K-report
 

Archiv do 18.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční akce, srazy, zvláštní jízdy a pod. » Archiv do 18.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 22:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vypadá, že uz tu budeme mlátit jen prázdnou slámu, ale nakonec bych stejně k tomu něco řekl. Ať to stálo kolik chtělo a vědělo o tom kolik chtělo lidí, nevidím jediný důvod, proč by si objednavatel nemohl "vyzdobit" svůj vlak jak uzná za vhodné. Jistě nikoho nemůžeme vyhánět od trati nebo po něm něco chtít za fotku, ale že ji bude mít s vestou či jakoukoliv jinou výzdobou, to už je jeho boj. Když by se ČD rozhodly, že v rámci lepší viditelnosti nastříkají na všechny hnací vozidla reflexní čtverec metr krát metr, tak to v podstatě může být ostatním jedno.
A pokud bude opakování pro veřejnost, což spíš bude, získaly se náměty co a jak zlepšit, tak bude stejně v informacích nejspíš přímo napsané, že vlak určen pro ty, co s ním pojedou a vesty na něm budou zas.
Takže ať si každý fotí co uzná za vhodné, ale ať si taky objednavatel či majitel určuje, jak si vozidlo vyzdobí. Tím nemám na mysli jen tuto akci, ale všeobecně. Nebo někdo určil třeba OKD, že jejich firemní nátěr není na fotkách hezký a že ho mají předělat? Komu se to nelíbí, tak může na protest třeba nefotit :-)
Já si taky třeba vyfotím nějakou parní akci, třeba různé mikulášské jízdy nebo oslavy výročí, ale když bude mít mašina na čele čerta nebo věnec s nápisem 100 let trati, tak i když se mi to nemusí líbit, tak nemám právo na to nadávat. Víc k tomu asi není třeba mluvit, každý může mít svůj názor, na každém je kus pravdy, od toho je diskuzní fórum, aby se diskutovalo, i když stejně asi jen málokdo ustoupí ze svojí pravdy
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 23:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO sice už je asi trochu po ale přidám i svuj nazor, myslím že jediné co tu bylo nefér je zveřejnění foto toho fotografa/kameramana protože z toho co tu bylo napsano mi vychází že to pravděpodně byl náhodný kolemjedoucí, který má zájem o vlaky a chtěl si zvěčnit vlak kde už nejezdí, a pokud mu nevadila vesta tak proč mu v tom bránit. Ali jinak plně chápu organizátory, já se v kruzích fotičů nepohybuji tak nevím kdo je myšlen tím neplatičem, ale myslím že je veřejně znám i bez jmenování, a taky jsem slyšel od organizátora jedné akce tak trochu v žertu že jestli ho na jisté akci uvidí, tak mu trochu upraví gumokol. A proč? protože všichni zaplatí a pokud se někdo náhodou přichomítné tak se s ní dá domluvit že taky přispěje protože taková akce něco stojí, ale pokud někdo jede na akci záměrně a ví že je placená a jede tam se záměrem neplatit, tak je to nefér k všem ostatním. Takže v podstatě z části mají pravdu obě strany a taky z části ne. ;-)
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 00:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slovensko za 4.dny


Máte někdo zájem jet 2.týden v Červenci (tj.10-16.7) na Slovensko? Tam se pojede v pondělí Vihorlatem , bude se spát v lůžkáčích . Jelo by se na 4.denní Eurodomino . Zájemci hlaste se na mejl , zašlu podrobnosti!
S pozdravem Alzon
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 06:33:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak už to napsal kolega Kubíček na jiném webu,tak asi takto : "Já si myslím, že by se to dalo shrnout následovně:
Pokud mi kousek od baráku pojede jinými lidmi zaplacený parní vlak nebo motorový atd. a já si udělám jednu dvě fotky pro sebe, je to úplně v pohodě. Pokud už ovšem daný vlak naháním po celé trase, dělám zadarmo totéž, za co účastníci akce zaplatili (a docela dost). Tudíž tím parazituju na jejich penězích a práci všech, kteří akci pořádají. No a pokud ještě platícím lidem lezu do záběru, tak to už je svisntvo nejhrubšího zrna a dotyční by zasloužili i s foťákem shodit z tendru.
Nedivím se organizátorům, že je druhá a třetí skupina lidí serou, protože sám ví nejlíp, kolik práce s takovou akcí je a dost podrobně vám to organizátoři popsali. Nevím ale, proč to na sebe ostatní vztahují. Pokud jste si jednou vyfotili vlak, který jel kolem, tak je to v pořádku. Nebo jste snad jezdili podél tratí placených z vašich daní a naháněli vlak, jehož náklady hradili z převážné části oficiálně přihlášení účastníci a sponzoři?"
Pivrnec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 08:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím proč vám tak leží v žaludku ten fotograf-nezaplatil nevezl se tak co.V září by jsme si chtěli projet trat Mutěnice-Kyjov myslíte že to bude možné nebo trat již bude zrušena.
Blofeld
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.170.128
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 08:00:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A vo to tady de !
M.L. má nepopiratelné právo na svůj, i když ne zcela pochopitelný názor. Onen náhodný kolemjedoucí, vybaven solidní aparaturou, jen tak náhodou projížděl kolem štrek, kde už roste jenom tráva ? Inu, kdo si to nenechá vysvětlit, s tím je taky špatné.
Opakuji - na úsecích, kde je vlaková doprava (zatím) zachována, nebyla tato "výzdoba" použita. Tam lze toho náhodného fotografa potkat, pač on čeká na nějakou neforemnou 363 či 810, no dobře mu tak, my mu tam rádi vjedeme před objektiv - čistým čelem, ale cíleně to nahánět po zavřených tratích je parazitování. O tom se už taky nechci dohadovat.
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 08:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pivrnec: Mutěnice - Kyjov by měla být v pohodě sjízdná, ohrožený úsek je zatím jen z Uhřic u Kyjova do Ždánic.
Jrtrain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 09:03:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dne 24. a 25. června 2006 se koná v Železničním muzeu ČD v Lužné u Rakovníka akce Dny Bejčků, kde se setkají parní lokomotivy řad 422 a 423.
Při této příležitosti se připravuje jízda zvláštního historického vlaku z Chebu do Lužné se Sergejem T679.1578 a soupravou vozů Bam. Ve vlaku bude též zařazen bufetový vůz Bam bistro.
Vlak pojede v trase Cheb, Sokolov, Karlovy Vary, Ostrov n/O, Klášterec n/O, Chomutov, Žatec, Lužná u Rakovníka a zpět.
Bližší informace na webu pořadatele - Plzeňské dráhy - Výtopny Cheb http://sergejcheb.wz.cz/.

UPOZORNĚNÍ !
Vlak pojede pouze v případě dostatečného zájmu. Přihlášky a rezervace je nutné zaslat nejpozději do 31.5.2006}
Jiří Randa
http://jrtrain.zelpage.cz
Malý_hektor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 13:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukash:mám dotaz.Je třeba se zúčastňovat celé akce nebo je možné se svézt se se slevou jen Čejč-Ždánice?Děkuji
Radovan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 14:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je ten Jízdní řád. Je to psané z plakátu

Tam
Valašské meziříčí 5:20
Branky na Moravě 5:30
Kunovice - loučka 5:49
Osíčko 6:00
Bystřice pod Host. 6:10 - 6:33
Holešov 6:48
Hulín 7:02
Kroměříž 7:12

Zpět
Kroměříž 15:36
Hulín 15:45
Holešov 15:57
Bystřice pod Host. 16:18 - 16:23
Osíčko 16:37
Kunovice - Loučka 16:48
Branky na Moravě 16:59
Valšské Meziříčí 17:12
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 15:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M.L: Ale my nikomu nebránili ve focení kde jsi na to došel ?

Pjp: s daněmi souhlasím, jinak původně "za tu pixlu" chtěli s daní skoro 35 a
nakonec jsme se domluvili na celkem rozumné ceně.

ČmoudČmoudik: No právě, není to až taková sranda, asi víte o čem je řeč.

Pivrnec: nevidím v tom problém, čím a přes koho chcete jet?

Malý_hektor: No myslím že pokud bude zaplacený vlak tak se jedno místo na ten úsek najde.
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.115.254
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 17:35:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedete někdo 10.6. na ŠRT Haniska - Maťovce ? Já jen, že bysme se mohli zkontaktovat dřive, než tam dorazíme každý zvlášť
Blofeld
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.170.128
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 21:47:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Wikingu, mám tomu rozumět, že 10. 6. bude na ŠRT nějaká akce ?
Neboť začátkem roku ŽSR avizovaly oslavy 40. výročí a to na 3. 6., ale pak bylo ticho po pěšině. Rád bych se povozil něčím po širokém rozchodu. I když to mám projeté souběžně po normálním rozchodu a stejně tak autem. Ale přímo, to tedy ne !
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 11:17:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli 28.5 pojede volební vlak KSČM v čele s 475.111 z Ostrova (8:30)-K.Vary (9:07)-Chodov-Sokolov-Kynšperk-Františkovy Lázně-Aš-Cheb-Mariánské Lázně-Cheb-Ostrov.
Vstup zdarma. Agitační zastávky, 3x dobírání vody. Pro šotouše imunní komunistickým kecům vhodné, aspoň zaberou místo příznivcům...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5008
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 12:13:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a bude mít hvězdu?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 13:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, bude přestříkaná na rudo a potáhne 4000 tun jako připomínku na dobu komunistické prosperity železnice, kdy se kalila ocel. Výtěžek z následného prodeje do šrotu bude věnován na pomník obětem z let 1989 - 2006
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1078
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 17:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

termín potvrzen, takže

29.07.2006 HODONÍNSKÝMI LOKÁLKAMI s 830.018


jede se s 50ti účastníky, tak neotálejte a

PŘIHLAŠTE SE MI NA MAIL nejlépe do konce června.

Zatím je nás celkem 10...
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 17:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

29.07.2006 HODONÍNSKÝMI LOKÁLKAMI s 830.018

jede se s 50ti účastníky, tak neotálejte a

PŘIHLAŠTE SE MI NA MAIL nejlépe do konce června.

Zatím je nás celkem 10...
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 17:15:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukash: Za kolik?
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 17:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add. Bobo - ne, třešničky .....
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 18:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chudák mašinka
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 19:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister: Viz odkaz na Lukashovy stránky, tam pak Fotoakce. Je tam reportáž z jízdy minulý týden a na konci informace o plánované veřejné jízdě v červenci. Pokud si ČD nevymyslí nějakou šílenou sumu, vycházíme z toho, že to bude stát tolik co minulý týden, tak by se to mělo bez sponzora zaplatit při 50 lidech po maximálně 500 na osobu.
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1083
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 20:03:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo je to tak 500 na osobu je situace kdy se dostaví všichni, chci mít rezervu takže při plném obsazení zlevníme jízdenky. Je to kvůli rezervě na takový co se nahlásí a pak zjistí že bude pršet a nedojdou
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Jaroslav_Černý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 08:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blofeld: Bude, viz vlaky.net.
Klub dráhařů - www.drahari.info
556.0506
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.42.166
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 17:46:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

28. 5.
Dampfschnellzug „Vindobona“
Wahrscheinlich die letzte Möglichkeit einen authentischen Dampf-Schnellzug im Stile des „Vindobona“ auf dem einzigen noch fahrdrahtlosen CD-Abschnitt der Franz-Josefs-Bahn zu erleben. Der Fotozug wird mit der formschönen Skoda – Dampflok 556.0506 und fünf grünen CD-Vierachsern (Gattung Y) geführt. Die Fahrten finden nur bei Erreichen der Mindestteilnehmerzahl statt, daher ist eine Anmeldung bis spätestens 25.4. 2006 notwendig. Weitere Informationen im Info-Flyer.
Info: Peter Haslebner, Haldenweg 6, 8740 Zeltweg, Österreich, Tel/Fax: 0043 (0)3577 25384 Email: haslebnerpeter@gmx.at
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 17:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tady nějaký pšekladatel?
ICQ 222-667-615
==>NA TOMTO MÍSTĚ MOHLA BÝT VAŠE REKLAMA<==
Marburg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 137.248.1.11
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 20:16:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Parni rychlik Vindobona

Pravdepodobne posledni prilezitost zazit autenticky parni rychlik ve stylu Vindobony na jedinem dosud neelektrifikovanem
useku drahy Frantiska Josefa. Fotovlak s peti zelenymi ctyrnapravovymi vozy CD (druh Y) bude veden lokomotivou dokonalych tvaru 556.0505.
Jizdy se konaji pouze pri dosazeni minimalniho poctu ucastniku, proto je nutne se prihlasit nejpozdeji do 25.4.2006.
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 21:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marburg: Díky, německy si zatim umim jenom krknout
Jo a to "lokomotivou dokonalých tvarů" to vyjádřili velmi,velmi přesně.
ICQ 222-667-615
==>NA TOMTO MÍSTĚ MOHLA BÝT VAŠE REKLAMA<==
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2331
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 21:44:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu 3.6.2006 pojede zvláštní parní vlak při příležitosti Dnů Karviné, po trase Karviná hl.n. - Petrovice - Karviná město, pak zpět do Karviné hl.n., pak zase do Karviné města a pak zase na hlavní. Odjezdy z Karviné hl.n. do Karviné města: 8:07 a 11:10
Zapomněl sem na stroj: 423.041

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
ICQ: 202 888 377
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 21:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marburg: Když je nutné se přihlásit do 25.4.2006 tak jsem rád že to píšeš 1.6.2006.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22635
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 22:28:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně už jeli - teď v neděli...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 23:06:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 23:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nemá mít nahodou v datumu do 25.6.2006??jen tak mimochodem
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22645
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 23:41:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těžko. Jak už jsem psal, ten vlak jel minulou neděli.
Leda by se akce pro velký úspěch opakovala...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 10:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jednou,ještě jednou...
ICQ 222-667-615
==>NA TOMTO MÍSTĚ MOHLA BÝT VAŠE REKLAMA<==
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 15:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude 423.009 nocovat ve Staré Pace nebo přijede až ráno ? Dík!
Kubíček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.82.182
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 22:29:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Argil: Dnes v 18 h jsem ji viděl v Pardubicích v soupravě s 3 historickými vozy a vypadala nezatopená. Víc bohužel nevím.
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.29
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 14:24:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvl. nákl. fotovlak :

10.6.2006 (sobota) vyjede mimořádný fotovlak na tratě Csömödér – Márki a Bucsuta (pravidelně pouze nákladní doprava). Odj z Csömödér v 8,00 návrat cca 16,30. Jízdné 1500 HUF (= 5,5 Eur). Levné ubytování v místním gymnáziu.
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 03. června 2006 - 23:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wiking :
Mi tam pojedeme z kolegou taky , pojedeme z Ostravy. Podrobnější domluva přes mejl.
S pozdravem Alzon
ICQ 310-582-272
Nádraží , můj druhý domov
Jrtrain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 10-2002
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 14:15:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dne 24. a 25. června 2006 se koná v Železničním muzeu ČD v Lužné u Rakovníka akce Dny Bejčků, kde se setkají parní lokomotivy řad 422 a 423.
Při této příležitosti se v sobotu 24.6. připravuje jízda zvláštního historického vlaku z Chebu do Lužné se Sergejem T679.1578 a soupravou vozů Bam. Ve vlaku bude též zařazen bufetový vůz Bam bistro.
Vlak pojede v trase Cheb, Sokolov, Karlovy Vary, Ostrov n/O, Klášterec n/O, Chomutov, Žatec, Lužná u Rakovníka a zpět.
Bližší informace na webu pořadatele - Plzeňské dráhy - Výtopny Cheb http://sergejcheb.wz.cz/.

UPOZORNĚNÍ !
Vlak pojede pouze v případě dostatečného zájmu. Přihlášky a rezervace je nutné zaslat nejpozději do 9.6.2006 !!!
Jiří Randa
http://jrtrain.zelpage.cz
Michal P
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.250.136.179
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 17:46:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve dnech 6.-8.7. se uskuteční v železničním muzeu Zubrnice mezinárodní sraz drezín. K vidění budou komentované přehlídky vozidel - od prvních šlapadel přes motorové "lavice" k osobním a nákladním drezínám.
Bar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.168.209.196
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 14:20:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Město Kralupy nad Vltavou si Vám dovoluje nabídnout vyhlídkové jízdy historickým motorovým vozem řady M 131.1 (hurvínkem) u příležitosti akce
„Dny Kralup – 10. červen 2006“

Jízdní řád zvláštních vlaků
čas odjezdu z Kralup - do stanice a zpět - cena jízdy
9:05 - Velvary - 20,- Kč
10:05 - Úžice - 20,- Kč
10:30 - Nelahozeves - 20,- Kč
11:10 - Velvary - 20,- Kč
12:05 - Velvary - 20,- Kč
13:10 - Velvary - 20,- Kč
14:05 - Chvatěruby - 10,- Kč
14:25 - Chvatěruby - 10,- Kč
14:45 - Chvatěruby - 10,- Kč
15:05 - Chvatěruby - 10,- Kč
16:00 - Otvovice- 20,- Kč
16:40 - Nelahozeves - 20,- Kč

Jízdenky se prodávají ve vlaku, neplatí žádné slevy.

Děti do 15 let se přepravují zdarma.
Cestující v cílové stanici nevystupují, vlak se ihned vrací zpět do Kralup.

Jízdy zajišťuje Zubrnická museální železnice www.zmz.cz
Strašničák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.195.125
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 11:42:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vlaky.net
RE: Širokorozchodná trať Maťovce - Haniska pri Košiciach

Včera, 05.06. 2006 krátko po 21. hodine došlo v km 41,430 - 41,740 medzi výh. Trebišov a výh. Červený Dvor ŠRT k zosuvu trate z dôvodu podmočenia. Prevádzka na ŠRT je úplne vylúčená, "hýbu" sa len pracovné stroje pracujúce na odstránení zosuvu. Momentálne v danom úseku odborníci konzultujú ďalšie postupy. Na sprevádzkovaní trate sa tvrdo a huževnato pracuje, jej čiastočné obnovenie sa predpokladá dnes podvečer.
Informácie mám len sprostredkované. Na ich upresnení a ďalších zaujímavostiach usilovne pracujem.

Sobotní akce tedy snad nebude ohrožena...
Pepa_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 12:38:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

423.009 pojede 10.6.2006 s Přelouče de Práchovic pro Holcim
Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 09:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bližší info o akci s 423 009 najdete na:

http://www.pshzd.wz.cz/akce.html

Už se taky těším na zejtra
jednatel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.36
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 19:41:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souprava ke 423.009 bude řazena z Přelouče : lokomotiva + Da-k + Cai - Bh-k (ten poslední vůz je fakt hnus, ale nic jinýho v depu bez kotoučové brzdy s revizí není).
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 14:46:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych Vám zdělit několik zážitků z dnešní parní jízy Pardubice-Přelouč-Prachovice.M 131.1113 odjel celke na čas přes CHrudim do H.Městce.Horší to bylo s 423 009 ta měla 30 min zpoždění.Vozy měla služební Daak+Cai(dříve Bai,PUŠ Dvůr Kralové n/L)+Bt-k(dříve Bh).V Přelouči postávala 752 603 OKDD.V H.Městci byl přidán na postrk M 131.1113,projížděl tam 752 601 OKDD Lv a postávali tam 742 144+314(v HK vypadali zlatě).Vlak byl z H.Městce doslova našlapán a 423 měla opravdu co dělat aby zmákla to stoupání do Práchovic.V cementárně super prohlídka a občerstvení,počasí pěkné.Děkuji pořadatelům za pěkný výlet a za 2 roky na shledanou!!!A ta 740 v reklamním nátěru Holcim se také povedla!!!
Kubíček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.82.182
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 20:35:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednatel: To Bh sice opravdu kráse soupravy nepřidalo, ale pořád to jako celek vypadalo líp, než když v prosinci jeli s 423.009 Mikulášskou jízdu do Litomyšle a v soupravu tvořily 3 intenzivně posprejované Bh-čka:-).
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 00:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Většina zraku se upnula asi na Pečky a tudíž asi unikla informace o sobotní (tj. včerejší) akci v Duchcově. Pár fotek:




1) směr Duchcov, km 25.5
2) Duchcov staré nádraží
3) směr Oldřichov, km 25.5

Souprava byla ve složení: 477.043 + Da-k + 3x Be + doprovodný vůz zmalovaný jako vůz ABa
http://karel-loko.net - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.cz - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Jaroslav_Černý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 14:00:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve čtvrtek podle tisku měl jet vlak Jeseník - Nysa, neví někdo, jestli skutečně jel?
Klub dráhařů - www.drahari.info
Karcoolka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 18:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jet 16.6. ne?
Jaroslav_Černý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 22:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle Nostalgie ano, ale na http://www.jesenicko.org/detsky-vlak-do-nysy-deti-detem.htm se píše něco o vlaku pro děti 8. 6. Na toho 16. nikde žádnou pozvánku nevidím - jako že se to skutečně bude konat ...

(Příspěvek byl editován uživatelem jaroslav_Černý.)
Klub dráhařů - www.drahari.info
Pivrnec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 08:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zveme vás na jízdu po pálavském okruhu.Souprava bude složena z T2110689 a osobního vozu Blm(KPKV).Vlak bude vypraven v sobotu 24.6.2006 v 9.30 hod. po trase Brno Hor.Heršpice - Mikulov na Moravě a zpět. Pojedeme v trati Hor.Heršpice-Střelice-Mor.Krumlov-Hrušovany n.Jevišovkou-Mikulov-Břeclav-Hor.Heršpice.V Mikulově je plánována přestávka asi 4 hod.Ve voze je zajištěno občerstvení (pivo-víno-limo.
Zpáteční jízdné: Dospělí 250,-Kč
Rodinné 350,-Kč
Další informace na tel.č.776032387 p.Škrob
nebo 728111748 p.Poupera
e-mail: ruda.skrob@seznam.cz nebo jipo@inmail.cz
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 11:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení,
dne 15.-16. července proběhnou oslavy 105 let lokálky Pňovany - Bezdružice akcí nazvanou Návrat do třicátých let na trati. K vidění budou parní osobní a nákladní vlaky se 310.072 a 423.009, dále pak šumperský Věžák, historická auta, autobusy, parní válce a stříkačky, pivní slavnosti v Bezdružicích a mnoho dalšího. Podrobný program a jízdní řády zvláštních vlaků budou brzy k vidění na webu o lokálce: http://spvd.cz/pnovanka
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 18:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není někde bližší info o sobotních jízdách na akci pivovaru Nymburk?
ICQ -> 21 65 33 068
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 13:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi, kdo jen muzete, jedte prosim dne 29.7.2006 na akci na trati Cejc - Zdanice a Mutenice - Kyjov! A mnoho dalsich! Jen za 500Kc!
Trat Cejc - Zdanice (usek Uhrice - Zdanice) se bude mozna brzo uzavirat! Prihlaste se, at je nas dost a muze se vyjet! Treba uz nazdy naposledy... Vice zde:
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/fotoakce.htm
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 23:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z toho důvodu, že se zvýšila cena za výkon vozu 830 018 natolik, že už nebudeme schopni to zaplatit, dochází k výrazné změně v akci Hodonínskými lokálkami a bude se realizovat "nouzová varianta". Ještě není všechno úplně definitivní, ale vypadá, že místo původně uvažované trasy a vozu 830 018 se pojede s posledním modrošedým vozem v okolí - 810 153 z Hodonína na závěsu pravidelného vlaku v 9:59 do Čejče, odtud do Ždánic a zpátky, potom buď na závěsu nebo samostatně do Mutěnic, následně do Kyjova a zpátky přes Mutěnice do Hodonína. V případě velkého zájmu je možnost vzít s sebou i modrošedý vůz 010, ale tolik lidí se asi nesežene, aby se zaplatil. Tato "nouzová" varianta bude také oproti původní trase s 830kou určitě levnější, přesná cena se zatím kalkuluje. Pro mnohé jistě jízda osmsetdestítkou není tak lákavá, ale jinak by se asi nejelo vůbec. Pokud máte někdo zájem se akce zúčastnit, ozvěte se prosím na mail uvedený na stránce o akci.

http://www.webpark.sk/traffic/pfy/fotoakce.htm
Konečný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 19:16:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

20,6, pojede 464.202 na rozlučkovou jízdu po staré trati Hoštejn - Zábřeh a zprovoznění nových hněvkovských tunelů. Odjezd Hoštejn cca 12.45
Karcoolka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 15:50:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Jirkas: Já bych řekl že zajet tam s 810 je jeden z nejlepších nápadů. Už mě unavují akce s rádoby historickým vozidlem a motajícími se lidmi okolo. A v éře barevné fotografie tam tyto vozy nejezdili už vubec. A navíc 830 či 820 tam mnoho lidí ani nepamatuje, ale s 810 je to jiné. Ty tam v tomto nátěru dokonce končily pravidelný provoz a je možné "zasimulovat" i normální provoz a na to je 810 nejvhodnější. Navíc to vypadá že se s ní simbolicky ukončí i "občasný provoz" trati Už jsem ani nedoufal že bych si ji tam mohl někdy vyfotit. Kdyby se jelo s 830 tak nejedu, ale takhle určitě.
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 17:28:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano je to tak, všechny cenové položky tvořící celkovou sumu za motorák byly aktualizovány, samozřejmě nahoru a výsledná suma se navýšila o 5000,- Kč takže jsme se dostali do situace, kdy bychom motorák neměli šanci zaplatit.
Proto jsem dal žádost o kalkulaci ceny při objednávce mot. vozu 810.153 v trase Hodonín-Ždánice-Čejč-Kyjov-Hodonín. Cena by měla být mnohem nižší tak počítám že nad 350,- za osobou bychom se dostat neměli. Platba bude při nástupu.
Podrobnosti jsou na stránce
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/fotoakce.htm
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace