K-report
 

Archive through 28.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy a autobusy v Ostravě » Staré archivy » Archive through 28.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 17:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm mincím. To je sice fakt, že se má platit v hodnotě jízdenky, ale je k vzteku, když je neděle, žádný automat nefunguje a v kapse je akorát 50 Kč.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 17:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je třeba ty nefunkční automaty hlásit.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 19:39:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady tu debatu sleduju a premyslim, co k tomu rict. Napada me asi tolik, ze dodrzovani predpisu a podobnych narizeni je jedna vec a je jasne, ze lidove receno "Vseho s mirou". Druha vec je ale ta, ze z toho, jak je popsano nekolik situaci po sobe, je dostatecne zjevne, ze milemu panu ridici asi zahyba stara, prestala mu fungovat jeho chlouba, nebo ho nasralo neco jineho, protoze tady je celkem hezky videt, ze se predpisy staly pouze nastrojem pro jeho vybiti vzteku.

1) To, ze stary deda nastoupi zadnimi dvermi neni duvod pro to, abych ho do tech dveri privrel. Tim spis, ze v momente, kdy jsou dvere otevrene, nejsou symboly na nich videt. A dedek, predpokladejme uz ne tak bystry a zrejme ani neprilis mobilni (soude podle toho, ze po tom privreni to neustal a namlatil si), proste vlezl do otevrenych dveri.

Mirda: Podle tveho vykladu je vlastne v poradku, ze ridic pouzil nasili proti cloveku, ktery mu nastoupil do prostrednich dveri, ponevadz privreni starika do dveri za pouziti nasili povazuju. Ma nechutna rypava povaha mi rika, ze asi zacnu jezdit po vecerech s tebou s baseballkou v ruce a az jednou nastoupis do prostrednich dveri, tak tu baseballku ucitis na zatylku, protoze v tech dverich nemas holt co delat.

2) Co se tyce toho placeni, dotycny mel podle toho, co rekl Norton, penize nachystane presne a ze se soferovi jedna mince nelibila, tak to neni duvod, aby mu vydal v korunach. Naopak je z toho zjevne, ze drobnych ma habadej, kdyz byl schopny mu provest takovou s prominutim kurvarnu a vydat mu pres tricet korun v korunach. Tva argumentace o bankovkach je taky dost zcestna, vzdyt padesatka je nejmensi bankovka, jaka je v obehu. Stacilo vydat nejakych 37 korun, coz ma ridic ze tri jizdenek. Pricemz vim (mam v rodine sofera), ze normalni sofer miva u sebe na kazde sichte nekolik set v drobnych.

3) Co se tyce otevirani dveri, otevrit pozdeji naprosto schvaluju a z vlastni zkusenosti vim, ze lidi jsou zvykli par vterin pockat. Pokud ale Norton napise, ze vystupovala vetsi skupina lidi a vsichni museli prednimi dvermi AZ PO NASTOUPENI tech, kteri na zastavce nastoupili, je zjevne, ze ty dvere neotevrel vubec a ne o neco pozdeji, protoze mezitim stihla nastoupit skupina nastupujicich a dvoje zadni dvere byly porad zavrene.

Mirda: Je chvalyhodne, ze predpisy znas a uznavam, ze by mely byt dodrzovany. Nicmene je treba tak cinit inteligentne a ne jak prase, coz nam nazorne predvedl dotycny sofer. Nutno podotknout, ze jedna jizda s prasetem ti zustane v pameti dlouho a prebije dojem ze stovky jizd bezproblemovych. A nici tak image DPO.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 19:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k těm dveřím: Pochybuju že ho tam přivřel úmyslně..
Zavírání dveří u Solarisu funguje tak, že po stisknutí tlačítka se ozve akustická a zvuková návěst a po 2 sekundách dojde k zavření dveří. Řidič už zpravidla nemá možnost zavření stornovat. Tudíž patrně pokyn pro zavření dveří dal ještě před tím než děda nastoupil. Z toho mi vychází, že děda musel nastupovat zrovna v tom okamžiku, kdy to blikalo a pípalo - měl už vědět, že se dveře budou zavírat a nemá nastupovat.
aaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.19
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 20:25:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řidič má u sebe 1200 Kč v jízdenkach a v hotovosti dohromady,a kdo umí trošku počítat tak si lehce spočíta kolik má lístku a kolik peněz,zpravidla zůstáva 100Kč v drobných. Jen pro upřesnění.
Jarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 20:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mirda, v Solarisu má řidič možnost dveře otevřít v průběhu zavírání. To je i podmínka předpisu. Fakt je, že ne vždy se podaří nepřivřít cestujícího. Zrcátka můžou být jaké chtějí, ale jestli se někdo rozhodne nastoupit na poslední chvíli. Taky jsem kdysi jezdil, tak vím o čem mluvím. A že by to někdo dělal schválně ..
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 23:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky si nemyslím, že přivření bylo schválně, často se děje i přes den.
Mirda: Akustická=zvuková
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 13:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ale buďme rádi, že to je, jak to je. (Samozřejmě až na pár případů) Co sem tam slýchávám, jaké praktiky používali řidiči ještě za miulé doby, že nechali za jízdy schválně odevřené dvěře a ještě ktomu schválně řezali zatáčky, nebo měli strašnou radost z prudkého brždění s přeplněným autobusem atd. A šofer byl kdysi velmi ceněné místo a nikdo si na něj nedovolil.
Dejvy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 16:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem poprvé viděl bus na a-77. Je na této lince obvyklé nasazení Mercedesu? Rovněž mě zaujal víkendový JŘ této linky - to jezdí nazpátek vždy poprázdnu?

Na a-49 dnes opět pečují o cestující, nasazen je 6529.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 17:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvy: a-77 jezdí o víkendu od poslední změny JŘ, posílena je i přes týden, ale bohužel ne v celé délce trasy. Dnes tam opravdu jezdil Mercedes? Jestli je to běžné, to netuším. Možná to opravdu využívá minimum lidí, tak ho tam dali
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2191
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 18:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměl By být 6529 spíše na a-33?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 19:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Tady se někde mluvilo o 6529?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2192
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 19:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Viz Dejvyho příspěvek 109.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 19:28:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dejvy: Není to jen přejezd kurzu 33/101? Kdysi to tam přejíždělo...

(Příspěvek editován uživatelem Gakon březen 26, 2006)
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 19:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na a-48 dnes, už tradičně, i Karosa (48/2). Na 48/4 7716. Copak jim zdechlo, že dali tohle?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 19:48:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska zdechla na Pískových dolech třeba 7610 - museli odtahovat


Tady mate fotku toho Mercedessu na a-77 foceno včera



7702 zcela jistě místo 7605 který odešel včera, viz foto kousek od polikliniky s montážním vozem
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 21:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mercedes je na linku 77 pravidelně nasazen o víkendu

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 21:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi (nevím jak ted) jezdila 6529 na 49 každý víkend, a na 33 nějaký irisbus(většinou sem tam o víkendu vídal 6533 nebo 6535..ted nevím)

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Dejvy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 23:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta 6529 tam o víkendu bývá celkem pravidelně, dnes byla na kursu s dojezdem v 16:30 na SBN, asi před třemi týdny jsem ji potkal v sobotu kolem 8:40, pro změnu odjížděla z SBN.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 07:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty časy, ve kterých ji viděl Dejvy odpovídají těm přejezdům kurzu 33/101 (201) na l.č.49 - jedno kolo ráno kolem 8:00 a jedno kolo odpoledne kolem 16:00..., ale mohlo se to změnit...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 10:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21Ab 7501 dneska jezdí na a-39. V 10:25 na Svinově směr centrum
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 13:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na Z2 již konečně vůz 6544 v žlutém nátěru

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 13:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda, na Shopping bych dal kloubáky...
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2197
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 13:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosák: Já bych je tam taky dal, ale chyběly by jinde.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 15:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je s 4295? Teď jsem tu viděl 4273 /// na a-30 (15:10 Bazaly - Březiny) Doufám, že není nemocná, ještě aby chytla ptačí chřipku.

Ostravák: DPO udělalo obrovskou chybu, že nekoupilo B961E více. Toho ještě budou litovat.

(Příspěvek editován uživatelem Indy březen 27, 2006)
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 17:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite co delaji Citybusy na a-57?

(Vcera vecer na te co ma odjezd po devate z Piskovych dolu...)
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 17:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosák: Zbláznil ses? Už tak jich máme málo! Ať se tam důchodci mačkají, když se ani neumí chovat. Můžou být rádi za 952E. Jsem zvědavý, jak dlouho tam vydrží
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2200
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 19:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Hóódně dlouho. Stejně nechápu proč tam museli dát B952E. Dneska jsem ji viděl, ten žlutý nátěr jí sluší, ale přece jenom je to taková potupná podřadná úloha jezdit Z-linky.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 19:14:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Přesně tak! To bych je dal radši na trhačky, když vidím, co tam někdy jezdí za vraky. Taková 6360 drží pohromadě jen silou vůle. A když někde chcípne....hlavně, že Z linky jedou Neříkám, že nové busy nemůžou chcípnout, ale je to hrůza, když na normální lince vidím skoro 15 let starou Karosu a na Z lince v podstatě nový bus
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 19:41:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to? Oni dali na Z B952E?
MB na 77?
6529 na a-49?

Já si připadám, jako bych se po 5-ti letech probral z komatu...
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 19:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: To je Kocourkov co? Ještě dejte Mirdovi Citybus na a-48 a je to kompletní
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2202
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 19:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Kromě C954 na a-49 jsou to všechno novinky, takže to byl jen mikrospánek
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 19:58:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Nn, tam mu dáme SU15LE

Ostravák: To omlouvá moje nepřítomnost v ČR!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2205
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SU15LE. To je to pěkné vozítko pro nějaké německé město, že? Tuším Chemnitz.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Pokud dorazí z Polska
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to nechápu. Připadá mi kolikrát, že tam nahoře sedí banda psychicky postižených, které právě pustili z ústavu, a že raz za čas je napadne nějaká kravovina.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy, co máš konkrétně na mysli?
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1029
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Myslím (vím) že nikdy nedorazí!!!
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chemnitz ne, ale pro Drážďany to mělo být. Jestli a kdy to bude se bohužel jen tak nedozvím - vyschnul zdroj a vypadá to, že definitívně (víš co tím myslím..)
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: nene, já to třeba nevím
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:17:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Stojím za tebou! Já to taky nevím...
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:17:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák ví.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák prozradí? Nebo Mirda pošle na mail pokud je to tajné?
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, taky bych poprosil teho chlopaka z tej Ostravy, aby prozradil tajemství...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2208
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:25:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Ostravák to ví? Že o tom nevím? Když tak mi to Mirda pošle znova na mail, že jo?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím že ta C954 na l.č.49 žádnou novinkou není. Kurz 33/101 tam o víkendu přejížděl (a asi ještě přejíždí)...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:30:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GAKON: Maugli: Kromě C954 na a-49 jsou to všechno novinky, takže to byl jen mikrospánek

Víme, že to není novinka
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Tím že vyschnul zdroj jsem myslel, že kdosi je na mě naštvaný a už asi i naštvaný zůstane a tak už se holt nedozvím kdy to bude jezdit, nebo kdy bude nějaká taková podobná akce.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A důvod naštvání?
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:34:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: přiznej si to, byla to kachna! KVÁ KVÁ
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2210
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Aha, tak já už vím. Nechceš tu osobu něčím podplatit?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba jízdenkama z Tych a katowic, těch mám pár navíc! 8-)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2211
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 20:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Podaruj chudému studentovi z Ostravy. Můžu vyměnit za pár žilinských.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
7717
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.13.185
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 21:17:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na a-49 přejíždí 33/101(201) když zrovna 49/101(201) přejíždí na l.č.23 na Hranec a zpět do Michálek.. Kurz 33/1 má psané MB,C954 ale většinou tam jezdi(la)6535.
7717
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.13.185
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 21:36:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo kde dnes pobíhal vůz s jménem 7717???
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 07:21:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: Začalo to 1996.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 09:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Kachna dela KAC KAC! A jinak 15LE, to je asi opravdu kravovina, prolezl jsem Solaris weba a zadny 15LE jsem nenasel...
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 10:49:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strašné zprávy. DPO by mohl mít nový název DPK. Myslím, že na tom, že se měly koupit B 961E se všichni shodnem.
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 12:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosák: Nesporně, furt se musím otřepávat, ktyž si pomyslím, že nové už nebudou.
To DPO nikdy neodpustím.

(Příspěvek editován uživatelem Indy březen 28, 2006)
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 14:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to krásný autobus?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace