K-report
 

Archiv do 24.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Brně » Staré archivy » Archiv do 24.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 00:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Víš, lidská blbost je věčná... Ale co vím z různých seminářů, tak je statisticky dokázáno, že člověk závislý na čemkoliv (kouření, chlast, čokoláda...), bude vždy (73%) více bagatelizovat svou závislost, než (nad) "ty další". Marná sláva, jsme lidi se vším, co k tomu patří

A úkrok stranou: bude možno v následujícím prodlouženém víkendu (17.-19.11.) v Brně spatřit v provozu něco méně obvyklého? Třeba tu bulhařinu bez navijáků?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 03:00:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: 3277 je nevyzpytatelny stroj Kazdopadne od patku zacina samostatne jezdit muj kamos a to urcite neobvykle je (kterak se clovek z salin pres autobusy dostal az k tykadlakum)
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 03:41:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3277 ještě do pravidelného provozu nevyjel , a to právě kvůli absenci stahováků , neboť se s tím nakonec nějak nechce smířit všemocný DÚ. Z druhé strany dobře , že tak, jinak by jsme se za chvíli v Brně v rámci úsporných opatření dočkali třeba i porůznu zaplechovaných oken ..
 
...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27355
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 10:46:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že s Penem se krom autobusů SOR nedá mluvit ani o pěší zóně s šalinou a kouření...

Nicméně když to tak čtu, asi si udělám vejlet do Hodonína a tam se zhulim, až mi bude blbě.

Sám jsem nekuřák, ani tu vodnici nějak nemusím a snad pouze právě jednou na Moravě (o kousek výše - v Otrokovicích) jsem se nechal svést napřed do čajovny a pak i ke kouření všeho možného, ale když čtu některé „názory”, tak se mi temní před očima.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 11:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anti - 3277 je zvláštní story. Nejprve se asi před rokem na jednom eMku zkoušely ty kladky (respektive jedna provizorně, objel se s tím barák, aby se zjistilo, že (nečekaně) to lano plandá všude možně a že to není zrovna úchvatné řešení). Pak se objevila 3277 a my jsme všichni málem lehli - to, podle čeho bezpečně identifikuje balkánský provoz, jsme měli mít ve vozovně, čemuž nikdo nevěřil do doby, než se na tom voze vzadu vyskytl plech bez lochny na stahováky - údajně snad ty konzoly tam pod plechem zůstaly. Nejnovější novinkou je teoretický fakt, že to nakonec bude nějak jezdit s tím teleskopickým "nasazovačem" ala Maďarsko. V současné době stojí 3277 nahoře na hale za 3006 a 3601, vedle muzejní 6Tr (nad kterou vede stopa) a uříznuté špagáty plandají nad muzejním vozem. Samosebou je 3277 nasazená, když jsme s ní ale hejbali, museli jsme ji sundávat a nasazovat ze střechy. Čert ví jak to dopadne, každopádně až poletí sběrač nahoru, nebržděný stahovákem, botka opíše balistickou křivku o poloměru deset kilometrů a skončí zapíchnutá nejspíš v JZD Ponětovice.
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 12:07:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby měla 3277 klasické stahováky, bylo by to (asi) nejlepší... a určitě by už jezdila...
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 9-2004


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 12:45:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Furt mi ale nějak uniká smysl celé té akce 3277...šetření? Řekl bych, že v celkové rekonstrukci trolejbusu tohle hraje zlomek celkově vynaložených nákladů, ne? S takovouhle logikou za chvíli někoho napadne, že v interioru jsou sedačky zbytečné - pryč s nimi!
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 14:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šak sedačky už taky nejsou nový, ne?
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 16:16:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mauricio: ano,jsou tam původní, s novou koženkou
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 9-2004


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 17:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem se podívat na vznikající okružku v Komíně, která se podle zpráv jistého Komíňáka již rýsuje. Stavebně se skutečně blíží ke konci, přestože na stavbě neviděti ani živáčka, o lopatě nemluvě , čeho bylo dostatek, byly automobily na objížďce ulic Jundrovská, Podveská a Čichnova, stejně jako busy NAD.

Přihazuji menší fotoreportáž z místa činu:

Celkové pohledy:
 
 
 

A nyní k drátařským detailům....
 
 
 
 
Kdo si myslí, že dráteníci to budou mít se zprovozněním jednoduché, tak se fakt plete.

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 22:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, a jak je vidět hned na první fotce, a to jsem si ověřil i letmým pohledem na místě, ve směru na Bystrc/Komín ráno nic neprojede. Trolejbus je jaksi delší než jedno UNC060 a patrně (ani ne tak patrně jako spíš zcela určitě) mu bude zavazet hromada palet s dlažbou a s obrubníky, naskládanými po okraji "cesty". Někdo nepočítá s tím, že s vozem je potřeba si nadjíždět a že rozvor je okolo 6ti metrů. Stav ve 20hodin, neděle, že by to do rány někdo oddělal (první výjezd je po čtvrté hodině ráno), nehrozí. Těším se na další odřené vozy.
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 06:35:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je někde na těch fotkách vidět ten šutr nebo co to je, o kterej se vždycky odře nějaký vůz?
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27387
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 10:20:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak:
Tywe , tak to je Brno!!!
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 22:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šurt není, už se kolem něho nejezdí - jednalo se o starej původní obrubník, zákeřně schovanej pod hromadou hlíny a štěrku. Poznatek ze semaforů - jsou tam úplně, pardon, na hovno. Interval je příliš krátký, zavazejí tam drátaři, UNCčka, lidi se sbíječkou se na vás dívají, jako že co tam s tím trolejbusem vůbec jezdíte. Zejména ze směru od centra se štosují vozy, konkrétně dnes za naší zkuš. jízdou byla kloubová x25, 30tka, 36tka, 67ička a druhá 30tka. V tomto zástupu jsme čekali asi tři zelené, než se dalo vůbec na objezd vjet. Gratuluji všem, kteří tam projedou s kloubákem, neodřouh ho, nevypadnou a nezůstanou viset na izolovaným.
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 22:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten kloubák bych tam chtěl vidět...

Ostatně pachatel stavby nezůstane utajen:

 

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1282
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:02:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je ovšem pouze pachatel přilehlé stavby křižovatky za poštou, kruháč staví Simost.
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tož chyba na našem přijímači. Dík za opravu.
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovšem zajímalo by mě, za jak dlouho vidíte kolego drátizaci okružky za finální? A jak odhadujete funkčnost celeho systemu?
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5302
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:13:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, my jsme dneska projeli ve směru od centra suverénně na čevrenou, náhodou se na chvíli kruháč uvolnil, tak toho řidič rychle využil

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:54:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak - no jak jsem psal - kruháč jako takový hodnotím velice kladně, a to hlavně ze dvou důvodů:
- výjezd nejen trolejbusem z Veslandy směrem na Komín/Bástr byl většinou dosti zoufalý, stejně jako odbočení z centra směrem na Veslandu
- nyní přibude možnost otáčet vozy z libovolného směru
Co hodnotím poněkud negativně, je organizace a způsob celé stavby, o čemž jsme tu už ale psali několikrát.
Mě jako obyvatele Absolonovy zajímá, zda se zvětší proud aut po naší ulici, která bude "pohodlněji" napojena na příjezd z centra, nicméně očekávám pouze mizivý nárust - ono taky kdo by tam jezdil kromě lidí z naší spodní části sídliště.

Otázku funkčnosti vyhýbek a celé drátotechny ponechme na reálný stav, podle originál náčrtku (ten samý co zde byl vyfocen) se mi zdá poněkud změtečný systém umístění návěstidel, ale jinak se mi to líbí. Samosebou já nejsem řidič, takže konečné rozhodnutí, zda je to solidně průjezdné, bude na nich. Kvlitu armatur Esko ponechme pro jiné diskuse, mě stačila dneska vyhýbka na Tomkáču směrem od Husovic, kde skáče jenom levá stopa a pravá je soustavně zaseklá směrem doprava, a dále jsme už asi třikrát hlásili vyhýbku na Sušilově u policejní budovy, která sice krásně bliká a cvaká, nicméně doprava se nehodí ani za prase a ještě drze ukáže zpátky směr na rovno.
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 13:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve 12:48 jedu přes Mendlák a u krajnice stojí 3504 a vozidlo DP dispečinku a mezi nimi ještě červené auto - asi šlo o ťukanec.

 

PS: omluvte zhoršenou kavlitu fotky - foceno přes sklo.
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
Čeho se na nás dopustili druzí s tím už se nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustily sami.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1284
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 14:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ťukance trolejbusů jsou nejčastější právě na 26tce a právě do kloubáků. Včera i 3604 vs. Favorit.
Aby vám to (nebo spíš cestujícím) nebylo kloubově líto, zprovoznili jsme 3601 z dílů z vozu 3606.
Nového nic, odstaveny jsou pouze 3006 dlouhodobě se závadou na přední nápravě, 3282 na chvíli kvůli jímkám a 3277, čekající na papíry. Z GOček je 3015 téměř hotová, 3017 se lakuje a 3011 se "klempí". V Husovicích jsem také neshlédl nic podstatného, leda totálně vyflexovanou 3237, těsně před předáním 3236 a další vozy podobného ražení + komínská eMka v GO.
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 18:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím že otevírám mrtvou debatu, ale nemohu prostě nereagovat. To co mi především vadí, je fakt že kuřáci si v tomhle státě mohou dovolit cokoliv a my nekuřáci musíme doslova sklopit hlavu a čuchat. A dokud se tato skutečnost nezmění, tak hodlám pokračovat v politice nulové tolerance vůči kuřákům. Tím bych si dovolil tuto debatu ukončit a věnovat se tomu, co je v názvu téhle diskuse.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Dr. Chocholoušek, psychiatr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.30.43
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 18:59:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Peno: Musíš mít asi velký problém. Doporučuji vyhledat odbornou lékařskou pomoc. Na dopravním serveru své problémy nevyřešíš.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1382
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 19:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už teče na Semilasse krev?
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1286
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 21:49:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dr. Chocholoušek: Jako odborník byste měl vědět, že lékařskou pomoc by měli vyhledat spíše kuřáci než já
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 21:55:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já bych to ukončil tím, že každý může mít svůj názor, ne každý s ním může a bude souhlasit a že to je celé věc názoru - každý se na to díváme jinak.
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1475
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 22:01:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už by to stačilo Peno! Raděj si zajdi na vodárnu...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1286
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 22:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno, jelikož trolejbusům v Brně se děje celkem prd, můžeme klidně pokračovat v diskusi, já bych se toho nebál. Máte pravdu v tom, že kuřák se před nekuřákem ohýbá méně než v opačném vztahu. Opět ale nevím, kde berete jistotu, že kuřáci si mohou dovolit vše a chudáčci nekuřáci jim to musí tolerovat. Já osobně neznám ve svém okolí člověka - kuřáka, který by si zapálil just naschvál právě ve chvíli, kdy by stál vedle kolegy, kterému kouř vadí (řekněme jako vám). Netvrdím, že jsem si nikdy nezapálil tak, že bych měl stoprocentní jistotu, že tím nikoho neotravuju. Ale snažím se, ostatně při mém mizivém počtu cigaret je to opravdu poměrně lehké dodržet. No a pokud se stane že to nevyjde, tak není nic jednoduššího, než když nekuřák požádá, abychom nekouřili v jeho blízkosti. Já osobně toto nekuřákovo přání plně respektuji a myslím že i většina. Pokud jde o závislost, já se klidně bez cigarety obejdu třeba půl roku, takže jsem takový na pomezí a dovedu se vžít do obou rolí.
Čili - stručně řečeno - nikde nevidím, že by si kuřáci mohli dovolit vše, a nekuřákovi že by se tady v tém zemi žilo špatně, ušlápnutě.
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 23:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět ale nevím, kde berete jistotu, že kuřáci si mohou dovolit vše a chudáčci nekuřáci jim to musí tolerovat.
Kde? Ve svém každodenním životě! Vidím ty hajzly s cigaretou dnes a denně všude kolem sebe!
No a pokud se stane že to nevyjde, tak není nic jednoduššího, než když nekuřák požádá, abychom nekouřili v jeho blízkosti. Já osobně toto nekuřákovo přání plně respektuji a myslím že i většina.
Omyl! Já jsem v životě nepotkal kuřáka, který na mé přání típl cigaretu. A to dokonce ani tam, kde je to zakázáno! Buď dělají že neslyší, nebo mě slovně napadají. A ano, stalo se mi i to, že jsem byl napaden fyzicky!
nikde nevidím, že by si kuřáci mohli dovolit vše, a nekuřákovi že by se tady v tém zemi žilo špatně, ušlápnutě.
A žijeme my dva ve stejném státě? Já o tom pochybuji.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 23:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno - chápu z toho jediné, konktretně z první věty - vám se ani tak nestává, že vám někdo kouří přímo do tváře, vám prostě vadí, když kilometr daleko vidíte někoho s cigárkem. Trefa? Potom je tedy nejspíš potřeba takového člověka nazvat hajzlem, což ovšem značně snižuje úroveň diskuse, a to především z vaší strany. Škoda, já jsem čekal kultivovanější diskusi.
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 23:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já cigaretu cítím i když ji nemám přímo pod nosem. A to je asi ten problém s kuřáky, že oni odmítají přiznat že smrdí!
Uznávám, s těmi hajzly jsem to přehnal. To však nic nemění na tom, že většina kuřáku prostě nedodržuje zákony této země a ještě jsou drzí když je na to někdo upozorní.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1476
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 23:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsme u toho smradu: Můj tata pozná i, když jsem seděl v kuřáckém kupé...nazval bych to takovou alergií.

Já teda chápu nekuřáky, že nadávají, ale všeho moc škodí...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 09:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Peno: Buď dělají že neslyší, nebo mě slovně napadají. A ano, stalo se mi i to, že jsem byl napaden fyzicky!
...ehmm pane Šeda....tašky Vám taky vyhodil??
M_3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 11:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Peno: Jste patrně jednodušší člověk (soudím tak podle Vašeho vyjadřování). Když Vám vadí kuřáci i na 10 metrů, tak doporučuji respirátor, popřípadě plynovou masku. Stále ale nechápu o co Vám jde - kuřáci se vymýtit nedají, takže to bude o vzájemné toleranci. A pokud zastáváte tak radikální názory, ani bych se nedivil, kdyby jste přišel k nějakému úrazu. Já osobně jsem kuřák, necítím se být nesvéprávný a myslím, že ohrožuji z 99% zdraví sobě. Ono čekat někde na zastávce, kde je velký provoz je možná ještě horší, než ta cigareta. Když ještě neplatil zákon o zákazu kouření na zastávkách, tak jsem si ani tehdy nikdy nezapálil mezi lidmi na zastávce, ale šel jsem stranou, abych s tím nikoho neotravoval. A pokud Vám vadí cigareta někde v restauraci nebo hospodě, tak existují podniky i pro nekuřáky - jedna taková nekuřácká restaurace je na Palackého před Semilassem (nevím jest-li ještě funguje, protože jsem tam nikdy nikoho neviděl - pouze jednou stála barmanka mezi dveřmi a kouřila cigaretu...). A zkuste, co to udělá, když někde v hospodě řeknete chlapům u piva, aby si típli cigaretu, že Vám to vadí. Co závěrem? Snad jen tolik, že se s kuřáky budete muset smířit, protože s tím stejně prd uděláte.
trolejbus
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.226.212
Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 14:00:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic ve zlým, ale přesuňte prosím diskuzi o (ne)kouření do jiné diskuze, já radši trolejbusy....
Děkuji
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 14:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My taky radši trolejbusy, a proto jsme dnes strávili celé dopoledne nad vozem 3601, který nechtěl jet na plný výkon. Ani se z toho nekouřilo, to se pak blbě hledá závada
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5539
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 15:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a našli?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1292
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 22:15:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Našli, konkrétně našel - já (bude pochvala před nastartovanou 22TrG a rozvinutou zástavou Škody Ostrov?). Asi tři hodiny jsme přehazovali desky regulátoru z vozu na vůz (3601 <-> 3605), všechno jsme zkontrolovali, celou silovinu, jezdili tam a zpátky, ale pořád stejnej výsledek - prošlápneš jízdu, vyrazí dopředu a kolem 10km/h se výkon ztratí a jede to podobně líně jako na havarijní pojezd. Problém byl ale v tom, že to nepsalo žádnou chybu a tudíž se nebylo podle čeho orientovat. Prostě závadu, u které je už odpředu jasné, že to bude nějaká úplná hovadina, akorát ji na těch 18ti metrech dýlky objevit. Nakonec jsem našel "šikovně" nedotažený (vypadal na pohled jako dotažený) konektor signálu čidla otáček zadního motoru. Vůz má od SO najeto asi 100 km.... ale nedbalostí to nazývat nebudeme, prostě - stane se. Zase nás to jednou vyškolilo a Bobo je z obliga, poněvadž 22Tr nedělal
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5541
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 11:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1291
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 13:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S diskusi o kouření se přesouvám do volné diskuse.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Trolejbus_obecný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 15:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akční foto ze soboty,kruhový objezd v Komíně:
 
 
 
 
 
 
 
 
Nejlepší je TÚ Komín !
Trolejbus_obecný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 20:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Foto z provozu kruhového objezdu:
 
 
 
 
 
 
 
 
Nejlepší je TÚ Komín !
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 20:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten angličan na fotu č. 1 vypadá dost hrozivě
14/15TrM - toť nejlepší trolejbusy,které znám
České nezávislé dopravní sdružení
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 21:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já souhlasím s Robinem, některé drátařské avantgardní umění by raději zrakům veřejnosti mělo zůstat utajeno, zvláště pak uchránit od toho dotčené řidiče, rozk*rvené uhlíky a hlavně nebohé lidi, kterým u baráku něco podobného vyquete nad hlavou.
Sám to vidím v Ústí, že když řidič ví, že má horší uhlíky, tak přes výhybky místo 10 km/h jezdí 5 km/h.
Trolejbus obecný: Ta občanka co se hýbe pod tvým nickem je od fochu?
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1318
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 22:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro úplnost doplním, že od čtvrtka je odstavena 3005 (víceméně sloužící každodenně jen jako záložák), neboť na straně dveří za schránou kompresoru má pozdrav od kruháče - kastli otevřenou jako plechovku sardinek.
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 19:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kruháči je to potřeba vrátit svazácky a za trest zde vytrhat stejný počet obrubníků, jako bylo poškozených trolejbusů
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Msl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 20:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes před půl desátou táhla Máňa do Komína nějakou 21Tr - vracelo se to z laku, tipoval bych to na 3017 (povolanější nechť případně opraví).
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 06:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera večer nehoda u hřbitova ve Slatině, jedna slatinská pixle 14Tr na 31 má trochu srolovaný plechy na straně řidiče, pravděpodobně o ně přišla při míjení se s traktorem, který stál opodál.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 16:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Msl - toť opravdu 3017.
Jinak opět dochází na situaci, kdy je v Komíně nouze o vozy:
Odstaveno 3005, 3006, 3278, 3280, 3277 (nemá zatím pořád papíry a i kdyby je měla, nemá vyřešeny ty stahováky), dílny SO/GO 3009, 3011, 3015 (příští týden do provozu po GO), 3017, 3036, 3606, 3268, 3271, 3272 + každý den dva vozy KP + opravy atd.
Vůz po nehodě se zemědělským mechanismem větší šířky (nevím co to bylo, podle fotek nějakej pluh nebo co zapřeženej za nějakým velkým traktorem) je 3226, ironií osudu během šetření nehody do něj fláklo zezadu ještě osobní auto, takže má nejen kompletně srolovaný plech odpředu až za levé přední kolo a různě pocuchaný bok, ale také je mírně bouchnutý zezadu. Škoda že na to ještě nespadlo letadlo a zespoda nenarazila ponorka.
Géčko!
Mclain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 22:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrá tedy fláknu Vám sem pár fotek...

 
 
 

V úterý 21.11 v čase 18.05 hod.došlo ke střetu TB 03108 s protijedoucim traktorem, který se vracel z podzimní orby Šlapanických lánů. Za kapličkou je tma jak a neosvětlený mechanismus poměrně širokej (4m) páral trolejbus
Po hodince do toho křápla ženská s Fiatem Její foto bohužel nemám
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5361
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 22:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McLain: Neosvětlený? Já na tom mechanizmu vidím bílé světýlko...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Optik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.5
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 03:10:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Safra Ty jsi ostříž
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 10:59:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je jen odrazka a svítí díky blesku fotoaparátu.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5368
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 11:31:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi nejsu až takový ostříž, vypadalo to jako pozička
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 15:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nowinky z Husowitz :
3236 - po VP předána zpět do Slatiny
3271 - VP - přistavena do lakovacího boxu
3268 - VP - oprava pojezdové části , karosářské práce
3237 - již asi 2 měsíce opískovaný skelet bude přistaven na další práce počátkem příštího roku, oprava plánována až pro r. 2007.
Dnes se též objevil ve vozovně slatinský vůz 3226 který se podrobí opravě po střetu se zemědělským strojem. (Viz Mc_Lain výše)
...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1252
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 15:26:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anti: kde jsi vzal ten hezký obrázek, jinak řečeno, kdo Tě namaloval?
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 15:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anti: co je příčinou posunutí reko 3237 v momentě opískování?
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1335
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 18:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak - nejsou lidi a kapacity dílen, a to v obou vozovnách (odstavnou plochu vynechme). Prostě a jednoduše ty vozy není kam dát a nemá je kdo dělat. V současné době GOček vozů 21Tr frekvencí jeden za měsíc, do toho SOčka, rekonstrukce eMek, navíc nabíhají na VP znovu vlastně ty vozy, které už jsou vlastně eRka atd., je nemožné ještě opravovat nehody, dělat různé úpravy (montáže transparentů, jiná vylepšení apod.)
V současné době se stává největším problémem stav vozů 14TrM. Některé vozy jsou vysloveně shnilé, jsou pořád dokola odstavovány kvůli prorezlým schodům, schránám a pod. Opraví se jeden schod a za měsíc upadne druhej, přičemž na prohlídku velkého rozsahu ty vozy nemají najeté km, takže se to prostě musí takhle bastlit. Výměnu plechů a vyvařovaní jeklů už dělá i lehká údržba, která má jinak na starosti "pouze" opravy vadných vozů a prohlídky KP (dvě denně). příkladem může být vůz 3280, který jsme po běžném KP prostě museli odstavit a napůl vybrakovat. V životě jsem neviděl tolik s prominutím rozesraných věcí pohromadě na jednom voze. Podobně to bude tuším i v Husovicích. Ostatně za stav vozů 14TrM, který nebyl včas podchycen preventivními opravami, mluví 3277, přistavená původně na SO - nakonec šla do GO, to samé 3272, která v Husovicích bez pohybu stojí už asi 14 dní, rovnež SO, změněné v GO. Zkrátka po otrhání plechů na vás vykoukne totální hniloba. Stav elektroinstalace, nebudeme si tu nic nalhávat, je rovnež tragický, divím se, že ty vozy furt tak nějak fungujou přes ty zrezivělý fastonový konektory made in DDR a vylágrovaný eMGčka.
Géčko!
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 19:00:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak postupně :
Mirek: To pochopitelně nejsem já , maximálně nějaký virtuální idol , je to z jedněch zahraničních stránek , jenž mají s MHD opravdu pramálo společného, takže zde ani nebudu uvádět zdroj.(napiš mi mejlem,na anti@karneval.cz a já Ti ten odkaz pošlu) Více méně je to zde myšleno jako protipól k Verushově dívence Trolejbusové.

AD Janatak: 3237 má být dle plánu oprav zařazena na I.čtvrtletí 2007 a opískována byla tak nějak z důvodu finančních a volné kapacity na Hádech již letos. Je schovaná před nepřízní počasí v hale, takže se nic neděje. Rovněž tak již asi měsíc se v Husovicích nachází komínský vůz 3272, který je rovněž přistaven do VP pro příští rok. Zatím je kompletní na nádvoří.

(Příspěvek byl editován uživatelem ANTI.)
...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace