K-report
 

Archiv do 04.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 04.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3203
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 21:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_Z: "projel" sem se z Chocně do Mejta, pro ilustraci, jak to na tý trati vypadá to myslím není vysloveně špatný nápad. Zejména pro fotiče to může být poměrně zajímavá pomůcka....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23367
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 22:16:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale dobrý, ne? Asi skoro jediná šance, jak tu trať projet jinak než na lavici 810 (01x)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 23:25:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové až teď (do "železnice" na k-repu moc nelezu) si to tu celé opět po dlouhé době čtu a .

Nejvíce mě ovšem dostalo toto:

Petr Kuneš
odborník na dopravní infrastrukturu


zejména z toho důvodu, jak se tak někdo může pořád neúnavně titulovat (nebo je to celý vtip a já ho teda asi nepochopil).
Zvažuji, že si do podpisu dám "Veruša, odborník na výskyt neustálých nových závad ve vozech 22Tr"
Smrt 100% nízkopodlažním prolízačkovým vehiklům!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 23:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z gbook.cz:

O vaší podrážděnosti vypovídají i inventivy, které jste v úvodu vašeho příspěvku vůči mne použil.

Rád bych jako člověk se základním vzděláním, který maturitu neudělal z jazyka českého, prostřednictvím tohoto serveru vysvětlil odborníkům na dopravní infrastrukturu, že slovo "inventivy" je v této větě užito... no prostě úplně blbě . Pokud "pan Kuneš" nechápe rozdíl mezi "inovacemi" (nebo cože) a invektivy, nevím, jestli bude vhodné, budeme-li národem "odborníků".
Smrt 100% nízkopodlažním prolízačkovým vehiklům!
Lukáš Šmahel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.166.62
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 14:37:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou jsem tu objevil zmínku svého jména... (www.google.com). Pan Kuneš byl skutečně zajímavým jedincem, s nímž diskutovat bylo více méně k ničemu. Tento samozvaný odborník na dopravní infrastrukturu totiž jako nejvýznamnější argument pro D3 v současné trase užíval konstatování, že dálnice se stavět musí a že bez nich by nemohl pohodlně jezdit do Prahy 160 a více km/h. Pokud někdo podporoval moje argumenty, byl označen za (sem si dosaďte libovolnou nadávku) nebo ztotožněn se mnou (viz naivní studentka)... asi nemohl unést, že se svými výlevy je téměř osamocen. Navíc když později dotyčný zjistil, že jsem členem Strany zelených (a navíc dopravní sekce!), tak jsem u něj definitivně prohrál...
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:15:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

totiž jako nejvýznamnější argument pro D3 v současné trase užíval konstatování, že dálnice se stavět musí a že bez nich by nemohl pohodlně jezdit do Prahy 160 a více km/h.

náhodou, takhle upřímná argumentace se mi líbí . Lepší, než hloupé nicneříkající fráze. A to myslím bez .
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3206
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:18:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukáš Šmahel: a Vy o něm víte něco víc? Protože řekl bych, že je stále spousta lidi (ne-li většina), co si myslí, že si z nich někdo dělá nebo že je to totální

Na jakékoli otázky týkající se jeho vzdělání neodpovídá, pouze konstatuje, že je "světovým" a uznávamým odborníkem...
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 15:48:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chápal bych to tak, že je pro Českou republiku ctí, že jeden z českých serverů může hostit diskusní fórum moderované světovým odborníkem.
Smrt 100% nízkopodlažním prolízačkovým vehiklům!
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 19:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten zm*d perli i jinde:
http://www.ctrebova.cz/forum_cz.php4?topic=20&action=1&mode=0&startid=60&nc=335223
pan Lána Id: 878

Autor: Kuneš, E-mail: ppetr.kunes@atlas.cz
Vloženo: 11.05.2005 v 18:58:03, Z adresy: 85.160.24.25, Počítač: ip-85-160-24-25.eurotel.cz

Neboť se autor nedokázal zdržet velmi ostrých tvrzení, nezdržel se zde ani text jeho příspěvku. Poté, co svá tvrzení autor doloží a rozhodne se vystoupit ze stínu pohodlné anonymity, může být opět zveřejněn i jeho příspěvek.

a taky:

výstavba R35 / D35 Id: 914

Autor: Kuneš, E-mail: ppetr.kunes@atlas.cz
Vloženo: 30.11.2005 v 17:46:57, Z adresy: 85.160.25.78, Počítač: ip-85-160-25-78.eurotel.cz

Předem bych chtěl poděkovat za podporu, které se mi dostalo zde na webu, a také bych rád touto cestou poděkoval všem pisatelům vesměs děkovných e-mailů za mé postoje, názory a argumenty k problematice výstavby R35/D35 a činnosti "ekologických" organizací všeobecně. Jistě nikoho nepřekvapí, že se jedná o pisatele z celé republiky, nejčastěji však logicky Východočechy, krajské zastupitele nevýjímaje.


1. Sám pan Stránský uznává, že komunikace bude postavena v dálničních parametrech a abecední označení považuje za fetiš. S tím souhlasím, ovšem fetiš nikoli kvůli mne, ale jedná se o jakou si úlitbu části veřejnosti, která podlehla přesvědčování "ekologů" že dálnice je cosi vulgárního a nemravného. Komunikace se v postaví v parametrech D, pracovně se bude nazývat R a na katgorii D se následně po jejím dokončení povýší. Není to český vynález, stejně se staví Linz Wullowitz.


2. spekulace "ekologů" s pozemky. Právě Děti Země jsou vyhlášeny nákupy pozemků pod plánovanými dálnicemi, tak proč kolem toho chodit obloukem. Pokud si někdo koupil políčko v jižní trase, má prostě smůlu.


3. Skutečnost, že jsou "ekologové" navzdory své činnosti státem tolerováni považuji za slabinu demokracie a pokračování v současné politice EU v této záležitosti považuji za velmi hazardní.



Petr Kuneš

Praha

autor příspěvku je odborníkem na dopravní infrastrukturu

A dale:
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Petrv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 19:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak si takhle brouzdám po internetu, hledám nějaké anglické články o železniční dopravě, no a na co nenarazím - rozbor šotouších aktivit přímo na wikipedii, včetně diskuze :o))
http://en.wikipedia.org/wiki/Train_spotting
Ne každý, kdo bloudí, je ztracen.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1138
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 20:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stejně se staví Linz Wullowitz.
No teda, mám to za zadkem, a že bych si tam všimnul nějaké stavební činnosti, se říci nedá...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23516
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 21:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však právě :-). To je tak utajený, že o tom ví jen Pan Petr Kuneš.


(Ona tam stavební činnost opravdu už úplně utichla?)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1141
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 21:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: No jediné, čeho jsem si všiml je dostavěný tunel pod ..... (nevím jak se ta vesnice jmenuje) - ten je sice dvoutubusový, ale jezdí se jen jedním, a pak se ještě dělalo ca 400m před začátkem dálnice na Linz, nic víc sem tam před ca 2 měsíci neviděl.
Navíc mám dojem, že Rakušáci nějaký větší zájem o rychlostní komunikaci z jejich strany neměli, nebo se něco změnilo?
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23522
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 22:00:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že ne, protože novodobí žoldáci najatí "ekology" nemají zájem si tam natáhnout kamiónový tranzit.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6485
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 01. července 2006 - 13:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrv - včetně patřičné značky na !
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 11:12:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hadrbolec perli i jinde:
odkaz
-----------
hadrbolec: orál (reagovat) 16.10. 13:38:14
O kvalitách orálního sexu nemůže být pochyb. Větším problémem je výstavba dálniční sítě v ČR, tuto problematiku řešíme na http://www.gbook.cz/kniha.asp?id=4872
-----------------
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4320
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 11:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tos tam napsal z hecu ty, nebo je to míněno vážně?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 11:57:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: Toto není perla, ale spíš balvan...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3225
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 11:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honem si to tam běžte přečíst, než to smažou... (cenzura tam sice není, ale kdyby "vypadlo pár jedniček a nul)

Předmět webmaster
Odesílatel: Kuneš
Žádám o okamžitý výmaz zvrhlé diskuse. Jsem absolutně šokován tím, co se zde objevilo. Co se týče osoby pana Hadrbolce, musím přiznat, že propagovat Projekt rozvoje na stránkách jakýchsi deviantů bylo velice nevkusné. Jediné přijatelné vysvětlení v jednání pana Hadrbolce spatřuji v jeho vůli přitáhnout ony zvrhlíky aby se začali zabývat seriózními záležitostmi, byť jsem v tomto ohledu velice skeptický. Apropó pane Deko o vaší úrovni rovněž vypovídá jakých debat se na internetu účastníte.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 11:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Bobyk:
Pouze vygoogloval a prisel k hotovymu...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 12:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A dalsi perlicky:
----------
3.7.2006 11:47:14
Předmět webmaster
Odesílatel: Kuneš
Žádám o okamžitý výmaz zvrhlé diskuse. Jsem absolutně šokován tím, co se zde objevilo. Co se týče osoby pana Hadrbolce, musím přiznat, že propagovat Projekt rozvoje na stránkách jakýchsi deviantů bylo velice nevkusné. Jediné přijatelné vysvětlení v jednání pana Hadrbolce spatřuji v jeho vůli přitáhnout ony zvrhlíky aby se začali zabývat seriózními záležitostmi, byť jsem v tomto ohledu velice skeptický. Apropó pane Deko o vaší úrovni rovněž vypovídá jakých debat se na internetu účastníte.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 12:09:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.7.2006 11:57:34
Předmět Jarda:
Odesílatel: DeKa
Drahy Jardo,

To byla pouze recnicka otazka, na kterou jsem neocekaval odpoved, a opravdu mi je to u prd*le, kdy jste si naposled uzil, pokud tou obeti nebude moje vlastni prd*l

3.7.2006 11:54:31
Předmět Webmaster
Odesílatel: DeKa
Apropó pane Deko o vaší úrovni rovněž vypovídá jakých debat se na internetu účastníte.

Kunesi, kdyz me neco zajima, tak si davam praci s tim, zjistit o predmetu meho zajmu maximum. Ja nemuzu za to, ze v googlu vypadl i odkaz do diskuse na atlas.cz

DeKa
Odbornik na namorni dopravu v povodi Sazavy

3.7.2006 11:51:56
Předmět Deka, Schizofrenik
Odesílatel: Jarda
Povídáte tady něco o sklslé morálce a na druhou stranu jste zvědavý na to, kdy jsem naposledy souložil? Kdo je pak větší prase a zvrhlík. Dále bych se pozastavil i nad umístěním daného odakzu v diskuzi o orálním sexu. Jak můžete tvrdit, že to tam umístil právě on?

3.7.2006 11:50:04
Předmět Devianti
Odesílatel: DeKa
Kunesi,

server atlas.cz nepatri mezi servery, kde by se schazeli devianti ve vetsim mnozstvi, nez na serveru gbook.cz, ani si nemyslim, ze by, narozdil od teto navstevni knihy, spravovali devianti.

3.7.2006 11:49:48
Předmět webmaster
Odesílatel: Kuneš
Dalším možným vysvětlením celé kausy je možná další konspirace "ekologů", kdy příspěvek v erotické diskusi napsal sám DEKO (DOSUD ZDE NEZNÁMÝ DISKUTÉR),podepsal jej jaho Hadrbolec a posléze jej zde veřejně kompromitoval. Tato verze mi připadá nejvěrohodnější a až do prohlášení pana Hadrbolce se ji laskavě držme.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4322
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 12:14:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra, mít stejné myšlení s Kunešem, to jsem fakt nechtěl...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 12:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz do pleeena. Nevesel s nim nekdo v mailovy kontakt?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1039
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 12:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ja bych ho třeba i rád viděl... Je to náš takový Yetti - všichni o něm mluví, ale nikdo ho neviděl.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4323
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 12:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Yetti je mi poněkud sympatičtější...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 12:59:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dalsi perla:

Předmět Hadrbolec
Odesílatel: Kuneš
Pane kolego, buďte tak laskav a vydejte prohlášení ohledně podezření z účasti v neseriózní diskusi.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4324
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 13:00:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby pak pan Hadrbolec nedostal měsíční zákaz přispívání...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 13:50:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O e-zmrdech také zde: www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006070201
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 14:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uz nemuzu...
---------
Předmět konspirace "ekologů"
Odesílatel: Kuneš
Vážení diskutující,
jistě mezi námi vládne konsensuální shoda, že pan webmaster Hadrbolec se stal obětí nechutné konspirace "ekologů", kteří se neštítili k jeho diskreditaci použít takto odporných metod. Navrhuji tedy sepsat společnou konsensuální deklaraci, kde tento počin "ekologů" jednoznačně odsoudíme. Hanebnost této konspirace je natolik zavrženíhodná, že předpokládám souhlasné stanovisko všech zdejších diskutujících bez rozdílu postoji k Projektu rozvoje. V opačném případě je možno považovat postoj diskutéra (který neodsoudí praktiky "ekologů") za souhlas s tímto jejich počinem.

Děkuji Petr Kuneš
Praha
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Schizofrenik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.227.96.217
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 14:19:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskuse se teď docela brutálně zvrhla, Kunešovi teče do bot

http://www.gbook.cz/kniha.asp?id=4872
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 15:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uz to tam promazli...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 15:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z gbooku:
Předmět Diskuze o orálním sexu
Odesílatel: hadrbolec
Vážení diskutující, od uveřejněného příspěvku na Atlas.cz se distancuji. Příspěvek jsem nepsal. Přispěvatel umístil tento článek do "sexuální poradny", s jediným úmyslem. Zdiskreditovat toto odborné forum. Ekologistům leží forum hodně v žaludku.
Pro p. DeKa: orální sex mi není cizí, ale to nesouvisí s touto debatou a nehodlám se k tomuto tématu vracet.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 16:03:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3.7.2006 16:01:08
Předmět Sebereflexe
Odesílatel: DeKa
3.7.2006 11:47:14
Předmět webmaster
Odesílatel: Kuneš
Žádám o okamžitý výmaz zvrhlé diskuse. Jsem absolutně šokován tím, co se zde objevilo...

Kunesi, nic si z toho nedelej, nejsi sam, komu se z tvejch kecu udelalo na bliti...

3.7.2006 15:59:18
Předmět Schizofrenik, DeKa
Odesílatel: hadrbolec
Všechny vaše příspěvky v tomto foru byly vymazány.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Schizofrenik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 218.145.136.233
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 16:12:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-D :-D :-D Už to zahesloval. Ruply mu nervy :-D :-D :-D

Schizofrenik a DeKa zahltili fórum spamem:-D
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 16:18:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-D :-D

Jeste ted slzim...

Mimochodem, neprispival sem nektery z tech zmrdu?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3226
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 16:20:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HA::

Diskuzní fórum je chráněno heslem

Zadejte vstupní heslo

Přístup do fora je chráněn heslem. Schizofrenik a DeKa zahltili forum spamem.

Pro funkci přihlášení heslem musí být ve vašem prohlížeči zapnuty cookies


Takhle pan "odborník" konečně bezpečně zajistí, že přispěvatelé mu nebudou kazit "morálku" nějakými stupidními otázkami a příspěvky...
Schizofrenik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 211.219.228.226
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 16:24:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka: Jo. Ještě na dalších fórech, ale stáhnul se zpátky na svůj dvoreček po tom, co ho poslali do pr...yč. Psal něco v tom smyslu, že na jeho DF je nejúrodnější půda nebo kvalitní zázemí pro odbornou diskusi nebo tak něco.... Prostě žvást.

mmch. gratuluji k titulu spammera od pana hadrbolce a zároveň děkuji za spolupráci:-)
Doc.MUDr.Chochol.CSc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.222.50
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 16:50:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Schizofrenik, Deka: koukám, že jsme z jedné stáje ;)

Mimochodem, nemáte někdo heslo: zkoušel jsem to oficiální DALNICECRaEU (jak jinak ) z http://mujweb.cz/veda/dalnicni-sit/ a nefunguje. Teď si tam Kuneš s Hadrbolcem, Jardou a Likou ruku v ruce vrkají, jak to pan Kuneš pěkně nakresil

- dálnice dle Kuneše
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3227
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 17:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale stejně je DF, kde se nikdo nedostane skvělá věc...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4327
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 17:22:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neříká se tomu pak blog?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 18:41:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nee, tomu se pak rika zapisky silencovy.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Doc.MUDr.Chochol.CSc
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.222.50
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 18:44:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

děcka, Kuneš už funguje, hrrrrrr na něj
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 20:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Par utrzku...

3.7.2006 19:13:54
Předmět Doc. Chocholousek
Odesílatel: DeKa
Prijimam Vasi nabidku spoluprace, v necem Vam to muze yt prospesne, ovsem za podminkym, ze mne budete titulovat Velky Vezire.
V tomto okamziku je pripraveno propojeni nanejvys dulezite plavebni tepny Svratka - Botic, predpokladam vybudovani velkych pristavu a prekladist v lokalitach Brnenska prehrada a Hostivarska prehrada.
Jen jeden drobny technicky problem, kterym se nehodlam zabyvat - v modelu v meritku 1:100000 se voda chova zvlastnim zbusobem, rozlije se v nejnizzsim bode z koryta. Ale to je jen podruzny problem, a nehodlam se zabyvat takovou podruznou zalezitosti, jako je vylita voda.

DeKa
odbornik na namorni plavbu v povodi Sazavy a ponorkove lodstvo v povodi Vltavy

3.7.2006 19:10:37
Předmět To Chocholousek
Odesílatel: AndrewM
cool prispevek :-)))))

3.7.2006 19:02:16
Předmět DeKa
Odesílatel: Doc Chocholoušek
mimochodem, jako odborník na namorni plavbu v povodi Sazavy a ponorkove lodstvo v povodi Vltavy, nechtěl byste se podílet na projektu rozvoje a výstavby vodní dálniční sítě ČR v návaznosti na středoevropské vodní dálniční a tranzitní tahy? Mám v plánu vybudovat šestipruhé kanály, které by spojily veškerá evropská velkoměsta.
Benátky nám budou závidět!!!!!

Doc. Chocholoušek
odborník na duševní choroby, specialista na megalomanii, beton a živec
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 22:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak lidi a teď sem se už definitivně pos*al. Kunešovi výroky a mapky mě už hodněkrát položili na zem, ale tohle: http://mujweb.cz/veda/dalnicni-sit/ (klikněte na fotogalerie a pak už se kochejte "nádhernými" fotkami z výstavby dálnic)

Ach jo, Kuneši Kuneši
ICQ: 246-442-983
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 23:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Často uvažuju, jestli je ten K tak blbej nebo jestli jde jen o fiktivní osobu nějakýho recesisty, který si takto dělá . Ať tak nebo tak, dobře se bavím .
www.fotodoprava.com
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 23:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch...mno...lehce natvrdlých, bez kterých by tu nebyla sranda, tak jste snad doufám nezapomněli na tohohle: http://www.eprdel.cz/mp3/DPMB.wav

taky vás někdy napadlo, že Šeda a Kuneš jsou jeden a ten samej?

(Příspěvek byl editován uživatelem trupman.)
ICQ: 246-442-983
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 02:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šeda a Kuneš byli dva kamarádi, kteří se potkali v Jedličkárně. Bohužel tam měli jen jeden vláček a Šeda byl silnější a Kuneše v bitce o hraní si s vláčkem přepral. Kuneš na vláčky fanaticky zanevřel a po dvouletém účinkování na stavbě dálnice D1 v osmdesátých letech v doposud nespecifikované roli odešel na volnou nohu a stal se odborníkem na dopravní infrastrukturu. Šeda se po dvouletém nespecifikovaném účinkování v DPMB stal odborníkem na personální otázky municipální dopravní politiky.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23639
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 02:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 05:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předmět Hoši, hoši...
Odesílatel: JTB
Vy zas perlíte, co?:-)

K věci-stále jsem se nedozvěděl názor pana Kuneše na dopravní politiku Strany Zelených. Díky.

4.7.2006 5:03:44
Předmět PK a SZ
Odesílatel: Kolemjdouci
2 JTB: Petr Kuneš a SZ... Poté, co jistému Petru K. nedala jistá Marie Vaňáková na jednom skautském táboře věneček (Ne, nemyslím tím "ten věneček" ale žloutkový se šlehačkou), zanevřel tento na všechny ženy, a obzvláště těžce nesl, když se mu doneslo, že jeho idol Maruška se dala k "Zelenejm".
Když po cca 3 letech byl propuštěn do domácího léčení (úděsný tik pravé tváře již nebylo skoro znát), z čerstvě nabyté svobody se spolu s ním radoval i jistý H., který mu byl cennou oporou v těžkých chvílích (po návratu z elektroléčby apod.) a který mu ukázal, že ne na délce, ale na šířce záleží.

Co dodat. Dál už asi tušíte, jak se příběh vyvíjel, něco už shrnul můj předchozí příspěvek.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Doc.Chochol
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.222.50
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 08:30:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DeKa:

projekt je již hotov:
http://img140.imageshack.us/img140/2333/cr5wg.th.gif

Tímto žádám všechny seriózní oponenty projektu, a to nejen z řad dopravních expertů, politiků, odborníků a vědců, ale i laické veřejnosti, aby zveřejnili svá stanoviska na zdejším diskusním fóru http://www.gbook.cz/kniha.asp?id=4872
Mapové materiály jsou vytvořeny na software firmy PJSOFT

Bohužel Hadrbolec mi jej okamžitě smazal. Že by závist, protože je lépe "liniově geometricky vyměřen"
Schizofrenik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 211.199.246.215
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 08:42:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4.7.2006 8:34:13
Předmět All
Odesílatel: Schizofrenik
No takže znovu: Hadrbolče, Kuneši! Za nic se vám dvěma neomlouvám, protože si to nezasloužíte! Omlouvám se všem ostatním diskutujícím, kterým byl mou vinou odepřen přístup na toto ryze odborné fórum s nádechem blogu!

Hadrbolec jaksi přepsal můj příspěvek na :"Omlouvám se za své jednání."

Jenže kdyby ten příspěvek ten v*l napsal jako poslední... To by nebyl on. On přepsal ten příspěvek, ve kterém se ho na něco ptá a vzápětí na to taky odpovídá. Takže vypadá, jak kdyby si povídal sám se sebou...


4.7.2006 8:28:01
Předmět doc. Chocholoušek
Odesílatel: Kuneš
Tak teď jste se projevil jako skutečný hlupák, což také doopravdy jste. Nejsem sice vodohospodář, ale pokud chce někdo budovat plavební kanály, musí podstatnou část jejich trasy tvořit řeky, což je zdrojem vody. Váš návrh považuji za absolutní nesmysl.

Pan Kuneš nepochopil, že si z něj docent děla prču a myslel jeho návrh vodních dálničních tranzitních tahů vážně... Posuďte sami jeho duševní zdraví. Je to opravdu megaloman. Pozitivem je, že mu alespoň zůstala trocha zvířete uvnitř a ví, že voda se pije a když nebude, tak konec...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5160
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 08:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

konsensuální deklaraci
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4329
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 09:08:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

musí podstatnou část jejich trasy tvořit řeky, což je zdrojem vody

Objev roku
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 11:41:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dalsi nasup...

4.7.2006 11:38:01
Předmět Projekt - 2 Doc. Chochol..
Odesílatel: DeKa
Pane Kolego,

1. Musim Vam hrube vycinit, nebot Vas navrh projektu neni dotazen do konce. Nevidim navaznost na ostatni ricni sestiproude dalnice.
1. Dale Vam musim vytknout, ze jste naprosto zanedbal ve svem navrhu navaznost na prazsky kanalizacni system?
2. Kde je spojnice Gdansk - Terst, predpokladam, ze dojdeme ke konsensualni shode o nutnosti razby dalsiho tunelu pres pohori Alp, nejlepe pobliz Gotthardu, kde muzeme vyhodne zurocit znalosti kolegy Kunese.
4. Mate sice neco spolecneho se stavebnictvim, ale zjevne se mate jeste co ucit; me znalosti a rozhled svetoznameho odbornika na namorni plavbu v povodi Sazavy a ponorkove lodstvo v povodi Vltavy jsou Vam k dispozici.

DeKa
Odbornik na namorni plavbu v povodi Sazavy a ponorkove lodstvo v povodi Vltavy

4.7.2006 11:28:48
Předmět Schizofrenik
Odesílatel: Doc Chocholoušek
Děkuji, asi vás jmenuji administrátorem mého nového webu, "Informační stránka projektu rozvoje a výstavby vodních a vodovodních dálničních kanálů ČR v návaznosti na středoevropské vodní dálniční a tranzitní tahy

Již jsem byl osloven nejmenovanou americkou developerskou společností, která o můj projekt

projevila evidentní zájem. Nyní probíhají těžná jednání o zafinancování projektu.

Tímto žádám všechny seriózní oponenty projektu, a to nejen z řad dopravních expertů, politiků, odborníků a vědců, ale i laické veřejnosti, aby zveřejnili svá stanoviska na zdejším diskusním fóru ¨

Doc. Chocholoušek

4.7.2006 11:24:38
Předmět Doc. Chocholoušek
Odesílatel: Schizofrenik
Jojo. Navrhuji sepsat kompetenční doložku, která by Vám umožnila se jako Pan Petr Kuneš podepisovat.

4.7.2006 11:21:12
Předmět Hardbolec
Odesílatel: Doc Chocholoušek
ááááá, už jsem to našel. Cituji:

4.7.2006 8:10:43
Předmět odborná debata
Odesílatel: Kuneš
Vážení diskutující,
vzhledem k tomu, že někteří zdejší diskutující financováni "ekology" neustále napadají zdejší diskusní fórum neodbornými příspěvky přistoupíme k následujícímu opatření... bla bla bla

to Andrew:
navrhuji sepsání deklarace, ve které jednoznačně deklarujeme požadavek na vymazání příspěvků pana Hardbolce a zamezení další diskuze, protože je evidentní, že jeho příspěvky jsou placeny betonářskou lobby. Deklarace ohledně odklonu p. Hadrbolce od prjektu bude vystavena na našem webu a prostřednictvím e-mailové komunikace by každý mohl provést podpis pod tuto deklaraci. V zjednodušeném řízení proběhne upgrade webu a tato deklarace zde bude umístěna.

Děcka, že už docela ovládám styl psaní příspěvků a'la Kuneš


S úctou
Váš
Doc. Chocholoušek

4.7.2006 11:19:10
Předmět hadrbolec
Odesílatel: Schizofrenik
Pan hadrbolec patrně nepochopil, že to co se píše na ripe.net je kontaktní adresa na administrátora sítě té dané společnosti:-D Tomu říkám prvotřídní odborník na IT. To pozná i školák, který lehce nakukuje do světa internetu:-D

Vsadím se, že hadrbolec ani neví, jakým způsobem jsem šířil onen "spam".(mmch by mě zajímalo, co pan hadrbolec považuje za spam)

4.7.2006 11:11:52
Předmět To Hadrbolec
Odesílatel: AndrewM
Vzhledem k silackym recem pana Kunese i Vas, kdy budou vymazany Vase prispevky z dnesniho dne ? Zadny se odborne diskuse k odbornikove cmaranici nevztahuje.

4.7.2006 10:58:36
Předmět Hardbolec
Odesílatel: Doc Chocholoušek
no a je to tady. Mazání. Naštěstí jsem "poučen z krizového vývoje a CTRL+C > CTRV+V to řeší :DDDDDD

takže pro velký úspěch znovu:

Ten nick a hraní si na Doc. Chocholouška z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje, odkazy na PL Bohnice dost souvisí s mám pohledem na "projekt" pana odborníka (tentokráte na dopravní infrastrukturu). Máte tu smůlu, že jsem absolventem stavební fakulty ČVUT v Praze, takže jsem pár projektů vlastnoručně namaloval, pracuji u stavební firmy (což pan Hadrbolec jistě potvrdí) a při své praxi jsem také již pár projektů viděl. :-) Takže tou jeho malůvkou možná ohromí automechanika Liku nebo Jardu, ale každému, kdo má se stavařinou alespoň trochu společného musí být jasné, že je to výplod chorého mozku.

Takže tak.
Předpokládám, že tento příspěvek bude brzy vymazán



4.7.2006 10:10:46
Předmět Chocholoušek
Odesílatel: hadrbolec
No vidíš a před chvílí si mě zval k sobě do Bohnic.
Tak se tam zastav až pojedeš na centrálu :o)

4.7.2006 10:07:43
Předmět Hardbolec
Odesílatel: Doc Chocholoušek
jinak s tou Kubání, tam máme sídlo firmy, ale sedím úplně někde jinde. Ať píšu z kanceláře v Třinci, nebo ze stavby v Praze, požád stejná IP..... hmmmm, čím to asi bude, pane specialisto na IT :-)

4.7.2006 10:05:53
Předmět Andrew
Odesílatel: Doc Chocholoušek
No musím uznat, že reakce pana odborníka na mojí čmáranici mě sesadila ze židle ;))))

4.7.2006 10:02:35
Předmět To Hadrbolec
Odesílatel: AndrewM
No Vy jste tady tvrdili neco o placeny ekofanaticich, nikoliv Chocholousek, Schizofrenik ad. Meli byste si to ujasnit :-)
Mmch profesionale, to jste vymyslel sam, ten system s heslovanim ? Ja fakt nevim, jestli menit heslo kazdych deset minut je tak svely napad :-) Ale proc delat veci jednoduse, kdyz to jde slozite ze :-)
To Kunes Copak, nelibi se Vam, ze si nekdo dovoli pochybovat o Vasi jedinecnosti, dokonalosti a odbornosti ? Vzdyt Vy jste tak hloupy, ze odsuzujute Chocholouskuv navrh vodnich dalnic, to uz je do nebe volajici :-) Mate opravdu potrebu ze sebe delat porad hlupaka ? Ne ze by to nebylo zabavne, ale chce to trochu soudnosti odborniku :-)))

4.7.2006 10:01:41
Předmět Hardbolec
Odesílatel: Doc Chocholoušek
teď popíráte svého chlebodárce!

Začal s tím Kuneš. Tvrdil, že všichni jeho oponenti zde píší příspěvky proto, že za ně dostávají zaplaceno od zelených. Proto jsem nechtěl být ten jouza, který tady píše zadarmo :-))))))

4.7.2006 9:57:09
Předmět Chocholoušek
Odesílatel: hadrbolec
To si jako myslíte, že vám zelení něco dají? Možná vás pozvou na mítink před Temelín, se svými kolegy z Rakouska. Bude Schnitzel mit kartofel.
Zkusit to ale můžete, z Kubáně to máte kousíček.

4.7.2006 9:51:08
Předmět DeKa
Odesílatel: Doc Chocholoušek
DeKo, Hadrbolec řekl, že mi řekneš, kam si chodíš pro prachy za příspěvky?
Předpokládám, že na tuto adresu:
Murmanská 13/1246
100 00 Praha 10

a kolik dostáváš za příspěvek? Doufám, že alespoň 100 za jeden a pětikilo za nějaký "výživnější", který Kuneše vytočí :-))))


mimochodem, pane Kuneši. Abyste se necítil diskreditovaný, nabízím vám a panu Hardbolcovi jménem Psychiatrické léčebny Bohnice dotaci 100Kč za každý vložený příspěvek. Peníze si můžete vyzvednout na adrese:
Psychiatrická léčebna Bohnice
Ústavní 91
181 02 Praha 8

Doc Chocholoušek
odborník na duševní choroby, megalomanii, beton a živec

4.7.2006 9:47:02
Předmět Kolemjdoucí
Odesílatel: hadrbolec
Ty si zde psal o widlích, já je takřka nepoužívám.

4.7.2006 9:42:52
Předmět Říká vám něco termín Unix, Linux? to opravdu nemí s okny moc společného. hadrbolec
Odesílatel: Kolemjdouci
Hadrbolec,

Odkdy bezi ASP na linuxu?

4.7.2006 9:35:50
Předmět Chocholoušek
Odesílatel: hadrbolec
Nebude to úžasné, to vím. Také k tomuto kroku přistoupím jedině při "nájezdu ekofanatiků".

4.7.2006 9:33:32
Předmět Chocholoušek
Odesílatel: hadrbolec
U Deky

4.7.2006 9:28:21
Předmět Hardbolec
Odesílatel: Doc Chocholoušek
jéééééé, to bude úúúúúúúžasnéééééé :-)

vy jste ale odborník a špičkový specialista na IT. to by mne nikdy nenapadlo :-)

Takže když bude koneš chtít na něco reagovat, tak než si přečte předchozí příspěvky, změní se heslo a bude se muset znovu přihlásit. To vás ale pochválí.

A JEN TAK MIMOCHODEM, KDY UŽ MI NEKDO Z VÁS DVOU ŘEKNE, KDE SE VYZVEDÁVAJÍ PENÍZE OD ZELENÝCH ZA PSANÍ PŘÍSPĚVKŮ?

4.7.2006 9:25:11
Předmět Chocholoušek
Odesílatel: hadrbolec
Ikdyž se přihlásíš na nějaké heslo do diskuze a během tvého vstupu do diskuze se změní, ty už nic do diskuze nevložíš, dokud se nepřihlásíš novým heslem.
Diskuze bude volně přístupná, já ji zaheslovat nehodlám. Jen v případě "nájezdu ekologistů" přikročím k tomuto opatření.
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 12:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty vole, to je pomalu námět pro Cimrmany...odborník na dopravní infrastrukturu a špičkový IT specialista...nebo je to prodie na Horsta Fuchse a toho vopičáka ze Swiss Quality Control...
Schizofrenik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 218.56.144.42
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 12:19:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už to zase zahesloval. Hadrbolec šel asi na oběd:-D
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 12:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jeste par drobku (omlouvam se se za mozne duplicity)

4.7.2006 12:00:21
Předmět Už potřetí...
Odesílatel: JTB
se táži pana Kuneše na jeho názor na program Strany Zelených v dopravní oblasti. Poprvé to ignoroval, podruhé příspěvek raději nějaký "IT expert" smazal...

4.7.2006 11:56:12
Předmět Omluva
Odesílatel: DeKa
Omlouvam se normalnim diskutujicim za nezvladnuty hmat Ctrl-C -- Ctrl-V

DeKa
Odbornik na namorni plavbu v povodi Sazavy a ponorkove lodstvo v povodi Vltavy

4.7.2006 11:54:06
Předmět Chocholoušek
Odesílatel: Kuneš
Pane Kolego,

1. Musim Vam hrube vycinit, nebot Vas navrh projektu neni dotazen do konce. Nevidim navaznost na ostatni ricni sestiproude dalnice.
1. Dale Vam musim vytknout, ze jste naprosto zanedbal ve svem navrhu navaznost na prazsky kanalizacni system?
2. Kde je spojnice Gdansk - Terst, predpokladam, ze dojdeme ke konsensualni shode o nutnosti razby dalsiho tunelu pres pohori Alp, nejlepe pobliz Gotthardu, kde muzeme vyhodne zurocit znalosti kolegy Kunese.
4. Mate sice neco spolecneho se stavebnictvim, ale zjevne se mate jeste co ucit; me znalosti a rozhled svetoznameho odbornika na namorni plavbu v povodi Sazavy a ponorkove lodstvo v povodi Vltavy jsou Vam k dispozici.

DeKa
Odbornik na namorni plavbu v povodi Sazavy a ponorkove lodstvo v povodi Vltavy

4.7.2006 11:51:37
Předmět Nemas Kunesi problem s cestinou? A cizimi termity?
Odesílatel: DeKa
Do mozajky přesně zapadá...
nebo
agent záškodník nasazený v jiné straně který fakticky plní funkci zvěda (špiona) a poskytuje straně celé informace o straně jíž je členem a v rozhodující chvíli jí udeří drtivý úder zezadu - snad zevnitr, ne? Mimochodem, kdo plati Vas? CSSD ? KSC? Nebo Helax-Ostrava se bavi?


4.7.2006 11:50:11
Předmět 2 doc. Chocholousek
Odesílatel: M_G
Váš liniový projekt se mi zdá až příliš pragocentrický. Dvojitý obchvat Plzně je pak jen malou úlitbou kritikům pragocentrismu.
Také mi tam chybí uzel u Otinovsi, a Loštickde jsou nejdůležitější výrobci lahodných sýrů vhodných pro celou střední Evropu.


4.7.2006 10:10:46
Předmět Chocholoušek
Odesílatel: hadrbolec
No vidíš a před chvílí si mě zval k sobě do Bohnic.
Tak se tam zastav až pojedeš na centrálu :o)

4.7.2006 10:07:43
Předmět Hardbolec
Odesílatel: Doc Chocholoušek
jinak s tou Kubání, tam máme sídlo firmy, ale sedím úplně někde jinde. Ať píšu z kanceláře v Třinci, nebo ze stavby v Praze, požád stejná IP..... hmmmm, čím to asi bude, pane specialisto na IT :-)

4.7.2006 10:05:53
Předmět Andrew
Odesílatel: Doc Chocholoušek
No musím uznat, že reakce pana odborníka na mojí čmáranici mě sesadila ze židle ;))))
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 969
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 14:29:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Již dávno se zabývám otázkou, zda slovo "šotouš" nemá nějakou spojitost se slovem "šotolina"; po přečtění příspěvků páně Kuneše jsem pochopil, že patrně ano, neb šotolina se dá při troše dobré vůle použít jako základ pro navrhovanou šestiproudou výpadovku směrem na Máselnou Lhotu.
Počínaje mým 1000. příspěvkem jsem se pro omezení mých keců rozhodl přispívat pouze do diskuse "trolejbusy v Brně".
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 15:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na neco jsem narazil na netu:
----------------
Vydává Fakulta stavební ČVUT v Praze společně s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, Českým svazem stavebních inženýrů, Fakultou stavební VUT v Brně a Fakultou stavební VŠB TU-Ostrava. Řídí redakční rada.


--------------------------------------------------------------------------------


Redakční rada
Předseda: Místopředseda:
prof. Ing. Jiří STUDNIČKA, DrSc. doc. Ing. Alois MATERNA, CSc.
Členové:
Ing. Miroslav BAJER, CSc. doc. Ing. Luděk NOVÁK, CSc.
doc. Ing. Pavel HÁNEK, CSc. doc. Ing. Miloslav PAVLÍK, CSc.
Ing. Jiří HIRŠ, CSc. prof. Ing. J. PROCHÁZKA, CSc.
doc. Ing. Vladimír JELÍNEK, CSc. Ing. Vlastimil ROJÍK
Ing. Jana KORYTÁROVÁ, PhD. Ing. Karel SVOBODA
Ing. Karel KUBEČKA doc. Dr. Ing. Miloslav ŠLEZINGR
Ing. Petr KUNEŠ, CSc. Ing. Ludvík VÉBR, CSc.
doc. Ing. Ladislav LAMBOJ, CSc. doc. Ing. Josef VITÁSEK, CSc.
doc. Ing. Ivan MOUDRÝ, CSc. prof. Ing. Jiří WITZANY, DrSc.
doc. Ing. Jaroslav NOVÁK, CSc. Ing. Renata ZDAŘILOVÁ
-----------
Doufam, ze ten idiot z gbooku nema co do cineni s akademickou pudou...?
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace