K-report
 

Archiv do 25.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Všeobecná autobusová diskuse » Staré archivy » Archiv do 25.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 16:11:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle prostě NENÍ Sodomka.

 
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 22:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AKTUALITY Z ÚSTECKÉHO KRAJE
Takže jak to právě teď vypadá-na většině zastávek ČSAD (alias DPÚK)v oblasti Mostu a Litvínova jsou vylepeny jízdní řády DP Mostu a Litvínova (ale ještě ne všechny-někde chybějí). Na netu bohužel ještě nejsou, ale jsou prakticky shodné s těmi starými. Což se dalo samozřejmě čekat (větší úpravy budou podle mého až v novém roce). Podobně je na tom i DP Teplice-ten má již JŘ na stránkách s poznámkou, že jízdné je zdarma. Ba ani DPÚK nespí-jsou již přdělány všechny jízdí řády-na většině linek je provoz "zajišťován" jedním párem spojů (ale např. na lince Litvínov-Č. Jiřetín je jen půl páru spojů !).Některé linky, zdá se, již nejsou uvedeny. Bohužel změny nejsou v IDOSu-tam je vše při starém.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 20:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s TMB, Sodomka podle mne nikdy nedělal nic podle cizí dokumentace a jméno je zavádějící, nemál výrobků se označovalo podle svého majoritního odběratele (i po převratu - ČSAD)...
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 11:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se zeptat 11.9.2006 jsem zaslechl, že na Florenci někomu ukradli autobus rok starý, nevíte někdo o tom něco bližšího?
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 16:23:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jestli na Florenci, ale ukradli C954 Bosákovi. Myslím ale, že říkali na Smíchově.
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 21:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: Bosákovi ukradli sedmičkovou Karosu na Hradišťku (cca 14 dní zpět). Tu devítku mu "ukradli" tento týden (v pondělí) dopoledne na Smícháči, ale ještě ten den k večeru jí našli v Hlubočepích.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1763
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 09:29:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Busportalu se už několikrát psalo o filmech natočených nadšenci do autobusů busportal. Nevíte někdo, kde by se daly sehnat nebo vidět? Díky.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1684
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 08:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dostal sem zpravu, ze vcera jely po dalnici pres PV na OL nejaky dva kloubovy mestsky strasne barevny autobusy s napisy predvadeci jizda. Kdo se v tom ma vyznat... Me nic nenapada.
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Martinhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 11:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fikajs: A ta sedmickova Karosa od Bosaka se taky nasla, nebo ne? A ktera to byla, jestli nekdo vite?

Jinak lidi, co kradou autobusy, me pekne s..ou, kdyz ja pak nekde autobusy ocumuju s blokem v ruce a obcas dokonce neodolam zapatrat u nejakeho osamocene odstaveneho autobusu po vyrobnim cisle, tak snadno upadnu v podezreni, ze chci autobus taky ukrast. A pritom jsem jen neskodnej blazen
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5322
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 12:17:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tomu rozumím. A navíc, jak je to číslo na rámu, tak tam v těch místech je taky páčka na otevírání dveří a tou když se otevřou dveře, tak má člověk přístup dovnitř, kde se nachází například kasa a peníze.

To jsem takhle jednou přijel do Chlumce nad Cidlinou, na autobusáku stála nějaká karosa, a tak jsem si řekl, že se podívám na VIN. Štítek byl schovanej za košem, přední mřížka byla zakrytá hadrem (v červnu....), takže jsme se rozhlédl, jestli někdo nekouká a v poloze ležícího střelce jsem se nasoukal pod autobus. Zjistil jsem VIN, poznamenal si ho do notýsku, vysoukal se ven a koukám, nade mnou stojí řidič s nicnechápajícím výrazem ve tváři. Naštěstí se nezmohl na jediné slovo, takže jsem mu mohl v klidu vysvětlit, co tam dělám. Vzal to celkem dobře, ještě mi pak s autobusem zapózoval, abych si ho ohl vyfotit.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 17:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martinhd: 1456. A pokud je mi známo, zatím nenašla.
DJ Jack
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.204.235
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 14:10:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové Stránky o dopravě na Příbramsku - http://pribramskadoprava.ic.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 17:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo kolik u nás jezdilo těchto modrých Volv B10?
 

Vím,že jedno takový Volvo měl Zlatovánek,takže bych chtěl zjistit jestli to není náhodou jeho.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 20:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc. je to přesně tent typ i zbarvení, co měl Zlatovánek. Dřív jsem ho vídal na Florenci (foto 14.2.2003):
 
Ovšem, vzpomínám si, že jsem viděl stejný autobus u jiného dopravce, snad u nějaké cestovky. Nemám foto, tak už si přesně nepamatuju.
Na tvém snímku vypadá, že je možná pod plachtou ze předu bouraný. Ostatně pokud je jeho, tak asi proto ho prodává. Jinak bych se divil, že by jen tak prodával jeden ze svých nejlepších busů.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 21:07:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gromit:s té druhé fotky na tipcarsu je vidět že je to z předu celé zrušené
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4942
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. září 2006 - 09:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prodává se to v Písku, www.motorpisek.cz
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 28. září 2006 - 12:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takto asi nebude ten Zlatovánkův,pochybuju,že by ho prodával v Písku.Až pojedu do Poličky,tak si to zjistím.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4943
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. září 2006 - 12:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Druhá možnost ovšem je, že to tam někde rozstřelil a aby ušetřil za odtah, prodává to tam
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2532
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. září 2006 - 18:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda toho autobusu. To už asi nikdo opravovat nebude.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
AdamGold
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 17:59:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Práve vychádza kniha "košické autobusy" mapuje vývoj autobusov MHD v rokoch 1950 až 2006,historický úvod 1850 - 1910 (fiakre,omnibusy,motorové omnibusy), tabuľky, farebná foto príloha. Formát B5, 80 strán, kriedový papier. Nadväzuje na knihu "Košické koľaje".
Cena: 189,- Kč + poštovné
Objednávky na email.
 
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1791
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 07:43:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V 7:30 jel přes PV po dálnici směr Brno, Praha zajímavý náklad. 815 táhla Mercedes O 350 s černou folií přes čumák, zadek, některá boční skla, vypadal, že měl nějakou nehodu (ale menší), ale hlavně, jako by ho někdo poničil řekněme schválně. Podle nástřiku to byl bus od Regy (takže Ukrajina). Třeba ho někdo potkáte a podíváte se pozorněji, já ho viděl za jízdy.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 15:32:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkný fotky Neoplanu Citylineru - historie
http://www.busportal.sk/modules.php?name=article&sid=2275
Janhavir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 09:54:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Když napíšeš přímo autorovi těch filmů - Honzovi Veselému, rád ti je pošle.

E-mail : vesely@tipmail.cz
Http : www.janfilm.wz.cz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1803
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 09:59:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Janhavir: Díky za odpověď.
Frost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.95.242
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 12:19:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosba směřovaná na všechny autobusové nadšence, co si všímají vozů ve svém okolí: dnes v noci byl na Dolním nádraží v K.Varech odcizen autobus Dopravního podniku Kaarlovy Vary, a.s. Jedná se o meziměstskou Karosu C934, RZ KVL 98-12, evidenčního čísla 116. Byla bílá, s tříbarevným logem společnosti, na zadním okně měla reklamu na ODS (komunální volby) a trochu naprasklé přední sklo. Kdybyste vozidlo někde zahlídli, dejte, prosím, vědět buď na DPKV (353 505 311 nonstop), nebo přímo na policii ČR (krádež je nahlášená). Dík.
Frost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.95.242
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 13:21:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pátrání odvoláno, autobus už byl objeven.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 14:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je fajn, že se tak rychle našel.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 16:10:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/auto/superbus--autobus-ze-sveta-sci-fi_98021_oc3sj.html
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 16:25:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: Jenom by mne zajímalo, jak by se s tak nízkým podvozkem vyrovnal s terénními nerovnostmi .
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2554
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 20:54:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frost: kdo ten autobus ukradl? byl nějak poškozen?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 20:54:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměl by někdo prosím nákres karosérie MB Conecta? předem dík
lubos_ba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.216.213.113
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:42:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mam. Chces solo, nebo kloubovej ?
Janhavir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 08:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo, prosím, fotky busů Midway, které provozuje ČAD Blansko? Díky.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1704
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 10:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite nekdo ktery kreten provozuje autodopravu po brnenskem vystavisti? Vcera tam jezdily po cely den dva minibusy Mave, mlada baba a bachraty dedek. Prijemni jak prase, na dverich papir s textem ze vozy jsou urceny jen pro invalidy, matky s detmi, duchodce a podobne. Cely den jezdili prazdni a kdyz se nekdo opovazil nastoupit, byl privren do dveri a nasledne zjeban jestli neumi cist nebo co. Na oznacniku nebylo nic napsano a kolikrat se stalo, ze deeseticlenna skupinka cekala s tim, ze se sveze na druhy konec vystaviste, po ctvrthodinovem cekani jim bylo zdeleno ze pokud chteji jet, maji si zlamat nohy a ruky a pak teprve prijit. Nevim jaky ma pak tato doprava smysl. Nejradsi bych je oba nakopal do prdele, nebyla bohuzel prilezitost protoze radsi ani nezastavovali a cele vystaviste plynule projizdeli a kdyz sem chtel otestovat dalsi znacku minibusu, musel sem se sebe udelat kulhajiciho debila aby mi vubec zastavili.

 
Web o prostějovských autobusech



PV-67-39 a PV-57-09 zůstanou navždy legendami...
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 17:06:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten tvůj příspěvek pošli přímo na BVV
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5035
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 17:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V původním znění
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1428
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přímo řediteli BVV.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2815
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 21:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrně měli nějaké instrukce, jiná věc je jejich vystupování.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5431
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frost: můžu se též připojit k Bartovu dotazu? Taky by mě zajímalo, co se s tím autobusem stalo.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 14:39:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lubos_ba: Chtěl bych ten so´lo. Děkuji
Karosa FOREVER
Frost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.95.242
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 08:24:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Bart + Martin J: autobus se našel odstavenej ve Slanym u autobusovýho nádraží. Krom ukradenýho autorádia a vypáčenejch uzamykatelnejch příručních schránek v interiéru nijak poškozenej nebyl - ani naftu si zloději nevycucli...
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1713
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 12:59:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni se Brnaci asi bali ze pokud pojede vic jak pet lidi tak jim rupne ta zadni naprava ktera nema skoro zadne perovani...
Web o prostějovských autobusech

PV-67-39 a PV-57-09 zůstanou navždy legendami...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2629
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 21:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to byl asi zloděj amatér. Plná nádrž do autobusu vyjde na několik tisíc.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5055
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 22:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V dnešním Blesku je článeček, jak se na Brněnsku ztrácí nafta z odstavených autobusů...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5456
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 09:29:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to byl asi zloděj amatér.

Podívej, kdybych já šel teď vykrádat autobusy, taky si vezmu jen rádio a tržbu z pokladny. Obsah nádrže bych neměl kam dát, ono peníze sice odnesu v batohu nebo igelitce, ale naftu ne.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 10:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takto to modrý bouraný Volvo B10 stojí ve vozovně spol. Bosák v Dobříši.Sem zvědavej co s ním bude dělat.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 09:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove, existuje nejaky vyhledavac na bus spojeni, nejlepe s cenou napric EU ? Staci me dalkove a mezinarodni linky, i kdyz mistni bych taky obcas uvital.
Dik, Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 10:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechápu ty svině co vykrádej busy - v Praze dnešní noc vykradli naši setru 415 - 2H4 8844.Stejně ty hajzly nikdo nechytí
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1852
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 11:02:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Maxwilien: Jsou to hajzli, ale on je ani nikdo chytat nebude, policie má důležitější práci. Slabá útěcha může být alespoň to, že bus zůstal. Minulý týden byl odcizen v Paříži zánovní Mercedes nizozemského dopravce a bylo tam podobných případů víc.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2683
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 10:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, radši když autobus "jen" vykradou, než kdyby ho ukradli celej. Natož ho někde položili do příkopu.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 17:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemáte někdo fotografii autobusu man SL200 ze zadu???.děkuji
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 19:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ses vazne tak linej a nebo neschopnej si to najit v jakymkoliv vyhledavaci ?
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 19:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J.Hertl
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 19:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

onvo:díky ja jsem toí hledal na seznamu a na googlu a nenasel-asi neumím hledat díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 21:23:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svět motorů 44/2006:
Pražský výrobce lehkých nákladních aut Avia znovu mění majitele. Po firmách Daewoo a SGM jej získal indický Ashok Leyland. Plánuje několikanásobně zvýšit objem výroby a nové, těžší modely. Začít chce i s autobusy.
Lukáš Laube
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.13.188
Odesláno Středa, 25. října 2006 - 11:00:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den přátelé, prosím vás, nevíte o někom kdo prodává autobus, sháním akutně, nejlépe Karosa LC 735. Moc děkuji
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1876
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 25. října 2006 - 11:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.busprodej.cz
Autocentrum Zmuda
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2693
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 11:45:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukáš Laube: z jakého regionu to má být?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Lukáš Laube
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.13.188
Odesláno Středa, 25. října 2006 - 12:22:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celá ČR, ale musí to být jen Karosa LC 735... TY autocentra jej nemají v nabídce, tak sem byl odkázán velmi doboru osobou na vás sem na fórum, že tu máte přehled...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1877
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 25. října 2006 - 13:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zkus ještě www.annonce.cz nebo www.bova.cz. Prostě zkus googlit.Jinak kdybys chtěl C 734, tak by sis mohl i vybrat.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace