K-report
 

Archiv do 30.dubna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Fotografie, videa, zvuky = žádné diskuse! » Archiv do 30.dubna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4328
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 15:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin J: Ta prvni fotka je nadherna

Děkuju!

Jinak, já mám kodak DX 4530, noční fotky občas výjimečně vyjdou i z ruky, ale to je spíš náhoda, než pravidlo. Foťák má režim "noční focení", kde se dá nastavit čas 0.7, 1.0, 1.5, 2.0, 3.0 a 4.0 vteřin. Je docela problém odhadnout správně čas, aby nebyla fotka moc světlá ani moc tmavá, takže kolikrát udělám jedno foto několikrát s různými časy a v PC si vyberu. Stativ - buď mám malý kapesní, ten s sebou nosím furt, no a občas mám takový velký těžký, po rozložení asi metr a půl velký.

Jen mě pak ale nebaví večer vypispovat všechny ty údaje o typu, SPZ...do databáze.

A já už myslel, že jsem jedinej cvok, kterej tohle dělá!

M.Z.: Hele, odtud jsem právě přišel! Dopravka a vzadu ekonomka. Jak prosté!
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 15:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: já mám kodak DX 4530

Máš stejný foťák jako já.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4331
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 15:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za kolik? Já 7777 Kč. Ale nekupoval jsem ho u Oskara, ale v Carrefouru.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 16:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Já ho mám přes dva roky a tenkrát stál 9999,- Kč.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 16:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský:super fotka,mne focení v noci nejde.

Tak jsme byly z kolegou z Opavy v neděli 12,3,2006 v Olomouci.na to,že se na nás lidé dívají jako na kretény jsme si už zvykly,ale aby na nás vyletěl šofér z autobusu to se nám stalo poprvé.Nejdřív jsem myslel ,že je to třeba nějaký kolega,ale nebyl.Začal na nás volat co ho fotíme a odkud jsme,tak jsem mu odpověděl,že fotíme autobus a né jeho.To mu nestačilo a chtěl vědět proč,tak jsem řekl ,že někdo zbírá pohlednice a pro změnu za se fotky autobusů atd.Pak chtěl vědět odkud jsme,tak jsem opět slušně odpověděl,že jsem přijeli z Opavy a že pak pokračujeme z Olomouce dál do Přerova Hranic Ostravy a Opavy.Řekl co jsem řekl on se evidentně lekl a zalezl spátky do svýho busu a jel do prd....Na takovýho mamlase jsem ještě nenarazil.V Opavě nás řidiči znají a drtivé většině to nevadí,někteří zpomalí,aby jste měli dobrou fotku.Jsou i takový ,kteří si svámy popovýdají a zodpový případné dotazy na ,které znají odpovědi.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20487
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 16:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:
Správně, jak jinak :-)

Locotus:
Pokusím se tam někdy počíhat na lepší konstelaci, tohle jsem se jen tak motal kolem a ten pohled mne zaujal, tak jsem se ho jal zdokumentovat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 20:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý autobus v bílém sněhu:

ICQ: 155-617-186
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4336
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 23:57:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_h: Já ho mám od 30.6.04 (první exemplář - po 14 dnech se rozbil), resp. od 8.04 (ten funguje dodnes.

Locutus: Taky bych se přišel zeptat, kdybys mě fotil Za ty tři roky jsem se někomu ocitl v záběru pětkrát, jednoho fotiče jsem později vypátral přes známé, druhého znám, třetího jsem odchytil a vyškemral jsem si u něj fotku - to byl dokonce nějaký Angličan, čtvrtého a pátého jsem nevypátral.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 11:58:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tydyt: Zkušenosti s Canony obecně moc nemám. Fotí s nimi Mladá Fronta, takže jsem ho měl jenom několikrát v ruce. Co se týká kvality obrazu, vychází srovnání D2X vs. Canon zhruba nastejno. Canon umí už větší čip, takže máte menší přepočítačí koeficient na objektivy (1,3 vs. 1,5 u nikonů).
Myslím si, že Nikony jsou větší držáky. Mark kolegy z fronty musel po půl roce do servisu, nefotil a hlásil nějakou chybu. D2X mám krátce, takže životnost nemohu soudit.
Předtím jsem ale fotil se starým Nikonem D1, což byl nezničitelný foťák. Fotky z něj padaly mizerné, ale když si uvědomím, že to byl fotoaparát, který bezmála šest let fotil v regionálních novinách (což je více než 1000 snímků za týden), tak si zaslouží pomník.
Přejít na jinou značku fotoaparátu má také další problém: Musel byste vyměnit kromě těla přístroje také objektivy a blesky. Pak si musíte k ceně mašiny připočítat dalších sto tisíc korun.
Když to uzavřu: Deníky Bohemia ze mě udělaly nikonistu, ale pokud bych musel fotit s canony, tak bych na tom byl asi stejně.
Je to jako s auty, mobily atd. Existuje nějaká špička, kde jsou výrobky zhruba na stejné úrovni.
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 14:33:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Já mám furt ten první, dokud byl v záruce (2 roky), tak se na něm párkrát něco porouchalo. Teď už v záruce není, tak doufám, že vydrží dalších pár roků bez nehody:-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4347
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 15:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, mě se stalo, že foťák najednou umřel v pozici s vysunutým objektivem. Sice na dovolené ve Francii , ale naštěstí jsem mu od začátku nevěřil a měl jsem s sebou svůj starý foťáček, takže jsem mohl fotit dál.

A ten novej je v pohodě.

Co se porouchalo tobě?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 16:01:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se toho porouchalo víc:
- to tlačítko s šipkama + OK (dokonce 2x)
- při zasunování objektivu v tom něco rachotilo
- při přiblížení obrazu to fotilo velice divnými barvami (fotka byla světle modře zbarvená)

A to je asi všechno.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4351
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 00:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To tlačítko s šipkama je taky nějaké divné, OK mi za poslední měsíc asi 2x upadlo a listovat mezi fotkami vyžaduje hodně umění. Kam jsi to dával do opravy?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 17:17:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je koupený v Carreforu, takže do Carrefouru, už 2krát. Z tama to někam poslali, myslím že do Prahy a tak za 20 dní to bylo opravené.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4395
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 00:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě to znáte taky. Fotíte si někde nějaký autobus nebo trolejbus, odněkud se vynoří řidič a začne se vyptávat, kdo jste, proč to fotíte, kdo vám to dovolil, na co vám to bude, ....

Fotil jsem si takhle dnes dvě odstavené C734. Kde se vzal, tu se vzal, odněkud se vynořil řidič: "Haló, co to tam fotíte?" "Autobus," odpověděl jsem stručně a pravdivě. No a řidič? Otočil se a odešel..... A po celý můj další pobyt na autobusovém nádraží už mě nikdo od focení nerušil.

Můžete mi to prosím někdo vysvětlit?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20777
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 01:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete mi to prosím někdo vysvětlit?

Prostě asi chtěl vědět, co to tam fotíš
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4396
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 01:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně, ale normální řidič:

a) vidí sám, že fotím autobus, takže se tak blbě neptá a protože je mu to jedno, ani se nenamáhá jít si se mnou popovídat
b) chce vědět, proč ten autobus fotím, jestli to náhodou není nějaká špionáž a nebo jestli ho nechci za něco udat, co s tou fotkou budu dělat, jestli mi to focení někdo dovolil, .....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 02:27:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo mu nebylo jasný proč by někdo proboha chtěl fotit autobus, tak se šel pro jistotu zeptat jestli je to tak jak si myslí. A když zjistil že jo, tak jen zvráti oči v sloup a šel zase dál...
http://spock.site.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4422
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 04:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Leda tak
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. března 2006 - 16:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, v Praze jsem nedávno fotil na odstavné ploše u Nádr. Holešovice. Okolo jdoucí řidič říkal, že když fotím autobus, tak bych měl zaplatit, nebo alespoň přispět na naftu .

Takoví řidiči mi nevadí, ať se klidně ptají, ale ať nenadávají.
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1460
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 09:15:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Me se taky kazdoui chvili nekdo zepta proc si ten autobus (kupodivu pochopili co chci fotit) fotim. Reknu ze se to mam jako zabavu, chvili pokecam a vetsinou z toho vyleze nova znamost. Akorat me jednou zjebal ridic C934 kdyz sem ho fotil v LC735. Sampozrejme mi slo o ten autobus. Pry jestli chcu po tlame tak sem rekl ze ne a sel sem dal.
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 12:22:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V létě roku 2003 jsem kdesi na konečné u vranovské přehrady fotil Karosu C734 (ZN 96-45 zeleno-bílá). Uviděl mě řidič a přišel se zeptat, jestli si to nechci vyfotit aj zevnitř. Já samozřejmě řekl že jo a tak mě pustil dovnitř aj za volant. Dokonce, když jsem fotil palubní desku, sám od sebe tam uklidil nějaké papírky, aby to nerušilo fotku. Kdyby byli všichni řidiči tak laskaví...
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 15:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to zase v KM je řidič Škrabal a ten s jedním zakázali fotit vše co se hýbe i na veřejným prostranství.Oni žijou jak za totality-co mohu dělat já,nesmí dělat nikdo.Tak pozor v KM.
Soudruh
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.196.184.132
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 14:01:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak u focení autobusů jsemse zatím nesetkal s problémy,většina řidičů se spíš usmívá a mává mi,někdy když fotím na konečné si s nimi i pokecám,to spíš lidi okolo mě se "diví" co to je za magora co fotí MHD,nejlepší je,když si doma pak ty fotky prohlížím a vídím,jak na mě vždy čučí půlka autobusu..No ale já fotím taky na železnici a tam to je někdy pěkně nepříjemné..obzvlášť na pozemcích Vítkovic jsem byl během posledních dvou návštěv 3x vyhoštěn..(a to z prostorů které nejsou nějak oploceny a kde jinak naši tmaví spoluobčané "pracují" ve velkém),no nevím o co jim jde asi nejsou rádi že jim někdo fotí ten jejich bordel,bo to je fakt ostuda,měli by být rádi,že se o to někdo vůbec zajímá..)Jo a jinak fotím Konicou-Minoltou Z5..
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pak ty fotky prohlížím a vídím,jak na mě vždy čučí půlka autobusu

A to mě taky vždycky baví prohlížet si na fotkách cestující a kolemjdoucí, jejich reakce atd... .
Jinak, s buzerací ze stany řidiče nebo dalších osob jsem se víceméně taky ještě nesetkal, maximálně tak s nevraživostí. Souhlasím, že těch slušných a tolerantních nebo dokonce sympatizujících je víc, než hulvátů. Úplně nejvíc ale asi bude těch neutrálních, co zareagují nejvýše letmým pohledem, ze kterého lze vyčíst, že jim je nějaký fotograf u .
www.fotodoprava.com
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4483
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:12:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás v DP jsem se připletl k diskuzi dvou řidičů, kteří měli oba to štěstí, že je ten den vyfotil zde též diskutující Lutep. Velmi litovali, že na Buse nejde nastavit text "Polib mi "
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Velmi litovali, že na Buse nejde nastavit text "Polib mi

Jo, to jsem tady nedávno někde, myslím dokonce na parubické diskuzi, jako fotomontáž viděl .
www.fotodoprava.com
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4485
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja ja, das ist vono.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Sudruh 23
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.196.6.36
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 07:30:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak s tím že na Buse nejde nastavit text "Polib mi bych si tak jistý nebyl,protože jak vidím,co si řidiči na ty tabule píšou,když se nudí,tak si myslím,že by tam šly i chutnější věci,o obrázcích ani nemluvím..
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4487
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:02:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moment, řidič tam nemůže nastavit, co chce. V databázi palubního počítače jsou nahrané nějaké texty, každý text má nějaké číslo a řidič na klávesnici zadává pouze to číslo. Texty se nahrávají tak, že je někdo připraví v kanceláři v počítači a odtud pak donese ka kartě do počítače ve voze.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: Mám pocit, že i řidič do toho může zasahovat a že si může editovat. Každopádně není třeba s tím chodit do vozu, stačí přenést bezdrátově přes internet.
Soudruh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 13:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mi se to sice taky zdá divné,aby si tam psal co chce,ale nevím jestli má normálně v databázi obrázky kopačáků nebo co to tam promítal..
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2310
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 14:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: Řidič si nemůže texty do BUSE editovat. To můžou opravdu jen lidi v kancelářích DP, kteří jsou pro to určitě. A samozřejmě taky my, kteří máme GeBUSE.

Soudruh: V GeBUSE je editor písma a tam si můžeš vytvořit jakýkoliv obrázek podle svého gusta.

(Příspěvek editován uživatelem Ostravák duben 06, 2006)
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 14:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Neposlal bys mi prosím ten GeBuse? Předem moc díky!

(Příspěvek editován uživatelem Pavel_h duben 06, 2006)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1264
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 15:24:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Twig: Přenos přes internet určitě ne, buď karta nebo RF přenos nebo GPRS nebo ještě nějaký jiný druh bezdrátového přenosu do palubního počítače.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1997
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 16:21:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostrávák: GeBUSE
můžeš mi napsat, kde se ten program dá sehnat? a jestli ne můžeš mi ho poslat na e-mail?

Díky moc

bart5@centrum.cz
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 19.března 2006, ICQ #277-439-754
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4495
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 20:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: Hele, zodpovědně a zasvěceně ti můžu říct tohle. U nás v DP máme palubní počítače Savs (možná max 10 ks) a Buse. Já jako řidič do toho můžu zasahovat jedině tak, že zajdu do kanceláře za panem B. a poprosím ho, ať mi do počítače nahraje požadovaný nápis. A nahrává se to přes kartu, kterou do toho počítače musíš strčit.

P.S.: Program stahujte z http://m.j.cz/temp/buse.rar
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jardik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 19:10:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se chovají řidiči při fotografování autobusů v Děčíně?
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 22:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jardík: Fotil jsem tam vícekrát, naposledy asi před týdnem a bez nejmenších problémů. Třeba na parkovišti u autobusáku na mě při focení Citelisu a dalších vozů koukalo několik řidičů stojících opodál nebo sedících v autobuse a nechali mě, ať fotím, aniž by se třeba přišli zeptat proč.
www.fotodoprava.com
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 09:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děčín: Řidiči výborný, někteří i mávali.
České Nezávislé Dopravní Sdružení

Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 11:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdy ale nepoznáš, jsetli mávají, vyhrožují, nebo jestli dělaj něco jiného
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Proč chce primátor Ostravy snížit dotace na dopravu?
A jaké novinky v MHD jsou v Českých Budějovicích, Praze, Jihlavě, Havířově a Ostravě?

Čtěte magazín ATT - http://www.mhdaktualne.net/att.html
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 15. dubna 2006 - 20:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosák:tak např.dneska mi řidič vrazil do ruky foťák,ať mu vyfotím sundávání zvonů z radnice,foťák jsem mu vrátil asi po třech hodinách.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 340 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 22:58:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska na nás v Opavě mávalo nejmíň 5 řidičů a ztěch pěti tři znám.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 360 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 17. dubna 2006 - 14:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosák:zase dařilo,ale když už mám zajimavou fotku tak se sní nemohu podělit s ostatnímy,protože bych tím zavařil řidiči.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 360 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1484
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 07:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vcera sem prostrcil ruku s fotakem plotem abych vyfotil v FTL jeden vyrazeny autobus postaveny hned za branou a tu ruku sem pak nemohl dostat zpatky.
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 15:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Mohl bych taky ten prográmek GeBUSE? Plošííím . Meilík mám pod nickem.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 17:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study:máš štěstí že tam nebyl hafan.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 370 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 18:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

máš štěstí že tam nebyl hafan

To by tu ruku vytáhl tak rychle, ani by nevěděl jak .

(Příspěvek editován uživatelem Gromit duben 18, 2006)
www.fotodoprava.com
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 18:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale bez foťáku
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 370 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1489
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 11:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: Ten by se z tech skvostu pochcal smichy
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1490
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 11:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale povedlo se ze? Uz bez nalepek a bez strojku, asi pripraveny na cestu do Moravan za kloubakem a luxem

Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1568
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 19:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chodil by ten program GeBuse pod Windows 2000? A jde propojit s palubním PC SAVS?
WWW: Moje WWW stránky - více než 770 fotografií. Diskuzní fórum nejen o MHD
#242617336
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4616
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 20:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, to je pro palubní počítače Buse a propojuje se to tak, že data nahraješ na kartu a tu pak strčíš do palubního počítače a zadáš povel, kterým přehraješ data z karty do paměti.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Mhd_přerov__tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není k tomu geBUSE nějaká příručka? Nějak mi to v tom nejde
MHD Přerov : http://mhdprerov.wz.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4639
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 23:35:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je...
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1594
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 06:37:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdepak?
WWW: Moje WWW stránky - více než 770 fotografií. Diskuzní fórum nejen o MHD
#242617336
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1514
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 07:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...na netu
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4643
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 11:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tvé mailové schránce.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 16:41:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, dávejte si pozor při focení pražské C734 č. 3040. Já jsem si fotil setkání dvou "céček" na Smíchovském nádraží a jedno z nich byl zrovna vůz 3040 (zrovna přijížděl na výstupní zastávku). Ale co se nestalo - autobus začal zpomalovat a zrychlovat, troubit, blikat světly, no prostě řidič vyzkoušel většinu funkcí autobusu a nakonec to zadupnul ještě před zastávkou - tak aby byl předními dveřmi u mě. A začal hučet, co si to dovoluju fotit autobus takhle když jsou v něm lidi, jestli si myslím, že jsou na focení zvědaví, jak to, že aspoň nepočkám, až ti cestující vystoupí a proč jsem se ho nezeptal (nevypadal, že by s focením souhlasil). Já jsem s úsměvem odvětil, že cestujícím to je srdečně jedno a na fotce stejně nebudou vidět. Tato odpověď ho evidentně neuspokojila, takže mi sdělil, že jestli tu fotku někde objeví, tak si mě najde. Takže zde tu fotku uveřejňuji a jsem zvědavý, jak si mě najde.



detail


výřez z jiné fotky téhož busu (a řidiče)


Tento "incident" se stal 24. dubna a vůz poté odjel ze Smíchovského nádraží na spoji linky 129 s pravidelným odjezdem 16.44 o 2 minuty opožděn.
Ondrah
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 18:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem ho s kamarádem fotil v pátek taky na 129..100% nás viděl a vůbec nereagoval a ani se na nás nedíval..

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace