K-report
 

Archiv do 14.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Staré archivy » Archiv do 14.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mogul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 13:41:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >> Gregor
Složitý to není, ale taky nemám moc času ..
Materiálu mám až nad hlavu. Spíš se mě jednalo o předělávky stávajících vozů, aby více odpovídaly realitě (zatím např.: 842=843=943..).

 
Tommy66
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 09:32:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Narazil jsem na jeden problém.Nevím jestli už na něj někdo upozorňoval,možná jsem to přehlédl.Ve 13,36 mi jede ze Šlapanic vlak č. 4112.Po projetí koleje 1T BZI-BSL mi toto číslo zůstane napsané dole pod kolejí a všem vlakům které po této koleji projedou směr Šlapanice se přepíše jejich číslo na 4112.Odjedou normálně,ale působí to divně.Ještě bych chtěl upozornit na problém který vznikne jestliže lokomotiva kterou odešlu do DKV se na této koleji střetne s lokomotivou která je právě z DKV vypravována.V takovém případě obě na této koleji vytuhnou a už se s tím nedá nic dělat,musím se vrátit o sejf zpátky a počkat až lokomotiva z DKV projede.
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 10:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď mám jednu záhadu v Adamově. Zásadně všechny vlaky od Třebové mně dává na 4. kolej (k budově). Ale jen na uložené hře. Na nové to nedělá.

Ad. Tommy66: S tou loko do DKV se mi to včera stalo taky. Měl jsem postaveno do depa a on mi vyhodil pravidelnou loko do protivky. Mám takové podezření, že Koudy na něco v těch místech zapomněl. Ony se ani nepřestavují výhybky vedoucí do DKV, tak jak to bylo v minulé verzi, jen tam dřív nešlo postavit.
742041
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 10:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mě se jako už minule stále stává že se mě vytvoří double vlaku a právě i u 4112,kdy jeden mě přijede z OnB a přitom mě druhy jede obratem ze Šlapanic jako Os 4111.Podobně se mi to stalo i u Os 4651,ten dokonce zůstal vyset ve výpise.
S pozdravem 742 041
Karlos2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 10:03:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se jen zeptat.Už někomu jela 781?V ikonách programu je.Hraju už pěkných pár desítek minut a ještě mi nejela?Poradí mi někdo v kolik jede?
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 789
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 23:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

781, pokud jsem se nepřehlídnul, v provozu není.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
XXman
Neregistrovaný host
Odeslán z: 87.197.135.124
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 03:27:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja mám problém s vlakom 1729. Jeho súprava mi príde ako R935, pričom z neho odstavujem mašinu (363, Cargo) a 1 triedu. Mašina neni nikde, toš ju pristavím z depa. Celé to pospájam a pristavím na BHN ... ALE ... súprava sa furt po prehodení posun-vlak mení na R935 (a nechce sa pohnúť) ... akým spôsobom treba vlak 1729 ukecať na to aby odišiel?
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 07:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

XXman:
Něco podobnýho už se mi taky stalo, byl to MOs směr Šlapanaice nebo Chrlice. Pořád jsem rozpojoval, spojoval, měnil na posun a vlak a nic. Pod obrázkem vlaku bylo číslo vlaku , na který nastupuje, ale když jsem změnil na vlak, tak skočilo to původní číslo.
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 08:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

XXman: mně už se ho asi dvakrát podařilo přesvědčit . Dal jsem mu 754 a těsně před odjezdem (cca 15:30)jsem mu dal odjezd. Pak jsem ho asi 2x změnil na posunový díl a zpět a on si fakt dal říct. Jen nemůžu tvrdit, že to bude fungovat vždy.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 791
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 10:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento problém je známý - stává se to, pokud se má 1.vůz za loko (zde ta první třída) odpojit a zbytek změnit na jiný vlak.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 12:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >> Mogul
Znám jednu osobu co má jeden velkej obrázek a na nem je temer vsecko.
Stahni si tohle:
http://thethorion.mysteria.cz/atlas.zip
Je to vážně dobrý. Není to sice hotový ale proste paráda.
Mogul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 06:45:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >> Gregor
Díky,
obrázek je fakt velkej a je na něm skoro všechno. Jako přehled je to dobrý, ale pro práci s obrázky bych doporučil použít stejné zdroje jako autor (Bahn, řazení na Zelpage,...)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 12:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >> Mogul
nejsem autorem obrazku
zelpage uz znam a do obrazku je autor chtel davat, ale rikal mi ze mel i lepsi zdroje a ze zelpage by byl moc zdlouhavý. Svůj zdroj mi ale nerekl. A jestli jde o dalsi zdroje, bahn neznam a dalsi zdroje asi taky ne. Muzes mi tu nejake napsat???
Jo, jinak myslim ze lepsi je davat do brna obazky kreslený nez proste zmensit skutecnou fotku. Koukni se treba na tu 731. Ta je priserna. Kreslena by byla mnohem lepsi. A nektere vozy se mi taky podarilo zlepsit. Ale rozhodne bych nemel takovou trpelivost a nebyl bych tak dobrý jako autor toho obrazku. Jako zmensenim obrazku se to znacne deformuje, musel odstranit to černý kolem a na to ja fakt nejsem. Me staci kdyz sem stvoril to co sem stvoril, jezdi mi to po brne a je to v poradku
Mogul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 14:22:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >> Gregor
Zdrojů je spousta, já jsem to řešil vyhledáváním jednotlivých typů na netu pomocí Googlu. Je to taky zdlouhavé, ale jde to.
S kreslenými obrázky v Brně souhlasím, ale tady má hlavní slovo autor (taky mám pár předělávek).
Bahn je simulátor dopravy (taky jsou v něm zmenšená vozidla)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 20:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Systém obrázků je takový, jaký je, je poměrně jedndouchý, takže si tam každý může dát, co je libo, pokud mu moje nevyhovují. Toť asi vše z mé strany

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 11:08:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci nadávat na tvoje obrázky, to samozřejmě ne!! Ale ta vesela krava + 731 se moc nepovedly, to uznas prece
Jinak, spousta tech vozidel ma neco do sebe akorat jak sem rikal, timto spusobem (vyfocení a pak zmenšení) se loko znacne zdeformujou a uz pak nejsou to co bývaly.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 11:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veselou kravu jsem nemel poradnou fotku, to priznavam.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Respit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.58.217
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 13:09:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To>>Koudy
ad Střelice - kolizní cesta? Pokud je postavena ve Střelicích cesta ze 2. koleje na Tetčice, pak může být současně postavena z ostatních kolejí na Mor. Bránice. A ve skutečnosti se tak mnohdy děje, když např. odjíždí Os na Jihlavu a od Bránic projíždí náklad.
Kosac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 08:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukni jeste jednou co jsem psal. Tet->Str1, Str2->Mbr kolizni cestra je. Koukni do toho savu. Je v archivu do 20.cervence. Pak bude vsechno jasne.
Respit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.58.217
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 20:40:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omluva, nečetl jsem pořádně.
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 18:42:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se mi stala zajímavá věc, Sp 1730 měl zpoždění 17 minut, pustil jsem z hl.n. na Šlapanice osobák, Sp čekal na odbočce a dojel jej vlak 1642. Po průjezdu Os jsem pustil 1730 na jednokolejku směrem na hlavní, číslo vlaku se objevilo i na příjezdové koleji před hlavním. Vlak 1642 jsem pustil za ním na PN. Pak jsem postavil VC na kolej 4a a hle, první tam přijel vlak 1642, který na jednokolejce přeskočil 1730....
náhodný kolemjdoucí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.108.156
Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 23:56:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mzitka: něco podobného jsem viděl ve filmu Wild wild west. Byla tam honička dvou vlaků (první: nějakej spešl parostroj, druhý: osobní tažený parní loko). První stroj projel tunelem, zastavil, vysunul nějaké mechanické pařáty a zvednul se do výšky. Druhý vlak pod ním projel (posádka nic netušila), načež se původně pronásledovaný parostroj usadil z5 na koleje , vysunul dělo...
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 07:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Off Topic: Něco podobného jsem teď zažil, sice ne tak barvitě, zato ve skutečnosti. Na silnici, s takovým zvláštním bagrem. Jeli jsme po úzké cestě a on tam stál na šířku přes celou silnici, chvíli nakládal a pak popojel na „odpočívadlo“, aby nechal projet auta. Když jsme jeli zpátky, jel proti nám, zabíral celou silnici a žádné odpočívadlo tam nebylo. Přijel skoro až k nám, opřel se o rypadlo a nedzvedl přední kola, stáhnul ty kola k sobě a už zabíral jen půl cesty!
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…
Kosac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 12:11:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj.

Jde neco udelat se savem v priloze? Pokousim se odehrat 24 hodin. Hraju to od ctvrtka 9:00. Koukni na navestidlo ADA 2L. Nejde zrusit vlakova cesta a ten Lv pred nim zastavi a nehne se. Nechce se mi to hrat od zacatku :-(
application/octet-stream
autosave_060808_115249.sim (29.8 k)


Dik za odpoved.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 18:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kosac: Zkusim save opravit, ale dnes se na to pravdepodobne nedostanu.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2677
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 19:59:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy:
Vlak 1734, který má jezdit jenom v neděli, jezdí v simulaci každý den.

Pak sem si všiml, že mi hodně osobáků na Šlapanice projíždí Slatinou přestože tam mají stavět.
ICQ: 202 888 377
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 20:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfiled - díky, myslím, že už to Martin0 opravil.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2678
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 20:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy, Martin0:
Díky. Měl sem těch přípomínek víc, ale nějak sem to pozapomínal. Snad si na ně ještě vzpomenu
Příště si to asi budu muset napsat
ICQ: 202 888 377
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 20:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ok, asi většina chyb v GVD06 bude již podchycena - mám jednoho hráče, který GVD důsledně kontroluje a zná provoz, takže většinu toho již nahlásí on.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 20:56:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KOSAC: Opraveny SAVE
application/octet-streamsave
save.sim (29.7 k)


Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2692
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 17:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
ICQ: 202 888 377
Kubajz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 20:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych jednu otázku pro místní. Jezdí vlaky od Modřic, které na hlavním končí taky na koleje 5k - 13k??? Díky za odpověď
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 22:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Místní jako z Brna nebo jako z této diskuze??? Vim ze v Brnosimu jel z modric na 13k jeden Sv panták. Nevim ale kterej den to bylo.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2694
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 00:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavý vlak:
 
ICQ: 202 888 377
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 06:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: pěknej soupravička
ICQ:192-449-432
mail(ZMĚNA!!!):Trolejbus.3259@seznam.cz
Mogul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 06:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >> Kubajz
Běžná praxe to není (koleje 5k - 13k se používají pro vlaky na Střelice), ale pár vyjímek je. Občas tam dojíždí i R230 Rastislav. Pravidelně odtam odjíždí Os4643 do Břeclavi. Ale dá se tam zaparkovat cokoli :-)
 
 
 
Vláďa 2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.23.174
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 17:28:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych připomínku k vlakům, které jezdí z hlavního do Šlapanic úvratí přes Židenice.
V simulátoru tyto vlaky musím v Židenicích posílat na kolej T4. Pokud je ale pošlu na kolej T1,T1a,T2,T2a, tak se nezastaví a odjedou směrem na Adamov nebo Kuřim. A právě ve skutečném provozu výpravčí staví pro tyto vlaky cestu většinou na kolej T2. Nešlo by to tedy nějak upravit?
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 19:25:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vláďa 2: Už jsme nad tím také uvažoval, ale přineslo to zj. problémy se souhlasem - simulátor totiž neumí přenášet číslo vlaku proti souhlasu - Když postavíš např. na T2, tak souhlas bude "doprava" ale s vlakem pak pojedeš doleva a číslo by bylo fuč. A to nemluvím o tom, dkyby na přes T2 jel předtím ještě nějaký osobák klasicky na ADA.

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Filip_bouska
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 21:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:

ZPOŽDĚNÍ - tak je ten vlak třeba zítřejší z náskokem :-))
To je u nás naprosto běžná věc, i když by se měl správně přečíslovat, je-li o den seknutej nebo jede-li i o den dřív (jen pokud by nejel ten co má tak by se přečíslovat nemusel), ale oni to stejně kolikrát nechají bejt, takže se mi jednou stalo že mi v jeden den jel 3x stejnej vlak - poprvé byl den zpožděnej, pak jel včas a pak jel den s náskokem - tak to v reálném provozu chodí někdy :-))
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 10:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem si zas trošku hrál.
 
Ta první 810 zleva je koudyho práce, akorat sem ji vylepšil uspořádání oken a nárazníky. Podle toho sem taky udelal ty ostatní. Nevim kdo to byl, ale vim ze tady byla po nich sháňka. Kdo che tak at si rekne a ja mu je poslu.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 12:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco. Doufám ze se bude hodit. Jeste na nem pracuju protoze neni ve spravne velikosti. Je trochu větší než ty ostatní co jezděj v simulatoru.
 
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 12:23:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Hééééjjjj.... pošli všechny loko co máš na muj mail....THX.
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 12:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak. Máš je tam
Panťák tam ale jeste bohuzel neni. Makam na nem. Kdyztak ho potom pozdeji poslu.



(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 15:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tákže, dokončil jsem i šedočervenej panťák a tak trošku i vyzkoušel v provozu. Protoze jsem ale jeste nedaval do hry novej pantograf, nevim jak se bude simulátor chovat. Ale doufam ze to bude to stejné jako bych tam pridal treba jen novou loko.
Tady je screenschot:
 
Kdo ten pantak chce, at si rekne. Na pockani poslu. A klidne poslu i jiná vozidla
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 20:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

muzu se zeptat, je do DKV HH a do ONA elektrický provoz??? (jestli jsou tam troleje). Že z obojího jedou vzdy jen motorový. A tady jedna zajímavůstka.
Jo a z té malé kusé koleje v BKP nejde postavit posun. teda ne ze by mi to vadilo, ale pro vsechny případy...
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 21:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na ONA trolej je, viz jedno (sice trochu nekvalitní, ale vidět to je) foto - http://brnosim.wz.cz/foto/363159.jpg

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 21:50:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: Vychytal sem Bug. (je to složitější tak mne nebijte ). Pokud postavim VC v BKP (ale zkoušel jsem to i jinde) z 2.sk na 2.tk - směr kuřim (postaví se). Potom ze směru kuřim z 1.tk na tu 2.sk (dá se do zásobníku). A potom z 1.sk na 2.tk - směrem na kuřim (taky do zásobníku). A pak obě cesty ze zásobníku smaži tak mi to vyhodí hlášku: Run-time ´9´, Subscript out of range.

Jakmile jsou prostě v zásobníku postavené 2 cesty (musí být kolizní) a chcete je smazat, tak to vždy vyhodí tuhle hlášku.

P.S.: Bug vychytán i díky druhému testerovi (který mimochodem našel další bug ) nebudu ho jmenovat projeví se sám..

Jo a ještě jednou P.S.: sk - staniční kolej. tk- traťová kolej.

(Příspěvek byl editován uživatelem Omar.)
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 21:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mám tu další bug lidičky. Kolizní cesta jak prase. Stalo se to pri jednom nezdařeném pokusu kterej mel ovsem vyjít zas nějak jinak. (viz chyba popisované Omarem). Postavil sem z ze staniční druhé koleje na 2 mezistaniční kolej směrem ke kuřimi, pak do zásobníku z 1 koleje mezist. ůseku na dvojku staniční a z jedničky staniční opet na mezistaniční ůsek kudy v tuto chvíli vedla cesta z dvojky. Tu sem zrušil a obě překřížené cesty se mi postavili najednou. Viz obrázek:
 
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 21:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omar: díky, o chybě díky jendomu hráči vím již nějaký ten den, takže už jsem zjednal i nápravu - nemusí to být ale přesně 2 cesty, teoreticky se to nemusí projevit ani při 10 cestách v zásobníku. A nemusí to být jen v Krpoli, ale i kdekoliv jinde.

O chybě stavění kolizních cest křížem jižtaké vím a opět nebyl zas takový problém ji opravit. Díky logické chybě se neprováděla kontorla volnosti "kříže".

(Příspěvek byl editován uživatelem Koudy.)

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 22:08:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vim ze tahle chyba tu uz byla i predtim. Jo a do dkv HH trolej nevede???
A ta malá kolejnička za 6 kolejí v BKP nelze nic postavit. Jak rikam neni to sice dulezite, ale mohla by se mozna hodit...

Jo a mel bych takovej návrh kterek by hraní opět trochu přiblížil realitě
V simulaci jdou soupravy otáčet, rozpojovat nebo menit na posun i za jízdy. Myslim ze ve skutečnosti by se to asi dít nemohlo. Jestli jo, tak je to celkem divný.

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 10:32:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V simulaci jdou soupravy otáčet, rozpojovat nebo menit na posun i za jízdy. Myslim ze ve skutečnosti by se to asi dít nemohlo. Jestli jo, tak je to celkem divný.

To už jsme také (snad) vyřešil. MYslím, že jsi to byl zrovna ty, kdo kdysi rozpojil náklad na trati :-)

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 11:43:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne ne....já to nebyl...koukni se poradne do historie fora...
( Archiv do 07.července 2006 )

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Chessik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 17:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:Jůůůů,pěkný,já ci taky loko...
A ještě mám dotaz na vlaky mezi Střelicema a Horními Heršpicemi.Je to ve skutečnosti tak,že vlaky z,do Tetčic jezdí po 2t a vlaky z,do Moravské Bránice jezdí po 1t nebo je to jako na klasické dvojkolejné trati?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 18:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

máš je mít, ale nevim....má to nevychytaný chyby (nárazníky má každá loko uplne nekde jinde nez ta druhá) takze to asi brzo předělám a dám nákou novější verzi...tohle je taková beta. Pošlu ti je jen co to doladim....(asi dneska večer nebo zejtra odpoledne)
A neboj se. Jeden tester uz mi je vyzkoušel.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2734
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 20:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chessik:
Mezi Heršpicema a Střelicema se jezdí jako na dvoukolejce. Ale asi by neměl být problém jet "proti srsti".
ICQ: 202 888 377
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 20:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, neb Troubsko má obousměrná návěstidla

Přiznejme si: bez železnice by svět vypadal úplně jinak......

http://www.brnosim.wz.cz
Mogul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 07:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >> Gregor
DKV HH slouží výhradně pro motorové vozy. Možná z toho důvodu tam trolej nevede (viz foto). Ale pokud by ses tam chtěl dostat něčím elektrickým, tak o kousek dál jezdí šalina (to, čemu v Praze říkají tramvaj).
A když jsme u té elektrifikace, tak na seřazovacím nádraží v Maloměřicích Koudy lišácky vynechal koleje 105 – 123, kde těch trolejí taky moc není :-)
Ještě něco k BKP: V odlehlé části královopolského nádraží je odstavená hromada nákladních vozů, tak si nedovedu představit, že by tam někdo v reálu procpal mašinu :-)
Mě by se taky hodilo zprovoznění kolejí 701 a 702 na BHL u pošty (pro parkování záloh) a taky si nestěžuju (i když...) :-).
 
 
 
 
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 08:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím já teda moc depo v Horních Heršpicích neznám, ale když tam mají domovské depo všechny jednotky 560 na našem uzemí, tak předpokládám že tam troleje budou (ale třeba to tam tahaj motoroma, ale to se mi moc nezdá.
Jinak to že jsou tam je možno vyčíst třeba zde:
http://zeleznice.e-metro.cz/obehy05/ob_560_05.htm
Skrebi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 12:00:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak v Heršpicích je zatrolejován kousek ve směru od Brna kolem výpravní budovy před hangár a možná jedna manipulační kolej mezi ním a dopravními kolejemi. Do velké haly za silnicí určitě dráty nejsou.

Ty panťáky tam depo mají, ale když tam náhodou nějaký uvidíte, tak jen rozpitvaný na kousky.
Mogul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 13:58:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Depo v Heršpicích má 2 části: „elektrickou“ a „neelektrickou“. Ten výjezd z DKV HH, co je v simulátoru, je právě z té „neelektrické“ části tzv. Remíza motorových vozidel - vypadá to spíš jak šalinová vozovna :-) (viz foto o kousek vejš). Elektrická část DKV (tzv. Vozební stanice) je v podstatě pokračování výpravní budovy. Tato část DKV ovšem v simulátoru není.
 
\

(Příspěvek byl editován uživatelem Mogul.)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace