K-report
 

Archiv do 14.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD v Jihlavě » Staré archivy » Archiv do 14.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 22:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak 1. je tam víc místa mezi zadní dojmontáží
2. nesrovnatelně tišší
3. odstraní na přání komín!!!!
4. a rozhodně je přehlednější spodek, jak jsem pochopil Verushu.
Dieselagregát to je sporné. Použil bys ho ale jen po pár dnů, tak jestli to má cenu. Pak by třeba někdo z radních-sundáme trolej tady a tay a vlastně na křižovatkách uštříme, pojede se na diesel, je to nadnesené, ale i tak.
Eugen-díky za to poslání, Ty víš čeho.
Makrelu neumeješ.
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 11:51:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz na znalé. Když má autobus/tbus hlášení zastávek a projede některou zastávku na znamení bez zastavení, tak musí pro nahlášení další zastávky na něco zmáčknout řidič nebo se to děje samo přes GPS.
AA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.154.230
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 17:33:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem šel od hl.n. v Jihlavě směrem k novému kruháči a pak zase zpátky a zíral jsem na poloprázdné (spíš téměř prázdné) vozy, kterém jezdili ve 3-5 minutovém intervalu od a k nádraží. To se Jihlavě opravdu vyplácí dotovat poloprázdné spoje (zřejmě vliv prázdnin)? Existuje v Jihlavě prázdninový provoz? Ušetřit nějakou korunu na nové vozy by se přece hodilo....

Netušíte, jestli je pravdivá informace, že DP Jihlava obdrželo nabídku na testování autobusu TEDOM Kronos?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 17:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a) protože je tam souběh 3 linek, tak holt to tak je. k hl.n. se v 90% vystupuje a naopak nastupuje. Víc lidí je až dál. Jinak se stačí podívat na j.ř., vzhledem k chůzi musí být vidět a zastávek od hl.n. vpravo je ke kruháči 4 a vlevo 3. přičemž na B, BI, C je zaveden letní provoz, ten úplně pravý sloupec.
To že je tam takový interval je dáno jen souběhem.

nikdo nic netuší a jak je už celkem známo, ti "dole" to budou vědět až jim zavolají, přeberte si bus. Jinak vzhledem k situaci to beru jako nereálné.
Makrelu neumeješ.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 19:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No. O těch krámech sme se bavily. Já jeko cestující to vidim tak-málo místa na nohy, HLAVNĚ tam všechno vrže, ty zas.a.ý plasty, kterejch je tam zbytečně moc.Autobusy nejsou dělaný na dlohou životnost(viz venkovní plechy). A hlavně taky z hlediska bezpečnostního. Při střetu to nic nevydrží a za tu dobui co jsou CITELISY v jihlavě se údajně už u 7 vozů měnil přední plastovej náraník. U 900 se sice taky lámou ale ne tolik(za provoz 900 asi tak 4 kusy).Takže ty citelisy mi prostě vaděj no asi tak. Ale neni to tim že nesníšim nový vozy. Když by přijelo 12 B900 tak je to paráda.

Jinak pro jihlavské a ty co se tu vyznají-209 o které sem psal že nikdo nemohl přijít na to co s tim je. Tak v turbu při výrobě omylem nechali matičku(spadla nebo co, prostě tam byla) a ulámali se na vrtulce lopatky. Teď už asi 14 dní jezdí. Pak taky 336 je vysraná, něco s elektrikou. No a dnes na linkách hodně 700(327,329,295,296).

To je asi vše.
9:Tr:A DDR nebo NDR nebo co to je jedno. Prostě skopčáci
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 19:25:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: di se prosim te zahrabat do snehu, zchlazeni evidentne nepomohlo. My uz tady v nich jezdime skoro 10 let a mame jich tu pomalu 400 kusu, jak jiz bylo receno. Jinak to zopakuji neumis normalne sedet v autobuse to je vse. Ja merim 190cm a sednu si vklidu. Asi ti budu muset specialne pro tebe udelat fotku sediciho cloveka. Jinak sedadla STER sou +. Jinak zkus Citaro, Urbino a pak kecej .. je to stejny co se roztece sedadel tyce. Jen je maj trochu jinak usporadany. Opravdu skoda pro tebe cokoliv novyho. Bez si sotousku vozit se v tech starejch Karosach a budes hekat blahem. Co se deje v dire Jihlave je mi u pr.... ale dokazu si to ptredstavit, kdyz zde nikdo leta nevidel moderni vozidlo. A specialne tobe "preju" nakup dalsich Citelisu/24Tr.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1187
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 19:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hergot nechte toho sakra! 1099, ty musíš furt pokračovat, viď? Každýmu z vás se líbí něco jinýho, tak nevím, proč tady argumentujete! Já chci číst normální jihlavskou diskusi, tak dost! Grrr

123: U GPS je to automatické, bez GPS je na to čudl. V každém podniku je jinde :-)
Autor v tomto příspěvku vyjadřuje svůj osobní, subjektivní názor. Necítí se nucen ho propagovat jako pravdu Boží.
_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 19:33:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099 Solaris je LEPŠÍ(jel jsem v něm a zkoušel všemožné polohy) a laskavě nesrovnáva city a cite. No rozebírat o5 prahu nebudem, Špacír to napsal dost jasně.

no ale BDR a DDR jsou různé pojmy, soudruhu.
Makrelu neumeješ.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 19:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: nerekl bych ... co se tyce sedadel obe sou STER a "posezenicko" bylo stejny. Jinak to bylo ST18, Citaro ma myslim jakousi verzi Vogelu. Jedinny naskok maj vzadu. Co se tyce sedadel posazenych v rade za sebou, je to jedno co je to za bus.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1046
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 20:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na sezení byly nejlepší ipury, potáhnout je moderním plyšem, tak jsou i jednoduché na výrobu. No co jsem jel v ST 15, tak jsme seděli vzadu na 4 a krásně jsme se vešli, i v ST 12 na stejném místě. pak jsem sám vyzkoušel i jiné polohy a pořád je lepší. na uspořádání. Na čem sedím a jak je to pohodlné, to jsem nezkoumal
Makrelu neumeješ.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 21:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099:Ty 1099 už mě neser.První citybus to byl bus ale ty další už stály za hovno. Takže hovno tomu rozumíš.Cháputě že z nich seš hotovej tak mi to tady nevnucuj.Já ti taky nevnucuju nic.
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 07:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: ano jiste prd tomu rozumim ja :-))) ja mam s tema busikama najezdeno tolik, ze tobe se o tom muze jen zdat. Nejen s nejstarsi verzi, ale i s tou posledni, kera ma uplne stejnej interier jako Citelis. Take s Citarem toho mam najezdino dost.
SUckem jen test. Beru v potaz pouze cestovani za nejakym ucelem. Ne nejake sotouske blbnuti. Jen je mi te lito, jak ses rekl bych trochu mene chapavej. To je asi tak vse. Jinak ti nic nevnucuju jen ti oponuji z pohledu bezneho cestujiciho. Ono kdyby si jezdil delsi dobu treba Citarem ci necim jinym, tak by te ty utkvely predstavy presly. Ty ses asi hotovej z tech starejch kramu 731 a 732 asi ze? :-)) Je moc hezky, ze to ze staly za h.... rikas zrovna ty :-))) Kolik, ze to mate Citybusu? :-)) Ja z niceho hotovej nejsem je to zcela beznej NP bus kterej vidavam a jezdim s nim skoro 10 let. Ty nejakej ten mesic a ses z nej uplne mimo, tedy v zapornem smyslu.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 13:50:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdrávím, chtěl bych se zeptat, jak to tedy dopadlo s hlášením - už ho máte? A funkční?
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 14:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už v některých /možná teď už ve většině/ vozech. Je to ve "stylu Opava". Jen ohlášení další zastávky. Bez nějakého - na znamení, no v Jihlavě by mohlo být spíš "zastávka NENÍ na znamení":-)).
Hlas zní šíleně znuděně.

Večer kdyžtak dám na ukázku co jsem nahrál. A nebo místní doplní
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 15:44:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak hlášení funguje následovně: po rozjezdu-Příští zastávka, Na Růžku. Po otevření dveří -Na Růžku. Po roz.- Příští zastávka, Královský Vršek. A ten hles není znudění, není v něm intonace, prostě stálá tónina.
..Masarykovo náměstí Hroní, upozorňujeme cestující, že zastávka je Stála
Makrelu neumeješ.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že to hlášení ujde. (mohlo by jistě být lepší, ale nechtějme zázraky)
Já teď už docela zoufale čekám na nový web DP. Nemáte někdo zprávy kdy by to jako mohlo tak být? Doufám, že DP nerezignoval ... ( ta nasmlouvaná firma asi stojí za ... )
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, tak zatím jak tak koukám nic, holt musíme počkat, snad po Novém roce
Makrelu neumeješ.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:50:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 9Tr: ono to hlásí i zastávku, na které zastaví? Já (s 24Tr) jsme slyšeli jenom následující.

No, lepší by to být mohlo, ten chlapík je takový nadšený, ale podivte se na Opavu. aneb jsou na tom i hůř (ale to je asi tak jedinné, v čem lze být proti vám hůř).

Zdravím :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:59:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no to máš pravdu, ale pořád se to dolaďuje, takže se dnes máme lépe než zítra,...pozítří....včera....tak jsi to přece říkal předsedo.
Makrelu neumeješ.
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 08:06:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, některé hlásí jen následující, některé i zastávku kde se zastaví, dokonce když jsem dojel s 51 na A na hl. nádraží, ohlásilo to "konečná stanice, vystupte si prosím". Včera ráno nájezd linky č. 4 s citelisem z DP bylo i s hlášením a nápisem "linka A, z M. náměstí pokračuje jako linka č. 4". Zato dnes 64 ráno na A hlásila jen od DP po M. náměstí, pak to asi řidič vypnul.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 13:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vidím co vůz to originál + ještě lidský faktor /řidič/.
Jak se vlasně nahrává IS v JIhlavě? Je to pomocí bezdrátové sítě, nebo musí každý vůz "oběhnout" technik s noťasem?
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1063
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 16:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovládání je následovné. Zadání do palub. PC, kde je i j.ř. Poté Co přijedu na zast. zmáčknu tlačítko, zahlásí, zavře dvéř, do cca 6 s zahlásí příští zast. Pokud nemačkám, tak to hlásí jen příští. při průjezdu zahlásí po zmáčknutí
123-24Tr mají problémy celkově
24Tr-noťas
Makrelu neumeješ.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1067
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 17:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo jinak novinka. Máme nějakého nového řidiče, cca kolem 30, vypadá docela slušně a dnes na 206-36, jinak se vrátil jeden armádní, všichni asi víme a i proč odešel, tady na netu to nebudu rozebírat.
Makrelu neumeješ.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 19:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Jó Praha, nojo západ, tam se jim to líbí, ale u nás z teho nadšený holt nejsme. No není divu, byly jsme zvyklí na B700-ty se opravily klepnutím kladiva, ty nový už musí přez PC a vše je moooc složitý-AŽ ZBYTEČNĚ!!! Na naše podmínky by stačilo, kdyby to toliko ten PC nechtělo.
Interiérje věc nádoru-pokládám ho za dobrej-vzhledem k NP vozům- Soláro má širší-to je ta výhoda.
Konec
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1069
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 19:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, Praha je západ a tam vládne imperialismus, tady máme socialismus a chceme kvalitní socialistické výrobky. Což dokládají jak soudruzi z PLR, tak soudruh Gábor Széles z MLR chce i obnovit výrobu kvalitních autobusů.
Francouzi Neprojdou.
Makrelu neumeješ.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 19:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: No jak myslis, ze je na tom Citaro a Urbino pripadne 95x ?
Jinak uz mame oficialne potvrzeno zatim 10 Citelisu pro letosni rok.

(Příspěvek byl editován uživatelem 1099.)
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 20:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ano, vždyť jo. Ono je to vždy o zvyku- vy už je tam máte 10 let-řekni mi co v tý době bylo na výběr??? Dnes se dá srovnávat.
K ciťákům: uUrčitě se našli u vás lidé, kteří reptali-časem si holt museli zvyknout. Tak to vidím i u nás. Přišli 21Tr-lidi nadávali, teď-už si zvykli. Tak to dopadne i s UFOUNAMA.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 20:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: v ty dobe se vybiralo mezi Renaultem Agora/Karosa Citybus
http://www.citybus.cz/fotodatabaze/upload/Praha/Citybus_3004.jpg
http://www.citybus.cz/fotodatabaze/upload/Praha/Citybus_3004_a.jpg
a Neoplanem N 4014/3, jehoz mame 2 kusy z drivejsich 3 z prelomu let 94/95.
http://www.citybus.cz/fotodatabaze/upload/Praha/Neoplan_3002_e.jpg
http://fotogalerie.mhdfoto.info/galleries/Praha/Autobusy/N4014-3/3001_MJ_Skalka_30.9.2004.jpg
http://www.mestskadoprava.net/galeria/galleries/Praha/abus/3003-Vysocanska-195_2.jpg
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 20:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě. Výběr nebyl široký. Tak právě proto reptáme, kdyby byl takový výběr dnes, tak držíme ústa.
Ony všechny přechody z typu na typ byly asi těžké a zvykat si ještě horší.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 21:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jenze kdyz mluvis o ty diagnostice zavad .... vzdyt stejnym zpusobem to resi konkurence taky, nove Karosy nevyjimaje. Pokrok je pokrok, dnesni auta taky preci nejsou jako 120 apod. Koneckoncu porad plati, ze je to nejrozsirenejsi typ, tedy dostupnost servisu a ND je lepsi.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 21:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pač vím, že naši dílňáci by reptali i u jinejch, proto mě to nezaráží. Ale je pravda, že vcelku všichni starší(možná i mladší) "ošetřovatelé" říkají, že je to až moc přeplácaný PC- pro provoz ve městě naprosto zbytečný. Ale to je nemoc všech novejch vozů.
Holt časy "srpu a kladiva" jsou pryč. -myšleno s nadsázkou. Dnešek je časem "Hardwaru a Softwaru"-ikdyž stále nevychytanej.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 16:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano, někdo popisoval: pc-čidlo-pc-kontrola pc-motorek toto vše ovládá po zapnutí přísl tlačítka stěrače
Makrelu neumeješ.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 17:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099:Ty chytrošku co 10 let jezdíš ve sráči. To teda seš fakt odborník když se tim vozíš už 10 let.Fakt tě uznámvám jako odborníka. Já sem zase jezdil 6 let v IKARUSU 280.08 a tak 50 let se budu vozit v karose 700.Tak si je uží a mě je nervi. Sráče.Vnucuješ furt něco. Na vysočinu taky nejsou moc vhodný 3tačítková automaty když hovno vyjedou. Počkej po zimě. Rosekaný nárazníky a utahaný 700 a 900 po zimě až budou jezdit za sráče. Až napadné první sníh tak citelisy sou v hajzlu. Pane 1099.Ale seš fakt borec že 10 let v nich jezdíš. Jako určitě se teť tady všichni bojej a maj před tebou respekt.Fakt frajer.
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 17:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: hele sotousku radeji mluv slusne a oprav si ty hrubky v podpisu. Radsi si dej lekci cestiny a neplacej tady. Takovy mongoly jako ty mam fakt opravdu rad. Mazej hodne na vychod a tam se rozplyvej blahem nad stoletymi busy. Fakt nevim o co ti de ... Reknu to jeste jednou a trosku ztracim trpelivost .... ses rozmlazlenej fracek, kterymu neni nic dobry a nebyla by naskodu i nejaka ta lekcicka ... A i na dale porad plati veta, ze sotous je nejvetsi nepritel MHD, jak tu prorokoval myslim Kaem. Muzes byt nasranej jak chces, nastesti ovsem ty do toho muzes prdlajs kecat, co se bude kupovat apod. Jinak zanedlouho tu mame prvni mini varku 10 kusu Citelisu pro letosni rok ...

(Příspěvek byl editován uživatelem 1099.)
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1078
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 19:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo jinak dnes ráno mezi 5:10-5:20 totální výpadek proudu v Jihlavě, takže když jsem šel na zast. tak jsem nadával, už další kretén co jede o dokonce 3 min spíš a nejvíc mne zarazil odjezd ze zast, přijel a hned pryč, to mi nedalo, říkám si, autobusák, jee pěkně, ale j.ř. ti nic neříká, co? Jo, jenomže i z rozhovoru cest. bylo vidět, že čekají delší dobu, tak jsem nahlédl a hle ona to nebyla B2, ale B1. Na hlavsu na 3. a hned mazal pryč
Odpoledne jedu v 16:26 z nám. 51-C a u Sokola nás dohnala 40 taky na C. No u měst domů jsem zjistil, že 51 měla spoždění 12 min a 40 2 min.
No ale korunku tomu nasadil Gagarin na 4. Označení-boční cedule ledabyla na palubní desce našikmo, takže to spíš vypadalo jako zátah, u Tesly otevřel dveře 3m!!! od krajnice a tak, že jak stál za 49, tak ani nebyl v zastávce, Horhe radši počkal a najel jak se má. Proč tomu dědkovi nadej Ciťáka, aspoň by byl pokoj a neničil 328
Makrelu neumeješ.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 19:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099:
Jako povídej no. Pár lerkcí. Ano. Pravda. Nandal si mi to. Bojim se. No pár lekcí na Ciťíkách by mě naučilo hovnu. Já to vidim jako pouhopouhý cestující, kterej i když nechce s krámem jezdit tak musí pač bych se jinkadomu nedostal. Tak tady nemel o nějakejch šotouších. Na východ bych jel. Třeba na ukrajinu projet se 9Tr. Tyhle zbytečnosti jako NP vozy nevidim dobře. Neboj Ciťíkem sem jel tak před 6ti rokama tak nemel že sem s tim nikdy nejel až teď když to k nám přišlo. Myslíš že sem nějakej buran kterej je jen ve svim městě tak to ne. Ale jo seš borec s prahy a já sem buran že dávám na jevo že se mě a mnoho lidem kolem něco nelíbí. Ty taky nemáš asi rád krámy a nic ti nevnucuju a nic ti neříkám.
S pozdravem milý 1009,319
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 20:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: no ja sem to myslel trosku jinak s tou lekci ... ale to je jedno. Kdyz ses kovanej sotous, tak by se ti to asi stejne libilo. No rozvadet to nebudem. No bydlim v Praze, ale puvodem sem z Ovy a co jako? Jen bych proste v tak maly dire zit nemoh to je asi tak vsechno. A neni to brano s urazkou ta dira ... proste jen tzv. vidlakov. Hihi ja sem nerek, ze si s nim nejel, jen sem se ptal kolik ze jich to mate :-)) Proc my tu treba nemame 400 Neoplanu ale citybusu? proste vyhraly, jak cenou tak jakostnimi parametry, jiste sve zahrala znacka dokoncovatele/distributora. S tim se musis smirit, tradicni znacka prodava leckdy sama ... Citybus se u nas prodaval pod znackou Karosa Renault ... stejne tak prvni exportovane skolni Karosy do Francie nesly znacku RENAULT. No ovsem kdyz se na to divas jen z jedny strany .... Ja se divam ze vsech stran, tedy i ze strany dopravce, neni mi to totiz volne. No k tem kramum ... jediny co mate za kramy, tak to sou 7xx. Kterych u nas pude dalsich 50 do kopru.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 20:42:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099 Ale jo s tebou je sranda. Aspoň se zasměju
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 20:45:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Hele neurážej 7xx.Neurážej produkci karosy Krámů je u nás 12. Když si to tak vemeš tak 7xx je velice spolehlivý vozidlo. Udržba levná. U nás v jihlavě třeba 7xx jezdila i 23 let. To ciťák nevydrží ani za nic. A čim ses vozil před těma 10ti rokama co jezdíš v krámech? 7xx.
Hrdino z velkoměsta
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
Luděk_Špacír
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 6-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 21:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 1099: Proč má člověk jako ty, který tak bytostně nesnáší Karosy, v profilu C 954?
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 759
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 21:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: evidentne si nic nepochopil ... i kdyby ste tam meli Citaro nebo SUcko, tak ti kladivo stacit stejne nebude. Uz sem to psal jednou u dnesnich novejch aut ti taky nestaci udrzba ala trabant, 120. Jen si proste mirne naivni chlapecek. To, ze ste jezdili 23 let jednim budsem hihi to je pekna ostuda a jeste se s tim vychvaluj. V Bleve jezdej podobne hihi a jak ty busy vypadaj? :-)Kdyz ty stary Karosy mely zivotnost garantovanou vyrobcem 6 let ... treba SMky. 731 se vyrazujou v DPP po cca 11ti letech bez GO, pokud financni moznosti dovoli jinak pripadne SO drive i GO. Tedka je na rade zbytek z roku 95. Pak jezdej jeste nejakej ten rok jinde a kolem 15 roku sou pekne odepsany zraly na srot. DPP vyrazuje vetsinou po uplynuti garantovane zivotnosti vyrobcem, neni-li nutne pro spatny technicky stav vyradit drive. Jako napriklad nedavno 2 B941 z roku 97.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 21:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luděk_Špacír: kdo rekl, ze nesnasim Karosy? Bytostne nesnasim neco jinyho. Ja nemam rad jen stary/si x NP Citybus napr. Jen davam prednost NP modelum, ktery Karosa dokoncuje a distribuuje.
C954 a vubec linkove autobusy z Karosy mam nejradsi a na Arway se v PIDu tesim. B951E rad nemam ... vyhodil bych motor Iveco a vzadu 2 sesle a byl by to solidni bus, ovsem na NP to samozrejmne nema.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 21:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: B951 a B961 taky rad nemám protože rozmístění (zejména zadních) sedadel musel vymýšlet nějaký idiot a motor taky nic moc v porovnáním s 931 resp 941.
Jinak mně osobně se líbí když ve městě jezdí současně kombinace citybus resp. citelis a 24tr a jsem rád, že se do Jihlavy dostaly a pořád musím nesouhlasit s jejich odpůrci. Jako cestující jsem s nimi fakt spokojenej.
A na linkových jsou novější karosy fakt jedny z nejlepších.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 00:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímalo by mě kolikrát jsi tady v Jihlavě byl, že víš co je tady pro nás vhodné a co ne? Nejspíše jsi se stavil prstem po mapě a teď tě mrzí, že je tady "Ufounů" víc než v pražském Řepákově. Můžeš si je klidně odvézt tam. Sem je to prostě nevhodné a to je fakt. Ono když je v Praze kalamita 10 čísel sněhu, tak se to ještě dá, ale tady jsi na Vysočině a na některých linkách (4,7,8,10) mají v zimě problém i podle tebe předpotopní B 732. Nevím jak se tady bude jezdit s něčím co nemá ani blokáž rychlosti, kterou již měli "babičky" ŠM 11. V první řadě jde snad o pohodlnou a efektivní přepravu osob a to za jakéhokoliv počasí. Nebo nemám pravdu? V případě, že chceš i nadále provokovat a rozhádávat tady celkem klidnou a inteligentní diskuzi, tak si v B 951E odeber dva sedloně a přesuň se do diskuze Praga caput regni, jelikož tady svými názory začínáš hodně lidí pořádně štvát.
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24554
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 01:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319:
Asi jsem to posledně nenapsal (pro některé) dost jasně. Zklidni hormon, nebo tady končíš!

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 14:16:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Ano už budu hodnej.. Jen mě to trochu naštvalo.
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24590
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 00:17:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem rád. Díky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 11:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: ono 301 a jim podobné prodělaly GO, atkže vlastně jezdily jen cce 7-9 let po ní, čímž je to v pořádku. Víš ale v Pze:
1. DPP má dotace větší jak celé ČD
2. Pha má jiný provoz, kdy ty vozy jsou rády, že vydrží přes koleje jezdit těch 7 let a ne zrovna pomalu
3. ty busy tam ač na dobrou údržbu dostávají velice silně zabrat.
Jihlava je vesnice. Dotace minimální. DPměsto50%/50%. Jinde to je třeba 20%/80%
taky tu busy tolik nehoníme, protože není na čem a proč.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 21:01:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neska měla 49 vysranej BUSE. Nešla tam dát linka tak vepředu byla hozená klasická cedule B. cíl šel. A nešlo to na všech panelech(vepředu na boku vzadu)
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 12:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omluvte mé hrubé výrazy. Omlouvám se všem, doufám že sem nikoho nepokazilUz budu hodnej.
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1096
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 16:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a je to tady. Bohužel musím všem přítomným s lítostí oznámit, že dnes v 5:37 při vstupui do vozu 60 jsem byl udeřen do očí. Bejsbólová pálka by byla lepší, ale tohle bylo mnohem horší. Reklamní rámečky jak je známe, z Brna, Ovy, Opavy, HB, atd. jsou už taky TADY.
Proto vyhlašuji soutěž, komu zůstane v ruce, je vítěz a vyhrává. Rámeček co mu zůstalproto hurá, hledejme je a soutěžme.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes po vydatných deštích se porouchaly na lince vozy ev.č.35,39,34 a 62. Jojo prší a prší Jaktoze sem si reklamnách rámečků nevšiml?.Asi že sem nejel 60tkou
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:04:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a co 48 vůz vyjíždějící pouze za letního a hezkého počasí
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1100
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 16:01:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak 201 a 40 už taky
 
ale fuj, co to jako je?
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 17:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak tohle bylo v posledním rámečku napravo v 201.
 
1. řádek: typ-?
2. řádek: druh-velký
3. řádek: barva-bílá
4. řádek: počet-100
5. řádek: ? (nějaké číslo)
6. řádek: datum výroby-?

Velice děkuji jedné osobě za překlad.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 18:43:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude asi kvaliní výroba made in CHINA. Ale zavěšení 60kg to vydrží.Dneska sem ty blbosti vyděl skoro ve všech vozech.(336,201,210,206,64)no ve všech no co sem viděl.
SMUTNÁ ZPRÁVA
chudinky KAROSKY B732
vozy ev.č.329,313,292,311,326 a 293 asi už jen tak na linku nevyjedou. Stojí za starou vozovnou a a bez značek.Strojky a cedule sice ještě maj ale bez značek.Chudáčci.
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 14:02:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vida, tak už to maj za sebou, tak sbohem.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 21:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne sbohem ještě ne. V DPmj možná jo, ale třeba je nečeká hned smrt
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1117
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 19:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslíš východ? tak to asi ne, spíš nějaká šrotace.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 21:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro nemístní a ostatní kdo to neví. Jihlava má 2 oznamovací tóny hlášení
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace