K-report
 

Archive through 16.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Chomutově a Jirkově » Archive through 16.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jindřich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 1-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 09:04:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nyní jež mohu zcela jistě potvrdit, že vyhrál SOLARIS. Tento výsledek znám již dobrý měsíc. Co se týče odvolávání, nic nehrozí, jelikož datum k podání odvolání bylo do 6.1.2006. Firma ŠKODA se neodvolala. Tudíž teď nás již čeká 5 sólo trolejbusů a 4 sólo autobusy od SOLARISU, které budou dodány letos. S prvním kusy se počítá na jaře. Jinak se zřejmě připraví akce, která byla vloni s Tr15. Jedná se o linku 95 pouze pro příznivce, ale tentokrát s TROLLINEM. Zatím to není ale jisté. Včas zde uveřejním informace
www.holiday.cz/lokomotiv
Jindřich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 1-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 17:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ŽHAVÁ NOVINKA!!!!Karosa se na poslední chvíli odvolala
www.holiday.cz/lokomotiv
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 17:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jindřich: To si děláš legraci.Rusek se asi už úplně zbláznil.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1645
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 17:57:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Magiq: Legrace to bohužel není.
ad Jindřich: Kroť prosím svoji výřečnost, né vždy je dobré všechno vykecat...
Chomutov forever
Není důležité být dokonalý, ale umět si nedokonalost okecat...
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 1-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 19:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alespoň vidíme, zač je v Mejtě perník.
Takže autobusy zatím nejisté, ale ty Trollina platí - nebo i Škodovka dělá problémy?
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1646
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 20:00:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vím, tak si stěžovala jenom Karosa. Ale jde o to, že všechny vozy mají být na stejném podvozku. Dle toho, co sleduji, tak karosa má odvolávání jako sport (viz Olomouc, Ostrava, svého času i ČB)...
Já osobně jsem docela rozmrzelý a dokazuje to, co je Karosa zač. Holt ztrácí pozice.
Jinak můj osobnmí názor je, že to dopadne jako jinde a solárka by nakonec přijít mohla.
Chomutov forever
Není důležité být dokonalý, ale umět si nedokonalost okecat...
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 11:24:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tak, to je oblíbený sport Karosy, dovolávat se, dokud to jde. A móóóóc si zvykla na monopol a nechce se ho vzdát.

P.S. s novými vozy přijedu do Chomutova aj já
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Jindřich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 12:19:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tzv:Starej se o sebe,to nebyla informace pro tebe ale pro lidi normálně myslící,kteří nestudujou nazpamět jízdní řády
www.holiday.cz/lokomotiv
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 15:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jsem se chtěl zeptat.....V chomutově máte Citelis????
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1650
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 15:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jindra: Aha...
Trollino: Nojo, jedna taková potvora tu jezdí. foto není, protože ho nikdo nedodal a já neměl čas ani chuť ho někde nahánět.
Chomutov forever
Není důležité být dokonalý, ale umět si nedokonalost okecat...
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 5-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 17:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jak jsem koukal, tak Karosa má za loňský rok v prodeji autobusů v rámci ČR docela slušný propad ... nevím, ale tímto přístupem asi oblibu u zákazníků dál získávat nebude (tedy u těch kterým komplikuje plynulou obnovu vozového parku). To je můj osobní názor....
Systém MHD DP Teplice = šance kvalitní IDS v regionu Teplice - Ústí n.L.
České nezávislé dopravní sdružení http://www.ustecketramvaje.com
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 1-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 17:43:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa ten propad v ČR hájí tím, že Praha nic nekupovala. Nicméně celkové prodeje stále stoupají, tak nevím, proč mají zapotřebí takové kousky.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1651
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 19:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jednu stranu je pravda, že Praha brala rok, co rok cca 100 autobusů. Když tomu připočteme pár přeběhlíků k SORu, tak to máme propad prodeje o minimálně tu stovku.

Proč? Co třeba trucující dítě. Já, já, já a nikdo jinej. A když už né já, tak ať si ten druhej taky užije a budu kopat a škrábat a když tím nic nezměním, aspoň se uklidním.
Holt příkladné obchodní chování, akorát si odradí dalšího zákazníka.
Chomutov forever
Není důležité být dokonalý, ale umět si nedokonalost okecat...
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2004
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 20:08:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Karosa kolem sebe kope především preventivně. V létě tohoto roku totiž díky přechodu na EURO4 definitivně "pohřbí" řadu 900 (nikoliv dobrovolně, ale z rozhodnutí IRISBUSu se řada 900 pro EURO4 neupraví) a pak logicky příjde ještě větší propad prodeje. No a pak se šéfstvo IRISBUSu zeptá šéfstva Karosy "copak, že jste tak slabí" a jen sebevrah jim může odpovědět "protože nám to kur**te shora..."

Věrný souputník Škodoffka zase dělá všechno pro to, aby nepřišla o prakticky monopolní postavení na tuzemském trhu. Čili obě firmy pracují v těsné kooperaci...

Zajímavé na Karose je, že takové psí kusy nedělají třeba vůči SORu (asi proto, že jde o poněkud jiná vozidla), ale třeba ani vůči Mercedesu v tzv. "zóně ICOM"; naopak se zdá, že si navzájem dělají křoví (v "zóně ICOM je vždy ve VŘ Karosa druhá, v zóně Karosa je vždy M-B druhý, nikdo se nikam neodvolává). Asi jim takováto (docela zřejmá, ale papírově neprokazatelná) dělba trhu vyhovuje. Co ovšem v Plzni i ve Vysokém Mýtě působí jako červený hadr na býka je cokoliv, co pochází (historicky) z DP Ostrava - ať už je to Solaris Urbino, Solaris Trollino nebo Inekoní tramvaje...

Čím to může být netuším...
Jarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 21:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jenki. Přechod na EURO 4 je až od 1.10., ale je to celkem jedno. V každém případě soutěž v Chomutově byla zrušena. Bohužel Škodofka je schopna prorazit akorát na domácím trhu, jinde jí to nejde, tak kope kolem sebe, ale ne svými schopnostmi a výrobky, ale ze zoufalství. Bohužel jí to přináší úspěch. Nejen, že tím poškozuje své jméno, ale poškozuje tím zejména zákazníky, kteří potom nemohou, z důvodu prodlužování soutěží, uplatnit státní dotace, a tím přícházejí o nemalé peníze. To samozřejmě souvisí s neschopností přijmout kapitalistický trh a vzdání se jisté monopolní pozice, a tím i neregulovaných peněžních příjmů. Pro provozovatele trolejbusů je přítomnost dalšího výrobce jen přínosem, že se nestane rukojmím monopolního výrobce.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1660
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 13:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Červený hadr na býka: No a co třeba výběr tramvají v Brně? Jestli on i červený hadr není podrážděn sotva uzře býka.

Jardou popsané následky pro zákazníka jsou tytéž, jeho nasranost patrně též.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1657
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 15:59:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen doufám, že u nás se neleknou a neustoupí. Solaris vyhrál jednou, tak proč by nemohl vyhrát podruhé, opět držme palce rozumu.

Nasr... je velká, co jsem slyšel, tak se tady už na Solarisy těšil i DP, takhle holt máme smůlu. Navíc pokud se to hodně protáhne, tak vracení dotací bude směrem do EU a tím pádem ostuda jak hrom. A nejen pro náš DP, ale i pro celou Českou republiku.
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 22:29:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem se v tom nějak ztratil.....ta soutěž byla zrušena úplně, nebo se "jen" Karosa odvolala???????
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1659
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 22:48:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle Karosa se odvolala, což mohlo vést ke zrušení soutěže...
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 23:20:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je tohle normální???

A ještě jsem se chtěl zeptat: Nemohl by mi nekdo sdělit nějaké zkušenosti z provozu Citelisu. Já zatím znám jen ten Zlínský, tak mne zajímá, jak to jezdí jinde.
Díky

(Příspěvek editován uživatelem Trollino 15 leden 15, 2006)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1660
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 00:07:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkušenosti. Já tím nejl, akorát šoféři s tím autobusem spokojeni moc nejsou, vrže, malá kabina. Rozhodně mají s tím autobusem víc trápení než radosti.
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 7-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 12:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ja jel v Plzni 24Tr (sice jeste v karoserii citybusu) a pokud si dobre vzpominam, tak docela hlucnej a cely to tam vrzalo. Citelisem jsem taky asi parkrat jel, ale tam si na vrzani nevpominam.

(Příspěvek editován uživatelem mr4k leden 16, 2006)
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 18:39:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm...mě jen zajímalo, jestli s ním jsou stejné zkušenosti, jako ze Zlína....bo rozvrzanej je slabé slovo, nedá se zamknout stupeň, do kopce furt ředí 4 a 3(střídá ty stupně) a pár dalších detailů. Ale líbí se mi ta přední maska.

Ad Mr4k: Taky mám stejné zkušenosti s 24Tr
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Karosa a Škoda: Kde nevyhrajeme my, tam nevyhraje nikdo
ICQ:
260 116 510
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1903
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 19:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už několik dní kvůli tomu v HK musí na přednostně NP lince jezdit Karosa, protože 2 ze 3 kloubových Citelisů nejezdí.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 20:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr nosek: Je to neuvěřitelné, ale mě přijde, že co KB Citelis, to originál. V ČR v Táboře a u vás poměrně závažné problémy. U nás (ČB) jezdí všech pět vozů bez jediné technické závady. Nejdéle jezdí ev.č.101 - od 24.prosince stálo jen jeden den a to díky tomu, že jeho osádka měla volno. Zbytek taktéž bez problémů. Jen ev.č.103 je nyní odstavené pro nabouraný nárazník o ledovou hromadu sněhu.

Pokračovat můžem kdyžtak např. v naší diskuzi, ať to tu nezaplácáváme...
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 23:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad M_r: Na vašem MHD se mi líbí, že vám, anrozdíl od ostatních jezdí Citelisy a narozdíl od ostatních nejezdí Solarisy(jezdí špatně
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Karosa a Škoda: Kde nevyhrajeme my, tam nevyhraje nikdo
ICQ:
260 116 510
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 14:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se ví do kdy budou dodány Trollinka? Alespoň přibližně, ať vím, jestli mám šetřit na vlak...
trollino_15: Myslím, že v Karose i ve Škodovce nejsou zvyklí na to, že nejsou takovými "velkými" výrobci jakými byli... Vem si že za socíků se vyváželo o 106. Jasně byly to státní podniky, ale i tak. No přišla revoluce, v 91 rozpad CCCP a bylo to takříkajíc v p*deli. Teď, kdy se Sor odrazil do oblak a chrlí dobré busy, spolu se Solarisem, který přihodil i Tbusy jsou Š i K na ústupu...
Nemám se za co stydět 8-)
e-mail: erik.gajdosech@centrum.cz
ICQ: 216 178 571
Tel.: 776 600 437
----------------------------------------------------
Stále je o čem diskutovat
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1663
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 14:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauglí: Karosa se odvolala, takže zatím se dodávka nekoná...
ad Citelis: ten náš snad i jezdí, ale nic moc...
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Trollino 15/3603
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.208.32
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 17:59:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tzv: Neví někdo, jak dlouho trvá odvolání???
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 19:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15/3603: Včera jsem tě potkal.
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 15:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: jó, takže obnova vozového parku bude stát jen kvůli Karose! Já bych, v případě neúspěšného odvolání Karosy, potrestal Karosu nějakou pokutou, za zdržování...
...Jenomže tohle nedovoluje zákon!
Dům ve tmě, v domě tma, dům na samotě
a ve tmě já, a ve mně tma; sám v domě
na klíně chovám týden mrtvé kotě,
zemřelo steskem - asi týden po mně...
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 19:08:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže dávat pokutu na něco, na co má právo (byť neférové, ale co my víme, co vše za tím je).
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

Jak se cestující chová k řidiči, tak se řidič chová k němu.
Jak se řidič chová k cestujícímu, chová se cestující k němu. Jednoduchá rovnice! ;)
fsydfgsg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.0.146
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 13:16:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zavedeno dojezdové pásmo z Nových Ervěnic směr Jirkov... ;-)
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 7-2004
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 13:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdopak vi, co se dneska delo na krizovatce u Normy? Asi nejaka zavada na vedeni, pac stali vsechny trolejbusy.
Anonym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.215.11
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 23:03:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co říkáte na to kdyby v CV byly 18metrové Trollina?
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1703
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 01:48:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podívej se do archivu diskuse
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:15:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Anonym: Až dojdou 12ky, na které už bylo vypsané VŘ, tak můžeme doufat v 18ky.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Karosa a Škoda: Kde nevyhrajeme my, tam nevyhraje nikdo
ICQ:
260 116 510
neřeknu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.215.11
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 19:43:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych radši 18metrová trollina/urbina
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1729
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 20:48:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

18-ti metrová Urbina jsou zbytečnost, ke Glubusu už dávno mají jezdit trolejbusy. Leč bohužel nejezdí. A pokud vše klapne, tak se v budoucnu dočkáme i těch Trollin 18AC, neboť se nějakej kloubák koupit bude muset...
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 23:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco pro povzbuzení


...teď je na řadě Chomutov
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus
ICQ:
260 116 510
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1755
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 00:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím, kéž by. Uvidíme, opět držím palce rozumu, tak je držte i vy mě :-)
P.S.: Kdes to sehnal?
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 16:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: nakreslil v Photoshopu:-) Sem se po večerech o víkendu(kupodivu) nudil, tak jsem si hrál
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus
ICQ:
260 116 510
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 876
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 19:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tzv: Mám prot tebe to ST12 focené na střechu, pošlu v neděli
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus
D-team
ICQ:
260 116 510
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1760
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 20:26:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hurá, šikulka... já už mám někde jakýsi základ modelu v počítači hotov, ale nějak se mo do toho aktuálně nechce...
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 18:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: Jak to vypadá s VŘ???
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino: Dobýváme Evropu, ale hlavně že se nám lidé 2 dny po sobě dobývali ze solarisu, kterému exli dveře...
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 879
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15:nezapoměl jsi na něco ohledně toho prapagačního plakátu?
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 22:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Maugli:Zavírání dveří - je třeba provést seřízení dveří. Jednoduchý postup,
uvedený v kapitole 24 Dílenské příručky. Při provozu se ochodí snímače
natočení dveří. Souvisí s údržbou, v Ostravě tyto potíže nejsou.

Ještě si přečti ten mail, kerý dostal Locutus, než začneš mlet
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 20:37:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych měl doplnit jeden nedostatek:

Za všechny odborné informace, které vím o Trollinech, tedy včetně citace v příspěvku 919, vděčím uživateli Jarda. Tomu se omlouvám za neuvedení jeho jména a děkuji mu
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:40:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Táááák, dneska řádně rozvířím chomutovskou vodu:
Solaris opět vyhrál v Chomutově :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 1-2004
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 23:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to se dalo čekat.
Stejný scénář (ovšem s druhou stranou) předpokládám i v Ústí.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 23:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Aussigner: Bohužel já taky
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1840
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 18:09:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dle info z tisku byli chomutovští "očumovat" mostecký čipový systém.
Mají v úmyslu zavést tento systém v druhé polovině roku 2007. Uvedli, že nemají nastavená pásma, a že je zavedou.
Konec zpráv
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1795
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 18:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cože? To je zajímavé..., docela by mě zajímalo, jakým způsobem to zavedou a jestli bude nástup všemi dveřmi jako u vás. Doufám, že alespoň tohle odkoukají.
2001 - 2005 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Bobika
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.251.105
Odesláno Sobota, 15. dubna 2006 - 21:46:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpráva pro všechny koho to zajímá - Karosa spolu se Škodou opět podali odvolání proti výsledku v Chomutově, další komentář myslím není třeba.
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 7-2004
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 00:36:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, koukam, ze takhle se tech novych vozidel asi nedockame nikdy. Proc to sakra neni tak, ze se jednou rozhodne, pak ma moznost se odvolat, pak se rozhodne znova, ale uz bez moznosti odvolani, takhle to muze jit donekonecna.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 00:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mne zajímalo, na co se pořád odvolávají. Jako by jim nebylo dostatečně dáno najevo, že je tam nechtějí.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21311
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 00:48:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi se potřebují ještě více znemožnit a znepřátelit si i jiné potenciální zákazníky...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 7-2004
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 01:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo nas chteji ochranit pred modernimi vozidly. Nechapu to. Zrejme chtej prodat svoje vozy za kazdou cenu.
Karosa se Skodovkou at se jdou bodnout.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 01:21:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr4k: Karose jde o kastle, busy ... Skode o ten zbytek jak proste. My sme si to taky pekne vyzrali s VR na tramvaje ... a kvuli SIEMENSu to zerem na Bcku porad :-(

(Příspěvek editován uživatelem 1099 duben 16, 2006)
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace