K-report
 

Archive through 20.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD v Jihlavě » Staré archivy » Archive through 20.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 17:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tak Buďejky to je kousek od Plzně, tam se to prostě přihodí na ňákej nákl. vl. a je to, ale Iglau už je přeci dál..a nejezdí se tam tak často... Ale můžete se mnou nesouhlasit a může se vám to nelíbit...........
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 17:28:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Na městskym ve čtvrt na 4 ještě nic nebylo, ani koleje (ve sněhu:D) myslím, bych si všiml...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 17:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sleduj dál. Ale kdo to teď na večer vyloží? Vždyť jsou všici už doma..
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 20:04:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak fakt tu ještě nejsou, nebo jsou schovaný
Což vyjetý koleje, tˇěch je kolem nádraží hafo moc, ale vůbec nevim na jakym místě se vykládá... Jak daleko - vzadu?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 21:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak
1. vykládá se v pracovní dny v pracovní době, tj od 6 do 14
2. mohou stát na hlavním, což tak pravděpodobně bude a na městské n. pojedou až tam pojede záloha či něco, na co se to dá přivěsit.
3. vykládá se u bývalého překladiště do tunelu (výsypka), ale kolej je uzavřena pro havarijní stav, tak jsem zvědav.
Ale spíš si myslím, že to dojede buď zítra, nebo v pátek, spíš to bude na nákladu do Prahy a pak hurá dolů. (jsou to jen spekulace)
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 19:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prahu bych vyloučil, jelo to přes Buďejky, takže se to na hlavák nedostane. Výklad buď u Ferony(u výjezdu na Jiráskovou) nebo nad tunelem.
Ale třeba už přišly.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1489
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 19:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani dneska jsem na městským nic zvláštního nezaregistroval. Kolej přes bývalou výsypku je naprosto nepoužitelná i kdyby nebyla v havarijním stavu (tuny sněhu a ledu). To už spíš kolej s nájezdem pro nakládání aut a tanků, nebo přímo vlečková kolej ve Feroně...
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 20:41:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuže, trolejbusy už ode dneška stojí na Hl.n., když pro ně jeli, tak ta kolej co je krátká-u výsypky a vede do té rampy je NEPOUŽITELNÁ- havarijní stav= pojížditelná, na tu kolej se nedá a nesmí vjet, je odepsaná jak stavebně tak už teda i účetně. No bývalá tanková rampa je silně rozpadlá a vykládá se to bokem do té samé rampy, co se to vykládalo. Dnes se nepodařilo přehodit veksle, tak to stojí na hbf a zítra bude druhý poukus. No busů je 7 už. 100% 6.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 21:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se omlouvám za to hl.nádr., ale určitě to muselo jet přes městský... Jo nepochopil jsem tu větu o té tankové rampě(myšlena na městským), ale stále se na ní nakládá a vykládá vojsko normálně.(1.2.2006 se tam nakládaly obr.transportery)

Tak kde se to bude teda vykládat, jsem z toho volaký zmetený??...

(Příspěvek editován uživatelem Eugen březen 09, 2006)
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 22:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jako předtím, t.j. ta rampa u výsypky, ale ne zčela, ale zboku, podívej se na imhd.sk, jak vykládali jejich 25 Tr. tak nevím s tou vojenskou rampou.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 22:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se mi zdá jako strašná pakárna...navíc 25TrBlava má agregát. Ať fakt zkusí tu vojenskou rampu a neexperimentujou.
Nevíš přibližnej čas vykládky?
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 00:17:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapomněl jsem vám to napsat, že jsem včera (teď už vlastně předevčírem) viděl vaše dvě 25 na nákladu směr Veselí nL - HavlBrod!!!
Vypadaji fakt pěkně...
To ještě nejsou vyložený?
Opravuji - samozřejmě 24...

(Příspěvek editován uživatelem zdeněk březen 10, 2006)
Edite bibite post mortem nulla voluptas
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 00:25:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ráno
je to 24 tr pro upřesnění a nejsou vyložení, byly problémy na straně drah
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 00:35:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jihlavskej nátěr jim fakt moc sluší!!!

(Příspěvek editován uživatelem zdeněk březen 10, 2006)
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 18:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nátěr sluší, ale to je tak vše..

Kdo u toho nebyl, tak dnes byly tbusy konečně vyloženy na městském nádraží, způsobem jak psal kolega 9_tr. 63 hladce 64 s menšími problémy. 65 dojde příští týden, ale je to tajné, takže pšššt.

64
64 na lanì
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 18:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugene, prosím, můžeš mi poslat fotky na mail? Díky moc
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 22:17:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Nátěr sluší, ale to je tak vše..
A proč??? Já stále nedokážu pochopit, proč 99,9% příznivců MHD vozy 24/25Tr odsuzuje...
Jinak jestli také můžu poprosit o fotky. Předem díky!
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let od obnovení trolejbusů v Českých Budějovicích
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 22:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky ode mě až v týdnu, až budu na koleji na rychlím netu.......fíííííííííííííííííííííííííííí
Ale žádnej zázrak nečekejte..

24Tr-Zas ho tak neodsuzuju, ale když jsem ho tak dnes obcházel z blízka, mohly by ty plechy mít větší krytí(velký štěrbiny mezi nima) všude kouká ňákej šroub...

9_Tr: Co se děje se 48 a kdy bue 43, dík.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 11:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

někdo se tu pal, proč jede trolejbus pomalu za viaduktem směr Hbf, včera jsem si na to vzpoměl, tak odpovídám s menším spožděním. Jak známo, trolejbusu kopce nevadí, zatáčka se dá jezdit rychle, ALE, podívejte se na trolej, první oblouček, zlom, druhý skoro rovina, třetí zlom, jak tam jedete 30, tak si můžete býti jistí s tím, že se projdete k zadní části vozu.

nevím, kde jsi vzal že přijde příští týden, toto je ve hvězdách.

48-isolační stav, 43 podběh-až to bude tak to bude, vzhledem k tomu, že to dělají učni z Bedru, tak to chvilku trvá, holt praxi někde získat musí.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1768
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 11:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: Kde jsem vzal ámitky vůči 24Tr? Jednoduše, na základě vlastní zkušenosti. Bohužel.
Silně nesympatičtí jsou mi: Škoda Electric a Karosa, Vysoké Mýto za neférové jednání při výběrovém řízení na dodávku nových vozidel do Chomutova
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 15:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: To víš, v Plzni se toho nakecá.. Možná to ale nebude pravda..
Zkrátka až bude na valníku, tak dám vědět.. Ikdyž Karel Š. bude určitě rychlejší-první ruka je holt první ruka..

K 51: Nevím proč jí tak pěkně lakovaly, když už má na tom samým místě reklamu, nechci to říkat, ale asi se myslí prde.....í. Taková práce je na prd.
A už mě osobně se..e nějakej ER(I)K, ten člověk je duševně nemocný, jinak si neumím vysvětlit proč čmárá po zastávkách a v tbusech!!!!!!

(Příspěvek editován uživatelem Eugen březen 11, 2006)
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 11-2003
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 20:32:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugene až budeš někde na tom rychlým netu, tak bych taky poprosil o fotky...

Nejlepší by bylo ER(I)Ka chytit, sebrat mu spreje a počmárat ho od hlavy k patě. Ale pořádně, aby to smejval aspoň tejden, blbec...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 22:12:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk: Moje slova, tak tak

K 51: Chtěl jsem jen řící, že je mi líto lakýrníka, který si s tím pěkně vyhrál a někdo mu to přelepí reklamou.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1493
Registrován: 2-2004
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 12:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad nátěr: dobrý, až na ta světla, vypadá to jak ufoun!
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 15:30:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle nepotvrzených zpráv náhodného pozorovatele, měl nějaký citelis jet směr Pávov dne ráno kolem 7:30 poblíž zast. Na Růžku.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 18:28:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes se CITELISY(i ty nakažený klackofilií) pěkně odpoledne(16.00) předváděli ve vozovně. Bylo tam všech 5 CITELISŮ + 64. Citelisy vystrkovaly p*del a 64 stála čelem. Jinak Citelisy už mají SPZ(za oknem) ev.č. navím ale SPZ jednoho je 2J3 9465. Pěkně mi ho chlapi z dílen předvedli:-). Jinak 40 se dnes pos*ala. Jezdila i 31, 32, 326. Jinak 63 i 34 jsou pěkný macani. Akorát jim jde těžko točit volant(při vykládce). Eugane prosil bych také o nějaké foto, taktéž ti nějaké pošlu.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 673
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 20:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

víš, když ti nejde posilovač, ono se blbě točí, ale to bys mohl znát z jiných vozidel....
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 11:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Njo zažívají jedny ze svých posledních jízd(31,326..), takže pořizujte poslední fotky, už asi nebudou.


Jinak doufám, že fotky došly všem, kteří chtěli.. Když ne, tak se ozvěte a když jo tak mě nekamenujte
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 11:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Jj, díky za fotky - jsou super!!!
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 10:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Zdravím, v pondělí jsme se potkali na jihlavském náměstí. Příští týden se mi možná povede zajet k vám zase, tak pokud bys pak měl čas, můžem se domluvit.

Jinak jaké vozy mají být vyřazeny?
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 12:57:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silní adepti jsou 31-33 a z busů to vypadá na 319 (B731), 326,329, jinak prostě to co neprošlo GO někdy kolem r. 2000
Jinak asi ještě 311,313,292,293, 315,316, čas ukáže.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 17:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jináč info z Plzně.. Nic se neděje, naše 65 zatím ne a ne se ukázat na "vagóně". Ale možná jí pošlou jako 62, ta taky nejela vlakem..

Vyřazovat 32, ještě není nová reklama na ZOO, to nemůžou vyřadit!! (Teď jestli to čtou řidiči, tak mě asi zabijou, pač by se jí rádi zbavili.)
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 20:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A xco když ZOO už nebudse chtít reklamu?......
to si piš, že po tobě něco za tento výrok hodí
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 11:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se vagónuje 65-ka.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 16:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra ty citelisy se furt proháněj po mětě. Skoro každý den zhruba v 7.40 - 8.00 na náměstí.
Na kdy vidíte tak tu 65-ku.
Karosář: Jo můžem se domlluvit. Ale středa, čtvrtek nemůžu. Nejlepší byl pátek sobota neděle. Čau
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 18:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_Tr: Ehm, budu raději chodit kanálama

319: Hele nejni na to všem nejlepší to čekání až to vyjede, pač až to vyjede, tak to za chvíli bude okoukaný..
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 21:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš pravdu no. Tak budem čekat. Už se těším
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 21:54:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JÁ TÉŽ
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 22:21:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,

Máme v plánu za váma se někdy v létě podívat a než my tam dojedem, tak vy si tam stihnete povyměňovat vozový park . Aby jste nás nepředběhli ve stavu vozového parku (pokud se tak už nestalo). I když teď u nás probýhá VŘ na 8 ks trolejbusů s agregátem. No však uvidíme, kdo vyhraje.

(Příspěvek editován uživatelem opavacek březen 16, 2006)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 200 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 08:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No neboj, nějaké B 732 zůstanou, ale nepočítejte s jinými skvosty, ty půjdou nemilosrdně do p...., kdo zaváhá, nežere, jak se říká.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 18:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyjo člověk není týden v Jihlavě a dějou se věci.. nebo jak už dlouho jezdí 41,42 - a nevím kdo ještě - s novejma tykadlama od fy Esko??

PS: Oni do té doby budou jiné sqosty..
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 19:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono už to bude dáááleko víc, než jen tejden...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 22:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale takovouhle zásadní věc a nikdo to zde neuvede.. Víš jak se teď řidičům lépe jezdí.
Takže 40 (asi 43-ta není vidět) a samo 31,32 mají ještě původní.

Mě tak napadlo, že by mohlo vední uvažovat o ňáký větší GO trolejbusu, už odpadnou GO autobusů.. (Já vím, nejsou peníze) Jo a nejhorší na tom je, že by je už potřebovaly i 14TrM.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 09:54:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

i 21 Tr
43 není a asi nebude vidět jen tak brzo, než se udělají plechy pod 17 letýma rukama, to chvíli trvá, No taková GO, když by ji dělali učni, naučili by se a prachy by se ušetřily, ale trvalo by to strašně dlouho.
Jak se jim jezdí, stejně, mám info, že se jejich štyl vůbec nezměnil a dokonce jsou tací, kteří se diví, že nepadaj klacky, když jedou se zapnutým topením přes výhybku. Neřeknu u těch, co pamatují Kremnice, ty to s oblibou dělaly (rozjezdové), ale ten kdo to povídal ten myslím žádnou nemůže pamatovat, teda krom vozovny, ale předpokládám, že když zatahuje, tak už vše povypíná předem, ale je pravda, že nemusí, takže průjezd vozovnou se může stát zajímavou procházkou k zadní části vozu.
Víš jak by ekonom zajásal, kdyby viděl kolik let tu jezdí trolejbusy a autobusy a kolik se do jejich údržby invstovalo?
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 14:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak jen doufám, že učni vymění zadní nápravu, repasujou motor, pohrabaj se ve výzbroji-daj Cegelec, udělaj novej vnitřek, nový čela, daj Buse.. zlatý 17ti letý ručičky

Já vím jsem utopista, ale představa hezká, že?
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 20:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MMMMMMMMMm. Neska je ale krásnej den. Ví to už někdo??(Mimo 9_tr)Zn.56
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 20:07:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se stalo???????
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 20:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovol? Buse? Cegelec? Novej vnitřek?Proboha na co?. Starý je udržovatelný, dobře omyvatelný a praktický. Na ceduli si přečteš jak to jede a nemusíš půl hodiny čekat než ti to vyplajzne celou trasu znovu od začátku, mezitím ti spoj ujede. Zlatá tyristorová, ta je mnohem jednodušší a levnější a rozdíl v úspoře nebu tak velký. Na co měnit nápravu, i autobusáci si Rábu nemohli vynachválit, je skoro bezúdržbová.Motor repasovat, zbytečný, dokud jede, stačí to.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 20:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 9 tr: Tu poslední větu si nakonec mazat nemusel, ale nevadí, stejnak vim. Takže se nic nestalo s 56, uff, ale 65 je in Iglau.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 21:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milí mladí přátelé.. Dneska,že je krásnej den? Neřekl bych.. Ale s tou 65 možná jo, ale za trest vám půl roku z Plzně nic nepošlou.

Jináč devítko těch starejch vnitřků je tu hafo, nějaká změna by prospěla, vlastně proč když se mění tváře T3(Brno, Blava, Ostrava), tak proč se nemůžou měnit 14Tr to mě celkem štve??


------------------------------------------
ad 9 Tr: Stále nic nevím, ale budu na tom pracovat..
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 21:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to jsou města, co mají peníze.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 00:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9Tr,Eugen a dalsi...mohli byste sem nejak prehledne sepsat seznem Citelisu 12M, 24Tr Citibus/Citelis a 21Tr...nejak v tom zacinam mit bordel a v Jihlave sem uz nebyl aspon pul roku...dikes moc
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 14:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: Vydrž. Citelisy-bus ještě nemají ev.č. a nejsou ještě kompletní. Zatím nově tbusy 24 Tr(CL) 3 e.č.63-65 komplet, abusy Citelis 7 e.č.(nejsou známa) nekomplet.
Dobré seznamy jsou na www.citybus.cz (pod Jihlavou-tam jsou tbusy a abusy cca 2005.)

Jinak obrazově takhle

63 a 64 vozovna 17.3.06
sestřičky už se těší...

65 na hl.nádr. 19.3.06

(Příspěvek editován uživatelem Eugen březen 19, 2006)
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 16:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo. Včera už sem jí fotil
Ad:Eugen. Fotil si jí tam už s ev. číslama??????
Neska tam totiž přibyli, včera tam nebyly.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 20:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ji fotil s nomjery....
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 22:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Hele já tam byl dnes ve dvě a ještě je neměla, ale pak mi telefonoval jistý nejmenovaný kolega tak ve tři, že už je má.. Jsou to čáry.. Jinak já už jí fotil před 14ti dny... ...tak mimochodem.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 11:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 65 je dole. Už je ve vozovně(asi jí neuvidíte, pač je ve starej hale). Dnes bylo sendavání vcelku bezproblémové a rychlé(né jak minule s 1 dením spožděním). Ani vyhybky nebly zamrzlý.
Ad.9_Tr-co víš o těch číslech. Nějak se tam prý zčistajasna objevily.
Jinak dnes ve městě spatřen CITELIS 2J3 9462
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 14:31:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já si myslím, že tam někdo došel, nechal si ji vytáhnout, nalepil je a zase odjel....
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 16:38:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Tak nevadí, jen doufám, že po oba dva dny bude jezdit co nejvíce starých vozů...
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1503
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 23:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a já šel kolem už s křížkem po trombeluse... nezbylo nic než prázdný vagón a stopy ve sněhu...


Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace