K-report
 

Archiv do 24.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Školy se zaměřením na dopravu » Archiv do 24.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 13:59:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před Hýblovou Vás varuju... To je ekonomická nymfomanka die Erste Klasse. Tu zaručeně vzrušíte tak akorát nárůstem HDP, než nárůstem...
Nebo jí dejte k předčasným Vánocům třeba Samuelsona psanýho ručně a švabachem, to by možná ocenila. Ale třeba se za těch x let změnila, co já vím...

BaBra je v klidu, ta víc, než svoje skripta neumí. Nabiflovat a vyblít, toť záruka úspěchu. Kdyžtak jí kupte basu Magnesie, to je polovina úspěchu. Hlavně umět zlaté pravidlo maximalizace zisku MC = MR, to je základ všeho vědění (taky jediné, co mi utkvělo v hlavě)...
Pája
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.67.247
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 13:43:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirex: Předměty, které se váží k jednotlivým projektů se vypíšou. Pro ostatní předměty musí být minimálně 5 lidí. Když si zapíšeš předmět, na který se přihlásí 0 až 4 studenti, přijde Ti mejl od pana Ing. Jiřího Čarského - Váš zápis tohoto předmětu byl zrušen, atd. A můžeš si vybrat jiný. O některé předměty je však velký zájem, proto je lepší si je zapsat co nejdříve, neboť kapacita není nekonečná.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19911
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 15:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik:
Pozdě . Ale asi na tom něco bude, sama nás před sebou varovala .
Ani se jí moc nedivím, 60 lidí na cvíčku je docela , tolik občas nepřijde lidí ani na přednášku (když jsme měli DěPra, tak z plné auly zůstalo až do konce něco kolem čtyřiceti)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Danek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 13:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne snad že bych byl nějak moc škodolibý, ale rád jsem si tady přečetl o problémech s informačními systémy na ostatních vysokých školách . I u nás na FEL ČVUT se totiž každý semestr při otevírání rozvrhu opakovaly problémy s kolapsem systému KOS (Komponenta studium, přibližně něco jak STAG), který může současně obsluhovat jen 200 uživatelů (fakulta má přes 5000 studentů) následované otevřenými dopisy studentů děkanovi. Letos se naštěstí podařilo zpřístupňování rozvrhu naplánovat výrazně lépe.

"Ale asi na tom něco bude, sama nás před sebou varovala." Tohle mi připomíná legendární doktorku Novákovou na cvičení z matematiky. Vždycky počítala příklady na tabuli a studenti museli dělat "hada", tj. každý musel říkat kus postupu, jak na něj zrovna přišla řada. Když na prvních dvou hodinách někdo něco nevěděl, tak na něho řvala, ať se jde přehlásit na jiné cvičení. Ona totiž při hodinách nikdy nemluví normálně, pořád jen křičí. Ale nemá cenu to popisovat, to člověk musí zažít. (V mém případě v pátek od 7:30 ráno - není nic příjemnějšího . Ale podotýkám, že jsem si jí tehdy zapsal stejně jako většina lidí dobrovolně. A jak se koukám na výsledky oficiální ankety hodnocení výuky za předminulý semestr, ze 318 hodnocených učitelů skončila na pěkném 57. místě.)

(Příspěvek editován uživatelem Danek únor 24, 2006)
Železniční dopravě zdar!
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.29
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 17:18:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak KOS, s tím jsem zatím potíž neměl. Ale na to, že v pondělí začíná škola, tak už by mohly být rozvrhy. Von každej nemá 6 půlek volnýho času jako deňáci
Paci
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 21:14:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na D-éčku se poslední dobou dějí dost zajímavé věci. Ve středu v noci zhruba kolem jedné si nějaký týpek spletl nás pokoj ze záchodem (ještě že vykonal potřebu na zem, pokud by mi pochcal mí oblíbený triko HammerFall tak bych mu fakt musel rozšlapat hlavu) a pak se snažil lehnout ke spolubydlícímu. Spolubydla ho smamožřejmě vyhodil a ješte pak musel vytírat tu obrovskou louži uprostřed pokoje. Poučily jsme se a od té doby raději na noc zamykáme.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1487
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 23:45:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Déčku vždycky byla, je a bude sranda...
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20102
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 04:47:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A těm mým spolubydlům to ne a ne vysvětlit, proč zamykat...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4706
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 08:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to se takhle jednou probudim na D a koukám, dveře od pokoje nikde
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 09:22:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Danek: Učitelé na školách jsou rozmanití. Já jsem měl na strojní fakultě na cvičení z Matematiky 2 docentku Gabrielovou. Také číslo.
Křik byl také zcela normální způsob jejího vyjadřování. Jednou jsem do jejího testíku nenapsal nějakou matematickou větu pomocí různých zkratek ( ale napsal jsem jí správně ) a začala na mne řvát, že mé místo není strojní fakultě ale na fylosofické fakultě. To je jen taková drobná záležitost. Velkých obrátek však nabrala po dalším testu, kde nás všechny označila za totální blbce, s jakými se za více než čtyřicet let výuky na strojárně nesetkala, začala brunátnět a ještě si přisadila, že ona maturovala v šestnácti letech (!) a od osmnácti na strojárně učí!!! Tak jsme všichni byli nějací zakřiknutí a lapali po dechu. Další řeči po našem ztišení následovaly: Jí když byla mladá, studenti nosili křídy, pomůcky a všelijak jí lezli do a tabule byla vždy čistá..............
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 09:31:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram: Vzhledem k tomu, žes napsal "fylosofické", docentka nepochybně neměla pravdu. U strojního inženýra je pravopis až sekundární prioritou, na fildě by to byl kardinální problém...
Btw, neber si to osobně, ale na tohle nešlo nereagovat.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3095
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 09:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U strojního inženýra je pravopis až sekundární prioritou

Bohužel to je fakt, já při své práci musím takhle opravovat neskutečné hrubky, které dělají vysokoškolsky vzdělaní inženýři technického zaměření v dopisech. Shoda přísudku s podmětem, interpunkce, mezery, překlepy - to jde bohužel zcela mimo tyto lidi, pro ně je důležitý jen obsah. Většinou jim takový dopis hodím na hlavu...
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 10:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Občas člověk hrubku udělá, nebyl by člověkem, kdyby nechyboval. Ale aby chyby odstranil, má si to, co vytvořil, zkontrolovat. A já to občas na diskusi neudělám. A vidím, že je tu plno chytráků, kteří ji udělají za mne.

A že by zrovna absolventi humanitně zaměřených oborů byli těmi, kteří se mohou chlubit s pravopisem, tak to zrovna ne.

Znám pár lidí ( jsou to absolveni právnické fakulty - jak příznačné, Quexi ) a pravopis jim přiliš mnoho neříká. Jejich slohové vlohy jsou ještě o poznání horší, než pravopis.
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 10:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel, dokud se budou středoškolští učitelé češtiny chovat tak, jak se dosud chovají, tj. budou ignorovat neznalost pravopisu většiny studentů s odůvodněním, že "se to měli naučit na základní škole a střední škola má jiné priority", tak se nic nezmění. Ostatně se stačí podívat na internet na studentské stránky (a je jedno, zda jde o studenty SŠ či VŠ): grafika v řadě případů výborná, zpracování taktéž, styl textu hrozný a pravopis příšerný...
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3097
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 10:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram: Upřímně řečeno, a nepletu do toho nějaké osobní vazby, prostě technici a inženýři z technických oborů udělají v dopise mnohem víc chyb, nemluvě o celkové stylistice. To prostě vím z vlastní zkušenosti, ono taky úkolem technika není psát "vybroušené" dopisy, kde záleží na každém slovu, ale to je přesně úkolem právníka.
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4711
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 10:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když nevim, vezmu holku a odtáhnu jí před poštu, Maňas!
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 10:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci do této diskuse plést osobní vazby ( už se ale stalo ), ale u absolventů Právnické fakulty mne to dost zarazilo. Není holt absolvent jako absolvent.

Nebudu zastírat, já jsem kolegovi diplomantovi musel diplomovou práci stylisticky upravit a opravit pravopis, aby se recenzent nevyděsil. On mne zas velmi pomohl s jiným problémem - s tvorbou dynamického modelu.

Já jsem v diplomové práci žádnou pravopisnou chybu neměl a stylisticky byla též na úrovni. Dost jsem si na tom zakládal.
Měl jsem velmi poctivého recenzenta, který by do recenze všechny pravopisné chyby uvedl ( nesmělo by jich tam být mnoho, jinak by jí vrátil k přepracování ).

Jinak ale mi přijde vcelku zbytečné, že jste si smlsli zrovna na mne. Jsou tu jiní, kteří jsou na tom s pravopisem na štíru.
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 10:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram: Ovšem ta "fylosofie" v Tvém příspěvku zářila tak jasně, že jsem nemohl neodpovědět. Nicméně jinak to bylo v pohodě, proto jsem taky napsal, ať to nebereš osobně...
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 11:20:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já si už na fylosofii dám pozor.
tomz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.39.16
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 21:03:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Které školy musím vystudovat, abych se stal strojvedoucím? Pište prosím konkrétní školy. Byl bych rád, kdyby mi odpověděl nějaký strovedoucí.
Jak dlouho trvá, než se stanu strojvedoucím? Děkuji za odpověď.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 21:20:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musíš mít střední průmyslovou školu elektrotechnickou, ale lze to obejít ( vyjímku ti udělí Drážní úřad ), znám dva strojvedoucí, co mají jen gymnázium.
Požadavky na délku zácviku a zkoušky si sežeň na Drážním úřadě.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4780
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 08:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je vhodný mít elektrovzdělání, qůli vyhl. 50, kterou potřebuješ m.j. na dílně.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Michal Tarkoš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.40.141
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 22:19:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí být třeba cukrářem s maturitou.A to nekecám.
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 09:55:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona je otázka , jestli by Tě někdo jako cukráře s maturitou do této práce přijal.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 10:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Člověk si může zařídit papíry na řízení kolejových vozidel zcela soukromě. Jen je trochu problém s praxí, ale i to už někteří jedinci vyřešili.
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 14:23:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je opět otázka diskuze. Za mých mladých let , když jsem studoval SPŠD (89-93) jsem několikrát slyšel vyprávění personalistů ČD o tom , že strojvedoucí je jediná provozní profese u ČD , kde množství zájemců převyšuje počty přijímaných. Nevím jaká je situace dnes. Myslím si však , že počty strojvedoucích dnes jsou menší , než bývaly. Kdyby nějaký šéf depa se měl rozhodnout z x zájemců , kdo uvolněné místo získá ,asi by se nerozhodl pro člověka , který by se mohl pochlubit pouze papíry z DÚ a ničím dalším.
Jiná situace by byla , kdyby nabídka převyšovala poptávku. To by ČD prováděly nábory "na ulicích" , tak jako to prováděly kdysi u výpravčích a ostatních provozních zaměstnanců.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 14:36:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdysi ale to dnes opravdu nehrozí při dnešním omezovaní na ČD všeho a všude takže nemám strach že by se nějakej "cukrář" a podobné profese dostali na mašinu

Jo jinak slyšel jsem že někdy na přelumu 70 a 80 let minulého století jezdily na mašináchpřesněji M152 i ženy jako strojvedoucí ale je to info z agentůry JPP tak nevim.

(Příspěvek editován uživatelem 6120 březen 21, 2006)
AV 15-30
Danek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 22:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jinak slyšel jsem že někdy na přelumu 70 a 80 let minulého století jezdily na mašinách přesněji M152 i ženy jako strojvedoucí ale je to info z agentůry JPP tak nevim.

Ženy snad mohou jezdit i dnes, ne? (Je zvláštní, že jich je v této profesi "tak málo".)
Železniční dopravě zdar!
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 22:33:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na přelomu 70 a 80 let???
Teď jsem četl v nějakých starších Zájmech strojvedoucího,že poslední žena strojvedoucí šla do důchodu v roce 1995 nebo 1996(teď přesně nevím),jezdila v Lovosicích na 810.

A na Slovensku jsou snad i nějaké dodnes.
Kam DKV Ostrava šlápne,tam "100 roků tráva neroste"!!!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4374
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 23:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady máte nějaké "Lokführerinnen" z Germánistánu a Rakouska:

http://www.nordwestbahn.de/122_602.htm
http://www.salzburger-fenster.at/rubrik/lokales/0705/oebb-sogar-22-jaehrige-lokfuehrerin-soll_514.html
(a něco o téhle dámě ještě na http://www.salzburg.com/sn/sonderbeilagen/artikel/543897.html)
http://www.swr.de/eisenbahn-romantik/archiv/107/index.html


A další a další.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 09:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět nevěříte, že si někdo může udělat papíry na řízení lokomotivy soukromě a může přitom mít jakékoliv střední vzdělání? Mimo jiné, takový člověk skutečně existuje a dokonce tu obvčas diskutuje. Snad se na mne nebude zlobit, když uvedu jeho jméno, pod kterým zde také vystupuje, neboť za to, že si soukromě udělal papíry na lokomotivu se stydět nemusí, ba právě naopak, neb ho to stálo docela dost úsilí. Jmenuje se Petr Barchánek.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 09:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach no v tomto období to bylo asi nejvíc taky toho jezdilo mnohem víc a bylo potřeba víc lidí jinak netvrdim že dnes nemůže žena na lokomotivu akorát se tam nějak nehrnou
AV 15-30
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3141
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 10:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram: Vždyť tu nikdo netvrdil, že to nejde, proč by to taky nemělo jít? Pokud zájemce splní zákonem (a prováděcími předpisy) stanovené podmínky, má právní nárok na vydání oprávnění - já na tom nevidím nic nepochopitelného a neuveřitelného.
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 10:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen to stojí dost úsilí a také nějaké peníze. Největší problém je totiž s praxí. Tu si musí člověk udělat ve svém volnu ( pokud není zaměstnancem ČD, kde by mu to proplatily ). To je asi ten největší problém, neb většina lidí pracuje jen od pondělí do pátku přes den. Problém tak není teoretický, nýbrž praktický.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 10:43:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad žena na 810 v Lovosicích: Znám strojvedoucího, který tu její 810 viděl a snad i přebíral a říkal, že bylo na první pohled vidět, že s ní jezdila žena. Všude kytičky, obrázky a podobné blbůstky. Jo a také si vzpomínám, že mi říkal i její jméno: Nějaká Gudrun Sedláková. Teda myslím, snad jsem to nějak nepokroutil.
Nemo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 17:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Nové" logo DFJP:

D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1508
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 18:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A návrhy na nová loga UP znáte?
"bóbika" "prasečí rypáček"
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
JF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.250.247
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 21:21:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemo
No podle toho jak se tomu směješ to vypadá na srandu, ale přeci jen se to zdá dostatečně umělecký na to, aby opravdu takové bylo.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20772
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 00:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co tohle?

(v lepší kvalitě žel nemám :-()
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Premyslav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 15:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dávali jste si někdo přihlášku na UPCE-dopravní fakulta-dopravní prostředky se zaměřením na KV ???
http://www.854.wz.czŽelezniční stránky převážně o motorovém vozu 854
M. Drábek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 141.76.124.111
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 22:55:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Premyslav: Já kdysi ano (asi před 4 roky), byl jsem se i podívat na pracoviště v Č. Třebové. Zařízeno je to hezky, mají tam počítače s kreslicími programy ve 3D, laboratoře a zhruba stejný počet vyučujících jako studentů (cca 30 + 30), takže docela rodinná atmosféra. Kromě návrhu vozidel či jejich částí se tam třeba řeší i vztah kolo-kolejnice, optimální profily dvojkolí, výhybek ap. Spolupracuje se s VÚŽ v Cerhenicích.
Do Třebové se ovšem dostaneš až od 3. či 4. ročníku - nevím přesně. O těch předchozích asi platí výše uvedené příspěvky (nemohu posoudit, nakonec jsem skončil na "konkurenčním" ústavu).

Pokud se nebojíš strojařiny, tak asi mohu doporučit, ale radši se s nimi nejdřív domluv a zajeď se tam podívat osobně.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4919
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 13:41:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MuN je od 3. járu. a je to drsná a tvrdá strojařina.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1606
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 22:01:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zhruba stejný počet vyučujících jako studentů (cca 30 + 30), takže docela rodinná atmosféra
Ano, člověk je na ubikaci s furt stejnejma xichtama, dřepí ve škole s furt stejnejma xichtama, chodí na obědy s furt stejnejma xichtama, dělá šotoakce či sudoakce s furt stejnejma xichtama, večer jde do hospody - a koho tam nepotká - furt stejný xichty... Jen pro milovníky ponorek .
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
Petr_barchánek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 16:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Takže ta škola vlastně dokonale připravuje na život, což je asi základní požadavek kladený na každou školu (doma stále ta stejná manželka a děti, v domě a okolí stále ti stejní sousedé, v práci stále ti stejní kolegové, v hospodě stále ti stejní štamgasti a výhledově stejní sousedé v domově důchodců - ještě pozdeji - stejní sousedi na hřbitově).


Bram: Zpruzelý Vysokotlaký Topič zakápnul Zahradního Trpaslíka válcákem, až z toho Trpaslík celej povyrost'. Takový kompliment bych nečekal od někoho, kdo mi v neděli kecal do ježdění, dík.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1610
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 18:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Barchánek - jo, tak se to dá taky říct. Nicméně pokud se jedinec nechce do ponorky začlenit, je okamžitě exkomunikován...
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
UPCE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.168.244
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 14:36:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Premyslav: ...a pokud máš dostatek nervů na pořádnou pakárnu, tak tu přihlášku do Pardubic pošli expresně!!!
TB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.58.48
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 22:51:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bobo:
Je to tam drsná strojařina, že když jsem se teď ptal svýho spolužáka, jak by vyrobil ojnici, nebyl mi schopen odpovědět! Fakt hrůza u některých jedinců. A beztak to Bc. a s trochou štěstí i Ing. udělá... Holt takové jsou vysoké školy.
A jinak jsem nenapočítal víc jak 10 učitelů...
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.29
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 16:57:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš než počet učitelů bych koukal na jejich kvalitu. To se ale bohužel dost blbě odhaduje předem
Écureuil_ferré
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 12-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 14:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Logo U2

Ke kapánek starším ohlasům na logo... Univerzita to má dobře spočítaný. Za nějaký korunky musí chemičárnu postavit a navíc - třeba bude sleva nebo zdarma lupen na koncert !
Écureuil
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 22:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petře, do ježdění se ti kecat musí. Důvody přeci znáš a tady ti je nebudu připomínat. Nebylo by to fér.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1540
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 20:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé Wiewiórka! Kde se tu vzala po dlouhé době?
Auta stojí, motorky jedou!                                         Profil
Écureuil_ferré
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 12-2003
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 22:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D-vo:
To fíš, když se mam učit (sprostý slovo), tak projdu cokoliv, co mne od učení odvede žjo . Navíc - do U2, U-Bahn, Prasečího ouška s dvojitým průstřelem atd. si nejde nerejpnout, hlavně když kvůli jeho vyobrazení máme grafickou přirážku i na skripta a další, z kama se to na nás tlemí bo spíš .
Écureuil
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1543
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 21:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jo, to mi připomíná, že jsem včera koukal na Ice Age 2 - docela dobrý, ale veverka je super!
Auta stojí, motorky jedou!                                         Profil
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1625
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 22:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kua chapi, to si to nemožete nechať do kčmy, kua, takí kepí ste, že až...

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4718
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 01:09:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kvůli jeho vyobrazení máme grafickou přirážku i na skripta

Cože??? No, ještě že si skripta nekupuju, bo na ně nemám
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Écureuil_ferré
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 12-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 03:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D-vo: Jj - taky bych moh pořád vořechy. Dáme vořech párty na rozloučenou s bejvákem ne ?
Petr_k: F blízkosti kolejí točí špatný mok.
Martin_j: Urvi desky - uvidíš tu devalvaci.
Écureuil
Nádržák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 20:36:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hoj, teď jsem si tak pročítal dikuzi "My spolužáci železničáři" a jsem zděšen tím co se tam píše, já jsem se tam loni hlásil, ale nevzali mě ... jenom kvůli pos--nýmu průměru. Myskím si, že Masná přišla o jednoho (bohužel) z mála studentů, kteří o studium na té škole stáli ... já si myslím, že střední by měli studovat lidi kteří tam chtějí být, ale pan Landa -shodou okolností táta mé bívalé spolužačky- na to má asi jiný mázor ... Ale zpět k původnímu důvodu mého příspěvku: Chci se zeptat jestli to tam je OPRAVDU tak strašné?
Hawe a nice day! Váš Nádražák
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 21:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák:
Strašný to tam je asi pro lidi, kteří se dokážou bavit jen o železnici a o ničem jiném (viz. diskuze My spolužáci železničáři). Jinak je to tam celkem pohoda, když máš štěstí na kolektiv a učitele. Ale někteří učitelé už asi nevědi co říkají, někteří asi z nevědomosti (zejména Novotný na počítače dokázal nasázet za dvouhodinovku několik faktických chyb ve svym absolutně nezajímavym výkladu) a někteří asi jen z dodržování pitného režimu (to například oblíbený profesor Král, který už několikrát prohlásil např.: "... když na návěstidle svítí černá..." a který je v současnosti prý v nemocnici )

A kdyby to někoho zajímalo, tak Schich je tam pořád a asi ještě dlouho bude
http://fotodoupe.net
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1413
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 21:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák:
Já díky průměru kdysi ty zkoušky nedělal. Byl to snad poslení rok, kdy je dělal alespoň někdo, pak brali už jen podle průměru.
S odstupem roku hodnotím svůj pobyt na této škole jako sobě přínosný a svým způsobem krásný. Zlatá pohoda na střední . Pár blbců se mezi spolužáky i profesory našlo (obzvláště pak pan ředitel), ale pozitiva převážily (oproti gymplu).

P.S.Landa je v poho. To Haken, to je správnej (píp).
Zpoždění nehledej, najde si tě samo. A jak rádo!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6198
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 24. května 2006 - 15:21:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masná byla dobrá (1988 - 1992).
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace