K-report
 

Archiv do 19.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Staré archivy » Archiv do 19.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 971
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 18:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0: Já jsem motorář, elektriky mi nikdy nic neřikaly, a kvůli nic jsem teda do Brna nešel. Navíc Majlont shrábne Cargo a kdo má elektriky tak pod nim skončí, a to teda rozhodně nechci. Vozit náklady na Kotnou Horu na zgarbových laminátkách.. To by mě nebavilo. Tahle práce musí bavit, jen pro peníze to dělat nejde.

Agent: Vystřídat mě můžeš, posunovači v Majlontě jsou momentálně nedostatkové zboží Nástup možný ihned.
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 19:18:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian_reloaded:tak hluboko do toho nevidim, ale kdybych už měl 21 a dodělanou střední tak bych šel hned. To že si motorář, to beru já bych šel jezdit na elektriky, protože mám blíž k elektrice než ke strojařině.A to že by mě nebavilo vozit náklady na Kutnou Horu to si nemyslim.......
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 20:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:Kdyby jsi za 12 hodin otočil Majlont-K.Hora-Břeclav-Majlont,tak by tě to bavení hodně rychle přešlo.
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 21:37:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapečku, věnuj se radši studiu, a neraď, já si dokážu poradit sám.

V době když já byl chlapeček, tak Tě vaši ještě neměli ani v plánu.

Nadřízení nemají čas na píčoviny, aby denně studovali všechny diskuze na k-reportu, a ikdyby, je jim to jedno.

V DKV Brno jsi mediálně známa osoba a o tvých příspěvcích se ví.

Posunovače budu dělat do 31.10.,pokud to chceš vědět, jelikož a protože za mě prostě neni náhrada.

Není a nebude jsi prostě nenahraditelný. Leda že by jsi dal k 1.11. výpověď.

Já zdrhnout nechci, a udělám to jen tehdy, pokud mě k tomu depo "donutí" tim že mě nacpe na něco, na čem prostě jezdit nechci.

Myslím, že se tě nikdo na nic ptát nebude. Dostaneš klíče a pojedeš a je jedno jestli to bude adéla nebo laminátka. Ale ty se na lokomotivu stejně nedostaneš, jako posunovač si nenahraditelný.

Takže asi tak.

Tak asi tak.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 973
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 10:41:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V době když já byl chlapeček, tak Tě vaši ještě neměli ani v plánu.
Tak za prvé vim kdo si, a za druhé i podle příspěvků každý pozná tvuj věk.

V DKV Brno jsi mediálně známa osoba a o tvých příspěvcích se ví.
To je možné, ale přednosta sem nechodí aby četl každý můj příspěvek. Nejsem jediný z DKV kdo sem píše, a co si dělám ve volném čase může být každému jedno.

Dostaneš klíče a pojedeš a je jedno jestli to bude adéla nebo laminátka.
To těžko, jelikož když nebudu mít papíry na elektriky, tak na nich jezdit nebudu. Na laminátku mě nikdy nikdo nedostane, to radši dám výpověď.

Není a nebude jsi prostě nenahraditelný. Leda že by jsi dal k 1.11. výpověď.
Bude, resp. už je, takže to možná bude i dřív. A k 1.11.nastupuje dalších 5 nových lidí.
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 10:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám že Alešek Přibylojc si zřídil nick na Káreportu jen a pouze z LÁSKY ke Kristiánovi


Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2275
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 13:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je možné, ale přednosta sem nechodí aby četl každý můj příspěvek. Nejsem jediný z DKV kdo sem píše, a co si dělám ve volném čase může být každému jedno.

Opravdu? Já myslím, že to jedno není. Každý je zodpovědný za svůj postoj k zaměstnavateli, ke kolegům z jiných dep i v jiném čase než v tom pracovním. Firmu zastupujete i mimo pracovní dobu. Je vidět, že ČD žijí ještě v socialistických letech. U soukromé firmy by jste si tohle tvrdit netroufnul.
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 13:25:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně že z tvých příspěvků je vidět na první pohled tvá dospělost.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 14:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ha! Došlo na má slova. Už dávno jsem tady na k-repu tvrdil, že Kristián je nezralá osobnost.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 9-2002
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 20:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsi teda objevil Ameriku !!! Pokud je Kristian tak nevyzraly, pak se nabizi otazka, jak je mozne, ze udelal psychotesty ? Nezrale osobnosti to nezvladnou. Nebo mu nekdo poradil, jak se tam chovat a co tam rict/nerict (napsat/nenapsat.)

Kristianovi je neco pres 20, ale podle jeho stylu psani to vypada, ze je mu tak 13...
ICQ 268-987-545
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 842
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 21:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že sem nigdo z vedení ČD nenahlíží??

To byste se fšeci divili,jak často to tady někdo prochází.

Možná,že kvůli K-Reportu budou muset na Nábřeží udělat novou funkci úředníka-sledovač dění na k-rep.

Ale už jsem se setkal i s pozitivními ohlasy z hůry,ale jde vždy o to,jestli jsou nějaké připomínky solidní,a ne jen Kristiánovi výplody typu-teď si vezmu raneček buchet+řidičák na rušně a vyrazím do světa-fšude mě určitě budou chtět.Takhle to opravdu nefunguje,a vybírat si těsně po dvacítce na čem bude jezdit....
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 08:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, Kristián tady předvádí svoji neuvěřitelnou nadutost. Být jeho nadřízeným, nechám ho s tím praporkem cvičit ještě minimálně rok. Fírování je činnost vyžadující zodpovědnost a bezkonfliktní spolupráci s ostatními zaměstnanci. Nabubřelý nedospělý poloblb zakládající si na svém "postavení" je první předpoklad pro solidní průser. Takže jen ho v tom Brně ještě hezky nechte v oranžovém, až mu pod blembákem dozraje mozek a začne šoupat nohama jako ostatní můžete uvažovat o jeho dalším postupu.
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 09:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč se do něj všichni navážíte? Na jeho aroganci, reagujete také arogantně a navíc neustále opakujete to již zde několikrát omleté... Asi je to pro vás dobrá výplň volného času, ale věřte, že už to vypadá fakt trapně.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 11:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: Je to zvláštní, ale nevylučuje se to. Vím o jednom řidiči autobsu, je mu 30 a rozumově je na 17. Naprosto nespolehlivý člověk, problémová osobnost. (tím se však nijak nechci dotknout Kristiána).
No a když sedne za volant, tak je to někdo úplně jiný- dobrý řidiř, v kritických situacích reaguje defenzívně- tedy přesně to, co se od něj očekává.

Myslím, že ideální by bylo, kdyby nikdo nikdy nereagoval na žádný nadutý Kristianův příspěvek.
To ale dost dobře ani není možné. Beru to s humorem, neboť se objeví Kristián a začne mi mé provokace vyvracet. Pravda, kdyby to nedělal, tak bych mě to ani moc nebavilo.

Dejvice: A od čeho je tu tato komůrka?
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 11:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: Ale o tom to vůbec není! Jde o to, že mu omlacujete o hlavu každou kravinu, co řekně, neustále mu tady vyhrožujete sledováním jeho příspěvků apod. Jakkoli je Kristian arogantní a naivní člověk, tak je to divadélko, co tady předvádíte podle mě přehnané. On tu diskutuje jistým, ne příliš vhodným a korektním způsobem, ale vy s ním jednáte stejně, ani nechcete jednat trochu slušně. Jen se divím, že si nepřipadáte trapně...
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 12:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Aleš Přibyl: No, a ty Tvoje sra*ky z 8:54 jsou vrchol asertivity a skromnosti, co?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 10:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: Všechno jde, jen musíš chtít a vědět jak na to. Jezdin na něčem co mě nebaví opravdu nebudu.
Agent: Psychotesty oblafnout nejdou, to se nepodaří nikomu a nevyzrálá osobnost těžko projde. Zvláště když to děláš na dvou místech asi u 5ti psychologů nebo co to je.. Znám lidi kteří neprošli.

Fírování je činnost vyžadující zodpovědnost a bezkonfliktní spolupráci s ostatními zaměstnanci
Kdybys mě znal, tak bys třeba věděl že jsem bezkonfliktní člověk a zodpovědnost mi rozhodně cizí neni, jinak bych se do takové práce necpal.
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 9-2002
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 20:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kecas, ja jsem psychotesty u jedne SO (nereknu ktere) ochcal a docela dukladne. Jen jsem se zeptal, co se ma a nema
ICQ 268-987-545
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 23:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já dělal test u tramvají, metra i drah, vždy úspěšně. Na poprvé ve 20 letech to prošlo jentaktak. A napotřetí nadprůměrný výsledek! Že bych za ta léta dozrál? Kdepak, NIKOLI, kdo mě zná tak ví. Nicvíce vědět jak na to se u psychotestu opravdu vyplatí. Bylo to pokaždé obdobné, některé části zcela totožné. Potřetí se mě zeptali jak je možné že jsem odpovídal tak bezvadně. Nedělal jste toto už někdy... A ono jó. Jinak se vochcat zase všechno nedá, například testy na postřeh a koncentraci pozornosti v závislosti na stupňující se zátěž se opravdu nedá. Ale jistě mít onen test k dispozici doma dá se párkrát procvičit a také to bude líp vypadat než mít test v ruce poprvé v životě
PeS
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 00:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždyď se to tu dokonce kdysi řešilo- jak PAKOtesty probíhají- co říkat, co ne, jak se chovat...

Něco ve smyslu: Přece jim nebudu říkat, že jsem misantrop a rád závodím.

(Příspěvek byl editován uživatelem fousekx.)
Hrdina_hlubin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 10:39:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přece jim nebudu říkat, že jsem misantrop a rád závodím.

Tak jednoduché to samozřejmě není. Ony jsou v těch testech zabudovány nenápadné kombinace otázek, které bezpečně prokáží, jestli si vymýšlíš nebo uvádíš pravdu.
Ve finále tudíž může být výhodnější napsat pravdu že rád závodíš, než lhát že závody nesnášíš.
Zvítězit, nebo zhebnout!
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 18:00:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jestli se to dá ochcat nebo ne, to teda nevím, já je dělal poprvé vlastně ještě v 19, a udělal. Jediné co jsem nepobral byly ty trapné "obrázky" které vypadaly jako mazanice dětí ze školky, a co jako v tom má člověk vidět.. Tak s tim u mě teda nepochodila.
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 19:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian_reloaded: Mohlbys mi nastínit co vlastně předchází vydání Osvědčení pro řízení drážních vozidel?Dik já jenom tak že pokud se nepletu tak musíš mít 21 v době kdy by připadalo v úvahu řízení drážního vozidla
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 20:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ho také získal dřív, o tejden. Ale bylo mě předáno až v den 21.narozenin přípo v kanclu onoho úředníka. Čili nestandartní postup, ale nikdo neprotestoval. Jen já si vzal tejden dovolenou
PeS
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1605
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 23:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby ses, ty přezrálá osobnosti, radši naučil, že šroubovka se věší na ten háček pod tažným hákem...
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 23:57:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Převzato z diskuze 843

Tak plyšové 050 jsou dobré vozy, sice těžké, ale budiž. Kam se ale hrabou na 043..

Spíš kam se hrabou 043 na 050? 043 je prostě Fabia a 050 je Superb pokud jde o pohodlí pro cestujícího. No na 050 prostě 043 nemá.

Kocour se dvěma 050 je svižná souprava,
No, neřekl bych. Na Rapotice to se třema 050 traťovou šedesátku nedá, pokud nemáte odvahu dát tam 8.stupeň a riskovat zaúčinkování policajta nebo vyskočení nějaké části motoru.


Divim se pokud ty jsi v vůbec v zácviku dokozál jet do Rapotic víc než 50km/h. Do Rapotic se dá jet skoro v celém úseku 60km/h i s rychlíkem, ale musí se to umět. Jenže ty to neumíš. Musíš se jetě hodně učit...

S ní jsem cítil bezpečněji před šílenci
No, při jízdě krátkym čumákem vás chrání akorát budka z plechu plná baterek, to neni žádná výhra, tim spíš že na těch strojích je větší šance něco sejmout, jelikož na druhou stranu neni vidět.


Lepší baterie, jak nic oproti řadě 810. Ono je taky potřeba houkat před přejezdem jestli víš co to je a pak je jedno jestli uvidíš auto 50m před tebou a prdneš tam rychlobrzdu a nebo ji tam dáš o 50m později, až ucítíš náraz. Stejně tomu člověku v autě už většinou nezachráníš život...

Ad Petr Š.: To ano, ale na těch zastávkách když zajedeš k cedulce tak se lidi pěkně projdou, s kratšim vlakem máš zastavovat u posledního cestujícícho, což je problém, když tam nevidíš..

Každej fíra co tam jede tak tam vždycky neveze 742+2*050 ale třeba i 850 či 843 a má napočítaný, že když toho veze tolik a tolik, tak zastaví tam a tam. jednoduchou matematikou si lze spočítat, že 742+2*050 je o tolik kratsí/delší než 843+x043 a podle toho vždycky zastaví tak aby to vyhovovalo všem cestujícím a nemusel stavět až u tabulky konec nástupiště. To Tě v zácviku taky neučili???

Ad Fousekx: Tak vim do čeho jdu, ale 742 bych tu nejradši neviděl vůbec. Ale pořád lepší než jakákoliv elektrika

Mistr si pořád myslí, že si bude moct vybírat na čem bude jezdit? To aby jsi se poohlížel po ryze motorovém depu. A vůbec řadu 742 bych nezatracoval. Ještě rád na ní budeš vzpomínat, až za pět, deset či dvacet let budeš jezdit na stroji, který Ti bude komunikačním displejem radit co máš teď udělat a co ne...

AA: Německo taky neni zrovna uplně super, na některých lokálkách taky jezdí pěkné zgarby. A desira tady nechci, to už radši ty 742.

To by jsi musel být úplně někde jinde, aby jsi si vybíral co tu bude jezdit a co ne. Zkus třeba drážní úřad.

Není to spíš o tom, že vám zase někdo stěhuje pryč hračku?
A hlavně kvalitní stroje a vozy


Moderní možná - nebo spíš určitě, ale do kvality to má hodně daleko...

Všecno špatně milý chlapče, Tvé argumenty jsou velice nepřesvědčující...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25641
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 00:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš kam se hrabou 043 na 050? 043 je prostě Fabia a 050 je Superb pokud jde o pohodlí pro cestujícího. No na 050 prostě 043 nemá.

Sice jsou Bmx mé oblíbené vozy (ač nám sem přišly ty největší šroty), ale zejména v topné sezóně kdybych si měl vybrat, tak do 050 nevlezu.
A minimálně od pohledu jsou sice Bmx hezčí, ale vypadají, jak kdyby ujely z muzea. S tím se těžko něco nadělá (podobně jako laminátky jsou sice moc pěkné, ale IN jsou tvary krabicoidní).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2579
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 00:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

043 je prostě Fabia a 050 je Superb

To už se tady řešilo, 043 je Felicie a 050 čtyřicet let starej Opel.

Moderní možná - nebo spíš určitě...

...ne
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 12:04:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0: Tak podle předpisu vydání Průkazu způsobilosti k řízení drážních vozidel musí předcházet:
- každopádně musíš mít maturitu
- kompletní zdravotní prohlídku, včetně psychotestů
- kurz na nějakou trakci
- zácvik v dílně min.20 týdnů
- zácvik jako vozmistr min.2 týdny
- zkoušku z předpisů V-06
- jízdní zácvik půl roku
Pak můžeš dělat zákonité, při tom by ti mělo už být 21, nebo alespoň skoro. Při úspěšném zvládnutí dostaneš řidičák na příslušnou trakci, který tě neopravňuje vůbec k ničemu. K tomu abys mohl jezdit musíš ještě udělat zkoušku z předpisů V-08, musí ti být 21, a musíš si udělat nějaké řady z příslušné trakce. Po té můžeš jezdit na posunu, min.půl roku, pak teprv můžeš udělat další zkoušku z předpisů a jít jezdit do tratě.

Patrpes: Já zákonitý udělal měsíc před, ale řidičák mi dali taky až k narozeninám.

Krysolet: že šroubovka se věší na ten háček pod tažným hákem
Neni jednodušší to hodit na hák, když tam pak nepotřebuju nic dalšího věšet? Já se na posun můžu víš co..

Přibyl: Tvoje dětské výplody jsou k smíchu. Připomínáš mi jednohu kolegu, který sežral taky všechnu moudrost světa, všude byl dvakrát, všechno zná a všechno dělá závodně, ale zákonitý udělal na potřetí atd.

Do Rapotic se dá jet skoro v celém úseku 60km/h i s rychlíkem
Tak s 843+043+943 určitě ano. S brejlákem se šesti, možná i s pěti vozama bych tě chtěl vidět, ani na 1100 otáček ti to 60 nedá ani kdybys zezadu tlačil.

To aby jsi se poohlížel po ryze motorovém depu
To se poohlížim, neboj. Ale Já elektriky nemám, takže mě těžko někdo bude nutit na tom jezdit.

To Tě v zácviku taky neučili???
Chlapečku, všichni fírové přiznali, že se jim tam zastavuje hodně blbě, některí dokonce že to neumí, a zastavit u posledního cestujícího když tam nevidíš je nemožný.

budeš jezdit na stroji, který Ti bude komunikačním displejem radit co máš teď udělat a co ne...
Mě moderní stroje nevadí, lepší než zgarbová laminátka.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1610
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 12:19:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neni jednodušší to hodit na hák, když tam pak nepotřebuju nic dalšího věšet? Já se na posun můžu víš co..


Na tažný hák se věší šroubovka připojeného vozu. Takže ten, kdo to pak zavěšuje, musí nejdřív přehodit tu lokomotivní na háček a pak teprv zavěsí vůz. Čili někomu jinému svým lemplovstvím přidáváš práci.
Na posun se nemůžeš vímco. Jednou jsi za tu práci placený a budeš ji dělat pořádně. Myslíš, že když se bueš flákat, budeš za odměnu co nejdřív povýšen?
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2301
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 12:50:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo, Kristiáne, Kristiáne.

Jak to tak čtu, tak musí být strojvedoucích opravdu nedostatek.

Takhle mluvit o firmě, v níž pracuji a o svých ambicích a pracovních povinnostech, si netroufnu pomalu ani před svojí ženou.

Když jsme u tématu, ptejte se a já odpovím... Kolik je vám tedy let?
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 12:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:a nevíš jestli není u posunu už nějaký volný místečko?Už začínám dodělávat maturu,šetřím na laser očí...takhle bych byl mašinám aspoň poblíž...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 12:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lkf: ptej se na personálním.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 13:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:tam jsem byl před prázdninama a nic..jen plánují nábor ke konci roku na fíry a to já zatím nemůžu.Navíc ten p.Nováček mi není zrovna moc sympatickej....
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2013
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 15:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už víš, co bude na tom výročí v okolí Brna?já slyšel, že tam má být i štokr 506
842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 18:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Manemb:
Na oslavách výročí tratě Brno - Zastávka budou 16. a 17.9. jezdit 464.202 a 556.0506, a to na mimořádných vlacích Brno - Zastávka (v plánu je i jeden pár nákladních). Krom toho na běžných vlacích 749.121 a 749.051.
Rendben Üzemelt !
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2017
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 23:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zasáhne do provozu i 735 007?:je také na seznamu, ale jen jako výstava a to samé i 751 001Jinak díky
Jo a také by tam mohla být 842 001
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 00:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přibyl: Tvoje dětské výplody jsou k smíchu. Připomínáš mi jednohu kolegu, který sežral taky všechnu moudrost světa, všude byl dvakrát, všechno zná a všechno dělá závodně, ale zákonitý udělal na potřetí atd.

Toto jsi napsal a zrovna si se přitom díval do zrcadla?!

Do Rapotic se dá jet skoro v celém úseku 60km/h i s rychlíkem
Tak s 843+043+943 určitě ano. S brejlákem se šesti, možná i s pěti vozama bych tě chtěl vidět, ani na 1100 otáček ti to 60 nedá ani kdybys zezadu tlačil.


Píšu SKORO v celém úseku. Ale to se prostě musí umět.

To Tě v zácviku taky neučili???
Chlapečku, všichni fírové přiznali, že se jim tam zastavuje hodně blbě, některí dokonce že to neumí, a zastavit u posledního cestujícího když tam nevidíš je nemožný.


Chlapečku malý, pokud tam nevidím, tak mohu vybírat ze dvou možností. Buď zastavím až u tabulky konec nástupiště a nebo prostě tam kde jsem zvyklý zastavovat podle délky soupravy. Když tam nevidím, tak přeci nebudu zastavovat dveřma až u toho posledního cestujícího a přebíhat z jedný strany stanoviště na druhou, dívat se, kde že je a riskovat tak projetí zastávky. Kterej cestující ví, že máš zastavit zrovna u něj když je až poslední ve směru jízdy vlaku? A v praxi to se zastavováním taky vypadá krapet jinak. Každej fíra má ty svoje místa v každý zastávce, kde zastavuje, tak nevim, proč by se mu mělo blbě zastavovat, nebo by dokonce nevěděl kde má zastavit. Je to jen další tvá výmluva a neschopnost smířit se s odchodem řady 843 z Brna

budeš jezdit na stroji, který Ti bude komunikačním displejem radit co máš teď udělat a co ne...
Mě moderní stroje nevadí, lepší než zgarbová laminátka.


Tímto ale přestáváš být strojvedoucím a začínáš být cvičenou opicí...
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 13. září 2006 - 07:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Se podivej do profilu ne? Když jsem čekal než mi bude 21 abych mohl dělat zákonité, tak kolik mi asi může být..

Lokofanda: Na posun berou lidi, ale s tím že později z nich budou strojvedoucí. Nastupujou od listopadu, takže kdybyses přihlásil a stihl tu operaci (nejsi jediný!) tak by tě vzali.

Krysolet: K tomu se ti nemůžu vyjádřit ani tady, jelikož nevim která p**a (nechci jmenovat) si to zas přečte a bude po depu rozšiřovat. Šupáci ve stanicích mě taky přidělávají práci, když stahují šroubovky nasračku na poslední závit, což neni možný bez vzduchu povolit, protože adéla to nenatlačí.
Aleš_přibyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 08:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se podivej do profilu ne? Když jsem čekal než mi bude 21 abych mohl dělat zákonité, tak kolik mi asi může být..

Tipoval bych tak 11 nebo 12let maximálně...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2020
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 13. září 2006 - 14:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš Přibyl - co takhle něco nám ty o sobě sdělit?Zdáš se mi také jako dobře podezřelá osoba, co jen rýpá a rýpy a přitom, tu máš dva Nicky!Důvod?
To máš takovou závist na našeho posunovače Kristiána?
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 15:56:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo kde budou nocovat páry na víkend jetli v Majlontě nebo na Dolním??
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2042
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 15:06:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už ti to tady nějak Kristiáne vymírá
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25916
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 23:15:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to je dobře!
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2836
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 03:15:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zírám, to jsou přestřelky...

Když sem dělal psychotesty já, tak jsem je na poprvé neudělal, bylo to tím, že jsem tam psal pravdu, pak mi bylo řečeno, že musíš prostě zalhat, že chcou slyšet to a to...takže na otázku jestli se vám líbí oheň, zaručeně napsat že NE!ale mě se třeba líbí, v ohništi či v krbu že jo, to ale je nezajímá (nebo třeba v popelnici s novina včera nad ránem v čt:-))
Napodruhé sem je tedy udělal, nejlepší na tom bylo, že ta baba se mi snažila tvrdit, že jsem levák, že ji to dle nějakých tabulek vychází, prostě blbka, já od jakživa pravák...pak už sem začal pochybovat kam sem to vubec vlezl...

Kristián:
Hele víš, že já Tebe začal už tak nějak brát, protože prostě každej sme nějakej, někomu si holt nepadl do oka, mě ze začátku taky ne, ale zvykl sem si že si takovej, ale i tak jestli to odemě budeš brát jako fakt a ne jako rýpavou poznámku, dej si raději skutečně bacha kde a jak se vyjadřuješ, skutečně se o tobě ví na vedení v Brně, zdá se že to nikoho nějak nezajímá, že je klid ale jen počkej jak nastane nějaká situace, to budou možná i schopni to proti tobě použít, na to fakt bacha...i přednosta z HH o tobě ví, bohužel vypadá velice přátelsky a taky i je, ale přetvářka taky občas udělá hodně...
Jo a to s tím na čem budeš chtít jednou jezdit a na čem ne, uvidíš že když budou potřebovat, abys do kurzu na šaliny šel, tak že tě do něho natlačí at chceš nebo ne, a když ne, tak nějakej trest tě bude čekat a to že bys následně chtěl utéct, tak s tebou v kartě chodí posudek a v tom bude všchno o tobě...takže o tobě budou vědět i v jiném depu...zamysli se ok?:-)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2349
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 09:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele víš, že já Tebe začal už tak nějak brát,

Já ho taky beru a přál bych mu ať jezdí, ať ho to baví. Jen mi vadí, že se naváží do ostatních dep, že je namyšlený, arogantní a že když mu někdo oznámí, že rakve půjdou pryč, tak ho málem pošle ke všem čertům. A také jsem se ho snažil usměrnit ať si dává pozor na ústa, neb je na očích svému vedení i tady...

Třeba takové Rakve mám spjaté dík K-reportu právě s Kristiánem. Svým způsobem ho i chápu, že musí být z jejich odchodu naštvaný. Mě jako ivančákovi a cestujícímu se samozřejmě také líbí, ale narozdíl právě od Kristiána neřeknu: „Konečně je dali do Brna, tady je jim nejlíp“ a za rok „Kterej kretén z GŘ to vymyslel už vidím jak jim v Liberci nebo v Pardubicích stojí u plotu“
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2046
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 12:16:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já ty Kurvy 843 nesnáším!!!!!!!
Prtotože kdykoliv jsem s tím jel, tak jsme zůstali stát v polích, nebo ve stanici, nebo na vjezdu!!Prostě šrot.Co si vzpomenu, tak to byla 843 003,006,010,012,014,023,030!!! Asi na tu řadu mám smůlu, ale zase v poslední bodě si chválím 843 008,011
No, ale v Děčíně je miluji-Tedy jen do srpna, pač díky neschopnostem mi stále jezdí kolem práce 753 001,006,192 750 061,409,410
Jako nedávno
 
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1002
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 12:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý rozumný člověk nebere k-report vážně, ani vedení ne, vždyť je to jen tlachání o dráze. Já tady nepíšu že ten a ten je magor.. Jen píšu svoje názory, které se hold každámu nemusí líbit, k tomu je diskuze, aby se mohli vyjádřit ostatní. V dobách totalitních už nejsme, takže ikdybych šel jinam tak na mě kádrovácký posudek nikdo psát nebude. Dopadlo by to stejně jak tenkrát, kdy jsme si posudek na sebe k psychotestům psali sami.. A můžu říct že složitější dotazník jsem nikdy nevyplňoval, psát něco na sebe je fakt dost těžký

uvidíš že když budou potřebovat, abys do kurzu na šaliny šel, tak že tě do něho natlačí at chceš nebo ne
Do kurzu možná, ale když nebudu chtít dělat zákonitý, tak je dělat nebudu, nemůžou mě nutit učit se něco co nechci. Hold se budou muset smířit s tím že Kristián a elektrické hnací vozidlo se naprosto vylučují Když se jim to nebude líbit tak mě hold uklidí do Tišnova, já si budu jezdit se 714+ 3 Btax lokálku a budu taky spokojenej.

(Příspěvek byl editován uživatelem Kristian_reloaded.)
Rtuťový_muž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 13:19:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hold se budou muset smířit s tím že Kristián a elektrické hnací vozidlo se naprosto vylučují Když se jim to nebude líbit tak mě hold uklidí do Tišnova, já si budu jezdit se 714+ 3 Btax lokálku a budu taky spokojenej.

Když se jim to nebude líbit, dostanete jednoduše výpověď pro nesplňování požadované kvalifikace na Vaše pracovní místo - a budete taky spokojen.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2356
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 13:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb:
zase šotouš postiženej brejlovcema?
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2054
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 14:59:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260 - AnoJá jsem pouze Brejlovcofil a Šestikolofil
Ale jako jinak i 714,730,740,742....810....854
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 17:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rtuťový muž: Ano, taky mi to vadit nebude, fíry potřebují skoro fšude, a mě tady fakt nic nedrží.
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 18:42:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fšude ????? ať žije čeština
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2369
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 20:06:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmm: na češtinu se viser
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 20:56:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a mě tady fakt nic nedrží.

Aby si tohoto výroku později nelitoval.
Nejlepší výrobek Karosy = B952E
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 23:32:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šéfe, kolik je let dceři pana ing. Matuše, když si tak chytrý?????!
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
Alfonz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.67.130
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 09:14:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každý rozumný člověk nebere k-report vážně, ani vedení ne, vždyť je to jen tlachání o dráze. Já tady nepíšu že ten a ten je magor.. Jen píšu svoje názory, které se hold každámu nemusí líbit, k tomu je diskuze, aby se mohli vyjádřit ostatní. V dobách totalitních už nejsme, takže ikdybych šel jinam tak na mě kádrovácký posudek nikdo psát nebude. Dopadlo by to stejně jak tenkrát, kdy jsme si posudek na sebe k psychotestům psali sami.. A můžu říct že složitější dotazník jsem nikdy nevyplňoval, psát něco na sebe je fakt dost těžký

Kapitalismus už tu nějaký pátek máme, ale vzpomeňme jednoho člověka, který sem psal docela zajímavé příspěvky, ale pouze do doby, než se to dozvěděl jeho zaměstnavatel, poté už zde nepsal a musel si hledat nové zaměstnání...
(Stálice tohoto fóra vědí o koho se jedná - je to tak tři roky zpět)

Jen sem piš, že jsi si sám psal posudek. Jsou některé věci, které se neříkají ani mezi svými, natož to pak ještě zveřejňovat. Toto by už mohlo brát vážně i vedení...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5301
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 11:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych k tomu mohl říct snad jen to, že u nás v Dp na každého zaměstnance, který sem píše, připadají dva až tři, kteří jen čtou a pak z toho vyvozují důsledky. Takže pokud jsem včera v deset napsal na K-R, že v jízdních řádech na webu DP je chyba a už za dvě hodiny to bylo opraveno, je to v pořádku. Pokud ovšem napíšu, co si myslím špatného o tom či onom nadřízeném, nesmím se pak divit, že mu to někdo donese.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1762
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 11:55:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin_j: Toto fórum je opravdu sledováno v hodně dopravních firmách. Rozumní lidé v nich někdy použijí dobré nápady, které tady někteří uvádějí. Ale zase pochopte, že nikdo není zvědavý na nějakou sprostou kritiku a až osobní napadání.
Právě případ s jízdním řádem je příkladem dobré spolupráce. Tak by to mělo být.
Kristian_reloaded
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 17:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrik: 26
Alfonz: Mě to je jedno, ať si to přečte třeba generální ředitel, když mu to udělá dobře.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace