K-report
 

Archiv do 25.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Brně » Archiv do 25.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1097
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1560
Máte pravdu. Podle mě by stálo za úvahu tu linku nějak rozdělit a směrem pod palackého vrch udělat extra kapacitní opileckou studentskou expresní linku, která by měla zastávky:
Hl.n., šilingrák, česká, konečňák, klusáčkova, skácelova červinkova a kolejní.

Přetížení je hlavně v týdnu na rozjezdech 00 - 03. Koneckonců, sť si to DP vymyslí jak chce, hlavně aby byla nasazena kapacita odpovídající poptávce.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 22:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove o studenty se nestara zadny DP coz si vyzkousim vzdy pri prijezdu do Ostravy...takze nedrmolte a slapte pesky tak jako ja stejne vam nic nezbude
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2104
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 22:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Studenti jsou temer idealne komprimovatelni. Tak na co posilovat ? Skoro 400 lidi do ikarusa a tusim 250 do sola.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5196
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 22:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, oni jsou v těchto autobusech nejen komprimovaní, ale většinou i dokonale zderivovaní...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27107
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 23:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Často ale dochází i ke snahám o integraci
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Řidič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.5
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 10:50:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně bych jim nas..., ten dobytek co vyřvává, že jsou cestující? Tak to ani omylem, není tan ani slyšet motor, dojedeš na Kolejní a musíš se jet odstavit někam pryč a min. 10min po nich ten nablitej svinčík uklízet. Všechno to jezdí načerno a ještě mají drzost si vyřvávat opilecké zastávky. Inu dnešní doba.
Cestující student
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.30.43
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 14:38:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD řidič : Tak běž vozit písek se sklopkou a né lidi , když se Ti to nelíbí .... Myslím , že za to co si u DPMB nahrabeš za těch pár koleček nočním Brnem by ses jinde musel setsakramensky ohánět, na každý konečný máš hodinu čas než je další rozjezd , tak to můžeš ten svůj rezatej krám z roku razdva i občas uklidit. ..
Systém jako má ČSAD na takový jako Ty , tam se musí šofér o bus i starat a udržovat , v zimě ráno v -15 chodí startovat a né čekat až mu každou prkotinu přijedou z depa opravit. Tak se zas tak nelituj, jo, stejně u dp dělají jen ti co by se jinde jako šofeři z povolání neuživili.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1925
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 15:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Cestující student: Ještě by tě, "studente", mohli naučit trochu tolerance pro jiné názory. A bohužel v jádru pravdivé.
M_3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 16:09:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující student - Tvůj příspěvek nemá cenu komentovat - přesně odráží Tvé znalosti co se týká dopravy a samozřejmě i výšku IQ. Inu na VUT se dostane každý...
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 17:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující "student": ty si myslíš, že řidič autobusu/trolejbusu/tramvaje je nějaké slabé zaměstnaní? Myslím že ne. Kdyby tys chtěl být řidičem u DPMB, tak tě, podle toho jak tady mluvíš, určitě nevezmou. Na konečný není hodinu čas, maximálně když je přestávka nebo je SO nebo NE a to jen na nějakých "zahrádkářských" linkách jako třeba 40. Na zvláště nočních linkách se musí řidiči setsakramentsky ohánět a na konečných nemají hodinu času. Pokud je to rezatej krám, tak to není vina řidiče ale údržby! Tím nechci tady nikomu říkat, že se o vozidla stará špatně, ale je to tak. Nevím jestli bys investoval hafo peněz do autobusu, který půjde za rok "do penze". Sice by se tím prodloužila životnost, ale dnes už jsou jiné nároky na MHD - třeba nízkopodlažnost.

P.S.: bez řidičů chodíš po městě pěšky!
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Zghk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 17:57:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem na Essu kousek od medlánecké vozovny zahlédl 7236 a 7237, jednoho z nich bez SPZ. Že by cesta k lepším zítřkům?
Šotouš Kuba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.6.57
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:11:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusák: Na nočních linkách je 1 a půl hodiny dlouhá přestávka, ale jen 1. :-)
5273
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zghk: nejspíš trasa Medlánky...Zliner...Mongolsko
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 23:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ho, ho ho, tady se to rozjelo. Ano, studenti se v nočních linkách nechovají nijak vzorně, to uznávám. Ale jsou to ZÁKAZNÍCI. Schválně mi řekněte kdo jsou nejčastější zákazníci DP? Studenti, děti a důchodci. A potom všichni dospělí, kteří nemají na benzín do gumokolů, aby se mohli radostně mačkat v koloně po okruhu.
A my studenti jsme prosím většinou zatraceně dobří zákazníci, neboť mámě šalinkarty a neotravujeme cvakáním lístků.
To, že někteří jezdí načerno je problém DP, který je mi ukradený(mám šalinkartu) - ať si nasadí víc revizorů a je to, proč chodit kolem horké kaše.

To že se sem tam nekdo poblije v autobuse je jen spravedlivá odplata za to, že řidiči naschvál ujíždějí před nosem a mají strašnou radost, jak je šlověk nasranej.

To, že dělají v buse kravál, je jen odplata DP za to, že nasazuje malé busy.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2113
Registrován: 7-2003


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 00:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ono by nebylo od veci ty nocni spoje /93/ trochu vyvetrat. rekneme nahrazenim oken dratenym pletivem. Vetsine osazenstva by to jenom prospelo.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 07:02:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: A myslíš, že ve všech případech ujíždí neschvál? Ano, jsou i takové případy, jak říkáš, ale také proč to ten řidič dělá? Protože mu třeba nějaká určitá skupina lidí vadí.

Jesli si koupíš šalinkartu nebo lístek, tak je to skoro jedno. Avšak kdyby sis koupil lístek tak tě to přijde dráž. Podnik by se bez vás i uživil, přece část peněz mu jde podle mě i od města.



Pvvs:
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Řidič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.5
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 07:18:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapče "cestující studente" většina řidičů autobusů napřed jezdila se sklopkou či něčím podobným něž šli jezdit k Dp. To až dnešní doba umožnila jít hned z "B" na bus a jak to dopadlo vydíme na silnicích všichni. To že si nahrabu nebudu komentovat - jen k tomu poznamenám, že vozím lidi a ne ten písek, který když vysypu tak o nic nejde.
Na nočních službách je jen jedna delší pauza a tu mám nárok strávit v klidu a ne taháním se s přiožralejma, zfetovanejma studentama.
Ty rezatý krámy jak píšeš jsou kolikrát v lepším stavu než vozítka jiných dopravních firem, pravidelné prohlídky a STK skutečně absolvovaná na Kulkové.
A o systému ČSAD bych radši vůbec nepsal - odliv řidičů z těchto firem směřuje vesměs právě k Dp. Proč bych si měl za 10sítku u ČSAD ještě spravovat rezatej krám a uklízet a cpát svoje prachy do náhr. dílů, když můžu za lepší peníz jezdit s udržovanějším vozem a v čistotě + jiné výhody.
Startovaní v -15 ?
Přijď se podívat co se děje ve vozovnách při takové teplotě.
Počkáme až vystuduješ a přijdeš pln elánu do továrny jako nabitá kádrová posila bez jediné zkušenosti radit lidem z provozu.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 07:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusák
Pravda, převážná část nákladu na DP jde z kapsy mesta. Ale kolik pracovvních míst je živo ze studentů, když nás tady je tipuju 100 000. Asi hodně a nebýt nás, asi hodně lidí by bylo bez práce. A to prosím nemáme v brně žádné hlasovací právo, město se nás nemusí vůbec na nic ptát......
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 08:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: No ono je teď málo lidí v DP. Právě se shánějí noví. Pokud si to chceš vyzkoušet a splňuješ všechny podmínky -> http://www.dpmb.cz/prilezitost.asp
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 09:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel, s mými sklony k usínání by to asi nebylo ono.
Ale nechápu, proč se tady vlastně hádáme. Já jsem vyslovil požadavek na zvětšení kapacity linky 93, resp nasazení posilových linek na Hl.n. - Kolejní, protože současné spoje jsou nechutně narvané.

Vy jako řidič byste s tím měl také souhlasit. Na koho se to asi hodí, až se jednou stane nehoda přeplněného busu. Kdopak zodpovídá za dodržení povoleného počtu osob ve vozidle?

Já vaši práci nikal nezpochybňuji, já jsem tady nevyslovil ani slovíčko proti řidičům, kromě vámi potvrzeného faktu, že někdy schválně ujíždějí (zajímavé je, že řidiči klacků naopak občas počkají na dobíhající, zatímco autobusáci málokdy)
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 10:43:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: zkus napsat na dopravní podnik
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Řidič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.5
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 14:37:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: Je vidět dle Tvého psaní, že opravdu jsi z lontu.
Posila na 93 jezdí pro studenty z České před půlnočním spojením dokonce kloubová. Na další spojení už se neposiluje protože to už nejezdí studenti ale osazenstvo vepřínů z celého Jihomoravského kraje.
Za obsazenost busu odpovídá řidič - Už Tě vidím jak spokojeně kvituješ, když by řidič ohlásil obsazené vozidlo dle kapacity udávané výrobcem.
Při nehodě se osoby nesčítají, většinou se všichni rozutečou. ( Kdoby taky šel svědčit ve svém osobním volnu )
A k ujíždění cestujícím - Asi tak kdo není na zastávce - není cestující. Zažitý slogan : Ujel před nosem - vetšinou hodně rychle vybledne při pohledu na hodinky a jízdní řád. MHD v Brně je sledováno přes satelit a řidiči nemají potřebu podjíždět jízdní řád. Jsou za to automaticky finančně postihováni.
Zdurazňuji: mluvím o podjíždění jízdního řádu.
Že řidič počká na dobíhajícího je čistě jeho rozhodnutí a ne povinnost, kolikrát se místo vděku dočká ještě nespravedlivé nadávky.
Zkrátka nemáš žádné praktické zkušenosti a jen hloupě kritizuješ, škoda jen že nejsi sám...
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 18:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řidič: No, tak já jako student bych chtěl oponovat: To si myslíte, že 100% studentů jsou prasata, která by neměla mít žádná práva? Kdyby si nějací důchodci stěžovali, že jim ve dne na polikliniku jede pár spojů, které jsou velmi přervané, tak pošlou stížnost a dpmb jim vyhoví přidáním spoje, to by bylo v pořádku. Když vznese námitku student, že jezdí v přeplněném spoji, tak je prase a ať drží hubu.. pěkná demokracie.. Chápu, že asi noční služba v a-93 není žádné posvícení, ale takovýto přístup odmítám, a to nejsem žádnej lonťák z vepřína!
Nésu žádné šotouš!
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mňo a co kdybych Vám řekl, že jsme v diskuzi o autobusech a ne v diskuzi o ožralých lidech a věnovali se diskuzi o autobusech. Diskutující "řidič" by se měl plně věnovat řízení a pokud má někoho ožralého na konečné, tak nechť zavolá na svůj dispečink, oni mu zavolají městskou policii a ta si ráda přijede trošku zlepšit svoje komplexy. Pokud jde o stav vozidel, vše je otázka peněz. Je to trapné,to pořád říkat dokola, ale co se vymysleli peníze a platí se nima, tak je to jenom a jenom o penězích. Pokud vím, tak vedení DP je úplně jedno,jestli se vozy huntují, nebo ne, však město je štědré, navíc teď za vlády levo-středu půjde do dopravy peněz ještě více, což jen a jen dobře.Každý občas alkoholem pročistí hlavu a to, že se poškodí vozidlo v dopravě je běžným jevem, tak jak se vozidlo poškodí při dopravní nehodě. Autobus a vůbec všechno je pouze skládankou, kde se špatný díl vymění za nový. A jeto. Myslím si, že nejdůležitější je, aby se nikomu v noční dopravě nic nestalo, aby nedošlo k ublížení na zdraví a aby všichni dojeli v pořádku. To jestli jsou v autobuse zvratky, nebo ne, je to poslední. No tak si řidič pošle pro výměnu a je to. A pokud se to panu "řidiči" nelíbí jezdit v noci, tak ať jde jezdit s okruhama na Lesnou a tam může klábosit s babkama, jak jsou ti mladí hrozní. A bez studentů a důchodců bychom tu městskou a dopravu obecně mohli zabalit. Takže buďme rádi, že máme tyhle skupiny obyvatel:-)). A rozviňte pánové svůj klid.. A na závěr by mne třeba zajímalo, kdy se vráti zapůjčené výletní autobusy ze severu čech?
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
5273
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:21:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevrátí.Prodáno.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:59:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

safra
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 20:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce, ostatní: Když si někdo "pročistí hlavu alkoholem", jak vy říkáte, tak předně v prostředku hromadné dopravy nemá co dělat. A když se tam následně vybleje, tak je u mne normální hovado. Stejně jako když rejpe do skel nebo čmárá po seslích. Vyhodit, vykopat, a nechat to dotyčnému k úhradě. Neříkám, že vším jsou vinni studenti. Ale argumentovat tím, že studenti jsou velká skupina přepravujících, tak jim tyhle výstřelky promineme, zavání až diskriminací vůči ostatním skupinám lidí, kterým záleží na čistých trolejbusech/šalinách/busech a na mhd jako takové. Pokud vy jste trochu soudnej dospělej člověk, tak snad chápete, že jako dospělej máte svá práva, ale taky povinnosti a trochu slušnosti a ohledu vůči druhým. Ať je studentem nebo důchodcem, měl by za své jednání nést i následky!

Řidič dal najevo, co se mu nelíbí a co je špatně a jmenoval určitou skupinu lidí. Že by se potrefené husy ozvaly?

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 20:16:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak:
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl. Ranní ptáče bez lahváče nikam nedoskáče
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 20:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, v některých linkových autobusech je k přečtení přepravní řád a v něm se píše něco o vyloučení z přepravy osob podnapilých, znečištěných..... Onen přepravní řád je jen opisem přepravního (Jízdního) řádu vzniklého před r.89, jen se dle místních zvyků upravují výše sankcí, názvy přepravců apod.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 20:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: to je spíš smutný, než k smíchu...
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1929
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 20:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Swe: Není přepisem, vychází ze zákona 175/2000 o přepravním řádu.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 20:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No od toho, co obsahoval dřív, se zrovna moc neliší, žádnou velkou novinku to nepřináší. Podle mě je to přepis přizpůsobený době. Pokud je to oficiálně jinak, pak se omlouvám.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 23:36:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se tu (byť okrajově) nakouslo to ujíždění a podjíždění, rád bych zde zmínil svůj dnešní zážitek ze zastávky Štefánikova čtvrť, kdy autobus linky 84 ujel o tři(!) minuty dříve. Kdyby jel na čas, tak jsem stihl z té tramvaje v pohodě přestoupit. I bez dobíhání.
Na druhou stranu ale musím objektivně říct, že je to teprve druhý podobný případ, který jsem v Brně zažil. Naopak se spíše setkávám s tím, že řidiči autobusů (ale i trolejbusů) nejenže nejezdí s předstihem, ale i čekají na dobíhající. Což se už nedá říct o tramvajácích. Alespoň ne v současné době. Ještě před rokem bych i o tramvajácích napsal že čekají na dobíhající. Ale za poslední rok se z mého pohledu situace u tramvají v Brně změnila a stále více se setkávám s tím, že tramvajáci ujíždějí dobíhajícím.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 01:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, o púlnoční posile vím, jenže je jen ta jedna,a navíc jede dřív, takže jede poloprázdná, protože všem ujede. Největší nával je právě v 1:00 a 2:00

Nechme toho, prostě se neshodnem. V jiných městech nad brněnskou nočni dopravou jen slintají, takže se zas tak špatně nemáme.
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 08:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno : tipnu si že nikoliv - nejel o tři minuty dřív, ale o sedm minut později. V Kéniku to zažíváme každý den a ještě v "bruselským" bonusem, tj.že se párkrát do týdne do autobusu nevlezem (autoučňák a Královopolská - překvapivě i zde pracují a studují lidi...) Náš starší kolega říká - narvaný to bejvalo, je a bude, akorát že dřív to byla 77 a teď 44.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5245
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 11:28:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Za ženskými a tramvajemi se neběhá!!! A je to navíc i zbytečné, při max. pětiminutovém intervalu na 90% tratí, takže se nedivím, že tramvaják zavře dveře a jede, když se do zastávky už blíží další vůz
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 13:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera krátce před 17. hodinou jsem viděl na silnici mezi Tuřany a Telnicí odstavený kloubový autobus DPMB (ev.č. bohužel neznám). Těsně za ním byla nějaká dodávka a za ní pak osobák. Pár metrů za tímto šrumcem byl ještě jeden osobák s přívěsem a teprve za ním výstražný trojúhelník. Tohle všechno blokovalo jízdní pruh ve směru na Tuřany. Viděl jsem to z protijedoucího autobusu a navíc byla tma, takže nic přesnějšího nevím.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 17:33:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes na a-72 dva nové Citelisy DPMB- 7644 a 2704
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 22:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2704? to má být co?
Nekonečné reinkarnace vozů T3 v podobě wan, trojwan a jiných bastlů nejsem perspektivou pro chudší provozy, ale projevem úpadku výroby tramvají v České republice. Prolízačky patří na dětská hřiště, ne na koleje českých a moravských měst!
M_3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 09:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem 2704 také potkal. To je nějaká nová várka autobusů, že mají jiná čísla? Nebo jaký to má význam?
Maximc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska viděna 2704 na a-69 ;)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2704 je ex 7645... 7645 je zatím pronajatá, proto má číslo 2704 (navazující na zkušební plynové autobusy)... takže ve Slatině nejdřív dali číslo 7645, pak to pečlivě otrhali a nalepili 2704.. nj, Slatina...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5277
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 20:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde se momentálně otáčejí autobusy na a-69? Myslel jsem, že někde v oblasti zastávky Nemocnice Bohunice, ale teď jsem se tam konečně vypravil a autobus jel směrem k zastávce Netroufalky linek a-50 a t-x25. To jezdí až nahoru na Kameňák?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Šotouš Kuba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.13.153
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 19:11:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Bych řek, že na Chiraně - bývalá smyčka t-143.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5289
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 19:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mě napadlo taky, ale vůz stál v levém pruhu s blinkrem směrem na Nový Lískovec
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 22:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádám autobusovou provozovnu Medlánky, aby ty kabinní dveře řidiče u 7391, které na mě dneska spadly a málem přizabily, přidělaly alespoň o trochu líp.
Děkuji
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 22:58:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde se momentálně otáčejí autobusy na a-69?
Na Netroufalkach zahnou doleva a u odbocky do tunelu do Pisarek to otoci primo v krizovatce (silnice je tam dost siroka). Nasledne vuz odstavi u kraje silnice (jsou tam v useku asi 50 metru 2 pruhy, takze tam vuz nezavazi).

Nektere spoje se otaci a odstavuji az na Kamennem vrchu - pravdepodobne ty, co maji delsi prestavku (na Kamenaku je zazemi).
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5291
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 23:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adame, díky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 18:11:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na narazil 7251 na a-49 na Havrankove do domu.
ICQ 293420751
Mclain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 06:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobus po střetu s protijedoucí Tatrou narazil do vpravo stojícího domu
 
Při nehodě došlo ke zranění řidiče a jedné cestující.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 08:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je v Brně náký cedulový bus??
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 08:43:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Už (bohužel) ne. Poslední dojezdil na začátku tohoto roku.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2731
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 19:51:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde se dá sehnat seznam provozních vozů DP? Dík.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 21:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr: máme ho na stránkách BMHD.

viz http://www.bmhd.cz/vozpark/evidence.php
BMHD s novou adresou www.bmhd.cz
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2429
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 23:30:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda: A bylo by možné trošku aktualizovat skvělé grafy s počty a průměrným stářím vozidel? Už delší dobu končí rokem 2002, bylo by zajímavé vidět, kam se to v posledních letech pohnulo.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 10:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, mám to v plánu, ale práce je v současné době celkem dost (hlavně na administraci, která se při přesunu BMHD na nový server úplně měnila), ale o nejbližším volném víkendu se na to mrknu.
BMHD s novou adresou www.bmhd.cz
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1496
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 12:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera se přes Vyškov, ve směru BM -> KM, prohnal vůz 7338 bez SPZ. Stihnul jsem ho vyfotit jen z auta:

 
 
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Sova
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 20:01:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

autobusová vozovna Slatina tradyčně zkouší opravené autobusy na silnici z Brna do Vyškova,bydlím na kraji slatiny a vídím jak tam busy jezdí docela často.
5273
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 20:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: 7338 následován 7341 si včera odvážel Zliner. Další pojedou příští týden.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 20:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to Zliner opraví pro Brno, nebo to koupil a pak po GO to bude prodávat?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace