K-report
 

Archiv do 20.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 20.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.14.220
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 17:09:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad mech. závory. : Planá n/Lužnicí, a to na obou vjezdech a dokonce každé jiné ( tedy co se týká mechanizmu).
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 17:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Predevcirem na Popovickou vlecku byl pristaven prvni vagon s kontejnerem po rekonstrukci....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4720
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 01:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by se nad nástupištěm vztyčila kobra?
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Vertex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 01:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, Poborskiii, nemáš nějaký info, jestli tam to rozbitý sklo opravdu nechají?
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 03:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To sklo (resp. dve skla) vymeni, ale zatim je nemaji.
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 08:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Hmm, mooc pěkná fotka. V kolik to bylo focené?
http://rail2005.euweb.cz
Jirka_8-)
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.3.80
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 09:51:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To sklo (resp. dve skla) vymeni, ale zatim je nemaji.

Je to zbytečné, stejně to nějaký
vhodný rozto

Vypadá to sice pěkně, ale není to materiál vhodný pro konstrukci nastupiště v 21. století, zvlášť když jsou mezi námi různí
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 14:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ono to sklo zase tak lehce rozbitne neni. Jsou to dve slepena 8 mm skla potazena bezpecnostni folii.
Tohle rozbili tuknutim do rohu skla pri manipulaci, normalne takhle lehce rozbit nepujde. Ale poskrabat/posprejovat pujde lehce...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4723
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 15:19:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já bych sem raději nepsal, kam se má ťuknout, aby se to rozbilo.
Jinak díky tomu, že ve Strančicích byl již před delším časem ukončen provoz Music Baru Blaník, ubylo zde značně vandalství, které páchali ožralí pubescenti a týnejdžři, z části sem dojíždějící ze sídlišť typu Horní Měcholupy, Petrovice apod. Teď se asi vybíjejí na hornoměchlupské zastávce a zbytek trati má zatím od nich pokoj. Doufám, že se tu v budoucnu takovéto diskotéky konat nebudou a nebo v blízkém okolí, kam by zas táhla ožralá mládež autobusy PID. Bohužel tu jsou i další vandalové, ale to je na delší rozbor.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 19:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii: No, v Senohrabech sme to poznali, od tý doby co tu funguje klub B2 je nádraží zmalovaný čím dál víc.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 07:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v Senohrabech sme to poznali
ano, taky utržený přívod k rozhlasu, zbytečně řve, kryt od kabelového rozvaděče k návěstidlům překáží, a je zamčený tak ho ukopneme...

Stanice je už krásně vyzdobená, brzy se budou sprejeři muset přestěhovat někam na čisté plochy. Vedle je Franz restaurace s krásnou čistou fasádou...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4731
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 23:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen souhrn.
Strančice: vytrhány koleje č. 2 a 4, kolej č.6 byla rozebrána, stejně tak výhybky, odtěženo kolejové lože (dnes už jen zbytek u stavědla č.1 a na začátku vlečky Dálnice). Na senohrabském zhlaví včera EŽ dokončili zbývající patky TV (většina z nich leží v trase vytrhané 4. koleje). A už se hloubí jámy, zatím na třech místech. Nejprve jámy pro základy lávky a schodiště na nástupiště (v nich už jsou vybetonovány základové desky), pak výkop pro kabelovod napříč kolejištěm před staniční budovou a nakonec začalo hloubení jámy pro podchod kanalizace a vodovodu pod kolejištěm.
V zářezu podél 4. koleje to vypadá na úpravu svahu a hloubení příkopu pro odvodnění.

2. kolej Strančice - Říčany: dnes večer GJW dotrhali poslední pole těsně před Říčany. Kolejové lože je vytěženo od Strančic až do prostoru někdybudoucí zastávky Říčany Jih (ve dne se těží do nákladních aut, v noci se těží do vozů Ua na 1.koleji - ty jsou pak vysypávány v Uhříněvsi). Propustek před Svojšovicemi má odkrytou klenbu a začínají na něm opravné práce (analogicky 1. koleji). Ve Svojšovicích se bourá starý most přes silnici (včera večer zbývala jedna opěra) a vedle hloubí jámy pro nový most. Na hraně náspu před mostem přes silnici Světice - Otice je zřizována řada gabionů, ty budou zčásti pokračovat i do oblouku ke Světicím, v něm byla značně rozšířena pláň kvůli posunu oblouku dovnitř.
Ve Světicích pokračuje zakládání PHS, jednak na začátku a pak kolem mostu přes silnici II/107 (vrtání pilot), silnice pod ním je kvůli tomu od 7. do 10.9. zcela uzavřena, objížďka vede přes Otice a Voděrádky, částečné uzavírky budou pokračovat až do 24.9. Dále v zastávce je hlouben výkop pro odvodnění.
Od býv. hradla Říčany Les k někdybudoucí zastávce Říčany Jih pokračuje zakládání PHS. Zářez před Říčany je stále rozšiřován (značná část je ve skále).
---
Obě betonárky EŽ dnes opustily Říčany a přestěhovaly se na elektrizaci trati Č.Budějovice - Č.Velenice. Říčany jsou čátečně vypatkovány na zhlavích a v sudé skupině.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 10:35:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rad bych se zeptal jestli ty dřevotřískové desky fungující jako střecha na novém nástupišti v Říčanech jsou jen provizorium nebo budou natrvalo. Nevypadá to nijak vabne.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 18:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manech:
To netuším, možná budou součástí konstrukce. V ČR se hojně stavějí už 30 let ocelové přístřešky (vlaštovky), ale v Rakousku posledních deset let dřevěné+dřevotřískové, jsou však obloženy zespodu nějakými šedivými panely, takže není poznat dřevěnou konstrukci.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25649
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 13:11:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modernizace na čtvrtém koridoru za plného provozu
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 13:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: No, alespoň si autor mohl dát záležet na té fotce, tohle bych se styděl dát do novin.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4748
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 13:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou zase nesmysly, úroveň Železničáře skutečně už dosahuje novinářské spodiny.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 13:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ale rekl bych, ze je to alespon o neco lepsi nez ten clanek o Uhrinevsi. Tady se o problemech radsi nic nepise, nez aby se bagatelizovaly.
Ofs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 14:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou zase nesmysly, úroveň Železničáře skutečně už dosahuje novinářské spodiny.

Obávám se, že zprávy v ostatních médiích jsou na podobné úrovni, jen o tom (narozdíl od popisu modernizace IV. kor. v Železničáři) nevíme, protože ty události, které popisují, osobně neznáme.
Viděl jsem asi dvě nebo tři reportáže v Televizních novinách TV Nova o záležitostech, které dobře znám (třeba otrava ryb v rybníce v naší obci), a jenom jsem se nestačil divit, jak se dají i jednoduché informace zkreslit. Přitom ty zprávy působily naprosto průměrně, obvykle, byly podobné těm ostatním.
Tyto zkušenosti mě naučily brát sdělovací prostředky (nemyslím teď "místní drbny", kde se nikdo neodváží napsat velkou blbost, protože by to 90% lidí hned odhalilo, ale takové ty masovější, kde nesmysl odhalí 0,009% čtenářů - těch kteří v té Horní Dolní opravdu bydlí a viděli to) s rezervou a článek v Železničáři mi tedy tak hrozný nepřipadá.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 17:20:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pan redaktor to po sobě asi nečetl: "Chtěl bych touto cestovat"

A pan Červenka je chlubílek. Vím co říkám, znám ho.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 17:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mmch: včera jsem se dozvěděl, že má být dodržen původní termín zahájení prací na IV.koridoru v úseku Benešov-Strančice.
To znamená, že bude dodržen původní plánovaný harmonogram. Bylo mi divné, že nejsou zrušeny výluky Benešov-Čerčany v září 2006. Znamenalo by to, že kromě vkládání výhybek v Mirošovicích (nebo chcete-li mezi býv. Hr. Mirošovice a Hr.Mnichovice), dojde ještě letos k původně plánovaným pracem v úseku Benešov-Čerčany.
Podle Postupu... by to mělo být mj. plánované vložení výhybek na Hr.Bedrč a následující činnosti podle Postupu realizace...

Kdo o tom ví něco víc, připojte se k diskusi. Já osobně tuto informaci mám od pondělí. I když jsem přesvědčen, že můj zdroj nekecá, uvítám zasvěcené názory. Ale ne JPP!!
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 17:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když nevím, tak se podívám...
Neperte se se mnou, všem mailíkům odpovídám hromadně: podívejte se sami na http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=31579 ,trať 221, že nekecám.
Píše se tam: V úseku mezi stanicemi Benešov u Prahy - Čerčany se bude ve dnech od 29.09.2006 do 30.11.2006 konat výluka střídavě 1. a 2. traťové koleje. Tak a dál se podívejte do Postupu realizace..., co to obnáší. Bohužel jej nemůžu zveřejnit, jestli ho má někdo mimo zaměstnance ČD, a chce to "pustit ven", já nemůžu, páč sem modrej
Fišer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.96.4
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 17:55:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Říčanech už nejsou koleje :o)
 
Fišer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.96.4
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 18:00:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

  Fakt zde už nejsou!
Fišer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.96.4
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 18:05:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Pohled na trať někdy na jaře :o)
Fišer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.96.4
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 18:08:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Pohled na trať v září :o)
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 21:21:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Říčanech na první koleji stojí souprava s jeřábem,starýma sloupama,starými kolejovými pásy a další stavební stroje.Taky tam stojí nebo stálo asi 19 uas s vytěženým štěrkem.Za případné chyby se omlouvám.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4751
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 00:48:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pondělní Uhříněves (11.9.):
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na poslední fotce pak v pozadí probíhají práce na kolejové spojce 19-21 (z 2. do 1. koleje), a úplně vzadu je ještě poslední výhybka v sudé skupině č.30 (spojka 29-30 z 1. do 2./102.koleje).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4756
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 22:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Uhříněvsi včera a dnes měnili kolejnice v 2./102. koleji pomocí SDK v čele s 753.197 (Šauer). Následuje zřízení bezstykové koleje atd.
Pár foto z rychlíku:
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4761
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 20:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tu byl dotaz na ty mechanické závory na 221, tak jedny jsou také na odbočce Záběhlice, cesta přes přejezd míří do měnírny. Vizuelně vypadají v dost žalostném stavu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Taťka_šmoula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 11:09:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun: O té výluce Čerčany - Benešov psali i v "nových" Benešovských listech zadarmo roznášených do poštovních schránek. Že by se opravdu něco začalo dít?
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 13:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukam, ze na strance o dlouhodobych vylukach je u stavby Hostivar-Strancice dokonce zverejneny harmonogram praci.... O tom jsem ani nevedel.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 16:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zverejneny harmonogram praci
Tak si ho honem stáhněte, než to někdo zakáže

Jinak - má ho Pobo na svých stránkách.

Benešovské listy zdarma nám nedávají. My jsme neperspektivní městečko.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4766
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 16:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První ho v této podobě uveřejnilo město Říčany na svém webu (zabalené do PDF), poté já a pak už ho asi nemělo cenu tajit. Pravdou je, že žádná jiná stavba ho v této podobě zveřejněn nemá.
---
No a co přesně psali v těch Benešovských listech? O žádné změně harmonogramu oproti tomu, co je v projektové dokumentaci, zatím nevím. Tzn. letos pouze výhybna v úseku Mirošovice-Mnichovice, příští rok v dubnu výhybna Bedrč a od května pak traťové koleje Bedrč-Benešov a stanice Benešov.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Taťka_šmoula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 17:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Psali o tom, že letos v září začne výluka 1. a 2.traťové koleje Čerčany - Benešov (střídavě) a příští rok se dočkáme přestavby stanic Říčany a Senohraby.Na ilustračním fotu byla staniční budova v Čerčanech.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4767
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 18:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, v této době probíhá jednání o podmínkách smlouvy o dílo s vítězným uchazečem soutěže na zhotovitele (údajně je to SKANSKA, ale oficiálně nemám nepotvrzeno), takže změna harmonogramu vyloučena není. Důležité je také zajištění financí. Jinak, uspíšení stavby bych přivítal. Ale jak říkám, o ničem zatím nevím. Např. naprojektovaný harmonogram stavby Strančice - Hostivař prodělal také značné změny.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4794
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 12:47:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích bude celý tento týden v nočních výlukách (nejdříve vyloučení 2.TK do Senohrab 22:00-1:15 a pak celá stanice 1:15-3:45) probíhat stavba a převěšování TV na senohrabském zhlaví. První noc bylo postaveno několik TBS sloupů u obou kolejí před přejezdem a na zem složena břevna. Ve dne pak bylo autojeřábem vztyčeno několik sloupů na nejnovější patky u stavědla č.1.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 20:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

příští rok se dočkáme přestavby stanic Říčany a Senohraby

No vidíte, a já jsem zase slyšel, že právě Senohraby budou jen zastávka. Kdo se v tom má orientovat?
Mmch dost by mě to mrzelo, protože Seno je moje stanice.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4807
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 20:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Senohraby budou tříkolejná stanice, něco jako osobní část Uhříněvsi, vnější nástupiště u budovy, pak 2. kolej, 0.kolej, ostrovní nástupiště a 1.kolej. přístup podchodem.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 20:58:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tuhle verzi pořád beru jako tu jedinou správnou. Ta druhá je doufám z agentury JPP
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 21:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budou v nejbližší době nejaký napětovky ??
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4810
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 21:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd: Další denní (9-13) napěťovky Hostivař - Říčany s přípřežemi budou tuto sobotu a neděli (montáž TV v Uhříněvsi).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4811
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 21:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď mne napadlo, jestli Os9203, který jezdí kvůli výluce na pacifiku se zamračenou na postrku, dostane kvůli napěťovce na přípřež další zamračenou? Sestava 749 + 372 + 6*Bmto + 749 (a podobně) by byla excelentní
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 23:47:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky díky ......
BRDO
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.195.193
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 07:41:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to ve Strančicích s tou vodou? Už se tu na to někdo ptal a zůstalo bez odpovědi. Už 14 dní se nepřetržitě přečerpává voda. Přes hadice a kabely na nástupišti i chodníku kolem budovy zakopávají cestující denně. Viděl jsem i dva pády. Včera byla při příjezdu Os 9141 na chodníku kolem budovy otevřena za přítomnosti asi 5 dělníků šachta zabírající téměř jeho celou šíři a cestující museli po zbývajících asi 15 cm šíře přeskakovat kabely a hadice. Nelze zprůchodnit prostor mezi starou a novou budovou? Urychlilo by to východ z nádraží předvším pro cestující pokračující autobusem PID. Pokud neutíkají, autobus jim ujede.
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 07:56:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Sestava 749 + 372 + 6*Bmto + 749 (a podobně) by byla excelentní

Ano to by bylo super, ale já si myslím, že pojedou buď dvě 749 nebo jen jedna v čele. Pak by totiž v Čerčanech nemuslo dojít k tomu, že 749 pojede místo 742 na 9203 a pojede na svym 9235. Toto sobotu (16.9.) totiž na 9235 jela 810 + 010, což určitě všichni ocenili, zvlášť cyklisti.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 10:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude stanice v Senohrabech po dokončení koridoru dálkově ovládaná? Pokud ano, odkud? Slyšel jsem jen o ovládání Strančic a Říčan z Uhříněvsi.
H.L.G.R.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.73.84
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:07:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se dělo dneska v noci ve Svojšovicích na mostě?
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 703
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděno z vlaku dnes ráno: mezi Strančicemi a Říčany se staví protihlukové stěny, budou asi okolo větší části tohoto úseku. Dnes kompletovali stěnu u zastávky ve Světicích, mezi Světicemi a bývalým hr. Říčany-Les je již skoro hotová, od Lesa dál se zase staví. Zajímavostí je rozšiřování zářezu mezi strančickým zhlavím v Říčanech a přejezdem - tam už zbývá dodělat jen pár metrů.
Od Strančic k přeložce se buduje odvodnění. Propustek přes potok je téměř hotov, dále se betonují základy mostu přes silnici, jde to dost rychle - zdá se mi, že o kus rychleji, než betonáž mostu v Uhříněvsi. Za přeložkou následuje úsek, kde je už spodek uválcován. Most přes silnici u Svojšovic má odkrytou klenbu. Odsud až k zastávce ve Světicích právě zemní fréza promíchává zeminu s vápnem.
V Uhříněvsi zbývá zřejmě podbití výhybek a dokončení nástupiště. Tempo prací se mi zdá být menší, než ve Strančicích. Už je kolejově zapojena vlečka do Prefy - kdy tam naposled něco jelo? Stejně tak mi uniká smysl odstavné koleje v sudé skupině na říčanském zhlaví.
H.L.G.R.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.73.84
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:19:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co se dělo v noci ve Svojšovicích na mostě přes potok? To je ten most vedle směr Světice.
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 13:02:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky mám jeden postřeh: Na říčanském zhlaví ve Strančicích jsou v části usazeny odvodňovací žlaby (UCHO?) až za kolejí vlečky "Dálnice". Zdá se mi ovšem, že jsou nějak moc vysoko, neb díry, které jsou zhruba ve třetině výšky, převyšují pláň spodku. Všude jinde byly vždy hluboko pod terénem. Jedná se opět o nějakou chybu, nebo nové kolejiště bude mnohem výš než to původní?
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 13:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O moc výše asi být nemůže, kvůli mostu.

Bude se nějak rekonstruovat most ve Světicích?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4814
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 13:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vbc: kolej by měla být cca o půl metru výš než stávající, hlouběji ty žlaby položit nelze, už tak jsou vyrubány do skály. Zajímavé je, že pod odtěžení lože a zeminy zůstal mezi skalním podložím 2. a 4. koleje schod o výšce cca mezi půl až jedním metrem. 2. kolej byla zřejmě v minulosti do skály vyrubána hlouběji.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Scyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 14:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo co se stalo s tou parní frézou co byla ve Stránčicích???
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 14:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Scyl: Je v Lužný u Rakovníka
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 15:32:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další historicky cenná vozidla ze sbírky PVTKŽ (či spíše jejich vraky), např. tendr 923.006 (od 486.1), by se stále měly nacházet ve Strančicích, ale na vlečce býv. ACHP, která nyní slouží nakládce dřeva. Tedy při vjezdu od Prahy po levé straně.
Scyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 17:18:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odpověď
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4815
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 19:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na té vlečce stojí hurvajz, tendr, dva dvouosé osobní vozy a jeden plošiňák. ACHP není "bývalé", ale stále funguje: ACHP Mstětice, středisko Strančice, celoročně se tam překládá a distrubuuje hnojivo. Pro nakládání dřeva se používala obecní vlečka (což jsou ty tři rovnoběžné koleje), ale poslední vagon byl naložen snad někdy vloni v létě, vše už vozí po silnici. To samé platí pro silo, veškeré obilí se vozí už dva roky po silnici (výjimkou byly státní výkupy, ty musely jít po železnici, nicméně i těch bylo málo).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Vertex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 20:00:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nerad prudím, ale už týden se tady neobjevila žádná fotka... Nemáte někdo něco zajímavého?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4816
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 21:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od pondělí celý týden probíhá na senohrabském zhlaví Strančic stavba stožárů a bran TV, a to jak ve dne, tak především za nočních výluk, převěšování TV bude nejspíš následovat.
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace