K-report
 

Archiv do 09.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 251 Tišnov - Žďár nad Sázavou » Archiv do 09.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Milans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 22:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mr_lachtan: super, napoprvé
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 22:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne fíra ne, to bych neříkal "lachtánků"...
prostý fotič tišnovkový jsem...
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 08:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prostý fotič tišnovkový jsem...

Krásně to řečeno, pane kolego
ICQ: 235-851-953
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 09:24:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Speciálně pro Ondru Málka: brejlovec při požáru.
 
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 09:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak řekněme, že to vypadá docela podobně...
Ale té škody...
Tombart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 10:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milans: odhadem z Přešova někam na Bardejov.
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 11:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel:
Jé díky, vypadá to podobně mě tam akorát chyběj ty plameny. Chudák malej brejlatej

Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.34.129
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 14:03:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pane halfmistr, zajímalo by mě, jak chcete zajistit, aby se info o vaši akce nedostala k nikomu cizímu. to by ste to musel asi pořádat někde na louce nebo u sebe doma, myslíte si, že žijem za komunistů a nikdo se o akci např. od zaměstanců depa, stanic atd. nedozví ? nejste trochu mimo ? Pokud budete něco pořádat, jako že ne, tak vám garantuji, že vám za tyto kecy nedá nikdo ani korunu a budete čelit kritice, že se to dalo udělat líp. a když už jsme u toho, setkání mašin někde v depu je fakt akce, na kterou pojede celá republika. chělo by to nějakej typickej vlak, ketrý tyto lok povezou. Vlastně pardon, budete to pořádat jen pro sebe, může mě to byt jedno, jistě se o tom nedozvím.
Můžu se zeptat, pro si na někoho budete vodit kamarády ?To si to nedokážete vyřídit sám ?To ste taková sračka ?

Prý jdete příští rok na UPCE ? Je to pravda ?Pokud ano, tak to je super. Pokud se vám příspěvek nelíbí, můžem si to klidně mezi sebou vyřídit, klidně se silnými hochy :-):-):-):-):-)
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 14:45:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mého skromného názoru diskuse s Půlpánem nemá úroveň. Projevil se tu jako typický povrchní šotouš (poddruh ceckofilní). Budu se snažit ho (ig)norovat. Studentům na jisté vysoké škole v Pardubicích přeji, počínaje podzimem, příjemnou společnost. Třeba z toho časem vyroste, bude-li z něj někdy "celý mistr". Mezitím by se mohl zapojit do fyzické práce v oblasti železničního muzejnictví a renovací hist. vozidel. Ale aby při tom nenapáchal víc škody než užitku.

P.S.: Raději pošlu ještě jeden obrázek lok. s plameny (z Ameriky).
 
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 15:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ročník 64, to ani nemohou býti staré dámy, řekl bych spíše zralé dámy.

já bych řekl dámy v nejlepších letech :-)
a s tou mladou lachtaní to pane doktor moc nepřehánějte, Mr.Lachtan už zas tak mladý taky není

a teď mě Mr.Lachtan sežere
Nepíšu velká písmena na počátcích vět a jmen vlastních? Neděste se, jen mne nebaví pořád mačkat "Shift"... :-)

http://karel-loko.net - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.cz - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 15:05:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco pro příznivce parní trakce, resp. topných olejů:
 
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 17:00:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tombart: Tome, Přešov je něco mezi Přerovem a Prešovem ?

Jinak se mám to tady tak nějak zvrhlo do tématu požáry lokomotiv, ale furt lepší, jak půlpánovy kecy...
ICQ: 235-851-953

Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.34.129
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 18:00:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Cogwheel:máš pravdu, je lepší ho ignorovat

ad milan:je to místo, kam se asi tam 98% šotoušů z gayreportu nepodívá
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 18:13:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další možností by bylo naslibovat hory doly a pak těsně před termínem akci odvolat, nebyl by to nakonec první ani poslední případ, to mně ovšem připadá vyloženě nefér.

Tak v tomto s Vámi plně souhlasím. Lepší něco, než nic.


Asi jsem vám neřekl že pro mojí osobu je typický sarkastický humor, takže ty kecy o tom že se o akci někdo nedozví, o mých hoších apod. tak to byla jenom sranda. Možná vám to vtipný nepřipadá, ale já jsem se při čtení těch vašich reakcí nachlámal až až. Já už jinej nebudu.

S tou ceckoakcí je to ovšem pravda. Pokud by se v budoucnu něco takového podařilo tak bych se pokusil zařídit i přenocování pro přespolní a podobné výhody. A rusákům jsem řekl ať mi sestrojí nějakou mašinu na výrobu pěknýho počasí. Ale pšššt, kapitalistický krysy nespí...

Bohužel moje příjmení dělá čest mojí sobě, takže až uvidíte v říjnu v Pardubkách indivíduum co by zapadlo spíš do osmé třídy základní školy tak jsem to já.

Jinak s těma kecama, já se polepším...
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 19:01:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister ...typický sarkastický humor. No, řekl bych, že pod pojmem sarkasmus, sarkastický humor, se skrývá ouplně něco jiného. Pro seznání doporučuji některý z řady britcomů, jež hýří břitkým, sarkastickým humorem.

A když požáry, tak požáry...
 
... a ani v tomto případě nelze hovořiti o sarkasmu fotografované skupiny mládeže. Smát se pózujíce před ruinami domečku, který svou nedbalostí zapálili... (Jinak, je to premiéra této fotky, zatím jsem ji nikde neprezentoval - pro jistotu).

Pepíku, v mailu máte ode mne vzkaz, tož tam taky někdy jukněte.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 22:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes přináším šotoinfo já s pověřením od kolegy Pepíka, který je toho času "busy", tedy má moc práce. Informace jsou silně nekompletní, protože jsem vyfotil pouze jeden vlak, ale aspoň něco. Vlaky 14906/11/12/21 měl na starosti šípák 750.144, sobotní ani nedělní Sp 1676/7 nevíme... Netuší někdo?

vlevo 750.144 s Os14912 před Doubravníkem, vpravo ten samý v Nedvědici
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 22:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr.Lachtan: Můžu vědět, proč "šípák"?
ICQ -> 21 65 33 068
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 23:00:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, pokud sem tímto neoficiálním výrazem někoho urazil, tak sem nechtěl, ale při pohledu na mašinu se zimním šípovým pluhem mně to napadlo.

Kolega Pepík praví: podle šípového pluhu ze zamráči, původně namontovaný na 750.161, při předání tohoto brejláku z DKV Brno přemontovaný na 750.144.

(Příspěvek byl editován uživatelem mr_lachtan.)
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 00:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr Lachtan: Vůbec jste mě neurazil, jen jsem se zeptal. Já pod označením "šípák" čekal spíš nějaké šípy v oblasti nátěru.
ICQ -> 21 65 33 068
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 14:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: v oblasti nátěru to nejsou šípy, nýbrž blesky

Jinak ten brejlák 750.161 býval taktéž kdysi "tišnovkový", ba přímo patřil pod PJ Tišnov a to ještě v roce 1997. V roce 1998 byl pluh vyměněn s lokomotivou 750.144 a poté byl předisponován do DKV Chomutov. Ale tam si moc ježdění neužil, 18. června 1999 do něj v žst. Karlovy Vary najel brejlák 753.280 a kvůli značně poškozenému čelníku a stanoviště byl zrušen.
ICQ: 235-851-953
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 14:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepík: Já už právě slyšel i verzi "nátěr se šípy". Pro větší srozumitelnost příště napíšu "klikatá čára"
ICQ -> 21 65 33 068
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 11:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Off topic
Hoši, potřebuju tip na výlet někde tam u Vás...lom, rybník, zapadlý koupaliště v přiměřeným počtem lidí a tak. Děkuju předem za nějaké tipy, pište kdyžtak do mejlu, ať to tady není spammováno. Topic on...
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 17:30:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomaseq: Dobrý je to na Víru. Takový mělký...
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 18:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomaseq: Jesli chceš chlemtat pivo, ležet u toho v bazénu a sledovat provoz na trati 251, tak Ti můžu jen a jen doporučit http://www.prudka.com/
ICQ: 235-851-953
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 08:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepík : děkuju! To je přesně ono
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 18:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotoinfo z víkendu 22. a 23.7.2006: Osobní vlaky 14906/11/12/21 obstarával tak jako minulý víkend brejlovec 750.144 se šípovým pluhem, Sp1676/7 byl v sobotu doménou stroje 754.008, ten si ještě navíc odskočil na přípřež k Mn82160, kam byl dopraven na konci soupravy Os14911, takže z Nového Města n. Mor. do Žďáru n.S. jela na místní poměry myslím impozantní souprava v řazení 754.008 + 742.429 + 7xEas + 2xEs + Zas + Zacs + Zas + Eas + 3xEs + Da. Nedělní Sp1676/7 v čele s 754.022.

vlevo 754.008 se sobotním Sp1676 u Slavkovic, vpravo Mn82160 s přípřeží 754.008 za Radňovicemi

vlevo 750.144 s Os14912 za Novým Městem, vpravo nedělní Sp1676 v Nedvědici
Vytny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 09:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli jezdil na Sp1676/7 brejlovec 754.022

(Příspěvek byl editován uživatelem vytny.)
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 20:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Píšu to šotoinfo čínsky???
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 20:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_lachtan:
no vypadá to tak
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 15:34:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem taky zavítal po roce na Tišnovku a musím říct, že je to opravdu kouzelná trať. Ani se nedivím Pepíkovi, že fotí o sto šest. Jen tak dál . Přidám taky něco:
 
Vytny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 12:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Mr Lachtan: Sorry psal jsem rychleji, než četl tvé šotoinfo.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 17:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepík : pochvala, Prudká byla super, na válení doporučuju všem! Točí Černou horu, je to jen horší s jídlem (myslím pro ty, co tam jedou jen na odpoledne). Později podám podrobnější hlášení .
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 23:23:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jídlo kašli. Jak říká můj kamarád: Je ti dobře, je ti zle, Černá Hora je vždy zde.
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 6-2004


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 07:50:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

251 je opravdu jednou z nejkrásnějších tratí.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 11:53:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotoinfo z víkendu 29. a 30.7.2006: Na osobních vlacích 14906/11/12/21 brejlovec 750.022.
Sp1676/7 vezla v sobotu Veselská perla 754.067, kterou jsme mohli dále vidět na přípřeži k Mn82160. Z Nového Města n. Mor. do Žďáru n.S. jela tedy opět impozantní souprava, tentokrát z hlediska hnacích vozidel, v řazení 754.067 + 742.189 + 7xEas + Da + 742.429.
Nedělní Sp1676/7 v čele s 754.026.


vlevo 750.022 na Os14906 u Bystřice, vpravo 764.067 na Sp1676 tamtéž

vlevo Os14910 s 754.067 nakonci soupravy, vpravo 714.221 u Slavkovic

vlevo 754.067 na přípřeží Mn82160, vpravo 754.026 na nedělním Sp1676 (foto Pepík)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1969
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 09:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu pěkné brejlení a krásné traťovky. už se těším na dovolenou. určitě vyrazím s foťákem na Horku.
To je smrad. táto, ty ses zul?
Jenom trošku.
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 6-2004


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 17:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem trošku "působil" na Tišnovce a hned jak fotky zpracuji, tak nějaké umístím.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 6-2004


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 18:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Traťovky:

Zastávka Prudká (bohužel jsem došel pozdě, tak jsem nezaztihnul vlak v zastávce)

 

Přejezd v Doubravníku

 

Vlak těsně před vjezdem do Rožné.

 

Cedule v Borači (orignál původně z nějaké břeclavské trati)

 
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 19:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já sem dneska taky působil, spíš od Bystřice nahoru, ale nestálo to za řeč fotit v takovým hnusu. Něco bude, ale počkám s tím až na šotoinfo zítra večer.
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 6-2004


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 19:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je fakt, že to počasí dneska stálo za prd. Nejraději mám takové ty krásné klasické letní fotky za krásného počasí.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1473
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 21:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_lachtan: bílá dodávka, nemejlím-li se?
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 21:33:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jistěěěě
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1474
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 22:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viděli jsme..
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 22:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jste mohli vzít s sebou slušnější počasí...
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento víkend jezdil na Os 14906/11/12/21 brejlák 750.143 + 3x Bdmtee a na Sp 1676/77 jela v sobotu obligátní 754.008 + 4x Bdmtee a v neděli po delší době 754.018 + 4x Bdmtee.

A opět následuje nějaké to šotofoto:


sobota - vlevo 754.008 se Sp 1676 u Bystřice, vpravo 750.143 s Os 14911 u Veselíčka (foto Mr_Lachtan)


vlevo 742.189 v Bystřici (foto Mr_Lachtan), vpravo 754.018 s nedělním Sp 1677 v Tišnově
ICQ: 235-851-953
Milans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 20:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přátelé, zítra uplyne měsíc od SPP 2006, nejvyšší čas začít přemýšlet o programu Slavností 5.-8.7.2007:-))) Takže kdo má rozumný nápad co by chtěl příští rok v červenci vidět a fotit na staré tišnovce, sem s tím!!! Fantazii se meze nekladou, pochopitelně všechno bude jako obvykle o penězích... Jen nechci opakovat nasazení vozidel z letoška, takže ze soutěže předem vypadávají stroje 477.043, T 478.1001 a T 478.3101.

MS
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 20:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wow! To je nabídka! Tak já nasazuju:
830, 850, 753.001, 725(6), 720(1)

Ale pánbů a někteří ví, že ta 725 (či 6) by byl nejžhavější kandidát...
Milans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 21:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_lachtan: s 850.001+050.001 souhlas, 753.001 asi nee, moocpenys a...(další důvody proberem někdy osobně), hektor joo, ale jedině T 435.003 Posázavského pacifiku, pokud ho kluci stihnou dodělat, protože všichni ostatní funkční hektoři bydlí na špatném konci republiky a přeprava třeba z Loun, no na to asi mít nebudem... Karkule se mně osobně moc nezamlouvá, nemá totiž k tišnovce pražádný vztah, ale jinak v podstatě proč ne...
Tak kdo si přisadí???
MS
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 22:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych souhlasil 850.001+050.001. Mohla by se ukazát taky T 478.1002,T 444.162,T 466.0007, M 262.0018
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 22:44:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milans: lounský 720.040 většinu letního času tráví v Lužné, takže by se teroristicky dalo aplikovat to samé jako letos - použít jej k návozu čoudy (354.195 :-) )
navrhoval bych 830, 820, a když se letos nepovedl pilštyk, tak jej příští rok zkusit znova... Jinak co tam vytáhnout něco "moderního"? třeba řadu 708. Jen mne nenapadá s čim ji tam honit... bafíky tam máte pravidelně.
Napadla mne (další) bláznovina - M 120.4 ze Šumperka...
http://karel-loko.net - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.cz - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Mefi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 23:03:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milans: a co třeba ex. choceňská 720 016, která teď sídlí v Č. Třebové. Buhužel lak má svá nejlepší léta za sebou, ale jinak je v uspokojivém technickém stavu. Máme i stará čísla.
 
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 23:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

714.001-5 s Mn (to bych si i přivstal a byl na šestou v ZR), popř. na Os s Baafx (byť polomáčené asi nebudou). A nebudu-li za svůj názor ukamenován, což takhle vrátit na chvíli na Tišnovku řadu 842? Pára - pára jakákoliv, hlavně, že to čoudí a houká . 830 či cestujícími oblíbená řada M 131.1 - nezapomenu na protažené obličeje lidí vystoupivších z rychlíku z Prahé, kteří chodili okolo Hurvajse a nevěřícně se neustále ujišťovali, zda-li TOHLE opravdu jede do Nedvědice .
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 10-2002


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 11:30:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak taky přidám trochu fantazie: 850.001 / 830.018 na Os, 720.016 / 714.001 / 725.247 (pokud je ještě pojízdná) na Mn a Os, na Sp 1676/1677 751.002 a párovku třeba 464.202.
http://fotodoupe.net
Mefi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 12:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ice: ale nezapomínej, že hektor je T435 - 60km/h. To by asi Os pěkně zasekalo, spíš na Mn. 247 je na tom asi docela bídně. Taky je v Č.T. 753 127 a v Leťáku 423 009
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1514
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 12:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mefi: nezapomínej, že na tišnovce je traťová padesátka. Jedinou výjimkou je přejezd u Borače směrem na Žďár, tam je 40...
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 12:10:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už teda řadu 842 tak 842.018,019,020 ex PJ Tišnov. Třeba by se mohla ukazát i 854.021 nebo 027
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 12:37:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych chtěl 771.069. Pokud přijede, přijedu taky. A nějaké vlečkové dělníky, rosňu, prasátko...
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 12:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášku, ale my chceme, aby se po Tišnovce mohlo jezdit i po slavnostech, když tam pozveš čmeláka, narovnáš oblouky a z 1435 uděláš 1520...
Taky bych si přál na tišnovku sergeje, ale vím že to nende, tím pádem nende ani čmelák...

Jinak k debatě: 842 se mi líbí, 714.001 taky, ale nedoufám. Nad 464.202 jsem přemýšlel taky. Takže Milane, hlas lidu se ozval
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 13:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aspoň bude nějaká změna, nééé?
Tady máte fotku ode mě, když jsem navštívil Prudkou.
 
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 13:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

464.202 se mi líbí. To by Zdenál měl určitě radost kdyby tam jezdila. Mohla by se tam ukázat. A nebylo by marne poslat na Mn 742 346 DKV Brno PJ Veselí n. Mor.
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace