K-report
 

Archiv do 15.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 755 ČD - modernizované brejlovce » Archiv do 15.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Michal Pr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.216.140
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 19:26:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat jak to vypadá se spolehlivostí těchto strojů (například v porovníní řady 751 nebo 753)? Také by mě zajímalo jak jsou na tom tyto lokomotivy se spotřebou v porovnání s víše uvedenými řadami? (na stejném výkonu jakým je "vápenec" - stejná trasa stejná zátěž - je porovníní řad 751 a 755 snad možné).
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 10:08:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nakonec se ČMKS přesunula do Vršek :-).
V pátek zkušebka do Auwalu, fíra si je hned po zkušebce chtěl vzít domů do Kladna, ale jak to nakonec dopadlo nevím.
Co se týče úspor, tak jsou, a značné. Za dobu svého působení na Kladně prý každá na naftě uspořila milion (ve srovnání se zamráčami).
vl_bu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 07:20:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, je to docela zajímavé, když je to výkonnější motor a tudíž pro ten výkon potřebuje i dostatek paliva. I když má menší měrnou spotřebu, stejně musí palivo polikat. Oproti zamráče bych viděl větší úsporu třeba na volnoběhu, ale ve výkonu prostě naftu brát musí, a pro větší výkony to nebude málo. Třeba OKD u svých remotorizovaných 740 při tahání těžkých vlaků na naftě u Catrů až tolik nešetřila na naftě, ale spíš na olejích, a hlavně vzrostla spolehlivost. Proto mi ten milion přijde docela dost.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1714
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 21:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když je to výkonnější motor a tudíž pro ten výkon potřebuje i dostatek paliva.

Jenomže odvedená mechanická práce je furt stejná. Pointa je v tom, že ten výkonnější motor sice sežere víc nafty, ale zase běží ve výkonu kratší dobu.:-)))

Jinak ten milion rozhodně na takovýchhle nákladech neudělá volnoběh, ale spíš menší měrná spotřeba CATu a střídavě-stejnosměrný přenos+ jeho lepší regulace.
Fantomasdc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 22:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak proto žádná série 755 nebude - moc úsporný jsou a nedejbože by firmě snižovaly provozní náklady...
"Jen bílou orchidej...."
Blofeld
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 17:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vl_bu:
už jen montáže elektronických regulátorů do starých dobrých lok. řad 751, 752, 753 přinesly díky upravené charakteristice generátoru, spolu se sníženým volnoběhem (to lze i bez elektroniky) nemalé úspory paliva !
Když dám dohromady moderně řešený spalovák, střídavě-stejnosměrný přenos výkonu a hlavně pak zcela novou regulaci výkonu, která dokáže najít rezervy v generátoru (alternátoru) a vymáčknout větší elektrický výkon při nižších otáčkách (a tedy i spotřebě paliva), pak není problém, aby spalovák o vyšším jmenovitém výkonu mohl vykazovat menší spotřebu pohonných hmot.
Blofeld
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 17:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fantomasdc: sice tento názor nesdílím, ale osazenstvo Velkého domu na nábřeží už předvedlo tolik všehoschopnosti a smyslu pro zvrhlost, že v konečném výsledku by se tak opravdu mohlo stát
Třeba je pravý účel řady 755 ČD v takovém trojském koni. U ČD je zajezdit, vychytat, nechat si zaplatit vývoj a pak si nějaký priváťák (třeba Viamont) nechá postavit totéž, ovšem už jako odzkoušené vozidlo a schválený typ. A NĚKDO tím dost ušetří.
Podobně jako u 709 - aby ČMKS mohla jinak povedené dvoukoláky střelit do Němec, musí jim národní dopravce vystavit dobrozdání. A tak se jen kvůli tomu tvoří 2 x 709, toť atypické stroje, které si ČD budou muset koupit, aby ČMKS mohlo mít další kšeft. Ovšem strašně rád bych se mýlil !
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 10:30:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blofeld: Vy to vidíte nějak zrcadlově. Třeba je pravý účel řady 755 ČD v takovém trojském koni. U ČD je zajezdit, vychytat, nechat si zaplatit vývoj a pak si nějaký priváťák (třeba Viamont) nechá postavit totéž, ovšem už jako odzkoušené vozidlo a schválený typ. A NĚKDO tím dost ušetří.
Není to náhodou tak, že NĚKDO (OKD-D) si nechal vyvinout, schválit a taky zaplatil (což od ČD není až tak jistý postup :-) rekonstrukce brejlovců (ty různé 753.7 apod.) a pak si ty ušlápnuté ČD objednají skoro totéž, jen na to dají cedulku 755?
Blofeld
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 13:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleši: u člověka Vašeho formátu bych předpokládal, že mezi 755 ČD a 753.7 (OKd-D, UniDo, Spaghetti) nebudete dávat rovnítko.
Rozdílů je tam více než dost, o tom se přece nebudeme přít. A nebude to pouze v tabulce s označením:-)
A jestli něco reálně rozjelo modernizaci mašin, pak to asi byla poptávka italských dopravců. Na jejich vlně se svezli ti domácí, nemyslíte ?
Vývoj řady 755 mi totiž přišel takový, že snad i za každou cenu tam mít jiné prvky, než OKD-D. Počínaje regulační soustavou, rychloměrovou soupravou, ovladači, vzduchovou soustavou, připraveným e. topením (mělo být od č. 003 výše) atd. Výsledek je takový, že ty mašiny jsou konstrukčně odlišné a v tomto světle jsou před DÚ posuzovány samostatně. A stejně tak je asi hrazen schvalovací proces.
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 11:49:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blofeld:
Rozdíly v konstrukci:
- 755 nemá snížený profil střech dle UIC (původní profil)
- 755 vetší počet sacích otvorů (žaluzií) v postranicích
- 755 kompaktní blok hydrauliky - propoje v nerezu, žádné hadice
- chladící články:
753 JANKA Radotín,
755 AKG nebo tak něco z Německa
- rozdíl v generátoru SIEMENS, na 755 poloviční délka
- 753 nemá dodatečnou mezistěnu
- 755 plochý tlumič nad motorem 1 komín, 753 kostka nad generátorem 2 komíny

Rozdíly požadované zákazníkem:
- 755 LS90, 753 MIREL nebo KBS-E
- rychloměr: 755 - TRAMEX, 753 - METRA nebo MESIT
- 755 upravený pult strojvedoucího (kosmetika / tvar)

Shodné prvky
- pojezd + rám totožný
- CAT totožný,
- radiostanice stejná
- regulace totožná
- pomocné pohony stejné
- pneumatika totožná, rozdíl v umístění:
753 na pravé bočnici uprostřed strojovny v neprůchozí uličce
755 na nové mezistěně za kopkou rozvaděčů
- trakční motory stejné - vařená kotva
- klima stejná

Tak nevím, z těch důležitých celků je většina totožných. Nevím, kde jste přišel třeba na jinou regulaci (jo, v softu, tam už je od NESu asi desátá verze...) či na jinou vzduchovou soustavu.
Pokud ovšem považujete za důležitý počet okýnek v bočnici nebo tvar komínku, pak máte pravdu - mašiny jsou diametrálně odlišné.
Blofeld
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 18:45:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za výpis. Nechci nikterak kverulovat, ale není těch rozdílů přece jen dost, aby se to ohodnotilo jiným typem vozidla ?
Co se vzduchotechniky týče, měl jsem na müsli ovladače na pultech a typ kompresoru.
Počítání okének a děr v bočnicích přenechávám jiným:-)
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 11:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

755 tuto noc opět na trati 120
PeS
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 22:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes vápenec 751364+031
PeS
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 14:00:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od středy by měly zase jezdit.
Václavs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 24. června 2006 - 19:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-oba dva dnes na Kladně viděny oodpoledne, souprava 16*Falls+16*Faccs
Kdysi zde jezdilo 10 párů nákladních vlaků, dnes ...
ICQ 197105314
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 15:41:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

17. července končí celozávodová dovolená na Mořině. V pondělí od 6:20 možno opět zaslechnout a zahlédnout v ZRudné pořádný vlak. Normálně jezdila 751 382+364 (obě bez tlumičů :-) ), ale 382 byla teď v Praze. Kolik vápencových výkonů má PJ Kladno a jak běhají 755 /751/ na vápecech?
363 do OV nikdy více, radši kulku do palice!
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 17:07:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jak to teda ted jezdí?? normálně brejlouni né?? až někdo se dozvíte něco o tom že by měli jet berty tak to sem dejte prosim vás kdyžtak vědět
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 23:54:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měli by tam snad jet normálně 755 001+002.

751 382 je v depu ve Vršovicích,a čeká ve frontě na opravu(voda ze spodku vložky-nebo tak nějak).

Ale kde se "fláká" 751 364 nevím.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 13:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

364 je na Kladně.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 18:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

spíš kdyby náhodou byly brejlouni posraný tak by asi jelo dvojče 219+382, ale když 382 podělaná... tak to nevim
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 10:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes 755 v provozu Lužná u Raka 0431.
PeS
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3536
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 10:09:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes 755 v provozu Lužná u Raka 0431.

Jak jsem zaslechl, tak bys měl mít teď jiné starosti, než šotofota 755 v Lužné...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 11:19:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja, ja. V březnu až v dubnu bude malý/á
PeS
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3541
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 14:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vždyť to říkám. Tak zatím gratuluju a už se těším, až s potomkama za takových 8-10 let někam společně vyrazíme...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 09:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na vápencích 751219+382.

755001 jela na 85111 = Mn Hostivice a odpo to snad jezdí do Řevničova
755002 je asi pobóchaná.
PeS
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 09:16:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to je hustý, takže dnes na vápenci pojede 2x berta co??.....
Eduard Červený
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.27.153
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 19:12:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

755.002 stojí v PS Kladno v rotundě tak nevím jak velká porucha... ale Berty jsem zatím neslyšel tak nevím co jelo...
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 00:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eduarde, máte v tom trochu zmatek:

Copak dělá 755.002 na manipulácích v okolí Kladna společně s pražskou 751.147? 755.001 stála v kladenském depu a na vápencích nebylo přivěšeno nic...

755.002 stojí v PS Kladno v rotundě tak nevím jak velká porucha... ale Berty jsem zatím neslyšel tak nevím co jelo...
Petrpes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 08:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

755001 včera opravdu odvezla Mn do Řevničova a zpět.
Na Kladně spojeno do dvojičete 755001+755002 jež vystřídalo berty na vápenci.
Teď již rozpojené v Nučicích.
PeS
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí také sama 755 001-5 žst. Kladno dne 1.8.2006 v 8.30
 
Marc Neaze
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.106.202.60
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 17:12:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

12.8.na vl.794/795 nepojede lokomotiva 749 ale bude zde zkušebně nasazena lok.755, 13.8.na vlaku 942/1441 to bude také tak.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1800
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 17:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to se máme na co tedy těšit
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 18:53:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže má bejt hnusně, chtěl bych na ní vyrazit v něděli, tak uvidim.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1819
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 19:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kord při Oslavách v Tanvaldu se ta 755 vyjme
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1835
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 20:47:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ale zítra žádná 755 na Tanvald nejede, takže má jet prý Sušice a v neděli do Tanvaldu
T4783363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 15:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 794/17573/17572/795 je dneska 755.002 (a k tomu 4*hnusnej kopřivovej humus dom.st. Praha-Smíchov).
Pavel_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 12:12:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na R942 jela 755.002.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1853
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 12:25:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpět 755 002 R 1441
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1864
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 23:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R 1441 Mladá Boleslav
 
 
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 03:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine nemohl bych poprosit o ty fotky z Bolky na mejl a do fotogalerie E4ky?
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 10:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sem si řikal, že by se tu žádný fotky neobjevili, když v Boleslavi bylo tolik fotičů. Tak já se taky přidám

 
 
 

Sice sem musel vstávat o půl pátý a ujel nějakejch 150km ale stálo to za to
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 13:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych si vyjel, ale spíš někde k Tanvaldu nebo tak nějak, jenže z zdrav. důvodů sem nemohl. Závada na hnací nápravě
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 13:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glex:
To máš tu hnací nápravu v poruše ještě od té doby co jsme se potkali při focení brejláče?? To byl teda zákeřnej úraz!
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1867
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 14:40:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jej-Ondra málek byl v MBškoda, že jsme se tam nepotkali, protože to jsem byl v krnsku a poté v ZálučíNo prostě traťovky
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 20:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ondra Málek:
No jo. Odstaven z provozu jsem dlouhodobě. Však byla sranda s tim doject domu, ale hlavní je že fotka brejláče je
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1877
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 21:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Glex-Napiš mi na Nezdy@seznam.cz
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 22:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel jsem nasazení 755 na rychlíkoch nestihl.Byl jsem v práci,a ráno vždy jen viděl jak vyjíždí z depa na výkon.Děkuji za pěkné foto z nasazení na Tanvald.
Ale ptám se:na Sušice to nikdo nefotil??
A bude ještě nějaké další takové nebo i jiné nasazení??
A ještě jeden dotaz-už je schválena další předělávka na 755??
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1880
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 22:54:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach-1-nevím, 2-nevím,3-už se něco mluví, ČD mají více a více přepravených občanů a i nákladní doprava roste.Takže...Záleží, jak také dopadly tyto zkoušky, ale mám dojem, že se asi ušetřilo hooodně nafty během těchto dvou výkonů
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 23:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavně se mluvilo že na trojce - pokud bude - by měl bejt topnej altík a potom zbohem 749 006 na Tanvaldu pánové
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 23:56:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě dota č2 - kdy byly poprvé nasazeny 755 na Vápence? Není to akorát rok?
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 09:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Velice zajímavý by bylo zkusit 755 na Posázavskym Pacifiku. Neví o tom někdo něco, jestli se to nechystá?
Bouřka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 12-2003
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 10:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš by mě zajímalo jejich nasazení na Liberecku; taky tady o tom loni šly nějaké zmínky..
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 10:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O tom šli zmínky právě kvůli testování na max průběhu co by bylo možný. Ale protože oběhy Liberce jsou i do Polska kde to není schválený typ stejně jako 754 a bylo by to složitý. Přišli 755 na N. Vápence, což je momentálně největší výkon a stabilní výkon v ČR pro nezávislou trakci, pokud snad nepočítám právě oběh Nmb, Lib a potom do Polska. Proto nejsou v Liberci ale na Kladně
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
návštěvník ZOO
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 11:07:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proto snad příští rok budou v Meziměstí. A jestli k tomu budou 754 v Trutnově, bude to takový pěkný východočeský šotokoutek
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 11:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)




755 v Liberci....

Lepší vtip jsem dneska ještě neslyšel!

Ale ať je tam pošlou. Za měsíc by byly k focení v Třebovej.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 13:20:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Liberci být původně měli, což se nám moc nelíbilo (přece jen, PJ Kladno a hlavně DKV Vršky jsou blíž :-). Takže my jsme spokojení :-))
709601
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 14:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes 755001+002 Lv Vršky - Kladno vedené osobně panem cvičným
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 14:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 709601:jestli to spíš není tím,že DKv Praha má těžký podstav strojvedoucích a cviční můžou udělat jen 3 kontrolní jízdy na měsíc.Zbytek musí odsloužit jako strojvedoucí.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
709601
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 14:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím já...
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 18:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Valach: Výběrový depo když si může dovolit mít těžkej podstav a přitom několik téměř hotovejch fírů zakopou na dílně a u posunu, ...
Třeba se Vám tam teď ledy pohnou Držím palce.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace