K-report
 

Archiv do 05.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Ústí nad Labem » Archiv do 05.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1330
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 12:59:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se tvůj příspěvek snažil potvrdit, ne vyvrátit... Nevím, proč jsi hned tak vztahovačný.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 13:57:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pes: Pokud vím, tak u 24/25Tr je kneeling na přání zákazníka. U Solarisu je v ceně, možná díky uložení motoru (vůz má automatický kneeling, tak proč tam nedát ruční).
Jinak to, co jsi viděl v Cv považuji za jedno z nejlepších rozmístění interiéru. Ostravské 3G mají motor uprostřed, což omezuje prostor pro kočárky a může omezit i počty NP sedadel.

K větrání snad jedině to, že na ventilačky v 15Tr a spol. nic nemá! Ale v solarisu to větrání kromě hučení i větralo.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 14:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No když už se tady nadhodily ty vaše 15Tr ve Varně tak vám ukážu jak se jim dařilo minulý rok
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Míra_ul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 19:52:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: Díky, udělal jsi mě velkou radost, když vím jak se našim trolejbusům daří. Hlavně pak 526, bylo to mé vozidlo.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1238
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 14:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár snímků z prvních jízd trolejbusu č.604 na lince 60:
2x časně ráno u divadla:

 
 

 
 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.148.206
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 20:27:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde je můj názor:
Ten "standardní" nátěr tomu podle mě vůbec nesedí, navíc když je člověk zvyklej vídat Škodu 24Tr v teplickém městském nátěru, tak by při pohledu na tohle brečel - nátěr dělá opravdu hodně, viz například červenobílá kombinace pro Prešov:
odkaz
... to hned vypadá celý vůz úplně jinak.
Navíc ta 2 evidenční čísla na předním čele taky nepůsoběj zrovna moc esteticky, když musejí být kvůli světlometům posunuta takhle doprostřed - nevím, proč musejí být za každou cenu 2, když třeba na zadním čele je oproti vozům 15Tr jen 1 ev. číslo (stejně jako u 22Tr) ... a to ani nemluvím o neschopnosti DP sjednotit vzor používaných ev. čísel a dalších znaků na trolejbusech a autobusech, který by byl vzhledem k nadcházející unifikaci vozů obou trakcí docela na místě
... toť můj osobní názor, který ale rozhodně nechci nikomu vnucovat.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 20:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unifikaci bych nechal bejt, aspoň v něčem se to ještě dá rozlišit.

Jinak ale úplný souhlas!

Nátěr děs běs, ty evidenční čísla: co takhle ponechat jen to pravé z protějšího pohledu? To by nebylo zlé. A co to první číslo na pravém boku? Málem se přelepil znak Citelisu.. :-)
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 849
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 20:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes na 137 Solaris a řidičům v Ústí se SAKRA LÍBIL. A mě taky. To je vozítko.. :-)
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1241
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 20:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky v podstatě souhlasím s jg. Ale ten rozdíl ve fontu evid. čísel se mi docela líbí. Kromě toho bych obě trakce oddělil rozdílným schématem.

K tomu nátěru všeobecně, nevím proč by Ústí nemohlo mít taky třěba trojbarevné schéma, nejlépe v kombinaci bílá a dva odlišné odstíny červené. Vždyť by to o moc dražší být nemohlo a image by se rapidně zvedlo.

K interiéru: Za momentálních klimatických podmínek celkem dobré svazení ale z estetického hlediska by to možná chtělo dotáhnout detaily. Moc se mi nelíbí třeba ty různé plechy a holé šrouby mezi sedačkami nad zadními podběhy a podobně.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1385
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 21:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to je od DPT vyloženě provokace :-O
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 16:34:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ty čísla v předu dejte doprostřed, jak to máme v jihlavě na autobusech - takto.
Jinak ta červená by se mohla ještě trošku zachránit nalepením stříbrného proužku na ten červený, ala jak maj v Brně na 14TrM.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 18:42:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, že jsem nestihl o víkendu 25Tr mi nevadí, u nás jich je 8, ale ta pondělní provokace se Solarisem z DPT, mně mrzí, kord když jsem je ještě s kolegou v sobotu naháněl po Teplicích. Ví někdo jaký mají motor? V Chomutovských Solarisech mají DAF.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479



S rábou mně baví svět
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 19:36:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macku, teplický mají taky DAF. Ta cesta do Ústí byla jen zkouška. Jezdilo to odpolední šejdr, bohužel i já jsem byl celý den mimo a stihnul jsem na poslední chvilku udělat fotku u Tesca - na tom pro večení focení nejhorším místě a ještě bez stativu. Kupodivu jsem s výsledkem aspoň trochu spokojen... přeci jen praxe ze mě udělala pomalu živý stativ
Vaše názory se nám nelíbí, za trest vám omezíme naše služby. Váš "ekologický" dopravce.
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.148.206
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 20:28:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten jihlavský nátěr taky nevypadá špatně, rozhodně je lepší než ústecký - vychází vlastně do jisté míry z nátěru vozů 21/22Tr, ty mají také tmavě šedou dolní část (i když ne jen pruh, ale celou spodní plentu), nad ní červený pruh, tenčí červený pruh nad okny, navíc celkem dobře vypadá i ta "slonová kost" místo klasické bílé. V Ústí by třeba mohla být místo té tmavě šedé dole tmavě červená podobně jako u reko B732 - tento nátěr vozů B732 považuji mimochodem za velmi zdařilý ... Tedy shrnuto a podtrženo, dá se vycházet i z městských barev červené a bílé a přitom nebýt tak přehnaně "konzervativní" jako ústecký DP.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1246
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 21:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nojo, já vím, Jihlava má opravdu pěkný nátěr. Tak trochu podobný jako Mladá Boleslav na Citarech, ostatně tam to taky vychází z továrního nátěru Š21.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
jen_tak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 65.110.6.36
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 01:15:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

třeba tak
 
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 08:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen_tak: To je přesně ono, hezké. :-)
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 20:40:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu nátěru ... barevné provedení 25Tr bylo "bohužel" čistě v režii vedení DP a město se o to ani moc nezajímalo.
Vaše názory se nám nelíbí, za trest vám omezíme naše služby. Váš "ekologický" dopravce.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1497
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 21:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda. Teď už je asi pozdě, ale nedalo by se pro příště o tom s někým z DP nebo z města seriózně promluvit? Nebo kdyžtak poslat něco takového příslušné osobě rovnou pod čumák, třeba by se někdo probral. Teda jestli tam není vysloveně odpor něco měnit.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 21:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Aussiger: popravdě měl jsem velké nutkání to zkusit a jako inspiraci jsem měl právě Teplice, ale když jsem se k tomu dostal tak už byly nastříkané kastle v Plzni tak jsem se na to vyprdnul ....
 
 
Vaše názory se nám nelíbí, za trest vám omezíme naše služby. Váš "ekologický" dopravce.
Míra_ul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 23:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DP říká, že nátěr vozů je pěkný, tak co řešíte...
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 11:19:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je za fór s tou 166?
Objevoval jsi PAINTBRUSH ?
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 11:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když mě napadlo vytvořit návrh ústecké varianty tak jsem ještě neměl k dispozici fotky pětadvacítek a tak jsem si vypomohl s tím co jsem již nafotil v Teplicích ... to, že to není kloubák je snad jedno, mě šlo o to jak by to asi vypadalo v reálu.
Mimochodem "Paintbrush" nepoužívám ....
Vaše názory se nám nelíbí, za trest vám omezíme naše služby. Váš "ekologický" dopravce.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1499
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 12:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jmx: Letošní dodávka už je pasé, navíc ty vozy se lakují ještě ve Francii, takže se to musí podchytit hned na začátku. Ale přiště by se to mohlo zkusit. Jestli to budou zase 25Tr, stejně se budou lišit od současných (protože 100%NP) a tak by změna lakování nemusela být od věci. Jen si o tom promluvit se správnými lidmi.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1141
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:07:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm ten nátěr za moc nestojí, bohužrel v Plzni je to podobný Jenom chci říct, že buď dnes v noci, nebo zejtra dopoledne vám tam dorazí další dva kousky.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Mr4k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ty dva kousky jsem videl popojizdet v Plzni na nadrazi, kdyz jsem sedel v rychliku :-)
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.25.132
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 14:22:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí (tj. kolem 14,00 hod.) jsem viděl nový trolejbus Škoda 25Tr za tahačem na cestě z chabařovického nádraží k vozovně.
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.153.216
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 22:04:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel po delší době ústeckou MHD, a tak bych rád napsal několik postřehů.
První se týká neaktuálních názvů zastávek, konkrétně "Carrefour" a "Nemocnice". V prvním případě netuším, na čí straně je chyba, ale předpokládám, že Tesco nechce za název zastávky zaplatit. Proč to ale potom DP nevyřeší nějak neutrálně, např. názvem "Obchodní centrum Všebořice"? ... podobně to vyřešili v Brně, kde přejmenovali zastávku "Carrefour Královo Pole" na "OC Královo Pole". Druhý případ je ještě víc alarmující, protože skutečnost, že se zastávka jmenuje "Nemocnice", ačkoliv v těch místech už několik měsíců žádná nemocnice není, je opravdu smutné (v prvním případě tam alespoň nějaký hypermarket, i když jiného jména, je).
Další postřeh se týká nových trolejbusů, kterými jsem měl možnost se svézt. Ačkoliv se mi nelíbí, že Ústí koupilo jednomotorové vozy, a osobně nejsem ani zastáncem "nového" designu Citelisu (hlavně té přední masky), tak musím říci, že svezení v novém voze bylo celkem pohodlné - velmi tichý chod, oproti stejnému vozu v autobusové verzi dobrý "odpich" a svižná jízda - v kopci kolem nemocnice trolejbus, byť celkem naplněn, velmi rychle nabral při výjezdu ze zastávky rychlost. V každém případě bylo to svezení rozhodně mnohem příjemnější než jízda trolejbusem 15Tr rok výroby 1989, u kterého má člověk pocit, že se každou chvíli rozpadne ... navíc když GO vypadají v Ústí tak, jak vypadají. Toť můj názor, se kterým nemusíte souhlasit (upozorňuji, že Trollinem jsem nikdy nejel, takže nemohu srovnávat).
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1474
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 23:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

upozorňuji, že Trollinem jsem nikdy nejel, takže nemohu srovnávat.
Ad jg: Jako by jsi tušil že napíšu :-O No nic, reklamu si odpustím.
25Tr: 250 kW už něco dokáže...

K tomu názvu: Nemůže to být v případě Carfúru třeba proto, že se zastávka platí na nějakou dobu. A menežment ve snaze ušetřit prostě vyčká do konce tohoto zaplaceného období...

Nemocnice je alarmující, mate to návštěvníky. Já se třeba většinou orientuju podle názvů zastávek...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
A.P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 13:01:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemohu nikde najít aktuální přehled vozidel trolejbusů v Ústí n.L.
Napoví mi někdo ?
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1360
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 13:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A.P.: Zde je aktuální přehled: www.cnds.cz/ul/ul1b.htm

Trollino 15: 25 Tr má 240 kW.
Uvidíme, jak jí to půjde na tom samém místě v zimě...
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1478
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 15:11:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad pes: Jenom 240? Trollina mají 250, tak jsem měl za to, že Škodovky budou stejně.

Ale 10 kW už nehraje takový rozdíl
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 16:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aspoň mají Trollina další, i když méně významný plus.

Jinak zastávky místo carrefouru a nemocnice jsou již nahrány v počítači, jsou i namluvené. Leč to nezáleží jen na DP, kdy se nové názvy začnou používat.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2130
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 17:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm zastávkám. Včera na radiu Nord Music říkali, že změny zastávek přijdou, když to schváli zastupitelstvo. Změněna bude zastávka nemocnice a Carrefour.
A.P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 06:50:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: Děkuji
xAnri05
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.141.199
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 23:58:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jaky nazev bude mit zastavka Nemocnice? Univerzita?
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 10:11:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

buď KAMPUS nebo PALACHOVA... a místo Carrefour přichází v úvahu TESCO nebo HAVÍŘSKÁ
www.sht.cz

ICQ: 222-729-231
xAnri05
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.141.199
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 11:06:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pida: diky
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 11:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carrefour bude Všebořické obchodní centrum.
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 18:04:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ústečák: to už máš potvrzeno jako jistotu? O tomto názvu totiž slyším poprvé, proto se ptám
www.sht.cz

ICQ: 222-729-231
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 15:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako úplnou ne, ale člověk co to říkal je poměrně věrohodnej a má to údajně od dobrého zdroje, tak nevím, proč tomu nevěřit. :-)
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 19:35:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V ulici Národního odboje jsem si všimnul že po její úpravě a stavbě kruhového objezdu tam byli postavené poněkud silnější sloupy. Jedná se o přípravu na stavbu trolejbusové trati?
Vše jde dokázat , stačí najít cestu.
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 19:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano, ty krémové a takové šedo-zelené sloupy jsou příprava na budoucí TT Střekov
www.sht.cz

ICQ: 222-729-231
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 13:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá se 608 a 609? Už se chystají?
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Míra_ul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 17:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V počítači je nahraná zastávka Palachova, je to tedy totální blbost, neboť zastávky se mají jmenovat podle kolmé ulice, ale na to asi v dopraváku nikdy nepříjdou.
Trolejbusy 608 a 609 příjdou začátkem prosince.
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 19:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je ale v pořádku, protože jestliže se zastávka Nemocnice přejmenuje na Palachova, pak to považuji za dobrou volbu, vzhledem k tomu že Palachova ulice vede místem kde nyní leží zastávka Nemocnice. Nerad bych třeba, aby se ta zastávka jmenovala např. Resslova či České Mládeže. Přeci jenom když už je tu ta možnost, je zastávka Palachova rozhodně lepší než třeba Kampus, který ještě neexistuje a ještě pár set dní existovat nebude.
www.sht.cz

ICQ: 222-729-231
Míra_ul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 23:33:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V počítači je už i nahraná zastávka Kampus(254), tak se necháme překvapit.
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 08:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak zastávek nahraných je tam více:
 
 
 
 
No ty zastávky jsou tam nahrané už od zářijových změn....

Ale překvapující je spíše to, že není doposud nahrána pro panely linka číslo 4. Funguje pouze zadání služby, ale na panely to není funkční, BS100 zahlásí asi pět chyb a nic se nezobrazí. Jen jedno pozitivum to má při zadání služby linky číslo 4 -
 ...
www.sht.cz

ICQ: 222-729-231
Míra_ul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 20:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To tam ještě zbylo z dob minulých.
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 22:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jestli myslíš tu linku 4, máš pravdu, ale bohužel se mi to tobrazilo při zobrazení služby na pro linku číslo 4, což by mohlo být na závadu v případě nouzového vypravení zálohy ve formě Citybusu. Nedělá to jen na tomto kloubáku, ale i na sólo vozech
www.sht.cz

ICQ: 222-729-231
A.P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 07:17:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem počítal ústecké trolejbusy a vyšlo mi toto:

Typ_________Počet__Rok.výr.____Poznámka
14 Tr_________1____1987
15Tr 02/6____30____1988-1989
15Tr 08/6____10____1992
15Tr 12/6_____5____1994
15TrM 13/6___11____1995-2003
22Tr__________3____2002______nízkopodlažní
25Tr__________4____2006______nízkopodlažní

Takže jich je 64 a po dodávce těch dvou 25Tr jich bude 66.
Je to tak dobře ?
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1502
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 08:53:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není už všech 6 25Tr doma?
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
tz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.75.214.27
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 09:14:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad AP: Pouze kosmetická úprava
22TrS - 1 - 1994(?) NP
22Tr - 2 - 2002 - NP
A.P.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 10:26:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tz: děkuji
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 10:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak novej Citelis ev.č. 705 dostal RZ 4U0 8153 a jeho výrobní číslo je 1310 (možná jen 310), nevím kolik posledních míst berou do statistiky
www.sht.cz

ICQ: 222-729-231
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 15:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by mi někdo prozradit na jakých linkách se nejčastěji vyskytují vozy 22Tr? Předem díky.
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 15:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je těžké, protože se většinou pohybují na všech linkách, vyjma 62. Ve všední den bys určitě jednu potkat na 60, ostatní dvě se buď potlokoukají na kterékoliv jiné lince, většinou ale jen v rozmezí linek 51 - 56, ale to nikdy není zaručeno.
Trollino_15: Ne, 608 a 609 ještě nedorazily, očekává se začátek prosince.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1514
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 16:55:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, nj...mě zmátlo, že se nezačíná od 601, ale až 604 :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 20:36:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Pes: Díky - času bude dost, někde ji vychytám
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Šturm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 10:36:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budou 25 Tr ještě letos ?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace