K-report
 

Archiv do 19.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 19.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1039
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 17:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se dá upravit... Zkusím na tom o víkendu zapracovat

GREGOR: Abys nebyl překvapen. Kdybys tušil, z čeho byla slepená dle tebe dobrá olympiáda

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Aleš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 22:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, to se dá upravit.
Takhle to už mam vyvofcený (někde z prosince 2005 ale to je jedno), přece bych v pc neodřezal nárazníky a dvéře. To se podle mě nějak dá udělat, ty dveře jsou na druhý straně uplně stejný
Peršingy jsou nejlepší

http://www.vlaky-kuna.ic.cz/
ICQ: 308-291-241
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 10:29:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Mmiky
nárazníky se daj udělat uplne v pohode. dyt je to jen čára o tlouštce jednoho políčka.

To >>> Omar
Nová verze (přesněji řečeno verze 5.0) už je hotová. To je pravad, ale ještě je prakticky ve stádiu pokusů a testování. Mám tam problém se sběrači. Některým lokomotivám levituje ve vzduchu, některým je zabořen do střechy a u některých je v pohodě. Takže to musim vyřešit. A mimo to, rad bych ji vydal az kdyz vyda koudy novou verzi (abvych mohl upravit i jeho nové loko )

To >>> Koudy
Mě se zdá lepší, než veselá kráva. Jako sry že na ni furt narážim, ale ta se nepovedla. A když sem upravil olimpiádu, je to celkem dobrý.
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 14:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Nj, jenže než koudy vydá novou verzi, tak to může ještě chvilku trvat...Klidně budu jeden z testerů...Ale chcu ji mit...
Tento člověk je do železnice uplný blázen...

Přijďte si poslechnout bezva rádio!! (moje rádio :-)
Hraji každý všední den ve večerních hodinách...(po 20 hodině) a o víkendu podle toho jak sem doma..:-)
www.RadioStation.cz/Johnys-Radio/
Chopsy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 16:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mam dotaz. Vzdycky kdyz skonci vlak v Brne, co potrebuje preprahnout, tak kdyz ho poslu jako posun do ON, tak vlastni vlak zmizi, ale v seznam vlaku me vsak "visi" dal, co s tim?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 17:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslim ze to se stava kdyz je jeste v simulaci nějakej pozustatek vlaku. Nebo je to chyba hry?? Treba me se to stava obcas a to jen proto, ze si tam s odstavenýmy vozy docela hraju a skádám celý vlaky slozený treba jen z Bmx, nebo treba jen z Bt.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 17:44:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chybu nevylučuji, ale pokud je "pozůstatek" vlaku ve hře, číslo by tam v seznamu mělo zůstat.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Chopsy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 12:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno akorat me nenapadlo, jak se nadobro vlaku zbavit. Je to urcite pozustatek vlaku (prijede napriklad spesnak od Slapanic, lokomotiva ma odjet do DKV, ale souprava ma zustat. Odpojim lokotku, poslu ji do DKV a k souprave dam zalohu. Vlak musim zmenit na posun a odsupajdim do depa. Vysledek? Lokomotiva zmizi, souprava zustane "viset" v seznamu
nadražák_z_brna
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.18.204
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 14:08:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, myslím, že se jedná spíš o chybu programu. Typický příklad je v neděli ráno kolem 0:30. Z HH přijede souprava na 1 kolej, z ONB souprava na 2 kolej. Po přistavení se u obou vlaků objeví stejné číslo vlaku(bohužel ho z hlavy nevím) a stejný čas odjezdu (Modřice). Ať už s tím udělám cokoli (vytvořím jednu soupravu, nebo vypravím obě soupravy jako samostatné vlaky se stejným číslem) vždy mi jeden z nich po odjezdu z Modřic zůstane viset v tabulce, ikdyž oba (nebo jako jedna souprava) řádně opustili řízenou oblast. Tak nevím co s tím - asi chybička gamesy.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27395
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 14:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se mi nestává, nejspíš již tato chyba nebude existovat...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 15:01:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chceš říci, že ty už hraješ novou verzi Brna?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27398
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 15:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakousi divnou meziverzi.
A teď si nehraju vůbec :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1054
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 15:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ti dám divnou

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 15:33:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to se ti divím, že nehraješ. Nemáš snad čas?
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3426
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 17:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé řazení vlaku (nijak sem neupravoval, takhle mi to nabídl Majlont):
 
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27399
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 17:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Čas nemám snad nikdy, teď ani nějak moc příležitost...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 17:30:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to máš asi ze všech nejvíce zblblý simulátor
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 19:36:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Garfield
tohle uz tu myslim jednou bylo. Zajímavý vlak to docela je, ale zajimalo by me co to táhnou za vrak mezi těma laminátkama. Dyt to vypadá jako brejlovec zralej akorat do kovošrotu (aneb další zmenšená a totalzdeformovaná fotka)

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 20:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: dočkám se na mailu té nové verze???
Tento člověk je do železnice uplný blázen...

Přijďte si poslechnout bezva rádio!! (moje rádio :-)
Hraji každý všední den ve večerních hodinách...(po 20 hodině) a o víkendu podle toho jak sem doma..:-)
www.RadioStation.cz/Johnys-Radio/
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 20:26:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Písalo sa tu už aj o jednosmerných mašinách do tohto simulátoru. Mne sa toto dáko nevidí (myslím tím zavedenie tých mašín - simulátor je perfektný). Skôr by sa mi zdalo zaujímavé dať tam ako nejakú modifikáciu (mohlo by to byť ako špeciálny GVD) vozidlá spred dákych 40 rokov. Myslím, že by to bolo zaujímavé namiesto Peršingov, Goríl, Laminátok a Brejlovcov púšťať Šľachtičné, Štokre, Albatrosy a Kremáky.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 12:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Omar
U nové verze sem toho hodne predelaval a pridaval a sou s tim ted problemy. A navic ted nemuzu moc kaslat na skolu...nevim...dockas se ji...ale ne zas tak brzo...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 12:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Almeida
Zajímavej nápad to je. Já bych třeba taky rad uvital parní lokomotivy v simulaci (samozrejme bych je vytvoril) ale ne v podobě pravidelných vlaků, ale třeba ňákých zvláštních parních vlaků. Nebo třeba by mohl bejt v simulaci den železnice
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27421
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 14:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co si nasimulovat stávku federantů?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 16:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Gregor
Ja som nemislel nieco ako zvlastne jazdy, ale ze by trebars chodili len hystoricke vozidla, Hoci GVD by mohol byt aj normalny. Staci zamenit
napr. 350 -> 486.0 alebo 498.1, 363 -> 475.1, 230 -> 556.0, 810 -> M 131.1 ...
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 17:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už bych se přimlouval i pro nějaký historický GVD. Ale má někdo něco takového?
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 18:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nj, chtělo by to nějaký starý vlakový JŘ
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 19:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil, Trolejbusák: Prohrábnu doma co mám, poptám se a uvidíme.... Teda kdyby to Koudymu nevadilo...
Tento člověk je do železnice uplný blázen...

Přijďte si poslechnout bezva rádio!! (moje rádio :-)
Hraji každý všední den ve večerních hodinách...(po 20 hodině) a o víkendu podle toho jak sem doma..:-)
www.RadioStation.cz/Johnys-Radio/
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 19:43:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: nemohl bys vydat k Brnu nějakej patch, ve kterém by sis mohl dělat vlastní GVD?
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 19:47:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby si každý mohl dělat vlastní GVD, už vidím, jak by to dopadlo... Takové znehodnocení výborného simulátoru...
(Tím nemám na mysli tebe.)
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 21:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prečo že znehodnotenie? Aj v mnohých profesionálnych a dobrých hrách (Cossacks, Stronghold, Age of Empires II...) je možné si urobyt vlastnú mapu a ich úroveň to neznižuje, práve naopak. Veď predsa oficiálne by boli šírené Koudyho GVD, ktoré sú kvalitné. Dokonca by to mohlo simulátoru pomôcť, keďže by mohli mnohý užívatelia na mnohé veci prísť.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 21:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čekal jsem, že se někdo zeptá. Mně se prostě nelíbí, když někdo začne do GVD matlat soupravy typu 830+560+471+2x230+20x kontejnery+181 jako náklad na ONB apod. Když takové věci u někoho vidím, přijde mi to jako znehodnocení toho simulátoru.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 22:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom asi musim souhlasit. A mimo to, brzy bi ti dotyční stejně zjístili že se jim tam supersoupravy nevlezou, a přestalo by je to bavit. Spíš bych byl pro editor vytváření stanic. Chapete. nekdo by vytvořil stanici podle plánu, a koudy by pak už je přidal GVD a nová simulace muze začít
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 22:21:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím. To je dobrý nápad, ale prakticky asi nerealizovatelný.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 22:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vim ze Konrad od multikonů prej něco takovýho stvořil. Ale jak sem se docetl, tak se v tom vyznal pouze von. A předělat to do podoby, aby se v tom vyznali i ostatní bylo prej nad jeho síly (nevim jak se to doopravdy má, jen píšu co čtu ) ale myslim a taky doufám že vytváření reliefu systemem jakym ho vytvaři Koudy je snad lehčí a pokud by to mohlo existovat, snad nebudem stádo tupců, a pochopíme to
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 13:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže kratičké vyjádření:
- historický GVD, pokud by byly podklady, by nebyl problém udělat
- vydávat nástroj na tvorbu vlastního GVD se mi příliš nechce (většinu důvodů již pospali jiní), navíc by se vyskytlo určitě několik problémů - přeci jen, asi ze všech nejlíp vím, co si mohu v GVD "dovolit". Je také zřejmě několik věcí, které protože se v žádném vadném GVD nevyskytují, ta by je simulátor "neuměl" zpracovat
- ohledně úprav reliéfu - jiných stanic - současná verze to zatím neumožňuje, neboť výkonný kód simualce ještě není zcela nezávislý na simulované oblasti

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 16:05:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To znamená, že v budoucnu máš v plánu vytvořit takový software, aby si každý mohl dělat vlastní stanice? Ale GVD budeš i nadále dělat ty?
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1061
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 16:31:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem se definitvně nerozhodl....

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 781
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 17:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Chichichi, trocha reklamy:
 

 

aneb ve Staničáři zvládne tvorbu vlastní stanice s grafikonem cvičená opice. Sám jsem živoucím příkladem tohoto svého výroku .
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 18:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo no...ve staničářovi sem taky něco stavěl, ale radsi nebudu ukazovat
mimochodem, poslal bys mi pls ten děčín????
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Karlos2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 09:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten děčín je super!Taky by jsem ho chtěl zkusit.I ty Holešovice.Poslal by jsi mi je na mejl?Děkuju Karlos2 Klub-icko@seznam.cz
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 17:36:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děčín se dá stáhnout ze stránky Staničáře a je fakt super. Holešovice - dotaz - je nějaká novější verze?
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 17:54:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mzitka:
Více k sousedům, ať se na nás Brňáci nezlobí. (Tady jsem si dovolil pár švestiček, jen když se začalo mluvit o editaci stanic a grafikonů... ).

../238/7969.html
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27550
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 21:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těžká dopravní situace po výpadku zabzař (konečně mám důvod jezdit na reálnou rychlost ):
 

(Jinak už občas jezdím až na osmičku a nestačí to...)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 21:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Ty vole, tak tohle je vážne masakr.....jako mít tam takovejle provoz, tak du navštívit docenta chocholouška . Jak tohle muze nekdo zvladat??????????????????
Mimochodem, odkdy si supervizor???

Mohl bys mi pls poslat autosave (nebo normal save) ?? chtel bych tohle skusit.
Diky

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1486
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 21:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by spíš zajímalo, kde a jak sehnat GVD 2006 nebo rvnou 2007. Mi tam stále běhá 2005
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 21:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor
Tak si pusť zrychleně simulátor a třeba hodinu nehraj a budeš mít to samé.

Trollino 15
Mám GVD 2006 první změna. On je k dispozici i novější?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27551
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 21:42:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel, na tohle asi není program stavěnej, zůstalo mi tam porůznu viset docela dosat čísel.
Zkusím to ještě jednou, už se mi takhle podařilo rozjezdit i osmihodinový výpadek (11:00 - 19:05 v pátek). :-O Ale to už bylo maso a jen zázrakem se asi program nezbořil...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27552
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 21:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Na čtverku to trvá, na osmičku je to relativně hned. Pokusím se vám něco takovýho „natočit” a pak to sem pověším.
Avšak neručím za fčnost.

Ale i nadále se přesvědčuji, že není nad reálnou rychlost (ani ta osmička není dost rychlá a to jsem ještě nezačal používat makra...) - tedy vyšší provoz.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 21:48:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to, že máš osmičku a já ne?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27553
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 21:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Testovací verze. Bohužel naprosto nestabilní, na víc jak čtverku se chová program nevyzpytatelně.

Ale abyste neřekli, tak tady máte (je tam nastavena ta osmička, ať víte, jaký to je :-O):
application/octet-streamSave
autosave_061118_204714.sim (56.4 k)


Jestli si tady ale někdo začne stěžovat, že mu něco nejde, tak je to naposledy, co sem takhle něco dávám.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 22:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si budu stěžovat

Mmch, ono to má jistý důvod, že normálně tam jde maximálně jen ta 4ka...

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 22:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejdříve mi to napsalo, že ten tvůj záznam byl vytvořen ve starší verzi programu a poté následovala "Runtime error 9" a zbytek je jasný...
Alespoň vím, že nebudou změny v počtu řízených stanic.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3447
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 00:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Obávám se, že to nepojede nikomu kromě tebe.
Napřed to napíše tu hlášku o starší verzi programu a pk následuje tohle :
 
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27558
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 01:20:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nic... Třeba někdy příště, až k tomu zase na chvíli sednu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1488
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 08:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
nj, ale pořád lepší, jak GVD 2005 :-) Nedá se to poslat a nějak přehrát ta starší verze?
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 09:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad historický GVD: není problém, vždyť už po Gregorově simulátoru běhá motorová Slovenská strela
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3448
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 11:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil:
Nejnovější je GVD 2006 1.změna. Vybrat si ho můžeš v úvodním okně, kde si volíš parametry simulace:
 
ICQ: 202 888 377
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 12:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno, motorová slovenská střela byl trochu pěknej oříšek, a zrovna když sem ji dokončil, podělal se PC a slovenska strela spolu s další řadou rozdělaných vozidel byla v pr****
ale neboj se, po mý simulaci toho už běhá...
např: dávno vysloužilej pomeranč nebo kiklop nejčasteji viděni na tahu mezi BHL a střelicemi
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1490
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 15:15:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vlackofil: Vidíš, to jsem nikdy nečetl :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 17:05:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
btw: nechceš už začít dělat loko Škoda 109E?
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace