K-report
 

Archiv do 26.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Otázky - zodpověz, kdo víš a znáš » Staré archivy » Archiv do 26.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 11:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noltha: A kde? Pokud můžeš říct. dík
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
T.478.4
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.35.162
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 18:11:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strategie CD je jednoducha. Pomalu a jiste upustit od osobni dopravy ( nechat si jen nejprestiznejsi tranzitni spoje), tu at si prevezmou soukromnickove, ty at si zkusi ty starosti s tim ( jim to ovsem v globale vadit nebude, neb budou dososavat z dotaci EU chybejici kačáky). No a nechame si jen nakladni dopravu a bude heeeeej:-))Nejakej substrat nam je u zadku. Kord nejakej babitron pro okruh cca 100 lidi. NIC! .....dobry?
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 23:06:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martan1484:
sorry ale lepší bude to ponechat bez dalších podrobností, nerad aby z toho byli problémy, i když by z tohoto nikdo rozumný problém nědělal, ale vím že ve vedení mého bývalého zaměstnavatele (ČD) jsou lidé různí.
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 23:09:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T.478.4:
no nevím ono osobní doprava nějaké lokálky nemusí být až tak ztrátová, jinak by nefungovala třeba Železnice Desna.
A hlavně pokud by jim byl u .... nějakej babitron tak se ho nebudou snažit odstřihnout od dat, takže jim z nějakého důvodu vadí a asi dost.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 07:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no to jim vadi, ale on spis psal o tom, ze stiznosti cca desitek lidi sou jim u.... proto si z toho zruseni nedelaji hlavu....
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 21:12:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add Noltha - vadí jim nepříjemná pravda?

Já osobně jsem na stránky Babitronu chodil ne kvůli senzaci, jaká jsou to zase dnes zpoždění, ale když jsem někam jel, tak jsem si vybíral spoj, u kterého je menší pravděpodobnost zpoždění....
také mi vadí že nejsou Řazení vlaků....
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 21:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mzitka:
neřekl bych že jim vadí nepříjemná pravda, ale často se chovají naprosto nelogicky (tedy z mého pohledu, pro ně to asi logiku má, ale nikdy jsem nepochopil jakou).


No s tím Babitronem mohu jen souhlasil, používal jsem ho stejně, nebo i tak že jsem naváděl přítelkyni jak jet kde je pravděpodobnost že ten den dojede.
I to se mio jednou nepovedlo, protože vlak který jsem ji doporučil, tak strhl troleje, ale to už je život tomu se nevyhnem ;-)
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 22:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro mě byl Babitron výhodný už tím, že jsem si nemusel pamatovat čísla všech vlaků, stačilo se podívat na mapu a vidět - jede mi to včas, měl bych to vypnout a vyrazit na vlak, nebo to má takovou a makovou sekeru a mám tolik a tolik času, atd.

Rozhodně rychlejší, než otvírat pdf s jízdním řádem, hledat číslo vlaku, zadávat je na stránkách ČD a najít stejnou informaci jako na Babitronu (a několikrát se mi stalo, že tam jsem se o vlaku dozvěděl, přičemž na stránce ČD byl starší údaj, nebo to tam nebylo vůbec).

Stejně tak bylo možné si přibližně odvodit, kolik mohu mít zpoždění v případě výluky (mě se konkrétně týkají stavby mezi Plzní a Stříbrem) a mohl bych pokračovat...
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 22:52:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prostě řečeno-BABITRON opravdu neměl chybu.Prostě stručně řečeno to byla(a snad bude)dokonalá aplikace.Kolikrát jsem ji i sám (zaměst.ČD) použil při informování cestujících.
Jeden čas (dva roky zpět)jezdil od nás cestující Odrou na Prahu,která byla vždy díky stavbě koridoru zpožděná.Když už přišel asi po 20-té,že má vlak zpoždění,vzal jsem ho do místní internet.kavárny,udělal bezplatnou SMS na zpoždění,zadal Odru od Po do Pá,kdy byl v práci a byla spokojenost jak u mě,tak u onoho pána,který při zpoždění protáhl svou prac.dobu a efektivně využil svůj čas.Přišel potom,až po změně GVD,že zapoměl internet.adresu a rád by odhlásil sledování,protože v jeho čase začal jezdit uplně jiný vlak.
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 06:58:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Existuje (zatím) funkční sledování vlaků ZSSK. Vlaky jedoucí mezi ČR a SR (např. Excelsior) jsou tam uváděny v celé své trase, i po území ČR. Alespoň něco. Je to podobný styl jak Bybitron.

http://pis.nfo.sk/gbook/

Blbost a arogance ČD nezná mezí. Když se třeba zeptám na nádraží v informacích na výluky nebo zpoždění, neumějí to najít. Proto alespoň pomáhá internet.
A zpoždění na stránkách ČD - to je paskvil. Po 30 min. už se nedá zjistit zpětný stav a za chvíli vlak vypadne ze sledování. A zpoždění přes SMS - akorát zlodějina, tady nejde o handrkování za pár drobných. Pro nezaměstnaných i těch pár korun hraje roli. sytý hladovému nevěří. A někdy musím tu informaci třeba zadat vícekrát a platí se nejen za SMS, ale i zpětnou odpověď. A MZ má pravdu, že často napíše Vlak nenalezen.
Štastnou cestu!
Byll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.194.190.72
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 09:59:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahojte, chtěl jsem se zeptat, zda má někdo přehled o tom, v kterejch EC a IC mezi Ostravou a Prahou a Prahou a Brnem se dá zapojit noutbuk do FUNKČNÍ zásuvky i v 2. třídě. Budu teď trochu víc jezdit a nerad bych cestu úplně prolenošil.
Tuším že Vindobona, Košičan?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 12:00:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Košičana bych určitě nesázel stejně jako na Smetanu (naposled tam jely Bmee). Vindobona snad funkční el. má.

Zlí jazykové tvrdí, že ČD nemají ve svých vozech funkční zásuvky proto, protože namí možnost cestujícím naúčtovat spotřebovanou elektřinu.

PS: Zvásuvky má i "béčko", ale tam fungují pouze při vnějším zdroji. Dát tam měnič (3000ss/220st, příp. 48ss/220st) je asi neřešitelný problém
ICQ 311-297-744
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 12:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byll...takze si kup nahradni baterku:-))
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 981
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 14:44:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé, že na starých čtverkách (tuším Bai, pak Bp) byly zásuvky 220 V st. i na stěně mezi sedadly, ve starých kupéčkách Ba ze 60. let (sem tam ještě jezdí - se zelenými sedadly ) byly zásuvky na chodbě. Např. na holící strojky se daly použít v pohodě.
Nedávno při cestě z Prahy Ostravanem jsem si potřeboval dobít baterii do telefonu a jediná zásuvka byla ve vedlejšm voze na WC... Naštěstí funkční, jako "první pomoc" dobrá.
Měnič na 220V AC v době rozvinuté elektroniky by neměl být žádný problém, spíše platí ten odstavec předtím (asi bez zlých jazyků) . Zářivky také potřebují měnič, mimochodem na kolik jsou zářivky ve vozech - 220 nebo 48 V?
Štastnou cestu!
Citátor Předpisový
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 15:13:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zelená:

A neráčil jste si všimnout Vážený, jestli když jste si ráčil dobíjet mobil, zda v tom vozejčku ještě někdo další měl v zásuvce zapojený alespoň (!!) jeden notebook ???

PS: Ony ty zásuvky totiž jaksi pohání polovodičový el. měnič umístěný většinou v přístrojové skříni na jednom představku vozu a pointa je v tom, že aby se nastartoval, tak musí být k dipozici notebookový příkon, pokud není, tak je měnič v poloze OFF a nenabijete si pochopitelně ani telefon...nedávno jsem takto potkal jednoho zoufalce v saku a s kufříkem z krokodýlí kůže který si jako "sólo-jedinec" pokoušel dobít mobil za x-tisíc v jednom Arpeer na Slovenské Strele, pochopitelně bezúspěšně....

ad zářivky: Dneska každá zářivka má integrovaný měnič 24V ss z palubní sítě (CZE nebo baterka jako nouzový zdroj) s přechodem na interních 230 V, f = 50 Hz.

Přeji pěkný víkend.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2203
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 16:55:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Babitron: Četli jste článek o Babitronu v iDNES?
odkaz
Překvapil mě svoji věcností a optimistickým vyzněním (pokud to nějaký zapšklý nábřežník netípne, tak je to přímo happy end). I vybrané "hlasy lidu" jsou kultivované a k jádru věci (u Jenkiho se tomu člověk nediví :-)).
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 17:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Citátor Předpisový: To je pravda, dnešními ektronickými trafy (a to asi i u noťasu, tam je taky elekronické trafo) se měnič nevybudí, takže stačí s sebou nosit rozdvojku a alespoň 15W žárovku z ledničky .

Takže doporučuji ve vlaku používat stará dobrá vinutá trafa.

 
ICQ 311-297-744
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 17:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tam je to tak blbě popsaný, že by to vůl nepochopil, jestli se to spíná pří zastrčení zástrčky nebo při změně odporu. Asi, jak kde.
ICQ 311-297-744
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 00:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo,zda v souvislosti s výlukou na 020 Chlumec-HK budou náklady vedeny přes Pardubice po 031???Uhlí pro Opatovice,Poříčí,náklady směr Podorlicko,Podkrkonoší...???
Člověk není špatný. ...To jen lidi jsou svině!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2278
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 13:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V diskuzi ohledně Babitronu, resp. jeho "odříznutí" jsem zapochyboval, že toto téma bude dostatečně zajímavé pro média. Zprávu o tom ale přinesl internetový server iDnes.cz, čímž uznávám, že můj úsudek nebyl přesný.
...when you're alone and life is making you lonely you can always go DownTown.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 15:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Miram:Jestli se dobře pamatuji,tak nějaké odklony tam budou.
www.zelfoto.webovastranka.cz
ICQ : 297-774-273
Cestovatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.204.57
Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 19:42:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem minulý týden dobíjel mobil ze zásuvky na WC pro holicí strojky v Aee a pak ještě jednou ve starém A a v obou případech bez problému a to jsem byl určitě jediný, kdo zásuvku ve voze používal.
Citátor Předpisový
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 08:30:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pes38:

No, nevím proč není umožněno třeba "prosté" nabíjení telefonu a musí být jen notebook, příkonová hodnota zapnutí měniče by snad šla nastavit na tu nabíječku telefonu, nebo ne (?!?), debilní je taky to, že pokud si "už" dobíjím telefon a někdo s notebookem se od sítě odpojí a zůstane zapnutá jenom má nabíječka, tak se měnič opět po nejvýše 10 sekundách přepne do polohy "Vypnuto " a finito...

PS:
Ještě ty neznalostní hlášky vlakové čety typu "zásuvky jsou asi v tomto voze vyřazené ??", to chlápka v sáčku, který si zaplatil EC moc pozitivně nenaladí a těžko mu vysvětlíte, že příště musí mít nezbytně k mobilu aspoň jeden notebook...

Přeji pěkný den.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1930
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 10:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera, tedy v neděli 23.7.2006 kolem druhé odpolední projížděla řečkovicemi směrem na prahu nějaká 363+historické vozy. nevíte co to bylo zač?
To je smrad. táto, ty ses zul?
Jenom trošku.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24099
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 11:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rakušáci na pivo :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jaroslav_Černý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 11:53:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kanzelsberger hlásí, že Bittnerovi vyšla kniha "Motorové vozy aneb od Hurvínka", už je to v prodeji?"
Klub dráhařů - www.drahari.info
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 12:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestovatel
Citátor Předpisový
Takže, koukal jsme na schámata a zařízení existuje dvojího druhu:

1. kontaktní: V okamžiku, kdy se zástrčka zasune do záskuvky, tak se sepne (mechanicky) kontakt a ten zapne měnič nezávisle na zatížení.

2. zátěžové: K zapnutí měniče musí být mezi kontakty v zásuvce nějaký "rozumný" ohmický odpor menší než 10 Kohmů (což zhruba odpovídá 5W) Zatímco klasická "težká" nabíječka má odpor asi 2-3 Kohmy, tak "nová lehká" s elektronickým trafem, má bez napětí ohmický odpor větší než 20Mohmu...
(já osobně tipuji, že když se toto zařízení instalovlalo tak se nepředpokládalo, že budou jiné nabíječky, než byly tehdy) Toto zařízení je např. na vozech Beer, Aee atd.

Myslím, že se toto (druhé) zařízení instalovalo pro poruchovost kontaktu v tom prvním. A trvale bežet kvůli bateriím nemůže. Já osobně bych zdroj 220V nechal v provozu trvale v době přítomnosti vn, s doběhem 5-10 minut. (stahovačky, změna HV)
ICQ 311-297-744
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 21:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na http://sweb.cz/es350/gorily/sita5/ jsme nalezl něco, co vypadá jako značka stáhni/zvedni sběrač. K čemu jim na té gorile je?

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2286
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 22:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: ???
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 22:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy : majú to v povinnej výbave hdv.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 22:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dobře, ale nějak mne nenapadá praktické použití - nějaký příklad by nebyl?

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 23:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mají výdejci jízdenek ve stanicích k dispozici kompletní data z CDS nebo jen službu Poloha vlaku?

Zkoušel jsem se u nás při hlášeném zpoždění (těsně po odstřihnutí Babitronu) trochu přeptávat na polohy jednotlivých rychlíků (abych měl tušení odkud čekat hlavní problém) a i před puštěním Polohy vlaku šla paní něco hledat do papírů. Takže nevím, zda je to neznalostí či omezením přístupu.
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 11:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na UNIPOKu je speciální záložka Poloha vlaku, kam se klasicky vyplní číslo vlaku.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 14:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže mají jen poslední polohu a nejsou schopni dohledat zpoždění ze stanice, kde projížděl vlak před půlhodinou, o nějakém archivu ani nemluvě ...

Kdo tedy má přístup do kompletní CDS? Pouze výpravčí a dispečeři?
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Děd_vševěd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 15:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo tedy má přístup do kompletní CDS? Pouze výpravčí a dispečeři?

Každý, kdo má přístup na intranet (klasicky pomocí prohlížeče)

adrersa je http://isor.gr.cd.cz (odkaz ISOŘ-CDS)
ISOŘ-ŘVD je jen pod heslem a je přístupný pouze pro dispečery a některé výpravčí-alespoň myslím.

(Příspěvek byl editován uživatelem děd_vševěd.)
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 15:56:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano,ale ten je pouze ze služebních PC.V os. pokladně,alespoň u nás,tento přístup nemají ...
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 16:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děd:
Takže mi jsou na pokladně schopní dohledat historii zpoždění pro aktuální den a právě jedoucí vlak podobně jako to bylo v Babitronu? Nebo to tak není?

Jde mi to, že můj vlak odjel od zpožděného rychlíku, rychlík už projel dalšími sledovacími body (a tedy Poloha vlaku udává poslední projetý bod) a mě by zajímal odjezd zpožděného vlaku ze stanice, odkud byl můj vlak přípojem. Jde to nebo ne?
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Děd_vševěd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 16:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa, Mibl: Samozřejmě, že v UNIPOKU to není, ale na některých pokladnách (nebo v jejich blízkosti) snad ten služební komp mají (platí pro velká nádraží)

Myslím, že tedy spíše platí ...jak kde...
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 16:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa, Děd:

Díky, takže pro mě nepoužitelné. U nás je služební počítač s intranetem u dirigujícího dispečera a toho s tímto otravovat nemohu.

Na pokladně by to udělalo mnohem lepší službu :-(.
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Hanzalik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 11-2003


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 16:30:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,


v každém "chytrém" Unipoku funguje klávesová zkratka Ctrl + T, kde se po zadání čísle vlaku objeví jeho aktuální výskyt a případná sekyrka. Nehledě na to, že v každém Unipoku napojeném na gprs (tedy v každé venkovské stanici, kde unipok je) se dá vlézt i na intranet...
Zabij bobra, zachráníš strom...
www.martinhanzal.net
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 16:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzalik:

Takže jde jen o to u nás pokladní vše naučit. Díky
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Děd_vševěd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 20:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hanzalik: To ano, ale ne žádná hisrorie atd.

Nehledě na to, že v každém Unipoku napojeném na gprs (tedy v každé venkovské stanici, kde unipok je) se dá vlézt i na intranet...

Technicky to možné sice je (dnes už hojně blokováno), ale můžeš být za to "pokárán".
Hanzalik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 11-2003


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 00:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děd_vševěd:

Jasně, s tím nezbývá než souhlasit...
Zabij bobra, zachráníš strom...
www.martinhanzal.net
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6719
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:12:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem v jednom z vozů R642 ČB - Pha viděl tuto "aktuální" mapku sítě. Jednak mě zaujalo toto:

 

ale hlavně toto:

 

Gottwaldov-Zlín - to se někdy používalo?? Já to tedy viděl přesně poprvé v životě.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:28:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta mapka s názvem "Gottwaldov-Zlín" by mohla pocházet z jara 1968. Tehdy došlo k (dočasnému) uvolnění režimu. A na úzkokolejce Ružomberok -Korytnica, která jezdila až do 1974, je vám divné co? Spíše na těchto hist. mapách by bylo možno se podivovat zákresu lanovkového systému Jasná - Chopok - Srdiečko, který v té době určitě nebyl provozován ČSD. (Kdoví, zda ty lanovky na vrchol Chopku provozovaly ČSD aspoň zpočátku?)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6720
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:35:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na úzkokolejce Ružomberok -Korytnica, která jezdila až do 1974, je vám divné co?

Na té mi bylo divné akorát to, že visí v roce 2006 ve voze ČD v pravidelném rychlíku...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3529
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta mapka s názvem "Gottwaldov-Zlín" by mohla pocházet z jara 1968

Ono jde hlavně o to, že Zlín byl vždy část Gottwaldova, přesněji Gottwaldov I - Zlín. Gottwaldov byl totiž vytvořen sloučením Zlína a okolních měst (včetně Otrokovic) do města s názvem Gottwaldov, přičemž jedna z jeho částí nesla stále název Zlín (nešlo tedy o pouhé přejmenování Zlína na Gottwaldov).
Myslím, že se tak jmenovala tehdy i stanice Gottwaldov - Zlín.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3530
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na té mi bylo divné akorát to, že visí v roce 2006 ve voze ČD v pravidelném rychlíku...


Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6721
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta mapka s názvem "Gottwaldov-Zlín" by mohla pocházet z jara 1968.

Tak mě teď napadlo, že mapka by se možná dala datovat podle aktuálního stavu elektrizace. Ovšem je samozřejmě otázka, jak moc byly mapky aktuální.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6722
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že se tak jmenovala tehdy i stanice Gottwaldov - Zlín.

Pokud se tak jmenovala stanice, tak je to myslím jasné.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24221
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To máš jednoduché (co se týče vozů první třídy) - kde se dochovala historická, visí historická; jinde byla vylepena aktuální, na papíře s modrým orámováním (např. vůz A RIC 088, nemýlím-li se).
Kterým vozem jsi přesně jel? :-) Nevíš aspoň vzor potahů sedaček?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:53:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před Gottwaldem (snad na sklonku 1. republiky) se používal také název Baťov. Třeba v souvislosti s tím, že ratíškovický lignit se dovážel loděmi do Baťova. Ví někdo, do jaké míry byl tento název "oficiální" a zda součástí Baťova byly také Otrokovice? Nebo Baťov byl "novou", za Bati postavenou částí Otrokovic?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6723
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kterým vozem jsi přesně jel? Nevíš aspoň vzor potahů sedaček?

Si to zjisti, R642 včera. Snad to není tak těžký
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6724
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 10:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Q - Gottwaldov byl totiž vytvořen sloučením Zlína a okolních měst (včetně Otrokovic) do města s názvem Gottwaldov

No ale proč je tam jsou Otrokovice nakresleny zvlášť?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3531
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 11:00:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před Gottwaldem (snad na sklonku 1. republiky) se používal také název Baťov.

Baťov byl za protektorátu zavedený název pro Otrokovice, ihned po osvobození byl zase zrušen.

No ale proč je tam jsou Otrokovice nakresleny zvlášť?

Protože v průběhu šedesátek zase došlo k osamostatnění Otrokovic.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24226
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 11:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mc:
Zas tolik to vědět nepotřebuju. A pochybuji, že ten vůz je ještě na své soupravě, to by se udržel moc dlouho
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 11:38:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky sem objevil jednu mapku ve voze na R 661 , ale ta už je trochu v devastovaném stavu.A tam bylo uvedeno pouze Gottwaldov!
 
Bez dopravy by neexistovala komunikace!Važme si toho!
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 13:20:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Díky za vysvětlení ohledně dočasného (protentokrátního) názvu Otrokovic.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5175
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 17:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak takové to tenkrát bylo.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 18:18:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k nabíječkám, mám notebook HP 6000 a mnohokrát jsem měnič přetížil a vyhodil. Naposledy na slovenském klimatizovaném lůžku, vzor "ruský recyklát".
Vyhodil jsem CZE, Klimu, vařič a hrozilo vyřazení vozu. Jako bývalý pracovník ŽOS jsem se pokusil v ruském návodu najít reset a po 5 minutách přesvědčování průvodčího mi dovolil zmáčknout příslušná tlačítka. Takže chyba může být i opačná. Následným pozorováním byl zjištěn mžikový výboj při zapojení do zásuvky. Výboj je i slyšet !!! Takže chyba může být i na jiné straně.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace