K-report
 

Archive through 08.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD v Jihlavě » Staré archivy » Archive through 08.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 20:38:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vzhledem k stavu vozovek a nejen vozovek to asi přestane brzo jezdit.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 23:26:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: A proč by měla převodovka komunikovat se softwarem (s číkmoli)? Jak již napsal Luděk Š., dnešní vozidla jsou doslova prošpikována elektronikou. Naprosté minimum chodů v busu je prováděno mechanicky - většina povelů od blinkrů po převodovku je řešena elektronicky.
Luděk Špacír:... je potřeba zvážit jestli je nutné, mít jich, tak přehnaně mnoho a tím zvyšovat náklady prakticky úplně na všechno, co s provozem autobusů souvisí.
Ale ono to dnes jinak nejde!Výroba klasických autobusů Karosa navždy končí tento rok. Navíc postupným převažováním NP vozů dojde ke zlevnění jejich údržby, ikdyž je pravda, že náklady budou ve výsledku nakonec stejně řádově vyšší, než náklady na údržbu klasických Karos. Doby, kdy šel autobus opravit kladivem a šroubovákem jsou nenávratně pryč...

A ještě si dovolím vrátit se k názorům na tuhost karoserie 24/25Tr. Tak o to je otázka. Ale se nějak domnívám, že na výrobu je použita karoserie Citelis pro pohon CNG - můžete mi to někdo potvrdit?
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 03:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: Ano, používá se karosérie Citelis pro pohon CNG s výstuhou střechy.
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:21:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No on snad prototyp 24Tr jezdící dnes v ML měl být původně plynový autobus, který byl předváděn různě po ČR.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:36:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poršetrou jsem se vozil v Pze včera, to místo je fakt, když se tramvaj ve špičce naplní musí to být hrůza, přijela mi o 5 minut pozdějc, taky detail, a když nastoupila babička a chtěla si sednout na příčný sedačky který jsou na zvýšené podlaze, nohu na ten schod prostě nedala
Co má co bába lízt nahorů,když sakra pro nemohoucí je spodek!!!To potom je padlé na palici!!Spíš ona

Nejsem pro to, aby v Jihlavě nízkopodlažní autobusy nebyli, ale je potřeba zvážit jestli je nutné, mít jich, tak přehnaně mnoho a tím zvyšovat náklady prakticky úplně na všechno, co s provozem autobusů souvisí.
Mhd v Jihlavě u několik let potřebuje radikálně obnovit vozový park autobusů a vy tady strašíte nějakou poruchovostí.Kdo si myslíte ,že má v těch vyježděnejch šunkách ,některé utekli ze šroťáku,jezdit??? Jaká je jejich ekonomická náročnost??nebo si snad myslíte že Jihlaváci koupí další šrotový šunky a budou je skládat dohromady,aby se jim nedej bože neporouchal nový bus?? Víte o kolik ty autobusy proti plánu přesluhují??o 13 celých let jsou tady déle.Jinak v každé normální zemi je životnost busu cca 7 let v Jihlavě to pravděpodobně znamená 25 let.takže je na čase,aby město začolo lít peníze do Mhd,protože za ty peníze 10Kč je to hodně málo muziky pro cestujícího
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1. nejstaršímu bylo jen 23
2. uvidíme jaká bude vypravenost. Být ty vozy na
jednoché koncepci ála 732, dá se to, ale tohle ne. a životnost se v Jihl. dá brát i 10 let. A vem si, že na záp. mají to hlavní- děngi.
3.chtělo by to nějaké 20 min jízdné. Těch 10Kč bych přirovnal jako zdražení v Pze.
Z jiného soudku, co takhle zpomalit přísun 24Tr úpravou dle vzoru soudruhů ze SSSR na voze ZIU 682 (9) v Lucku?
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

panebože ,to někdo vzal otvírákem na konzervy????S tím 20 minutovým souhlasím ,ale to by nikdo ty za 10Kč nekupoval.Leda ,že by ty 20 min byly za 8 a nepřestupní.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:44:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

20 min-6 Kč nepřestupní
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
aaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.243.254
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:53:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdy Vám ty citelisy přijdou?
Luděk_Špacír
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 19:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Happy: Koukám, že jste se pěkně rozohnil. Jen jsem chtěl říci, že dle mého názoru by se za ty peníze, co město společně s EU nalilo do DP, dalo pořídit 6 Citelisů a zbytek doplnit B 952E, když je tento rok poslední šance na jejich nákup. A ty šunky, co utekly ze šroťáku? Jsou i jiná města v ČR, kde je stáří vozového parku MHD kolem 13 let a ty vozy většinou vypadají velice schopně. Je to otázkou údržby a logicky taky financemi, které na ni dostanu. Vyčkejte času a uvidíte, jak to vše bude fungovat. Současné stáří autobusů DP určených pro MHD je zaokrouhleně 12,2 roku. Nejstarší vůz je B 731.04 ev.č. 311 z roku 1985, který ovšem prošel GO v roce 1996, při které se zvýšila životnost o dalších 5 let. Tudíž přesluhuje prakticky pouze 5 let a ne vašich 13. Nejstarší vůz bez GO je dnes Karosa B 732.20 ev.č. 297 alias 5506 z roku 1988 a tomu je tedy 18 let. 297 se z Prahy kupoval v době, kdy se jihlavské vozy posílaly na opravy a bylo potřeba dočasně překlenout jejch absenci. Nyní je z něho jen občas vyjíždějící záloha. Z Vašeho příspěvku jsem došel k názoru, že byste se asi rád vrátil zpět do dob socialismu, kdy byla obnova vozů po 7 letech docela běžná. Já ovšem děkuji, taky nemusím mít vše.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 21:16:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel š: Díky za potvrzení domněnky, říkal jsem si že by to asi ani jinak nešlo. Čili obavy o tuhost karoserie budou asi zbytečné, jelikož plné lahve s CNG budou určitě taky něco vážit...
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 22:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tentokrát jsem ten Váš trolejbus opět cestou na oběd stihnul vyfotit téměř na stejném místě i z předu http://www.plzenskamhd.net/jihlava24tr-2p.jpg
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 11:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkujeme za foto.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 16:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ju tak taky přileju trochou do mlýna, z jiné strany..
24Tr asi budoucí 64
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 16:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 24Tr i Citelisy vypadají v jihlavském nátěru opravdu skvěle! Společně s prešovským nátěrem asi nejhezčí kombinace barev na Citelisech vůbec.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 17:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale oni nejsou ani nejhorší barvy Liberce(ikdyž jsou tam jenom busy) a i Teplice budou snad pěkný.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 703
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 17:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Ale jó! Já myslel ale barvy právě na Citelisových kastlích, protože málokterá kombinace vypadá dohromady s tím divočejším designem zdařile. U mnou výše jmenovaných se to vydařilo nejlépe.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 17:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: To je fakt. Ale bílá je taky pěkná, myslím to upřímně
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 17:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Jihl. nátěr mi víc sedí na citybus, Prešov má opravdu moc pěkný nátěr na citelis. Ona Břeclav taky není k zahození.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 17:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Tak bílá je pěkná jen první půlrok a navíc pokud ti ve městě nic jiného krom CVR nejezdí...
9tr: Ano, Břeclav je taky zajímavá. Ovšem vše je věcí názoru.
SOR BN12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 1-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 18:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jihlavský nátěr je na Citelisu fakt moc pěknej. Pro mně nejhezčí, protože prešovský se mi zdá trochu překombinovaný.
Jen tak pro zajímavost - Francie: http://img208.imageshack.us/img208/7020/27pa.jpg
Celkový nátěr třeba nic moc, ale těch světel se nebojí. Tedy nejsou nedotknutelná.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 18:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavně ten transparent je zajímavý, BUSE to nabízí, ale nevím o niko, že by si to objednal, snad by dokázalo dělat i barevná písmena
A B, BI C E
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 19:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přímo z BUSE stáhnuto.

Typová řada BS 410

Plnobarevné panely určeny pro zobrazení textu jednou barvou a pozadí druhou barvou ve dvou nezávislých oknech s použitím až 240 barev. Technologicky navazují na řadu BS 310 a jejich plně barevný zobrazovací prvek je tvořen trojící - červená, modrá a zelená - vysoce svítivých LED sestavených do rovnostranných trojúhelníků s roztečí 10mm. Kontrast optimalizuje černá maska. BUSE má v produkci také kombinace typových řad BS 410 s DOT-LED BS 210 (klasika co máme na trole/aut)nebo BS 410 s LED BS 310(podobné EM testu-jen diody oranžové).

Rozhraní IBIS, TIA/EIA – 485, CAN s IBIS, BUSE i zákaznickými komunikačním
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 19:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten Citelis z Francie je zajímavej. Je to první Citelis, který nemá stříbrné časti u světel.
Máte-li nějaké fotky dálkových Karos (nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 1-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 20:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 9 tr: No to co má ten Citelis bude asi obdoba BS 410 - tedy dva nezávislé rámečky. Vypnuté je to vidět na tomto Heuliezu.
Ale třeba tohle vypadá jako jeden velký panel. No každopádně to bude drahý špás.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 20:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Aussiger:tak samozřejmě, že to musí být 2 rámečky, když spojuješ 2 naprosto odlišné věci, ale Buse má nejen toto, mnohem více, ale tohle je nejhezčí. Jinak ten druhý odkaz mi nejde otevřít, tak to prosím eventuelně popiš, jak to vypadá
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 1-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 21:28:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tohle:

Ale třeba je to jen zdání.
...když spojuješ 2 naprosto odlišné věci
Tomu u toho BS 410 nerozumím - vždyť oba panely umí 240 barev, tak proč musí být oddělené?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 21:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tam je slůvko TAKÉ, to jsem přehlédl, jsem myslel, že kvůli menší ceně je to uděláno akorát pro linku a na svých stránkách nenabízí celý panel takhle, no prostě jsem to zmotal. Ten Citelis-na linku barevný a zbytek jednobarevné.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 1-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 22:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, u toho prvního Citelisu a u Heuliezu(tam je to dobře vidět) to budou dva panely - barevný pro číslo, jednobarevný pro text. Ale u toho výřezu (je to taky Citelis) se mi zdá, že je to jeden barevný panel.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 11:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak víš co, máš tam mezeru mezi písmeny a do ní se ti v klidu vleze ten přechod a je tu krásně vidět ohraničení linkového panelu.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 15:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takové velmi neoficiální info.
Dnes jsem se procházel po Plzni a koukal a neviděl naše dvě hotové jihlavanky ani v Doudlevcích na nádvoří, takže buď jsou v hale-což je pravděpodobné na 60% anebo už na cestě 40%...BEZ ZÁRUKY takže sledujte v Jihlavě, zdaly tam nejsou.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 18:29:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, v Jihlavě zatim nejsou.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 11:24:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle mě to pošlou najednou, t.j. všechny 3.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 12:16:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem psal je to bez záruky. Jsem chtěl prověřit jenom vaší bdělost a ostražitost.
Ono taky záleží jak to pošlou jestli po kolejích nebo po silnici(tu je to jedno). Např Zlín měl objednané loni 4 ks a poslali 3 a pak až poslední.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 12:33:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak to vypadá se Citelisy - autobusy? Už by jste tam nějaké měli mít - jezdí, nejezdí, kdy vyjedou?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 14:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty vyjedou až to všichni budou dostatečně znát a jestli dorazili, to nevím.
Takže výjezd cca do měsíce po dodání.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 15:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Citelisy ještě v Jihlavě nejsou, neni vyřešen problém s převodovkou.
Jinak 62 včera i dnes (možná i dýl) celý den Služební jízdy - zaučování řidičů.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 23:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak v Ji ještě nic není.
Dnes jezdily 31-33-A, BI, A. 31 za 52-urvaná botka.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 14:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

->Jinak 31 je snad jedinej trolejbus, kterej nejni rezavej. Musím smutně konstatovat, že po téhle zimě trolejbusy jen kvetou..

->Nějaká 21Tr je na lakovně, nejspíš 51-už se jim asi nelíbí ten krásnej levej bok. Škoda, že podniková lakovna neumí chytit původní odstín laku!
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 21:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, 51 to je a důvod je více než jasný, jak píšeš.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 23:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jináč ztrátu laku postihlo i 61 nalevo od prostředních dveří,je to myslím už přetřený a vypadá to fakt hnusně! Opravdu nechci vidět až sundají Region z 58..

Kdo to ještě nečetl: http://www.novinyjihlavska.cz/zpravodajstvi_ji/Nj20060215000017.html
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 13:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera a dnes se po Plzni proháněla třetí 24Tr pro Jihlavu. A před chvílí zajela do myčky, takže asi tento týden frnk..

(Příspěvek editován uživatelem Eugen únor 28, 2006)
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 14:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to je normální, z takové 38 to šlo i s plechy.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 10:24:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Njo, ale 38 měla na to aspoň věk. Jenže když už chodí lak dolů i z novejch vozů, tak to je drsný.. Teď jde o to, zda-li za to může kvalita laku nebo odolné lepidlo, či čím je to chyceno.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 12:55:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lepidlo
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 15:54:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak padesát jednička už jezdí s tou nově nalakovanou stranou a vypadá to povedeně, není to flekatý-dobrá práce. Jen si rýpnu, skoro na každé straně má ev. č. jinou barvu (bílá,žlutá,černá).

Víte co nové trolejbusy na sobě na pravoboku nemají o proti 62?? viz fotka.
budoucí 65, Plzeň vozovna Cukrovarská, 28.2., dvířka od palivové nádrže
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 08:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kryt na nádrž, konečně to dokázali odstranit......
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 876
Registrován: 1-2004
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 16:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda jen, že místo odstraněné nádrže není nízká podlaha...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 12:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba bude časem..

Jináč dva stojí v ŠE na vagonech a čekají na třetí a snad už konečně vyrazí. Malá zajímavost, mají už na sobě evidenční čísla.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 16:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Super že by už zítra? Nebo dnes?
Dnes v JL článek o Sítích bezbariérových tras (není zaměřen na MHD), se zvláštním obrázkem, kde je na linkách B a BI (A,E) zobrazeno, které zastávky se budou bezbariérově předělávat, avšak nevim zda-li je obrázek důvěryhodný (už tim, že se maj předělávat 2 zastávky Jiřího z Poběbrad, když je jen jedna).
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 16:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co když by JzP přidávali do druhého směru, nejlépe za viadukt, ale musalo by být dokonalé upozorňovací značení na zast. MHD, ale spíš bych se přiklonil k versi-omyl
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1789
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 13:05:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí, cca ve 12:45 opustily České Budějovice na vagónech tři 24Tr pro Jihlavu. Takže během odpoledne je tam asi máte...
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 13:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: ....Jááák tři???
Třetí tu ještě máme!! (takže jen dva).
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1790
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 13:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel_Š: Tak jen dva, viděno z dálky a za jízdy.
Omlouvám se za mystifikaci. Ale hlavně že jedou, ne?
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 14:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Óóó děkujem za zprávu. A v pátek budou fota.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 16:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karal Š: Nebyla by tam i čtvrtá?
Dík za infa.
Sem blázen, proč je neposlali naráz..

K JzP, není tam taky zastávka náhodou proto, že by měly trolejbusy problém s rozjezdem? Pač se mi zdá, když tam jedu, že tam nějak strašně všichni zpomalují(pravda, je tam zatáčka)..a do kopečka se loudaj.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 16:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: To neřeš. Naše 3 25Tr přišly natřikrát. Z toho dvě ve dvou po sobě jdoucích dnech .
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let od obnovení trolejbusů v Českých Budějovicích
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 16:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak trolejbusy jako by se do země propadly, ale to jsem byl asi ve špatnej čas na špatnejch místech bo jsem neměl štěstí ale i tak je to podezřelý... Mimochodem, kde se vykládaj? Na městskym nebo hlavnim nádraží???

A ještě jedna novinka, která byla pro mě překvapením, ve vozovně stojí již všechny čtyři Citelisy

A dneska jsem poprvý viděl, že na autobusech už jsou orientace s tabulkama konečných.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 17:12:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: Nebudu. Ale je to divný.

Zachy: Na městským.. Pozn. Je tam sníh, čili tam budou stopy ve sněhu, jestli se vyložily.
Hurá busům, že jim to trvalo.

(Příspěvek editován uživatelem Eugen březen 08, 2006)
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1794
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 17:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_Tr: Fota určitě uvítám, jelikož i z dálky se mi ten váš nátěr docela zalíbil...
Jsem zvědav, jaká bude u vás zejména počáteční provozní spolehlivost.

M__r: Kdyby dnech...Jedna přišla jeden den večer a ta druhá druhý den brzo ráno. Taky to dodnes nechápu, ale to je jedno.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace