K-report
 

Archiv do 12.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy a autobusy v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 12.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Btw. uznavam, ze ten primer k te autodoprave nebyl uplne top, pouze jsem tim chtel poukazat, ze je divne, aby firma delala propagaci jine firme tim, ze si koupi jeji vyrobek. O to se ma starat producent sam. Problem je v tom, ze tady vyrobce a dopravce splyva a proto je to obtizne k necemu prirovnat.
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams:
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: tvůj dlouhý příspěvěk si přečtu později ale po první větě tě musím opravit!! DPO svou podnikatelskou aktivitou dotuje ztrátu z hromadné dopravy, tj.o peníze, které město už nedá, protože nechce dávat více než 950mil.Kč. A navíc DPO vlastní město, i když je to akciová společnost, jejím zřizovatelem a dotovatelem je město, tudíž DPO není povinno vytvářet zisk. A pokud je (což je samozřejmě lepší), tak všechny prostředky ze zisku se přerozdělí v příštím roce zpět na provoz MHD. Nikoliv, jak si můžete někteří myslet, že z toho budou mít investoři nějaké dividendy!!

Jinak řečeno, zisk z podnikání pokrývá ztráty. Již v minulosti byly obavy, že město dotuje podnikání DPO. Proto se psalo i v novinách, že díky dvouokruhovému účetnictví se jasně prokázalo, že dotování města pro samotné MHD je nedostačující a DPO svými aktivitami se snaží snižovat tuto ztrátu. Nebýt tohoto, tak je to s námi ještě horší!! Dík patří všem lidem, kteří dělají pro DPO jen to nejlepší!!
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A logicky z toho vyplývá, že když město nechce dávat víc peněz, musí si je DPO najít někde jinde. To že začne šetřit, to, že bude svou kvalitní práci - podnikatelskou aktivitu - řádně prezentovat!!
Kapíto?
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams a ostatní: Pokud se alespoň trochu vyznáš v číslech, stačí se podívat na výroční zprávu DPO za rok 2005 zveřejněnou na jejich stránkách. Z té vše vyčteš!!
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1448
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 22:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Solarisák: Přesně tak.

Adams: Já jsem Trollino 15 a ne Trollin (což je můj mladší kolega)
K příspěvku: Nebýt výroby všeho možného, Trolejbusů, Tramvají, tak je na tom Ostravská MHD mnohem hůř.
Kdyby tady výroba nebyla, tak město by spíš nedalo tolik peněz, aby nahradily zisk za výrobu. Město na 99% dá stejně peněz a bez výdělku za trollina, tria, varia bychom tady neměli tolik NP kačen, tolik NP trolejbusů a autobusů. Možná ani desetiminutový interval (o prodloužení na 12minut se uvažovalo už na jaře) atd....

DPO je služba lidem, ale výroba jako bokovka pomáhá ty služby zkvalitňovat...A jeden vůz to určitě nevytrhne. Lepší je prezentovat jeden vůz, díky čemuž získá DPO objednávku na 20 takových vozů. Vydělané peníze jdou k MHD a čím je jich víc k té necelé miliardě od města, tím jsou služby kvalitnější...Nemyslím si, že by město dávalo o tolik peněz míň, o kolik by si podnik vydělal víc. To by vůbec nevypadalo dobře
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Jurda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 22:11:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dobře taky tu něco přidám no...

 
 
 
Na přechodu pro chodce, drtí TATRA důchodce....
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 22:13:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: budu rád, pokud jsem ti to dostatečně vysvětlil s tím, že budeš ochoten akceptovat dnešek a stáhneš to neblahé vyjádření. Nikdo tady přece nechce mít MHD, které je svým vkusem tak o 20let zpět. Prostě náklady s tím rostou, s modernizací, s moderními drahými náhradními díly, prostě se vším. Na magistrátě to ještě nepochopili. Doufám, že se to změní.
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 22:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Solarisak: Tak jsem si dal tu praci, procetl znova tu vyrocni zpravu a prisel na to, v cem je jadro pudla. Jedina zminka o zpusobu urceni dotaci je v uvodnim slovu, ktere u takovychto zprav vetsinou preskakuju, protoze drtiva vetsina informaci z uvodniho slova je obsazena na dalsich stranach. Tak jsem to udelal i kdyz jsem ji kdysi cetl a proto je pro me tato informace nova. V pripade, ze je dotace pevna, pak musim uznat, ze mas pravdu. Na svou obhajobu vsak musim rici, ze jsem nekolikrat zduraznil, ze jde pouze o mou spekulaci, ponevadz mi chybi ta zakladni informace - zpusob dotovani DPO.

Kdyz bobr sysli, je treba si vydelavat bokem. Souhlas. Smutne ovsem bude, co se stane, kdyz si bobrovi nasledovnici rozmysli, ze si postavi dalsi hospodu na radnici a skrtnou dalsi prachy. Vsak on si ten dopravni podnik nejak vydela, treba budou ridici prodavat lizatka. Nebo muzem zacit vyrabet vrtulniky. To tu jeste nebylo, aby firma vlastnena mestem vyrabela vrtulniky. :-) Nicmene timto bych tudle debatu uzavrel. Chyba byla mezi mym monitorem a mou zidli, mas u me pivo. Je na tobe, kdy se o neho prihlasis.


Jeste me tak napada k te dnesni akci: Setkani papalasu z DP z cele republiky. Ucel teto sleziny? I kdyz uz jsem ted informovany o zpusobu dotaci a podnikani DPO, pak se ptam, k cemu tato slezina? Myslim, ze reditele ostatnich dopravnich podniku nas dotovat nebudou. Ani kdyby tam byl ministr dopravy, nic nam neda. Reditele myslim ani neoceni, o jaky trolejbus jde, beztak jezdi sluzebnimi vozy, tudiz prodej Trollin to asi tezko zvedne. Takze se akorat banda pupku nazrala za penize DPO?
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2119
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 23:06:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

adams : doporucuju procist, najdou se tam zajimavy veci ..
http://www.sdp-cr.cz/
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 23:06:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: no vidíš! Jen mě fakt mrzí, že z příjemných fotografií musel být tento hnusný pokec.

Setkání papalašů - to si vyprošuju, tak bych to v této situaci neřekl. Spíše tě odkážu na tuto stránku -
www.sdp-cr.cz
Zde určitě dostaneš vysvětlení a pochopíš více dnešní velmi významnou akci!!

A jinak jsou to velice milí lidé!!
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 23:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs: oba dva shodně, akorát jsem byl o 0,8 sekundy horší...
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 23:29:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak koukam i na ten net. Prolitl jsem stanovy, spousta organu, ale prilis produktu mezi temi paragrafy nevidimm. Ale rad si to necham vysvetlit u toho piva. Pouze mam z vlastni zkusenosti na takovato setkani spise negativni nazor (ted nemam na mysli zrovna tohle sdruzeni, ale obecne spoustu podobnych sdruzeni v ruznych oborech). Know-now se da vymenit i na internetovem foru a usetrit tim misto rautu treba na dve nova poskrabana skla v tramvaji.


Jsem holt materialista, radsi uvidim jednu rekostruovanou tramvaj, nez deset sympozii a besed a setkani. Jo a jinak nemyslim, ze by na tom pokecu bylo neco hnusneho, obeslo se to bez urazek, nadavek, proste vymena neshodnych nazoru. Takze no problemo. A pokracovat muzem nekdy i osobne, da se toho probrat mnohem vice, mnohem rychleji a s dobrym napojem na stole to jde jeste lip.


A kez by tu tech novych busu bylo co nejvic...
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 14:13:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mátě někdo bližší informace o tom novém SU s motorem Cummins?

My jsme jediní, kdo máme ST18III ?
ICQ: 319 000 672

Musím si zvykat na Solaris.
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 14:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: ST 18III jezdí ještě v Ryze (Litva). Výroba - Ganz
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1318
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 14:25:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: Jste jediní kde relativně tolik nechybí. 3801 je v "středoevropském" standartu. A né z různýma úpravama, taky by se to švýcarům a i potencionálním zákazníkům ani trochu nelíbilo - kdyby se tahaly jech ST všady možně :-)).
Vědělo se přeci k čemu hlavně bude už při výrobě.

Je to hlavně propagační kousek, příležitostně v provozu... Ono se to časem zlepší - až budou STIII 18 z DPO i jinde než v Ově.

(Příspěvek byl editován uživatelem Zlin__24Tr.)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 14:33:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba ve Zlíně!!
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 14:36:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo foto té litevské 18?
ICQ: 319 000 672

Musím si zvykat na Solaris.
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 14:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: Doporučuji odkaz: www.solaris-club.com

Jinak toto foto tam najdeš, je stáhnuté právě z toho odkazu.
 
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 14:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tady ta přidělaná štřecha vypadá ještě hůř.
ICQ: 319 000 672

Musím si zvykat na Solaris.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 18:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vlastně znamená ten GANZ? Pokud možno trochu obšírněji vysvětlit. :-)
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3744
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GANZ je nebo byl? maďarský výrobce elektrické výzbroje.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1451
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mayg: GANZ je maďarská firma vyrábějící všechno (ne)možné....staví mosty, budovy a dělá elektrovýzboroj. Na trolejbusovém trhu působila dýl jak DPO. Momentálně je v konkurzu a třeba Trollina pro San Remo byly původně jejich. Teď je dělá DPO.

Ad Indy: Akorát nemá přední lištu. Ale vypadá to divně, to je fakt

Ad Solarisák: Jo, kéž by....třeba udělala 3801 na zlíňáky dojem :-O Ale ne, že bych tomu věřil...

Rozdíl mezi Švýcarama a Ostravou je, že švýcaři jsou zákazník a Ostrava výrobní partner. 3701 a 3601 už taky nic moc nikam nejezdí...

Jen tak mimochodem, zvláště pro ty "stěžovatele" typu Karosák a Adams: Dneska byla 3801 na t-102
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:13:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Trollino_15: já jen tak že když už mají na té severské ST18 napsáno GANZ tak by nebylo špatné taky si dělat reklamu a psát tam DPO. A nebude teď místo 3601 jezdit po republice 3604 když už je mladší.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sím,sím má dotááz-jezdí už nějaké vozy typu Trollino 15ACIIIG?Díval jsem se nastránky solarisu, ale nic o tom jsem nenašel...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...:-)))
Jarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 20:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Trollin. Trollino 15 ACIIIG bude první a jen v Ostravě a počítá se s ním jako s předváděcím. Bude bez věže, vše na střeše s eventuální možností zástavby dieselagregátu.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 20:59:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Videl jsem ji, ale musel jsem si protrit oci, abych se ujistil, ze to je opravdu 3801...
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:37:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jarda: takže na linku ji dávat nebudou, protože bude furt pryč
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...:-)))
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3746
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No sice nemám 15metry moc v lásce (protože se dávají na linky kloubové, že?), ale na ST15ACIII. se těším. To bude nádhera.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: jakto že nemáš rád 15metry, ten kdo nemá rád 15metry není správný Ostravák!
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...:-)))
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 22:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vario LF má kolik metrů? Taky 15m?
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 00:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to není problém 15metrů, ale podniku...Ještě by se určitě našlo pár linek, kde jezdí sóla, ale chtělo by to posílit kapacitu...

Ad Trollin: Určitě nebude jenom "furt pryč" :-)

3604 bude náááááááááááádherná. Těším se jak malé děcko....:-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 12:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg. No spíše by tam mělo být Solaris CEGELEC Trollino xxxx. Zní to líp než DPO
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 13:44:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ať si to ujasním, kde se vlastně trollina vyrábí (nebo dokončují)? V DPO? Nebo je více podobných podniků.

Kruci, ale mohli by tež někdy aktualizovat ty svoje stránky, myslím www.solarisbus.com.

(Příspěvek byl editován uživatelem Indy.)
ICQ: 319 000 672

Musím si zvykat na Solaris.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1453
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 14:56:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Indy:
DPO - Kastle Solaris, motor Pragoimex, výzbroj Cegelec
GANZ - Kastle Solaris, výzbroj Ganz, motor nevím (asi taky Ganz
Tychy - Kastle Solaris, výzbroj *****, motor *****

Tychy si vyrobily několik trolejbusů sami pro sebe, jinak je myslím nedistribují
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
7717
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.195.242.250
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 16:18:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes myslím že 4227 na 31/410 a v pondělí by měl být na 31/421
3503
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.148.90
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 17:00:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Trollina 15 AC.
Na 101 byla asi před rokem 3602,na 103 a 105 taky byla asi před rokem 3602 a před rokem byly na 106 3601 a 3602
3503
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.148.90
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 17:03:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem viděl přivážet to Trollino 15 AC 3.generace tak to byl skelet.A příští rok mají mít nové Trollina dieselagregát.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 18:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mohl bych poprosit o veškeré informace a fotografie
vozu karosa B732.20-rok výroby 1987,ex.DP ostrava ev.č.6201,spz ovb 39-69-později ovb 9104.děkuji
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 809
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 10:33:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdopak to včera ve 12:43 fotil u Zimního stadionu vůz 7603? Byli to celkem 3 fotografové.. Někdo odsud?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3748
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 10:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Poláci. Od 15:00 jsem byl s nimi.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezké odpoledne, mám jeden návrh na změnu.

Co takhle zkrátit spoje a-77 jedoucí jen na Hrabůvku Polikliniku na zastávku Kino Luna.
se zavedením poznámky L u linek 41 a 77 Spoj má přípoj na autobusovou linku 41 (kino Luna) a u a-41 spoj linky vyčká v zastávce Kino Luna příjezdu spoje linky a-77) Tím by se ušetřilo na rozumném místě.
Myslím, že zaručené přípoje jsou moc príma věc, a měly by se používat i jindy než v noci i za cenu toho že někdo někde chvíli (max 3 minuty jako u TQM) počká. Opravdu k naštvání je situace kdy každé ráno sobě na vzájem ujíždí a-48 a a-36 přitom, kdyby se na ně zavdel připoj na zastávce řekněme Balkán, kde to ničemu nevadí, bylo by to skvělé.

Tak a teď se do mě pusťte.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protže ho do školy nic nedoveze a nebo hůř do toho co by ho tam dovezlo se porstě nevleze..
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:53:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ranní 48 při dojezdu na konečnou dosahuje zpoždění až 3 minuty.. Nedokážu si představit,že by ještě další 2 minuty musela čekat na Hrůbkách až dorazí 36.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:56:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Silesia: Nesmysl. Úsek Kino Luna - Poliklinika je hodně vytížen. Spousta lidí tu 77 určitě uvítala.

PS: Oprav si ten svůj podpis pod čarou . Je tam několik překlepů
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 13:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: je to velký nesmysl, vůbec by se to neosvědčilo.Myslím s tou a-77 a a-41.

(Příspěvek byl editován uživatelem trollin.)
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...:-)))
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 13:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Mám pocit, že jsem s nima jel d-2, ale už kolem 13:30 nastupovali na Míráku a vystupovali na Vysokých pecích
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 14:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no já nevím, ale koukal jsem na tu trasu zrovinka dneska. Svezl jsem se a-77 why not, ale od Luny byla vážně takřka prázdná a při pohledu na JŘ se není co divit. V sedle jezdí před sebou. Má to svou logiku, ale a-77 tak vozí vzduch a řidiče.
Ten návrh byl myšlen k aplikování na dou v prac. dny od 18:00 do 4:00 a o víkendech.
Ne ve špičku

A co se týká té a-48 /36 jde o směr do Poruby a čekala by a-36 a to zhruba 1 minutu.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protže ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se porstě nevleze..
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 14:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gakon: dík, jsem slepý.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 16:34:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 19:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taková rutinní otázka: Kdy naposled jezdil Low Entry?
ICQ: 319 000 672

Musím si zvykat na Solaris.
Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 19:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: Jezdí!! Od středy je v provozu!
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 20:48:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Solarisák: To je zázrak
Jinak podle mých informací již brzy vyjede 4289, brzy se chystám do garáží, takže to ověřím.
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Indy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 21:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Solarisák: No, dneska jsem viděl na a-28 myslím 7709 (každopádně Low to nebyl).

Karosák: No, jsem zvědavý, jestli se 4289 pohla. Vždycky, co jedu kolem porubských garáží, tak ji vidím venku stát pořád naprosto stejně.

Dneska jezdilo dost staršísh SU12. Na a-29 samé bílé střechy, na a-38 7701.
ICQ: 319 000 672

Musím si zvykat na Solaris.
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 21:36:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: Doufám, že ještě ne, rád bych ji vyfotil. Jsou už nějaké náznaky, co budeme kupovat příští rok? Solarisy, to vím taky, ale jaké a kolik...
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 21:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Indy: je fakt, že jsem dnes nezaregistroval, co se vše děje. Proběhlo něco, co muselo několik vozidel stáhnout z linky. Byla stažena 7727 a pak zpět poslána na linku. Zřejmě nás navštívili Poláci a mrkli se na vozy. To je jen moje teorie.

Karosák: Předběžné číslo se ví, ale nebudu ho říkat. Uvidíme, jak to ještě projednají na magistrátě nové vedení.
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 21:44:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Solarisák: Alespoň naznač, jsetli se má jednat o stejné typy jako letos.
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Solarisák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 22:00:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosák:
Rodina Solarisů = můj druhý domov.
SOLARIS - Power of Enthusiasm
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 22:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K mym usim uz se taky neco doneslo, pokud to vyjde, jdu parit...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 23:19:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žeby se konečně začaly v OVě objevovat solarisovské klouby na více, než jednom kusu? No, to zní až nerealisticky... Nebojte, on nám někdo seškrtá rozpočet a zůstaneme zase u nevyužitelných (při dnešních nárocích vs. kapacitách) patnáctimetrech...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 10:45:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Solarisák: TeĎ abych si to zase zjišťoval zdlouhavě sám...

Taky tomu moc nevěřím. Přece už minule měly být SU18 na a-44 a nahradit SU15 a nic z toho nebylo.
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace