K-report
 

Archiv do 31.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 31.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 14:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EZ ty patky delaji v predstihu uz ted - uz maji asi rok naskok a moc jim toho nechybi, pry tak mesic prace a maj hotovo...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4298
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 15:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chybí jim ještě celé Říčany, vjezd do Říčan od Kolovrat, zastávka Kolovraty, cca polovina 1.TK Strančice - Říčany, ale ta bude teď měsíc vyloučená, tak by ji mohli dodělat.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 16:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno tady proběhla diskuse ohledně Konstrukční vrstvy tělesa železničního spodku modernizovaných tratí

Našel jsem celkem zajímavý článek na http://www.cdrail.cz/vts/CLANKY/1007.pdf
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4303
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 00:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Uhříněvsí a Kolovraty se finišuje. Koleje 2.TK jsou položeny, zaštěrkovány a podbity (v neděli dopoledne pracovala podbíječka a štěrkový pluh u vjezdu). Dokončují se stezky apod. Kolejová spojka 1-2 je již plně funkční a pojížděna montážní soupravou EŽ - k polednímu už bylo v celém úseku nataženo nosné lano TV. Od 9 do 12 pracovali na zatrolejování kolejové spojky, byla kvůli tomu výluka TV a jezdilo se s přípřeží mezi Uhříněvsí a Říčany(stejná napěťovka bude i v pondělí a v úterý). Přejezd je hotový, osazen celkem pěti novými závorami, vždy dvě a dvě proti sobě přes celou silnici a jedna bokem na cestě od rybníku. Povrch přejezdu se mi ale nezdá být definitivní (ze vně kolejí je asfalt, pryžové panely mezi kolejnicemi zasahují daleko mimo vozovku). PHS mezi stanicí a přejezdem je osazena panely, vyjma horní řady. Konec PHS u rybníku je kompletní, část bližší k přejezdu má osazeny pouze spodní panely (všiml jsem si, že se někomu podařilo jeden sloup zlomit).
Podél 1.TK od přejezdu k rybníku probíhá hloubení výkopu pro kabely. Dále na sloupy TV u 1.TK u výhybek je osazováno osvětlení. Podél 1.TK taktéž probíhají práce na PHS (sloupy jsou téměř všechny postaveny, někde i panely, upravuje se terén kolem PHS).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Honza_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 09:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskii- Díky za podrobnou a pravidelnou informaci. Ted se během tohoto měsíce na Benešovskou trat nedostanu, takže jsem rad každou zpavičku.
Transdanubium
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.6.65
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 17:48:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte dokdy se bude dělat ve strančicích na benešovském zhlaví na výhybkách koleje č.1?
A tím pádem bude výluka 1TK do Senohrab?
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 780
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 18:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EŽ se stahujou na Říčany
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4319
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 19:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Transdanubium: jde o to, co přesně myslíš, neb na senohrabském zhlaví je postup prací trochu komplikovaný. Kolej č.1 je přejezdem rozdělena na dvě části. Od přejezdu do stanice bude do konce srpna vložena výhybka č.5 (součást kolejové spojky 3-5 z 2. do 1. koleje). Pak bude do 8.11. vložena výhybka č.3 v 2.koleji. Před přejezdem je nyní výhybkový kříž, ten bude nahrazen kolejovou spojkou 1-2 z 1. do 2. koleje - nejdříve bude vložena výhybka č.2 v 2.koleji (čili její výluka do Senohrab 9.11.-20.11.), poté bude vložena výhybka č.1 v 1.koleji (čili její výluka do Senohrab 21.11.-1.12.). Zároveň při obou výlukách do Senohrab budou vloženy výhybky pro odbočku Mirošovice (vzhledem k poloze bych to spíš nazval odb. Mnichovice).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 20:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taxem projížděl stránky měst a obcí na 221 a zajímalo mě, jak informují o IV. koridoru, nebo alespon o výlukách a výlukových jízdních řádech. Pokud sem někde něco nepřehlédl anebo jsem nehledal blbě - tag je to bída... Praha 10 - nic,
Praha 15 - nic, Uhříněves - nic, Říčany - v aktualitách informace z 24.04., navíc příspěvek se najde jen vyhledávačem a některé informace jsou nepravdivé, Světice - je zde vystaven JŘ s informací, že platí do 28.06., Strančice - nic, Mnichovice - nic, Mirošovice - nic, Senohraby - nic, Čtyřkoly, Pyšely - nic, Čerčany - zde je v úřední desce jen informace o stavebních objektech optimalizace trati Bene-Strančo.... jediné dvě obce, které informují o nějakém novém výlukovém JŘ a koridoru jsou - Benešov a Kolovraty. Chyba ale není na straně ČD, ale na pánech úřednících. Vím, že na některé úřady přišlo oznámení o výlukách, výlukových řádech minimálně třikrát... snad se v obecních zpravodajích informuje více...
Lexa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.108.243
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 21:38:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem si udělal v Táboře průzkum, zda mi někdo podá informaci o výlukovém jízdním řádu na trati 221 (kde je vyvěšen na "každém sloupu"). Abych byl objektivní - věděli,že tam někde jsou výluky kvůli koridoru, ale co je zrušeno či co staví navíc nikdo nevěděl, ani to v PC nenalezl.Dokonce denně výpravčí nosí fírovi papíry na (pravidelné výlukové)zastavení rychlíku v Čerčanech, ale místní rozhlas ani hlásku. Proč také, vždyť ty tratě k sobě zřejmě nepatří a cestující by to ještě mohli i využít.
GrimReaper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.30.107
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 21:42:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Senohrabech se to probíralo 20.7.2006 na zasedání zastupitelstva - to, že tam nikdo nechodí je věc jiná...
Každopádně webmaster to má za úkol, ale dělá to ve svém volném čase zadarmo, takže to nejde tak rychle.

Ani jsem si nevšim jestli to CD vylepili ve stanici ...
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 21:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... tady v kolo to vylepují pravidelně, ale jízdní řád tu vydrží tak den, neb si ho vždy někdo odnese domů - dokonce jsem jednu místní občanku nachytal, když to ztrhávala... a to naše radnice a infocentrum ty jízdní řády dává zadarmo, když si pro ně občané zajdou
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4324
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 22:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem po strančických zastupitelech chtěl, aby na web dávali alespoň oznámení o zasedání zastupitelstva a zápisy z jednání, tak se mi na schůzi vysmáli, že stejně internet nikdo nemá a kdo něco potřebuje, tak si zjistí, kdy se bude konat. Když jsem chtěl, aby oznámení o zasedání bylo vyvěšeno i jinde než na úřední desce, kam se ne každý dostane denně, tzn. vyvěsit tam, kudy obyvatelé nejčastěji chodí, tak se mi vysmáli a jestli prej nemaj nosit pozvánku každému do schránky a nebo dokonce osobně. Tak jsem se jim akorát ušklíbnul a na zasedání zastupitelstva už nikdy nepřišel, stejně tam jen blábolí a když dojde k rozpravě a veřejnost se chce na něco nepříjemného zeptat, tak z tazatele udělají sborově akorát blbce. Takže po nich něco tak iniciativního, jako je vyvěšení výlukového JŘ, nechtějte. No aspoň, že je zákon donutil, aby na web některé informace dávali.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 22:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... to tady u nás se stalo, že ve středu psal na úřad jeden člověk, proč ještě na webu není informace, jak budou jezdit vlaky po výluce. Přitom teprve ve středu dráhy ten jízdní řád rozesílaly...
u nás chystá úřad na podzim informační setkání ke koridoru za účasti některých představitelů ... když jsme to dělali k pražskému okruhu přišlo na prezentaci cca 200 lidí...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24145
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 22:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všude stejný... :-(

Chce to zkusit jít vejš, občas se na někoho rozumnýho narazí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2292
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 23:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz: spojky mezi 1. a 2. kolejí strančického zhlaví žst. Říčany (tedy patrně výhybky 1 - 4) budou řešeny v rámci rekonstrukce traťových kolejí, anebo až v rámci rekonstrukce samotné stanice?
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4326
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 23:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: budou se dělat už v rámci traťových kolejí (tzn. letos na podzim a příští rok na jaře). Budou stejně jednak v (bývalých) traťových kolejích v zářezu před nádražím a pak umožní dvojkolejný provoz do Strančic při přestavbě stanice a tedy i přeložce zhlaví.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 08:02:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechápu jednu věc: proč se urychleně nedodělal ten kousek 2. traťové koleje na hostivařském zhlaví Uhříněvse k výhybce? Umožnilo by to téměř plnohodnotný dvoukolejný provoz mezi Hostivaří a Uhříněvsí a je to opravdu jen kousek.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 08:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak skoro bych řekl, že tam teď panuje téměř plnohodnotný dvoukolejný provoz...
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 09:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... až na výhybku u měcholupské zastávky.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4327
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 09:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To taky nechápu, proč to není v harmonogramu, přitom stačila by jen ta koncová část (několik desítek metrů), kde bude výhybka č.30 (spojka 29-30). Samozřejmě by ještě musela být zatrolejována, ale sloupy tam stojí, tak by to nemusel být velký problém. Dokonce si myslím, že tu výhybku mohli udělat už na podzim, když se dělala 2./102. kolej.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4328
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 09:21:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: právěže tam plnohodnotný dvojkolejný provoz není, viz např. časté stání osobáků na vjezdu před měcholupskou zastávkou, krom toho občas zabírají 103.kolej kontejnery do/z Metransu, takže zbývá pouze jediná kolej.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 09:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl bych poprosit znalé o shrnutí, co bude letos v zimě na 221 již hotovo? Díky.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4329
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 09:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hotov bude do zimy celý úsek Hostivař(mimo) - Uhříněves (stanice a traťové koleje až po předvěst od Říčan), dále celá stanice Strančice, rozdělané zůstanou traťové koleje Strančice - Říčany (např. zastávka Světice bude mít hotové nástupiště pouze u 2.koleje).

Příští rok (2007) na jaře se dokončí traťové koleje Strančice - Říčany (včetně přeložky ve Svojšovicích, zastávky Světice a výhybek 1-4 na strančickém zhlaví Říčan). V létě se udělá stanice Říčany a traťové koleje až po předvěst do Uhříněvsi (včetně zastávky Kolovraty).
Přes zimu zbude nedokončena jediná část - přeložka sudé poloviny strančického zhlaví stanice Říčany. Ta se dokončí na jaře 2008.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 10:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za informace. Hrábne se v dohledné době i jižně od Strančic?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2296
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 10:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolejově žst. Strančice, 2. TK až po nové spojky žst. Říčany, ovšem bez cca 500 m dlouhého úseku přeložky Svojšovice, 1. TK jen cca po ono přeložku.
Dále obě koleje mezi hradlem Kolovraty-Rybník a žst. Hostivař, tj. včetně žst. Uhříněves.
Bude zřízena provizorní odbočka Mirošovice.
Za ostatní - patky pro TV (téměř) všude, objekty typu protihlukové stěny spíše tam, kde již byla provedena rekonstrukce koleje.
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 10:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Rozumím-li tomu správně, zůstane přes zimu 2007/2008 nerekonstruováno strančické zhlaví v 2. koleji (to je kolej směr do Prahy). Ale já jsem měl za to, že vjezd od Strančic se bude odsouvat ven z oblouku. Jak se odsune 1. kolej, když je uvnitř oblouku? To tam ta 2. kolej bude vadit, ne?
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 11:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohli by tam v rámci zahování "plnohodnotného dvoukolejného provozu" udělat splítku jako u tramvají např. v Praze-Malostranském náměstí ... ... ani bych se tomu moc nedivil ...
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4330
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 11:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vbc: Výhybky budou již hotové, zbyde nedokončených jen necelých 200 metrů (km 163,976-164,143, tj. od nadjezdu za podjezd) z 500 m úseku 2. koleje mezi výhybkami č. 4 a 6. Těch následujících 350 metrů přeložky 2.koleje bude se sudou skupinou již hotovo v létě 2007, 1.kolej se přeloží do zimy(vč. liché skupiny). No a těch necelých 200 metrů 2.koleje by jí vadit snad nemělo. Ta poslední výluka je dokonce na 76 dní, ale detaily nevím, nicméně ten kousek zahrnuje např. 60 metrů nové opěrné zdi (km 164,042 - 164,100) a silniční podjezd v km 164,120.
Proč se to ale neudělá už se sudou skupinou, tak to tedy nevím. Rozhodně silniční podjezd by tak byl hotov o mnoho měsíců dříve. A jestli bude přes zimní pauzu uzavřen, tak to budou mít říčanští radost.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 790
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 11:56:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... tady jsou informace říčanského místostarosty k uzavření podjezdů.....

Nám, kteří nastupujeme do vlaku jen zřídka, mohlo -narozdíl od pravidelných uživatelů železnice - uniknout, že rekonstrukce trati je v plném proudu. Se stavbou související dopravní opatření v našem regionu přitom mohou zkomplikovat život všem, kteří někam každodenně dojíždějí, chystají se realizovat nějaké zakázky apod. Co nás tedy ještě letos čeká? Na co je dobré se s předstihem připravit?

=Uzavření mostu pod železniční tratí ve Svojšovicích.
V rámci rekonstrukce koridoru bude postaven zcela nový most a upravena část komunikace II/107 do Všechrom. Most a zejména úsek komunikace II/107 se budou budovat při plné uzavírce komunikace (zhruba 100 m před mostem směrem od Svojšovic a 250 m za mostem směr Všechromy). Objízdná trasa povede od křižovatky II/107 a III/1014 u Svojšovic k silničnímu nadjezdu nad železniční tratí. Odtud se počítá s objízdnou trasou pro nákladní vozidla po upravené dosavadní panelové komunikaci až na křižovatku mezi Všechromy a Strančicemi, kde se napojí na silnici III/1015. Osobní vozidla budou využívat od nadjezdu do Strančic místní komunikaci. Úprava komunikace II/107 a stavba nového mostu se předpokládá v době od 31. srpna 2006 do 15. května 2007.

=Omezení provozu pod železničním mostem na silnici ze Světic do Říčan. Pro vložení mostního provizoria je nutná úplná uzavírka silnice II/107 u Světic. Uvažuje se s uzavřením na zhruba šest hodin od 15,30 do 21,30 hod od 31. července do 6. srpna 2006. Objízdná trasa povede ze Světic přes Otice do Říčan. Stejné dopravní opatření se bude uplatňovat operativně a krátkodobě (asi 60–90 min.) od 3. do 5. září 2006. K sanaci klenby a opěr bude pod mostem zabrána pro lešení střídavě část jednoho jízdního pruhu.

= Krátkodobá uzavírka železničního přejezdu v Olivově ulici.
Náhradní trasa povede po místních komunikacích z křižovatky ulic Olivova – Jasmínová, ulicí
Jasmínovou, 5. května, Rýdlovou, Olivovou na křižovatku ulic Olivova - Thomayerova. Úprava přejezdu s kolejí č. 2 bude probíhat při úplné uzavírce komunikace v období od 28. do 30. října 2006. To jsou aktuální informace, které se nám podařilo získat od hlavního inženýra stavby. Největší komplikace však očekáváme
v příštím roce přímo na území města Říčan. Věříme, že se ve spolupráci s investorem podaří snížit dopady na život ve městě na nejnižší možnou míru. O všech omezeních bude veřejnost s předstihem informována.
Ing. Zdeněk Moudrý,místostarosta města
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 12:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EŽ se už stahujou na Říčany...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4336
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 14:35:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: opravím v té citaci jednu nepřesnost u podjezdu ve Svojšovicích, po té bývalé panelové cestě (nyní kvalitní asfaltka) budou jezdit, jak nákladní, tak osobní auta. Do Strančic nebudou žádná auta zajíždět a jinak ta místní komunikace není místní, ale č. III/1014.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4337
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 14:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích se chystá stavba částí lávky a zastřešení nástupiště, kolem poledne složili do kolejiště nějaké ocelové konstrukce a dílce, vedle se postavil jeřáb Liebherr 1070. Základy lávky, výtahů a zastřešení v liché skupině jsou od včera všechny vybetonovány, takže můžou začít stavět nahoru.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kloky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 14:49:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napěťová výluka nad 2.TK Říčany-Uhříněves ukončena ve 13.37, od 17.00 by měla být ukončena i výluka trať.koleje.Probíhají poslední zkoušky a měření
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 15:57:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Svojšovic se bude stavět nový podjezd? Jak to chtějí stihnout? Vždyť už koncem léta se má dělat přeložka 2. koleje, ne?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4338
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 16:19:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2.TK bude vyloučena 70 dní (konec je až 8.listopadu), takže jednu půlku stihnou a druhá pod 1.TK se udělá příští rok na jaře.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4339
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 16:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak za chvíli by tedy měla skončit výluka 2.TK Říčany - Uhříněves. Nicméně už od 20 hodin začne měsíční výluka 1.TK Strančice - Říčany (resp. práce jen v úseku Strančice - Svojšovice). Ve Strančicích je již na trhání připravena část pokladače PKP25/20 firmy GJW (loko 740.561). Také již delší dobu jsou v sousední 2.TK složeny nové kolejnice. Podél 1.TK již probíhá několik týdnů pokládka odvodňovacích žlabů (zatím jen z bet.tvárnic). Svahování je také z půlky hotovo.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 16:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... na kolovratský zastávce u ztrhávají informace o výluce o oblepují sloupy novým výlukovým JŘ
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4352
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 20:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od rána EŽ ve Strančicích na 1.TK do Svojšovic demontují trolej a odpoledne začali i s demolicí betonových sloupů TV. GJW se chystali sestavovat pokladač.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6760
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 10:34:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od kdy do kdy bude odstřižena vlečka VOG od sítě?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 11:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... já mám takový pocit, že už odstřižena je, alespon minulou středu už jsem tam koleje neviděl, nicméně pobo určitě podá přesnější info
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 849
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 11:25:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždyť delší dobu se na vlečku do Popovic jezdit nedá, je sneseno ( dočasně ) napojení do Stránčic a je využito jako příjezdová komunikace pro stavební automobily.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6771
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 11:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram, Kolotomik - já samozřejmě vím, že je teď odstřižena. Zřejmě jsem se nevyjádřil přesně, takže znova:

Kdy byla odpojena, a kdy bude znovu napojena?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4356
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 12:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlečka do VOGu (a stejně tak měnírna) je odpojená současně s výlukou liché kolejové skupiny, tzn. 29.6.-30.8. Předpokládám, že ty na vlečce vytrhané koleje vrátí včas.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4358
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 13:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavba výtahových šachet a zastřešení ostrovního nástupiště ve Strančicích:
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6779
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 14:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že ty na vlečce vytrhané koleje vrátí včas.

Já hlavně doufám, že se tam s kolejemi vrátí i nějaká doprava.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Honza_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 11:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky Poborskii za fotky ze Stránčic. Nebyly by ještě nějaké další?. Prý v Uhřiněvsi je to prý také divočina.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 693
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 11:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích začalo snášení 1. koleje od Říčan - při průjezdu R634 začali druhý řez - byli hned pod mostem na zhlaví. Na zhlaví stála muvka, na ní naloženo staré vjezdové návěstidlo. Trolej je snesena. Podél koleje se staví odvodnění, vytěžený materiál se používá na stavbu náspu přeložky.
Bývalá předvěst od Senohrab už dlouho nemá svítilnovou desku - to je akce místních sběratelů?
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 15:25:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: co je prosím svítilnová deska? Dík
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
GrimReaper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.28.184
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 11:45:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zmizelo celý návěstidlo, jen sloup po něm zbyl ...
Vzhledem k tomu, že ze sloupu visí utrhané dráty, tak si ho nejspíš nekdo "půjčil"
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4373
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 10:35:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Během příštího týdne by měli ve Strančicích zbourat stavědlo č.2. Přesný den zatím nevím.
Ve stanici krom dlouho probíhajících prací na odvodnění (žlaby UCH0 na říčanském zhlaví, trativody, propustek na senohrabském zhlaví, kanalizace atd.), prací na lávce a ostrovním nástupišti, prací na podchodu kanalizace a vodovodu pod kolejištěm, začaly práce na úpravě parapláně (aktuálně podél ostrovního nástupiště upravují její sklon). Ty by měly probíhat celý týden a k víkendu by se už měly začít sypat štěrkodrtě.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Prchlikp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 12:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem momentalne v cizine a rad ctu, co se deje na 221, ale v posledni dobe to nejak klesa skoro zadne fotky. co se deje jsou dovoleny? Byl bych moc rad kdyby se tam objevily nejke fotky z prubehu staveb. Diky moc bych to ocenil
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 23:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je něco z dneška, ale nebijte mě za kvalitu...bylo špinavé okno...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 11:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za fotky. Zase máme přehled, jak to pokračuje.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6822
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 12:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta návěstní lávka za branou TV ve Strančicích vypadá opravdu dobře. To takhle zůstane???
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Transdanubium
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.6.65
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 12:29:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborsky:
Přemýšlím nad tím,ale není mi z toho jasné,jestli v srpnu bude kolej č.1 ze Strančic do Senohrab vyloučena.Když tam budou dávat výhybku č.5,tak můžou vlaky jezdit ze sudé skupiny na TK 1.
V podstatě mi přijde,že výluka mezi Strančicemi a Senohraby není.Ovšem já jsem tudy jel 18.7. a výluka 1 TK byla.Možná šlo jen o krátkodobou výluku.Bohužel jsem z východní Moravy,takže si to nijak nemůžu ověřit,jestli ta výluka je,nebo ne.
Záleží mi na tom kvůli focení a potřebuji,aby mi vlaky jezdily z Prahy po správné koleji,tedy TK 1.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4381
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 14:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: tu bránu TV mají prý zbourat a postavit znova až za lávkou. Proto také ty návěstidla na lávce jsou nezapojená a pod ní stále svítí ta stará.

Transdanubium: Nepřetržité výluky traťových koljí do Senohrab budou až od půlky listopadu. Doposavad probíhali pouze denní výluky z důvodu patkování sloupů TV, popř. kvůli stavbě krakorce. Konkrétně 1.TK do Senohrab byla vyloučena např. 17. a 18.7. od 9:15 do 14:55. Od té doby vyloučena nebyla a nebude ani tento týden.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6824
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 14:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tu bránu TV mají prý zbourat a postavit znova až za lávkou

Docela by mě zajímalo, jak k tomuhle vůbec může dojít. Kde udělali soudruzi ze Sudopu (nebo odkud) chybu?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.90.245.42
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 16:41:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale notak mcbaine, neopírej se tady do projektantů. ikdyž s profesi elektrikářskou to taky neni jednoduchý....
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 11-2003


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 20:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zbyňku: díky za skvělou fotoreportáž
Edite bibite post mortem nulla voluptas

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace