K-report
 

Archive through 20.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy a autobusy v Ostravě » Staré archivy » Archive through 20.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
aaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.19
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 16:24:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by jí z Polska dovezli rovnou na linku????????
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 16:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se neptej, jak jsem koupil, tak prodávám.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 16:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hehe, jsem mel dobry odhad, ze bych nebyl prvni ani posledni, co by se sofera ptal... a tak jsem si to odpustil. Btw. dneska jsem si ho tak prohlizel a je nebezpecne podobny jednomu z vyucujicich na OSU, ani bych se nedivil, kdyby to byli bratri... :-D Nevis Mirdo, jak se jmenuje? Kdyztak do mailu, jestli to tu nechces roztrubovat.
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 17:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No toš tak jsme se projeli tím SU15LE, pár zajímavých postřehů:
SU15LE
Z fotografie je jasně znát, že interiér je téměř stejný jako u B932E, také zevnějšek je skoro, až úplně stejný jako B932E. No, hergot, čím to asi bude???


Náš dotyčný je ještě ve své rodné zemi.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 17:29:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: Mohl bys mi prosím tu fotku v plném rozlišení zaslat na mail? Díky
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 17:42:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Klidně, ale v plném rozlišení je trochu rozmazaná, já teď jedu do Ludgeřovic, pak ti to pošlu.
Možná něco ještě v 56 nafotím.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 19:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: tyk máme společné stepování po Ostravě!
Mirda: V modré bundě jsem na Poliklinice mrznul hodinku já!!!
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 19:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Jedna z malých náplastí...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 19:33:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono dnes mrzlo venku lidí více, jen se nedočkali... Ale i tak bylo co fotit, jen to sem nedám, tady smí jen gumová kola, že? A že poláci něco nedodali včas, to je novinka (Slowian: neber to osobně)...
(o víkendu to asi přidám na web)
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 19:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli vůbec mají co dodat. Nic takového prý neexistuje!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2076
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 20:50:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem měl do dneška na návštěvě Proxe z Prahy a taky jsme se těšili na ten zázrak. A ejhle přijel skvěle namaskovaný jako B932E ev.č. 6513. Fakt bylo to maskování na vysoké úrovni, skoro nešlo poznat, že se jedná o 15m vozidla, jen v detailech byl Solaris trošku poznat.

SU15LE po Mirdovsku.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 20:55:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: to JE...fotka interiéru B932E!!!!
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2077
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 20:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajoncz: Jelikož jsem jel tím busem s Mirdou i Indym, tak samozřejmě vím, že Indy ví, že se jedná o B932E!!! Bylo to myšleno jako vtip, což nejspíše všichni pochopili kromě tebe!!!
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 21:41:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale Mirda tady přece ještě před váma psal, že ten "zajímavý busek" ještě nepřišel, takže se tady někdo opozdil, stejně, jako ten busek. Viď, Indy!
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2078
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 21:49:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajoncz: Ano opozdil, ale bude to tím, že jsme ten bus naháněli a on nikde, takže jsme si z toho chtěli udělat trošku srandu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 21:50:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: Aha tak to jsi byl ty, já jsem to tušil. Napřed si fotil ten zájezdový bus na a-33 a pak si fotil tramvaje a stál na zastávce pro tramvaje, jak tam ta tramvaj stála z důvodu nějaké poruchy.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 21:53:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani mi nemluvte, já dneska vstával v 6 ráno jenom kvůli 15LE a hle, přijela Karosa, tak jsem se aspoň projel na Zimák a zpátky. Odpoledne v 13:35 jsem nervózně očekával co přijede, a hle: zase Karosa :-(
Jinak skutečně to dneska mělo jezdit, nebyl to žádný vtip z mé strany. Jen bohužel ten Solaris ještě v OV není. Jo kdyby na mě někdo nebyl naštvaný, tak bych to věděl, a mohl jsem tu včera napsat, že to jezdit nebude.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2079
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 21:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Tak si to neber. Alespoň jsme se vyluftovali. A doufám, že to toho někoho (víme o koho se jedná ;-)) s tím naštváním brzy přejde.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 22:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, když už jsem si vzpomšl, je dost neefektivní, že autobusy končící na Poliklinice (nechápu proč) stojí na "odstavném pruhu", no jo, jenže zakrývají dopravní značky, a to je dost blbé! Dneska jsem tudma večer jel a tuhle situaci jsem viděl.
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2108
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 22:09:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já vám nechci kazit radost, ale informoval jsem se po oficiální linii a bylo mi sděleno, že SU15LE je naprostý nesmysl a nic takového neexistuje...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2080
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 22:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajoncz: A kdepak jinde by asi měly stát, že?
Jenki: že by Mirda až tak kecal? No Mirdo?

(Příspěvek editován uživatelem Ostravák březen 17, 2006)
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 22:12:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm.. Já jsem z "neoficiálních" linii slyšel, že skutečně to má dorazit do OV, teda mělo dorazit už koncem tohoto týdne a mělo to v pátek jezdit. Ale už to neřešme. Jednou to snad do té OV dorazí.
Nebo že by si jeden nejmenovaný člověk, který tuto informaci vypustil dělal srandu? To se mi moc nezdá.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 22:50:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jenki: Já se už také informoval a mrzí mě, že jsem málem skočil na takovou kachnu.. Pokud pustím nějakou informaci, tak by měla být 100%, jinak to nemá smysl a stává se to tady přehlídkou přání "šotoušů"
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 22:53:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to teda věděl skoro na 100%. Pořád ale doufám, že 15LE do Ostravy ještě dorazí.
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 08:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic si z toho neďelejte. Já aspoň vím, kdo je Ostravák, a stejně bych se nudil. Tak jsem si říkal, že se půjdu podívat.

Zajonc: Já jsem byl na diskuzi ještě před tím, než jsem jel, teda šel, na zimní stadion, takže jsem tu zprávu asi minul, jinak bych ji musel číst. Než jsem odcházel, tak Mirda psal, že to má vyjet ve 13:35 z Polikliniky.
Zajoncz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 10:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: jo, minul, ale jak jsi přišel, měl sis to přečíst a nemachrovat tady!

Ostravak: autobusy tam stojí dost debilně, měla by se udělat někde točna, třebas na konci ulice Dr.Martínka, nad "minimetrem".
www.OSTRAVA.unas.cz
>>> špehujte Ostravu online!
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 11:15:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zase aspoň vím, kdo je Indy, a Ostravák.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2081
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 11:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já alespoň konečně vím kdo jsou Mirda a Indy .
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 12:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy tu přímo hýříte ftipem :-) Ještě že jsem se včera pohyboval na relaci Monastir-Praha-Ostrava jinak bych mrzl s foťákem u polikliniky jako nějaky deb...... jiný šotouši.

Ale taky jsem se vozil MHD (ostatní prominou busy netýkající se Ostravy a fotky pořízené mobilem)

Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 20:34:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravak, Indy a Jenki: Je to výmysl! Můj ne, ale je to tak! Nic tkového není!!!


zdroj: velmi tajný

Jsem kvůli tomu bulal školu!!!

Slowian: MYslím, že to stálo za to! A prý že kluci nerozumí česky
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 20:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: No ty se budeš divit, až ten SU15LE přijede
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 20:45:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: myslím, že nepřijede, ale to je jedno!
V každém případě to byla dobrá kachna. Já totiž kachny obvykle nežeru, ale tahle byl GOOD!
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 21:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl bych se zeptat z čeho se chce Karosa uživit až skončí výroba 9xx? To asi začnou vyrábět televize nebo co. Já mám karosy hodně rád, ale ty Citelisy mi nepřipadají jako zrovna vydařené. Ať mi nikdo neříká, že úprava karoserie na IVECO EURO IV by byla tak složitá.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 00:46:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Indy: Asi nebyla(pokud by vůbec byla nutná), ale je to dobrá záminka, jak něco zavřít. A kromě toho jsem slyšel o městských arwayich (či jak se to píše)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1174
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 08:18:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pochopte, že když se něco vyrábí 25 let, tak jednou přijde doba, kdy to skončí. Ta doba přišla. Naběhne nová řada a na prodejích se ukáže. Navíc trh v ČR je sice důležitý, ale nikoliv klíčový.
Slowian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 09:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli, jistě, že to stálo za to! :D teď čekame na Tebe a Pepu v Tychach ;)
http://www.rysunki.cba.pl - kresby vozidel městské hromadné dopravy
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 12:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud budou městské Arwaye, tak to bude pro mě aspoň malá útěcha...
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 714
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 12:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busman: No on bude Arway ve více modifikacích

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
http://xchat.cz/irisbus_4293
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 13:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám takový pocit, ale je to jenom můj názor, že samotná Karosa by ve výrobě této řady pokračovala, ale podle mě Irisbus nechce.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 14:40:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je to vždycky, když jde domácí firma pod nějakou větší zahraniční. Taky si myslím, že by tam jinak ten motor EURO IV nějak narvali
Pepik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.180.1
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 15:52:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo co se děje se stránkami mhdveslezsku.cz? Poradí mi někdo, kde sehnat vozový park trolejbusů v Ostravě? Dost jsem hledal, ale rozpis jednotlivých vozů a let jejich pořízení, jsem nenašel nikde. Stačilo by mi jen vědět kolik se v Ostravě nalézá vozů 14Tr,14TrM,15Tr,15TrM a rozepsat roky, kdy bylo nakoupeno a kolik vozů 21Tr a Trollin.
Moc děkuju.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2118
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 17:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se stránkami mhdveslezsku (a taktéž kpmhd) se děje zhruba toto :
- prostě najednou přestal fungovat skript
- autor skriptu stránek se dopátral toho, že se to nějak "bije" se serverem
- pokus o dotaz u poskytovatele skončil tím, že si nezaplatil podporu, a proto mu neřeknou, co se změnilo a jak má skript upravit
- autor se kur****y na***l a stránky dočasně pozastavil.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2090
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 17:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: Dočasně znamená na jak dlouho?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2119
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 17:22:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nikdo neví...
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 17:29:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska bylo venku konečně teplo a svítilo slunko, autobusy byly čisté, takže se krásně leskly, tak jsem udělal pár fotek. (Bazaly)
6562
6562
6535
6535
7717
7717
7717
7717
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2091
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 17:29:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak si budeme muset počkat až se odna***e.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 17:31:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemusíme čekat, uděláme si svoje stránky.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 19:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co brání tomu, aby to prostě hodil na jiný server (poskytovatele=doménu)? Když mi umře auto a obdobně se k tomu postaví jeho prodejce/výrobce, tak se seberu a jdu ke konkurenci...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 19:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Normálně, já vím, že jsem 100 let pozadu, ale dneska jsem se projel SU12LE a řeknu vám, že všechno, co se mi na klasickém solaru nelíbí se mi na LE líbí.

Hlavně ten zvuk motoru DAF nezní jak můj vysavač, ale velmi se blíží mojí oblíbené B961E IVECO. Dále se mi líbí, že je vyšší než normální Solar, a tím mi připadá takový robustnější.

...Ale na moji B961E nemá.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 19:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje dojmy, když jsem jel 30/08/2005 SU12LE poprvé:

jsem šel dneska na ÚAN s tím, že se svezu SU12 LE. Měl jsem evidentně štěstí, protože jsem přišel a za 2 minuty na to odjel, takže jsem na ÚAN dorazil v pravý čas. Příjemné bylo, že tato linka jede z ÚANu zpátky na ÚAN bez jakékoli konečné ve Václavovicích. Mohl jsem tedy nerušeně více než hodinu cestovat tímto vozem.
Exteriér vozidla vypadá docela dobře, řekl bych, že je snad i hezčí než klasické Solarisy.
Co se týče intérieru, tam už to je horší.
Vysokopodlažní část je vzadu až skutečně moc vysokopodlažní a výška stropu je dost malá. Naopak v nízkopodložní sekci je strop příjemně vysoko, což hodnotím kladně.
Pracoviště řidiče je skoro totožné jako ve voze 7610 s tím rozdílem, že zluté tlačítko pro otevření všech dveří najednou je umístěno jinde. Volant je rovněž shodný.
Kvalita zvuku u hlášení zastávek je trochu vyšší než u starých SU15 (můžou za to patrně reproduktory značky VDO umístěné viditelně na stropě) Oproti chrchlákovi 7610 je to nádhera, i když je tam možná trochu moc sykavek.
Co se mi nelíbilo bylo to, že všude kolem je strašně moc papírků. Hodiny jsou podloženy kouskami papírků, dveře od kabiny řidiče, reklamní rámečky a u stropu je taky moc papírků, a stejně asi moc nepomáhají, protože po jízdě po nerovném asfaltu to vevnitř docela rachotí a celé se to třepe, a jeden spolucestující to okomentoval, že to je jak kdyby se mlátička stěhovala, a že ti Poláci ani autobus vyrobit neumí..
Tímto jsem popsal mé dojmy z dnešní jízdy vozidlem 7401.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 19:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slowian: Čekej mě v sobotu! A v červnu přijedu i s Jirkou (řidič) a možná i s Pepou. Chtěl bych jet na 2 dny (i do Katowic a spol.) Už vím kde je ta tvoje město(Pszczyna) Píšu to dobře?
Máte tam na stránkách i kamery, tak se podívám, jestli tam neběháš 8-)
Slowian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 20:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

;) jo máme na stránkach kameru ;) jde Ti o pless.pl? ;) Asi jsem dobře udělal, že jsem Ti dal adresy polských vyhledavačů ;) nevím jestli já budu moct v tu sobotu do Tych. Zaleží v kolik pojedu do Ostravy - večer mám divadlo. No, ale Tomkovi napíšu Tvůj e-mail ať se všechno dozvi :-) Zdravím!
http://www.rysunki.cba.pl - kresby vozidel městské hromadné dopravy
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 20:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za vyřízení 8-) Tomek si bude muset pořídit Orange, nebo to bude marné. 8-)
Musím se podívat kolik stojí u ORANGE SIM, to bude nejlepší (využiju to, že bydlím na hranici 8-)
Honza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 20:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Indy: ICQ: 162-504-896 Honza
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1177
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 21:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Indy: Není náhodou v LE motor IVECO?
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 08:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že tam je DAF, podívej se na stránky Solarisu. Ale kdyby mi nějaký odborník řekl, že tam IVECO je, vůbec bych se nedivil.
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 16:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem dneska viděl 7604 v provozu :-) Jinak řidič 7601 dneska na lince č. 31 se 7721
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2104
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 16:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se byl podíat na výluku kvůli mostu v Šenově a je to tam docela dobře zorganizováno. Čekání na přestup do NAD X28 fakticky neexistuje, takže je to fajn. Jen pro fotiče to není nic moc, protože se musí hned přestoupit.
B932E, 6513, X28, Šenov náměstí
B952E, 6548, X28, Šenov náměstí
a jeden pěkný detail zadního BUSE
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 16:54:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Tak to se tam budu muset zajet podívat...
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net

Autobusy na Moravě a ve Slezsku
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2105
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 16:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosák: Vřele doporučuji. Docela jsem se divil, že tu výluku lidi chápali již první den. Nejspíšeˇšenovská osvěta pomocí místního rozhlasu.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že brzy bez DJ Aldy na radnici

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace