K-report
 

Archiv do 20.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Znělky a gongy na nádražích a ve vlacích » Archiv do 20.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 13:04:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před týdnem jsem v Hradci Králové na hlavním nádraží slyšel z rozhlasu ženský hlas a včera tam byl opět pan Knop. Nevíte někdo, jaké hlášení se tam tedy nyní normálně používá? Nebo se pan Knop a neznámá paní střídají na směny?
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…
SOŠD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.47.17
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 10:18:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

teď z jiného soudku, v žst.Český Těšín bude každé pondělí v sudý týden 4x po sobě hlásit živě, budou tam praktikanti ze SOŠD operátorka je chce potrápit:-)
P.S. jinak sem jeden z těch praktikantů:-(
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5887
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 10:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč :-( ? dyt to může bejt docela
hlášení naživo už mam taky odzkoušeno....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Mára007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.174
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 13:08:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takovou zajímavou nahrávku z Masaryčky, kde pěkně zmrvily hlášení osobáku z Kralup. Hlásili to natřikrát (na místní poměry docela dobrá kvalita). Nemohl byste mi někdo doporučit nějakou dobrou pozici na Masaryčce a na Hlaváku pro nahrávání (málo šumu od okolních lidí, ticho,...) Díky
Pepos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 14:00:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na hlaváku je dobrý prostor u jižního schodiště mezi odbavovací halou a mezipatrem. Jenže tam je to teď patrně zavřené. Takže možná zkuste severní schodiště. Nahrál jsem tam kdysi hlášení v relativně dobré kvalitě. Na Masaryčce je docela problém, tam jsem na to ještě nepřišel. Ale jako nejlepší se mi to jevilo pod reproduktorem u uzenin :-)
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 17:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čím nahráváte? Diktafonem, nebo máte něco sofistikovanějšího? Šum se dá někdy docela dobře odstranit v Audacity, ale musí se na to opatrně, jinak je zvuk moc "vyžraný".
Pepos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 12:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nahrával jsem obyčejným mp3 přehrávačem případně foťákem (video a vypreparoval jsem z toho zvukovou stopu).
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 14:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte prosím někdo hlášení z Pendolina??? Myslím to co je nakonec :-) ozvěte se prosím na SCYL@centrum.cz ´v této diskui... Předem dík :-)
Vlamu842
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 19:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

víte někdo kde se dají sehnat originály nahrávky z počítače ve stanici? Nemá někdo známého který u toho dělá? Dík
842 a 843 to sou panečku stroje :-)
www.kvatra-foto.goo.cz
www.843.wz.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2320
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 14:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem se zaposlouchal do hlášení v Sokolově... Tak neuvěřitelně sekaně jsem to ještě nikde neslyšel.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 21:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě dnes pobavilo hlášení v Zábřeze. Nejdřív nahlásili, že MOs ze Šumperka přijede k 1. nástupišti. Přijel sice na 2., ale stejně nahlásili, že přijel k 1. Pak piřjel další Os a totálně mě dostalo hlášení:,,přestupujte na 1. nástupiště do MOs vlaku do stanice Šumperk. Vlak zde jízdu končí, prosíme vystupte" Nebo se mi ještě líbí hlášení v noční regionoze:,,příští zastávka, Zábřeh na Moravě zastávka-zastávka na znamení. Zastavujeme"
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 15:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, na trati z Blanska do Brna v ramci IDS JMK S2, lze slyset v pantacich rady 560 pri rozjezdu z Blanska:
"Nasleduje zastavka Adamov zastavka, zastavka lezi, v tarifni zone 225"
Shane
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 08:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tož nevím jestli je to pravda ale kámoš mě říká že to bylo tak měsíc zpátky co bylo v Kunovicách takovéto hlášení:"vážení cestující na kolej tu a tu přijede vlak ten a ten ze stanice Kunovice, dále pokračuje do stanice....chvilku přehrabování v papírech a po 5 s....Kunovice"
nebo jednou to ani nedořekli."vlak ze stanice hradiště dále pokračuje....trapné 5s ticho s přehrabováním papírů....Božkooo kam ten vlak jedee???"následovalo vypnutí rozhlasu a výbuch smíchu
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 08:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já si pamatuju něco podobného ve Studénce, zhruba před dvanácti lety. Zapnul se amplión a z něj se ozvalo: "Jsem se zase ožrala jako prase, to snad není pravda, kdo pak má ty vlaky hlásit? Nějaký vlak přijede po kolejích, asi do Přerova, škyt, sakra, a zase odjede, škyt, mě je blbě jak sviň-", načež amplión opět zmlknul. Teď už tam je automat, stará budova je zbouraná a chodí se podchodem, ale stejně si na to vzpomenu pokaždé, když tam čekám na vlak. Zima jak v ruském bijáku, rozpadající se ocelový nadchod, přetopená, zatuchlinou páchnoucí, přízemní budova a rozviklané panely před první kolejí (u dalších už nebylo nic)...prostě nostalgie
Král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér...
http://www.zelpage.cz/autor/?id=149
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5948
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 14:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prej v blavě:
vlak do trenčianskej štvrtej je na koleji těplej
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 09:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hebrejský pragotron (Haifa). pozn.: čte se od prava
 
Jak jste to jeli ????
242_216__0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 19:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

audio/wavhlášení R 454 Plzeň hl.n.
REC001.WAV (282.1 k)
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 11:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jadnou jsem čekal na brněnském hlavasu na vlak a šel jsem kolem příjezdové tabule a tam bylo napsáno u EC, že přijede ze směru "Hánburk Alťona"
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Já vám dám znamení trubkou...
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 23:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nic není pánové dnes večer, kdo jel osobním vlakem z Břeclavi ,tak se asi divil , jako já .... Při hlášení stanic kam ještě jede po zastávce Kuřim další stanicí byla Praha a poté Cheb - chvíle ticha a hlášení pro personál ...
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 23:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale na jedno se přece jenom zeptám , nemáte náhodou někdo hlášení Přerova o příjezdu vlaku Silesia 201?Když by to bylo možné , tak prosím na email poslat (Email pod Nickem).
Byll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.183.162
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 17:16:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlášení vlakovým rozhlasem v EC PRAHA v pátek 13.4. při stání před výlukou v Července: "Vážení cestující, z důvodu výluky jsme zastavili ve stanici Červenka. Žádáme cestující, aby v zájmu vlastní bezpečnosti nevystupovali z vlaku a to ani na druhou stranu". :--)
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jak jsem si na to teď vzpoměl, ale ať se propadnu, jestli to co teď napíšu není pravda, ale slyšeli jsme to s kámošem oba dva a hned 3x. Asi před čtyřmi roky v Krasíkově ,,na živo" hlásili: ,,Vlak do Paříže přijede na 3. kolej" Ve skutečnosti se jednalo o Os Č. Třebová - Zábřeh. My prostě nechápali!
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 18:51:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A klasika byla ve stanici Žďár na Sázavou,přijel rychlík a než člověk z něj vystoupil,tak hlásili ,,stanice Žďár nad Sázavou,stanice Žďár nad Sázavou"a pokaždé dvakrát po sobě,nevím jestli si mysleli,že je to tak důležitá stanice nebo co,že upozorňovali dvakrát,že je člověk ve Žďáru.
Vačica
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 12:32:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

petan363: To je úplně normální, takhle to funguje v mnoha stanicích. Např. když se ještě ve ValMezu hlásilo naživo, tak začátek hlášení byl: "Stanice Valašské Meziříčí, přijeli jste do stanice Valašské Meziříčí".
Byll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.183.162
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 13:31:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, opakování matka moudrosti, takže ještě donedávna, než instalovali "robota" a zrušili hlášení naživo, jsme cestou z Ústí do Kolína slýchávali: "Všetaty, Všetaty, přijeli jste do stanice Všetaty!"
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 19:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Náměšti nad Oslavou: "...vlak zastavuje ve všech stanicích a zastávkách. Upozorňujeme cestující, zastávku Střelice dolní vlak projíždí."
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Ať je teplo nebo zima, u trolejbusů je vždycky prima.
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 30. dubna 2007 - 12:17:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro ty co rádi online hlášení . Dneska ráno jelo Brno hl.nádr. jenom online hlášení , takže hlášení SC Slovenská Strela trvale nenormálně dlouho, než to ženská nahlásila ve všech stanicích. Díky tomu i zajímavá další hlášení pro místní osobní vlaky.
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 22:43:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Svinově teď nově hlásí česky Krakuw gluwny osobowy, ale angličanka má původní verzi Krakow glowny osobowy.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 17:58:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanice Vsetín, Stanice Vsetín, přijeli ste do stanice Vsetín...osobní vlak číslo xxxxx - opravuju xxxxYY ze směru Velké Karlovice přijel na nástupiště 1, pravidelný příjezd 17: 20 minut - opravuju 17:15 minut


Šotouši sobě

810 271 - 7 4EVER

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz
petan363
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.27.9
Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 20:17:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jízdním řádě v roce 2003/04 jezdil rychlík 276/277 Slovan do Lokosházy a v Břeclavi vždycky hlásili ty stanice až tam.To byly názvy takový zkomoleniny jakýsi,to bylo úplně super.,,Mezinárodní rychlík číslo 277 ze směru Praha hl.n. přijede na kolej x nástupiště y pravidelný příjezd v xx:xx a pokračuje dále ve směru Kúty,Bratislava,Galanta,Šala,Nové Zámky,Štúrovo,Szob,Szob alsó,Zebegény,Nagymaros,Nagymaros-Visegrád, Kismaros,Veroce,Vác,Vác-Alsóváros,Felsogot,Dunakeszi-Gyártelep, Rákospalota-Ujpest,Istvátelek,Rákosrendezo a Budapest-Nyugati pu. pravidelný odjezd xx:xx "
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32978
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 20:28:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To v Budějcích mne už několikátý týden udivuje, jak se v anglické verzi hlášení hlásí "Pilsen hlavní nádraží", zatímco v německé klasicky (a správně...) "Plzeň hlavní nádraží".
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 19:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Martin z.: to je něco podobného jako v Č.T. v anglické verzi hlášení: this train continouns to Parbubice hl.n., Kolín, Prag-Libeň and Praha hl.n.. Jinak před několika dny jsem viděl na pragotronu na hlaváku v Praze: Os směr Beroun - přes Přerov/Ostrava - to musela být dlooouhá cesta. Po překlapání už se to však spravilo..
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2563
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 21:21:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Praha hl.n.:
Ač pražák, tak musím říct, že hlášení na hlaváku stojí za n.
Jak teď jezdí Plečka a Antiplečka odklonem + náhradní souprava s přestupy po původní trase, tak o tom se cestující zásadně neinformují.

Také jsem už poněkolkáté slyšel hlášení: "R číslo xxx ze směru přijede k nástupišti číslo y..." Nechybí vám tam něco?
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33087
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 23:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska to hlásili jako dva vlaky. Jeden do Budějc přes Tábor a druhej do Solnohradu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 17:40:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: tak to já si v Zábřeze nemůžu stěžovat-ted když jsou tu ty výluky, cestující okamžitě ví všechno. Uvedu pár příkladů: Os 4072 ze směru Nezamyslice přijede ke 2. nástupišti na kolej 6.-východní část - vlak zastavuje jen pro výstup cestujících. Žádáme cestující, aby do tohoto vlaku nenastupovali. Os 4072 ve směru Č.T. odjede od 2. nást. koleje 6. západní část. Nebo - upozorňujeme cestující, že R 904 do stanice Jeseník, jede mezi stanicemi Olomouc a Ruda nad Moravou odklonem přes Šumperk a BlLudov. Cestující mají na tento vlak přípoj ve stanici Bludov MOs vlakem 13xxx, pravidelný odjezd v xx.xx. Nebo další hlášení. R 701 zastaví mimořádně ve stanici Mohelnice - cestující do stanice Mohelnice žádáme, aby z důvodu bezpečnosti nastupovali pouze do prvních šesti vozů. Hlášení o přepravě autobsuy je tak již samozřejmé. Takže v tomhle jim není co vytknout;)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6148
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 08:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mam hoooooodně záludnej dotaz: na ranžíru, když se něco hlásí, tak některý repráky kecaj asi tak o 1s opožděně. k čemu je to dobrý?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33295
Registrován: 4-2002


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 15:35:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to jen tím, že jsou od Tebe vzdálenější a zvuk k Tobě putuje delší dobu?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 13:57:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebo, že tam není zařízení, kterému se údajně nadává stabilizátor? Nějak tak fungoval náš obecní rozhlas před rekonstrukcí - člověk stál přímo pod amplionem a přesto slyšel opožděnou frázi ze vzdálenějších tlampačů. Po rekonstrukci celého rozhlasu a upgrade tlampačů je vše slyšet ve stejném okamžiku.
ICQ: 155-617-186
Musil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 15:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V zastávce Praha Horní Měcholupy se pouští hlášení, sice je to velice s předstihem a tudíž pro malý počet cestujících, kteří přicházejí většinou až těsně pře odjezdem.... (vzor Pha Mas.n.)
http://lokogalerie.wz.cz
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6165
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 08:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mz - neni. přímo pod tim ŕeprákem slyšim, jak kecá pozdě. - viz jakub
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 18:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k tomu mému příspěvku o kvalitních informacích v Zábřeze tak abych to zase nepřechválil - sice hlásí cestujícím za odklonový vlak odjezd náhradního spoje, jenže čas toho odjezdu téměř většinou vůbec nesední! Rozdíl je kolikrát i 10 minut, to znamená, že v dobu, kterou nahlásí, žádný takový vlak vůbec nejede!
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 18:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by měl někdo zájem o kousek hlášení z doby výluky, ať napíše. Je tam i hlášení příjezdu R 422 Cassovia s půlminutovým hlášením řazením vozů!
Icexpress
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 23:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Nádražák, jestli bys mohl já bych měl zájem. Mohl bys mi to poslat na janadamik@gmail.com prosím? Dík moc.
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 00:56:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák :

Pošli mi to pls mejlem.(mejl pod nicekm)
Děkuji
S pozdravem Alzon
ICQ => 310-582-272
Dinosaurek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 10:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Nádražák:
Jestli můžu taky poprosit:-)
Díky.
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.91.156
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 09:29:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi není nad staré pragotrony, které ještě slouýží v Těšíně, je zajimavé od počítače lítat aby jsi překulíkoval tabule, někdy se stanou i komické situace, např. místo zpoždění 40 min, tam je 400 minut, pak horko těžko vysvětliju lidem že to byl omyl...
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 24. května 2007 - 13:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivák: No nevím nevím s těma pragotronama. Třeba ještě přd pár lety byl v Zábřeze odejzdovej pragotron na 1. nástupišti a proto, že malé děti, které čekaly s maminkami na vlak většinou neměly co na práci, několikrát jsem viděl všechny ručičkové hodiny, které ukazovaly odjezd následujících vlaků, ukazovaly 12 hodin Prostě malé dítko přišlo a sklaplo všechny ručičky k sobě a bylo po informovanosti. Taky když sem přijelo nějaké to IC a na tomto pragotronu bylo napsáno KŘÍDOU jeho zpoždění, působilo to velmi komicky. Ale mělo to své jisté kouzlo-to nepopírám.

(Příspěvek byl editován uživatelem Nádražák.)
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 16:29:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to já zase slyšel o vlakvedoucím který jednou hlásil v ICčku toto:
Vážení cestující , vlak IC 500 Ostravan za několik málo minut zastaví ve stanici Praha hl.n. , dovolte abych se s Vámi jmenem ČD a.s. rozloučil. A už vás mám z krku vy kurvy.
S pozdravem Alzon
ICQ => 310-582-272
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 19:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě tam nadělal chybu, nebo to bylo před dvěma lety? Ostravan už je IC 580. Ono, to taky nemusel říkat vlakvedoucí/průvodčí. Čtyřhrany má hodně lidí, takže se v IC/EC stane, že se vlakovým rozhlasem hlásí: "Vážení cestující, za několik málo minut zastavíme v zastávce Bezpráví".
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Adys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahoj... nemáte prosim někdo hlášení z Pardubic nebo Hradce Králové či Jihlavy... pošlete kdyžtak na e-mail ?

předem děkuju
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 22:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jdouce dnes náhodou přes Brno-hlavní,zaslech jsem zajímavé hlášení o zpoždění,které(zkráceně) znělo asi takto:R 906 ze směru Jeseník bude opožděn asi 1 hodinu z DŮVODU PROVOZU.To je pak asi fakt těžký zvládnout,když provoz zpožďuje vlaky....
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina : Ten případ se stal před x lety, kdy Ostravan byl IC 500, ale z toho pak mněl bordel ten průvodčí, bo podle informací co mi říkal kamarád byl pak nahodinu propušten, bo to nějáký cestující nahlásil.
S pozdravem Alzon
ICQ => 310-582-272
Martinec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 12:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozorně si poslechněte hlášení Sp 1645 v žst. Sokolnice-Telnice podle GVD 2006/2007
 Sp 1645 (r.2006).WAV,audio/x-wavSp 1645
SOKOLNICE-TELNICE (327.2 k)
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1636
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 11:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Schválně, najde někdo další chybu? Já jsem v tom hlášení našel tyto:
1. Sp 1645 je linka R7, ne S2
2. „…dále pokračuje ve směru Brno hl.n. a Vyškov…" Jak chtějí ten vlak dostat zpátky do Brna? A v opačném směru jede až do Olomouce.
3. Ve 13:47 neodjíždí ze Sokolnic nic, natožpak Sp 1645, který jede z Brna v 5:43 a z Rousínova v 6:14. V Sokolnicích nemá vůbec zastavovat.
Těžký den v žst Sokolnice-Telnice. co?
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 17:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím že tam hlásí linky R2 IDS JMK.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.

Sabotujte zrušení 749.018. Nedovolte budějovickým kurvám aby zničily to, co 36 let nebylo jejich.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 23:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jednou se ptám, kdo má zájem o hlášení z dob výluk (viz můj příspěvek z 18.5 18:41. Některým jsem to poslal, jenže pak jsem měl už v tom měl takový zmatek, že jsem nevěděl, komu jsem to poslal a komu ne. Omlouvám se tedy těm, kteří si o hlášení napsali a neobdrželi ho a žádám je tedy,aby si napsali ještě jednou. Tnetokrá už si dám pozor. Noví zájemci mohou také. S pozdravem Nádražák
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 814
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 07:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák: já bych měl zájem - kdyžtak pošli na mail nebo na ICQ prosím
ICQ:192-449-432; mail: Trolejbus.3259@seznam.cz

Ať je teplo nebo zima, u trolejbusů je vždycky prima.


POZOR NA PRSTY!
ZAVÍRAT ZA ÚCHYT
Ec166
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 22:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl bych i já též dostat to hlášení ???
Děkuji, prosím zašlete na e-mail ec167@centrum.cz
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 22:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemáte někdo hlášení z pendolina? to poslední jak tam hraje celá vltava.... Moc prosím pošlete na mail scyl@centrum.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2718
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 11:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák: Též můžeš poslat na mail pod nickem.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace