K-report
 

Archiv do 27.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Staré archivy » Archiv do 27.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 18:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiane, nevim co sem napsat, aby ses tim necitil dotcenej.

Nemam pravo ti kecat do zivota, ani nemam patent na rozum, ale nekdy to fakt prehanis. Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva... Treba si na to nekdy vzpomenes a bude pozde.
ICQ 268-987-545
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 18:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vim, a vovovotom to je Neber život moc vážně, stejně z něj nevyvázneš živej. Kdybych v životě měl dělat jen to co můžu a co se má, tak bych z toho nic neměl, ani bych nebyl fíra, protože rodiče ze mě chtěli mát něco uplně jinýho. Sranda musí být, já se z toho neposeru že si to přečte nějaká mánička, fakt ne, já z toho mám akorát prdel. Výpověď z důvodů příspěvků na diskuznim serveru mi dát nemůžou
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2866
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 18:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián:
Čeče ty si fakt zahráváš:-)já už bych měl být tebou docela strach, kdo ví kdo se pod kterým nickem skrývá třeba že??
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 19:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: taková dávka naivity jako ve Vašem případě je k vidění snad jen u některých účastníků "Česko hledá Superstar"
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2379
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba právě DKV Brno hldá Superstáááááááááááár
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2656
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě to je jedno, ať si to přečte třeba generální ředitel, když mu to udělá dobře.

Neboj, tak "oblíbenej" zase nejsi.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2657
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpověď z důvodů příspěvků na diskuznim serveru mi dát nemůžou

Teoreticky ne, prakticky ano.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:55:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni si najdou něco jinýho
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, já Vás tady téměř nikoho neznám a proto nechci nějak ovlivňovat diskuzi, ale pravdou je, že já a kolega jsme už přišli jednou o prémie jenom za to, že se vyskytujeme na tramvajovém fóru a já k tomu mám navíc své webové stránky. Takže ono nikdy není nic jisté.
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 21:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DKV Brno už Superstáááááár má....
Hlavně aby nespustili svůj oblíbený hit: Je tu stávka "djů",.......
Prográmky pro BAHN
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5304
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 21:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpověď z důvodů příspěvků na diskuznim serveru mi dát nemůžou

Hele, řeknu ti to takhle. Mě třeba z tohohle důvodu v DP výpověď dát nemůžou.

Ale:

- můžou mi začít nejrůznějšími možnými způsoby znepříjemňovat život, takže nakonec ještě rád odejdu sám.
- můžou si s tím dát tu práci a budou mě sledovat ve dne v noci, třeba i na záchodě. A to by bylo, aby nějaké to porušení pracovní kázně nenašli. (Sice se snažím předpisy v maximální možné míře dodržovat, ale občas něco unikne každému.) A když těch PPK bude víc, tak se se nou zaměstnavatel rozloučí.

Jak prosté.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2064
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už mluvíte o těch postihách, tak je to tak.Např:
Peněžitý postich dostal jeden nejmenovaný zaměstnanec ČD, za to, že zveřejnil přesné závady lokomotivy na těchto stránkách.
Nebo další, ale to už nebyl zaměstnanec ČD, ale ještě dříve ŽOS Česká Třebová výpověď.Z hodiny, na HODINU

Takže také pozor, kdo co vypouští na veřejnost ze svých úst.Mohl by toho pak Vážně jednou litovat
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5307
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 00:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu mám taky jeden zážitek, dokonce svůj vlastní. Mému zaměstnavateli kdysi údajně volali z "jistého" DP a požadovali mé potrestání za to, že jsem v diskuzi o "jistém" městě napsal, že trolejbus se zapíná takovou tou pákou vpravo vedle palubní desky. A že prý už jim v "jistém" městě dvakrát ukradli tramvaj a že tam nikdo není zvědavý na to, až jim tam začnou krást ještě trolejbusy.

Dopadlo to zajímavě - u nás v DP se s nimi nějak nikdo nechtěl bavit, takže je z ústředny přepojovali střídavě k dispečerům, do autoškoly, na sekretariát ředitele a bůhvíkamještě, až je nakonec přepojili k "někomu", kdo jim vysvětlil, že:
- já své pracovní povinnosti plním dobře, takže není nutné mě trestat
- pokud ve svém volném čase něco píšu na K-R, je to jen a pouze můj problém a mého zaměstnavatele to nezajímá
- a pokud jim někdo v "jistém" městě krade tramvaje, je to zase jejich problém a měli by se nad sebou vážně zamyslet

No a já jem pak byl poslán k "někomu" do kanceláře, kde mi bylo tohle všechno vyprávěno s tím, že už je to uzavřená věc a s dovětkem "Říkám vám to proto, že jsem myslel, že byste o tom měl taky vědět."

Musím říct, že jsem z toho všeho měl hodně rozpačité pocity.....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3376
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 12:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: je mi celkem fuk jakého si vyznání, jaké zastáváš názory, zda jsi či nejsi v práci svědomitý a je mi vlastně (upřímně řečeno) celkem ukradená celá tvá existence. Ale stejně jako tu naznačují ostatní - slova jako já si můžu na webu říkat co chci, či já se neposeru z toho, že si tohle nějaká mánička přečte se ti můžou šeredně nevyplatit. Zejména ve chvíli, kdy hodláš pomýšlet na nějakou kariéru, která nezávisí jen na tobě, protože nejsi v zaměstnání sám sobě pánem. Neber to jako kritiku, ale spíš jako dobrou radu. Radu o to cennější, že je často od lidí, kterým třeba i lezeš krkem, mohli by mlčet a posléze by se z tvých případných problémů zlomyslně radovat....
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2398
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 12:34:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena to myslím vystihl naprosto přesně.

Jednou až třeba zadrátují trať 240 se třeba budeš sypat do Liberce nebo do Pardubic na motory a třeba si tam někdo vzpomene, jaké jsi měl vůči nim příspěvky tady na K-reportu.

Martinův případ s banální páčkou hovoří za vše. Vynášení věcí o psychotestech může být naproti tomu pořádnou pákou, která může rozhýbat tvé další působení nebo nepůsobení na postu strojvůdce.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 15:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně. Já myslím že to moc žerete pánové.. Kdo se bojí, nesmí do lesa.. nebo na k-report?
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2401
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 15:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Připojím jiná přísloví:
Tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo až se ucho utrhne
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Pýcha předchází pád
Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp


Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 20:22:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, tuhle diskuzi sleduji už dlouho a docela se bavím. Jen mě docela zaráží Kristiánova naivita, že v jiným depu to bude lepší apod. Myslím, že z toho časem chlapec vystřízliví
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 9-2002
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 20:43:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uz aby to bylo...
ICQ 268-987-545
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 20:54:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: Nechci nikomu přát nic špatnýho, ale souhlasím
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 21:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že tady je docela sranda.
V každém depu se něco najde.
V Brně se jezdí dálky v kuse a hlavně noční. Né moc dobře se tam snáší staniční personál s lokomotivním.
V Budějicích se prý komanduje ze dne na den místo na tři dny dopředu. Či se spíš komanduje na tři dny dopředu, ale nevyvěsí se to, aby se v tom mohli dělat šachy. A na nástěnce je jen aktuální den.
V Liberci zas není pořádně s čím jezdit a je tam v zimě spousta sněhu. Vystrkuje tam růžky konkurence, takže je trochu oprávněná obava o práci.
V Plzni to je do depa odkudkoliv daleko.
Dostat se v Praze na ONJ je taky oříšek a tam jsou prý i dost aktivní (až moc) v kontrolních činnostech. Jsou tam všechny řídicí a státní orgány. Takže je asi větší šance, že úředník DÚ udělá kontrolu na vlaku z Phy než támhle v Jeseníkách.
V Ústí zas nevíte, kde koho napadne nějaký spoluobčan, když jdete na mašinu přes celou stanici za tmy. Párkrát jsem to absolvoval a rybička byla otevřená (naštestí bezdůvodně).
Taky tam byla preferovaná řada 371 a 372 a podle toho ostatní mašiny vypadají.
A tak dále a tak dále.
Pokud si opravdu Kristoušku myslíš, že jinde to bude naprosto dokonalé, tak to zkus a pak nám to sděl. Možná by se našli další co by to vyzkoušeli...
Zdraví Martin
Vsd_honzig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 00:08:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvědomte si pánové,že ne všichni dospělí jedinci jsou na stejné intelektuální úrovni jako vy.Je to naprosto přirozené a naprosto beznadějné je těmto jedincům /kterých je nemálo/ se snažit něco vysvětlit,dát dobrou radu,natož poučit.Proto zanechme maličkých,pochopme jejich slabomylnost a zbytečně je neprovokujme neb všichni víme jak se zachovají - udělají přesný opak toho,co jim radíte.Každý svého štěstí strojvůdcem...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 12:53:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, kdo je zaměstancem ČD tak si hold musí dávat pozor na hubu, to se asi jen tak nezmění. Proto jsou na tom nejlépe ti, co zaměstanci nejsou a můžou si říkat, co chtějí a každej jim může políbit...
ICQ 311-297-744
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2301
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 13:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Kvůli takové malichernosti se někdo obtěžoval zvednout telefon?

To v jednom městě se pozdě večer stalo, že tramvaj nemohla jet po Kounicově ulici dál, protože před ní stála jiná tramvaj. Řidič druhé tramvaje se tudíž šel podívat, proč řidič té první zastavil před vysokoškolskými kolejemi a zjistil, že první tramvaj je úplně prázdná. Posléze se zjistilo, že si ji někdo "vypůjčil" ve vozovně Pisoárky na druhém konci města.
Místní tisk to tenkrát pobaveně komentoval. No a závěr (proč to vlastně píšu) byl ten, že se někomu cestou domů asi nechtělo čekat na šalinu, tak se svezl. A potenciálních pachatelů (řidičů-brigádníků) bylo mezi VŠ studenty tolik, že se viníka najít nepodařilo. Aspoň ne v době, kdy se o případ tisk zajímal. Takže návod, jak se zapíná trolejbus... :-)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 14:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v : To se zase v jednom městě stalo, že někdo šlohnul tramvaj na konečný, jel s ní normálně linku, zastavoval a nabíral lidi a pak jí zase na tý konečný odstavil a šel domů.
ICQ 311-297-744
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 14:45:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vystrkuje tam růžky konkurence, takže je trochu oprávněná obava o práci.

A ta konkurence vezme ty fíry kde ? V Liberci je trvalý podstav fírů o cca 10-12 kusů.

Takže je asi větší šance, že úředník DÚ udělá kontrolu na vlaku z Phy než támhle v Jeseníkách.

Pokud úředník DÚ tráví rekreaci v psychiatrické léčebně, je zase větší šance tam.

To se zase v jednom městě stalo, že někdo šlohnul tramvaj na konečný, jel s ní normálně linku, zastavoval a nabíral lidi a pak jí zase na tý konečný odstavil a šel domů

A na DP přišla řada pochvalných dopisů za vyjímečně dobrou jízdu.
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 17:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještěže takovou diskuzi mám.
BMBČ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.10.143
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 18:32:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Ještě jedno přísloví:
Tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo, až se prošlápnou podrážky.
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 18:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BMBČ: Napsals to špatně! Má to být takhle:"Tak dlouho se chodí se džáben pro vodu, až se donese pivo."
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 18:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián: Na čem teda budeš jezdit?? Bych za tebou na přelomu kvštna a června přišel zajezdit si. Budu mít 14 dní praxi tak si to musím domluvit
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Alfonz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.67.130
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 21:29:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MaNeMB - přesně to je ono, byl ze ŽOSky a vyhodili ho na hodinu, věděl jsem, že si na to někdo vzpomene...

Kristian reoaled a strojvedoucí Kristián je tatáž osoba? Člověče, ty jsi udělal papíry na ještěrku aby si mohl jezdit po depu a rozvážet popelnice a říkáš si strojvedoucí? Nedivím se, že jsi si sám psal posudek, napsat ti ho kdokoliv jiný, tak by jsi tak akorát leštil brzdové zdrže...
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 21:56:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alfonz: Jasně že to je stejná osoba. Papíry na ještěrku nemám, to je na mě moc složitý, zatim zvládám jen adélu.
Martin: To se mě ptáš moc, příští rok doufám už budu jezdit v trati. Od 1.10.zatim budu hrkat na 799 po depu.. Jestli pujdeš na praxi do Malontu tak nepočítej s tim že tě tu nechají jezdit, běž radši do menšího depa (vlastní zkušenost). V Majlontě tě nenechají na nic sáhnout a svezeš se max.na zkušební jízdy, na které se už moc ani nejezdí, od doby co koleje nejsou ČD.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5315
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 22:02:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M-v: Martin_j: Kvůli takové malichernosti se někdo obtěžoval zvednout telefon?

Hele, kdybych tohle sám osobně nezažil, asi bych měl taky problém uvěřit tomu. Jenže mě se to fakt stalo a opravdu nebylo prvního dubna.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Alfonz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.67.130
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 22:23:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adélu zvládají i malé děti při dni železnice.

Martine0: V Maloměřicích byl na praxi před dvouma rokama syn mého známého a zažádal si společně s ostatními o ježdění na lokomotivách. Týden byli na dílně a týden jezdili. Všechno jde když se chce. Jen mistr, strojmistr, strojvedoucí Krisitián reloaded, lehnouahned nebo jak se ten pán jmenuje zase podává falešné informace...
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 10:29:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alfonz: No já byl na praxi v Majlontě tenkrát taky, a na mašinky nás nechali jen dívat.. A neni tomu tak dávno.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5364
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 12:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

třeba včera?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 14:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba v roce 2002. A od té doby se toho v Majlontě moc nezměnilo.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 16:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to přísloví je třeba i takhle: Tak dlouho se chodí se džbánem až pivo i voda dojdejinak odjet s tramvají i autobusem nebylo moc velkým problémem.Stačí jít sem tam do vozovny aby si člověka vrátní omrkli a zvykli si a pak jim nepřišlo ani divné že vyjíždí vozem.Dneska už jsou ale trochu jiné vrátnice a visačky že
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 21:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já doufám že se mi to podaří domluvit, ale na dílně by to taky nebylo špatný poznat mašiny víc zevnitř
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2885
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 23:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián:
Příští rok do štreky myslíš jo??no teoreticky by ti to mohlo vyjít, i já sám mám strach abych se toho dočkal a to sem oproti tobě o pár měsíců napřed...sem zvědavej kdy budu mít konečně možnost dělat kurz na esa, už aby to bylo kua!!!

Alfonz:
Sice Adélu zvládne kdejakej blbeček, ale to zvládne i jakékoliv jiné vozidlo kde je rajčák..., vše je to na stejné brdo, ale jak řiká klasik, rozjet to umí každej blb, ale brzdit, to se musí umět...
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2886
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 23:53:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián:
Hele a ještě se tě zeptám, proč sis změnil nick na strojvedoucí kristián??to chceš aby to každej o tobě věděl že jím konečně jsi??ikdyž teda ještě pořád nejsi, jen papírově:-)
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 20:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Chocho:
Jasně, ale je otázkou kolik bude soukromník platit. Třeba Šatava dává o několik tisíc méně než dráhy. Podle JPP třeba GJW nebo OKDD zase dávají více...
Pražáci mají kontrol docela dost, silně pochybuju, že je DÚ na ně zaměřen. Jo a taková perlička, oprávnění ke kontrole mají i dámy a jsou lidé kteří to asi nejsou schopni rozdejchat. Kdysi ve škole říkali o jedé při v Hradci Králové.
Zdraví Martin
Rosová
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.4.205
Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 15:44:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiáne, tvoji aroganci a sebejistotu brzy někdo surově utne.
Uvědom si, chlapče, že se sice skrýváš za nickem, ale máš v každém okamžiku nějakou IP adresu.
Já být tvým zaměstnavatelem, tak tě chytim za prdel a letíš. A brzy poletíš...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 23:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U registrovaných uživatelů IP není vidět. A pokud nepíše z práce...
ICQ 311-297-744
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 23:59:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiáne nepohyboval ses náhodou při oslavách v neděli v Zastávce??Mám takovej pocit ,že sem tě tam zahlídl,nebo že by to byla nějaká fatamorgána??
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2489
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 08:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co Kristiánovo jméno? Jaroslav Chaloupka je také pouhý Nick?
Rosová
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.4.205
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 20:57:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U registrovaných uživatelů IP není vidět. A pokud nepíše z práce...

...tak píše z domova, a IP ví poskytovatel a na náš dotaz sdělí ochotně "majitele"
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 22:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Starej se o sebe, to že tady pořád píšeš kdo su už nikoho nebere, stejně mě každý už zná.

Rosová: tvoji aroganci a sebejistotu brzy někdo surově utne
Wow, už se bojim a třesu se strachy
No a co jako má být s IP? Já nedělám nic nezákonného, ani nic jinak zakázaného. V pracovní smlouvě nemám že nesmím ve volném čase chodit na k-report a vyjadřovat svoje názory. To je jako kdybych po práci nesměl na pivo.

Já být tvým zaměstnavatelem, tak tě chytim za prdel a letíš. A brzy poletíš...
A za co prosimtě?

a na náš dotaz sdělí ochotně "majitele"
A nepovídej! Ty si ředitel "Ou tú"?

Luboš: Mám rád změny a prdel na k-reportu, v ničem jiném to neni. A fíra už su, nejen papírově, teda až od pondělka no.
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 23:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A fíra už su, nejen papírově, teda až od pondělka no.

Od kterého pondělka? Kde bereš tu jistotu?
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 07:42:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to že tady pořád píšeš kdo su už nikoho nebere, stejně mě každý už zná
No právě

V pracovní smlouvě nemám že nesmím ve volném čase chodit na k-report a vyjadřovat svoje názory
Kristiáne, nevím jak Ty, ale já mám ve smlouvě následující:
"Zaměstnanec se zavazuje zachovávat mlčenlivost o veškerých skutečnostech, které mají být v zájmu zaměstnavatele utajeny."
"Zaměstnanec je povinen zdržet se jakéhokoliv jednání, které by bylo v rozporu s oprávněnými zájmy zaměstnavatele."

A tak nějak si díky tomu dávám bacha na to, co zde píšu. Ale to je Tvoje věc. Tím Ti nechci, a ani na to nemám právo, říkat Ti jak se máš chovat. Jsi plnoletý, tak bys to snad měl vědět sám
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 08:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosová: ...tak píše z domova, a IP ví poskytovatel a na náš dotaz sdělí ochotně "majitele"

To bych toho poskytovatele chtěl vidět

Michal_čb:"Zaměstnanec se zavazuje zachovávat mlčenlivost o veškerých skutečnostech, které mají být v zájmu zaměstnavatele utajeny."

Teď je otázka, které skutečnosti to jsou. Že mělo tohle EC takovou sekyru... Že tamhle jedou šrotovozy... Že je můj šéf vůl...

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
ICQ 311-297-744
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 10:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Zaměstnanec se zavazuje zachovávat mlčenlivost o veškerých skutečnostech, které mají být v zájmu zaměstnavatele utajeny."

AHa,velmi pragmaticky napsáno.Když to přeložím ,tak to znamená:Drž hubu a krok a o nic se nestarej,od toho sme tu my,páni z nábřeží.Takže proto se ven dostávají líbivé věci.Z jedné tiskovky jsem se dozvěděl,že na Berouny jezdí řada 471(šrotojdní žáby přece již nejsou).Jo to sice jezdí,ale jen v pár spojích.Nebo přece není vhodné vynášet informace ven o stavu vozidel(skutečnost a ne to namalované a růžové od Ondrůje)a taky by se pánům nelíbilo,kdyby se vzalo do úst jejich hospodaření.To je jak si zahrávat s ohněm.Já naštěstí nejsem zaměstnanec čd,takže tu klidně můžu prohlásit,že největším nepřítelem železnice je podnik ČD.
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 10:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: To záleží především na tom, jak si to přebere zaměstnavatel
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Strojvedoucí_kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 11:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal ČB: No vidíš, já ani nevim že tam něco takového je, když podepisuju každých půl roku novou smlouvu na nové pracovní zařazení, tak už to ani nečtu.. Ale stejně,nic tajného tady nepíšu, narozdíl od některých, kteří zveřejňují celé originální pomůcky GVD na svých stránkách atd. V tom případě by sem totiž nemohl psát každý druhý člověk vůbec nic. Nic tajného se řadový zaměstnanec stejně nedozví, to že zítra pojede uran do Dukovan tady samozřejmě psát nebudu, to je zas ošetřeno jinými předpisy..

Přibyl: Od kterého pondělka?
Od tohoto pondělka, 2.10., off course.

Kde bereš tu jistotu?
V pracovní smlouvě. Smůla co, kolego
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 12:29:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristián: To je ale Tvoje blbost, když nevíš, co podepisuješ. Já si vždy pečlivě pročtu pod co se podepisuji, protože co je psáno, to je dáno. A v dohodě o změně pracovní smlouvy tohle nenajdeš
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 12:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty tomu věříš? Být tebou, tak si tu baterku, praporek, helmu a boty ještě nechám.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2519
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 12:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svůj BLEMBÁK odhazuji v dál...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2087
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 13:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 a Kristián
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2088
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 13:58:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oba DKV Brno

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace