K-report
 

Archiv do 19.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Všeobecná autobusová diskuse » Staré archivy » Archiv do 19.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 13:32:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-----PELHŘIMOV-------
Zná někdo pelhřimovské vozy. Nebylo by foto? Hledám jeden vůz který neni už v provozu a nikdo(3 lidi) si ho nepamatuje. Docela rád bych uvítal foto na mail. Děkuji.
Jo a to pelhřimovský je turbo B732 r.v. 1989. vínovo bílý. Provozovatel:ICOM transport divize Pelhřimov. Určitě 3 roky je vyřazeý.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22071
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 13:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco o CNG:
application/pdf
ZMA19_11.pdf (364.7 k)
application/pdf
ZMA1901_3.pdf (464.0 k)

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 14:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Stačí takhle?
http://spvd.cz/cz/pelhrimov/pelhrimov/pelhrimov_11.jpg
http://spvd.cz/cz/pelhrimov/pelhrimov/pelhrimov_12.jpg
Stránka o Pelhřimově je na spvd.cz v sekci Česká města.

(Příspěvek byl editován uživatelem syverin.)
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 15:06:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD:syverin: Díky. Ale zrovna tenhle stroj dobře znám. Ale tenhle to zrovna neni. Je to nějakej zajímavej vůz. Ještě existuje je neprovozní a neslouží k přepravním účelům. Je to B732 r.v. 89 a je nějakej divnej. Moc dlouho tam asi nejezdil protože dobrý 3 roky stojí. Tak dík. Ale kdybys něco objevil tak víš kam.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 15:25:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: Ve Stuttgartu jezdila tři vodíková Citara v rámci stejného projektu jako v Londýně a náklady na projekt (tj. zřejmě včetně čerpací stanice a zázemí) byly 5,75 milionu euro. Ale na cenu těchto autobusů mají největší vliv náklady na vývoj. Projekt CUTE totiž zahrnoval 9 evropských měst, z nichž každé dostalo 3 autobusy, a v rámci dalších projektů byla vyrobena vodíková Citara i pro Reykjavík, Perth a Peking (vše po 3 kusech). To máme dohromady 36 vozů. MAN vyrobil daleko menší počet těchto vozů, navíc některé se spalovacím vodíkovým motorem a některé s palivovými články. Takže asi proto je cena vyšší.
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 15:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak už mne napadá jenom PE-66-57, exportní verze pro Venezuelu, r. v. 89. Ale že by byl vínovo-bílý, to se mi nezdá.
http://spvd.cz/cz/pelhrimov/pelhrimov/pelhrimov_02.jpg , autor fotografie Roman Vanka, www.citybus.cz

(Příspěvek byl editován uživatelem syverin.)
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1114
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 10:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syverin: Určitě pro Venezuelu? Poměrně slušné množství takovýchto Karos mají v Bratislavě a jsou prý ze zakázky původně určené pro Vietnam.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1116
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 11:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimi, 02. května 2006 - 22:20:40: Když se tak dívám na tyh panýlky, tak se nestačím divit co tam máte za nesmysly. Třeba tenhle Citybus. To asi fakt nebude jezdit linku BB - Senica, protože pokud ano, tak se s ním pojedu do té Senice svézt. Nebo je snad v BB městská část Senica?
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 12:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Ale zrovna tenhle stroj dobře znám

To bys možná mohl vědět, kde jezdí, a jestli je ještě provozní (vloni na podzim ještě byl). Já jsem ho v Pelhřimově viděl několikrát, ale ani jednou neměl označení městské linky. Budí ve mě podezření, že se pohybuje někde na příměstkých linkách. Rád bych věděl, jak to s ním vlastně je.
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 16:05:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno no nad nasadzovaním dvoch nízkopodlažných autobusov typu Karosa City Bus, alebo Renault Agora sa krúti hlava nejednému z nás. Tieto autobusy boli kúpené z mestského rožpočtu na linku číslo 80. Táto linka bola zriadená pr invalidov od mestskej časti Uhlisko, kde majú invalidi bezbarierové byty, k Nemocnici F.D.Roosvelta a mala byt garantovaná nízkopodlažnosť linky. Predchodzí dopravca túto nízkopodlažnosť dodržoval. Po zmätkoch od nového roku, z nástupom nového dopravcu už nieje táto linka nízkopdlažná. Svet div sa SAD Zvolen objavil úžasnú novinku. Na linku 80 začal vypravovať Karosu B952E s plošinou pre vozičkárov. Kvalita dopravy pre vozičkárov tak prudko klesla. Dva City Busy sú tak vypravované napríklad do priemyselných zón a okrajových častí mesta, ako tebou spomínaná linka 42. Ten City Bus na ktorý si dal aj ty odkaz som nafotil preto, lebo náš nový dipravca si zaumienil, že transparenty BUSE vymení za Em-test. Tento jeho krok je ťažko chápateľný a doteraz nad tým krútime hlavou.
mimi ICQ 197-757-627

<a>http//www.mimi.ic.cz</a> -galéria
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 17:05:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

transparenty BUSE vymení za Em-test

To je skutečně poněkud nelogické. Když už jednou mají kvalitní a osvědčené transparenty, proč by opět investovali nemalé peníze do jiného systému, který je navíc horší?
www.fotodoprava.com
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1121
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 17:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože z nějakého důvodu (raději ani nechci vědět jakého) chce mít dopravce všechno od jedné firmy? Totéž se děje i v Kroměříži. Ale logiku v tom taky postrádám
Jiank ale, jak dokazují příklady z Opavy nebo Břeclavského BORSu, řídící systémy EM-Test s BUSE spolupracují bez problému, takže tady důvod určitě nebude. Ostatně, pokud vím tak BBDS měla taky odbavovací a řídící systémy od EM-Testu a fungovalo jim to, ne?
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 18:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: je pravda, že většina busů z té série šla do Bratislavy, ale podle mne původem byly exportní Venezulánské. U Vietnamu jsem měl jsem za to, že tam měla jít jakás zkrácená cca 9m verze.
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 19:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Pelhřimov
Je tam provozní:Karosa b731 vínovo bílá, klasika klacek. Je to takovej záložák. Někdy jezdí i zálohy meziměstský. Někdy jsem docela koukal že ho dávaj i na docela vytížený linky. Ale ten jezdí normálka po městě. Pak ten Venezuelák. Ten u ICOMu dojezdil. Je nyní provozní ale ne pro cestující a ne u ICOMu. No a pak tam žádný karosy v provozu nejsou, jen ta 1 B732. Jinak to co jsem objevil je 89 a na tom místě stojí asi tak od roku 2000. Takže jezdila málo. Na levém boku to má reklamu na nějakou prodejnu mobilů. A moc shnilá po těch letech neni. Byla asi vyřazená v dobrym stavu. Tak nevym no. Ta Venezuela ani ten provozní to neni.
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 20:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PENO BUSE transparenty aj z autobusmi patria mestskej spolocnosti MHD a.s. a SAD Zvolen ich ma od mesta iba prenajate. Nevieme ci dalo mesto vobec suhlas k vymene tychto transparentov a co podnikne z BUSE SAD Zvolen. A SAD BBDS nemala problemy ani s Em-testami ani s BUSE. Teraz ma SAD Zvolen problem nakonfigurovat poriadne aj em-testy. Pritom to robi ten isty clovek ktory to robil aj pre BBDS a emigroval do SAD Zvolen.
mimi ICQ 197-757-627

<a>http//www.mimi.ic.cz</a> -galéria
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 892
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 09:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Karosa b731 vínovo bílá, klasika klacek
To je pak B732, ne?

Mimi: By mě taky zajímalo co s nima udělají... U nás taky fungují pal. PC Dis Olomouc(savs) s transparenty BUSE. A čistě diodové (DIS Ol.) tu už nechcou ani vidět...
Za chvílu aby v BB nenamontovali schod do CityBusu (aby všecno vypadalo jednotně). Jak to vypadá vůbec s těmi sliby že od června budou jezdit cestující modernímy nízkopodlažními(!) vozy? B952 je sice relaivně moderní vozidlo, ale NP??
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 828
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 09:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

teď mluvím za 319-se upsal, tenhle člověk moc dobře zná rozdíly mezi Karosami, vzhledem k tomu, že máme stejnou "školu", co 319?
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 16:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin 24tr No pdľa mňa a teraz nechcem nejak fanúšikov Karosy naštvať, je modelová rada B900 a C900 už za zenitom, proste zastaralá. Citelis tiež nieje žiadna sláva, ale lepšie ako rada 900.
Ak chceš sa prihlásiť do súťaže o nákup transparentov BUSE kontaktuj SAD Zvolen.
ak chcete prispieť do mojeho fóra a trochu tak nekakými optimistickými príspevkami prispieť k dobru B.B. dopravy navštívte aj mojú druhú stránku www.mimiforum.yw.sk
mimi ICQ 197-757-627

http//www.mimi.ic.cz
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 18:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych na této drobné fotce ukázat, jak to dopadá, když se řidič o bus stará. Ta 734 je jedna z posledních dodaných do Vyškova, je to neuvěřitelných 12 let a je v původním stavu, jen kolem zadních lemů proběhlo zanedbatelné nýtování.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 18:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-------OMLUVA----------
Nevim jak se to mohlo stát. Díky 9_Tr. Je to B732. Omluvte mně. Škola je opravdu stejná.
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 20:12:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

revádzkovateľ banskobystrickej hromadnej dopravy SAD Zvolen po niekoľkých mesiacoch svojho pôsobenia v Banskej Bystrici ohlásil viaceré novinky. Od začiatku mája sa v uliciach mesta objavilo niekoľko nových autobusov a zvolenská ,,sadka“ avizuje ďalšie zmeny, po ktorých bude cestovanie v MHD v Banskej Bystrici pripomínať dávne, staré dobré časy. Ide najmä o nastupovanie do autobusov všetkými dvermi.
Ďalšou novinkou, o ktorej sa hovorí, by mali byť dotykové panely na cestovné lístky. Nové autobusy sú už však realitou a ako nás informoval Marek Modranský z vedenia SAD Zvolen, k doterajším 18 novým vozidlám zo začiatku roka pribudne dovedna ďalších 22. Z nich je od začiatku mája v akcii už štrnásť a investícia spoločnosti do vozového parku tak presiahla 200 miliónov korún. Ako zdôraznila SAD Zvolen, tieto investície nebudú mať vplyv na zvyšovanie cestovného pre občanov.
Nové autobusy sú vybavené svetelnými smerovými tabuľami a kapacita veľkého vozidla je vyše 210 osôb. Na zastávkach v meste postupne pribúdajú nové označníky s výveskami odchodov autobusov. Spolu ich je 250 a na všetkých zastávkach by mali byť osadené do konca júna.
Mestskú dopravu zabezpečuje 75 autobusov, z ktorých 35 vlastní mesto a zvyšok má dopravca. Ten od druhej polovice roka avizuje ďalšie zmeny. Od 1. júla budú platiť nové cestovné poriadky, v ktorých by mali byť podľa dopravcu zohľadnené aj výsledky optimalizácie mestskej dopravy, ktorú dal zvolenský podnik vypracovať renomovanej spoločnosti
Bez trolejbusov už doprava nebude nikdy doprava v našom meste normálna
mimi ICQ 197-757-627

http//www.mimi.ic.cz
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 21:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe: Nádhera, co to je za vůz a kde se dá potkat?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4717
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 00:14:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě jsem poslal ten článek o vodíkovém autobuse v Neratovicích, něco je i zde:

odkaz1
odkaz2
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4720
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 08:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tramvajové diskuzi jsem se ptal, ještě to hodím sem:

Mám takový dotaz. Psal mi známý z Rakouska, nějaký pan Novak a ptá se, jestli nevím o tom, že by se u nějakého DP v Čechách plánoval nějaký den otevřených dveří. Já vím jen o Plzni a předpokládal bych, že něco bude i v PRaze. Ví někdo víc?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 10:03:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: VY 75-03, chystal se do Ježkovic
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 10:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

24.6.2006 - DSZO...

http://www.dszo.cz/?section=mhd&file=aktuality&id=77
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 16:16:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J - v rámci každoroční akce "Brno - hlavní město zeměkoule" bude opět mimo ohňostrojů a jiných taškařic den otevřených rezavých vrat ve vozovně ED Medlánky. Více by mělo být na http://www.bmue.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4723
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 16:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, díky. Jo, Zlín, to je velmi nebezpečné místo. Byl jsem tam v červnu 2004, přišel jsem k nějakému stánku s literaturou a paní, pracovnice DSZO, se na mě tak podívala a říká: "Poslyšte, nebyl vy už jste tu někdy u nás?" Zamyslel jsem se, vzpomněl jsem si na to, jak jsem v roce 1996 coby 15-letý kluk pronikl se svým o dva roky starším kamarádem do vozovny a říkám: "No, byl, ale to už je osm let!" "Vidíte - já jsem si říkala, že už jsem vás někde viděla....."
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2144
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 18:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je zábava, vkrádat se do areálu DSZO ...
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 26.dubna 2006, ICQ #277-439-754
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4725
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 19:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor, my jsme tam byli tehdy oficiálně, přišli jsme na vrátnici, požádali o povolení ke vstupu a průvodce a obého se nám dostalo.
Zastávám ten názor, že je lepší pokusit se dostat někam oficiálně a být se vší parádou poslán někam, než lézt někam načerno a být poslán někam taky.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 21:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zlín_24Tr: A všiml sis, že u fotky s popiskem " z akce v roce 2005" je fotka z roku 2004?? :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 903
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 07:29:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Všiml, ale nechtěl sem zasejc rýpat. 3603 atd. poznám
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1245
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 03:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad VY 75-03: Opravdu nejzachovalejší C734 ve Vyškově. Jejím domovem jsou Ježkovice a vyskytuje se většinou na lince 167 a dělá několik obratů na 750. V 6:50 jede z Opatovic a v 12:15 do Opatovic. V 9:55 se taky podívá do Nových Sadů. Jejímu řidiči skládám poklonu za to, že se mu ji podařilo udržet v takovém stavu.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.80
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 19:30:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Která autoškola dělá výcvyk na skupinu D+E?
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1813
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 19:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Např. DP Teplice
2001 - 2005 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.80
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 20:19:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: s autobusem a vlekem?
Luděk_Špacír
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 20:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud myslíš sdružený výcvik D+E, tak se to většinou dělá s autobusem a náklaďákem s vlekem(zkoušky v jeden den). Potom to platí jako C+E a D+E.
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.80
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 21:12:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím B+E, C+E, D+E, prostě aby to E platilo na všechno.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2150
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 23:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže kdybych chtěl B+E, C+E, D+E, tak budu jezdit s osobákem a vlekem, náklaďákem a vlekem a autobusem bez vleku? Ale nějak se mi to nezdá ...
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1249
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 21:05:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Čt1 se právě ve filmu Mistři prohání atmosférák C734, BR 82-12.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Jardik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 06:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl to pěkný atmosferák.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 10:33:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle agentury JŘP mají být všechny autobusy nasazované na dálkové linky povinně vybaveny elektronickými transparenty. A to prý od 1. června nebo 1.července t.r. Mě se to nějak nezdá - proč tak najednou a proč vůbec? Je to pravda, nebo blud?
ICQ: 155-617-186
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3887
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 10:46:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, to bych se dost divil...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4764
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 11:00:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, je možné, že se k něčemu takovému rozhodlo vedení nějaké jedné konkrétní firmy, která má vozový park na takové úrovni, že si to může dovolit - podobně jako když se DP Praha kdysi rozhodl, že na noční linky smí jít jen autobusy s elektronickými displeji, žádné cedulkové vozy. Ale rozhodně to nikdo nenařídil celoplošně, spousta firem má displeje jen ve vozech z posledních cca. tří let, ti by se z toho zbláznili.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Axer12
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 14:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Scháním veškeré prospekty nebo technické domkumenty autobusů Karosa řady 930. Pomozte mi prosím.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 15:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč by to mělo být jen pro dálkové? Pochopil bych to u autobusů pro příměstkou dopravu, ale u "dálkáčů" mi naopak panely přijdou skoro zbytečné.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 15:56:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nespletl si to náhodou s bezpečnostními pásy u nově dodávaných vozidel?
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1686
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 17:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemohl byste mi někdo prosím poslat písmo Timetable.ttf? Mě se kvůli tomu nechce kupovat IDOS.
WWW: Moje WWW stránky - 829 fotografií z prostředí MHD a ALD (zatím) v Čechách. Diskuzní fórum nejen o MHD
#242617336
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 21:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272:
http://www.idos.cz/DataUpdate/Win/TTFONT.EXE?X=24.6.2005.EXE
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 21:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes boli na linky u nás v B.B. nasadené ďalšie Karosy Midway spoločnosti SAD BBDS. Viac na
http://www.mimi.ic.cz/thumbnails.php?album=8
mimi ICQ 197-757-627

http//www.mimi.ic.cz

Škoda 14Tr číslo 1001, vlastníl SAD BBDS, prvá funkčná 14Tr na 750V. Zároveň posledný trolejbus ktorý vyšiel do ulíc B.Bystrice.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1689
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 21:42:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor: Dík moc.
WWW: Moje WWW stránky - 829 fotografií z prostředí MHD a ALD (zatím) v Čechách. Diskuzní fórum nejen o MHD
#242617336
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2159
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 22:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Midway: Pěkné autobusy.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 23:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BART tiež sa mi páčia. Sú trochu kockaté, ale fajn. Stretol som sa už aj z názvom Midrunner, čo nahradí asi názov Midway.
mimi ICQ 197-757-627

http//www.mimi.ic.cz

Škoda 14Tr číslo 1001, vlastníl SAD BBDS, prvá funkčná 14Tr na 750V. Zároveň posledný trolejbus ktorý vyšiel do ulíc B.Bystrice.
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 23:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poopravujem svoj predošlí príspevok nový názov Midway by mal byť MidRider, za chybu sa ospravedlnujem.
mimi ICQ 197-757-627

http//www.mimi.ic.cz

Škoda 14Tr číslo 1001, vlastníl SAD BBDS, prvá funkčná 14Tr na 750V. Zároveň posledný trolejbus ktorý vyšiel do ulíc B.Bystrice.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1814
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 13:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xyz123 :No, v Teplicích je možnost D+E, autobusem s vlekem. V současnosti se snad musí na každou skupinu dělat Éčko zvlášť. I když vyjímky tam jsou nějaké taky.
2001 - 2005 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2170
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 18:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to s tím E? Když má řidič ŘO na B+C+D a chce si udělat E ke všemu(B+E C+E a D+E). S čím musí v autoškole dělat výcvik?
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1696
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 10:19:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Já si myslím, že s C nebo s D.
WWW: Moje WWW stránky - 829 fotografií z prostředí MHD a ALD (zatím) v Čechách. Diskuzní fórum nejen o MHD
#242617336
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 16:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K autoškole skupiny E. Je to úplně jedno, dá se dělat DE nebo CE, ale je hrozně málo autoškol, které skupinu DE dělají. Takže já jsem dělal skupinu D, a pak CE s tím, že mi to platí jako BE, CE i DE.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1967
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 17:23:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak je to s historickými držiteli skupiny E? Třeba já mám E-čko "za senilitu". Prostě jsem udělal kdysi B, za pár let jsem rozšiřoval na C, ale protože jsem v té době měl potřebných x let praxi s B nutnou pro získání skupiny E, tak mi vydali ŘP B+C+E+T, přestože jsem s přívěsem ani s traktorem nikdy nejezdil.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2179
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 22:24:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za info.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace