K-report
 

Archive through 10.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archive through 10.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 807
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně v autě máš většinou zodpovědnost za vlastní majetek a děláš jméno pouze sobě a osoby, které se s tebou baví to dělůají na vlastní nebezpečí. Kdežto trolejbus není tvůj, máš zodpovědnost za hory lidí, z nichž většina se s tebou nebaví. Moje vyjádření je sice hodně v kostce a doufám, že to bude správně pochopeno, jsou to jen další příklady, proč je tam zákaz a tam ne. Samozřejmě, když se budeš bavit s řidičem ve svém autobuse, těžko tě někdo potrestá.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

ÚSTÍ NAD LABEM SE DEFINITIVNĚ LOUČÍ S PROVOZEM, KTERÉMU VLÁDNOU DVOUMOTOROVÉ SPOLEHLIVÉ KLOUBOVÉ TROLEJBUSY. POMÁHEJ NÁM PÁNBŮH!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4471
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo. A teď jsem si na něco vzpomněl. V Opočínku mi jednou do patnáctky nastoupila paní se synem. Posadila se dopředu k předním dveřím a začla mi vyprávět. Že má nový účes, stál jí jen tři stovky, že byla u sestry na Dubině, dostala pak od ní nový kostým, stál tři tisíce, ale ona že ho dostala zadarmo, že s ním pak jela osmičkou do Svítkova, byl to Renault, a jeho řidič na ní byl sprostý (Jestli mu tam předváděla to, co mě, ani se nedivím ), takže si na něj šla stěžovat. Určitě prý toho řidiče znám, takovej kudrnatej, z Čívic, jezdí prý obvykle s trolejbusem, vlastně ne, já ho znát nebudu, mě ona ještě nezná, takže jsem asi u DP novej (Byl jsem tam nejmíň dva roky.), ale já prý jsem slušnej (Seděl jsem v kabině, mlčel, neodporoval, nediskutoval, poslouchal rádio, tiše trpěl a myslel si o ní svoje.), takže na mě si stěžovat nebude, na mě pošle pochvalu (Čekám na ní už rok a pořád nic.). Dále pak říkala, že má syna v deváté třídě na zvláštní škole (Jablko zjevně nepadlo daleko od stromu.) a přemýšlí, na který učňák ho má dát. Tam ne, protože..., tam taky ne, protože ..., a tam už vůbec ne, protože ... . U Svítkova paní ukázala na nějakého chodce se psem, říkala, že je to její manžel a chtěla po mě, abych jí odsouhlasil, že je to hezkej chlap (Jako bych to zrovna já dokázal posoudit.). Ve Svítkově u parku paní vystupovala, takže se se mnou rozloučila, poděkovala mi za rozhovor (Za delou dobu jsem neřekl ani slovo.) a vystoupila.

=====

Ten zákaz mluvení s řidičem může být za jistých okolností opravdu velmi užitečná věc a kdybych v DP bral prémie, rozhodně bych o ně nechtěl přijít zrovna kvůli rozhovoru s touhle paní. Napadá mě pár zajímavých objektů, s nimiž bych si za jízdy povídal radši

=====

Poznámka závěrem: Ptal jsem se kolegů, jestli náhodou tuhle paní neznají. Když jsem začal vyprávět, co jsem musel poslouchat, zareagovali slovy "No jo, to je Martička." Prý je to celkem milá, slušná, pracovitá, čistotná a pečlivá paní, jen trošku jednodušší. A ještě jsem prý dopadnul celkem dobře, když tahle paní začne řidiči vyprávět ve voze plném lidí, co dělala včera večer s manželem, zrudne z toho i volant.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
334
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kromě již uvedeného se zákaz bavení se za jízdy zdůvodňoval i tím, že to nedobře působí na renomé společnosti či jak to je v té vyhlášce vedoucího střediska HD (nevím, kde jinde bych to pochytil) formulované. Tím by se dalo i zdůvodnit, proč je bavení se za jízdy zakázáno, zatímco mluvení do vysílačky za jízdy ne.
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tr_man: Tak si na stránce udělej slepičí sekci a hoď tam ty nepovedený fotky

ad Martin_j: Marta, jó Marta s tou je celá parta. Tam kde Marta je i parta je :-)

Jaká je zhruba po 2 dnech provozu vytíženost linky 27?
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4473
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 20:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mluvení do vysílačky za jízdy ne

S nostalgií a se slzou v oku vzpomínám na to, jaké to bylo krásné, když se ještě používaly vysílačky systému "Slyší všichni všechny", řidiči je používali k bavení mezi sebou. Někdy to byly řeči k věci typu "156, tady 347, u nádraží na mě počkej, mám tu lidi na přestup" - to když cestující požádal řidiče, že chce stíhnout ten autobus před nimi. Běžné byly upozornění typu "Třista šedesát dva, rozsviť světla!", "Třista dvacet devět, nesvítí ti levé brzdové světlo." a podobně.

Občas byly ty hovory poněkud méně oficiální, třeba: "Pepíčku, končím, jdu na pivo!" "Ty mě tak s**eš, jako nikdo druhej!" "Já vím, Pepíčku, proto ti to taky říkám!"

Ale některé hovory - co slovo, to perla.

Řidiči si třeba opravy vozu objednávali větou typu: "Dobrý den, pane dispečer, tady trolejbus 371, kurz 1305. V 5:56 přijedu do Polabin a nejdou mi vypnout stěrače." Ovšem řidič trolejbusu 308 s reklamou na Fischer Air použil kdysi větu:

"Dobrý den, pane dispečer, tady pilot letu číslo 1305 společnosti Fischer Air. V 11:24 přistávám na terminálu Dubina sever a prosím o opravu dveří."

Vysílačky to ovšem byly staré, měly už všelicos za sebou, a proto občas zlobily. Běžné byly případy, kdy řidič dispečera slyšel, ale dispečer řidiče ne - a naopak. Oblíbenou dispečerovou větou bylo "Nerozumím vám, zavolejte mi z jiného vozu."

No, a tak se jednou našel řidič (prý to byl řidič vozu 308, kdo ví, možná stejný, jako v předchozím případě) - volal dispečerovi, ale nějak špatně mu rozuměl. Proto řekl: "Pane dispečer, já vás špatně slyším, zavolejte mi z jiné kanceláře."
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4474
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 21:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jeden hovor z vysílačky, tentokrát už z té nové. Sebekriticky připouštím, že i když umím mluvit, občas mívám problém s vyjadřováním, takže hovory do vysílačky pravidelně opakuju 2x, než mi dispečer porozumí, ale v tomhle případě asi opravdu nebyla závada na mé straně.

U nádraží za mnou přišli cestující s tím, že jsou vzadu cítit výfukové plyny a jestli o tom vím. Poděkoval jsem za upozornění a slíbil jsem, že se na konečné podívám. Za náměstím Republiky se ozvala vysílačka: "Generální volba pro autobusy linky 6. Na konečné v Ohrazenicích je louže nafty. Mrkněte se, z koho z vás to kape." Ha, to je podezřelé, pomyslel jsem si a na Karlovině jsem se šel podívat, co se děje. Přátelé, to nekapalo, to přímo teklo. "Pane dispečer, tady autobus 132, ta nafta teče ze mě." "Aha, takže nic jste nenašli?!" "Ne, pane dispečer, teče ze mě nafta." "Z koho teče nafta?" "Ze mě teče nafta." "Aha, takže autobus 132, z vás teče nafta?" "Ano, autobus 132, ze mě teče nafta," prohlásil jsem se zoufalým výrazem ve tváři, zatímco cestující se mohli rozsypat smíchy, protože z mého výrazu ve tváři a z mých gest bylo jasně vidět, co si v tuhle chvíli myslím. "Jednička, rozumím, konec." Ufffff....

No a pak to bylo jednoduché, přijel jsem na konečnou, kde už čekala dílna, otevřel jsem dveře, z těch zadních se vyvalil oblak dýmu a dav přiotrávených cestujících lapajících po čerstvém vzduchu, dílňák otevřel víko motoru a vyvalil se další oblak dýmu, pak konstatoval závadu a nemožnost opravy na ulici a objednal mi náhradní autobus.

Ještě několik dní byly po celé trase šestky stopy nafty, ze kterých bylo poznat, kudy jsem jel a kde jsem s tím autobusem zastavil.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 22:40:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K hovorům odposlechnutým ve starých vysílačkách ...
jména úmyslně změněna, ale říkali si takhle zdrobnělinami, oba stále v DP jsou, tak nechci moc rejpat

Dispečer (mile): autobus 1xx, slyšíš mě, Boženko?
Řidička (také mile): samozřejmě Karlíčku
Dispečer (méně mile): kolik máš na hodinkách, Boženko?
Řidička (také méně mile): 19:12, Karlíčku
Dispečer (zcela komisně): tak si je seřiď, od podniku jsi jela o pět minut dřív
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4476
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 10:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nová reklama - autobus 180. Omluvte prosím sníženou kvalitu fotografie a fotografa, lepší fotku najdete u Petráska - já jsem to fotil v šest, on až ve čtvrt na devět.



Jo, a ještě něco, až kolem vás pojede trolejbus 308, dívejte se dobře, kdo řídí
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2081
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 14:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě se vrátím k mluvení za jízdy: podle mého to je dáno především tím, že skutečně mluvení za jízdy působí velmi negativně na zbytek vozu. Ono často lidé, kteří se s řidičem chtějí za jízdy bait, nejsou schopni domyslet důsledky svého jednání a pak rejou hlasitě do lidí, dělají rádoby poznámky, řidič se občas přidá (co si budeme nalhávat) a problém je na větě. Hustotu provozu nevidím jako problém- sice je to město, ale oproti jiným městům je méně míst, kde chodci mimo-přechod-přecházející dělají problémy a navíc tam jsou auta volně-parkující na zákazu... Takže celkem vzato, asi to tak má skutečně být, že ti, kteří by byli schopni se za jízdy bavit a přitom se plně soustředit, jsou omezeni díky těm, kteří nejsou plně schopni se soustředit. (někdo se ale nedokáže soustředit sám od sebe a jiný se dokáže soustředit, i když se baví...)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1577
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 14:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Yndyjánův paradox cestování městskou hromadnou dopravou
Rozhodnete-li se pro cestu pomocí MHD, po příchodu na zastávku zjistíte, že nic použitelného v nejbližší době nejede, takže odcházíte naštvaní pěšky. Rozhodnete-li se pro pěší přesun, projedou okolo vás v pravidelných rozestupech vozy všech použitelných linek. Načež stejně pokračujete dále pěšky.
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 15:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro občasné uložení fotek nebo informací onlajn jsem registroval blog PSHŽD. Například tady najdete trochu větší obrázek z akce výluka. Martin_J dostane také heslo pro přístup, aby nemusel dávat jen malinké náhledy sem :-)

Tady - malá ukázka šotomateriálu kolegy kFo.

(Příspěvek editován uživatelem 353 duben 05, 2006)
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Lp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.99.138
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 16:43:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odposlechnuto z vysílačky někdy kolem roku 1979:
Řidič M (stále u nás jezdí): Pane dispečer, potřeboval bych tahač do Jesničánek. Trochu jsem se zamyslel a teď nedosáhnu na dráty.
Dispečer : Kde přesně stojíte?
Řidič M : Za benzínovou pumpou ve směru na Chrudim.
Xxx15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:03:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Myslíš tu slečnu? Ráno jsem si jí taky všiml, ale nebylo dost času, abych si ji mohl pořádně prohlídnout. Neošotil ji někdo?
Trolejbusy jsou VAŠE budoucnost - jednejte podle toho

http://vdp.mestskadoprava.com/ - Zajímavé stránky o VDP

ICQ: 281-189-344
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaká slečna, něco mi ušlo???????????????
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 18:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

25.4. proběhne obrovské cvičení - evakuace obyvatel Rybitví po úniku chloru ze Synthesie,mimo provoz mají být zastávky MHD Rybitví,závod - Rybitví,jídelna a UMA továrna,obyvatelé budou evakuováni do Bohdanče přes Horka a Černou.....
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4480
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lp: Ano. Už teď můžu slíbit, že pokud se někdy zamyslím já a pak se pro mě pojede s tahačem, bude to docela určitě v Lázních Bohdaneč. Neberte to prosím nikdo z vás jako výhružku nebo příslib věcí budoucích, prostě jsem přesvědčený, že pokud se mi to někdy stane, bude to tam a ne jinde.

Xxx15: Já rozhodně ne, já lidi zásadně nefotím (výjimka - když je to na jejich žádost nebo aspoň s jejich vědomím).

Ikarusek: Jo, ušlo. Jen nevím, jestli to byla slečna nebo paní, potkal jsem jí ráno dvakrát v protisměru a asi chápeš, že za těchhle podmínek se špatně zjišťuje rodinný stav Věk odhadem tak 25.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 19:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jestli to nebude sestřenice naší letušky, protože něco v tom smyslu mi říkal kolega Petrásek. Že by další letadlo???????????}
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4482
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:10:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sestřenice naší letušky

???
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
kuk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.97.16
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 20:24:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letuška létá s a-85
Nemo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 05. dubna 2006 - 21:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle odposlechnutého (raději) nejmenovaného inertního zdroje to není sestřenka, ale sestra. A pan P. ji prý oslovoval "slečno"...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4488
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvě fotky z dnešního rána, zachycující úspěšnou reknostrukci autobusu číslo 113 (druhý zprava, ten s rozsvícenou kabinou) na plynovou komoru.



Ta mlha není mlha, to jsem jen zapnul bufík. Když jsem zjistil, že nevidím ani na volant a tak nějak nemůžu dýchat, vypnul jsem bufík, otevřel okno v kabině a všechny dveře, aby ta mlha mohla zase vystoupit, a pak jsem vystoupil taky...
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4492
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 10:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak ty fotky splynuly dohromady No nic, snad to M.Zl. opraví. Zatím jsem připravil ještě něco, hádanku pro chytré děti:

http://pshzd.blog.cz/0604/hadanka-pro-chytre-deti
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 17:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli to bude někoho zajímat, ale vyhlašuji oficiální nabídku na místo v řešitelském týmu, který bude posuzovat trasování linek MHD v Pardubicích a bude mít též za úkol připravit nový model, který mimo jiné bude sloužit jako podklad pro tvorbu IDS. Pokud by tedy měl někdo zájem se oficiálně a zodpovědně účastnit této pracovní skupiny má možnost se přihlásit, a to do pondělí 10.4.2006 10.00
Připomínám, že jde o skupinu, která bude mít poměrně hodně práce a bude se i často scházet, takže zvažte své možnosti. Můžete buď napsat na můj mail (kdo ho nezná je na www.dpmp.cz) nebo rovnou sem. Předem děkuji odvážným.
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2085
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 19:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Headquarters: Můžu psát i na ten mail pod Vašim nickem? Já sice nemůžu pracovat v té skupině, ale nějaké nápady bych měl, takže pak přes někoho odsud předám:-).
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 20:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Petr Nosek: ten mail pod nickem raději nepoužívejte ani nevím jestli si pamatuju heslo. Budu opravdu rád za každý zajímavý příspěvek. Díky.
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 21:03:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu ot, ale po Plzni se včera prohánělo toto.
nìjakej vůz pro Pardubice
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 21:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mhm,další zmodernizovaná pardubická čtrnáctka
Podporujte MHD,slouží i vám!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4498
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 21:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm.... V pondělí se vyskytuju v Plzni ve vozovně, doufám, že to tam taky potkám.

P.S.: Musím si stěžovat, dneska mi v autobuse 135 někdo násilím otevřel zadní dveře tak, že pak už nešly zavřít Nevím kdo, nevím kdy, přišli mi to nahlásit cestující až na konečné.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 22:28:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Headquarters - já tedy potvrzuju to, co jsem říkal do telefonu. Účastnit se budu a rád, jenom mám prostě pevnou pracovní dobu do 14:00, která občas pružně pokračuje , takže s osobní účastí je to slabší v normálním pracovním čase. V práci nemám ani ICQ, takže prostě nejsem moc "onlajn". Ale v odpoledních hodinách by to neměl zase být až tak velký problém...
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 22:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 353: Myslel jsem ještě někoho dalšího. Tvoje účast je již započítaná. Takže má šanci ještě někdo.
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 23:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ, pochopil jsem. Psal mi o tom i Lp, tady se s tím zviditelňuju jenom proto, abych nevypadal, že mě to nezajímá .
Odbočka - na sobotní brígádu na Museu pojedeme na 95% zvláštním busem v trase Slovany - Dubina - nádraží - Polabiny - Rosice. Odjezd ze Slovan cca 8:30 a možná to bude ŠD11, ale to nechci slibovat.
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Petrásek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 01:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Headquarters - Moc rád bych se účastnil, jen jsem nějak na štíru s časem. Snad se mi to podaří do pondělí nějak zorgan}izovat, abych ten čas našel.
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 13:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to poměrně rychlé, což mne překvapilo a musím tímto ukončit nabídku. Přihlášených je více, ale s tím se nějak poperem. Děkuji všem, kteří vystoupili z přezdívek a nicků a chtějí nám pomoci.
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2086
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 18:19:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

návrh:
nový výpomocný spoj (resp. nový spoj) linky 28 s odjezdem 13.10 z Masarykova náměstí k TMS. Zpět po trase linky 12 od TMS ve 13.27. Spoj linky 12 ve směru na Černou za Bory je totiž dobytčák, to se jinak nazvat nedá, když jsou tam lidi nalepeni na sebe...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1324
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 21:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, co to je za tu zmodernizovanou 14Tr, její ev.č.?
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2089
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 21:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ale nejezdila, ne? 345 nebo 346. asi 346 nebo mě někdo opravte.
Petrásek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 21:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

INFO: Ráno v 8:00 bude na 99% vyjíždět autobus ŠD11 ze Slovan svoz na brigádu do Musea. Kdo se bude brigády účastnit a chce se nechat na brigádu odvést autobusem nechť v 8:00 kontaktuje kolegu 353 na čísle 604 534 196, aby se domluvila trasa, po které autobus projede Pardubicemi, aby naložil každého a v 9:00 se dojelo k Museu.
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 22:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Petr_nosek: To je foto z Plzně, kde jsou 341 a 345, takže to je jedna z nich. 346 je už od prosince v Pardubicích.

(Příspěvek editován uživatelem Tommy82 duben 07, 2006)
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 07. dubna 2006 - 22:42:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě by mě zajímalo, jestli je to 345 nebo 341.
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 00:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice je to pozdě, a nikdo si to asi nestihne přečíst, ale autobus máme tady a ráno na vodárnu pojedeme:

Pátek 23:12, Slovany točna
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 11:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Ten autobus znám, ale mohl bych vědět, komu patřil ještě když byl v normálním provozu, a kde přišel k těm světlům?
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

ÚSTÍ NAD LABEM SE DEFINITIVNĚ LOUČÍ S PROVOZEM, KTERÉMU VLÁDNOU DVOUMOTOROVÉ SPOLEHLIVÉ KLOUBOVÉ TROLEJBUSY. POMÁHEJ NÁM PÁNBŮH!
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 11:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čekal jsem, že v souvislosti s opravou mostu Pavla Wonky se nějak rozumně upraví jízdní řád nočního provozu, ale bohužel jsem zklamán.

Dočkáme se někdy výrazné změny JŘ a zajištění návazností na noční vlaky?
Poslouchám www.danceradio.cz.
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 12:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad PES: Je dost podobný busu fotbalového klubu Synthesie....????V takovém nás vozili na školy v přírodě
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr_man: Co je to za trolejbus, to bohužel taky nevím, na sobě měl akorát napsáno ZKUŠEBNÍ JÍZDA.
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1326
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 20:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm. To je jedno, stejně se to dřív nebo později dozvím...
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 00:21:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zpráva pro fanklub autobusů Radka Bartoše: ex-FTL LC bude dnes na výluce Chrudim - Moravany od spoje v 8.22 z Chrudimi do spoje končícího tamtéž v 17.43. Ten úplně první spoje jede někdo jiný, dva večerní spoje už pojedou vlaky (výluky pokračují ještě příští týden, ale už ne nepřetržitě). Ráno cca v 7.30 odjíždí ze SLovan do Chrudimi ŠD11, aby následně okolo 18.00 odjela strojově z Chrudimi do Moravan do svého stáleho bydliště.
Ad Pes: Ten autobus je v "normálnim" provozu pořád, viz LuTepova fotka na spoji pro Panasonic před pár týdny tady. Synthesii určitě dřív nepatřil.
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1281
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 07:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.353: Náš fanklub se bohužel z provozních důvodů nedostaví, snad někdy příště.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 09:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Aha, tak to je dobrý :-) Já si ho pamatuju s oslav z minulého roku.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

ÚSTÍ NAD LABEM SE DEFINITIVNĚ LOUČÍ S PROVOZEM, KTERÉMU VLÁDNOU DVOUMOTOROVÉ SPOLEHLIVÉ KLOUBOVÉ TROLEJBUSY. POMÁHEJ NÁM PÁNBŮH!
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ešda je super. NO zas tak ne to přeháním,spojka je jedovatá,jel jsem s tím pár metrů abych uvolnil místo kolegovi 353 s LCčkema napoprvé mě to zhaslo ale pak jsem na to přišel a šlo s tím i zacouvat.Jak mi to šlo tak to může objektivně říct jen kolega 353 ale já si myslím že to šlo,snad??????????
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 16:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikarusek: No jó, tohle je věcí cviku (o tom já něco málo vím :-))
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

ÚSTÍ NAD LABEM SE DEFINITIVNĚ LOUČÍ S PROVOZEM, KTERÉMU VLÁDNOU DVOUMOTOROVÉ SPOLEHLIVÉ KLOUBOVÉ TROLEJBUSY. POMÁHEJ NÁM PÁNBŮH!
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo to já věřím ale pro mě jako pro člověka kterej jezdil zatím jen s ifou a S5Tkoua v autoškole + V3Skou a zetorem 3511 u známého ve mlejně tak to se člověk s tím musí nejdřív seznámit.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom případě já to měl těžší.:-)
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

ÚSTÍ NAD LABEM SE DEFINITIVNĚ LOUČÍ S PROVOZEM, KTERÉMU VLÁDNOU DVOUMOTOROVÉ SPOLEHLIVÉ KLOUBOVÉ TROLEJBUSY. POMÁHEJ NÁM PÁNBŮH!
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:37:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co má znamenat, "šlo s tím i zacouvat" to jako že ten bus na to že mu je minimálně 25 let to jako nedokáže?
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem to nemyslel. Samozřejmě že to dokáže ale já tam zapoměl napsat že to šlo jako mě s tím zacouvat.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4507
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 18:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus 341 se zítra dopoledne bude v Plzni přebírat. Viděl jsem ho stát v hale, fotku bohužel nemám, protože mi to napřed musí odsouhlasit tisková mluvčí a ta nebyla k zastižení a když jsem se aspoň zeptal, jestli se to dá vyfotit zítra venku, pokrčili rameny a říkali něco o firemním know-how. Když jsem na sebe udal, že mám cosi společného s DPmP, prozradili, že zítra se bude přebírat 341, ve čtvrtek se poveze do Pardubic a 345 bude následovat asi za 14 dní.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 18:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad couvání s ešdou: Vzhledem k závažným okolnostem jsem kolegu Ikaruska raději neviděl ani poskočit dopředu, ani couvat dozadu. A já mu ty klíče určitě nepůjčil. A vlastně jsem tam vůbec nebyl. Co je to ešda? Co je to couvat? Já nic nevím, nebijte měěěěěěěě!!!

Kdo a kde to je? A schváltě tipněte, komu tu vodu do chladiče ukradl?


Ještě přidávám fotku dalšího Bartošovkého busu, během výluky byl jen jako záloha:

Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:06:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

budou někdy na té eŠDě originální světla, tahle jsou otřesná, úplně to rve můj zrak
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

úplně to rve můj zrak, to tě teda lituju, aby se ti neurval úplně. Nejsem majitel a ten je rád, že aspoň kolem světel to není shnilé. Ale ujišťoval mně, že se ešda bude dělat, jestli budou měnit světla fakt nevím. Nějak jim počet autobusů přerůstá přes hlavu - jedno Volvo, dvě ešdy a další na cestě, ešelka, atmosférák, tři busy od FTL, fialové LC, bílé LC a hlavně SOLIDNÍ ČTYŘKA z ČAD Blansko .
O fotky si nepište, detaily o těch busech taky neznám. Jsem tam jen nájemný řidič :-)
Pro trolejbusy 24Tr hlasuji pro čísla 400-402!
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 19:27:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD 353: Tak to je opravdu vtipné,dělat si z Ikaruska srandu. Tak za prvé: vodu jsem neukradl ale poctivě načerpal ze zamčené budky kterou mi před tím "jistá" osoba odemknula. A za druhé jsem byl viděn i jinou docela poučenou osobou která je známá drbna takže je lepší když jsem to na sebe řekl já, než ta drbna, která by určitě všude řekla, že jsem při tom zrušil nějaký auta. Což jsem neudělal!
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 20:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne to byla jen poznámka, jak je to s údržbou vozů vím, jen se tak ptám jestli se o tom uvažuje v budoucnu. Taky tady byla možnost, plech je už shnilý, bude se měnit, tak se dá originál.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace