K-report
 

Archiv do 23.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 23.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2944
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 21:37:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašinist:
To se u některých vlaků stává, že když tam hodíš jinou mašinu než požaduje (normálně ji svěsíš s vlakem), tak přesně v tu dobu, kdy se má vlak rozjet, se lokomotiva sama odpojí . Takže to pak znovu svěsím a po několika minutách vlak už konečně může jet.
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2945
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 21:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad rozšíření simulace:
Myslím si, že uřídit by se to dalo, třeba i jenom na rychlost 1.
Ale zatím všechny ty návrhy jsou dost nepřehledné.
Souhlasím s Roecalfem, že Kuřim je celkem nudná a taky bych se bez ní v simulaci obešel.
ICQ: 202 888 377
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:12:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Roecalf
Je v tom stašnej mumraj ten tvuj posledni obrazek. To ten tvuj prvni je 10x lepsi. Jinak, já bych radsi byl názoru:
Bud by se obrazovka mela posouvat, aby to nebylo tak namačkaný, a nebyl v tom takovej příšernej zmatek jak ho tady Roecalf poskládal (mě to opravdu rve oči)
Nebo by se z toho novýho ůseku něco ubralo!! Ale z původního brna nic neberte.
Jinak, jestli by byla simulace bez posouvání obrazovky takhle namačkaná a příšerná, to bych radsi hral neco jinyho. Bud posouvani obrazu, nebo něčeho ubrat, nebo nic!!!!!
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2947
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 22:46:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
No právě kdyby tam náhodou to nové bylo, tak z toho není co ubrat. Minimálně do Holubic to být musí (bo rozdělení tratí na Blažovice/Křenovice. Nemusel by tam být akorát Slavkov, místo toho by ta trať mohla být ukončená jako ta do Střelic nebo Bránic.
Ze starého by právě ta Kuřim chyběla nejmíň.
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25355
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 23:47:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuřim bych nechal - jediná pořádná dvojkolejka, kde si jde udělat výluku, nebo i v případě zpoždění jezdit po nesprávné. Až bude možnost znásobení provozu (posílání následů), tak bude zajímavá mnohem víc


Tonda_h:
Přesně napsáno. Náročnost bude ale částečně ošetřena možností si (ne)nastavit více vlaků, takže by pak mělo být vyhověno téměř každému. Mně třeba současný provoz (za stávající odezvy simulátoru - při reálné odezvě už by to bylo asi horší...) přijde nedostatečný i na nepřirozenou vyšší rychlost (3-4), takže ztížení uvítám.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25356
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 23:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašinist:
Řešení je vcelku snadné - držet si na hlavním na kolejích 60x pár záložních strojů (zejména 363 se tam hodí i na krácení zpoždění obratových vlaků - občas simuluji výpadek zabzař v Kuřimi, či jinde, nebo usnutí dispečera (jdu pryč od PC a nechám to běžet na čtvërku), a pak je každá mašina vzácná).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 01:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tonda_h:
Od toho je tam rychlost, asi si nebyl problém udělat i 0,5 - já hraju většinou na 3, v noci na 4 a když mám někdě nějaký problém tak na 2.

Gregor: Myslím, že nepřehlednější by bylo posunování obrazovky - ztratil by si přehled a zapomínal posunovat=zapomínal na vlaky.
Je to o zvyku, přeně jak píše Tonda_h.
Já bych byl proti posunování, ale né tak ostře jako ty (než todle tak raději nic).

Nic v týto diskuzi nemyslím a ani si neberu osobně. Ten návrh (připojit další řízenu oblast) jsem předložil spíše proto, aby se mohli všichni podívat, jak pokračují tyto zajímavé tratě za hranicí řízené oblsti a vůbec jsem nečekal, že se rozpoutá taková diskuze o budoucnosti Brna

Ale myslím, že v dohedný době nebude realizována ani jedna možnost. Při představě, že já jsem Koudy, něco už několik let něco tvořím a pořád mi do toho někdo kecá , tohle tam dej, tohle ne, proč to není takhle, a takhle to udělj, a kdy to bude, a a a ... bych nás všechny poslal do

Koudy:
Můžeš se, prosím vyjádřit k té aktulizaci? Bude nebo si budem muset počkat na opravní chybyček do další verze? Dík.

Koudy:
Při procházení plánu Brněnských nádrů jsem narazil na návěstidlo L93 na 93. koleji v HH/odb. státní silnice, které není v Brně zapracované. (to je schválně, nebo si zapoměl, nebo tam není???) viz. obr.:
 

RC
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 05:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Roecalf: S rychlostí 0,5 nesouhlasím, minimum musí být 1. Když by to šlo pomaleji než ve skutečnosti, ztratíme tím tak trochu vztah k realitě. Zrychlení je tu proto, abychom se v provozně slabých chvílích nenudili, ale pokud by se zpomalovalo, snížila by se základní obtížnost, která je odvozená od skutečnosti. Nikoho už by to tedy nemotivovalo zkusit, jestli zvládne řídit provoz, když by si to mohl oproti skutečnosti ulehčit.

Ad rozšíření oblasti: Mně by to rozšiřování nijak nevadilo, na „více čar“ v oblasti se dá zvyknout. Hlavně ale Koudyho prosím, aby se obrazovka neposouvala. To už bych si mohl rovnou pustit Brno ve Staničáři (který já osobně nemusím)… Jak už tu bylo řečeno, vede to akorát k zapomínání na vlaky, které nejsou zobrazeny. Proč asi má JOP vždy více monitorů a není vše na jednom s posouváním?
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…

Pomozme udržet silniční zákon, který budí respekt a zachraňuje životy!!! (»»petice««)
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 07:57:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Téééda... Vy už tady o tom rozšiřování mluvíte jako kdyby to už koudy začal vypracovávat... Ale přiznávám, že mně se ten návrh o rozšíření taky dost líbí. I když bych to spíš udělal jako síťovku nebo tak, než to cpát na jeden monitor (ale i to by možná mohlo být zajímavý). Ale nechme koudyho ať se rozhodne sám...
miky
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 10:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proti posouvání, sem taky a staničáře taky zrovna nehraju uplne nejčasteji, ale pochopte, ze se proste nepodari to tam sesumirovat bez toho, ze by se ubralo neco z puvodniho, nebo noveho brna. Jestli vážně chcete uvažovat o tom že by to tam všechno bylo, tak je jediný způsob to tak udělat a to je posouvání. A jestli by se opravdu to tam podarilo strčit, bylo by to hrozně namačkaný a hnusný. Do doby nez sem zjistil ze je to nemozne sem byl pro, ale pokud to tam chcete strcit bez ubrání něčeho, tak to se neda. A navic, kdyz by to bylo namackany, nebylo by místo na vsechny ty veci co se tam pri simulaci zobrazují (zobrazování čísel vlaků na mezistaničních usecích atd)
Proste a jednoduse, pokud nechcete ničeho ubírat, je jediný řešení posuvná obrazovka.

P.S. nikdy sem nerekl ze by se mi posuvna obrazovka libila...sem tehoz nazoru jako ostatni. zapominani atd. jen mi to pripadalo jako jediný řešení
chichi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 130.235.213.87
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 10:47:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rad bych prispel svym nazorem k rozsireni simulatoru :-) Jako napad se mi to jevi bezva, rozhodne by to bylo mnohem zajimavejsi a bylo by mozne ovlivnit situaci na trati jiz daleko pred Brnem. Ja osobne (krome noci, kdy neni provoz) hraju na rychlost 1, protoze mi vyhovuje realna rychlost provozu.Pri vyssi rychlosti, kterou nekteri uprednostnuji, by to asi uz nebylo moc hratelne. Pravdou je, ze by to bylo dost na sebe namackane, nicmene bych byl pro takove rozsireni i za cenu tohoto i za cenu vypusteni Kurimi. Mozna by take nebylo od veci vypustit koleje 121-128 v Malomericich-k cemu se vubec v realu vyuzivaji? Posun obrazovky nepovazuju za prilis stastne reseni, jak uz bylo receno, da se snadno na "schovane" vlaky zapomenout. Ovsem, vse zalezi na autorovi :-)
To Koudy: save poslu vecer i s komentarem, muzu pouzit Tvuj e-mail? Diky.
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 10:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono předělání by mohlo mít výhodu v tom, že při konání výluk na Sokolnické trati bychom mohli (tak jako ve skutečnosti) posílat náhr. soupravy do místa za výlukou přes Šlapanice a Blažovice tak, jak tomu bylo letos v létě. Určitě by to přiblížilo provoz realitě. Pak bychom mohli sledovat aktuální provoz a dle slutečnosti vylučovat Tu či Onu trať a vést odklony. Pokud by v případě Os přišla i informace o dojezdu spoje NAD, bylo by to super... ale to už jsem asi moc náročný. Jinak jsem rád, že diskutujeme v poklidu a nehádáme se, jak v jiných diskuzích.
Martin Zlivský Kuřim bych nechal - jediná pořádná dvojkolejka, kde si jde udělat výluku, nebo i v případě zpoždění jezdit po nesprávné. Až bude možnost znásobení provozu (posílání následů), tak bude zajímavá mnohem víc ... zatím jsem o ničem takovém zde nečetl...copak se na nás chystá???
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2948
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 11:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub_kedroň:
Souhlasím, čast ose mi totiž stává, že ve Šlapanicích se mi objeví 2 rychlíky současně (z Holomóca a zpožděný z Bogumina) a co pak... Někdy můžu jeden z nich poslat přes Židenice, ale ne vždycky to jde, takže pak čeká ve Slatině skoro 10 minut.
Tak bych jednoho z nich pustil na Chrlice a druhého přes Blažovice.
ICQ: 202 888 377
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 13:18:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirekm:
Je samozřejmě na každém, jakou rychlost simulace si nastaví, tak proč ne 0,5 když ho to bude uspokojovat?

ALL:
Zavedl bych taky nějaký jednoduchý způsob vyhodnocování chodu. Např.: Suma (výstupní zpoždění - vstupní zpočdění) / počtem vlaků, (tnz. průměrně nabrané zpoždění v oblasti) popř výpis typu: VLAK XY z A do B nabral v oblasti Z min zpoždění.

RC
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 15:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy mě odkázal s dvěma dotazy sem do diskuze, tak bych se chtěl zeptat(hlavně autora programu BrnoGVD, uživatele Martin0).

1. Co se má na hl.n. udělat s vlakem 24281? Co s lokomotivou a co s tím vozem?

2. Jak se má řešit situace, kdy podle GVD mají jet vlaky 1734 a 4151 ve stejnou chvíli úsekem u zastávky Černovice? Většinou bývá někde uvedeno, který vlak čeká a kde.

Díky za pomoc!
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 16:25:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Roecalf: Jak myslíš, já to zpomalení považuju za něco jako cheat neboli, alespoň do určité míry, podvod.
Pokud jde o hodnocení, zavedl bych více faktorů. Pro osobáky by to bylo například zpoždění na každé jejich zastávce, dodržení přípojů, stání vlaků na červené atd. Něco podobného je v Multikonu, ale tam byl autor limitovaný 640 kB RAM, takže něco zapracovat nemohl…
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…

Pomozme udržet silniční zákon, který budí respekt a zachraňuje životy!!! (»»petice««)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 881
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 19:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže slíená vyjádření, snad na nikoho nezapomenu:
- posouvací obrazovku bych dělal velmi nerad
- systém vyhodnocování promýšlím - došel jsem k závěru, že nejlepší bude relativní hodnocení na základě mnoha kritérií s výpisem konkrétních chyb a nedostatků
- L93 v HH bude doděláno, vím o tom již delší dobu
- ohledně oprav - sosutřeďuji se nyní na opravy známých chyb z 2.2 a drobná vylepšení a rozšíření. Až to bude k tomu, vydám to s největší pravděpodobností jako verzi 2.3.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 19:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: nejsem autor programu BrnoGVD, ale jenom autorem vlastního GVD pro simulátor.

ad.1)odstavit bokem v opraveným GVD se používá 050 na další vlak a HV taky

ad.2)chyba v GVD: 1734 jede jenom v nedělu a 4151 jenom v pracovní dny
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
bsim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.81.16.1
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 10:51:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zopar nazorov:

- myslim, ze rozsirenie ako to navrhli Roecalf a Gregor by sa dalo zvladnut, je to podla mna len vec zvyku

- som zasadne proti posuvnej obrazovke, a uz to tu aj viackrat padlo, ze by sa zabudalo na vlaky a okrem toho ked si predstavim to posuvanie samotne, to by bola celkom pakaren, najma v spicke a pri vyssej rychlosti simulacie, ee-ee

- rychlost 0.5 by som nedaval, je to predsa len uz jaksi dost mimo realitu. Bezne hravam na 2-ke a da sa to stihat aj v spicke, treba si to len trosku zorganizovat, napr. vopred si nachystat zalohy, ak ide masina z ONS na vlak smer CHR a SLA, tak si ju vopred presunut niekam vlavo, atd.

- Kurim by som urcite nechal, da sa to velmi elegantne vyuzit pri meskaniach a pod., pustim jeden po nespravnej a je kopa veci vybavena
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 12:54:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

souhlasim s bsim
Asi ve všem. Jen znovu říkám, posouvání obrazovky sem viděl jako jediný řešení jak to všechno narvat na obrazovku. Jinak to proste nejde.
P.S. Ten návrh vytvoril Roecalf. Nechci si nic privlastnovat. Já ho jen uvedl do simulační podoby (kde je jasný že se to proste nevejde)
chichi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 130.235.213.87
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 12:58:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy, posilal jsem ti save k oprave mailem (ten co mas uvedeny pod nickem), ale netusim, zda-li dosel. DF mi nechce soubor zkousnout, pry kvuli velikosti.Diky moc.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 21:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chichi: Dosel, kouknu na to, za se budu citit lepe, skolila mne dnes nejaka chripka ci co :-(

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25395
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 23:38:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub_kedroň:
Jako bych nic nepsal
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25396
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 23:39:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
Teď chyb je tam poměrně víc, možná Ti už něco Koudy ode mne přeposlal - mám Tě tím začít zavalovat, nebo už je to odchytané?

Vlaky, které nemají kam (třeba ta 754 s Balmem), posílám zas pěkně zpátky, odkud mi je poslali :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 14:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský:myslím si že už jsem toho dost odchytl, ale můžeš mi to poslat mailem. Podívám se na to a uvidíme
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25416
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 14:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK, začnu to sledovat a průběžně posílat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 19:07:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak pro ostatní pokud najdete něco o čem si myslíte že je to špatně tak napište. Překlep udělá každý, nebo se špatně podívá do tabulek jsme jenom lidi. Na hodně věcí upozornil Mogul a dost jsme toho našel i já sám, ale chyba tam může být pořád
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
leosmach
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.35.252
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 20:50:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dobrý den,
tady ve foru jsem začátečník, jinak nad simulatorem jsem ztrávil již mnoho příjemných hodin...
manuál je hezský ale zpočátku jsem postrádal něco jako výuku... no půlnoc v neděli a zkoučel jsem...
co dodnes neumím je jak odpověďět na hlášku ...vlak XXXX přijměte jej? a jak klikám , kam klikám nevím co s ním, většinou vypnu zvuk a... nemá to jiné řešení?
dále mne zlobí soupravy které přepřahují na BHL, loko má u sebe co s ní, ale souprava je po svěšení bez rady co k ní, a kdo má tu kolo hledat, někdy se loko nabídne, někdy zbyde od minule, ale jsou tam hluchá místa... je nějaký fígl?..jinak prima simulátor, přehledný právě jednou neposouvací obrazovkou...jen tak dál a děkujeme...
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 21:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

leosmach: Oba tvoje problémy jsou řešitelné pomocí kontextových nabídek. Ty jsou dostupné kliknutím pravým tlačítkem myši na příslušném prvku:
* Pokud jde o přijetí vlaku, při nabídce vlaku se ti rozbliká šipka souhlasu ze směru, odkud je ti vlak nabízen. Stačí na ni tedy kliknout pravým a vybrat US – udělení souhlasu.
* Lokomotivy lze získat z DKV, a to tak, že klikneš pravým na nápis DKV a vybereš si řadu, kterou potřebuješ.
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…

Pomozme udržet silniční zákon, který budí respekt a zachraňuje životy!!! (»»petice««)
František_plášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 16:09:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poradí někdo jak postavit posunovou cestu z/na dopravní kolej v Kr.Poli pro odvě/přivěšení postrkové lokomotivy ?

Pište klidně na mail, nejsem tui často :-)))
František_plášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 17:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to martin zlivsky, vlackofil : vlaky jako 754 s balmem....
je to služební vlak a pokud si pamatuju, 745 jde na nějaký osobák, balm zálohou odsunu na odst.A a je hotovo
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 08:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U té 754 není napsáno, že jde na nějaký osobák, ačkoliv poté, co přijede na hl.n., tak ji potřebuješ. Balm jsem odstavil na 7k a později také poslal do ONA se zálohou (alespoň se zase projela ).
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 21:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro zajímavost vám sem přidám jeden screen od kolegy - koukněte na počet odježděných minut :-) údajně je nyní ještě o nějakých 800 minut dále.

 

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25846
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 21:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O kom píšeš? :-) Ale máš to mít, kvůli pořízení screenu jsem to zapnul a zahájím výpadek ovládání zabzař (=nechám to tak nejméně pět hodin běžet na prádzno a pak to vyjezdím :-)):
 
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 17:15:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

si delas srandu.....já teda brno hraju celkem dlouho, ale kdyz nedokazu zvladat ranní provoz, rozhodne bych to asi nevyjezdil. (to by mě dřív vedli do bohnic)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25873
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 23:12:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ranní provoz je jedinej (a snad ještě kolem třetí odpolední...), kdy je třeba treochu zpomalit. Ale už se můžete těšit na verzi, v níž budou odchytány další chyby :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 00:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no....od 2.1 se 2.2 liší hlavně tím že tu az zas tak moc chyb není. Mě teda raz za čas chybka sem tam nevadí, a i kdyby si s tim Koudy dal treba na čas, spokojim se s 2.2 na dlouhou dobu
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 00:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale pokud ta vec se kterou nas chce prekvapit koudy v dalsi verzi stojí za to, asi se na to taky začnu těšit.
Viz koudyho věta:
Prioritou je vychytat známé chyby, druhou prioritu tady nebudu psát, bude to překvápko.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 14:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně se některé chyby vysloveně líbí: Který jiný simulátor umí simulovat poruchu vozidla, které je schopno jet, ale sníženou rychlostí (vlaky s 943 v čele které jedou 30km/h)?

Aby lidé nebyli naštváni, vozím tyto vlaky vpředu s lokomotivu řady 742 z DKV (výjimečně jsou třeba 2 lokomotivy zároveň: jako druhá poslouží nějaká lokomotiva z končícího vlaku), aby jely rychleji. A hned se musí organizovat: V kolik ráno musí lokomotiva z DKV vyjet, jak dlouhou směnu bude mít mašinfíra, kdy bude mít pauzu a může jít na oběd, na které vlaky bude lokomotiva třeba, kdy má čekat na 943 ve Střelicích a kdy v Brně atd.

Tak si říkám: Škoda, že podobných chyb není více
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 08:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To. Vlackofil:
Sím. A jak to děláš, když jede os s 943 včele 30km rychlostí např. z Tetčič odkud vyjede na čas ale do Střelic přiveze zpoždění (tudíž zpozdíš protivlak)?
miky
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 19:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Proběhlo přestěhování stránek simulátoru, nová adresa je http://www.brnosim.wsite.biz. Původní adresa bude ještě nějaký čas funkční, ale nebude již aktualizována! Děkuji za pochopení.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wsite.biz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25976
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 10:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dal jsem Tvoji výzvu do záhlaví diskuse. Nevadí? :-) Pak se mi hlavně připomeň, ať to tu zbytečně nevisí ještě mnoho let... :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 21:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevadí, díky šéfe, já se ozvu

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wsite.biz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 23:06:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Mmiky:
Než zastaví 943 z Tetčic u vjezdu, postavíš PN a v zásobníku už máš připravenou VC z 2.SK do Tetčic, tak ten Os z 2.SK má na odjezdu tuším jen 3 minuty, což je zanedbatelné. 943 se 742 vpředu na hl.n. přijíždí včas (ne-li napřed ).
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 07:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vlackofil:
Promin ja su ňáké natverdlé! Proč nestavět normální VC, ale dávat vjezd na PN?
miky
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 07:48:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vlackofil:
Ahaaaaaa tejdě mi asi docvaklo! Ono se ve Střelicích nedá moc posunovat, tak vjíždíš na kolej obsazenou např 742...
miky
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3076
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 18:08:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmiky:
Tak jest, jeden z těch vlaků (buď ten s 943 v čele nebo nějakou motorovou lokomotivu - třeba záložní 731) pošleš do Střelic na nějakou volnou kolej a druhý vlak pošleš na tu samou kolej na PN, spojíš ten vlak s mašinou a můžeš jet
ICQ: 202 888 377
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 18:34:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Mmiky:
Už jsem se s pár lidmi o tomto mém postupu bavil, nějak mě ani nenapadlo to rozepsat. Navíc se snažím omezit jen na krátké příspěvky, které
k něčemu jsou, abych jako někteří sem nepsal jen to, co už bylo řečeno (a je logické)...
Cechy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 22:56:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj!Ako sa vysporiadať s takou situáciou,ak z BHL nechce odísť vlak ani napriek viacnásobným pokusom(príprah,postrk,PN)?Tu som si pomohol tak,že som spojil 2 Os vlaky na ten istý smer,ale za pár minút sa to isté stalo na inej kolaji v BHL a tam nepomohlo nič.Pri prípadných drobných chybách pomohlo vrátiť sa k predtým uloženej pozícii ale teraz nepomôže ani to.Skúste poradiť!Vďaka.Cechy}
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26015
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 00:33:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtělo by to ten popis trochu upřesnit, případně sem daný konkrétní záznam nahrát... Může se jednat o známou chybu, ale to z toho popisu nelze poznat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 14:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cechy: A úplně čirou náhodou, nevytáhla se ti z ON souprava se žehlou, která se na koleji odpojila a ty ses snažil postavit cestu a rozjet vlak přes ní?
http://www.hvozd.eu
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 17:38:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pocet vlaků na koleji či čísla vlaků na koleji lze zjístit kliknutím pravým. tlac. myši na kolej.
Jestli tam je žehlička, zjístíš to tím, že je tam zobrazeno něco ve smyslu lko pro vlak XXX
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 927
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 20:49:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen doplním, že menu ukazuje bohužel maximálně 4 vlaky či posunové díly....

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wsite.biz
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 21:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to sem si ani nevsim ze uz je mozbno stání víc nez tří vlaků na koleji....v 2.1 kdyz bylo víc vlaků a já kliknul na menu, spadlo to
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26037
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 21:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jich tam může stát i šest :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 20:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takze....ze dne železnice msem dostal nové nápady a novou inspiraci. Do brna (nebo pokud koudy vytvoří simulaci jiné stanice) vytvořim asi city elefanta a patrový vozy. (ešus pokládám už za hotovej)
pokud máte ňáké návrhy co byste chteli jako "+" do brna, dejte mi vedet. K tvorbě vozidel ovšem potřebuju materiál. Jako materiál beru:

v případě že jde o loko jejíž konstrukce je shodná s jinou loko jiné řady (nebo pokud jde prostě o jiný nátěr ňáké řady) , tak potřebuju akorát zřetelnou fotku vozidla kde je vidět nátěr. Nejmíň jednu. Pokud ale bude k dispozici i fotka nebo obrázek z boku, je to ještě lepší.

A pokud jde o vozidla zcela nová (žádný jejich podobnej vrstevník není v simulaci) tak je nutná fotka nebo obrázek z boku.
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 20:53:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
no nevím jestli už jsou ale určitě by neměli chybět brněnské loko 363.015 a 363.019
https://www.k-report.net/discus/nahledy/006099.jpg
https://www.k-report.net/discus/nahledy/009848.jpg

foto nejsou moje, našel jsem je zde na K-reportu
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 21:44:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdepak jsi byl na Dnu železnice? Předpokládám v Praglu :-)

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wsite.biz
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 22:25:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takze
To >>> noltha
moc diky za obrazky. jen tak dal. to prvni eso uz do simulace vyrobyl koudy. Já to akorát malinko upravil, ale uz to v simulaci je. ale vo tý voranžový sem nemel ani šajn. možná bych ji mohl vytvořit. díky!!!!

a den železnice, on byl i jinde??
jestli jo, máte foto??
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 22:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

363 015 je v simulátoru zpracována.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace