K-report
 

Archive through 17.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Brně » Staré archivy » Archive through 17.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 20:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já se přiznám, že se mi Solarisy taky líbí o něco víc než Citybusy. Tedy, z pohledu cestujícího. To ale neznamená, že neposuzuji oba typy co možná nejobjektivněji. On si to ten Citybus rozhodně nezaslouží. A teď si mě šotouši můžou klidně ukamenovat.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 12-2003
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 20:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: mno o Solarisu mluvit nemuzu, kdyz byl v Praze na zkousku nejaka SU15, ktera jezdila na 103, tak sem s ni nejel ani sem nemel info. Ale ani by me to nebralo nejsem clovek, kterej by si jentak bezpredmetne jezdil sem a tam. Muzu akorat hodnotit vzhled, ktery se mi nikterak zvlast nelibi. Predni masku ma peknou, interier vypada taky pekne. Ale zadni maska se mi vubec nelibi a zaobleni u strechy u prechodu strecha-bok taktez ne. Ale i tak to ma tvar autobusu narozdil od nejmenovaneho vozidla. Ale jinak to nebylo mysleno libi-nelibi .... ale hlavne v oznaceni A ci B je kram atp. Kdyby byly nejak extreme poruchovy ci problemovy, tak by tezko treba dosahl poctu 321 kratkych a 53 kloubovych .... i kdyz sou v tom nepochybne politicke pletky. Rikam, mne je to fuk co tu je teda az na BN12, kdyz by cirou nahodou pristi nakup nebyl Citelis, tak bych dal asi prednosti Citaru. To v Praze jezdilo .... myslim pujceny z Mlade Boleslavi a ohlasy byly pokud si pamatuju pozitivni ....
SOR BN12 – Král nevkusu a nepraktičnosti aneb tragický pokus o nízkopodlažní autobus
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 20:50:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, jsem si teď uvědomil, že jsem jel před časem vozem 7615 a musím říct, že narozdíl od brněnských šotoušů, brněnští sprejeři a podobná individua asi mají Citybusy rádi, protože v tak hrozném stavu nejsou v Brně ani nejstarší Karosy. Škoda že DPMB ty autobusy (ale nejen autobusy) pořádně neuklízí.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 896
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 20:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: No, já zase moc neznám to Citaro. Mě tu v okolí jezdí jen jedno v Kyjově a moc spokojení tam s ním prý nejsou. Ale to mám jen z doslechu. Každopádně, co se týká místa na sezení ho hodnotím podobně jako ten Citybus, takže v tomhle si člověk nevybere.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 12-2003
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 21:06:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: no tak bordel ... ja nevim moje linky obsluhujou garaze Hostivar, Klicov a Hotliner s.r.o. a smulu na chliv sem nemel. Teda mel, ale s nakym busikem z Kacerova .... ovsem prach na hornich tycich byva skoro vsude :-( pripadne na naky ten Hotuv vrak, ale bordel v nich vetsinou nema.
Tady kralujou hlavne ty zkurveny cerny fixy, ale neni to zas tak hrozny. Pripadne ryti do oken, nechapu tyhle debily nicici cizi majetek, slouzici vsem. Ale jednou co sem videl, jak ty dementi zcmarali v garazich Kacerov prave dodany Citybusy a to totalne i s oknama "hezky" do zluta.
SOR BN12 – Král nevkusu a nepraktičnosti aneb tragický pokus o nízkopodlažní autobus
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 21:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: No, v tom mém konkrétním případě 7615 nešlo o špínu jako takovou, ale právě o výtvory těchto . To by mělo DPMB uklízet, i když chápu, že to není nic snadného a levného. Ale lidem se pak bude přece jenom cestovat o něco lépe.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 12-2003
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 21:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: s tim sezenim to taky hodnotim podobne. Proste NP koncepce nikdy nebude jako 700. A tohle je hlavne argument vetsiny sotousu i ostatnich, ze se v nem neda sedet ...
V PIDu jich jezdi 5, kazdy v jinym provedeni ...
http://prahamhd.vhd.cz/Busfoto/Mercedes5.htm
http://prahamhd.vhd.cz/Busfoto/Mercedes2.htm
SOR BN12 – Král nevkusu a nepraktičnosti aneb tragický pokus o nízkopodlažní autobus
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 21:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v.tak až tak důkladně Vám kolego neodpovím, musel bych zašťárat do papírů v práci, co se týká provozu plničky zpracované pro nás od dodavatele plničky.
Při jedné návštěvě nám byla nabídnuta plnička v okolitě Maloměřic, zde ji chtěla budovat jakási místní firmička. Jejich podmínkou bylo, že auta budeme zbrojit u nich.Tuto nabídku jsem zase odmítl já.
Popravdě mě ani nezajímá jaký tlak potřebuji, abych mohl plnit vozy(jeden vůz se plní maximálně 8 minut(dle vzpomínek z technické specifikace plničky),mě zajímá kolik to bude stát a kolik mi to ve výsledku ušetří, zbytek je mi jaksi buřt.To odkud se plyn bude dodávat, ať si zařídí stavitel plničky.Na to kolik ušetřili se mě totiž budou ptát majitelé, zbytek je nezajímá. Ale napojení na řád se ve studii výstavby také zmiňovalo. No však já to někde v týdnu pohledám.
Hmmm. Jestli by jsme jezdili tam taky zbrojit? To bych si musel propočítát, uvážím-li, že do Medlánek je to od našeho depa tak 7 kilometrů.A taky zda nás tam pustí, myslím si, že DP to moc chtít nebude.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3175
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 21:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: A myslíš, že by se DPmB nedal obměkčit ani nějakou injekcí ve formě spoluúčasti na výstavbě?
ICQ: 321725091
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1770
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 22:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce, Bobyk: Já bych to viděl tak, že pokud vláda bude mít opravdu zájem plyn do dopravy zavést, tak přesvědčí RWE (nikoli nějaké "místní firmičky z Maloměřic"), ať se postará o plničky (tedy ty technické detaily, které Dopravce po právu nezajímají) a vláda jim naoplátku dohodí zákazníky. Jak? Poskytne tak velké dotace na CNG vozidla (jakési už poskytuje), aby si dopravci spočítali, že se jim to opravdu vyplatí, a vozidla v hojném počtu koupili. No a vláda tím podpoří moderní trend a získá politické body (nebo si to aspoň mysli).
5273
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 9-2004
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 22:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plnička v Medlánkách má být (pokud bude) stavěna v režii dodavatele plynu a podmínkou tam údajně je přístup i pro jiné zákazníky.
Zkušební provoz plynových busů má začít v květnu a postupně se tu mají ukázat všichni dostupní výrobci plyňáků z celé naší republičky tzn. Ústí/Libchavy,Mýto,Holýšov,Jablonec/Třebíč a Ostrava. Sám jsem zvědavej jestli to bude pravda a kdo se tu nakonec objeví.Plnit se má provizorně (pomalu=1bus za 1 noc) z rozvodu plynu.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 22:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No těch 8 minut je fungl nová plnička s perfektním stojanem. Podle mého pohledu je lepší, aby plničku vlastnil dopravce. RWE by určitě nevědělo co do ceny plynu všechno započítat (obsluha atd.)
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 09:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:s určitou spoluúčastí z naší strany zase nesouhlasím já. Nwvidím důvodu cpát peníze do něčeho co nebude moje a ještě se pak s obavami sledovat jakou mi dají cenu za odběr. A určitě DP žádnou finanční pomoc nepotřebuje. Na Jižní Moravě a nejen na ní neznám bohatší dopravní firmu.
A kdyby byla plnička veřejná, tak je třeba to znovu zvážit. Když jsme plánovali pořízení plynových vozidel, tak jedno se mělo koupit na průmyslovou zónu Modřce a druhé na 210-tku. Ale díky nyní nabízeným IDS proběhům se mi pořízení plynového vozidla v žádném případě nevyplatí.
Sedlo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 10:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívejte co jsem objevil:
http://www.nocnidoprava.websnadno.cz/
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1937
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 12:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.nd1.websnadno.cz/index.php?menu=2
http://nd1.websnadno.cz/upozorneni.jpg
"Dofoukat vzduch za pomocí kiosku a po nastartování motoru ihned odjet"? http://nd1.websnadno.cz/000_4359.jpg
"Upozorňujeme na nutnost napojit vozidlo na vzduchový rozvod, dočerpat vzduch do vzduchové soustavy ..."
http://nd1.websnadno.cz/scan_0.jpg
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 10.března 2006, ICQ #277-439-754
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 13:23:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem byl včera kvůli focení venku a před jedenáctou jsem akorát v medlánkách potkal 5 busů během 2 minut co se akorát rozjížděly na rozjezdy/vracely atp. Tak jsem to párkrát cvaknul... nic moc, nebyl jsem na to připravenej, ale kdo chce ať klidně mrkne...
http://spock.site.cz/tmp/rozje/rozjezd.htm
Dif-tor heh smusma
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 14:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart:skvělé stránky
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 01:41:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může mi někdo vysvětlit proč řidiči nočních rozjezdů jezdí tak jak jezdí? Někdy by se to možná dalo vysvětlit na těsné potkávací doby, ale jindy ne...
Ježdění šílenou rychlostí na nevhodných místech za nevhodných podmínek ap...

Například dnes, cestou z práce jsme se s kolegou bavili o tom, jestli nám zastaví rozjezd na zastávce, nebo až dole pod mostem, protože opět sněží a stav vozovky je velmi bíloledový..

Pak jsem u nádraží přestoupil na pojízdný cirkus číslo 90, což vypadalo to už, že tohle bude jeden z těch klidnějších nočních přesunů, když tu náhle... Za Jungmannovou se řidič oné zmiňované 90 rozhodl, že asi může jet rychleji než před ním jedoucí 91, nebo si něco potřeboval dokazovat (o tom že ho chtěl předjet jen proto aby ulehčil plnějšímu autobusu na pár následujícíh společně projížděných zastávkách pochybuji), buď jak buď po výjezdu ze zastávky se nezařadil za 91, ale rozjel to "co to dá" po tramvajovém páse (připomínám že všude se nachází skvělá dvojka sníh+led, brzdil jsem na zadních sedadlech očima co to šlo) na takových 60 km/h a předjel 91. Na Husově tak tak že vůbec zabrzdil, u označníku zastavil až druhými dveřmi. Zbytek cesty do Medlánek už moc idylický nebyl - jak často říká kolega z práce "bál jsem se že to s náma někde rozseká" (on tedy ještě dodává nebo nás vykoupe v řece, já kolem ní naštěstí nejezdím :-)).

proč?
Dif-tor heh smusma
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 01:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a jeden hodně stupidní dotaz - k čemu jsou vlastně v těch autobusech ta "žehlící prkna nastojato"? :-)
Dif-tor heh smusma
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 06:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock:1.řidiči jezdí rychle aby stihli odjezdy ze zastávek-protože třeba šalině to trvá z Hl.n. na Červinkovu 19min. a autobusu to musí trvat asi 10 nebo 12min.
jinak tu jízdu nechápu-správně by měl jet zřejmě za ním (91) ale pokud byl zpožděnej tak se tomu nedivím

2.to "žehlící prkno" je na opření,ale taky jedna B951 má posazené prkno mezi dvěma opačně nasměrovanými sedadly takže tam si asi nic moc nevyžehlíš
ICQ:192-449-432
mail:smardik.Kubik@seznam.cz
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 08:59:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock: podivej se do jizdnich radu a uvidis proc se jezdi jak se jezdi...reklo mi nekolik ridicu ze kdyz je nabirali tak jim rekli ze maj jet tak aby to stihali, jinak ze je spousta jinych lidi co by tu praci slo delat
96 hlavni nadrazi-humenna prestup na 91 zavlekem pres carefour za 13 minut! nekdy musis podle joizdniho radu stihnout za jednu minutu i 3 zastavky
jed 98 do jundrova z mendlaku a podivej se za kolik to musi zvladnout! parkrat sme zkouseli jet presne podle predpisu, dispecink volal kde se loudame, odpoved ze se jede presne podle vyhlasky c50 je nejak nebrala, rozjezd opozden o 9 minut !

cestujici s kocarkem by si mel stoupnout tak ze se opre zadama o prkno a kocarek ma rukojeti k sobe, no zatim sem tak nikoho nevidel stat, no lidem to nepremyslio ci nemaji mozek, ani kdyz jim jako ridic reknu jak maji stat z bezpecnostniho duvodu, tak ta sama osoba druhej den stoji zas jinak !!
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 10:06:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tak s kočárkem stávám (tedy pokud se k prknu přes stojící cestující, případně 1-2 další kočárky,dostanu).
Jinak rychlost nočních linek je vskutku úžasná, PČR dělá, že o tom neví a trasám nočních linek se s radarem raději vyhýbá. Ovšem chudák řidič, kdyby se nahodou něco opravdu stalo. Prostě DPMB šetří za každou cenu a musí svým chlebodárcům dokazovat, jak je stávající (autobusová) organizace noční dopravy ekonomicky výhodná. Kdyby měli na každou linku přidat autobus navíc (což by při jízdních dobách respektujících vyhlášku bylo nezbytné), tak náklady na noční dopravu vzrostou. Stejně stále osobně považuji původní systém tramvajových linek za ekonomičtější.
Ono to je podobné s jízdními dobami i přes den, obzvláště u tramvají. To jenom po tragédii na Karlově náměstí se Ing. Valníček vykecával ve Zpravodaji DPMB, jak jsou jízdní doby odpovídající (dle vyhodnocení dat RISu) a jak je kontrolováno dodržování omezené rychlosti na výhybkách a kříženích. HA, HA, HA.
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 11:26:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, tak já radši budu dál chodit pěšky, ono je to nakonec pro mě i rychlejší když není člověk línej a až se doopravdy něco stane, nemusím být u toho..

Mimochodem, zrovna ty policajty, kteří na tom sněhu jeli opatrně, jsme dneska předjeli také po tramvaovém pásu celkem slušnou rychlostí...
Dif-tor heh smusma
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 14:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock:to víš no-u nás MHD může všechno,a když ne,tak se z toho dovede slušně vykroutit
ICQ:192-449-432
mail:smardik.Kubik@seznam.cz
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 18:37:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no vsak nasi z vedeni a z jizdnich radu maji obavy z 1,7,2006 kdy zacne platit bodovy system pac to si zadny ridic nelajzne...pokud se neco zas neprovede s PČR aby dal ignorovala .....
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 11:56:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prectete si novy " bez starosti" uz se tam pise o plynacich, co vse se bude v brne zkouset, ale nekteri uz si dovedou tipnout co se vybere....
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 13:55:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M:prosím,nezahajuj tady diskusi na téma plyňáci v Brně,protože mně to už stačilo

v bezstarostí to doufám bude jednoznačné takže se to tady zase nezačne hádat
ICQ:192-449-432
mail:smardik.Kubik@seznam.cz
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 14:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V bez starostí je jednoznačný jen výčet typů, které přijdou na zkušební provoz. Nic o tom, který se vybere.
Pod pojmem "progresivní" si nepředstavuji tramvaj T3 s výzbrojí Progress
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 15:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusák: M nepsal nic, co by snad mohlo zavdat příčinu k hádání. Plyňáky jsou dost zásadní věc, která se tohoto tématu týká.

Docela se těším na ty předváděčky. Bude to příjemné plynové "osvěžení".
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 15:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M:prosím,nezahajuj tady diskusi na téma plyňáci v Brně,protože mně to už stačilo

Trolejbusák: Proč ne?
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 14.března 2006, ICQ #277-439-754
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 17:50:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusak: nevim co se ti na mem prispevku nelibi, hodil jsem to jen jako info at si kazdy sam precte, myslim si ze je to pro DPMB docela dulezaita vec...na predvadecky se tez tesim
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M:já vím,já tě nekritizuju ,jen kdyby tady někdo zase začal mluvit zase dokola o plyňácích,tak se zase asi nedozvím nic nového

Mirek:já vím,jen mě to unavuje číst ty příspěvky pořád dokola,jak jeden je dobrej ,druhej ještě lepší a dohadovat se takhle pořád a pořád dokolaale jako jinak je to zajímavý
ICQ:192-449-432
mail:smardik.Kubik@seznam.cz
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1781
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plyňáky jsou dobrá věc. Prostě "smrdí" míň.

Jenže, pokud v Brně budou plynové autobusy, zapomeňte na rozvoj trolejbusů a spíš počítejte do budoucna s jejich omezováním. Že máte největší síť trolejbusů v ČR na tom nic nemění!

Ale abych také napsal něco pozitivního. Rozdíl pro cestujícího v autobuse na plyn proti dieselovému je nižší hlučnost a klidnější chod motoru. Autobus se v žádném případě celý neklepe, když zastaví a motor jde na volnoběh.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobus se v žádném případě celý neklepe, když zastaví a motor jde na volnoběh.
Je vidět, že Vladass nikdy nejel bratislavskýma plynovýma Karosama. Tam se totiž klepe absolutně všechno.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1961
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 22:12:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nelze srovnávat nové plynové Many a B741 po GO
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 14.března 2006, ICQ #277-439-754
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 22:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já to snad dělám? Jen jsem chtěl šíct, že to co napsal Vladass nemusí platit na sto procent.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1784
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 22:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesrovnávám Many. Srovnávám i pěkně staré (rok výroby 1995 i starší) LPG 731 Karosy. Rozhodně jsou tižší (v interiéru určitě) a motor má rozhodně menší vybrace než dieselové typy.
Můžem to tady srovnávat. Léta jezdily LPG i diesely dohromady.

S Many srovnávat starší busy nejde, ty jsou úplně jiná liga. Ale jsou v jedný věci zajímaví, nemají turbo motory. Jsou to velkoobjemové atmosféráky
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3199
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 22:37:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: CNG...

(Příspěvek editován uživatelem bobyk březen 15, 2006)
ICQ: 321725091
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1785
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 22:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Já vím, u vás se jedná o CNG. U nás je LPG.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3200
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 22:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu? Autobusy na LPG jsem ještě neviděl. Taková přestavba se u dieselů vyplatí?
ICQ: 321725091
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 22:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: No, pokud máte v Mostě opravdu LPG, pak nevím jestli je to pro Brno směrodatné. A asi to těžko srovnávat s Bratislavou, kde mají CNG.
Mimochodem, ty MANy jsou taky LPG?
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 23:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, že u nás je LPG. Vlastně jsme jedniný téměr výhradní (čtyři meziměstský Karosy-nejsou ve stálém provozu a dva 7,5 Sory jsou ve stálém provozu, jsou na naftu) LPG provoz s Vídní.

Tuším v roce 1993 se přestavěly dvě první Karosy 731. Pak už to šlo rychle. Všechno se ukončilo v roce 1998, kdy se přestavělo posledních 18 Karos B931. Postavily se dvě plničky, renovovaly a postavily nové haly údržby, diagnostika.
Jestli se to vyplatilo? Ekonomicky prý ano, tvrdí to DP. S dotacemi se to určitě vyplatilo. Provoz je levnější díky nákupu plynu ve velkém. Ekologicky, o to šlo, se to jednoznačně vyplatilo.

Nové Many jsou už z výroby na LPG. Proto jsou tu také Many. Nikdo jiný nedokázal nabídnout LPG pohon. První jsou s karoserií Castrosua. Docela popelnice, není spokojenost se spracováním. Další už jsou originál Many. Parádní stroje, měkčené plasty kolem oken, 8 a 1 a půl sedadlo přímo na zemi. Jen ta cena je vysoká. Jeden 8,5 mil. Kč. Ale dotace od EU uhradila 75% ceny.

Jinak CNG busy, tedy ekobusy na bázi Soru se tady snaží provozovat DPÚK (bývalé ČSAD). Na Mostecku ale moc nejezdí.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3201
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 23:06:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: Díky za vysvětlení
ICQ: 321725091
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1788
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 23:12:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk není zač
Plynový pohon má v EU budoucnost a podporu. Prostě sajrajtů vyčoudí o hodně méně. I CNG motory jsou přeci jenom tižší a méně vybrují.

Ale na férovku říkám. Pokud budete mít plyn, nepřidá to trolejbusům. Rozvoj bude vyloučen a spíš bych se bál pomalého, ale jistého omezování!
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 06:30:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to abych začal už teď šetřit na můj oblíbený troleják
ICQ:192-449-432
mail:smardik.Kubik@seznam.cz
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 16:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mátě někdo přehled, jak to vypadá s Citeliskama?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
5273
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 9-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 19:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slatinská 7635 je na značkách, nalepený evidenční čísla. Do doby vybavení všech Citybusů má být vypnuta poptávka, aby se z cestujících nedělali idioti.Kdy vyjede není jisté. Jinak dnes přes noc má stát ve Slatině Citelis CNG (nebo Citybus??? - sám nevím) mířící na Slovensko.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 20:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: V úterý stály medlánecké Citelisy na stejném místě a ve stejném stavu jako v den dodání (žádné ev.č., žádné značky), akorát měly na střeše víc sněhu...
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 20:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tzv. test pevnosti střechy, počká se až na ní bude půl metru mokrého sněhu a pokud vydrží, bude považována za bezpečnou a bude moci do provozu.
http://spock.site.cz
Konečně jsem aktualizoval mé stránky, hlavně fotogalerii.
(Varování, nejedná se o dopravní prostředky ap. ale moje fotografie focené pro radost a hlavně radost druhých z pěkných fotografií ;) )
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3209
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 20:40:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock: Doufám, že nevydrží
ICQ: 321725091
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 21:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: To by to musely být nějaké podvržené kousky z Libchav. ne-li sám král nevkusu BN12 .
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 21:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, náhodou, kdyby se nahoru na ten hrb přidal můstek a velitelské stanoviště, tak by mě tam bavilo sedět a sledovat cestu před sebou... To by bylo jak nějaká vesmírná loď. Jéé.
http://spock.site.cz
Konečně jsem aktualizoval mé stránky, hlavně fotogalerii.
(Varování, nejedná se o dopravní prostředky ap. ale moje fotografie focené pro radost a hlavně radost druhých z pěkných fotografií ;) )
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 21:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by to pak mohlo jezdit i pod vodou.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 12-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 22:05:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nj. aby se Solarisi "pomatenec" neozval ze ....
SOR BN12 – Král nevkusu a nepraktičnosti aneb tragický pokus o nízkopodlažní autobus
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 22:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna polská střecha už stála život tři Čechy (Moraváky).
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 23:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to jsme to zase dopracovali... zase jeden co nepochopil že pár předchozích příspěvků bylo neškodné vtipkování a začne hned nadávat do pomatenců. Než něco takového příště napíšeš, napočítej do deseti, dej si ledovou sprchu a oběhni blok, prosím, kvůli mně ;)

edit: a já na oplátku slíbím že budu opravovat překlepy hned a ne až editem :-)

(Příspěvek editován uživatelem spock březen 16, 2006)
http://spock.site.cz
Konečně jsem aktualizoval mé stránky, hlavně fotogalerii.
(Varování, nejedná se o dopravní prostředky ap. ale moje fotografie focené pro radost a hlavně radost druhých z pěkných fotografií ;) )
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 12-2003
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 00:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock: hodne si me pobavil :-)))
Ja to chapu po svym. Takovahle reakce od lidi z teto oblasti, je z rad sotoustva velmi typicka. Hlavne kdyz ty busiky na ktery narazi a jejich predchudce vetsinou videl z rychliku a jejich zdejsi minimalni pocet ...... Narozdil odemne bezneho cestujiciho jezdiciho s nimi denne. Jelikoz jejich podstatna vetsina, ktera byla v Karose "vyrobena" jezdi zde. Takze je spis smula je nepotkat :-) A jinak rozhodne se to netyka par prispevku .... jak to tady a jinde pozoruji. Ja jim taky neplivu na ty jejich Solarisy o kterych porad tak basnej. Asi budu muset po delsim case opet do Ostravy, abych zjistil co je na nich tak "zazracnyho" Zkratka poznamky tohohle typu nemam rad. At uz jen takovato tuknuti nebo recicky typu .... to ste si zase vybrali ..... proc ne Solaris ci radeji to nebo tamto .... proc zrovna Citybus/Citelis? BTW reci typu v Citybuse sou irelevantni. Muzu srovnat treba Citaro > Citybus a muzu rici, ze je to totez co se tyce prostoru na sedadlech. Ostatni at si DP posoudi sami. Pritom tento argument byva nejcasteji uvaden .... At si kazdej DP kupuje co chce. Je docela jasny a spravny, ze kde JEZDI Citybus ve vetsim poctu, tak se proste bude pokracovat nakupem Citelisu a tim to proste hasne. Zde jich mame 319+53 tak je to vcelku jasny co to dal bude. Ostatne to uz sem tu psal. Takze nechapu dotycne proc tu porad na tohle nesmrtelne tema porad plivou a tuto jednoduchou skutecnost zkratka nedokazou pochopit. I male vtipkovani staci, nebot prameni nekde jinde.
SOR BN12 – Král nevkusu a nepraktičnosti aneb tragický pokus o nízkopodlažní autobus
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 01:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nj, já to nemyslel na adresu konkrétního autobusu, to byla jen reakce na to že "tam pořád stojí". A napsal bych to i kdyby to byla NCC-1701.
http://spock.site.cz
Konečně jsem aktualizoval mé stránky, hlavně fotogalerii.
(Varování, nejedná se o dopravní prostředky ap. ale moje fotografie focené pro radost a hlavně radost druhých z pěkných fotografií ;) )
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 01:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, mám takový pocit, že dnešní a včerejší rozjezd byly pro mě dva poslední hřebíčky, ehm, co to povídám, spíš lešenářský skoby, do rakve mého vožení se s MHD... já fakt nemám tohle zapotřebí, ani se nedivím těm řidičům že bývají nervní, protože co se tam v těch autobusech občas děje...
Na příští čtvrtletí už si kupón nekupuju...
http://spock.site.cz
Konečně jsem aktualizoval mé stránky, hlavně fotogalerii.
(Varování, nejedná se o dopravní prostředky ap. ale moje fotografie focené pro radost a hlavně radost druhých z pěkných fotografií ;) )
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3212
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 17. března 2006 - 10:36:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Když tak nemáš rád plivání na konkrétní typ autobusu, možná by neškodilo poupravit (=zrušit) si poznámku pod čarou. Je to v podstatě totéž v bleděmodrém...

(Příspěvek editován uživatelem bobyk březen 17, 2006)
ICQ: 321725091

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace