K-report
 

Archiv do 30.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD ve Zlíně (trolejbusy, autobusy) » Staré archivy » Archiv do 30.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
j.p.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.178.89.241
Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 09:35:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že Zlín by potřeboval očistu podobně jako to bylo v Žilině. Tzn. snížit počet linek a držet se toho, že každá linka může mít pokud možno pouze jednu variantu. Nechápu proč je linka č. 58, když na Mokrou teď bude jezdit i linka č. 33? Nebylo by lepší ponechat určité spoje právě linky 33 aby na mokrou zajížděly nebo bych nechal linku 58, ale po celý den. Rozhodně bych ale tyto obě varianty nekombinoval. Dále linka č. 3? Řekněte mi jaký má tato linka smysl, když jezdí 3x za den? Jsem zvědavý, kdy jsi někdo všimne třeba linky 1/11? Proč třeba nezrušit jedničku, jedenáctka by jezdila celodenně, celotýdně a ponechat také 6 celodenně celotýdně? Nebo je to tak, že lidi ze Svahů jezdí do Otrokovic více ve špičku a lidé z Příluků zase v sedlech, večer a o sobotách a nedělích? Pak by Kocháň mohl dát na 11ku samé sólo vozy, což by do Malenovic bohatě stačilo a tyto ušetřené kloubáky by mohl dát na linku č. 9 a 8, kde podle mě krátké vozy nemají co dělat.
Br01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 18:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

80 metrů od 2 u Dukelské je rušení při projetí ?v televizi.Nevím jestli je to v síti nebo anténou.Není to pravidelně a proto se ptám,má někdo taky něco takovýho.Nebo nějakej vůz má blbý odrušení?
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 20:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně jsem se sem dostal:
Vůbec nechápu diesel-výstřelky v podobě desítky či trojky do Louk. Jestli si m.č. Louky vyřvaly větší obslužnost...????
Linka 3 je kvůli důchodcům, ale začal bych na ně kašlat, když tady jsou ty NP vozy, nemaj si co stěžovat na přestupy.

To, že na Mokrou bude jezdit 33 má za úkol ušetřit řidiče+bus na 58. Cestujícím to určitě nepřidá (chci vidět ty "mokré" babky, jak si čtou transparent, aby náhodou neodjely na Paseky). Totální zmatek ve zkratkách to jen krásně doplňuje.
Ano, MHD potřebuje změnu jako byla v Žilině(podotýkám-NE tarifní) ale v současné době mi náš systém připomíná spíš Banskou Bystrici.

Úpravy, jak je píše j.p. nebo ty, co se tady kdysi psaly by všechno značně zjednodušily. Klouby, narozdíl od zmiňovaných 8 a 9, na příluky nikdo nepotřebuje.

ale taky bych chtěl DSZO pochválit za rozrůstající se síť automatů. Díky nim jsem dneska projel 18 kč, abych si laskavě mohl pořídit kartičku. Nechápu, jak může mít jedinný předprodej na svazích, největší zlínské čtvrti, otebřeno jen PO-PÁ.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 22:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mne by zajímalo, jestli pan Kochaň podobné názory neslyší nebo nechce slyšet, nebo je možná chyba na straně města, nevím, ale na podobné dodatky jako e,w,r,t a podobně nadávají snad všichni v mém okolí a změnu to opravdu vyžaduje. Kdyby ale nebylo těchto dodatků tak se mi systém linek zdá docela rozumný.
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 22:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Br01: vím, že dřív to způsobovala tyristorová výzbroj u 14 a 15Tr ale i tak by to mělo být dnes už dávno odrušené...???
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 23:03:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Richard: jak v podstatě píše j.p.: Podle jeho návrhu ušetříš klouby na příluky a můžeš je dát na svahy, dojde k zejdnodušení systému.

Podle mě město málo přispívá (což dělalo vždycky) na rozvoj. Jiné vysvětlení třeba nové linky 33 nevidím. Taky si myslím, že pracovníci podniku dělají všechno, co se dá v mantinelech pevně vytyčených městem.
DSZO by se ale mělo snažit víc řvát a bouřit se. To, že se do toho nikomu nechce mi je naprosto jasné. Dalo by se použít heslo "koho chleba jíš, toho píseň zpívej".
Všechny změny totiž stojí peníze, tím víc, pokud by to měly být změny k lepšímu (třeba 58 na mokrou místo 33). Ideální stav podle města by byl, kdyby nepřispívalo nic (tento názor se shoduje s názorem radních v Banské Bystrici).
Jde o peníze, ať už městské nebo soukromé, nikoli o cestující.

Ad Patrice: Ano, tyristory to dělaly. Nedělají to třeba jen nové vozy? Jestli u nich není použité něco extra?

(Příspěvek byl editován uživatelem Trollino 15.)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
j.p.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.178.89.241
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 10:00:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tady tato omezení by nic nestála. Akorát by se přesunuly klouby z tama, kde nejsou potřeba, tam, kde potřeba jsou. Dále by se mohly omezit linky, které ve špičku končí v Malenovicích, protože vozí vzduch (viz. linka č. 11 celodenně a celotýdně ke Sportovní Hale) a ušetřené kilometry dát třeba na posílení sedmičky na Svahy. Zrušit linku č. 3 a místo ní třeba posílit linku č. 57 do městské části Louky, pokud je to potřeba. Ono by stačilo, kdyby skutečně tam byl, kdo tomu alespoň trochu rozumí a určitě by MHD byla kvalitnější i v rámci těchto finančních možností.
j.p.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.178.89.241
Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 10:15:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte jak by dopadlo, kdyby ten můj návrh linky č. 11 ke Sportovní Hale prošel? Někteří lidi by řvali, že se chtějí dostat bez přestupu do Intersparu nebo na polikliniku a DSZO by zavedla další linku třeba z Příluků do Malenovic, která by však jela pouze dvakrát nebo třikrát denně obdobně jako u linky 3. Prostě DSZO se chce zavděčit jednotlivcům ale většina na to doplácí.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 11:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DSZO se zavděčuje těm, kteří řvou na správných místech. Těm 10 lidem, co jedou v kloubové jedničce z Příluk by se mělo jasně ukázat, že nejsou ve Zlíně sami.
Vždycky bude někdo nadávat, jde o to, aby těch lidí bylo co nejmíň (například jestli 10 000 lidí ze svahů, nebo 500 z Příluk)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 11:44:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdní řády jsou napsané, tak teď už to asi nezměníme...
- Problém je ten, že do těch Louk dopoledne stačí opravdu jenom ten jeden spoj a to samé i večer. Příjde mi celkem logické, že tam jezdí jednou denně linka 3 a linka 10. Alespoň nemusí jezdit až do Malenovic, kdy už stačí bohatě obsloužit cestující Otrokovické linky (1,2)
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1110
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 12:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne teď už to nezměníme, ale nadávat můžeme.

Ale ono je celkem jedno, jestli 10ka veze 5 lidí do Malenovic, nebo 5 lidí do Louk. Akorát pak přibývají různé zkratky, přidávající na složitosti.
Podle mě by se do těch Louk uživil i celodenně ten jeden SOR. Taky jsem kdysi slyšel fajný nápad(od Geparda), že by 57 mohla jezdit zadem a přes Prštné. Odstraní se tím souběh a obslouží další část města.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 17:10:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych měl jeden trochu revoluční návrh k diskusi:
1 – příluky-sport.hala 12-20min solo
2 – bart.č.-otrokovice 12-20min kloub
3 – lesní čtvr – sp.hala 12-30min solo
4 – vršava-podhoří 15-20min solo
6 – již.sv.-otrokovice 12-20min kloub
7 – sp.hala-již.sv podle potřeby solo
8 – již-svahy-již.svahy 12-20min kloub
9 – již-svahy-již.svahy 12-20min kloub
10-již.svahy-malenovice 12-40min kloub

21 – jar.-film.atel. 30min solo
22 – mladcová-kudlov 20-60min solo
23 – paseky-zdr.šk 12-30min solo
24 – nám.práce – kamenec 25-60min solo
25 – otrokovice-štěrk 5-20 min solo,kloub
26 – nám.práce-louky přes prštné 30min ve šp. solo
27 – sport.hala-mokrá 20-60min solo
28 – sp.hala – štípa cca 45-90min kloub
29 – sp.hala – velíková cca 45-90min kloub

+ zavedení posilových linek nahrazujících různé poznámky u běžných linek
linky 70-79 a místo současných linek 3,35,37,53 a podobně
+ školní spoje

Tato změna by neznamenala výrazné zvýšení provozních nákladů, pouze náklady spojené se změnou ale znamenala by výrazně zpřehlednění MHD ve Zlíně. (I když zase na tom MHD ve Zlíně v porovnání s jinými městy tak špatně není.)
ředitel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.12.95
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 07:15:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přečetl jsem si pozorně všechny příspěvky uvedené v této diskuzi v souvislosti s jízdními řády.Děkuji za uvedené podměty.V souvislosti s tím,že nejsem příznivcem žádné anonimní diskuze,která je provozována jakýmkoliv způsobem,zvu všechny,kteří chtějí znát důvody proč to a ne ono na osobní setkání se mnou a mými kolegy,kteří mají v pracovní máplni jízdní řády.
Kontakty na mne najdete na www stránkách DSZO.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 11:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k mému návrhu, linky:
24 – nám.práce – kamenec 25-60min solo
27 – sport.hala-mokrá 20-60min solo
by se daly spojit do jedné, jezdící celotýdenně.

V noci (cca 23.00-4.00) bych zavedl noční linky:
91 - sport.hala - nám.práce - dlouhá - nemocnice - spojovací - nám. práce - sport.hala (sólo)
92 - jižní sv. - nám.práce - otrokovice čd a vybrané spoje až na štěrkoviště. (kloub)
interval bych viděl tak na 40-60 minut a na zastávce nám. práce nechat delší zastavení tak na cca 5 minut a to z důvodu garantovaného přestupu mezi spoji (viz brno - hlavní nádraží)
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 20:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richard: na Svahy musíš od 3hodin ráno nechat interval 15-25 minut, už i tak ty spoje jezdí plné . Navíc rozhodně musí některé z nich jezdit ne do Otrokovic, ale na vozovnu, protože jak by se pak řidiči, kteří bydlí na svazích dostali do práce (to platí u hlavně u spojů, které jezdí z Kocandy jako linka8 v 3:01, 3:44, 4:13)

- dnes jsem viděl na zkušebních jízdách 363 akorát nechápu jaktože nemá klimatizaci řidiče... (hodím to větší aby to šlo vidět,ale i tak byla už moc daleko)

Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Kenny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 21:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

355 má novou celoplošnou reklamu na NWT computers.
MHDinfo (www.mhdinfo.net) - http://www.mhdinfo.net
- Už 1 rok přináší aktuální zprávy nejen z MHD v ČR
- AUTOTEC 2006 - velká fotogalerie
- Každý týden 10 nových fotografií (aktualizováno v úterý a v pátek)
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 22:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, není to špatné. Zvlášť se mi zamlouvá návrh linky 24 (popřípadě 24 spojené s 27) Protože trasu na kamenec mám rád a z náměstí práce tam jezdí jen málo kdy 54k.
Jen mám jednu připomínku. Vím že to je očíslované postupně ale linku Lesní čtvrť- sportovní hala bych nechal jako číslo 13 a neměnil to když už se na její trase taky nic nemění.
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 22:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrice : V tuto dobu moc často nejezdím, takže mi to uniklo, ale po třetí hodině by se to dalo snad řešit dřívějším výjezdem jednoho trolejbusu linky 8 ...

Co se týká linky 13 tak v mém návrhu jde právě o postupné číslování a u autobusů je těch linek většina po stejné trase s novým číslem ...

(Příspěvek byl editován uživatelem Richard.)
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 14:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno okolo 8 hodiny vypadl elektrický proud na měnírně Školní a viděl sem i náhradní spoj na Jižní svahy... Samozřejmě jezdili vozy 24Tr a také 25Tr na dieselagregát...
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 999
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 07:57:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richard: Já bych byl ještě pro nějakou "ryze špičkovou" linku do Malenovic.
Okružní trasa - Malenovice-Školní-nám.Míru-Malenovice. Jezdila by cca jen ráno mezi 6-8 a odpoledne 12,13-15. cca po 12min. Sice nevím jak by se to narvalo do služebáků... Ale hlavně ta odpolední by "bodla".

A autobusy bych asi nechal "třicítkové" - je to přece jenom zvyk.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 13:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Četli jste Zlínský týdeník? Je tam článeček jak 16tiletý kluk se zálibou v MHD byl pohřešován a našli ho v trolejbusu jak se projíždí
Tak se přiznejte kdo z vás to byl...
Jinak je ve Zlínském týdeníku i pozvánka na den otevřených dveří.
Začínám mít ty noviny fakt rád. A to jdu ještě díky nim do kina.
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1002
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 13:13:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rsnake: Už to tu řeši už. Patrice, 15. června 2006.
Zatím se nikdo nepřiznal...

Dneska jsem viděl 363, a fakt nemá klimatizaci. Nevím jesli je to ekonomický škrt, nebo "zrušeno pro nezájem".

(Příspěvek byl editován uživatelem Zlin__24Tr.)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 14:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha já si nevšim. No je to stejně sranda. Možná si myslí že je jediný a nezná nás .
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
9_tr_ht_26
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 15:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem viděl projíždět Zlínem rekonstrovanou devítku....je nádherná, málem jsem si blahem poslintal oblečení. Jinak zůstalo jí evidenční číslo 1 a vepředu je velké písmeno S. Ostatních věcí jsem si v té rychlosti nevšiml.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak jediné co se proti tomu dá dělat. (Jára Cimrman)
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 17:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr_ht_26: Naživo jsem ji neviděl, ale nějaké foto se ke mně dostali - a už sou na webu...

Vypadá fakt pěkně. Akorát ty mikroeletroniky kazí atmosféru minulosti.
Se těším až ji detailně (osobně) prozkoumám.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1114
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 17:55:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vypadá pěkně, všechna čest....

....ale který cyp vymyslel Mikroelektroniky????? Vždyť to totálně bije do očí, kazí veškerý historický dojem atd atd.
Teď je to přesně ten vůz, na který budou všichni (vyjma bývalých průvodčí a řidičů) nadávat, když s ním pojedou, že jede místo normálních a moderních trolejbusů. Taky to znamená konec s veškerými historickými jízdami...normálním lidem to zevšední(nehledě na to, že s tím budou jezdit třeba do práce) a šotoušů taky není nekonečno.

Ale třeba to podpoří turismus. Viz reklamy typu Francie po česku (a fotka nějakého zámku)
Co takhle Ukrajina po česku?

By mě zajímalo, která (a dvakrát mladší) čtrnáctka musela odjet, aby ji nahradila 9Tr
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 16:58:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24tr : špičková linka do Malenovic by mohla být jedna z těch 70-79 , a ty autobusy třicítkové není žádný problém a bylo by to asi lepší to je fakt.

Trollino_15 : Třeba na ty historické jízdy vymyslí nějakou hezkou jízdenku, ale lepší by opravdu bylo kdyby se označovala ve starých strojcích už kvůli té atmosféře historické jízdy ...
Ale jinak jsem ji dneska taky viděl a super ...
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 21:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebo aspoň SAVS, ten, ač ve Zlíně asi ne, ale v jiných městech v nich byl.
Makrelu neumeješ.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1116
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 21:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 9_tr: Ale Savs se aspoň tváří míň nápadně, když už teda něco...Ale tohle
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
PN
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.12.95
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 06:33:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poznámka k označovačům Mikroelektronika v TR9 : tyto označnovače fungují autonomně bez palubního počítače, lze je poměrně rychle demontovat a nahradit původními kolíkovými označovači. Vzhledem k tomu,že se počítá s nasazováním tr9 v prázdninových víkendech do provozu a DSZO nechce vybírat zvláštní jízdné je montáž označovačů Mikroelektronika řešením. Režim provozu TR 9 bude na webu DSZO ještě upřesněn. Záměrem je souběžné nasazení tr9 a tr24. Pavel N.
Sanos312
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 11:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžeme se radovat: http://www.sm11.cz/060622-sanos.html
Trolejbusy jsou budoucnost všech národů.
Zlínský trolejbus náš vzor.

THE BEST CAR IS SKODA 100.
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 12:25:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už nikdo nikdy nedá dohromady!
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 13:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sanos312: Včera sem ho byl navštívit - tak /snad/ během dneška dám fotky na web. Je to sice teď velmi trystní pohled na něj. Ale utěšuje fakt, že je to pro jeho dobro.

http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 18:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně se na ní něci dělá. Ale ve Zlíně to nešlo...tady jenom hnila.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 22:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jenom dotknout se Sanosu po těch letech byla radost...

Jinak, ať vám zítra vyjde DOD2006, já se bohužel nebudu moci zúčastnit. Budu na vodáckém kurzu v jižních čechách, ale vysílám mého bratra s videokamerou a 9Tr jsem dnes viděl na "Náměstí práce", takže aspoň nějaká náhrada za neúčast
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 25. června 2006 - 22:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad PN: Nedá mi to a musím se zeptat: Proč na DOD nebyly ty Mikroelektroniky nahrazeny kolíkovými označovači, když to jde tak lehce? Asi tak o 100% by se zlepšil historický vzhled. A ta linka byla zadarmo.

Jinak DOD bylo velice zdařilé a podniku patří pochvala, hlavně zájezdové ŠD11 a Crossway bylo takové "malé" překvapení.
Co ale zamrzí, byly věčně narvané vozy na lince 9. 24Tr opravdu nepoberou půlku svahů a několik minut zpoždění nebyla vyjímka.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 07:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DOD se fakt povedl:-).

Patrice: Bude další "šoto DVD".

Ještě bych se chtěl zeptat - ten tachometr co dali do 9Tr? Ten hranatý - to je originál, nebo že jako býval na zlínských 9Tr? Nejsem pamětník - tak se ptám.
http://www.trajfly.net/fotky/Dod_2006/2006-06-24_DOD-026.jpg

A taky 363 trochu zklamala. Bez klimaizace řidiče a druhý vnitřní transparent /za kloubem/ se někam ztratil...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 16:57:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stanoviště řidiče, převzato z technického popisu k 9 Tr HT 28

no takže si DSZO nechala udělat takovýto tachograf, protože původní měly náhon bovdenem, kterýžto se rád lámal a byl tudiž nespolehlivý. Tady to je jasně Metra Blansko
Makrelu neumeješ.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 17:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinak byl kulatý, samozřejmě
Makrelu neumeješ.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 22:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se přidat ke zhodnocení.Musím uznat,že se mi to moc líbilo,počasí bylo krásné.Já strávil ve Zlíně i odpoledne v pátek a tak jsem ho projel a fotil pěkně v provozu.I město mě zaskočilo jak je hezké a všude spousta zeleně.Odjížděl jsem s pocitem,že se sem budu k vám vracet.Také mi vadila přecpanost,ale co se dá dělat lidé byli rychlejší.Navázal jsem nové kontakty.Ti kteří mi podali počáteční informace tak těm patří mé díky.Oni vědí sami o koho jde.
Opravdu vydařený den v dszo a patří díky i jim za organizaci.
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 09:36:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo taky se mi DOD líbil. Projel jsem se objema RTOčkama a vyptal jsem si kšiltovku DSZO Tímto chci poděkovat tomu pánovi co mi ji dal i když nevím jméno.
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 09:49:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem zaskočil na DOD. Bylo to fajn, hlavně že počasí vyšlo. Konečně jsem si koupil publikaci o Sanosech, hlavně film na CD se mi dost líbí, jsem rád, že si s tím někdo dal tu práci. Až je mi trapné, že jsem za to zaplatil už jen těch 50Kč
Ale jak tak pozoruji návštěvníky podobných akcí, musím říct, že MHD zajímá hlavně děti, mentálně postižené a outsidery :o/ (asi taky patřím do jedné z těch skupin...) K mé radosti jsem tam ale potkal i pár výjimek.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1015
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 11:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_v: Já za Sanosy platil 250,-...

Právě proto jsou šotouši tak nepochopeni, ale zase popravdě, kdo tu není aspoň trochu malé dítě, blázen a částečně i outsider /-označen okolím díky svému koníčku/. Ale to už je jiná diskuze ;-).

PS: Už i na webu DSZO jsou fotky z DOD.
fotky
článek

(Příspěvek byl editován uživatelem Zlin__24Tr.)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 12:01:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_v: Mno, tak mezi ty outsidery patřím též. Mluvíš mi z duše. Ale ty trajflíky mě vždycky udělají radost

Chtěl bych se zeptat (jako všech), nemá někdo tuhle knihu? http://www.eruditus.cz/knihy/pavel-dusek/encyklopedie-mestske-dopravy
Vypadá dost zajímavě a rád bych si ji koupil jen bych chtěl vědět co na ni říkáte vy jako znalci. A jak se tam píše o Zlínu?
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 12:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli je ta co myslím, ale u Barviče v Brně jsem si prohlížel podobnou, která mě ale zklamala tím že byla kompletně černobílá... Vzhledem k tomu že je 3 roky stará už samozřejmě údaje ze "současnosti" většinou neplatí. Vzláště ve Zlíně se zatu dobu změnilo mnohé. Jestli ale můžu doporučit, nedávno sem objevil úplně novou Encyklopedii o autobusech a trolejbusech. Myslím, že jsou to minimálně 2 svazky. (název je možná trochu jiný než jsem uvedl)
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 12:34:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je celkem pěkný přehled literatury o MHD:
http://www.pragomodel.cz/litermhd.htm
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 14:00:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přehled je pěkný, až na pár nepřesností...
třeba cena publikace o Sanosech. A taky 50 let trolejbusové dopravy ve Zlíně - 1954-2004
brož.., 88 stran A4
nám nějaký ten pátek ubírá.

Ale dokázal bych si vybrat - bohužel ty hodnotné jsou hodnotné - doslova /cenově/.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Irisbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 20:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RSnake no tu publikaci, na kterou odkazuješ mám doma tak jestli máš zájem se podívat tak mne kontaktuj.
ICQ: 190-163-796
www.zsptd.net
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1109
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 27. června 2006 - 23:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rsnake: Pokud jde o tuto knížku, tak ji vlastním a celkem ne zklamala jak zpracováním (celočernobílý tisk, nekvalitní snímky), tak obsahem. De facto se tam nedozvíš nic nového - tedy o velkých městech. U nich jde většinou o výcuc z již známých publikací. V případě menších měst se člověk něco málo dozví, ale...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 09:08:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož mi doma stávkuje připojení k internetu /snad dneska/... Tak se musím pochlubit aspoň takto - s mým šotoúlovkem

http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2114
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 19:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin_24tr: Pěkná fotka.
Předpokládám, že jako "stativ" posloužil plot, který je na fotce vidět v těsné blízkosti.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 21:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlín 24Tr: nový foťák se nezapře...
Jinak jsem chvílu pryč a ani nevím, že 169 je na GO>>moc příjemné překvapení...
Ale promeškání DOD mě hrozně mrzí
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Kenny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 22:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Zlin__24tr: Super fotka. Neposlal by jsi mi jí na mail (mhdinfo@mhdinfo.net) v plném rozlišení. Díky
MHDinfo (www.mhdinfo.net) - http://www.mhdinfo.net
- Už 1 rok přináší aktuální zprávy nejen z MHD v ČR
- AUTOTEC 2006 - velká fotogalerie
- Každý týden 10 nových fotografií (aktualizováno v úterý a v pátek)
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1128
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 22:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zlín_24Tr: Auto na odvoz do Ostraty a hlavně zpátky je skvělá věc :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 17:47:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odpovědi. Tož jestli je to tak, tak se na tu knihu ani nemusím dívat... :-)

Zlin__24tr: Ta fotka je elitní. To jsem ještě neviděl tak ostrou fotku busu v noci...
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1029
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 23:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za pochvaly... budu se snažit pokračovat:-).
Jsem dneska "rozchodil" internet - tak jsem to oslavil šotoušením.

Jako vhodný cíl jsem si určil třeba i 334. Ovšem panu řidiči se to nějak nelíbilo - roletu na čelním skle si stáhnul až po pás a když kolem mě jel hrozil na mě pěstí a cosi pokřikoval.
Zatím sem se s až takovým chováním ve Zlíně nesetkal. Všechno je jednou poprvé.

http://trajfly.kvalitne.cz/fotogal_denni/06-29/2006-06-28-008.jpg
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 10:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LOL. To se mi taky nestalo.


BTW: Viděli jste tenhle seznam měst kde jezdí trolejbusy?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_with_trolleybuses
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
j.p.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.178.89.241
Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 11:14:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem se zeptat, jak to vypadá s 333? Je definitivně vyřazená nebo je už někde odvezená? Dále by mě zajímalo, co říkáte na zastávky na znamení? Byl jsem teďka týden v Praze a jezdil každý den autobusem do Suchdol a znamení řidiči se dávalo pouze před zastávkou na znamení. Na ostatních zastávkách řidič vždy zastavil, i když nikdo nevystupoval a nenastupoval. Neměli by se páni v DSZO trochu zamyslet a začít dodržovat zastávky na znamení, jak jsou uvedené v hlásiči a v plánku anebo říci, že jsou všechny zastávky na znamení a před každým výstupem cestující musí dát znamení? Pro Zlíňáka je to jasné, dá znamení pokaždé, když chce vystoupit, ale co návštěvník z jiného města? Jak mu někdo vysvětlí, že zastávky na znamení jsou pouze některé, ale znamení musí dávat pořád?
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 11:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

j.p.: 333 - osud neznámý, ale při DOD jsem na ni nikde nenarazil /ani na nějakou část/...

Zastávky na znamení - zlínská rarita, kdy lidi /místní/ dávají znamení na nám.Práce či i konečných. Systém je to podle mě dobrý. A měl by se zachovat.
Ale s nástupem IS se to pokazilo - jelikož se začaly hlásit zastávky na znamení. I když je zbytek je defacto taky. Řidiči byly xkrát poučeni o tom že by měli zastavovat i když nedá někdo znamení - no ale realita je jiná... je to tak půl napůl. Někdo jezdí jak má, jiní podle "zlínského" režimu.
Ještě větší zmatek do toho vnesla nálepka "Před výstupem dejte včas znamení" - která jednu dobu téměř vymyzela. Nyní je ve většině opět nalepená. Chtělo by to zavést nějaký jednotný systém.

Protože pak to dopadne - asi tak když já někam přijedu /vesnice na výletu :-))/. V Praze mačkám znamení nouze, jakožto znamení. Myslím, v Plzni mi bylo vynadáno proč mačkám znamení, když to není zast. na znamení /od řidiče/. A zase v Jihlavě sem si postál 10min navíc, jelikož jsem ze zast. na znamení nemával na trolejbus aby zastavil...

Mimch: 363 už jezdí na linkách /dneska na l.2/. Na GO jsou 360 a 169. Podle mého názoru "žhavými kandidáty" jsou nyní - 346, 347, 348. Poslední dvě jmenované mají CVR...takže žeby 346?

(Příspěvek byl editován uživatelem Zlin__24Tr.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Zlin__24Tr.)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
j.p.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.178.89.241
Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 11:49:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já neříkám, že je to špatný systém. Jistě to ušetří spoustu času a energie, když se nebude zastavovat tam, kde to momentálně není potřeba. Ale pak ať z plánků a z hlášení zmizí označení "zastávka na znamení" a v trolejbusech a pláncích je napsáno "před výstupem dejte včas znamení".

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace