleodvážné scénáře o dění ve firmách? Vy sem píšete, no to je zásluha co a za tu dobu jste spolkl všechny moudrosti i pana Ch. zřejmě, proč jste tak nadutý? Mě železnice taky zajímá, pochopitelně, ale nechápu, proč jsou lidi kolem ní takoví nadutci, na co jste vlastně hrdej? Na psaní žvástů na nějakou internetovou stránku?
ExD zdar !!!
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto také OKD,D navyšuje objemy přeprav téměř výhradně v jiných komoditách, než v uhlí.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: má působení poblíž hranice s Polskem se podepsalo na chybě v mém příspěvku. Správně tam mělo být Jinak asi jediný dopravce, který jezdí na vlastní licenci přes česko-slovenskou hranici je OKDD.

Do Polska žádný český dopravce na svou licenci nejezdí (ani polský do ČR).
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet - Co třeba Viamont a jeho vlaky ze Šlapanova do Maďarska - jede na území Slovenska a Maďarska na svoji licenci nebo na licenci místních dopravců?

v Maďarsku to bylo určitě na licenci Floydu, a na Slovensku nevím, jestli na vlastní nebo LTE SK. Ale každopádně to byl dost ojedinělý případ.

Pokud vím, tak i na "západě" jezdí vlaky do jiných zemích na místní licence. Například Railion ve Švýcarsku na BLS a v Itálii na vlastní Railion Italia. Nebo je to dneska jinak? Já o ničem neslyšel.
Možná tak Wiener Lokalbahnen jezdí se svými taurusy na vlastní licenci až do Podhůří, ale to je pár vlaků za týden. Rozhodně spíš všude funguje spíš kooperace, a to z důvodů, které jsem napsal výše.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200 - Správně tam mělo být Jinak asi jediný dopravce, který jezdí na vlastní licenci přes česko-slovenskou hranici je OKDD.

A není to licence ŽDD? A nebo ŽDD jezdí po Slovensku na licenci OKD,D? Defuckto je to ale zase případ kooperace "národních" firem.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:56:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze začátku jezdili jen na licenci ŽDD, později (asi letos) začalu jezdit i na vlastní licenci. Akorát nevím, zda v současnosti používají obě licence, nebo jen OKDD.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď jsem koukal na stránky ŽSR, že na Slovensku mohou jezdit na vlastní licenci i tito čeští dopravci: GJW Praha, OHL ŽS, Railtrans a Traťová strojní společnost. Z výčtu ovšem plyne, že se jedná jen o nahodilé přepravy.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1575
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak k překračování hranic - myslím, že o licenci jde skutečně až úplně v poslední řadě. Podstatným pokrokem bude, až tam fyzicky bude přes hranici jezdit mašina s fýrou, tedy to co se děje v některých ojedinělých případech už dneska.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O licenci samozřejmě nejde, z hlediska legislativy je problém spíš v získání Osvědčení dopravce. Do toho se nikomu moc nechce.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot To přece zasvěcenější z nezasvěcenějších ovšem vědí :-)) Nebo, že by ne?
ExD zdar !!!
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1576
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes hranici až do cílové stanice je samozřejmě myšleno.

Navíc, naš drážní zákon obsahuje formulaci:

"Provozovat drážní dopravu na dráze může právnická nebo fyzická osoba, zapsaná v obchodním rejstříku"

čili by dotyčný zahraniční dopravce stejně musel mít minimálně organizační složku u nás. Nehledě k nutnosti získání "Osvědčení o bezpečnosti provozovatele dráhy", které mu vydá pouze DÚ.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1577
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Safra - tady to jede. Na takový tempo nejsem zavedenej .
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1578
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:16:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám na mysli samozřejmě osvědčení dopravce.

A hele - oni už to novelizovali - takže už:

Licence k provozování drážní dopravy udělená úřadem členského státu Evropských společenství6b)6c) platí na území České republiky.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:21:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak bych dodal, že výměna strojvedoucích ani výměna lokomotiv na hranici není žádná hrůza (jak se to mnohdy prezentuje), ale je to otázka pár desítek minut. To se samozřejmě netýká spolupráce s ČD, neboť pak se jedná o hodiny, či spíše desítky hodin :-(
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:29:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se samozřejmě netýká spolupráce s ČD, neboť pak se jedná o hodiny, či spíše desítky hodin :-(

Ještě "lepší" jsou třeba PKP. Ti už dokázali svojí neschopností přebírat vlaky aspoň trochu včas zabít nejeden kšeft.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot - Podstatným pokrokem bude, až tam fyzicky bude přes hranici jezdit mašina s fýrou, tedy to co se děje v některých ojedinělých případech už dneska.

Šimral už dojel až do Rumunska. Otázkou je, jestli je to skutečně taková výhoda mít lidi roztroušené po celé Evropě. Zvlášť pro malou firmu.
Já jsem zastáncem spolupráce (outsourcingu).
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1579
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, má to stále svoje mouchy. A to už to mohli za ty roky trochu vypilovat.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1580
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:36:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem zastáncem levného a spolehlivého řešení a tím mi spolupráce národních dopravců většinou nepřijde.

Určitě je hloupost hlásat, že přepřah na hranici je vždycky komplikací, stejně jako za každou cenu všechno předávat.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1690
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200: Jinak asi jediný dopravce, který jezdí na vlastní licenci přes česko-slovenskou hranici je OKDD.
Smím se zeptat, co to je za akci?

Trainspot: Podstatným pokrokem bude, až tam fyzicky bude přes hranici jezdit mašina s fýrou, tedy to co se děje v některých ojedinělých případech už dneska.

Pokud to dobře chápu, tak podstatnější je ten fíra, tedy zaměstnanec "cizího" dopravce na území jiného státu. Cizí mašiny přece zajíždějí do zahraničí běžně, např. 230 ČD na Slovensko a 240 ZSCS do Česka. V tomto mohl být zajímavý zrovna ten zmíněný Viamont se 740(742) v Maďarsku - tam jezdili fíři místního dopravce oprávnění řídit pro ně exotické hnací vozidlo?

Fýro, svoji adresu zde neuvádím proto, aby mi na ni chodily maily podobného druhu jako je ten váš. Jinak bych (marně) očekával, že když někomu píšete dopis, tak se pod něj aspoň podepíšete... Takže: do mého zaměstnání vám nic není a tady se ptám jiných, ne vás. O vaše nepříliš duchaplné odpovědi nestojím.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:45:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet Podepsal jsem se, nebo ne? Neočekáváte, že na adresu jakýsi borax cosi se podepíšu občanským jménem, nebo ano? Psal jsem to vám na nejl, protože ne všechno musím veřejně, jako vy.
Všechno co nepíšete vy je ovšem duchaplné, protože už zde píšete 6 let, co?
No já už točím o 10 víc než vy tím kolečkem víte? To jste ještě psal někde po zdech křídou šipkovanou, ale teď jste ten nejchytřejší koukám
ExD zdar !!!
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1691
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:49:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znovu: O vaše nepříliš duchaplné odpovědi nestojím.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2348
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady to dneska frčí. :-)

Šimral už dojel až do Rumunska. Otázkou je, jestli je to skutečně taková výhoda mít lidi roztroušené po celé Evropě. Zvlášť pro malou firmu. Proto jsem se taky ptal na:
a) velkou firmu (ČD)
b) jízdy kousek od domova (přes Slovensko na maďarské hranice a z5).
Předpoklám, že získání všech nutných "papírů" zabere dost úsilí, proto bych čekal, že se to vyplatí spíš velkým s pravidelnou dopravou (ČD) než malým s náhodnou (Railtrans). Skutečnost to ale nepotvrzuje. :-(

Chápu, že spedice dávají vydělat více spřáteleným firmám v mnoha zemích, ale u kamionů kvůli tomu na hranicích nepřepřahají tahače, naopak dojedou daleko od domova (všemi směry). Přepřáhnout se sice dá rychle, ale musí být všchni ve správný čas na správném místě. V tomto mi připadá jízda skrz organizačně jednodušší.

No nic, už do toho nebudu rýpat. Jen mi nebylo jasné, zda je současný postup daný zvláštnostmi železnice a bude to tak navěky, nebo je to jen zažitý zvyk, který se s liberalizací změní a provoz se bude časem více podobat provozu kamionů po dálnicích. Dík všem zasvěceným za jejich názory.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot - tím mi spolupráce národních dopravců většinou nepřijde.

Tahle diskuze se jmenuje "Externí dopravci". Já mám dojem, že jako nejoptimálnější se jeví spolupráce "jeden národní" + "okolní menší". Velký národní dopravce je většinou dobře návázán na "národní" obchod, a okolní menší pak zajistí levnou a efektivní distribuci ve svých zemích, navíc zcela v souladu s obchodními zájmy "mateřského" dopravce (a obchodní skupiny za ním stojící ).
Příklad velkoněmeckého Railionu s malými "satelitními" Railiony je myslím nejvýraznější a fungující vazba ČD-BRKS je myslím taky jasná ukázka.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet já taky nestál o vaše stupidní nesmyslné bláboly uvařené z keců "jedná bába povídala" o politice jistých firem, kterými zde krmíte svoje okolí a nepovažuju je za duchaplné. Ať už znáte pana H Ch K R D T N a nebo pana B F L F P S V Z, nebo ho zná nějaký Dý džej, nebo ne. Takže tak.
Já se chtěl jen zapojit do hovoru, ovšem byl jste to vy kdo odpověděl s arogancí a nadutostí sobě vlastní, já vím všechno, co ty budeš kecat. Tak se vzpamatujte a už nepijte tolik alkoholu na ty sedativa, škodí to.
Zapojení do hovoru s nadutci vzdávám, jsem na takový lidi alergickej, jak na netu, tak v reálu a že jich dělá hodně hlavně u ČD. Nejste zaměstnanec?
ExD zdar !!!
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:59:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v No nic, už do toho nebudu rýpat. Jen mi nebylo jasné, zda je současný postup daný zvláštnostmi železnice a bude to tak navěky, nebo je to jen zažitý zvyk, který se s liberalizací změní a provoz se bude časem více podobat provozu kamionů po dálnicích.

tady je akorát otázka, jestli je skutečně taková výhoda posílat své tahače a lidi stovky až tisíce kilometrů od domova. Já si to totiž nemyslím (a nějakou praxi v silniční nákladní dopravě i MKD mám ). Podle mě je to spíš taková silniční znouze ctnost.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7511
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 15:00:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapojení do hovoru s nadutci vzdávám,

Buďte tak hodný. Diskuzi chvilku sleduji a chtěl jsem vás o totéž požádat.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 15:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain Ale proč, já jsem snad někoho napadl? Nebo jsem byl napaden? Umíte číst a nebo jen slepě držíte s někým basu?
Všechno samozřejmě také víte nejlépe od svého počítače, jak jinak.
Fakt co vy jste za lidi, je k zblití
ExD zdar !!!
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1581
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 15:06:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DJ - já mám dojem, že je zbytečné předjímat, která jediná z nekonečného množství variant je nejoptimálnější.

Vlaků, které jezdí SKRZ obecně přibývá jak u externistů, tak i u molochů. Toť jest současná tendence - jestli na tom dotyční prodělávají kalhoty, nebo ne, to je otázka pro ně. Takže k M_v - ano, cosi se pomalu mění.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 15:26:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jezdí SKRZ obecně přibývá jak u externistů, tak i u molochů.

A kde třeba?

Mě by třeba zajímalo, jak to vyřeší moloch, který povez zásilku do nějaké neelektrifikovné stanice někde v Maďarsku nebo Rumunsku. To si sebou kromě laminátky (189ky) poveze ještě kocoura? A co posunovači? Nebo ty dodá infrastruktura? A kolik mašinfírů tam bude potřeba poslat (a jak jazykově vybavených)? Takovýhle trend by pak znamenal ježdění jen po několika tzv. panevropských koridorech a zánik síťového efektu železnice.
Podle mě bude spolupráce vždycky nutná, a navíc si myslím, že to je právě železniční výhoda. Spolupráce ale samozřejmě nutně neznamená povinné přepřahy v PPS! Viz třeba česko-slovenské laminátky na rameni Kutná Hora - Štúrovo.
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 15:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fakt co vy jste za lidi, je k zblití

Mohu Vám nabídnout svoje služby ?
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1582
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 15:51:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde třeba?

Německo, Nizozemsko, Belgie, Rakousko, Maďarsko...a dopravci Railion, r4c, DLC, ERS, TXL...

Podle mě bude spolupráce vždycky nutná

A tady se někde psalo o nespolupráci? I ten Railtrans spolupracuje třeba s Floydem.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 15:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chocholoušek Ano, dva pánové zde trpí paranoiou, že ví úplně všechno nejlíp
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 16:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot - Německo, Nizozemsko, Belgie, Rakousko, Maďarsko...a dopravci Railion, r4c, DLC, ERS, TXL...

Jenže přeshraniční jízdy Railionu a R4C je právě v rámci aliancí ("velký" Railion + "Býci"). DLC a ERS jsou zase typické "magistrální" firmy. Těžko si umím představit, jak ERS veze jeden vůz s kontejnerem z Mělníka na vlečku VOGu ve Strančicích.
Podle mě jsou jasný trend alinace, tak jako v letecké dopravě. Což - jako znova opakuju - nevylučuje přejíždění lokomotiv a personálu přes hranice.

Fýra - Ano, dva pánové zde trpí paranoiou, že ví úplně všechno nejlíp

O vás již víme Fýro, kdo je prosím ten druhý?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 16:18:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet - Jinak asi jediný dopravce, který jezdí na vlastní licenci přes česko-slovenskou hranici je OKDD.
Smím se zeptat, co to je za akci?


Byly to vlaky se struskou z Ostravy do Rohožníka. Určitě loni a asi i letos (i když si nevybavuji, že bych o nich letos slyšel nebo je viděl).
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 16:20:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jednou Krysolet - Pokud to dobře chápu, tak podstatnější je ten fíra, tedy zaměstnanec "cizího" dopravce na území jiného státu. Cizí mašiny přece zajíždějí do zahraničí běžně

Samozřejmě, že mít vlastní lidi v cizině je vždy problém. Pojištění, diety... Smluvní partner s vlastními lidmi to rozhodně zajistí levněji.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 16:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo Vy a krysolet. Já zde žádné zaručené zprávy nepodávám, tak se vzpamatujte.
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 16:56:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, že mít vlastní lidi v cizině je vždy problém. Pojištění, diety... Smluvní partner s vlastními lidmi to rozhodně zajistí levněji.

Je pravda, že německé 180 zajíždějí do KH s německými fíry?

Fýra:
ExD zdar ČD zmar !!!
Fakt co vy jste za lidi, je k zblití
Zapojení do hovoru s nadutci vzdávám, jsem na takový lidi alergickej, jak na netu, tak v reálu a že jich dělá hodně hlavně u ČD.


Člověče, vy jste fakt ubožák. Co tak si zopáknout psychotesty? Děsí mě představa, že vlaky na hlavních tratích mohou být řízeny zuřivými šílenci.

Já zde žádné zaručené zprávy nepodávám

V tomto s vámi souhlasím. Informaci o tom, že hodně víte, ale přitom nic neřeknete, lze za zprávu považovat jen stěží. Zbytek byly jen urážky.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 17:04:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet Já nakonec urážel vás ne? No to snad ne a co ještě? Přečtěte si svoji první větu směrem ke mně, číčí z ní nadutost, arogance.
A zase ....ubožák, a já vás urážím? Vy máte v té hlavě guláš, vy byste psychotestama rozhodně neprošel, tak na ně neposílejte jiný, jé je mám v pořádku hotový. Zuřivej jsem, ano, jen když potkám lidi vašeho formátu
ExD zdar ČD zmar !!!
Nesnáším nadutce a chytráky typu, všechno znám, všude jsem byl nejméně 4 krát a od všeho mám klíče.
Netušil jsem, kolik jich je mezi "příznivci železnice":
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1693
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 17:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm. Máme si to zopakovat? První reakce na pár dotazů byla taková:

máte opravdu bujnou fantazii, která je sestavena se střípků všelijakých fám :-) Nic vím vám k tomu ani nikdo zatím neřekne, protože prostě nesmí.

Sorry, ale co jsem měl na to odpovědět? Velevážený fýro, nic nevím a když si to teda nepřejete, nikoho se už nebudu ptát?

A pak tady máme pár připomenutí:

Vaše příspěvky mě uvádějí v záchvaty smíchu.
já bych naopak vás poprosil, kdybyste nešířil naprosto stupidní, nepodložené a nesmyslné fámy, jako to doposud děláte
Jediné žvásty zde publikujete totiž vy a váš kolega.
co vy jste za nadutce, svět neviděl
z "chytrákem" vašeho formátu každá komunikace postrádá smysl.
To jste ještě psal někde po zdech křídou šipkovanou, ale teď jste ten nejchytřejší koukám


Atakdále. Za jedno odpoledne je to docela slušný výkon.

číčí z ní nadutost,
Mňau
jé je mám v pořádku
No jéje!
Vím právě docela dost a podle toho, co tady vy blábolíte, nevíte nic vy. Takže tak.
A od čeho všeho teda máte ty klíče?
Vihorlat_snina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 17:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Fýra - jako naprosto, ale naprosto nestranný čtenář musím uznat, že Vaše příspěvky v této diskusi mají nulovou informační hodnotu a i jinak silně připomínají bláboly zamindrákovaného chudáka. Upozorňuju, že Vás takto neoznačuji, pouze píšu, co mi to připomíná .... Co takhle diskutovat k tématu...
Neberte se moc vážně, děláme to pro sebe!
Vihorlat_snina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 17:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Krysolet - sice jsem na tvojí straně, ale nech ho bejt, vola...
Neberte se moc vážně, děláme to pro sebe!
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1694
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 17:53:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vihorlat: tak jo, končím, nemá to cenu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace